Ah beyzuş abla hadi senin bahanen vardı karayipteydi be ne diyim halime yemedikce kilom artıyor sanki.İyi geceler arkadaşlar....
Bu gün hiç gelemedim malum cumartesi..alışveriş ve misafir günü...Umarım hepiniz iyisinizdir...
Ben karayiplere gideli bozdum kendimi...Toparlanmaya çalışıyorum,ancak henüz ortada somut bir başarı yok maalesef...Sizlerin başarılarına sevinmekten başka bir sevincim yok kilo konusunda...
Keşke görmeseydim okumasaydım çok fena oldum valla:canım çok teşekkür edeirm hassasiyetin içn.dün çok sevdiğim bir dostumun görümcesinin(onuda 2 kere görmüştüm çok iyi birisi) 3 yaşındaki kızının vefatını öğrendim.çok çok üzüldüm...bi de başka bir sitede anneler gurubum var orada bir başlıkta paylaşılan bir annenin (lösemi olmuş kendisi)bir bloğu var.orayı da okuyunca koptum zaten...işte link bir göz atabilirsin istersen
Seyahate Giden ANNE Gibiyim « SENİNLE YAŞAYALIM:)
Valla adaşım senin yazdıklarına bassak heralde hep beraber köşe oluruz::)))Bu arada iyi yapmışsın kv ye...Günaydın kızlarrrrrrrrrr :122:
Maaşallah bende topiği sallamışımsabah sabah ne güldüm kendi kendime.
Hazır eşim uyurken bir geleyim dedim
Dün Kv bizdeyken bizim büyük cadı laptobu koltuğun koluna bıraktı mutfağa iki dakikalığına gitmek için küçüğüde sen anında laptoba saldırcadı dur yapma diyene kadar laptobu yere düşürdü
Şu an çalışıyor ama ekranı simsiyah televisyona bağladık zar zor görüntüyü oraya veremyi başardıkta öylelikle yazabiliyorum
Bakalım yarın halledebileceklermi yoksa yandım ki ne yandımevdekide bozuktu zaten.
Aklım gidiyor sizden ayrı kalıcağım diye
Kısa bir reklam arasından sonra Ceconun Suçu ne dizisinin bu haftaki yeni bölümü başlıyor kızlar
Çekirdekleriniz ve patlamış mısırlarınız elinizdeyseanında bırakın valla kilo yapar
Kv tabi ki herzamanki gibi oğluşuyla geldi sanki yanlız gelse paralıyacağım
Annesinde baya daralmış işte izin almadan hiç bir yere gidemiyormuş hayır derse de planlarını iptal etmek zorundaymış falan fişman dert yanıp durdudedim içimden Allahın adaleti bu işte sen bana hayatı zehir edersen sanada zehir eden çıkar diye.
Bir ara eltisinden açıldı konu; seneler evvel Kvnin eltisi bana oğulları evlenmiyor diye ay keşke bizde senin gibi zengin bir ailenin kızını bulsak ( onlara kıyasla) bak annen baban ne güzel bir ev bir araba verdiler üzerine demişti hatta benim tuhafıma gitmişti hani sanki benim ailemin durumu olmasa yüzüme bakmıyacaklar gibilerinden. Şimdi ona takmış oda evladını evlendiriyor o lafı yedireceğim ona hem senin neren zengin ki dedi Bende gülerek heee tabi yaa ben zenginim hatta ...Ok gibi param var dedim
eşimde hadi ordan senin neren zengin diye göz kırpınca bende çıkar ula cebindeki paraları emin ol senden fazla param vardır dedimkadın sinirden kırmızı oldu resmen
Ben diyor insanın yüreğine değer veririm. Şimdi geliniyle çok iyiler ben onları bir kaç ay sonra görürüm falan diyor kv bende o an dayanamadım tabiki insanın yüreğidir önemli olan ama çoğu insan bence söylesede pratiğe dökmüyor. Üstelik Eltin gelinini çok seviyor ve o samimi olduğu içinde karşılık görüyor. Sonuçta bir insana ne verirsen onu alırsın dimi ama dedim sustu kaldı
Bir ara küçük kızının ufak oğlunun hasta olduğunu anlattı. Pipirik bir kocası var onunda adam çocuk hasta olmasın diye çocuğu dışarı cıkarmıyor :26: aman be ne kıl damadın var bunlarda karı koca bir türlü çocuk büyütmesini beceremediler çocuk dediğin biraz mikropta alacakki bağışıklık sistemi gelişsin dedim. Adam düşünsenize sırf çocuk az birşey hırladı diye eve oksijen makinası almış neymiş çocuk rahatlarmış.
