Bugün yediklerimi yazıyım.
Sabah
2 dilim ekmek domates saltalık 1 tk reçel peynir 1tk zeytin ezmesi.
Ara
1 Mandalina
Öğlen
Yoğurt 2 galeta
Akşam
tavuk 1 dilim ekmek yoğurt
Ara
bir büyük avuç kuruyemiş çay (şekersiz)
Belki ilerleyen saatlerde bir portakal veya bir bardak süt.
Bugün canım çok istemedi canım şükür hatta evde baklava vardı yemedim şimdi bir portakal yarım ekşi elma yarım armut yedim.ohh ne güzelll az yemişsinn bugün
Hoşgeldin asuman bugün kimseler yok.
İyi geceler arkadaşlar....
Bu gün hiç gelemedim malum cumartesi..alışveriş ve misafir günü...Umarım hepiniz iyisinizdir...
Ben karayiplere gideli bozdum kendimi...Toparlanmaya çalışıyorum,ancak henüz ortada somut bir başarı yok maalesef...Sizlerin başarılarına sevinmekten başka bir sevincim yok kilo konusunda...
Aynen canım.Bende hafta içi yemeği temizliği akşamdan yapmak zorunda kalıyorum.Benim eşim de boşver diyo ama kimin ne zaman geleceği yada başımıza ne geleceği belli olmuyor ki.Her daim hazırlıklı olmak lazım herşeye.Sadece pazarım var onda da bazen misafirler geliyor.Sadece pazarları evdeyim diye günleri falan pazar yapıyorum mecburen.Allah hem çalışıp hem evli olanlara yardım etsin.Bebeğim olursa eğer çalışmam baya bi süre sanırım.
nursenanın fikri süpermiş.keşke yapabilseniz ama bakalım yarın dinleriz senden neler oldu?Canım kadın eşi sağken bile bayılırdı emrivakiye. Ya ne zaman bir araya gelsek mutlaka sonunda ben ağlayan taraf oluyorum :26: ki son 3 haftadır hafta sonu hiç bir yere birlikte gitmedik.
Biraz evvel tekrar aradı yarım saatte kadar annemi alıp geliyorum diye ( kadın yanlızda gelmiyor sanki kadını dövüyorum) sonra diyor söz çıkartıcağım seni diyor. Dedim annen akşam yemeğine kalacağım derse nasıl olucak o iş diye yok yok sadece torunlarını görmek için geliyor dedi ama kadın zerre kadar benim çocuklarımı sevmez ancak akraba yada başka bir misafir yanında iki başını okşar ufağının okadar. Kadın bir ay görmesin bir kez olsun arayıpta çocukları özledim getirin göreyim yada ben geleyim demez :26:
Hadı ufağı daha anlamıyor ama büyüğü herşeyin farkında ve resmen diyor Karşı Komşumuz bile beni ondan çok seviyor zaten Babamıda gaza getirip duruyor sonra siz kavga ediyorsunuz diye. Düşün büyüğü daha 5 yaşındaydı eşim gel babannene gidelim demişti de bizim cadı ben babannemi hiç sevmiyorum onun yüzünden annem hep ağlıyor demiştidaha o zaman dürüstlüğün ..okunu çıkartıyordu kızım. Şimdi o halini hatırladıkca gülüyorum ama o zaman yaptığın çok ayıp beni sevmese bile seni çok seviyor sakın bir daha öyle dediğini duymim demiştim. Zaten ben müdahale etmeseydim eşim kesin ufacık çocuğa fırça atardı ananmı öğretiyor sana bunları diye
İnşallah kazasız belasız atlatırımda akşam üzere de olsa dışarı cıkıp bir hava alırım
