Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

​İyi akşamlar kızlar

Kilo veren ve spor yapabilen herkesi tebrik ederim

Çarşambaya kadar 2 kilo vermem lazım nasıl vereceksem artık

Tombulkelebeğim hoşgeldin

Ya acelen ne çarşamba günü özel bir durum mu var 2 kilo vermem lazım diyorsun. Valla Çarşambaya az var biraz zor olur senin için sonuçta detoks tarzı birşeyde yapsan çabuk giden kilolar aynı hızla geri dönebiliyor maalesef

Ama inşallah Allah gönlüne göre verir

sağol arkadaşım işallah yaa işallahh :)))
sorada yazıldım ama benimde 2.5 yaşında bir kızım var.. aylık ücret vermedim günlük giriş vererek gidiyorum şimdi çünkü bir arkadaşımla gidiyorum onunda kızı 3 yaşında.. dün bugun baktıracak birilerini bulduk ama kızımı bırakacak durumum olmazsa param yanmasın diye düşündüm aylık vermemeyi.... eşiminde işleri düzenli olmadığı için onada güvenip bir işe kalkışılmıyo e buradada kimsem yok arkadaşın kardeşi vardıda bıraktık iki gün gittik bakalım yarın nolacak off (
Allah kuzularımıza ömür versin elbette ama etraftaki sadece kiloları eleştiren ama birşeye yardım etmeyen insanlardan nefret ediyorum... herkeste cümle aynı isteyen zayıflar.... kızım çok haraketli gittiğim yerde bile zarar ziyan yapmasın diye oturamıyorum spor salonunda naparım hiç bilmiyorum hiç...... bir yola girdim ama devamı için endişeliyim ne yazıkki...

ceco 34 üzülme yemedm sabah yedim yanlış anlamışınn kahvaltıda tartıdan sonra yedim ama şunuda ANLADIM Kİ insan unlu şeyler yedikçe dahada yemek istiyoo kepek ekmekle falan yeşillikli kahvaltıda daha doyuyordum sanki sabah çeyrek ekmek yaptım yedim 1 saat sonra acıktım onun iöin beyaz un a hayıırrrrrr

​
Canım Onur gelecek çarşamba günü ve söz verdim gelene kadar 2 kilo vercem diye

Hayırlı aksamlar cümleten..

Bugun kacamakta son gündü insallah 85den 1 haftada 88 olabilen tek insan ben degilimdir heralde sıkmamaya calısıyorum canımı :)))(kendini avutmak buna dense gerek))

sıkı bi spor ve suyla 1 haftada toparlanırım diye düşünüyorum insallah öyle olur..
:26:
Listeyede girmek istiyorum yeniden düzenim alt üst oldu bari kaldıgım yerden devam ederim :44:

Aman iyi bari Valla ben uzun zamandır ekmek yemiyorum daha doğrusu 2 haftadır galiba o yüzden çok canım istedi ama dediğin gibi çeyrek ekmek bir saat sonra açıktırır eee yarım ekmek yesem kesin artı çıkarım anında Hani derler ya yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal
Bende yarın öğlenlik mı yapsam diye düşünüyorum eşim gelirken sağ olsun tam tahıllı ekmek almış dilimlenmiş. Dilimlerde ince öğlenlik olur herhalde nasılsa kahvaltıda bile ekmek yemiyorum

​

Canım Onur gelecek çarşamba günü ve söz verdim gelene kadar 2 kilo vercem diye

Hee onu unutmuşum valla işin zor ama olmadı tartıyı kurcala bir seferlik kandırıver damat adayını

İnşallah toparlanırsın bu arada hoşgeldin dedimmi bilmiyorum ama tekrar hoşgeldin
Allah gönlüne göre versin canım tabi inşallah hepimiz bir an önce kilocuklarımızdan kurtuluru

işim gerçekten zor banum ya inşallah alışacağız bakalım ama insan evladından ayrı kalmaya ne kadar alışabilir ki offf banum offf. kafam daha dinç olur alışırsam ama şimdilik leyla leyla dolaşıyorum . uykusuzlukta oluyor sabahın köründe kalkınca.
hayran kaldılar ama bendede azim mi var ya hemen toparlanmam gerek canım ya saldım bu ara fazlaca .
inşallah canım hepimizin başına inşallah

Nasılsınız bu haftada kilo verip hedeflerine biraz daha yaklaşan azimli kızlar.:)))
Ne gaz, ne gaz.

