Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,, - 2.3 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,eterya,, :118: :81:
,,

HAFTANIN 2.si,,,,,,,,,,,, - 1.6 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,Efsunlu,,

HAFTANIN 3.leri,,,,,,,,, - 1.5 kg.,,,nursena & toksin,, :124: :119: :81:

wauwwwwww ilk 3deyim sevindim ama emzirmeyi biraktim diye haftaya insallah tam kilom ortaya çıkar şu an kırmızı kart yemiş haldeyim ınşallah birdaha 70 leri gormem aminnnnnnn

,,

tebrik ederim kkendimide tabisiiii spor yapınca güzell veriyorum herşeydende yedim haluki ama az az yedim
yenacım teşekkür ederim ellerine sağlık
bu hafta çok mutlu oldum haftada 1 kilo vermişim hep gr. gr.ilerliyordum bu hafta tam oldu
ayy çok sevindim bak yapamam ekmek yemeden duramam derken nerdeyse listede 1. sıraya oturcannn
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........ASUMANZEYNEP..........300 DAK

HAFTANIN İKİNCİSİ............AKABE.......................240 DAK

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........ECE78........................165 DAK

tebrik ederiimmmm

yena ve beyzusss elleriniz dert görmesin göbecikleriniz erim erim erisin 42 beden olun inşallahhhh

yenacim ellerine sağlık hakkını helal et ugradtirdin bizim için
beyzus abla seninde eline sağlık hakkını helal et
gulma olunun yaş günü kutlu olsun
kilo verenleri tbrik ederim

Beyzuş canım senin de ellerine emeğine sağlık canım sen de hakkını helal et.Tek tek geriye dönüp uğraşıyorsunuz helal valla.

Ayrıca spoer yapan herkesi kutluyorum ben kaç zamandır saldım inşallah o konuda da toparlarım kendimi bir an önce.

Ellerine sağlık Yenacığım Kilo verenleri ve kilosunu koruyanları tebrik ediyorum
kendimi de en çok (+) ya geçen ilan ediyorum
Canım güzel gidiyordun sen, bu hafta yol kazası olmuş galiba. Ben de bu hafta çok kötüyüm, ama haftaya azimliyim, böyle bata çıka da olsa devam edeceğim :))
,,

Arkadaşlar tebrik ederim Kupayı hak ettiniz :)) Darısı hepimizin başına. YENA, ellerine sağlık canım :)

Ben artık diet konusunda o kadar karışığımki bırakmak istemiyorum çünkü bir iki aya tüp denemesi var bazen diyorum lanet olsun zaten veremiyosun boş ver ye bugün çok karışık duygular içindeyim.
Banucuğum bırakma canım, hatta daha sıkı sarıl, hiç olmazsa denemene kadar 2 aylığına... Tahminimce iki ayda sıkı disiplinle 8-10 kilo verebilirsin. Bu 10 kilo hem seni rahatlatır, hem şansını artırır hem de hamileliğinde alacağın kiloları dengelemiş olursun. Allah korusun gebelik diyabeti, preeklemsi (tansiyon yükselmesine bağlı gebelik zehirlenmesi) vb. ihtimalleri azaltır.
Kilolu bayanlar gebeliklerinde daha az kilo alıyor. Ben kızımda 9 kg, oğlumda 7-8 kg aldım hamileliklerimde. Eğer hamile kalmadan 8 kg verseydim sonrasında çok daha rahat edecektim.
Karmaşık ve motivasyonsuz ruh halini çok iyi anlıyorum ama gene de yazmadan edemedim, hadi gayret, tatlı ve sağlıklı bir bebiş için yardımcı olacak sana bu 10 kilo :))

