naber lunacığım nasılsın,
Canım ya sen vericeksin ben inanıyorum sana bence 1.5 kilo pek belli olmaz belki blöf atmıştır sana.Slm kızlar iyi pazarlar
Moralim çok bozuk ya15-20 gün aradan sonra dün akşam onurla msnden kameralı görüşüyorduk bana kilo almışsın dedi baktım aynaya bende farkettim ya sanki aldığım 1.5 kilo başımda toplanmış gibi yüzüm kocaman olmuş gıdığım çıkmış aynaya bakmak istemiyorum artık neyse ki şu içtiğim doğum kontrol hapı yarın son bitiyor 20sinde kontrolüm var o zamana kadar o ilacı almadığım için daha rahat kilo vereceğime inanıyorum inşallah kistim erimiştir de o ilacı bir daha içmek zorunda kalmam
Bende canım adet öncesi aynı senin gibiydim şükür atladım evde tatlı var canım istemiyor eşim bile şaşırdı hem aldırdın hem yemiyosun diye...bende regl oldum bugün gezme dönüşü gördüm.2 gündür neden bu kadar abarttığımı da anlamış bulnumaktayım...canım da tatlı çekyordu.lokum bile yedim hiçte güzle değildi oysaki...
Nasılsın lunazul nerelerdesin...iyiyim canımmmm
sen nasılısn?
yüzsüz yüzsüz bakınıyorum buralara
Nasılsın lunazul nerelerdesin...
O zaman hoşgeldin canım tekrardan aramıza kilo aldınmı bu arada ben hala üç aşağa beş yukarı dolanıyorum burda ama eminim burda olmasam 10 kilo garantilemiştim.bilmiyorum bende nerelerdeyim
iş yoğunluğum vardı bir ara o yüzden takılmayı bıraktım
sonrasındada kilo verme serüvenini bıraktım
buralardan uzak kaldım
ama arkadaşlıkları unutamadım hep aklım buradaydı ama bir türlü gelemedim
artık hasrete dayanamadım geldimmmmm
ay çok özlemişim burayı ben
Bugün yediklerim
Sabah
2 dilim ekmek yumurta peynir çeşitleri 1tk bal domates salatalık.
Öğlen
1 kase yoğurt
Ara
1 ufak çikolata
Akşam
1 koca tabak makarna çok az yağlı üstüne biraz peynir
Ara
1 elma 1 portakal
Belki acıkırsam süt içebilirim pazar günleri biraz kaçabiliyor öğlen yemedim umarım makarna yarın beni üzmez.
O zaman hoşgeldin canım tekrardan aramıza kilo aldınmı bu arada ben hala üç aşağa beş yukarı dolanıyorum burda ama eminim burda olmasam 10 kilo garantilemiştim.
bilmiyorum bende nerelerdeyim
iş yoğunluğum vardı bir ara o yüzden takılmayı bıraktım
sonrasındada kilo verme serüvenini bıraktım
buralardan uzak kaldım
ama arkadaşlıkları unutamadım hep aklım buradaydı ama bir türlü gelemedim
artık hasrete dayanamadım geldimmmmm
ay çok özlemişim burayı ben
geçmişe baktım bıraktığım zaman 73.900 müşüm
şimdide 76.5 im çok almadım , özellikle yememe göre ama artık dikkat etmem lazım
dikkat etmemi sağlayan yegane şeyde burası
demek ki tek değilim sende benim gibisin bildirim günü rezil olmamak için dikkat ediyoruz
gel tabiii ben de koptum bir 2 ay sonra verdiğim kilocukları alıp hem yuzsuz hem mutsuz döndüm kuzu kuzu
vericizzzzz kilocuklarıııı
yanlış hatırlamıyorsam sen 8 li rakamları görmüştün değil mi?
benim yaptığım şımarıklık
kilo almıyorum deyip yedim durdum
ama kış beni mahvetti.....
almamışsın çok ne güzel ben hemen aldım. bunda sürekli oturmanın ve aşırı yemenın etkisi buyuk.
burası insanın en azından durup aralarda napıyorum ben sorusunu daha sık sormasının güzel nedenlerinden biri.
sende verirsin kafana koydumu tutamayız seni
ben evet fazla almadım ama ipin ucunu kaçırmaya başladım,
abur cubur yemek, gece birşeyler yemek bütün kötü alışkanlıklarım tekrar geri gelmeye başladı....
birde son iki aydır hareketsiz bir yaşam artı kışın metabolizmanın diplerde gezmesi bana +2 olarak yansıdı
evet burada olmak dizginliyorrr
86 kiloydum ekimde işte kasım aralık ocak şubat özellikle de son 2 ay fena koptum 10 kiloya yakın aldım.
ne güzel konuşuyorsun öylegel sen gel yine kopmayalım hiç. kopmak yaramıyor. kış acımıyor ama baharda inşallah güzelbir atılım yapıp bu sene bende 7 li kiloları hatta belki 6 ları görerek yazı tamamlarım. ne güzel olurrrrrrrrrr
çok haklısın. evde ne varsa sevmesem bile canım sıkılıp bşiye kafayı takınca hemen tuketiyorum. bir de kış geceleri beni mafetti. çekirdekle başlayıp akla gelebilecek her türlü paketli işlenmiş urunu normalde 3 kişinin yiyebileceği kadar tükettim. fenaaaaason birkaç aydır her markata gittiğimde abur cuburları yüklendim geldim ve afiyetle yedim
ama artık almıcam evdekilerde yemesin arkadaş....
bence sende evine bu tarz şeyler alma.....
çünkü gözünün önünde olunce aklın hemen onlara kayıyor.....
küçük küçük düzenlemeler yap....
yoksa irade testi iyi sonuç vermiyor
özelliklede iyice motive olamadığın zamanlarda( yani şimdi )
hoşbulduk:) Blogu dediğim gibi motivasyon olsun diye açtım. Asıl iş aslında bu sitede bence:) Burda hep beraber kilo vermek çok daha kolay geliyor bana. Dediğin gibi bi sabırlı olabilsem şu boğazımı tutsam her şey hallolucak..
24 kilo vermişsin önce maşallah diyimsen bana özenme ben sana özeniyorum asıl 24 ne demek vay be:) İkimizin de tartıda 60ları göreceği günler gelicek umuyorum:)
Bu arada burda kilo paylaşımı yapılıyor mu haftalık? Hani böyle haftada 1 gün kilomuzu yazıyorduk liste çıkıyordu filan. Öyle bişey var mı varsa hangi günler oluyor bilgilendirir misiniz beni:)
ne güzel konuşuyorsun öyle
inşallah 6 ları görürüz
evet bir daha buradan kopmak yokk....
soğuklar yüzünden yağlarda dondu erimiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?