Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

siz izmittemi oturuyosunuz bizde tercih yapıyoruz tain için biride izmit nası biyerdir acep hiç gitmedim ben eşim gitmiş güzel diyo

Merhaba canım,
Biz gölcükte oturuyoruz.İzmite 14 km uazklıkta.İzmit çok güzel bence.Şahsen ben çok seviyorum.Çok gelişmiş bi yer.Hiç sıkılmıyorum ben orda.Gezilcek tozulcak yeri çok yani o açıdan değerlendiriyorum.Sağlık imkanları avm ler yönünden de iyi.İstanbula da çok yakın arıca.Tanıdık falan varsa senin iyi olur o yönden de.
Siz şuan nerdesiniz?Ankarayı da yazcaktınız galiba.Eşin hemşehrimdi benim Kırıkkaleli.Oraya da yakın akrabalarınız varsa sıkılmazsın.
Ya da gel sen İzmite. bak Meryem de gölcükte oturuyor.Sende izmite taşınırsan biz de buluşma yaparız belki :)

Son düzenleme:
Offfffff kızlar yyyaaa bu adam beni cıldırtacak yaa hem bize kaç gündür söz veriyor bugün için dışarı cıkaracağına dair hemde şimdi aramış annem geliyor bize diye
Kadınla zaten bir araya geldiğimde geriliyorum hemde sırf ona göre planlarımızı düzenliyor eşim :26:
Sonuçta annesine diyebilirdi ya kaç haftadır Banuyla dışarı cıkıp bir şeyler yapamadık yarın buyur gel diye ama yoook banu yine eve tıkılsın :26:

YOk yaa benimki adam olmaz :26: ben anasını biliyorum gelmişken yine beni sinir edeceğini düşünüyor ama kesinlikle istediğini elde edemiyecek. İçimden hep ya sabır çekiceğim ve asla sinirlenmiyeceğim

canım yaa ben avatarından çok etkileniyorum.değiştirirmisin rica etsem???bugünlerde üst üste kötü şeyler okudum öğrendim iyice kötü oldum da...

saol canım bende aynıyım canımya bir bayana tek pazar yetmiyor sırf bu yüzde devlet memurluğu düşündüm zaten alımda az ama ben memurluk yapamam ya hep aynı motomot bana göre değil...
ben şimdiden hesap yapıyorumakşam süpürsem evimi işte lavabolar filan yıkasam çamaşırları yıkatıp assam diye ama eşim çok kızıyor yapma boşver diyede ona kalsa çöp evde yaşıcaz zaten...hesaplarım tutmaz genelde.eşimde son zamnlarda yoğundu akşamları geç geldiği oldu 10 gündür gitmedim ama sabah arada kahvaltıya gidiyoruz 2 km var aramızda. bayadır akşamları gitmedik. dün akşam gördük kendilerini görümcemlerde. ama birde büyükbaba ve babannesi var onalaradauğramak lazım kalabalık yere gelin gitmek zor...ay ne çok yazmışımyaa...canım kuyru fasulye yesem iyidir sabahtan beri işyerinde kurabiyeleri götürdüm ufff resmen.

canımya zaten plan yapınca olmaz. sinirlenmekte haklısın. babası yeni vefat etti yalnız kaldı diye bişey diyememiştir. zaten erkekler analarına düşkün oluyorlar..birde senin yıldızın barışık değilki oturup güzel güzel sohbet etsen.. uff pufff

Yapma yaa şansa bak.Neyse sinirlenme tabi canım.Yapcak bişey yok.Başa gelen çekiliyo işte naparsın.Sen sonra uygun bi dille söylersin artık eşine sözünü tutmadığını

selamun aleykum kizlar
benim bir acil durumum oldu
4 hafta kadar yokum,izin istiyorum

Allaha emanet olun gelince görüsürüz canlarim

selam ve dua ile

Aynen canım.Bende hafta içi yemeği temizliği akşamdan yapmak zorunda kalıyorum.Benim eşim de boşver diyo ama kimin ne zaman geleceği yada başımıza ne geleceği belli olmuyor ki.Her daim hazırlıklı olmak lazım herşeye.Sadece pazarım var onda da bazen misafirler geliyor.Sadece pazarları evdeyim diye günleri falan pazar yapıyorum mecburen.Allah hem çalışıp hem evli olanlara yardım etsin.Bebeğim olursa eğer çalışmam baya bi süre sanırım.