Bana hep kızar KV yaz kış bu çocukların çorapsız yada üzerlerindekiler çok ince diye. Bende fırsatı bulmuşken bak benimkiler cingene piliçi gibi maşallahsenede en fazla 2 kere hastalanır oda büyüğü okuldan kapıp eve gelince dedim de iyice bozuldu
Bir yandan çokmu ileri gittim diye düşündüm ama hep gülerek söyleyeceğimi söyledim. KPden kalan maaşı da bağlanmış onuda duyunca artık idare eder borçlarını yavaş yavaş kapatırsın bizden sana fayda yok sonuçta bizimde ödememiz gerek borçlarımız varda dedim. Birde oturdukca oturdu saat oldu 6 kadının gitmeye niyeti yok dedim şimdi eşim birde dermi anne biz çıkacağız sende gelsene değişiklik olur diye :26: ama o an kızkardeşim aradı görüşelim bugün diye bende onları davet ettim
Kvyle gitsek benim aldıklarıma bin laf söyler ama kendi aldıklarınıda bize kakalar :26:
Sonra kız kardeşim tekrar aradı kızın uykusu varmış siz gidin dönüşte çaya gelin bize diye ama ben kv gidene kadar ses etmedim
KVyi yine anasına bıraktık Foruma gittik ama daha otoparka yaklaşmadan kalabalığı görünce eşim direk kıvırdı ve kardeşime çaya gittikama söz verdi bugün götürecekmiş.
Büyük kızımda dün teyzesinde kaldı yatıya artık onuda alıp direk gideriz herhalde ama benim çakma sülüman ( eşime öyle diyorum bu ara:26: ) uyansada bir kahvaltı etsek artık.
Bende kendimi Çakma Hürrem ilan ettim bir kaç hafta evvelhatta geçenlerde akrabaların hepsi bir aradayken de hatta dün Kvnin yanında da aynı şeyi söyledim ; Eğer eşim kendini sülüman saniyorsa bende bundan sonra Hürrem olucağım hepiniz korkun benden demiştim
Anammmm roman yazdım hee yineyok yok ben bu Kvyle maceralarımı bir yazayım da sonra Adaşımın eşine rica ederiz sevabına ibret olsun diye basıversin kitabımı ama komedi daldında da artık oskar alırım
Bende sana katılıyorum umutcum protestodan yanındayım geri versinler beğen butonumuzu ve süreklide reklam çıkmasın.Hafta içinin rövanşını ben de hafta sonu aldım kızlar :)) Hem Cumartesi hem de Pazar günü çocuklar uyandıktan sonra 1-1.5 saat daha uyuyup keyif yaptım. Eşim de dokunmadı sağolsun :))
Amin canım :)) 10 gün de epey uzun, iki çocukla... Neyse ki yarın kavuşuyormuşsunuz :)) Ben 2-3 gecede bile zorlanıyorum, gerçi eşim de 20.00'den sonra gelebiliyor trafikten, 22.30'da filan da yatıyor, fiilen bir faydası yok yani bana, hafta içi pek desteği olmuyor (olamıyor diyelim ya da, gerçekten yoruluyor). Ama gene de varlığı yeter babalarımızın, hele yavrulardan en az biri 0-4 yaş aralığındaysa yandık... Senin minik yavru erken başlamış sinirlenmelere, benim kız da öyleydi, 2 yaş sendromu mu her neyse, bizde 1.5 yaşında başlamıştı :)
Çok sevindim toparlandığına, herşey çok daha güzel olacak; sen kendini, tüm hücrelerini buna şartla, sonunda senin yüzün gülecek bak göreceksin :))
...
tebessüm77 ne yaptı acaba, merak ettim. Ses çıkmadığına göre atamalardan bir şey çıkmadı ve eşi ile gitti diye düşünüyorum. Umarım her şey yolundadır, yakında bize de haber iletir...
