Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ohh ne güzelll az yemişsinn bugün

İyi geceler arkadaşlar....

Bu gün hiç gelemedim malum cumartesi..alışveriş ve misafir günü...Umarım hepiniz iyisinizdir...

Ben karayiplere gideli bozdum kendimi...Toparlanmaya çalışıyorum,ancak henüz ortada somut bir başarı yok maalesef...Sizlerin başarılarına sevinmekten başka bir sevincim yok kilo konusunda...

karayip derken bildigimiz karayip adalarımı :26:

kızlar sabah yeşil elma diyetine başlıcam bir hafta denicem sonuç alırsam 1 ay yapcam bu diyeti bakalım nasıl olcek hadi hayırlısı.....

ben evi hiiiç düzenli tutamıyorum.bi topluyorm mis gibi derken en fazla 1 saat içinde savaş alanına dönüyor.ani biri gelse oturacak yer olmuyor inan.bide misafir odamız yok 2 oda bir salon.salonda oturuyoruz mecburen.çocuk odasıda çok küçük.onları orada oynamaları içni zorlamıyorum.salonda da oynuyorlar.her yer dandini oluyor...canım sıkılıyor ama yapacak bişi kalmıyor
nursenanın fikri süpermiş.keşke yapabilseniz ama bakalım yarın dinleriz senden neler oldu?

ankarayı hiç tavsiye etmem.çok avm var ama acaip pahalı ve doğal güzelliği olmayan bir şehir.yapacak bişey bulamıyoruz fazla.sahil kenarı bir şehir çok daha iyi olur bence de.hem kv lerden uzak olmaya alışmışsınız yakında sorunlar çıkar bide akrabalık ilişkileri vıcık vıcık demişsin ya...boşver anakrayı.mümkün olsa ben başka şehirde yaşamayı çok isterdim ama kısmet.eşimin işi burda.başka yeri istemiyor.bişey diyemiyorum.ilk evlendiğimizde söz vermişti gideriz çkaleye yerleşiriz bende çok seviyorum demişti ama sonradan çark etti.gerçektne de ona uygun iş yok çkalede.o nedenle ısrar edemiyorum.ankarada evlerde o kadar pahalı ki 200000 tl ye doğru düzgün ev yok iyi semtlerde.giriş kat kot fln var.çkalede 160000 e deniz kenarı ev var....hsonu dışarda yemek yesek 40-50 arası tutuyor 4 kişi.kahvaltıya gitsek 55 fln .(çocuklar büyüynce 80 fln olur heralde.çkalede 10 tl kişi başı kahvaltı)deniz yeşillik vs de yok üstelik.ankara başkent.o kadar benim için.asuuuuuuuuuuu sen ne dersin?benmi çok önyargılıym ki???

tamam canım değiştireyim..
ben sevmiştim ama sanırım rahatsız edici bişey..
neler okudun?grendin? vallahi merak ettim eğer özel degilse bana da bahsedermisin?

canım çok teşekkür edeirm hassasiyetin içn.dün çok sevdiğim bir dostumun görümcesinin(onuda 2 kere görmüştüm çok iyi birisi) 3 yaşındaki kızının vefatını öğrendim.çok çok üzüldüm...bi de başka bir sitede anneler gurubum var orada bir başlıkta paylaşılan bir annenin (lösemi olmuş kendisi)bir bloğu var.orayı da okuyunca koptum zaten...işte link bir göz atabilirsin istersen
Seyahate Giden ANNE Gibiyim « SENİNLE YAŞAYALIM:)

iyi geceler
ece ankarada yaşamayı seviyorum ben doğma büyüme buralıyım tabii alışmışım artık
ama doğal güzellikleri olan denizi olan yerlerde de yaşamak güzeldir mutlaka
büyükşehir her türlü imkan var tabii parası olana yaşamak zor ve pahalı ama her nimetin bir külfeti var
çanakkale gerçekten harika bir il ben bayıldım kızlarıma üniversite için tercih yapın bile dedim ve tekrar gitmeyi çok isterim
yani tercih meselesi canım ama ankarada iyidir yaa