Canım kadın eşi sağken bile bayılırdı emrivakiye. Ya ne zaman bir araya gelsek mutlaka sonunda ben ağlayan taraf oluyorum :26: ki son 3 haftadır hafta sonu hiç bir yere birlikte gitmedik.
Biraz evvel tekrar aradı yarım saatte kadar annemi alıp geliyorum diye ( kadın yanlızda gelmiyor sanki kadını dövüyorum ) sonra diyor söz çıkartıcağım seni diyor. Dedim annen akşam yemeğine kalacağım derse nasıl olucak o iş diye yok yok sadece torunlarını görmek için geliyor dedi ama kadın zerre kadar benim çocuklarımı sevmez ancak akraba yada başka bir misafir yanında iki başını okşar ufağının okadar. Kadın bir ay görmesin bir kez olsun arayıpta çocukları özledim getirin göreyim yada ben geleyim demez :26:
Hadı ufağı daha anlamıyor ama büyüğü herşeyin farkında ve resmen diyor Karşı Komşumuz bile beni ondan çok seviyor zaten Babamıda gaza getirip duruyor sonra siz kavga ediyorsunuz diye. Düşün büyüğü daha 5 yaşındaydı eşim gel babannene gidelim demişti de bizim cadı ben babannemi hiç sevmiyorum onun yüzünden annem hep ağlıyor demişti daha o zaman dürüstlüğün ..okunu çıkartıyordu kızım. Şimdi o halini hatırladıkca gülüyorum ama o zaman yaptığın çok ayıp beni sevmese bile seni çok seviyor sakın bir daha öyle dediğini duymim demiştim. Zaten ben müdahale etmeseydim eşim kesin ufacık çocuğa fırça atardı ananmı öğretiyor sana bunları diye

İnşallah kazasız belasız atlatırımda akşam üzere de olsa dışarı cıkıp bir hava alırım

öyle güzelim benim çok gelen gidenim olmaz zaten hep biz davet ediliyoruz çalışıyorsunuz bir pazarınız var diyorlar ama illaki sürekli gidelim isteği var malesef...aman bende aynı şeyi diyorum Allah nasib ederde çocuğum olursa çalışmam diyorum ama kısmet herşey...yani habersiz gelen olmasada evde çoluk çocuk yok neden dağınık tozlu evde oturayım ki.. elimden gedliğince yapıyorum birşeyler işte...

banucum sen o kadar sabırlısın ki maşallah sana...ben senin yaptığını yapamam ama sen kazanıyorsun. eşini sevdiğinden katlanıyorsun..bırak kv seni sevse ne olcek sevmese nolcak eşinle konuş bence bu durumu sakince...sana emrivaki yapmasın ama ahh bu erkekler...

Kız 13 sendir konuşuyorum valla eşime bile diyorum o süre içinde duvara konuşsaydım duvar bile dile gelir hatta insafa gelirdi diye. İşte bazen eşime çok sinirleniyorum ama diğer yandanda kızamıyorum çünkü kadın en ufak şeyde sütü helal etmem diyormuş onu bile yeni itiraf etti eşim.
Ne yapayım Allah büyük inşallah bir gün eşimde güzellikle de olsa annesine hayatımıza müdahale etmemesi gerektiğini anlatabilir
Valla tek korkum yaza akçaya tatile gittiğimde peşime takılması o zaman gerçekten ya kıyamet kopartırım yada tatili iptal etmek zorunda kalırım eğer eşim annesine durumu güzelce izah edemiyeceğini söyleyemezse.
Ama ona daha çok var nasılsa önce ben bir zayıflayayımda sonrasını hallederim

slm kızlar bugün hiç vaktim olmadı topige girmeye ,eşim misafirleri almaya gitti slm verip çıkıcam akşama kaynımın yogurdugu çiğ köfte var ama ben hiç yermiyim hayır yemem bu sabah 98.9 çıktım cumaya kadar 97.9 olmak hedefim

aman fay hattını sallamayalım oraya gelinceee:)))
amanankarayı bi yöne istiyorum bi yöne istemiyorum aman yakında iyi deilki eşimin ailesi çokk vıcık vıcık samimiler aynı ceco gibi bizim hayatıızdada kaynanam başı çeker alışmışız böyle özgür yaşaaya zor geliyoo bide emeklilikte zaten ankaraya yerleşcez nasıl olsa güzel yerleri gezelim görelim demi
şuann teee bingölün en berbat ilçesndeyiz malesefff
selamun aleykum kizlar
benim bir acil durumum oldu
4 hafta kadar yokum,izin istiyorum

