HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,, - 2.3 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,eterya,,:118: :81:
,,
HAFTANIN 2.si,,,,,,,,,,,, - 1.6 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,Efsunlu,,
HAFTANIN 3.leri,,,,,,,,, - 1.5 kg.,,,nursena & toksin,,:124: :119: :81:
tebrik ederim kkendimide tabisiiii spor yapınca güzell veriyorum herşeydende yedim haluki ama az az yedimHAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,, - 2.3 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,eterya,,:118: :81:
,,
ayy çok sevindim bak yapamam ekmek yemeden duramam derken nerdeyse listede 1. sıraya oturcannnyenacım teşekkür ederim ellerine sağlık
bu hafta çok mutlu oldum haftada 1 kilo vermişim hep gr. gr.ilerliyordum bu hafta tam oldu
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........ASUMANZEYNEP..........300 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............AKABE.......................240 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........ECE78........................165 DAK
Canım güzel gidiyordun sen, bu hafta yol kazası olmuş galiba. Ben de bu hafta çok kötüyüm, ama haftaya azimliyim, böyle bata çıka da olsa devam edeceğim :))Ellerine sağlık Yenacığım Kilo verenleri ve kilosunu koruyanları tebrik ediyorum
kendimi de en çok (+) ya geçen ilan ediyorum
,,
Banucuğum bırakma canım, hatta daha sıkı sarıl, hiç olmazsa denemene kadar 2 aylığına... Tahminimce iki ayda sıkı disiplinle 8-10 kilo verebilirsin. Bu 10 kilo hem seni rahatlatır, hem şansını artırır hem de hamileliğinde alacağın kiloları dengelemiş olursun. Allah korusun gebelik diyabeti, preeklemsi (tansiyon yükselmesine bağlı gebelik zehirlenmesi) vb. ihtimalleri azaltır.Ben artık diet konusunda o kadar karışığımki bırakmak istemiyorum çünkü bir iki aya tüp denemesi var bazen diyorum lanet olsun zaten veremiyosun boş ver ye bugün çok karışık duygular içindeyim.
İnşallah canım gelivez tabi inşallah.
Çok haklısın canım ama işte insan bazen kopuyor işte...
Valla inan bugün aklımdfan aynısı geçti inşallah dedim kalırımda yerim::))))))))))
Dimi merrycim inşallah sende anne olursun bende ve tüm isteyenler inşallah.
itiraf:
sabah ilk kalktığımda 100 gr daha eksik çıkmıştım yani 1500 gr vermiş görünüyordum.sonra biraz gezindim iş fln yaptım(tartılırken benim 1-2 saat bile farkediyor.o nedenle biraz dha bekleyeyim dedim )sonra 2 saat sonra bi daha tartıldım ki hiç bişi yemedim hatta az da olsa wc ye çıktım fln.100 gr almıştım...açgözlülüğümn sonucunu aldım işte
yena ve beyza abla ellerinize sağlık.spor da 3.olmuşum oysa gayet vahim durumdayım yani şaşırdım moral oldu:)))
kilo verenleri ,bu kış günlerinde almayanları,alıp pişman olup tekrar başlayanları tebrik ederimmm
itiraf:
sabah ilk kalktığımda 100 gr daha eksik çıkmıştım yani 1500 gr vermiş görünüyordum.sonra biraz gezindim iş fln yaptım(tartılırken benim 1-2 saat bile farkediyor.o nedenle biraz dha bekleyeyim dedim )sonra 2 saat sonra bi daha tartıldım ki hiç bişi yemedim hatta az da olsa wc ye çıktım fln.100 gr almıştım...açgözlülüğümn sonucunu aldım işte
yena ve beyza abla ellerinize sağlık.spor da 3.olmuşum oysa gayet vahim durumdayım yani şaşırdım moral oldu:)))
kilo verenleri ,bu kış günlerinde almayanları,alıp pişman olup tekrar başlayanları tebrik ederimmm
alemsin canı ya ben de itiraf yazınca neler yedi acaba diye günahını almışım
orasını hiç karıştırma asuuu:)))bugün neler neler yedim bi bilsen ama bilme en iyisi.mercimek köftenin şişliği 2-3 güne ancak gider
sağol canım benim ya valla ikimiz içinde çok zor bir durum.
