Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar nasılsınız azıcık güneş gördüm yine gaza geldim. hayırlısı ile bir toparlansam arkası bu kez gelecek.
benim işler bir yoğun bir boş daha doğrusu çok işim var ama çalışasım yok... yine son ana bırakıp yamulucam garanti.
pzt cerrahpaşadayım bu hafta orayı bitiricem inşallah. sonra bandırma alevlenir(hala para alamadım oradan). neyse takılmamaya çalışıyorum da yeme durtumu durduramıyorum her gece nasıl pişman uyuyorum, sabah pişmanlıkla kalkıyorum anlatamam. saka maka verdiğim 25 kilonun 10 aldım. başa sardım resmen. of ki offfff. inşallah bahar moduna girerim artık. eşim gemi seyatine çıkalım diyor hazıranda. ben kapıdan çıkmak istemiyorum gemi de tombiş tombiş orasını burasını saklamaya çalışan mutsuz hatun olmak istemiyorum.toparlanırsam hala 80 kilo altında olma sansım var haziran da hayırlısı elbet ama bir kaldıramadım popopmu.

bUARADA BELİMİ İNCİTTİM. DOĞUM DA ZEDELENEN kuyruk sokumu kemiğim şiddetle ağrımaya başlamıştı fazla mesaiden şimdi bel çıktı. eğilip doğrulurken sancı gibi giriyor. 2-3 ayda 10 kilo almış olmamım da etkisi var elbette.

Son düzenleme:
Ah beyzuş abla hadi senin bahanen vardı karayipteydi be ne diyim halime yemedikce kilom artıyor sanki.
Keşke görmeseydim okumasaydım çok fena oldum valla:(((((((((((((
Valla adaşım senin yazdıklarına bassak heralde hep beraber köşe oluruz::)))Bu arada iyi yapmışsın kv ye...
Bende sana katılıyorum umutcum protestodan yanındayım geri versinler beğen butonumuzu ve süreklide reklam çıkmasın.
Geçmiş olsun canım bel ağrısı berbattır.

ışıl ışıl güneşli bir pazar gününden herkeslere merhabalar. bol bol yürüyüşümü yapıp geldim afferim bana. havalarda güzelleşiyor inşallah dahada hızlı gitcek kilolar. temmuzda düğün var benim temmuza kadar vermem gereken 20 kilom var. of ki ne of

canım öncelikle maşallah sendeki o lafların yarısı olsa bende ah daha ne isterim. herkese uzağız lafa çok ihtiyaç duymuyorum ama yinede hazırda bulunmasında fayda var :)
bu haftaki kilom yine aynı. 87.5
kitaptan bir örnekte ben istiyom :)

canım geçmiş olsun dikkat et.

Slm kızlar iyi pazarlar

Moralim çok bozuk ya 15-20 gün aradan sonra dün akşam onurla msnden kameralı görüşüyorduk bana kilo almışsın dedi baktım aynaya bende farkettim ya sanki aldığım 1.5 kilo başımda toplanmış gibi yüzüm kocaman olmuş gıdığım çıkmış aynaya bakmak istemiyorum artık neyse ki şu içtiğim doğum kontrol hapı yarın son bitiyor 20sinde kontrolüm var o zamana kadar o ilacı almadığım için daha rahat kilo vereceğime inanıyorum inşallah kistim erimiştir de o ilacı bir daha içmek zorunda kalmam

saol canım gerçekten berbat azıcık eğilsem bıçak gibi saplanıyor belimden kuyruk sokumuma doğru.

teşekkürler fıstık. hemen kendime bakmaya başlamam sart. kilo herşeyın düşmanı.

sen yine iyisin ben 10 kilonun 5 ini gıdıma 5 ini göbeğime aldım sanki.

sen yine iyisin ben 10 kilonun 5 ini gıdıma 5 ini göbeğime aldım sanki.

Valla bu gidişe ddur demezsem bende verdiklerimi alırım gibi geliyor o kadar çaba verdik yazık ya almamak lazım :18:

Geçmiş olsun belin içinde çok fena bir durum kesinlikle herşeyin başı sağlık

alem kadınsın sen ya iyi etmişssin sus sus nereye kadar...

bu protestoya bende destek veriyorum canım

geçmiş olsun mutlu toparlanırsın canım merak etme kışın vermiş olduğu rehavet dönemi işte...

