teşekkür ederim 12 derken gündüz mü gece mi? :) Bence güzel bi kuralmış, 2 hafta listeye giricem diye heveslendirici olur benim için de:)Biz Cumadan cumaya bildirim yapıyoruzen geç 12de herkes bildirimini yapmış oluyor ama yeni gelenler ancak ikinci bildirimlerinde listeye girebiliyorlar. Kalıcılık olması için ufak bir kural tabi listeyi hazırlayan Yena ve Beyus içinde bir kolaylık
Umarım kalıcı olursun ve her zaman düzenli olarak listede var olup ilk 3'E girersin
Hoşbulduk teşekkür ederim:) Hepimiz sağlıklı incecik olucaz eminim..Hoşgeldin aramıza doğru yerdesin
Bu arada bloğunu da inceledim güzel olmuş umarım burda sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya kavuşursun
çokk haklısın. vitrinlere bakmak işkence gibi.. ben de 5-6 senedir kiloluyum son bikaç senede çok arttı kilom özellikle. Bi mağazaya giriyorum bir sürü şey beğeniyorum ama hiçbirinin bedeni yok.. Hadi bi tanesinde xl ya da xxl filan oluyo deniyim diyorum bu sefer bedeni olsa bile hiç güzel durmuyo üstümde. kabinde iyice sinirim bozuluyo atıyorum dışarı kendimi. artık alışverişe çıkmak işkence gibiokudum yazını, aynı durumdayız senden azıcık kilom fazla . öğrencilik ve çalışma hayatımın ilk yıllarında neredeyse mükemmel vucuda sahipken vitrinde bişiler beğenir ama alacak param olmadığı için özendiğimle kalırdım. şimdi hem tekstil ucuz hem de alım gücüm daha iyi ama ne yazıkki vitrinlere bile bakamıyorum yasımamla karşılaşılaşmamak için. zaten o genel beden skalası üstüme olmuyor (ben en az 5-6 senedir buyuk bedenim.)
duygularını durumunu çok güzel anlatmışsın ama keşke şişkonun günlüğü olmasaymış adı...
bu zayıflama macerasında kendini kabul edip derdinle tam olarak yuzleşmezsen dönüp dolaşıp yolun yıne doyumsuz yeme ritüellerine çıkıyor. yani kendine kızmak ötekileştirmek acımak dalga geçmek hiçbiri işe yaramıyor göğsünü gere gere şişman senle barışıp, helaleşip yola çıkmak gerekiyor. yani benim için öyle.
Dr. Jekyll ve Mr. Hyde misali "pek bir hoş ve güzel kadınken, öteki pisboğaz doyumsuz yanım beni şişman ve korkunç hale getirdi" ikilemi obezitenin davetçisi. o bu şu değil bir ben, bir butun benlikle, tüm zayıflıklarımla tam olup, hepsini bağışlayıp girişmek lazım şişman olma durumunu sonlandırma eğlemine.
çok haklısın. evde ne varsa sevmesem bile canım sıkılıp bşiye kafayı takınca hemen tuketiyorum. bir de kış geceleri beni mafetti. çekirdekle başlayıp akla gelebilecek her türlü paketli işlenmiş urunu normalde 3 kişinin yiyebileceği kadar tükettim. fenaaaaa
60 mıyok bacım yaaa ben 79 görsem çok şükür deyip oturcam
Cuma günleri saat 12-1 e kadar kilo ve spor bilgisi paylaşıyoruz canım
Lunaazul hoşdöndünnnn :119:
ne güzel konuşuyorsun öyle
inşallah 6 ları görürüz
evet bir daha buradan kopmak yokk....
soğuklar yüzünden yağlarda dondu erimiyor
teşekkür ederim 12 derken gündüz mü gece mi? :) Bence güzel bi kuralmış, 2 hafta listeye giricem diye heveslendirici olur benim için de:)
Hoşbulduk teşekkür ederim:) Hepimiz sağlıklı incecik olucaz eminim..
çokk haklısın. vitrinlere bakmak işkence gibi.. ben de 5-6 senedir kiloluyum son bikaç senede çok arttı kilom özellikle. Bi mağazaya giriyorum bir sürü şey beğeniyorum ama hiçbirinin bedeni yok.. Hadi bi tanesinde xl ya da xxl filan oluyo deniyim diyorum bu sefer bedeni olsa bile hiç güzel durmuyo üstümde. kabinde iyice sinirim bozuluyo atıyorum dışarı kendimi. artık alışverişe çıkmak işkence gibi
Şişkonun Günlüğü meselesine de gelince şişkoyu sert,kötü bi kelime gibi kullanmam ben sevimli geldiği için öyle koydum. Yıllardır kendimle barışığım ama her geçen gün özgüvenimin dibe gitmesine engel olmuyor tabiki bu. Artık zayıflayıp güzelleşmek gibi görmüyorum mevzuyu. Obezite hastasıyım ve bu hastalıktan kurtulmam lazım diye düşünüyorum. Umarım burda sizlerin yazdıklarıyla moral bulup halledicem bu meseleyi...
inşallah. ama bu yemek hastalık ben senin gibi 73 e insem oooo heralde bir oturusta bir kuzu yemeğe çalısırdım sen yine de süpersinnnnnn.