aynen öyle sağlıklı beslenmeye devam ama ben bu ara sağlıksız bir şeyler düşünüyorum :)
evet banum ya yavrum strese girmiş kuzum benim, nasıl yalıyor beni bir görsen bugün abartıp ısırdı ilk defa :) çalışanın işi zor bacım zorrrrrrrrÖzlemcim bebişinede çok geçmiş olsun yavrum ya demek strese girmiş çalışan annelerinde işi zor gerçekten.
bende bugün oldum :) seni takipteyimBugün adet oldum canım nasıl tatlı istiyor ama yemiyorum inşallah yemeden atlatırım geceyi.
strese girmiş cansel teyzesi yaözlem kıyamam bebeğine strese mi girmiş((senin okul nasıl bir okul ben anlayamadım?sabahçı olsan öğlen çıkardın,öğleci olsan sabah geç çıkardın,tam gün olsa en geç 3 te çıkardın?bilemedim yani:26:çok uzunmuş gerçekten süre.ama biçok annede bu şekilde çalışıyordur eminim.dayanamzsanız izne ayrılmayı gözden geçirirsiniz tekrar...bu günleri seneye daha büyük olduğundan biraz daha zor...bakarsın duruma göre.bu gibi durmularda sekın elalem ne der diye düşünme.bu zamanı bitek sen yaşıyorsun kimse senin ne çektiğini bilemez.+ ları boşver verirsin bu tempoda.herksi şaşırttın,laflarını yedirdin ne güzel oldu hedeflediğin gibi.bende + dayım malesef ( olsun yaza kadar daha da çıtır oluruz meraek etme.kış en zor zaman diyet içni.zoru başarmaya çalışıyoruz almamak bile bir iş bence.insan sürekli yemek düşünüyor çünkü canım ben ilçedeyim o nedenle o dediklerin olmuyor ve öğretmen servisinden başka taşıt yok yoksa okul biter bitmez gelirim ,birde okul çıkışları 2 ders saati kurs var o nedenle 5te ancak çıkıyoruz. eve gelmem 6yı geçiyor.
valla çok mutlu oldum cansel yediler hepsi laflarını ohhhh sefam olsun :) bende yemek yiyorum bu ara pzt son tekrar devam bakalım...
füsunum sağol allah razı olsun. yok yemem artık şu regl dolayısıyla abarttım ya :) sende verirsin merak etme kamçılamıştır o baanın 14 kilo vermesi değil mi? biliyorum dahada inceleceğim inşallahÖzlemcimmm büyük geçmiş olsun hem sana hem oğluşuna.İşie de başlamışsın hayırlı olsun canım.Ama bak nolur yeme ve alma kilo tekrar.Valla sen benim idollerimdensin salma kendini.Sonra insan öyle üzülüyor ki bak ben 86 yı görüp sonra 89 küsüre çıkınca ağlıycaktım neredeyse.Sen yine eski düzenine dön doğum gününde de biraz dikkat eder biraz kaçamak yaparsın ama ptsi toparlen kuşum ya.Bak ne güzel incecik olmuşsun kıymetini bil.