Allaha emanet olun gelince görüsürüz canlarim

selam ve dua ile
hayırdır inşallah önemli bişey deildir

aamaan ben olsam ye yemenizi anne biz plan yapmıştık eşimle çocuklarada söz vermiştik sende gel istersen avm ya gidicez deee onu orda yor haşamat ettt bisürü şey aldır kocana gıcık ettt karıyıı afedersin bakk sinirlendi karı marı neyse hanım efendiyi yada kontesi bak bi daha geliyomuuu

aa evet cok yakınsınız..ama asıl olan eşimin dayı kızları oturuyor tam pembe okulun karsısındaki yol kenarında 2.katta:))) kapı nosunu bilmiyorum
yok biraz bozar gibi oldum ama geri hemen topladım..zararın neresnden dönsem kardır dimi

canım yaa ben avatarından çok etkileniyorum.değiştirirmisin rica etsem???bugünlerde üst üste kötü şeyler okudum öğrendim iyice kötü oldum da...

tamam canım değiştireyim..
ben sevmiştim ama sanırım rahatsız edici bişey..
neler okudun?grendin? vallahi merak ettim eğer özel degilse bana da bahsedermisin?

ahhh nursena sen cok yaşa..güldürdün beni..
fay hattı sallanır mı dersin
bencede haklısın zaten ankaraya yerleşecekseniz gelinde deniz havası alın izmitte..
hergün deniz görecegin bi şehirde oturmak seni de mutlu edecektir

ayyy cecomm ay iddiadaşımmm valla sende varya öyle sabır varki
aman dur şimdiden yaza yanınızda gelecegini düşünüp motivasyonunu düşürme..
akçayda yazlık falan mı var? ben orayı tam bilmiyorum..kimin yanına gideceksiniz..
kimse yoksa faydası bile olur.aksam çocukları bırakır kocişinle başbaşa çıkarsınız

ayy ama seni görmek bile huzursuz ederse de valla açık açık söle..ailemle başbaşa tatil yapmak istiyorum diye.bundan sebepte sütünü karıstırmazya ortaya:26::26::26:

bu arada ne yaptın merak ettim vallahi...

inşallah evlendik evneleli dağlarda yız az deniz havası alalım demi ama hayırlısı hakkıızda

cecoyu merak ettim bende dizi gibi oldu bu bölümde ne olacak aceba ceconun suçu ne???

bence kaynanasına besledin büyüttün bu yaşa getirdin saola gerisini ben hallederim diyebilcekmiki

az sonraaa :)))))))))))) aceba sezon finalini akçaydamı çekecekler:))

Çok sağol canım desteğiniz için sayenizde topladım kendimi inan belirsizlik beni daha çok bunalıma sokuyor oda yemeye itiyor kısır bir döngü içindeyim.
Benimde tansiyonum var günde 3 tane tansiyon ilacım var
Canım nasılda özlemiş seni(((((
Sağol ceco gerçekten düştüğüm an beni yaklayorsunuz ayağa kaldırıyosunuz inşallah bende size bir gün güzel haber veririm.
En güzeli o sana ne derse cevap vermemek inan karşı tarafla kavga etmekten daha çok sinir ediyor ben hiç anlamıyorum bazı erkekek annelerini neden kendilerinde çok büyük hak görürler mesala bizlerin annelerinin söz hakkı yok onların var çok sinir bir durum.

Bugün yediklerimi yazıyım.
Sabah
2 dilim ekmek domates saltalık 1 tk reçel peynir 1tk zeytin ezmesi.
Ara
1 Mandalina
Öğlen
Yoğurt 2 galeta
Akşam
tavuk 1 dilim ekmek yoğurt
Ara
bir büyük avuç kuruyemiş çay (şekersiz)
Belki ilerleyen saatlerde bir portakal veya bir bardak süt.

HERKESE İYİ GECELERRRRRRRRRRR :))
giremedim bugün yine nasılsınız bakalım? annem,kardeşim geldi ev kalabalık şükürler olsun kvde burda çok iyi oldu

HERKESE İYİ GECELERRRRRRRRRRR :))
giremedim bugün yine nasılsınız bakalım? annem,kardeşim geldi ev kalabalık şükürler olsun kvde burda çok iyi oldu

ooo maşşallahhh tektek gelselerdi yaz tatiline kadar bakarlardııı:)))))))))))) kalabalıkla daha da yeeme süper vermişken yola devam ett

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…