...
Sitede kimseye belirtmeden, açıklama yapmadan (ben mi göremedim yoksa) değişikler yapıyorlar, beğen butonu gitti, yerine düzenleme yapacağız denildi yapılmadı, bence bu buton gidince mesaj sayısında çok daha fazla artış oldu, sadece "sağol" demek için, "amin" demek için, "ben de" demek için mesaj atar olduk, eskiden beğen dememiz yetiyordu. Kimilerimiz mesajına cevap alamadığı, tepki alamadığı düşüncesiyle forumu bıraktı. Eskiden cevap yazılmasa da bu tuşla destek veriliyordu.
Fonu ve yazı fontunu değiştirdiler, olmadı eskisine döndürdüler, şimdi hepimizin kilo çizelgesi gitti? Her sayfa açılışta facebook sayfasını tanıtan pop-up yerine yaptıkları çalışmalarla ilgii bilgi ya da özür mesajı yayınlasalar keşke...
Pazar Pazar minik bir protesto yapayım dedim :)) Belki bilgisi olan ya da bana katılan olur...
Geçmiş olsun canım bel ağrısı berbattır.ya kızlar nasılsınız azıcık güneş gördüm yine gaza geldim. hayırlısı ile bir toparlansam arkası bu kez gelecek.
benim işler bir yoğun bir boş daha doğrusu çok işim var ama çalışasım yok... yine son ana bırakıp yamulucam garanti.
pzt cerrahpaşadayım bu hafta orayı bitiricem inşallah. sonra bandırma alevlenir(hala para alamadım oradan). neyse takılmamaya çalışıyorum da yeme durtumu durduramıyorum her gece nasıl pişman uyuyorum, sabah pişmanlıkla kalkıyorum anlatamam. saka maka verdiğim 25 kilonun 10 aldım. başa sardım resmen. of ki offfff. inşallah bahar moduna girerim artık. eşim gemi seyatine çıkalım diyor hazıranda. ben kapıdan çıkmak istemiyorum gemi de tombiş tombiş orasını burasını saklamaya çalışan mutsuz hatun olmak istemiyorum.toparlanırsam hala 80 kilo altında olma sansım var haziran da hayırlısı elbet ama bir kaldıramadım popopmu.
bUARADA BELİMİ İNCİTTİM. DOĞUM DA ZEDELENEN kuyruk sokumu kemiğim şiddetle ağrımaya başlamıştı fazla mesaiden şimdi bel çıktı. eğilip doğrulurken sancı gibi giriyor. 2-3 ayda 10 kilo almış olmamım da etkisi var elbette.
Bende de var o modeldenbazen bir söyleniyorum ufağını yanına alıyor ama 5 dakika sonra geri yolluyor cadı uyumuyor diye. Ne yaparsın hafta sonuda olsa çoğu erkek uykusundan taviz vermiyor.
Bu gece benimki niyetlendi ama otur oturduğun yerde birazdan hep birlikte yatarız dedim
Canım hoşgeldin sanada iyi geceler
Bende senin yolunu gözlüyordumşubat yarışı için kilonu merak etmiştim. Hatta tam bende yatacaktım son bir vedalaşayım dedimde seni kaçırmadım Allahtan
Bu arada kızlar hepinize iyi geceler
Yarına kadar Allaha emanet olun
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Öpüyorum kocaman
canım öncelikle maşallah sendeki o lafların yarısı olsa bende ah daha ne isterim. herkese uzağız lafa çok ihtiyaç duymuyorum ama yinede hazırda bulunmasında fayda var :)Günaydın kızlarrrrrrrrrr :122:
Dün Kv bizdeyken bizim büyük cadı laptobu koltuğun koluna bıraktı mutfağa iki dakikalığına gitmek için küçüğüde sen anında laptoba saldırcadı dur yapma diyene kadar laptobu yere düşürdü
Şu an çalışıyor ama ekranı simsiyah televisyona bağladık zar zor görüntüyü oraya veremyi başardıkta öylelikle yazabiliyorum
Bakalım yarın halledebileceklermi yoksa yandım ki ne yandımevdekide bozuktu zaten.