offf offf beni tutun artık tutuuuuuuuuuuuuuuun :)))) neler yemedim ki daha sabah yaşpasta akşam brownie bile yedim :) ama pzt son canım :)kızlar canım şam tatlısı yada şambali (bunu yeni öğrendim ama şam tatlısına benziyor gibi) istiyor geçen bi yerde gördüm offf((küçükken önünde satılırdı.bende alırdım bazen...yarın niyeti bozdum gibi...ya bunu yada mersimek köfte vya kısır yapasım var...tutmayın beniiiii
Günaydınnnnnnn :122: :122:
Kızım geçenlerde odasındaki bilgisayarın kasasını ayağıyla devirmek suretiylekırdığı için eşim evden cıkmadan bildirimimi yapayım dedim ve günün ilk bildirimi benden gelsin
Haftanın başında 111leri yine görmüş olan ben
Geçen hafta: 110.5 kg
Bu hafta: 109.7 Kg
Fark: 800 gr
Bazıları için az gelebilir ama ben yinede kendimle gurur duyuyorumcünkü az az da olsa iki hafta üst üste kilo verdim ki bu bile benim için bir rekor ve regl önceside çok güzel bir motivasyon oldu
Umarım herkes bu hafta eksilerde olur ve süper bir haftaya başlamış oluruz ( benim için haftalar artık cuma günü başlıyor)
Kilo veren veya sabit kalan herkesi şimdiden tebrik ediyorum. İyiki varsınız ve inanıyorum hep birlikte arada artılarada cıksak biz bu kilolardan kurtulacağız
Hepinizi çooook seviyorum ve kocaman öpüyorummmm
Akşam görüşmek üzere Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
ahhh ahhh ben o kadar versem şimdi göbek atıyor olurdum :) aferin benim arkadaşıma ya
,,
tebrikler canım ....Hayirli Cumalar canlar
kilo bildirimim
gecen cuma 143,1kg
bugün 141,9kg
spor da maalesef ancak 240 dakika yapabildim
sağol canım benim inşallah toparlanırız ,alışacağız tabi mecburen ama çok zor ebrum yaGünaydın,hayırlı Cumalar..
Canım hoşgeldin.Sana ve Batu'ya geçmiş olsun.Strese girmesine üzüldüm hakkaten bebeğinin.Bakıcı durumları aniden senin iş başı yapman falan napsın yavrum tepki verdi vücudu demekki.Neyse umarım kısa zamanda toparlanırsınız.
Hani bi ara detoks gibi bişey yapmıştın ya canım.Ekmek makarna pilav falan kesmiştin hani.Tekrar yapsana onu.Eşinin iş arkadaşlarıyla olan yemeği yaklaşıyordu sanırım.75 altına insen iyi olur o zamana kadar.+2 fazla değil üzülme.Sen kafaya koy verirsin hemencecik.Ben sana güveniyorum.Başarırsın sen...Öpüyorum çok.Allah'a emanet olun.
Canım,oğlunun doğum günü kutlu olsun.Allah size bağışlasın uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah.
YENA seninde doğum günün kutlu olsun canım.Yazılanlardan öğrendim bende valla.Eşinle evlatlarınla sevdiklerinle sevenlerinle mutlu huzurlu sağlıklı bir ömür geçirmen dileğiyle.İyi ki doğmuşsun...
bende bugün kuru,pilav ve turşu yedim offf ya akıllanmam gerek acilen.Bütün hafta fazla kaçamak yapmadan dikkat etmeme rağmen ve ara ara tartıda eksileri görmeme rağmen dün kv ye gidince iş çıkışı herşey değişti herzamanki gibi.Yeme düzenim bozuluyor tamamen yaa.Kuru fasulye,pilav ve turşu yedim.Turşunun tuzu su mu tuttu vücudumda nedir vermişsemde kilo aynı çıktı bugün tartıda.Bildirim öncesi günlerde bi daha misafirliğe gitmemeye ve misafir kabul etmemeye çalışıcam.
Kilo bildirimi
Geçen hafta:88,5
Bu hafta: 88,5
Pazartesi günü 50 dk.cık leslie yapabildim.Sonra fırsatım olmadı.Kayda değer bi sporum yok yani...