ankarayı hiç tavsiye etmem.çok avm var ama acaip pahalı ve doğal güzelliği olmayan bir şehir.yapacak bişey bulamıyoruz fazla.sahil kenarı bir şehir çok daha iyi olur bence de.hem kv lerden uzak olmaya alışmışsınız yakında sorunlar çıkar bide akrabalık ilişkileri vıcık vıcık demişsin ya...boşver anakrayı.mümkün olsa ben başka şehirde yaşamayı çok isterdim ama kısmet.eşimin işi burda.başka yeri istemiyor.bişey diyemiyorum.ilk evlendiğimizde söz vermişti gideriz çkaleye yerleşiriz bende çok seviyorum demişti ama sonradan çark etti.gerçektne de ona uygun iş yok çkalede.o nedenle ısrar edemiyorum.ankarada evlerde o kadar pahalı ki 200000 tl ye doğru düzgün ev yok iyi semtlerde.giriş kat kot fln var.çkalede 160000 e deniz kenarı ev var....hsonu dışarda yemek yesek 40-50 arası tutuyor 4 kişi.kahvaltıya gitsek 55 fln .(çocuklar büyüynce 80 fln olur heralde.çkalede 10 tl kişi başı kahvaltı)deniz yeşillik vs de yok üstelik.ankara başkent.o kadar benim için.asuuuuuuuuuuu sen ne dersin?benmi çok önyargılıym ki???aman fay hattını sallamayalım oraya gelinceee:)))
amanankarayı bi yöne istiyorum bi yöne istemiyorum aman yakında iyi deilki eşimin ailesi çokk vıcık vıcık samimiler aynı ceco gibi bizim hayatıızdada kaynanam başı çeker alışmışız böyle özgür yaşaaya zor geliyoo bide emeklilikte zaten ankaraya yerleşcez nasıl olsa güzel yerleri gezelim görelim demi
şuann teee bingölün en berbat ilçesndeyiz malesefff
hayırdır inşallah önemli bişey deildir
aamaan ben olsam ye yemenizi anne biz plan yapmıştık eşimle çocuklarada söz vermiştik sende gel istersen avm ya gidicez deee onu orda yor haşamat ettt bisürü şey aldır kocana gıcık ettt karıyıı afedersin bakk sinirlendi karı marı neyse hanım efendiyi yada kontesi bak bi daha geliyomuuu
tamam canım değiştireyim..
ben sevmiştim ama sanırım rahatsız edici bişey..
neler okudun?grendin? vallahi merak ettim eğer özel degilse bana da bahsedermisin?
iyi geceler
ece ankarada yaşamayı seviyorum ben doğma büyüme buralıyım tabii alışmışım artık
ama doğal güzellikleri olan denizi olan yerlerde de yaşamak güzeldir mutlaka
büyükşehir her türlü imkan var tabii parası olana yaşamak zor ve pahalı ama her nimetin bir külfeti var
çanakkale gerçekten harika bir il ben bayıldım kızlarıma üniversite için tercih yapın bile dedim ve tekrar gitmeyi çok isterim
yani tercih meselesi canım ama ankarada iyidir yaa
aamaan ben olsam ye yemenizi anne biz plan yapmıştık eşimle çocuklarada söz vermiştik sende gel istersen avm ya gidicez deee onu orda yor haşamat ettt bisürü şey aldır kocana gıcık ettt karıyıı afedersin bakk sinirlendi karı marı neyse hanım efendiyi yada kontesi bak bi daha geliyomuuu
ayyy cecomm ay iddiadaşımmm valla sende varya öyle sabır varki
aman dur şimdiden yaza yanınızda gelecegini düşünüp motivasyonunu düşürme..
akçayda yazlık falan mı var? ben orayı tam bilmiyorum..kimin yanına gideceksiniz..
kimse yoksa faydası bile olur.aksam çocukları bırakır kocişinle başbaşa çıkarsınız
ayy ama seni görmek bile huzursuz ederse de valla açık açık söle..ailemle başbaşa tatil yapmak istiyorum diye.bundan sebepte sütünü karıstırmazya ortaya:26::26::26:
bu arada ne yaptın merak ettim vallahi...
inşallah evlendik evneleli dağlarda yız az deniz havası alalım demi ama hayırlısı hakkıızda
cecoyu merak ettim bende dizi gibi oldu bu bölümde ne olacak aceba ceconun suçu ne???