Kısa bir reklam arasından sonra Ceconun Suçu ne dizisinin bu haftaki yeni bölümü başlıyor kızlar
Çekirdekleriniz ve patlamış mısırlarınız elinizdeyseanında bırakın valla kilo yapar
Kv tabi ki herzamanki gibi oğluşuyla geldi sanki yanlız gelse paralıyacağım
Annesinde baya daralmış işte izin almadan hiç bir yere gidemiyormuş hayır derse de planlarını iptal etmek zorundaymış falan fişman dert yanıp durdudedim içimden Allahın adaleti bu işte sen bana hayatı zehir edersen sanada zehir eden çıkar diye.
Bir ara eltisinden açıldı konu; seneler evvel Kvnin eltisi bana oğulları evlenmiyor diye ay keşke bizde senin gibi zengin bir ailenin kızını bulsak ( onlara kıyasla) bak annen baban ne güzel bir ev bir araba verdiler üzerine demişti hatta benim tuhafıma gitmişti hani sanki benim ailemin durumu olmasa yüzüme bakmıyacaklar gibilerinden. Şimdi ona takmış oda evladını evlendiriyor o lafı yedireceğim ona hem senin neren zengin ki dedi Bende gülerek heee tabi yaa ben zenginim hatta ...Ok gibi param var dedim
eşimde hadi ordan senin neren zengin diye göz kırpınca bende çıkar ula cebindeki paraları emin ol senden fazla param vardır dedimkadın sinirden kırmızı oldu resmen
Ben diyor insanın yüreğine değer veririm. Şimdi geliniyle çok iyiler ben onları bir kaç ay sonra görürüm falan diyor kv bende o an dayanamadım tabiki insanın yüreğidir önemli olan ama çoğu insan bence söylesede pratiğe dökmüyor. Üstelik Eltin gelinini çok seviyor ve o samimi olduğu içinde karşılık görüyor. Sonuçta bir insana ne verirsen onu alırsın dimi ama dedim sustu kaldı
Bir ara küçük kızının ufak oğlunun hasta olduğunu anlattı. Pipirik bir kocası var onunda adam çocuk hasta olmasın diye çocuğu dışarı cıkarmıyor :26: aman be ne kıl damadın var bunlarda karı koca bir türlü çocuk büyütmesini beceremediler çocuk dediğin biraz mikropta alacakki bağışıklık sistemi gelişsin dedim. Adam düşünsenize sırf çocuk az birşey hırladı diye eve oksijen makinası almış neymiş çocuk rahatlarmış.
Bana hep kızar KV yaz kış bu çocukların çorapsız yada üzerlerindekiler çok ince diye. Bende fırsatı bulmuşken bak benimkiler cingene piliçi gibi maşallahsenede en fazla 2 kere hastalanır oda büyüğü okuldan kapıp eve gelince dedim de iyice bozuldu
Bir yandan çokmu ileri gittim diye düşündüm ama hep gülerek söyleyeceğimi söyledim. KPden kalan maaşı da bağlanmış onuda duyunca artık idare eder borçlarını yavaş yavaş kapatırsın bizden sana fayda yok sonuçta bizimde ödememiz gerek borçlarımız varda dedim. Birde oturdukca oturdu saat oldu 6 kadının gitmeye niyeti yok dedim şimdi eşim birde dermi anne biz çıkacağız sende gelsene değişiklik olur diye :26: ama o an kızkardeşim aradı görüşelim bugün diye bende onları davet ettim
Kvyle gitsek benim aldıklarıma bin laf söyler ama kendi aldıklarınıda bize kakalar :26:
Sonra kız kardeşim tekrar aradı kızın uykusu varmış siz gidin dönüşte çaya gelin bize diye ama ben kv gidene kadar ses etmedim
KVyi yine anasına bıraktık Foruma gittik ama daha otoparka yaklaşmadan kalabalığı görünce eşim direk kıvırdı ve kardeşime çaya gittikama söz verdi bugün götürecekmiş.