Şu kışta kıyamette kilo verebilenleri,sabit kalabilenleri,vermeye çalışan çabalayanları,kaçamak yapıp pişman olup toparlamaya çalışanları,üşenmeyip yürüyşe çıkan veya evinde leslie yapanları ve herşeye rağmen topicten kopmayanları can-ı gönülden tebrik ederim...
bende 76.4 üm yine aynıyız cansel :)ben geldim kızlar..
geçen hafta:77,7
bu hafta:76,3(çok şükür)
GİDEN:1400gr
spor:165 dk
süpersin canım ya maşallah sana vallaSelamlar,hayırlı cumalar kızlar :)))
kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta : 88.600
bu hafta : 87.000
fark : 1.600
spor : malesef yok bu hafta
yerleşmediği için kilolar henüz sanırım o sayede 1.600 verdim.Aslında dün 86.400 dü ama yine tartı stresi olsa gerek 600 ü geri geldi :))) sağlık olsun o da haftaya gider nasılsa.Bundan sonra kaçamaksız devam edicem yok cuma serbestmiş yok hafta sonu yok artık her tartı günü kendimle gurur duymak istiyorum
Kilo veren ve spor yapan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum,kilo alan arkadaşlarıma da hemen toparlanmalarını diliyorum inşallah...
sağol canım benim ilk zamanlar zor gerçekten ama mecburen alışacağız işte. çok teşekkürler geçti şükürCanım Allah kolaylık versin, ne diyelimZaman geçince ikinizde biraz daha alışırsınız, ilk zamanlar bebişin de bocalaması normal. İkinize de çok geçmiş olsun bu arada...
Mesaj atarak taciz ettim canım :)
tebrikler kızlar harikasınızHAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,, - 2.3 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,eterya,,:118: :81:
,,
Ben artık diet konusunda o kadar karışığımki bırakmak istemiyorum çünkü bir iki aya tüp denemesi var bazen diyorum lanet olsun zaten veremiyosun boş ver ye bugün çok karışık duygular içindeyim.
ayy benden erkencileri de varmısiddiadaşımmmm benimm...
seni tebrik ediyorum canım..ne güzel motivasyon olmustur simdi sana..
bu kilolardn kurtulacagız tabiki canım benim:)
günaydın fıstıklar...eh 2.ci bildirimde benden gelsin
annecigimin etkileri hala bünyede sürüyor ve regliminde 2.günü ama olsun..
2 haftadır sadece 200 gr verebilmşim
geçen hafta 107.5
bu hafta 107.0
ÖMRÜMÜZÜN HİKAYESİNİ YAZAN EN BÜYÜK ve EN GÜZELYAZICI OLAN RABBİM,GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GÜZELLİKLERİ ALNIMIZA KADER DİYE YAZSIN...DUALARDA UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE...
HERKESE HAYIRLI CUMALAR...
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
cecoo alacağın olsun beni mahfettin akşam misafr gitti ev toplamadan çocuklar ağlarkene açlıktan dilim damama yapışmışken bi açtım ne göreyim o nası bbi tost anlatış şekli allahım şeytan gece 12 de dürttü kalk yap bol kaşar 1 dlm domates ohhhh yağlama çıtır çıtır öldüm neyse ççay içtim yattım sabaha kadar domatesler tostlar resmi geçit yaptı gözümün önünde off yaniiii neyse sende yememişin iyi olmuş ammmaa bugün kaçarı yokk o tost buraya gelecek:))))))))))))))))))) benim olaccakkkkk bugün cummaaaaaa
HERKESE HAYIRLI CUMALAR..BEN HALA DUKAN DİYETİ YAPIYORUM VE SANIYORUM BENİM VÜCUDUM DUKAN DİYETİNE DUYARLI
KAN TAHLİLLERİMİ YAPTIRDIM BU KADAR PROTEİN YEMEME RAĞMEN KOLLESTEROLÜM DÜŞMÜŞKAN DEĞERLERİM ESKİ VE YENİ
AKŞ(ŞEKER) 81-77
KOLLESTEROL 178-125
ŞİMDİ GELELİM KİLO BİLDİRİMİNE
GEÇEN HAFTA 105,4
BU HAFTA 103,1
GİDEN 2,3KG
SPOR 90DK
KİLO VEREN HERKESİ TEBRİK EDİYORUM ..VE CHERRY HEYECANLA KİLO BİLDİRİMİNİ BEKLİYORUM =)
Masallah ceco artik 110 kg´dan asagiya düstün ne güzel ,tebrik ederim canim
Insallah söyle kilocuklarimizdan bir an önce kurtuluruz hep beraber.
kızlar Nisan ayında bi buluşma yapalım mı ne dersiniz ?