Valla bu gidişe ddur demezsem bende verdiklerimi alırım gibi geliyor o kadar çaba verdik yazık ya almamak lazım :18:

Geçmiş olsun belin içinde çok fena bir durum kesinlikle herşeyin başı sağlık

üzülem canım sen ki o kadar kiloyu verdin devamı gelir inşallah...onur da hemen kilodan girmese iyiymiş ama neyse..

keyif yaptın demek ne mutlu sana:)))bizde bugün sabah avm ye gittik(sabah dediğim 11 fln dı ama sonrası çok kalabalıklaştığı içni 3 çocukla erken saatleri veya hiçi akşamı tercih ediyoruz)3 te döndük.o kadar yoruldukki...gezmekte yorgunluk 3 çocuğu giyidir yedir gezdir:)))hatta bende 0-4 yaş arası 2 bebişte var.düşün halimi.hsonu bir bakıcı bulsakta 2-3 saat eşimle gezsek çok istiyorum...çok yorgunum...
site için söylediklerine içten katılıyorum.beğen butonu çok iyidi.dediğin gibi okusakta beğendiğimiz ama aceleden cevaplayamadıklarımız oluyor ve onlarda üzülüyor cevap yok diye...ve kilo çizelgelerimizde nerede acaba????

Keşke görmeseydim okumasaydım çok fena oldum valla:(((((((((((((
.

çok üzgünüm((

çok geçmiş olsun mutlum.bel ağrısı pek fena.yaşam kalitesini acaip düşürüyor ve dr ların ilk dediği kilo ver yürüyüş yap veya yüz

temmuza kadar sıksan aslında en az 16 verirsin.hem baharda sporda daha kolay yürüyüşte...inşallah istediğin hedefe ulaşırsın

kamerada çokta net anlaşılmıyor boşver onurun dediğini bence.sen şu ilaçtan kurtulunca bol spor dengeli beslenme ile kurtulacaksın inşallah hiç canını sıkma canım

slm kızlar pazar günü sakin buralar... ne ver ne yok..saat 7 de uyandım ancak oturdum diyebilrim...ev süpür derle topla çamaşır yıkat yemek yap..bu güzel günde eve tıkılıp kaldım eşimin işi vardı bende çıkmadım yalnız gezmeyi sevmiyorum...

birde kek yaptım pişti içerde duruyor öle..aylardır yapmamıştım belkide kocişe değişiklik olsun dedim ama hata ettim gerçi canım pek istemiyor şuan..

işimi gücümü yaptım saçlarımı kızıla boyadım bu hafta şimdi de düzleştirdim birde makyaj yaptım bayadır yapmıyordum bu kilolar arttıkça ben iyice bakımsız oldumyaaa...yakıştırmıyorum kendime hiçbirşeyi...

bende regl oldum bugün gezme dönüşü gördüm.2 gündür neden bu kadar abarttığımı da anlamış bulnumaktayım...canım da tatlı çekyordu.lokum bile yedim hiçte güzle değildi oysaki...

Canım sitedeki değişiklikler hakkında yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum hesapta beğen butonunu geri vereceklerdi.
Dediğin gibi bir beğen e tıklayıp herkesin gönlünü de yapıyor acelemiz varkende okuduklarımızı onayladığımızı belli ediyorduk
Yazmakda sorun değil aslında ama bazen gözden kaçıyor üstelik dediğin gibi artık çok daha bir yoğunluk vardır sistemde.
Tek bir butonun fazladan ağırlık vereceğinide düşünmüyorum açıkcası.
Aslında KK de bir şikayet bölümü yokmudur hepimiz mail atalım belki o zaman bir değişiklik yapılabilir hani belki farkında bile değiller kimse ses etmiyorsa
Umarım bir an önce düzelir bu sorunumuz da bizde rahat rahat kendimizi sadece kilo vermeye odaklarız

Canım sen istedikten sonra çok kısa sürede yine eski formuna kavuşursun
Herhalde bu ara havalardan mıdır nedir insanın dediğini gibi kolunu kaldırmaya hali yok. İnşallah havaların ısınmasıyla birlikte hepimiz çok daha fazla hareket edebileceğiz.
Belin içinde çok geçmiş olsun inşallah şu an daha iyisindir
İş hayatındada Allah yardımcın olsun umarım yüzünün akıyla hepsi biterde sende bir an emeğinin karşılığını alırsın.