Büyük kızımda dün teyzesinde kaldı yatıya artık onuda alıp direk gideriz herhalde ama benim çakma sülüman ( eşime öyle diyorum bu ara:26: ) uyansada bir kahvaltı etsek artık.
Bende kendimi Çakma Hürrem ilan ettim bir kaç hafta evvelhatta geçenlerde akrabaların hepsi bir aradayken de hatta dün Kvnin yanında da aynı şeyi söyledim ; Eğer eşim kendini sülüman saniyorsa bende bundan sonra Hürrem olucağım hepiniz korkun benden demiştim
Anammmm roman yazdım hee yineyok yok ben bu Kvyle maceralarımı bir yazayım da sonra Adaşımın eşine rica ederiz sevabına ibret olsun diye basıversin kitabımı ama komedi daldında da artık oskar alırım
ya kızlar nasılsınız azıcık güneş gördüm yine gaza geldim. hayırlısı ile bir toparlansam arkası bu kez gelecek.
benim işler bir yoğun bir boş daha doğrusu çok işim var ama çalışasım yok... yine son ana bırakıp yamulucam garanti.
pzt cerrahpaşadayım bu hafta orayı bitiricem inşallah. sonra bandırma alevlenir(hala para alamadım oradan). neyse takılmamaya çalışıyorum da yeme durtumu durduramıyorum her gece nasıl pişman uyuyorum, sabah pişmanlıkla kalkıyorum anlatamam. saka maka verdiğim 25 kilonun 10 aldım. başa sardım resmen. of ki offfff. inşallah bahar moduna girerim artık. eşim gemi seyatine çıkalım diyor hazıranda. ben kapıdan çıkmak istemiyorum gemi de tombiş tombiş orasını burasını saklamaya çalışan mutsuz hatun olmak istemiyorum.toparlanırsam hala 80 kilo altında olma sansım var haziran da hayırlısı elbet ama bir kaldıramadım popopmu.
bUARADA BELİMİ İNCİTTİM. DOĞUM DA ZEDELENEN kuyruk sokumu kemiğim şiddetle ağrımaya başlamıştı fazla mesaiden şimdi bel çıktı. eğilip doğrulurken sancı gibi giriyor. 2-3 ayda 10 kilo almış olmamım da etkisi var elbette.
Ah beyzuş abla hadi senin bahanen vardı karayipteydi be ne diyim halime yemedikce kilom artıyor sanki.
Keşke görmeseydim okumasaydım çok fena oldum valla:(((((((((((((
Valla adaşım senin yazdıklarına bassak heralde hep beraber köşe oluruz::)))Bu arada iyi yapmışsın kv ye...
Bende sana katılıyorum umutcum protestodan yanındayım geri versinler beğen butonumuzu ve süreklide reklam çıkmasın.
Geçmiş olsun canım bel ağrısı berbattır.
ışıl ışıl güneşli bir pazar gününden herkeslere merhabalar. bol bol yürüyüşümü yapıp geldim afferim bana. havalarda güzelleşiyor inşallah dahada hızlı gitcek kilolar. temmuzda düğün var benim temmuza kadar vermem gereken 20 kilom var. of ki ne of
canım öncelikle maşallah sendeki o lafların yarısı olsa bende ah daha ne isterim. herkese uzağız lafa çok ihtiyaç duymuyorum ama yinede hazırda bulunmasında fayda var :)
bu haftaki kilom yine aynı. 87.5
kitaptan bir örnekte ben istiyom :)
canım geçmiş olsun dikkat et.