Tebrikler arkadaşlar. Asumancığım karda kıyamette 300 dakika demek? Vay vay vay :)) Beyzuş, ellerine sağlık, ben de sondan birinciyim ne hoş

ben 2 gebeliğimde de diyet yaptım gebelik şekeri çıkmıştı.insan kendi için salıyorda karnında canlı varken daha dikakt ediyor halbuki gebelikte bi de çok acıkılıyor fln ama Allah güç veriyor.benim gebeliklerim rahat geçti diyet yaptığım içni reflü vs hiç yaşamadım.son ay çok ağırlaşmadım.rahattım yai.hemde 6 öğün yiyordum.tatlı unlu vs yoktu tabi

itiraf:
sabah ilk kalktığımda 100 gr daha eksik çıkmıştım yani 1500 gr vermiş görünüyordum.sonra biraz gezindim iş fln yaptım(tartılırken benim 1-2 saat bile farkediyor.o nedenle biraz dha bekleyeyim dedim )sonra 2 saat sonra bi daha tartıldım ki hiç bişi yemedim hatta az da olsa wc ye çıktım fln.100 gr almıştım...açgözlülüğümn sonucunu aldım işte

yena ve beyza abla ellerinize sağlık.spor da 3.olmuşum oysa gayet vahim durumdayım yani şaşırdım moral oldu:)))
kilo verenleri ,bu kış günlerinde almayanları,alıp pişman olup tekrar başlayanları tebrik ederimmm

alemsin canı ya ben de itiraf yazınca neler yedi acaba diye günahını almışım

bende itiraf edeyim bende tartildim 69.9 ciktim sonra guatr hapiniyemekten yarimsaat önce icmem gerek beklerken wc gittim dedim simdi bidahami tartilcam daha az cikardim ama dedim o sevincimde haftaya kalsin
bu gün hafif hafif yemeye calisiyorum diet fena gitmiyor

Son düzenleme:
kilo veren ve koruyan herkesi çoooooooook tebrik ederim..

benimde beklenen reglim geldi şu şişliğimde inerse tamamdır ,haftaya daha iyi bir sonuçla aranızdayım inşallah

,,

başta dereceye giren arkadaşlar olmak üzere tüm kilo verenleri tebrik ediyorum böyle devam

bu havalarda spor yapan herkesi çoooooooooooooooook tebrik ediyorum.benim gibi üşengeçliğinden yerinden kalkamayanlara da kapak olsun ne diyiim

bu arada size bişey sorucam mesajların yazılı olduğu bölümler pembe olmuş sizde de öyle mi yoksa ben bişeyin ayarlarıyla mı oynadım acaba?

bi de bi de yediklerimi yazayım
sabah:beyaz peynirli tost(kepekli ekmek)
ara öğün:3 yk light yoğurt
öğle:1 dilim ıspanaklı köfte
yarım dilim kepekli ekmek
ara öğün:yarım greyfurt
akşam:6 yk karnabahar yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 yeşil elma

Hayirli Cumalar canlar

kilo bildirimim
gecen cuma 143,1kg

bugün 141,9kg
spor da maalesef ancak 240 dakika yapabildim
tebrikler canım ....
sağol canım benim inşallah toparlanırız ,alışacağız tabi mecburen ama çok zor ebrum ya
yok ben daha ciddi birşeyler düşünüyorum kızlar kızacaklar ama düşünüyorum çünkü 3 haftadır maşallah fil gibi götürüyorum yoksa dur diyeceğim yok kendime :)
aaa iş yemeği geçti o dediğim baktı baktı ama gık demedi gıcık kıskandı tabi ama onun dışında herkese maşallah ne güzel olmuşsun nasıl vermişsin dediler ,o kör fark etmedi yani :) çokta tınnnnnnnnnnnn di mi ama
bende bugün kuru,pilav ve turşu yedim offf ya akıllanmam gerek acilen.
olsun canım ya vereceiz bizde inşalah :)
ben geldim kızlar..

geçen hafta:77,7
bu hafta:76,3(çok şükür)
GİDEN:1400gr

spor:165 dk
bende 76.4 üm yine aynıyız cansel :)
süpersin canım ya maşallah sana valla
sağol canım benim ilk zamanlar zor gerçekten ama mecburen alışacağız işte. çok teşekkürler geçti şükür
,,

tebrikler kızlar harikasınız
Ben artık diet konusunda o kadar karışığımki bırakmak istemiyorum çünkü bir iki aya tüp denemesi var bazen diyorum lanet olsun zaten veremiyosun boş ver ye bugün çok karışık duygular içindeyim.