Canım bozma morlalini inşallah en kısa zamanda yine toparlarsın kendini nasılsa doğum kontrol hapınıda bırakacaksın. Onurda kilo almış bile olsan okadar uzun zamandan sonra söyleyecek başka şey bulamamışmı neyse belkide seni biraz daha hırslandırmak için öyle söylemiştir takma kafana okadar kilo verdin o kalan azcık kilolarıda verirsin nasılsa

herkese merhaba.bugün bursadaki son pazarım olduğu için annem ve babamla uludağa çıktık süperdi çok eğlendim fakat bayağı bi kaçırdım ipin ucunu sucuk ekmek mi desem köfte mi desem resmen uçtum.ama napayım kırk yılda bir bi daha nerde mangal yapıcam da yicem bi de bişey sorucam size son 4-5 gündür diyetime %100 uysam da kilo almaya başladım geçen pazartesiden bugüne 700 gr aldım.bu arada regl oldum.annem o yüzdendir dedi o dönemde ödem oluyomuş vücutta ama ben 4 aydır diyetteyim ve hiç bir regl dönemimde kilo almadım.evet veremediğim zaman oldu ama hiç almamıştım.sizce neden böyle olmuş olabilir?

beni bilen biliyor ne diyebilirim. haklısın canım ilkbaşlardaki azmimin yarısı yok. o zaman silme kaşık ölçüsüyle yemek yiyordum. ah ah ne günlerdi. neyse mart sonuna kadar istediğimm gibi bir gelişme olmazsa diyetisyene yeniden başlıycam. şimdi tek maaş eşim taksitlerle filan çok sıkıştı. ayrıyeten masraf yapmak istemiyorum.

bende regl oldum bugün gezme dönüşü gördüm.2 gündür neden bu kadar abarttığımı da anlamış bulnumaktayım...canım da tatlı çekyordu.lokum bile yedim hiçte güzle değildi oysaki...

canım şu %100 detoks varya ben adetimin ilk 2 gününe denk getirmiştim onu. ekmek yerinede ceviz yemiştim hem tatlı isteğimi kesti hemde 3 kilo gitti. bende 1 hafta arayla adet oluyorum yine of tekrar kist büyüyüp patlayacak diye ödüm kopuyor

Merhaba kızlar:)
Burda süper bişey yapıyosunuz önce onu söyliyim.. Bi zamanlar bu gruplardan birinde 9 kilo vermiştim, bu sitedekilerin desteğiyle.. Keşke devam etseymişim.
Şimdi yine buralarda olmak istiyorum, 90 üstü başlığında başlicam tekrardan.
Kendime bir blog açtım motivasyon olsun diye. Burda başka blogger arkadaşlar da vardı hatırlıyorum. O yüzden paylaşmak istedim:)

Şişkonun Günlüğü

hepiniz umarım en sağlıklı şekilde hayal ettiğiniz kiloya kavuşursunuz.. Öpücükler:)

Canım genelde çoğumuz regl öncesi yada regl olduğumuz dönem hep fazla çıkıyoruz tartılarda. Havalarında etkisi olabiliyor bazen hatta en önemliside havalar soğukken arada bir yeterince su içmeyi bile ihmal edebiliyoruz ve bunların hepsi vucudumuzda ödem oluşturabiliyor
Ben cuma bildirimlerinden sonraki gün bile genelde bir bakıyorum 1 kilo fazla görünüyor ama çok fazla takmıyorum çünkü biliyorum ki bir sonraki cumaya kadar elimden geleni yapıp en azından o artılardan kurtulmak için kaçamak yapmayacağım
Geçen salı günü ben tartıda 111i bile görmüşken bir baktım cuma bildiriminde 109.7 çıktım
Stres bile kilo vermemize engel olabiliyor o yüzden rahat ol yediklerinede dikkat edersen eminim cuma bildirimine kadar o artılar gidecektir

Aramıza hoşgeldin Umarım sende bizlerle birlikte çok güzel kilolar verir hedefine bir an önce ulaşırsın
Bloğuna da baktım gayet güzel umarım devamıda çok güzel birşekilde gelir
Rabbim hepimize bir an önce güzel güzel kilolar verip başarı hikayelerimizide yazmayı nasip eder Aminnnn

Ahh ahh onur işte gördüğünü paaat diye söyleyen bir adam Canım keşke kalanlar azıcık olsa daha yolu yarılayamadım bile 75 olmam lazım ona da 35 kilo lazımm Neyse Allahtan ümit kesilmez

üzülem canım sen ki o kadar kiloyu verdin devamı gelir inşallah...onur da hemen kilodan girmese iyiymiş ama neyse..

kamerada çokta net anlaşılmıyor boşver onurun dediğini bence.sen şu ilaçtan kurtulunca bol spor dengeli beslenme ile kurtulacaksın inşallah hiç canını sıkma canım

Valla inşallah canım ben ilaca bağlıyorum çünkü aylarca rejim yapmamama rağmen glukofen sayesinde kilo veriyordum şimdi glukofen içmeme rağmen kilo alıyorum. Yarın son gün sonraaaa vermeye başlıycam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…