Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım ya sen vericeksin ben inanıyorum sana bence 1.5 kilo pek belli olmaz belki blöf atmıştır sana.
bende regl oldum bugün gezme dönüşü gördüm.2 gündür neden bu kadar abarttığımı da anlamış bulnumaktayım...canım da tatlı çekyordu.lokum bile yedim hiçte güzle değildi oysaki...
Bende canım adet öncesi aynı senin gibiydim şükür atladım evde tatlı var canım istemiyor eşim bile şaşırdı hem aldırdın hem yemiyosun diye...

iyiyim canımmmm

sen nasılısn?

yüzsüz yüzsüz bakınıyorum buralara
Nasılsın lunazul nerelerdesin...

Nasılsın lunazul nerelerdesin...

bilmiyorum bende nerelerdeyim

iş yoğunluğum vardı bir ara o yüzden takılmayı bıraktım

sonrasındada kilo verme serüvenini bıraktım

buralardan uzak kaldım

ama arkadaşlıkları unutamadım hep aklım buradaydı ama bir türlü gelemedim

artık hasrete dayanamadım geldimmmmm

ay çok özlemişim burayı ben

Bugün yediklerim
Sabah
2 dilim ekmek yumurta peynir çeşitleri 1tk bal domates salatalık.
Öğlen
1 kase yoğurt
Ara
1 ufak çikolata
Akşam
1 koca tabak makarna çok az yağlı üstüne biraz peynir
Ara
1 elma 1 portakal
Belki acıkırsam süt içebilirim pazar günleri biraz kaçabiliyor öğlen yemedim umarım makarna yarın beni üzmez.

O zaman hoşgeldin canım tekrardan aramıza kilo aldınmı bu arada ben hala üç aşağa beş yukarı dolanıyorum burda ama eminim burda olmasam 10 kilo garantilemiştim.

ne güzel maşallah yaaaaa

ben burayı bıraktım canavar gibi yiyorum

--------------------------------------

sen nasılsın canım bu arada

O zaman hoşgeldin canım tekrardan aramıza kilo aldınmı bu arada ben hala üç aşağa beş yukarı dolanıyorum burda ama eminim burda olmasam 10 kilo garantilemiştim.

geçmişe baktım bıraktığım zaman 73.900 müşüm

şimdide 76.5 im çok almadım , özellikle yememe göre ama artık dikkat etmem lazım

dikkat etmemi sağlayan yegane şeyde burası

demek ki tek değilim sende benim gibisin bildirim günü rezil olmamak için dikkat ediyoruz

gel tabiii ben de koptum bir 2 ay sonra verdiğim kilocukları alıp hem yuzsuz hem mutsuz döndüm kuzu kuzu

almamışsın çok ne güzel ben hemen aldım. bunda sürekli oturmanın ve aşırı yemenın etkisi buyuk.
burası insanın en azından durup aralarda napıyorum ben sorusunu daha sık sormasının güzel nedenlerinden biri.

gel tabiii ben de koptum bir 2 ay sonra verdiğim kilocukları alıp hem yuzsuz hem mutsuz döndüm kuzu kuzu

vericizzzzz kilocuklarıııı

yanlış hatırlamıyorsam sen 8 li rakamları görmüştün değil mi?

benim yaptığım şımarıklık

kilo almıyorum deyip yedim durdum

ama kış beni mahvetti.....

86 kiloydum ekimde işte kasım aralık ocak şubat özellikle de son 2 ay fena koptum 10 kiloya yakın aldım.

sende verirsin kafana koydumu tutamayız seni

ben evet fazla almadım ama ipin ucunu kaçırmaya başladım,

abur cubur yemek, gece birşeyler yemek bütün kötü alışkanlıklarım tekrar geri gelmeye başladı....

birde son iki aydır hareketsiz bir yaşam artı kışın metabolizmanın diplerde gezmesi bana +2 olarak yansıdı

evet burada olmak dizginliyorrr

gel sen gel yine kopmayalım hiç. kopmak yaramıyor. kış acımıyor ama baharda inşallah güzelbir atılım yapıp bu sene bende 7 li kiloları hatta belki 6 ları görerek yazı tamamlarım. ne güzel olurrrrrrrrrr

86 kiloydum ekimde işte kasım aralık ocak şubat özellikle de son 2 ay fena koptum 10 kiloya yakın aldım.

son birkaç aydır her markata gittiğimde abur cuburları yüklendim geldim ve afiyetle yedim

ama artık almıcam evdekilerde yemesin arkadaş....

bence sende evine bu tarz şeyler alma.....

çünkü gözünün önünde olunce aklın hemen onlara kayıyor.....

küçük küçük düzenlemeler yap....

yoksa irade testi iyi sonuç vermiyor

özelliklede iyice motive olamadığın zamanlarda( yani şimdi )

ne güzel konuşuyorsun öyle

inşallah 6 ları görürüz

evet bir daha buradan kopmak yokk....

soğuklar yüzünden yağlarda dondu erimiyor

çok haklısın. evde ne varsa sevmesem bile canım sıkılıp bşiye kafayı takınca hemen tuketiyorum. bir de kış geceleri beni mafetti. çekirdekle başlayıp akla gelebilecek her türlü paketli işlenmiş urunu normalde 3 kişinin yiyebileceği kadar tükettim. fenaaaaa

60 mı yok bacım yaaa ben 79 görsem çok şükür deyip oturcam

Bu arada burda kilo paylaşımı yapılıyor mu haftalık? Hani böyle haftada 1 gün kilomuzu yazıyorduk liste çıkıyordu filan. Öyle bişey var mı varsa hangi günler oluyor bilgilendirir misiniz beni:)

Cuma günleri saat 12-1 e kadar kilo ve spor bilgisi paylaşıyoruz canım

ne güzel konuşuyorsun öyle

inşallah 6 ları görürüz

evet bir daha buradan kopmak yokk....

soğuklar yüzünden yağlarda dondu erimiyor

Lunaazul hoşdöndünnnn :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…