canım doğma büyüme buralısın tabiki senin için can olmuştur burası...ben 18 yıl çkalede yaşadım o kadar güzel bir şehirkiii.2 adımda sahil kenarına inerdik.denizin kokusu,serinliği.huzur veren görüntüsü...sonra izmirde okudum 5 yıl.orası çok büyüktü çkaleye göre kokrmuştum ilk başlarda ama orayı da sevdim.denizi vardı huzur veren. gezmekte keyifliydi...ankara da fazla yeşillikte yok.yani deniz olmasada yeşllik olsa o da güzel ama az olan yeşillik olan yerlerde izdiham oluyor.hsonu yer bile bulnumuyor piknik alanlarında...ama eminimki benim çocukalrım ankarayı çok sevecekler.burda doğdukları içni ve böyle olmalarından mutlu olacağım bende..bugn 3 ve 7 yaşla kızılaya zafer çarşısına gttk.kitap almak içni.oğlum otobüste nasıl davranması gerktiğini bilmiyordu çok komikti.ayakta kaldı.abinin yanına otur diyorum bi utanıyorki. ozama tutun yoksa düşersin diyorum yok tutnamıyor fln...ben seslenip duruyorum tutun tutun...))neyse sonra arkamdaki teyzenn yanına oturdu.sonra yaşlı teyzeler bindi bu sefer yer ver dedim.çocukta şaşırmıştır emininm bi otur diyor bi kalk diyor diye:)))neyse kitapçılar çarşısını görünce çok şaşıdılar.her yer kitap.tek tek gezik.kitapları ellediler baktılar.sonra test kitabı ve okuamsı için hikaye kitapları aldık oğluma.kızımada süslü kalem ve boyama kitabı aldık.kendimede kalem aldım test çözmeye başlayayım.geçen bir öğrenci mtürev integral çalıştırırmısınız diye aradı(eski bakıcımn kızı ) biraz alıştırma yapayım.yat yat nereye kadarsonra eşim geldi bizi aldı(otobüsler çok doluydu geri dönüşe baktığımda gel aldım dedim yoksa otobüsle dönemkte keyifli olacaktı aslında)
işte böyle güzller.ben diyete 2 gün ara vermiştim gene yarın toparlanacağım inşallah...çok fenayı çokkkkk

Günaydın kızlarrrrrrrrrr :122:

Maaşallah bende topiği sallamışım sabah sabah ne güldüm kendi kendime.
Hazır eşim uyurken bir geleyim dedim
Dün Kv bizdeyken bizim büyük cadı laptobu koltuğun koluna bıraktı mutfağa iki dakikalığına gitmek için küçüğüde sen anında laptoba saldır cadı dur yapma diyene kadar laptobu yere düşürdü
Şu an çalışıyor ama ekranı simsiyah televisyona bağladık zar zor görüntüyü oraya veremyi başardıkta öylelikle yazabiliyorum
Bakalım yarın halledebileceklermi yoksa yandım ki ne yandım evdekide bozuktu zaten.
Aklım gidiyor sizden ayrı kalıcağım diye

Kısa bir reklam arasından sonra Ceconun Suçu ne dizisinin bu haftaki yeni bölümü başlıyor kızlar
Çekirdekleriniz ve patlamış mısırlarınız elinizdeyse anında bırakın valla kilo yapar
Kv tabi ki herzamanki gibi oğluşuyla geldi sanki yanlız gelse paralıyacağım
Annesinde baya daralmış işte izin almadan hiç bir yere gidemiyormuş hayır derse de planlarını iptal etmek zorundaymış falan fişman dert yanıp durdu dedim içimden Allahın adaleti bu işte sen bana hayatı zehir edersen sanada zehir eden çıkar diye.
Bir ara eltisinden açıldı konu; seneler evvel Kvnin eltisi bana oğulları evlenmiyor diye ay keşke bizde senin gibi zengin bir ailenin kızını bulsak ( onlara kıyasla ) bak annen baban ne güzel bir ev bir araba verdiler üzerine demişti hatta benim tuhafıma gitmişti hani sanki benim ailemin durumu olmasa yüzüme bakmıyacaklar gibilerinden. Şimdi ona takmış oda evladını evlendiriyor o lafı yedireceğim ona hem senin neren zengin ki dedi Bende gülerek heee tabi yaa ben zenginim hatta ...Ok gibi param var dedim
eşimde hadi ordan senin neren zengin diye göz kırpınca bende çıkar ula cebindeki paraları emin ol senden fazla param vardır dedim kadın sinirden kırmızı oldu resmen
Ben diyor insanın yüreğine değer veririm. Şimdi geliniyle çok iyiler ben onları bir kaç ay sonra görürüm falan diyor kv bende o an dayanamadım tabiki insanın yüreğidir önemli olan ama çoğu insan bence söylesede pratiğe dökmüyor. Üstelik Eltin gelinini çok seviyor ve o samimi olduğu içinde karşılık görüyor. Sonuçta bir insana ne verirsen onu alırsın dimi ama dedim sustu kaldı
Bir ara küçük kızının ufak oğlunun hasta olduğunu anlattı. Pipirik bir kocası var onunda adam çocuk hasta olmasın diye çocuğu dışarı cıkarmıyor :26: aman be ne kıl damadın var bunlarda karı koca bir türlü çocuk büyütmesini beceremediler çocuk dediğin biraz mikropta alacakki bağışıklık sistemi gelişsin dedim. Adam düşünsenize sırf çocuk az birşey hırladı diye eve oksijen makinası almış neymiş çocuk rahatlarmış.
Bana hep kızar KV yaz kış bu çocukların çorapsız yada üzerlerindekiler çok ince diye. Bende fırsatı bulmuşken bak benimkiler cingene piliçi gibi maşallah senede en fazla 2 kere hastalanır oda büyüğü okuldan kapıp eve gelince dedim de iyice bozuldu

