Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hosbulduk tesekkur ederım.. ay ınsallah bıran önce rabbimin yardımıyla ve tabiki kendi azmimizle kurtulcaz :)

İnşallah canım gelivez tabi inşallah.
Çok haklısın canım ama işte insan bazen kopuyor işte...

Dimi merrycim inşallah sende anne olursun bende ve tüm isteyenler inşallah.
ahh banucum.teşekkür ederim canım...
hemen topluyoruz kendimizi..geri baslıyoruzz
insallah banucum...canım iddiadaşım hersey gönlüne göre olsun
bellide olmaz belki de sen kazanırsın iddiayı valla ben 2 haftadır dökülüorum..
hahah gel beraber kaçalım bebegimmm
İyi geceler.. bende gidiyorum kimse yok bu gece..

Birde keyifliiyimki ..kilo aldıkça keyifleniyorum, sııyırdım sanırsam..

hahahah..ne güsel herseyden keyif alabiliyosun canım
ben geldm de geç kalmısım sanırım..en iisi okan keyfime devam edeyim:)

iyi geceler..tatlı rüyalar

merhaba hanımlar..annemlerdeydim perşembe günü geldik evimize.oğlumda hastalandı.çok huysuz.3 gündür diyet falan yapamıyorum..sanırım hastalanıcam..habire yemek yemek istiyorum tatlı tuzlu ne olursa..nasıl midem warsa artık..

yena abla beyzuş abla tşkler emeğinize sağlık..kilo veren arkadaşları dereceye girenleri tebrik ederim

aman eşler işte hep aynı bende bunaldım dün gece çocuklardan eşim 10 gündür görevde kızlar yedi bitirdi beni küçük kızım acayip asileşti baksan 1 buçuk yaşında ama nası ifade ediyo babasını özlediğinden her şeyi sinir ağlama vuruyo kırıyo neler neler zor zaptediyorum bir an önce gelseydi allah kimsenin yuvasını bozmasın
hoş geldinnnn

=mmery;darılma ama
avartar resmin garibime gitti ne bileyim

Son düzenleme:
Günaydın güzeller...
Yene ve beyzuş ablam listeler için ellerinize sağlık.dereceye girenleri tebrik ediyorum...
Cumartesi sessizliği çökmüş topiğimize kimseler yokkk.. Cumartesi çalışan mağdurlar ebru ve ben burdayız..

Nbr ebru nasılsın?

Günaydın Nevin'cim.İyiyim çok şükür.Sen nasılsın? Geçmişi okuyordum.

Evet cumartesi çalışmaları hiç hoşuma gitmiyor.Sadece pazarları izinliyim ve o da dip köşe temizlik kişisel bakım yemek vb. şeylerle geçiyor.Bazende gezip tozmakla.Hiç dinlenemiyorum yani.Anlıyosundur beni.

Nasıl kv ne gitmeler devam mı? Ben biraz kısıtladım valla.Bu hafta eşim 4/12 çalışıyor.Ben de hep evdeydim yalnız.Sadece perşembe gittim.O da kv hastalanmış onun için.Gittim de ne oldu sanki.Kuru fasulye pilav turşu Artıya çıkarmadı beni ama eksilerimi nötrledi.Aynı çıktım cuma günü o yemekler yüzünden

Son düzenleme:
Dün akşam yine toparladım kendimi.Perşembe günü fazla kaçırıp cumaya aynı kiloda çıktığımı görünce sabah,dün kahvaltıda sadece galeta ve peynir yedim.Öğlen işteyken 2 galeta 1 mandalina ve 1 tane beypazarı kurusu yedim.Akşam eve gidincede 1 kase yoğurt 3 galeta 2 dilip pastırma yedim bi süre sonra 1 portakal ve 1 mandalina.Bol su içtim dün ve ve 1 saat leslie yaptım.Baya terletti ama süper bişey.Çok zevkli nasıl geçtiğini anlamıyorum.Sabah tartıldım ve eksilere tekrar düşmüşüm.İnşallah haftaya cumaya iyi bir bildirimde buluncam.Kafaya koydum bu hafta çok ama çok hırslıyım.

günaydın topicimin minnak kuşları
ben bugün biraz daha iyi uyandım..güneşi gördüm resmen
diyetime de baslayacagım..bukadar salma yetti..çok sıkı geliyorum çokk

=nursena;23080420
mmery;darılma ama
avartar resmin garibime gitti ne bileyim
yok canm neden darılayım...gecenlerde yaptım psikolojim bozuk bu aralar sanırım..
ama diyetten sebeb degil..
aslında bakınca da diyorum ki biraz da hayatın gerçeği sanki..

kuru fasülye pilav turşu haa bayılırımmm
benm kv de çok güzel yapar..4kaşık pilav koyarım 2 dilim ekmek işte derim..
9 kasıkta fasülye o da 3 köfte ediyorya..
ohhh masum masum yerim
yanında da azcık tursu ve yoğurt...bak canım çekti ya..söleyeymde benmkıde yapsın bari

ayy yemek derdinden soramadım bile..nasılsın ebrucum görüşmeyeli?