14 Nisan Cumartesi ya da 15 Nisan Pazar olabilir mesela
selam hatun kişiler
kilo bildirimi
96.0
2 hafta da 2.5 kilo aldım. öpüyorum herkesi ben ettim siz etmeyinnnnn
neden buluşma için kimsecikler yorum yapmamış aşk olsun
,,
Ben artık diet konusunda o kadar karışığımki bırakmak istemiyorum çünkü bir iki aya tüp denemesi var bazen diyorum lanet olsun zaten veremiyosun boş ver ye bugün çok karışık duygular içindeyim.
sağol canım benim ya valla ikimiz içinde çok zor bir durum.
aynen öyle sağlıklı beslenmeye devam ama ben bu ara sağlıksız bir şeyler düşünüyorum :)
evet banum ya yavrum strese girmiş kuzum benim, nasıl yalıyor beni bir görsen bugün abartıp ısırdı ilk defa :) çalışanın işi zor bacım zorrrrrrrr
bende bugün oldum :) seni takipteyim
strese girmiş cansel teyzesi yacanım ben ilçedeyim o nedenle o dediklerin olmuyor ve öğretmen servisinden başka taşıt yok yoksa okul biter bitmez gelirim ,birde okul çıkışları 2 ders saati kurs var o nedenle 5te ancak çıkıyoruz. eve gelmem 6yı geçiyor.
valla çok mutlu oldum cansel yediler hepsi laflarını ohhhh sefam olsun :) bende yemek yiyorum bu ara pzt son tekrar devam bakalım...
füsunum sağol allah razı olsun. yok yemem artık şu regl dolayısıyla abarttım ya :) sende verirsin merak etme kamçılamıştır o baanın 14 kilo vermesi değil mi? biliyorum dahada inceleceğim inşallah
offf offf beni tutun artık tutuuuuuuuuuuuuuuun :)))) neler yemedim ki daha sabah yaşpasta akşam brownie bile yedim :) ama pzt son canım :)
ahhh ahhh ben o kadar versem şimdi göbek atıyor olurdum :) aferin benim arkadaşıma ya
merhaba arkadaşlar.. birkaç gün evel bir saldırı bir heves diyete başladım ama bazı sorunlardan ötürü bi seyahatimiz oldu hastalandım halsiz kaldım ettim yedim derken elma diyetinde verdiğim 3 kiloyu ne yazıkki geri aldım....( baktım böyle olmayacak.. şimdide buarada okuduğum ayça kayanın diyetine göz attım benim diyetimle çok benzeşiyor birde ona başliyim diyorum yoksa böyle olmuyor ya bu gazı kaçırmadan bişiyler başarmam lazım.... bu aradaa kadınlara özel diye geçen bir spor merkezi varya oraya başladım.. dün bişiyim yoktu ama bugün et kırıklarından gebermek üzereyim, fakat haşatımı çıkardılar bu sabah ona rağmen eskiden pes eden ben şimdi yarın olsada şu ağrılara rağmen yeniden gitsem diyorum :))) ama gitmek isteyen herkese tavsiye ederim.. hem motivasyon hem vücudu yormayan aletler,sadece kadınların olması filan derken bel fıtığı başlangıcıma ve dizlerimdeki kıkırdak zedelenmesine rağmen korkmaksızın başladım ve şükür şimdilik iyiyim :)) işallah yaza doğru eşimin bana söz verdiği sigarayı bırakacağı kiloya gelicem ki şu andan itibaren o kiloya ulaşmama 20 kg var...... Allah yardımcımız olsun diyorum sadece... yani spora gelen zerre yağı olmayan fit çıtır kızları görünce içim gidiyor bende bundan istiyorummm filan oluyorum ama farkındayım biraz zor, biraz uzun ama aşılabilecek bir yolla aynen öyle olamasamda kendi bedenimde daha mutlu olabileceğim günleri görebilirim vede kül tablası gibi kokmayan kocamı..... :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?