60 mıyok bacım yaaa ben 79 görsem çok şükür deyip oturcam
doğru insan güzelliğini estetiği bir kenara koyduğunda asıl sağlığını kaybettiğini anlıyor. obezite tüm hastalıkların anası ve hiç kaybolmayan bir tehlike (benim için) çünkü her acıktığımda sıkıldığımda strese girdiğimde derhal yaptığım şey zararlı seyleri boğazıma bolca tıkmak
hatırlıyorum. aynaya bakmaya başlamıştım tekrar. şimdi baya baya korkuyorum aynada yansımamı görmekten. çok tuhaf gecen yaz sonu ile şimdiki ben arasında her yönden farklılıklar var. birkere sağlığım kötüleşti kendime guvenim azaldı enerjim hep dusuk yaşama sevincim hep az. eşimin tekrar görünüşüm ile ilgili esprileri (aşalamaları ) başladı. iradesizim işte.evet hastalık bir defa iradeni yerle bir edince kendini tutamıyorsun
bir oturuşta bir kuzu yemesem bile
kuzudan daha beter şeyler yiyorum
her hafta sonu manyak gibi hamur işi ve tatlı yapıyorum ve gayet rahat bir şekilde yiyorum
eskiden tadına bakıp birakabiliyordum
ama diyorum çok şımardım ve şımarıklığım tüm emeklerimi ziyan edecek.....
İZİN VERMİCEMMMM
sende verme olurmu fotolarını koyduğun zamanı hatırlıyorum zayıfladığında aldıklarını giyip resimlerini koyduğunda nasıl mutluyudun?
hatırla .....
benim de aynen öyle.. Ailede şeker hastalığı var ve doktor benim de sınırda olduğumu söyledi. Kilo verirsem düzelebilirmiş ama böyle devam edersem bikaç seneye şeker hastası olursun hem de ileri derecede dedi.. Kadın doğuma gitmiştim, pko başlamış kilo yüzünden.. Doktor ona da kilo verirsen geçer kendi kendine vücut temizler dedi. Zaten bu kilolarla kemiklerimize omurgamıza verdiğimiz zararı saymıyorum bile. Kolestrol tansiyon kalp hastalığı.. Ne yazik ki kilo sadece görünüşte kalmıyorhem insanın psikolojisini hem sağlığını bozuyor. Kendimize bunu yapmaya ne hakkımız var..
Ama ben de aynen senin gibi canım sıkkın olunca kusana kadar yiyorum resmen. Midem bulanmasına rağmen yemeye devam ediyorum bazen sonra da yediklerim yüzünden daha çok moralim bozuluyor..
Umarım en sağlıklı şekilde hallederiz artık bu kilo problemini..
hatırlıyorum. aynaya bakmaya başlamıştım tekrar. şimdi baya baya korkuyorum aynada yansımamı görmekten. çok tuhaf gecen yaz sonu ile şimdiki ben arasında her yönden farklılıklar var. birkere sağlığım kötüleşti kendime guvenim azaldı enerjim hep dusuk yaşama sevincim hep az. eşimin tekrar görünüşüm ile ilgili esprileri (aşalamaları ) başladı. iradesizim işte.
evet yaklaşık 2 aydır her dk aynı şeyi düşünmeme rağmen yememi durduramadım bu 2 ay en cok kilo aldığım 2 ay oldu. ben bişiler de yapsam yeme durtumu durduramdaım lunacım. çalışmaya başladım homeofis çalışırken daha çok yedim. neyse aşıcam inşallah tüm bu engellerim tekrar motive olucam.iradesiz olmadığını sende bende biliyoruz ....
tek sorun şu kendimize yemek dışında yapacak bir iş bulamadığımız zaman kendimizi yemeye veriyoruz
örnek vereyim kendimden
benim eşim bir gece işte bir gece evde o şekilde çalışıyor....
o evdeyken aklıma yemek içmek gelmiyor
ama o evde olmdığı zamanlarda mesele bu akşam gibi
sürekli birşeyler atıştırıyorum çünkü tek başına canım sıkılıyor....
kendimize yemek yemek dışında yapacak birşeyler bulalım
birde tekrar motive olmalıyız
şu anda vites boşta gidiyoruz ama sonuç hiç iyi değil hemen toparlanmalıyız....
evet yaklaşık 2 aydır her dk aynı şeyi düşünmeme rağmen yememi durduramadım bu 2 ay en cok kilo aldığım 2 ay oldu. ben bişiler de yapsam yeme durtumu durduramdaım lunacım. çalışmaya başladım homeofis çalışırken daha çok yedim. neyse aşıcam inşallah tüm bu engellerim tekrar motive olucam.
gelmene çok sevindim tekrar umarım tüm kaçaklar döner ve bu kez başarıya daha da yaklaşırız topikçe
tekrar hoşgeldin, şimdilik kaçıyorum yarın görüşürüz.
iyi gecelr herkese
geçmişe baktım bıraktığım zaman 73.900 müşüm
şimdide 76.5 im çok almadım , özellikle yememe göre ama artık dikkat etmem lazım
dikkat etmemi sağlayan yegane şeyde burası
demek ki tek değilim sende benim gibisin bildirim günü rezil olmamak için dikkat ediyoruz
tekrar çalışmaya başlaman çok güzel
bende sana akıl veriyorum ama uygulama sıfırrr
asıl sorun yemeği birşeylerle bağlantı kurarak yapmak
mesela bu sigradada vardır kahvenin yanında sigara iyi gider gibi
yemek içinde aynı şey geçerli
aradaki bağlantıyı koparmak lazım
bende tekrar geri gelip sizlerle muhabbet ettiğim için çok mutluyum
iyi geceler canım...
günaydın :kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
günaydın :kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?