Son düzenleme:

sabah sabah mutlu ettin beni ebrucum..
ne güzel b.r düşünce,motivasyon hırs...
zaten bizde eksik olan hırs..baska bişe degil..
aman maş.diyeymde nazar değmesin

bu arada darısı benim başımaa

Hoşgeldin canım.İyiyim görüşmeyeli valla.Misafirler gitti.Evdeydim her akşam.Eşim de vardiyedeydi.Bütün hafta akşamları dinlendim.İyi geldi yalnızlık.Toparlandım biraz.
Demek 4 kaşık pilav 2 dilim ekmek,9 kaşık fasulyede 3 köfte yerine geçiyor.Hımm bak bilmiyordum.Ben ekmek yemedim de zaten.Pilavı ve turşuyu fazla kaçırdım.Turşu da fasulye turşusu kornişon ve domatesti.Küçük küçük yeşil domatesler.Bi de Artvinden fındık gelmiş.Çayın yanında ondan yemiştim bak 1 kase kadar.Şimdi hatırladım.

Sen nasılsın güzelim.Bugün hava çok güzel dimi.Biraz soğuk ama yinede enerji veriyor.Ben işteyim maalesef.Sen gez dolaş valla.Bu güneş kaçmaz

Son düzenleme:

evet hava cok güzel de eşimde maalesef işe gitti..aman ebrum nereye gideyim tek basıma..
çarsı bildigin çarsı..degirmendereye pazara gideyim dedm ama tek basıma hiç sevmem gezmeyi..
sen çalısmasan beraber giderdik sonra sahilde çay bahçesinde sıcak çaylarımı yudumlardık

Ayy canım.Çok isterdim valla senle gezmeyi ve çay içmeyi.Bende sevmem yalnız dolaşmayı.Bu akşam gitcem pazara bizim kalıcı konutların ordaki kurulan pazara bilirsin.Eşim evde bugün.Akşam ben gitmeye yakın haber vercem o da incek evden beraber gitcez bakalım bi aksilk olmazsa.Bende hiç sevmiyorum gölcüğü ve çarşınısı.Gezersem ya değirmendere ya izmit.Karamürsel de fena değil.Gelirsen beklerim yolun düşerse buralara uğra emi :)

Meryemcim bu arada kilo çizelgen pek görünmüyor.Sitenin alt fon rengi pembe olmuş ya.Senin çizelgen başlangıç kilon ve şu an olduğun kilo pek farkedilmiyor.Sadece hedef kilon belli.İnşallah o kiloda olduğun çizelgeleri de görürüz.
Bi göz at canım istersen değiştir rengini

Son düzenleme:
hıhı o pazarın karsısında oturuyor benm kv.
karamürsele gelmek daha kısmet olmadı insallah söle yaza dgru bir cuma pazar varmısya gelirim seni de görmeden gitmem

evet canım..benm sanstan çizelgem pek belli olmuyor artık
aslında degişcektim ama sonra dedimki kendime..ne baslangıcın önemli ne şimdin meryem..
bence sen hedefe kilitlen

ahh ahh canım ikili rakamlara bir insan sonra verdigimi daha ii anlıcam ve hersey daha kolay olacak gibi düşünüyorum..zaten 70lerde olayım bana yeter..
çok ince hedeflerim yok

Hmm kayınvalidenle yakın evlerimiz sanırım.Bende pazarın biraz üzerinde oturuyorum.Okul var ya orda pembe bina.Onun karşısında işte.

Bu arada sen hatırı sayılır kilo verdin bence.Eminim baya farketmiştir.Yakındır 2 basamaklılara düşmen.Maşallah sana.Çok iyi gidiyosun canım.Bozma sakın devam.Bak ben fena hırslandım ya.Bi tuhafım hiç böyle olmamıştım.Kendime inanamıyorum.

Tünaydınnn kızlarrrr :122:

Bu sabah aslında 8de uyandım eşim dışarda bir işi var diye sabah uyandırdı daha doğrusu Kahvaltıdan sonrada işte cadıyla uğraş etrafı toparla erken anck bu saat oldu
Sabah ufaklık uyusaydı Leslie yapacaktım ama sağolsun anında uyandı ben yataktan cıkınca birde bu ara ille onunla oynamamı istiyor ( kabahat bende iyi alıştırdım )

Neyse gün uzun nasılsa yatana kadar kesin yapacağım inşallah
Öğlenden sonra eşim geldiğimde dışarı çıkarız dedi belki Forum İstanbula giderizde bende Nisandaki kına gecesi için ufak ufak kıyafet bakarım tabi o zamana kadar inşallah bir 6 - 7 kilo daha vermiş olurumda daha rahat kıyafet bulurum
İkna edebilirsem birde sahile gidip yürüyüş yapmak isterim

Umarım hafta sonu hepimiz için kaçamaksiz ve eksilere doğru geçer
Ben henüz kaçamak yapmadım

merhaba kızlar

bugünlerde çok yemek yiyorum ya regl yaklaşıyo yada içtiğim kanla b12 vitamin ilaçları çok yedirmeye başladı.kahvaltıda sarelleden yedim çok..sonrada şekerim tavan yaptı galiba bi halsizlik bi halsizlik geçen günde yaş pasta yemiştim aç karna yine aynı etki yapmıştı..uykusuzluğuma bağlamıştım ama değilmiş ders olsun bana..mekik aleti almıştım dağıtımdaymış onu bekliyorum.zil çalarsa duyamamda..yaza fit giremeyeceğim bu gidişle.

tombulkelebekim sende b12 ve kan ilacı kullanıyodun seninde iştahın arttımı

siz izmittemi oturuyosunuz bizde tercih yapıyoruz tain için biride izmit nası biyerdir acep hiç gitmedim ben eşim gitmiş güzel diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…