Bir yandan çokmu ileri gittim diye düşündüm ama hep gülerek söyleyeceğimi söyledim. KPden kalan maaşı da bağlanmış onuda duyunca artık idare eder borçlarını yavaş yavaş kapatırsın bizden sana fayda yok sonuçta bizimde ödememiz gerek borçlarımız varda dedim. Birde oturdukca oturdu saat oldu 6 kadının gitmeye niyeti yok dedim şimdi eşim birde dermi anne biz çıkacağız sende gelsene değişiklik olur diye :26: ama o an kızkardeşim aradı görüşelim bugün diye bende onları davet ettim
Kvyle gitsek benim aldıklarıma bin laf söyler ama kendi aldıklarınıda bize kakalar :26:
Sonra kız kardeşim tekrar aradı kızın uykusu varmış siz gidin dönüşte çaya gelin bize diye ama ben kv gidene kadar ses etmedim
KVyi yine anasına bıraktık Foruma gittik ama daha otoparka yaklaşmadan kalabalığı görünce eşim direk kıvırdı ve kardeşime çaya gittik ama söz verdi bugün götürecekmiş.
Büyük kızımda dün teyzesinde kaldı yatıya artık onuda alıp direk gideriz herhalde ama benim çakma sülüman ( eşime öyle diyorum bu ara :26: ) uyansada bir kahvaltı etsek artık.
Bende kendimi Çakma Hürrem ilan ettim bir kaç hafta evvel hatta geçenlerde akrabaların hepsi bir aradayken de hatta dün Kvnin yanında da aynı şeyi söyledim ; Eğer eşim kendini sülüman saniyorsa bende bundan sonra Hürrem olucağım hepiniz korkun benden demiştim

Anammmm roman yazdım hee yine yok yok ben bu Kvyle maceralarımı bir yazayım da sonra Adaşımın eşine rica ederiz sevabına ibret olsun diye basıversin kitabımı ama komedi daldında da artık oskar alırım

Sağlığınız yanı başınızda,
Dostlarınız her an kapınızda,
Başarılarınız atacağınız imzalarda,
Bol paralar avuçlarınızda,
Mutluluk her an başucunuzda,
Gözlerinizin içini güldüren, sevgi dolu umut dolu bir gün olsun.
Yeni bir güne neşeli gözlerle bakmanız dileğiyle...

de nizi gören zor yaşar ankarada muğlalı arkadaşım vardı ne buluyosunuz ankarada diye her yer taş toprAK bina diyeee

bizimki bi alışkanlık sanırım ailelerimiz orada olduğu için 40 yıldır ankaradalar ee doğal olarak eş dost arkadaş ccevremizde orda onun için sıkımıyoruz fazla gerçi senede 20 gün kalıyoruz o ayrı belkii devamlı kalsak bizide bayar

çanakkale terciklerimiz arasında 1. sırada bakalım çıkarsa seneye çanakkalede olabiliriz

böyle illerde canın denizmi istedi bin arabana en fazla yarım saat ormanı istedi bin arabana yarım saat ama ankara gibi hayatında düzenli olacak plansız haftasonu biyere gideemezsin deniz en yakın amastra 4 saat piknik alanları serbest serbest yapacak san genelde ilçelerine gitmen lazım ama sahil yörelerinde her yer dinlenmme mesire yeri

maddi yönden evet ankarada her şey var ama paran varsa varr

günaydın kızlar dukan diyetim iyi gidiyor 2 günde 300 grm verdim

valla süperrrrrr

cecooo kaynana seni hürrem gibi deilde yaprak döküündeki gelin gibi görecek

gene kadını alt etmiş yollamışın bir hafta yeter ona bu sinir
canı sıkılmaz anasında düşünür durur

sabah kahvaltımızı yaptık kızlarla babamız yarın gelecek görevden inşallah 10 gündür çok yordular beni kızlarım uymuk bilmiyo akşam ağlıcam diye küçük

yeşil mercimek yemeği yaptım pişiyo evi süpüreyim dip köşe uyanmıştır artık komşularr süpürgeyi açayımm

aynennn öylee cecoo..dizi gibisinn maşallahhh her hafta ayrı bi olayyy buraya yazınca rahatlarsınn belkiiii...iyi lafları ince ince sokuyorsunn vallaaa...ben yapamıyorum öylee...benn eşimee sölerimm...kv ye biras soğuk nevaleyimm allah var hakkınıda yiyemem ama bi durum olursada eşime derim o anasına derr laptobunda düzelir inş.ayrı kalmak güzel değill...benn çokk kötü bir hafta geçirdimm..burasıda yokduu rahatlıcakk baktımm vınıı alıp gelmişşş beyfendi...

