- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
İnşallah sende hedefine bir an önce kavuşursunda eşin sigarayı bırakmak zorunda kalır
Ne güzel spor salonuna yazılmışsınAslında bende istiyorum çünkü hem daha profesyonel olur hemde üzerine para verilince insan para yanmasın hesabı kendini zorluyor
Bakalım şu havalar biraz daha ısınsın bende dışarda spor yapmak istiyorum. Daha evvelde karar verdim ama geç oldu ( havalar soğumaya başladı o arada ) Benim 1.5 yaşındaki kızım olmasa daha kolay olurdu çünkü bakabilecek biri yok. Neyse evin içinde ufak ufak yapabilirsem bile iyi
Dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun
Tombulkelebeğim hoşgeldin
Ya acelen ne çarşamba günü özel bir durum mu var 2 kilo vermem lazım diyorsun. Valla Çarşambaya az var biraz zor olur senin için sonuçta detoks tarzı birşeyde yapsan çabuk giden kilolar aynı hızla geri dönebiliyor maalesef
Ama inşallah Allah gönlüne göre verir
ceco 34 üzülme yemedm sabah yedim yanlış anlamışınn kahvaltıda tartıdan sonra yedim ama şunuda ANLADIM Kİ insan unlu şeyler yedikçe dahada yemek istiyoo kepek ekmekle falan yeşillikli kahvaltıda daha doyuyordum sanki sabah çeyrek ekmek yaptım yedim 1 saat sonra acıktım onun iöin beyaz un a hayıırrrrrr
​
Canım Onur gelecek çarşamba günü ve söz verdim gelene kadar 2 kilo vercem diye
Hayırlı aksamlar cümleten..
Bugun kacamakta son gündü insallah 85den 1 haftada 88 olabilen tek insan ben degilimdir heralde sıkmamaya calısıyorum canımı :)))(kendini avutmak buna dense gerek))
sıkı bi spor ve suyla 1 haftada toparlanırım diye düşünüyorum insallah öyle olur..
:26:
Listeyede girmek istiyorum yeniden düzenim alt üst oldu bari kaldıgım yerden devam ederim :44:
Herkese iyi akşamlarrrr :122: :122:
Hele şükür işlerim bitti çaylarımızı da koydum hemen koşa koşa size geldim
Bu hafta maaşallahtopiğimiz kendini toparlamaya başladığını göstermiş
Herkes çok güzel kilolar vermiş inşallah bu şekilde devam eder de gerçekten 2012 bizim yılımız olur :122:
Sağ ol canıminşallah bu yaza çok farklı bir banu olarak gireceğim tabi topikteki diğer tüm arkadaşlarda aynı şekilde inşallah ... Aminnnn
İddadaşım sen kaçıyorsun ben kovalıyorum farkındamısın
İddayı sen kazansanda sorun yok yeterki ben peşinden geleyim kilocuklarla
Ablacığım eline sağlıkRabbim tüm dualarını kabul etsin sende bizim için dua et
Biraz geç oldu ama sanada hayırlı cumalar nasılsa daha geceyarısına kadar cuma
Sorma canım yaa dün benimde yatana kadar hep tost hayali gördümama sabah bir baktım yok o hayal.
Valla şimdi sen söyleyince benimde canım çekti çekmesine ama bir yandanda keşke söylemeseydim de seni yoldan cıkarmasaydım diye üzüldüm :26: keşke bari bu sabah yada öğlen yapsaydın tostu. Çok hafifde olsa gece gece kötü olmuş yaa :26: Allahtan artı olarak dönmemiş sana yoksa gerçekten daha kötü hissederdim kendimi.
Maaşallahinşallah hep böyle devam eder şu kilocuklardan kurtuluruz ... Aminnnn
Aminnnn inşallah hep beraber kurtulacağızAğzından bal damlıyor resmen ballll
Yaaaaaaa bende istiyorummmmm ama 15 Nisanda eşimin Amcaoğlunun Nikahı var o gün üstelik öğlende :26:
Eğer o gün buluşursanız mümkün olmaz benim gelmem sonuçta o gün sabahtan kuafördü falan derken ancak hazırlanacağız. Geline kuaföre onunla geleceğime söz vermiştim.
Eğer 14 Nisanda buluşulursa ben kesin varım :122: Allahtan çok önemli bir mani olmazsa tabiki.