bence pes etme çünkü hamiş kalınca diyeceksin keşke verseydim diye

merhaba arkadaşlar.. birkaç gün evel bir saldırı bir heves diyete başladım ama bazı sorunlardan ötürü bi seyahatimiz oldu hastalandım halsiz kaldım ettim yedim derken elma diyetinde verdiğim 3 kiloyu ne yazıkki geri aldım.... ( baktım böyle olmayacak.. şimdide buarada okuduğum ayça kayanın diyetine göz attım benim diyetimle çok benzeşiyor birde ona başliyim diyorum yoksa böyle olmuyor ya bu gazı kaçırmadan bişiyler başarmam lazım.... bu aradaa kadınlara özel diye geçen bir spor merkezi varya oraya başladım.. dün bişiyim yoktu ama bugün et kırıklarından gebermek üzereyim, fakat haşatımı çıkardılar bu sabah ona rağmen eskiden pes eden ben şimdi yarın olsada şu ağrılara rağmen yeniden gitsem diyorum :))) ama gitmek isteyen herkese tavsiye ederim.. hem motivasyon hem vücudu yormayan aletler,sadece kadınların olması filan derken bel fıtığı başlangıcıma ve dizlerimdeki kıkırdak zedelenmesine rağmen korkmaksızın başladım ve şükür şimdilik iyiyim :)) işallah yaza doğru eşimin bana söz verdiği sigarayı bırakacağı kiloya gelicem ki şu andan itibaren o kiloya ulaşmama 20 kg var...... Allah yardımcımız olsun diyorum sadece... yani spora gelen zerre yağı olmayan fit çıtır kızları görünce içim gidiyor bende bundan istiyorummm filan oluyorum ama farkındayım biraz zor, biraz uzun ama aşılabilecek bir yolla aynen öyle olamasamda kendi bedenimde daha mutlu olabileceğim günleri görebilirim vede kül tablası gibi kokmayan kocamı..... :)))

Herkese iyi akşamlarrrr :122: :122:

Hele şükür işlerim bitti çaylarımızı da koydum hemen koşa koşa size geldim
Bu hafta maaşallah topiğimiz kendini toparlamaya başladığını göstermiş
Herkes çok güzel kilolar vermiş inşallah bu şekilde devam eder de gerçekten 2012 bizim yılımız olur :122:

ayy benden erkencileri de varmıs iddiadaşımmmm benimm...
seni tebrik ediyorum canım..ne güzel motivasyon olmustur simdi sana..

bu kilolardn kurtulacagız tabiki canım benim:)

Sağ ol canım inşallah bu yaza çok farklı bir banu olarak gireceğim tabi topikteki diğer tüm arkadaşlarda aynı şekilde inşallah ... Aminnnn

günaydın fıstıklar...eh 2.ci bildirimde benden gelsin
annecigimin etkileri hala bünyede sürüyor ve regliminde 2.günü ama olsun..
2 haftadır sadece 200 gr verebilmşim

geçen hafta 107.5
bu hafta 107.0

İddadaşım sen kaçıyorsun ben kovalıyorum farkındamısın
İddayı sen kazansanda sorun yok yeterki ben peşinden geleyim kilocuklarla

Ablacığım eline sağlık Rabbim tüm dualarını kabul etsin sende bizim için dua et
Biraz geç oldu ama sanada hayırlı cumalar nasılsa daha geceyarısına kadar cuma

Sorma canım yaa dün benimde yatana kadar hep tost hayali gördüm ama sabah bir baktım yok o hayal.
Valla şimdi sen söyleyince benimde canım çekti çekmesine ama bir yandanda keşke söylemeseydim de seni yoldan cıkarmasaydım diye üzüldüm :26: keşke bari bu sabah yada öğlen yapsaydın tostu. Çok hafifde olsa gece gece kötü olmuş yaa :26: Allahtan artı olarak dönmemiş sana yoksa gerçekten daha kötü hissederdim kendimi.