Canım valla burada bile anlatmak beni inanılmaz rahatlatıyor
Bende senin gibi senelerce hiç sesimi çıkaramadım hep ağlayan taraf oluyordum ve eşime söylüyordum ama oda sağ olsun bana çoğu zaman o benim annem birşey diyemem idare et yada işte ben hallederim de dese gidip annesine söylediği an daha beter oluyordu.
Kadın kendini haklı göstermek için yada kıvırmak için yeri geldiğinde yalan bile söylüyordu.
En son eşim ben karışmıyorum varsa bir derdin anında cevabını ver ki sonradan beni yeme demişti Ona göre senelerce gizli savaş vardı aramızda annesiyle ama artık hep anında lafı yerine oturtuyorum hem sinir olmuyorum hemde eşim yanımızda olduğu için sonradan kıvırma şansı yalan uydurma şansı yok

İnanılmaz ama biraz evvel kapatmıştım laptobu kız kurcalayıp daha beter bozmasın diye ama nasıl içtenlikle Allahım ne olur daha fazla sorun cıkarmasın dediysem şimdi bir açtım ekranda kendine gelmiş Allahtan başka şey isteseymişim olacakmış

İyi geceler umuttçuğum..Sana kolay gelsin haftasonu haftasonu biz takılacağız.:).Oğlum uyudu kızımda hazırlanıyor sorun yok bizde.
Çocuğunmu var derdin var işte..:)

Mucukkkss..

Hafta içinin rövanşını ben de hafta sonu aldım kızlar :)) Hem Cumartesi hem de Pazar günü çocuklar uyandıktan sonra 1-1.5 saat daha uyuyup keyif yaptım. Eşim de dokunmadı sağolsun :))
Amin canım :)) 10 gün de epey uzun, iki çocukla... Neyse ki yarın kavuşuyormuşsunuz :)) Ben 2-3 gecede bile zorlanıyorum, gerçi eşim de 20.00'den sonra gelebiliyor trafikten, 22.30'da filan da yatıyor, fiilen bir faydası yok yani bana, hafta içi pek desteği olmuyor (olamıyor diyelim ya da, gerçekten yoruluyor). Ama gene de varlığı yeter babalarımızın, hele yavrulardan en az biri 0-4 yaş aralığındaysa yandık... Senin minik yavru erken başlamış sinirlenmelere, benim kız da öyleydi, 2 yaş sendromu mu her neyse, bizde 1.5 yaşında başlamıştı :)
Çok sağol canım desteğiniz için sayenizde topladım kendimi inan belirsizlik beni daha çok bunalıma sokuyor oda yemeye itiyor kısır bir döngü içindeyim.

Çok sevindim toparlandığına, herşey çok daha güzel olacak; sen kendini, tüm hücrelerini buna şartla, sonunda senin yüzün gülecek bak göreceksin :))

...

tebessüm77 ne yaptı acaba, merak ettim. Ses çıkmadığına göre atamalardan bir şey çıkmadı ve eşi ile gitti diye düşünüyorum. Umarım her şey yolundadır, yakında bize de haber iletir...

...

Sitede kimseye belirtmeden, açıklama yapmadan (ben mi göremedim yoksa) değişikler yapıyorlar, beğen butonu gitti, yerine düzenleme yapacağız denildi yapılmadı, bence bu buton gidince mesaj sayısında çok daha fazla artış oldu, sadece "sağol" demek için, "amin" demek için, "ben de" demek için mesaj atar olduk, eskiden beğen dememiz yetiyordu. Kimilerimiz mesajına cevap alamadığı, tepki alamadığı düşüncesiyle forumu bıraktı. Eskiden cevap yazılmasa da bu tuşla destek veriliyordu.
Fonu ve yazı fontunu değiştirdiler, olmadı eskisine döndürdüler, şimdi hepimizin kilo çizelgesi gitti? Her sayfa açılışta facebook sayfasını tanıtan pop-up yerine yaptıkları çalışmalarla ilgii bilgi ya da özür mesajı yayınlasalar keşke...
Pazar Pazar minik bir protesto yapayım dedim :)) Belki bilgisi olan ya da bana katılan olur...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…