Merhaba güzeller..Nasılsınız....

Sitede değişiklik yapılıyor galiba.Yazılar çok küçülmüş; okumak zorlaşmış sanki....

İlbatum Allah kolaylık versin size..Çok zor bilirim.. tüm gün çocuğuna kavuşmanın hayaliyle geçer..

Hani sevgilinle buluşma planlarsın.Randevu saati yaklaştıkça heyecanden miden bulanır veya karnın ağrır her bünyeye göre değişiyor bu..Benim midem bulanırdı..
İşte eve yaklaşmama yakın böyle hissederdim hemde 3-5 katı..Çocuk sevgisi bambaşka..

------------

BEYZUUŞŞŞ datlım gıymatlım nasılsın..bitti işlerin ama sende bittin değilmi.?
Karayiplerde sana bahsettiğim mekanlarada uğruyormusun.?

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Nasılsınız bu haftada kilo verip hedeflerine biraz daha yaklaşan azimli kızlar.:)))
Ne gaz, ne gaz.

Sorma canım yaa biz bu gazla neler yaparız neler
İnşallah her hafta aynı şekilde devam ederizde yaza kadar baya bir fark olur

Merhaba güzeller..Nasılsınız....

Sitede değişiklik yapılıyor galiba.Yazılar çok küçülmüş; okumak zorlaşmış sanki....

Evet yaa bende sevmedim bu yeni halini ne yazı şeklini düzeltebiliyoruz nede büyüklüğünü
Zaten beğen butonunu da geri vermediler ne güzel kim ne kadar beğenmiş görüyorduk yada direk beğeniyorduk yazıları

Kızlar bir iyi geceler demeye uğradım. Benim yavruların ikisi de ayakta, ikisi de ayrı canımı çıkarıyor. Eşime göre bir sorun yok tabii, olmaz da, ne zaman canı istese gider yatar (görüldüğü üzere iki çocuktan bunalıp kendisine gıcık kapmış durumdayım :))), nitekim 22.30 civarı yattı mis gibi uyuyor.

İşte böyle :) Herkesin keyfi, sağlığı yerindedir umarım. İyi geceler sizlere, iyi -ve kaçamaksız- hafta sonları :))

İyi geceler umuttçuğum..Sana kolay gelsin haftasonu haftasonu biz takılacağız.:).Oğlum uyudu kızımda hazırlanıyor sorun yok bizde.
Çocuğunmu var derdin var işte..:)

Mucukkkss..

Bende de var o modelden bazen bir söyleniyorum ufağını yanına alıyor ama 5 dakika sonra geri yolluyor cadı uyumuyor diye. Ne yaparsın hafta sonuda olsa çoğu erkek uykusundan taviz vermiyor.
Bu gece benimki niyetlendi ama otur oturduğun yerde birazdan hep birlikte yatarız dedim

herkeslere iyi geceler hatunlar.

Canım hoşgeldin sanada iyi geceler
Bende senin yolunu gözlüyordum şubat yarışı için kilonu merak etmiştim. Hatta tam bende yatacaktım son bir vedalaşayım dedimde seni kaçırmadım Allahtan

Bu arada kızlar hepinize iyi geceler
Yarına kadar Allaha emanet olun
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Öpüyorum kocaman

İyi geceler.. bende gidiyorum kimse yok bu gece..

Birde keyifliiyimki ..kilo aldıkça keyifleniyorum, sııyırdım sanırsam..

Son düzenleme:
dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum...
beyzus abla galiba görmedib benimde 210 dak sporum vardı ,önemli değil ama bu hafta her zamankine göre çok fazla spor yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…