bence kaynanasına besledin büyüttün bu yaşa getirdin saola gerisini ben hallederim diyebilcekmiki
az sonraaa :)))))))))))) aceba sezon finalini akçaydamı çekecekler:))
günaydın kızlar dukan diyetim iyi gidiyor 2 günde 300 grm verdim
de nizi gören zor yaşar ankarada muğlalı arkadaşım vardı ne buluyosunuz ankarada diye her yer taş toprAK bina diyeeeben evi hiiiç düzenli tutamıyorum.bi topluyorm mis gibi derken en fazla 1 saat içinde savaş alanına dönüyor.ani biri gelse oturacak yer olmuyor inan.bide misafir odamız yok 2 oda bir salon.salonda oturuyoruz mecburen.çocuk odasıda çok küçük.onları orada oynamaları içni zorlamıyorum.salonda da oynuyorlar.her yer dandini oluyor...canım sıkılıyor ama yapacak bişi kalmıyor
nursenanın fikri süpermiş.keşke yapabilseniz ama bakalım yarın dinleriz senden neler oldu?
ankarayı hiç tavsiye etmem.çok avm var ama acaip pahalı ve doğal güzelliği olmayan bir şehir.yapacak bişey bulamıyoruz fazla.sahil kenarı bir şehir çok daha iyi olur bence de.hem kv lerden uzak olmaya alışmışsınız yakında sorunlar çıkar bide akrabalık ilişkileri vıcık vıcık demişsin ya...boşver anakrayı.mümkün olsa ben başka şehirde yaşamayı çok isterdim ama kısmet.eşimin işi burda.başka yeri istemiyor.bişey diyemiyorum.ilk evlendiğimizde söz vermişti gideriz çkaleye yerleşiriz bende çok seviyorum demişti ama sonradan çark etti.gerçektne de ona uygun iş yok çkalede.o nedenle ısrar edemiyorum.ankarada evlerde o kadar pahalı ki 200000 tl ye doğru düzgün ev yok iyi semtlerde.giriş kat kot fln var.çkalede 160000 e deniz kenarı ev var....hsonu dışarda yemek yesek 40-50 arası tutuyor 4 kişi.kahvaltıya gitsek 55 fln .(çocuklar büyüynce 80 fln olur heralde.çkalede 10 tl kişi başı kahvaltı)deniz yeşillik vs de yok üstelik.ankara başkent.o kadar benim için.asuuuuuuuuuuu sen ne dersin?benmi çok önyargılıym ki???
günaydın kızlar dukan diyetim iyi gidiyor 2 günde 300 grm verdim
Günaydın kızlarrrrrrrrrr :122:
Kısa bir reklam arasından sonra Ceconun Suçu ne dizisinin bu haftaki yeni bölümü başlıyor kızlar
Çekirdekleriniz ve patlamış mısırlarınız elinizdeyseanında bırakın valla kilo yapar
Kv tabi ki herzamanki gibi oğluşuyla geldi sanki yanlız gelse paralıyacağım
Annesinde baya daralmış işte izin almadan hiç bir yere gidemiyormuş hayır derse de planlarını iptal etmek zorundaymış falan fişman dert yanıp durdudedim içimden Allahın adaleti bu işte sen bana hayatı zehir edersen sanada zehir eden çıkar diye.