Slm kızlar iyi pazarlar
Moralim çok bozuk ya15-20 gün aradan sonra dün akşam onurla msnden kameralı görüşüyorduk bana kilo almışsın dedi baktım aynaya bende farkettim ya sanki aldığım 1.5 kilo başımda toplanmış gibi yüzüm kocaman olmuş gıdığım çıkmış aynaya bakmak istemiyorum artık neyse ki şu içtiğim doğum kontrol hapı yarın son bitiyor 20sinde kontrolüm var o zamana kadar o ilacı almadığım için daha rahat kilo vereceğime inanıyorum inşallah kistim erimiştir de o ilacı bir daha içmek zorunda kalmam
sen yine iyisin ben 10 kilonun 5 ini gıdıma 5 ini göbeğime aldım sanki.
Kız 13 sendir konuşuyorumvalla eşime bile diyorum o süre içinde duvara konuşsaydım duvar bile dile gelir hatta insafa gelirdi diye. İşte bazen eşime çok sinirleniyorum ama diğer yandanda kızamıyorum çünkü kadın en ufak şeyde sütü helal etmem diyormuş onu bile yeni itiraf etti eşim.
Ne yapayım Allah büyük inşallah bir gün eşimde güzellikle de olsa annesine hayatımıza müdahale etmemesi gerektiğini anlatabilir
Valla tek korkum yaza akçaya tatile gittiğimde peşime takılmasıo zaman gerçekten ya kıyamet kopartırım yada tatili iptal etmek zorunda kalırım eğer eşim annesine durumu güzelce izah edemiyeceğini söyleyemezse.
Ama ona daha çok var nasılsa önce ben bir zayıflayayımda sonrasını hallederim
alem kadınsın sen ya iyi etmişssin sus sus nereye kadar...Günaydın kızlarrrrrrrrrr :122:
bu protestoya bende destek veriyorum canımHafta içinin rövanşını ben de hafta sonu aldım kızlar :)) Hem Cumartesi hem de Pazar günü çocuklar uyandıktan sonra 1-1.5 saat daha uyuyup keyif yaptım. Eşim de dokunmadı sağolsun :))
Amin canım :)) 10 gün de epey uzun, iki çocukla... Neyse ki yarın kavuşuyormuşsunuz :)) Ben 2-3 gecede bile zorlanıyorum, gerçi eşim de 20.00'den sonra gelebiliyor trafikten, 22.30'da filan da yatıyor, fiilen bir faydası yok yani bana, hafta içi pek desteği olmuyor (olamıyor diyelim ya da, gerçekten yoruluyor). Ama gene de varlığı yeter babalarımızın, hele yavrulardan en az biri 0-4 yaş aralığındaysa yandık... Senin minik yavru erken başlamış sinirlenmelere, benim kız da öyleydi, 2 yaş sendromu mu her neyse, bizde 1.5 yaşında başlamıştı :)
Çok sevindim toparlandığına, herşey çok daha güzel olacak; sen kendini, tüm hücrelerini buna şartla, sonunda senin yüzün gülecek bak göreceksin :))
...
tebessüm77 ne yaptı acaba, merak ettim. Ses çıkmadığına göre atamalardan bir şey çıkmadı ve eşi ile gitti diye düşünüyorum. Umarım her şey yolundadır, yakında bize de haber iletir...
...
Sitede kimseye belirtmeden, açıklama yapmadan (ben mi göremedim yoksa) değişikler yapıyorlar, beğen butonu gitti, yerine düzenleme yapacağız denildi yapılmadı, bence bu buton gidince mesaj sayısında çok daha fazla artış oldu, sadece "sağol" demek için, "amin" demek için, "ben de" demek için mesaj atar olduk, eskiden beğen dememiz yetiyordu. Kimilerimiz mesajına cevap alamadığı, tepki alamadığı düşüncesiyle forumu bıraktı. Eskiden cevap yazılmasa da bu tuşla destek veriliyordu.
Fonu ve yazı fontunu değiştirdiler, olmadı eskisine döndürdüler, şimdi hepimizin kilo çizelgesi gitti? Her sayfa açılışta facebook sayfasını tanıtan pop-up yerine yaptıkları çalışmalarla ilgii bilgi ya da özür mesajı yayınlasalar keşke...
