- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
Merhaba kızlar:)
Burda süper bişey yapıyosunuz önce onu söyliyim.. Bi zamanlar bu gruplardan birinde 9 kilo vermiştim, bu sitedekilerin desteğiyle.. Keşke devam etseymişim.
Şimdi yine buralarda olmak istiyorum, 90 üstü başlığında başlicam tekrardan.
Kendime bir blog açtım motivasyon olsun diye. Burda başka blogger arkadaşlar da vardı hatırlıyorum. O yüzden paylaşmak istedim:)
Şişkonun Günlüğü
hepiniz umarım en sağlıklı şekilde hayal ettiğiniz kiloya kavuşursunuz.. Öpücükler:)
Aramıza hoşgeldinUmarım sende bizlerle birlikte çok güzel kilolar verir hedefine bir an önce ulaşırsın
Bloğuna da baktım gayet güzel umarım devamıda çok güzel birşekilde gelir
Rabbim hepimize bir an önce güzel güzel kilolar verip başarı hikayelerimizide yazmayı nasip ederAminnnn
hoşbulduk:) Blogu dediğim gibi motivasyon olsun diye açtım. Asıl iş aslında bu sitede bence:) Burda hep beraber kilo vermek çok daha kolay geliyor bana. Dediğin gibi bi sabırlı olabilsem şu boğazımı tutsam her şey hallolucak..Merhabalar canımcım hoşgelmişsin
Okudum blog yazını gayet akıcı ve içten olmuş benimde vermem gereken 35 kilo var kaderdaş sayılırızama sen en uzun diyetinin 15 gün sürdüğünü yazmışsın demekki 15 gün değil de 15 ay sürse istediğin kiloya ulaşacaksın. damlaya damlaya göl olur demişler bence ilk işin kilo vermenin çok uzun ve sabır isteyen bir süreç olduğunu kabullenmen maalesef bu böyle senelerce yiyerek aldığımız kilolar öyle hemen terketmiyor bedeni maalesef zaten boşver zamanla yavaş yavaş gitsin ki dönüşü olmasın
Seni buralarda sık sık görebilme ümidiyle
Haaa bir de çoooooooooooooooooooooooooooooook uzun zaman olmak istediğim bir kilodasınbardağın dolu tarafına da bak ki moral olsun
birileri spor konusunda beni dürtüklesin lütfen. olmuyor böyle yaza ne kaldı şunun şurası of off. valla daha kış yaza çok var filan demeyin. malum hergün 1 kilo vermiyoruz. çimdikleyin dürtükleyin ne bileyim. gerekiyorsa psikolojik baskı yaratın. az kaldı yaza azzz
birileri spor konusunda beni dürtüklesin lütfen. olmuyor böyle yaza ne kaldı şunun şurası of off. valla daha kış yaza çok var filan demeyin. malum hergün 1 kilo vermiyoruz. çimdikleyin dürtükleyin ne bileyim. gerekiyorsa psikolojik baskı yaratın. az kaldı yaza azzz
Bu arada burda kilo paylaşımı yapılıyor mu haftalık? Hani böyle haftada 1 gün kilomuzu yazıyorduk liste çıkıyordu filan. Öyle bişey var mı varsa hangi günler oluyor bilgilendirir misiniz beni:)
canım şu %100 detoks varya ben adetimin ilk 2 gününe denk getirmiştim onu. ekmek yerinede ceviz yemiştim hem tatlı isteğimi kesti hemde 3 kilo gitti. bende 1 hafta arayla adet oluyorum yine of tekrar kist büyüyüp patlayacak diye ödüm kopuyor
Beyzuş abla ellerine sağlık kızlar hepinizi içtenlikle tebrik ediyorum. Asumancığım emeklerinin karşılığını alıyorsunHAFTANIN BİRİNCİSİ...........ASUMANZEYNEP..........300 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............AKABE.......................240 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ........ECE78........................165 DAK
Merhaba kızlar:)
Burda süper bişey yapıyosunuz önce onu söyliyim.. Bi zamanlar bu gruplardan birinde 9 kilo vermiştim, bu sitedekilerin desteğiyle.. Keşke devam etseymişim.
Şimdi yine buralarda olmak istiyorum, 90 üstü başlığında başlicam tekrardan.
Kendime bir blog açtım motivasyon olsun diye. Burda başka blogger arkadaşlar da vardı hatırlıyorum. O yüzden paylaşmak istedim:)
Şişkonun Günlüğü
hepiniz umarım en sağlıklı şekilde hayal ettiğiniz kiloya kavuşursunuz.. Öpücükler:)
şu fotoğraflara bir bak istersen:) ben de az önce motivasyon olsun diye başarı öykülerini fotoğraflarını filan inceliyodum. bunları toparlayıp koydum:) belki hırslanırsın biraz:)
Şişkonun Günlüğü: Başarı öyküleri falan filan.
Kızlar yaaa deminden beri nikimi girdiğim halde devamlı sitede girmemiş gibi görünüyorum tam birilerine cevap yazıcağım hadi tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum :44: sizde de öyle oluyormu yoksa bana özelmifenalık geldi valla 5 dakika arayla giriş yapmaktan
iyi akşamlar kızlarr bu gün düzensiz bi gündüü yediklerim çokkk düzensizdi kalorili şeylerde yedim arada
tek iyi taraf 45 dk spor yaptım
allah izin verirse yarın okul açılacak kardan açılaammadı gitti biraz daha düzene girerim artıkkk
Valla bu gidişe ddur demezsem bende verdiklerimi alırım gibi geliyoro kadar çaba verdik yazık ya almamak lazım :18:
Geçmiş olsun belin içinde çok fena bir durum kesinlikle herşeyin başı sağlık
geçmiş olsun mutlu toparlanırsın canım merak etme kışın vermiş olduğu rehavet dönemi işte...
çok geçmiş olsun mutlum.bel ağrısı pek fena.yaşam kalitesini acaip düşürüyor ve dr ların ilk dediği kilo ver yürüyüş yap veya yüz
Kızlar size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kendinize yarın akşama kadar iyi bakın
Allaha emanet olun
Bu gece erken yatayımda hem erken kalkayım hemde küçük kızın yarın aşısı var sabah sağlık ocağına gidip aşısını yaptırayım aradan cıksın hazır havalar fena değilken
Aklımdayken gideyim yoksa evi arıyorlar neredesiniz kaçalar diye
Öpüyorum hepinizi kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?