O zamana kadar inşallah bende 3lü rakamları terk etmiş olurum
Ayyyy düşüncesi bile heyecanlandırdı :122: :122: :122:
Canım ya bir an önce dön aramıza ne güzel okadar kilo vermiştin topikten kopanların hali maalesef pek iç açıcı olmuyor :44:
Bak buluşma planları da yapılıyor seni yine fıstık gibi görmek istiyoruzüstelik özletiyorsun kendini kilo almaktan öte
:122: Burdayımmmmmm :122: Bende istiyorum hatta çok istiyorum
Nisanda buluşalım hem o zamana kadar hepimiz baya bir fark ederiz inşallah
Yenacığım Ellerine ve Emeğine sağlık canım
Birinci olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum ve darısı başımıza diyorum
Umarım bundan sonra hep eksi bildirimler yapma fırsatımız olur.
Canım sakın pes etme sonuçta sende okadar çok kilo verdin. Sonuçta amacın çok güzel ve Rabbim inşallah en kısa zamanda sana o çok beklediğin mucizeyi nasip edecektir. Ne olur sakın pes etme inan ben azmedebiliyorsam ( arada kaçamak yapsamda) sen kesin başarırsın. Burada sana inanan ve güvenen bir sürü arkadaşın var üstelik o güzel müjdeyi alma ihtimalinin zayıfladıkca daha da arttığını düşün ki sana motivasyon olsun
Özlemciğim Allah yardımcın olsun gerçekten işin çok zor ama inşallah en kısa zamanda oğluşunda sende bu yeni düzene alışırsınız ve sonra en azından kafan daha dinç olur
Ne güzel Arkadaşların hayran kalmışlar senin yeni halineeminim sen yaza kadar biraz daha verirsin ve tam bir afet olursun
Darısı bizlerin başına
İlbatum Allah kolaylık versin size..Çok zor bilirim.. tüm gün çocuğuna kavuşmanın hayaliyle geçer..
Hani sevgilinle buluşma hayali kurarsın saati yaklaştıkça heyecanden miden bulanır veya karnın ağrır her bünyeye göre değişiyor bu..Benim midem bulanırdı..
İşte eve yaklaşmama yakın böyle hissederdim hemde 3-5 katı..Çocuk sevgisi bambaşka..
------------
BEYZUUŞŞŞ datlım gıymatlım nasılsın..bitti işlerin ama sende bittin değilmi.?
Karayiplerde sana bahsettiğim mekanlarada uğruyormusun.?:1
Merhabalar hayatım...İşler bitti şükür..Biraz yoruldum tabii ama olacak o kadar...
Hep senin dediğin mekanlardayım bebeğim....Sebaaha kadarrr..........
Nasılsınız bu haftada kilo verip hedeflerine biraz daha yaklaşan azimli kızlar.:)))
Ne gaz, ne gaz.
Merhaba güzeller..Nasılsınız....
Sitede değişiklik yapılıyor galiba.Yazılar çok küçülmüş; okumak zorlaşmış sanki....
Kızlar bir iyi geceler demeye uğradım. Benim yavruların ikisi de ayakta, ikisi de ayrı canımı çıkarıyor. Eşime göre bir sorun yok tabii, olmaz da, ne zaman canı istese gider yatar (görüldüğü üzere iki çocuktan bunalıp kendisine gıcık kapmış durumdayım :))), nitekim 22.30 civarı yattı mis gibi uyuyor.
İşte böyle :) Herkesin keyfi, sağlığı yerindedir umarım. İyi geceler sizlere, iyi -ve kaçamaksız- hafta sonları :))
Kızlar bir iyi geceler demeye uğradım. Benim yavruların ikisi de ayakta, ikisi de ayrı canımı çıkarıyor. Eşime göre bir sorun yok tabii, olmaz da, ne zaman canı istese gider yatar (görüldüğü üzere iki çocuktan bunalıp kendisine gıcık kapmış durumdayım :))), nitekim 22.30 civarı yattı mis gibi uyuyor.
İşte böyle :) Herkesin keyfi, sağlığı yerindedir umarım. İyi geceler sizlere, iyi -ve kaçamaksız- hafta sonları :))
herkeslere iyi geceler hatunlar.
Bende de var o modeldenbazen bir söyleniyorum ufağını yanına alıyor ama 5 dakika sonra geri yolluyor cadı uyumuyor diye. Ne yaparsın hafta sonuda olsa çoğu erkek uykusundan taviz vermiyor.
Bu gece benimki niyetlendi ama otur oturduğun yerde birazdan hep birlikte yatarız dedim
Canım hoşgeldin sanada iyi geceler
Bende senin yolunu gözlüyordumşubat yarışı için kilonu merak etmiştim. Hatta tam bende yatacaktım son bir vedalaşayım dedimde seni kaçırmadım Allahtan
Bu arada kızlar hepinize iyi geceler
Yarına kadar Allaha emanet olun
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?