Pazar Pazar minik bir protesto yapayım dedim :)) Belki bilgisi olan ya da bana katılan olur...
geçmiş olsun mutlu toparlanırsın canım merak etme kışın vermiş olduğu rehavet dönemi işte...ya kızlar nasılsınız azıcık güneş gördüm yine gaza geldim. hayırlısı ile bir toparlansam arkası bu kez gelecek.
Slm kızlar iyi pazarlar
Moralim çok bozuk ya15-20 gün aradan sonra dün akşam onurla msnden kameralı görüşüyorduk bana kilo almışsın dedi baktım aynaya bende farkettim ya sanki aldığım 1.5 kilo başımda toplanmış gibi yüzüm kocaman olmuş gıdığım çıkmış aynaya bakmak istemiyorum artık neyse ki şu içtiğim doğum kontrol hapı yarın son bitiyor 20sinde kontrolüm var o zamana kadar o ilacı almadığım için daha rahat kilo vereceğime inanıyorum inşallah kistim erimiştir de o ilacı bir daha içmek zorunda kalmam
Valla bu gidişe ddur demezsem bende verdiklerimi alırım gibi geliyoro kadar çaba verdik yazık ya almamak lazım :18:
Geçmiş olsun belin içinde çok fena bir durum kesinlikle herşeyin başı sağlık
keyif yaptın demek ne mutlu sana:)))bizde bugün sabah avm ye gittik(sabah dediğim 11 fln dı ama sonrası çok kalabalıklaştığı içni 3 çocukla erken saatleri veya hiçi akşamı tercih ediyoruz)3 te döndük.o kadar yoruldukki...gezmekte yorgunluk 3 çocuğu giyidir yedir gezdir:)))hatta bende 0-4 yaş arası 2 bebişte var.düşün halimi.hsonu bir bakıcı bulsakta 2-3 saat eşimle gezsek çok istiyorum...çok yorgunum...Hafta içinin rövanşını ben de hafta sonu aldım kızlar :)) Hem Cumartesi hem de Pazar günü çocuklar uyandıktan sonra 1-1.5 saat daha uyuyup keyif yaptım. Eşim de dokunmadı sağolsun :))
...
Keşke görmeseydim okumasaydım çok fena oldum valla:(((((((((((((
.
çok geçmiş olsun mutlum.bel ağrısı pek fena.yaşam kalitesini acaip düşürüyor ve dr ların ilk dediği kilo ver yürüyüş yap veya yüzya kızlar nasılsınız azıcık güneş gördüm yine gaza geldim. hayırlısı ile bir toparlansam arkası bu kez gelecek.
temmuza kadar sıksan aslında en az 16 verirsin.hem baharda sporda daha kolay yürüyüşte...inşallah istediğin hedefe ulaşırsınışıl ışıl güneşli bir pazar gününden herkeslere merhabalar. bol bol yürüyüşümü yapıp geldim afferim bana. havalarda güzelleşiyor inşallah dahada hızlı gitcek kilolar. temmuzda düğün var benim temmuza kadar vermem gereken 20 kilom var. of ki ne of
canım öncelikle maşallah sendeki o lafların yarısı olsa bende ah daha ne isterim. herkese uzağız lafa çok ihtiyaç duymuyorum ama yinede hazırda bulunmasında fayda var :)
bu haftaki kilom yine aynı. 87.5
kitaptan bir örnekte ben istiyom :)
canım geçmiş olsun dikkat et.
Slm kızlar iyi pazarlar
bende regl oldum bugün gezme dönüşü gördüm.2 gündür neden bu kadar abarttığımı da anlamış bulnumaktayım...canım da tatlı çekyordu.lokum bile yedim hiçte güzle değildi oysaki...
Hafta içinin rövanşını ben de hafta sonu aldım kızlar :)) Hem Cumartesi hem de Pazar günü çocuklar uyandıktan sonra 1-1.5 saat daha uyuyup keyif yaptım. Eşim de dokunmadı sağolsun :))
...
...
ya kızlar nasılsınız azıcık güneş gördüm yine gaza geldim. hayırlısı ile bir toparlansam arkası bu kez gelecek.
