günaydın güzeller, burada güneş var depresif yeme durumum baskılanacak inşallah.
herkese harika bir hafta diliyorum bol hareketli, az kalorili, sağlıklı mutlu günler bizim olsun.
sevgililer haftanızda kutlu olsunnnnnn
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM...
yenaaaaaaaa buradamısın?
günaydın :kızlar çok mutluyum 98.4 oldum bu sabah cumaya 97 rakamlar görürüm inşallah
günaydın güzeller, burada güneş var depresif yeme durumum baskılanacak inşallah.
herkese harika bir hafta diliyorum bol hareketli, az kalorili, sağlıklı mutlu günler bizim olsun.
sevgililer haftanızda kutlu olsunnnnnn
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM...
günaydın herkeze hafta sonu kaçamaklarına ara vermiş bulunmaktayım artık bugün inşallah 1 kilo eksiliriz cumaya kadar...
lunazul özlettin kendini canım merak etmiştik seni...
dün sevgililer günü hediyemi aldı kocacığım gümüş seti aldı bana ,kolyesi küpesi yüzüğü çok mutlu oldum daha iyilerine layıksın dedi..uzun zamandır istiyordum ama işler durgun her kış olduğu gibi yaza ancak alırım diyordum o yüzden mutlu oldum..
günaydın benim renkli şekerlerim ben geldim.
bugün uyandım limonlu suyumu içtim 20dk lesli yaptım. güzel bir karatay kahvaltısında sonra işte burdayım. yeşil çayımıda bitirdim aaferim banaa
doğacım sen iyileştinmi.?
Hastalandığını yazmıştın..
günaydın herkeze hafta sonu kaçamaklarına ara vermiş bulunmaktayım artık bugün inşallah 1 kilo eksiliriz cumaya kadar...
lunazul özlettin kendini canım merak etmiştik seni...
dün sevgililer günü hediyemi aldı kocacığım gümüş seti aldı bana ,kolyesi küpesi yüzüğü çok mutlu oldum daha iyilerine layıksın dedi..uzun zamandır istiyordum ama işler durgun her kış olduğu gibi yaza ancak alırım diyordum o yüzden mutlu oldum..
çok geçmiş olsun mutlu rahatsızmışsın anca okuyorum geçmişi çok kötü ya kuyruk sokumu ağrısı feci oluyor bende çekiyorum ara ara
nası bir detoks uyguladın. benim bu bel ağrısı canımı çok sıkıyor bacaklarımı da kaldıramıyorum. 3 kilo değil 1 bile versem kar
subat sonuna inşallah 8 lere yaklaşırım 2-3 kilo olsun.gecen cuma 96 çıktım. ve bu güne kadarda bolca yedim.
86 kiloydum ekimde işte kasım aralık ocak şubat özellikle de son 2 ay fena koptum 10 kiloya yakın aldım.
hatırlıyorum. aynaya bakmaya başlamıştım tekrar. şimdi baya baya korkuyorum aynada yansımamı görmekten. çok tuhaf gecen yaz sonu ile şimdiki ben arasında her yönden farklılıklar var. birkere sağlığım kötüleşti kendime guvenim azaldı enerjim hep dusuk yaşama sevincim hep az. eşimin tekrar görünüşüm ile ilgili esprileri (aşalamaları ) başladı. iradesizim işte.
sigarayı ben de herşeyle birleştirirdim içerken. yemek bitse de içsem, toplantı bitse de içsem, otobusten insem de içsem içsem de içsem. o bağımlılığımla da sınır tanımadım her fırsatta içtim içtim içtim. ama hamiş kalırsam bırakıcam dedim durdum hep. kaldığımı anlamam zaman aldı 6-7 haftalıktı testle anladım ki o gece son sigaramı içip sabah bıraktım. garip bir durum du aramadım bile. eşim içmeye devam ediyor örneğin ve denemeleri hsranla sonuçlandı. yemek de gerçekten aynı bir yere gezmeye gidicez örneğin ne yerim diye geçiyor içimden, akşam sinema gecesi yapalım diyorum eşime aklımdan izlerken ne yerim diye düşünüyorum, sabah öğle akşam hep bir kurma hep aşırı kaçırmak için bir neden. of ki offffff... yemek yemek o kadar merkezindeki hayatımın anlatması zor.
sağol canım. güzel bir hafta diliyorum herkeslere. ışıl ışıl bir güne başladım bu gün.Güne ne güzel başlamışsın..
Afiyet olsun..
mutlu çok geçmiş olsun canım.... seninde sevgililer günün kutlu olsun..
YA evet özellikle çok oturunca başlıyordu şimdi sabıt otururken kalkarken bir sancı durumu var belime de vurdu. ama 2-3 aydır hareket te çok azaldı. azıcık hareketlenirsem iyi gelir gibi geliyor.
hoşbulduk kelebeğim
kilona baktım harika ilk direnç noktanı kırmışsın devamı gelecekkkk
hala erzurumdamısın?
aaa sen kendini niye küçümsüyosun ya, 24 kilo vermişsin 24 ne demek farkında mısın:) 60ları da görürsün hatta 57-58leri de:) Azmin elinden hiçbir şey kurtulamazzzzz
şimdide saç eğzaması olmuşum kafam hep kaşınıp yanıyordu yara gibiydi dipleri aile hekimine gittim cuma çok ilerlemiş dedi şampuan +losyon verdi iyi gelmezse zaman kaybetme cildiyeye git dedi hep stresden oluyor off kötübir dönem geçiriyorum güya 2012 ye çok güzel umutlarla girmiştim
günaydın,
geçmiş olsun benimde başladı bel ağrım.yatakta dönerken falan çok zorlanıyorum..
Yada iş yaptığımda eğilmem gerekiyorsa,çorap giyerken bile zorlanıyorum,nefes nefese kalıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?