Bir ara eltisinden açıldı konu; seneler evvel Kvnin eltisi bana oğulları evlenmiyor diye ay keşke bizde senin gibi zengin bir ailenin kızını bulsak ( onlara kıyasla) bak annen baban ne güzel bir ev bir araba verdiler üzerine demişti hatta benim tuhafıma gitmişti hani sanki benim ailemin durumu olmasa yüzüme bakmıyacaklar gibilerinden. Şimdi ona takmış oda evladını evlendiriyor o lafı yedireceğim ona hem senin neren zengin ki dedi Bende gülerek heee tabi yaa ben zenginim hatta ...Ok gibi param var dedim
eşimde hadi ordan senin neren zengin diye göz kırpınca bende çıkar ula cebindeki paraları emin ol senden fazla param vardır dedimkadın sinirden kırmızı oldu resmen
Ben diyor insanın yüreğine değer veririm. Şimdi geliniyle çok iyiler ben onları bir kaç ay sonra görürüm falan diyor kv bende o an dayanamadım tabiki insanın yüreğidir önemli olan ama çoğu insan bence söylesede pratiğe dökmüyor. Üstelik Eltin gelinini çok seviyor ve o samimi olduğu içinde karşılık görüyor. Sonuçta bir insana ne verirsen onu alırsın dimi ama dedim sustu kaldı
Bir ara küçük kızının ufak oğlunun hasta olduğunu anlattı. Pipirik bir kocası var onunda adam çocuk hasta olmasın diye çocuğu dışarı cıkarmıyor :26: aman be ne kıl damadın var
Anammmm roman yazdım hee yineyok yok ben bu Kvyle maceralarımı bir yazayım da sonra Adaşımın eşine rica ederiz sevabına ibret olsun diye basıversin kitabımı ama komedi daldında da artık oskar alırım
aynennn öylee cecoo..dizi gibisinn maşallahhh her hafta ayrı bi olayyy buraya yazınca rahatlarsınn belkiiii...iyi lafları ince ince sokuyorsunn vallaaa...ben yapamıyorum öylee...benn eşimee sölerimm...kv ye biras soğuk nevaleyimm allah var hakkınıda yiyemem ama bi durum olursada eşime derim o anasına derrlaptobunda düzelir inş.ayrı kalmak güzel değill...benn çokk kötü bir hafta geçirdimm ..burasıda yokduu rahatlıcakk baktımm vınıı alıp gelmişşş beyfendi...
İyi geceler umuttçuğum..Sana kolay gelsin haftasonu haftasonu biz takılacağız.:).Oğlum uyudu kızımda hazırlanıyor sorun yok bizde.
Çocuğunmu var derdin var işte..:)
Mucukkkss..
Hafta içinin rövanşını ben de hafta sonu aldım kızlar :)) Hem Cumartesi hem de Pazar günü çocuklar uyandıktan sonra 1-1.5 saat daha uyuyup keyif yaptım. Eşim de dokunmadı sağolsun :))Bende de var o modeldenbazen bir söyleniyorum ufağını yanına alıyor ama 5 dakika sonra geri yolluyor cadı uyumuyor diye. Ne yaparsın hafta sonuda olsa çoğu erkek uykusundan taviz vermiyor.
Bu gece benimki niyetlendi ama otur oturduğun yerde birazdan hep birlikte yatarız dedim
Amin canım :)) 10 gün de epey uzun, iki çocukla... Neyse ki yarın kavuşuyormuşsunuz :)) Ben 2-3 gecede bile zorlanıyorum, gerçi eşim de 20.00'den sonra gelebiliyor trafikten, 22.30'da filan da yatıyor, fiilen bir faydası yok yani bana, hafta içi pek desteği olmuyor (olamıyor diyelim ya da, gerçekten yoruluyor). Ama gene de varlığı yeter babalarımızın, hele yavrulardan en az biri 0-4 yaş aralığındaysa yandık... Senin minik yavru erken başlamış sinirlenmelere, benim kız da öyleydi, 2 yaş sendromu mu her neyse, bizde 1.5 yaşında başlamıştı :)aman eşler işte hep aynı bende bunaldım dün gece çocuklardan eşim 10 gündür görevde kızlar yedi bitirdi beni küçük kızım acayip asileşti baksan 1 buçuk yaşında ama nası ifade ediyo babasını özlediğinden her şeyi sinir ağlama vuruyo kırıyo neler neler zor zaptediyorum bir an önce gelseydi allah kimsenin yuvasını bozmasın.....
Çok sağol canım desteğiniz için sayenizde topladım kendimi inan belirsizlik beni daha çok bunalıma sokuyor oda yemeye itiyor kısır bir döngü içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?