Slm kızlar iyi pazarlar
keyif yaptın demek ne mutlu sana:)))bizde bugün sabah avm ye gittik(sabah dediğim 11 fln dı ama sonrası çok kalabalıklaştığı içni 3 çocukla erken saatleri veya hiçi akşamı tercih ediyoruz)3 te döndük.o kadar yoruldukki...gezmekte yorgunluk 3 çocuğu giyidir yedir gezdir:)))hatta bende 0-4 yaş arası 2 bebişte var.düşün halimi.hsonu bir bakıcı bulsakta 2-3 saat eşimle gezsek çok istiyorum...çok yorgunum...
site için söylediklerine içten katılıyorum.beğen butonu çok iyidi.dediğin gibi okusakta beğendiğimiz ama aceleden cevaplayamadıklarımız oluyor ve onlarda üzülüyor cevap yok diye...ve kilo çizelgelerimizde nerede acaba????
çok üzgünüm((
çok geçmiş olsun mutlum.bel ağrısı pek fena.yaşam kalitesini acaip düşürüyor ve dr ların ilk dediği kilo ver yürüyüş yap veya yüz
temmuza kadar sıksan aslında en az 16 verirsin.hem baharda sporda daha kolay yürüyüşte...inşallah istediğin hedefe ulaşırsın
kamerada çokta net anlaşılmıyor boşver onurun dediğini bence.sen şu ilaçtan kurtulunca bol spor dengeli beslenme ile kurtulacaksın inşallah hiç canını sıkma canım
bende regl oldum bugün gezme dönüşü gördüm.2 gündür neden bu kadar abarttığımı da anlamış bulnumaktayım...canım da tatlı çekyordu.lokum bile yedim hiçte güzle değildi oysaki...
herkese merhaba.bugün bursadaki son pazarım olduğu için annem ve babamla uludağa çıktık süperdi çok eğlendim fakat bayağı bi kaçırdım ipin ucunu sucuk ekmek mi desem köfte mi desem resmen uçtum.ama napayım kırk yılda bir bi daha nerde mangal yapıcam da yicembi de bişey sorucam size son 4-5 gündür diyetime %100 uysam da kilo almaya başladım geçen pazartesiden bugüne 700 gr aldım.bu arada regl oldum.annem o yüzdendir dedi o dönemde ödem oluyomuş vücutta ama ben 4 aydır diyetteyim ve hiç bir regl dönemimde kilo almadım.evet veremediğim zaman oldu ama hiç almamıştım.sizce neden böyle olmuş olabilir?
Merhaba kızlar:)
Burda süper bişey yapıyosunuz önce onu söyliyim.. Bi zamanlar bu gruplardan birinde 9 kilo vermiştim, bu sitedekilerin desteğiyle.. Keşke devam etseymişim.
Şimdi yine buralarda olmak istiyorum, 90 üstü başlığında başlicam tekrardan.
Kendime bir blog açtım motivasyon olsun diye. Burda başka blogger arkadaşlar da vardı hatırlıyorum. O yüzden paylaşmak istedim:)
Şişkonun Günlüğü
hepiniz umarım en sağlıklı şekilde hayal ettiğiniz kiloya kavuşursunuz.. Öpücükler:)
Canım bozma morlalini inşallah en kısa zamanda yine toparlarsın kendini nasılsa doğum kontrol hapınıda bırakacaksın. Onurda kilo almış bile olsan okadar uzun zamandan sonra söyleyecek başka şey bulamamışmıneyse belkide seni biraz daha hırslandırmak için öyle söylemiştir takma kafana okadar kilo verdin o kalan azcık kilolarıda verirsin nasılsa
üzülem canım sen ki o kadar kiloyu verdin devamı gelir inşallah...onur da hemen kilodan girmese iyiymiş ama neyse..
kamerada çokta net anlaşılmıyor boşver onurun dediğini bence.sen şu ilaçtan kurtulunca bol spor dengeli beslenme ile kurtulacaksın inşallah hiç canını sıkma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?