Maaşallah inşallah hep böyle devam eder şu kilocuklardan kurtuluruz ... Aminnnn

Masallah ceco artik 110 kg´dan asagiya düstün ne güzel ,tebrik ederim canim
Insallah söyle kilocuklarimizdan bir an önce kurtuluruz hep beraber.

Aminnnn inşallah hep beraber kurtulacağız Ağzından bal damlıyor resmen ballll

kızlar Nisan ayında bi buluşma yapalım mı ne dersiniz ?
14 Nisan Cumartesi ya da 15 Nisan Pazar olabilir mesela

Yaaaaaaa bende istiyorummmmm ama 15 Nisanda eşimin Amcaoğlunun Nikahı var o gün üstelik öğlende :26:
Eğer o gün buluşursanız mümkün olmaz benim gelmem sonuçta o gün sabahtan kuafördü falan derken ancak hazırlanacağız. Geline kuaföre onunla geleceğime söz vermiştim.
Eğer 14 Nisanda buluşulursa ben kesin varım :122: Allahtan çok önemli bir mani olmazsa tabiki.
O zamana kadar inşallah bende 3lü rakamları terk etmiş olurum
Ayyyy düşüncesi bile heyecanlandırdı :122: :122: :122:

selam hatun kişiler
kilo bildirimi

96.0

2 hafta da 2.5 kilo aldım. öpüyorum herkesi ben ettim siz etmeyinnnnn

Canım ya bir an önce dön aramıza ne güzel okadar kilo vermiştin topikten kopanların hali maalesef pek iç açıcı olmuyor :44:
Bak buluşma planları da yapılıyor seni yine fıstık gibi görmek istiyoruz üstelik özletiyorsun kendini kilo almaktan öte

neden buluşma için kimsecikler yorum yapmamış aşk olsun

:122: Burdayımmmmmm :122: Bende istiyorum hatta çok istiyorum
Nisanda buluşalım hem o zamana kadar hepimiz baya bir fark ederiz inşallah

,,

Yenacığım Ellerine ve Emeğine sağlık canım
Birinci olan bütün arkadaşları tebrik ediyorum ve darısı başımıza diyorum
Umarım bundan sonra hep eksi bildirimler yapma fırsatımız olur.

Canım sakın pes etme sonuçta sende okadar çok kilo verdin. Sonuçta amacın çok güzel ve Rabbim inşallah en kısa zamanda sana o çok beklediğin mucizeyi nasip edecektir. Ne olur sakın pes etme inan ben azmedebiliyorsam ( arada kaçamak yapsamda ) sen kesin başarırsın. Burada sana inanan ve güvenen bir sürü arkadaşın var üstelik o güzel müjdeyi alma ihtimalinin zayıfladıkca daha da arttığını düşün ki sana motivasyon olsun

Özlemciğim Allah yardımcın olsun gerçekten işin çok zor ama inşallah en kısa zamanda oğluşunda sende bu yeni düzene alışırsınız ve sonra en azından kafan daha dinç olur
Ne güzel Arkadaşların hayran kalmışlar senin yeni haline eminim sen yaza kadar biraz daha verirsin ve tam bir afet olursun
Darısı bizlerin başına

İnşallah sende hedefine bir an önce kavuşursunda eşin sigarayı bırakmak zorunda kalır
Ne güzel spor salonuna yazılmışsın Aslında bende istiyorum çünkü hem daha profesyonel olur hemde üzerine para verilince insan para yanmasın hesabı kendini zorluyor
Bakalım şu havalar biraz daha ısınsın bende dışarda spor yapmak istiyorum. Daha evvelde karar verdim ama geç oldu ( havalar soğumaya başladı o arada ) Benim 1.5 yaşındaki kızım olmasa daha kolay olurdu çünkü bakabilecek biri yok. Neyse evin içinde ufak ufak yapabilirsem bile iyi

Dediğin gibi Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…