Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller, burada güneş var depresif yeme durumum baskılanacak inşallah.

herkese harika bir hafta diliyorum bol hareketli, az kalorili, sağlıklı mutlu günler bizim olsun.

sevgililer haftanızda kutlu olsunnnnnn
SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM...

çok geçmiş olsun mutlu rahatsızmışsın anca okuyorum geçmişi çok kötü ya kuyruk sokumu ağrısı feci oluyor bende çekiyorum ara ara

günaydın,

geçmiş olsun benimde başladı bel ağrım. yatakta dönerken falan çok zorlanıyorum..
Yada iş yaptığımda eğilmem gerekiyorsa,çorap giyerken bile zorlanıyorum,nefes nefese kalıyorum.

günaydın herkeze hafta sonu kaçamaklarına ara vermiş bulunmaktayım artık bugün inşallah 1 kilo eksiliriz cumaya kadar...

lunazul özlettin kendini canım merak etmiştik seni...

dün sevgililer günü hediyemi aldı kocacığım gümüş seti aldı bana ,kolyesi küpesi yüzüğü çok mutlu oldum daha iyilerine layıksın dedi..uzun zamandır istiyordum ama işler durgun her kış olduğu gibi yaza ancak alırım diyordum o yüzden mutlu oldum..

doğacım sen iyileştinmi.?
Hastalandığını yazmıştın..

İyi günlerde zayıf günlerde kullan canım...

günaydın benim renkli şekerlerim ben geldim.
bugün uyandım limonlu suyumu içtim 20dk lesli yaptım. güzel bir karatay kahvaltısında sonra işte burdayım. yeşil çayımıda bitirdim aaferim banaa

Dün çok güzel ve yorucu bir gündü..epey yürüdük ailecek..Doğal yaşam parkına gittik..
türkiyede doğan ilk fil, İzmir bebek'in 1.yaş dönümüne gittik.:)))

Bayağı parti havasındaydı palyaçolar,balonlar,yüz boyama..Birde belediye çok güzel canlı menekşeler dağıtıyordu yurdum insanı her zamanki görgüsüzlüğüyle 6-7 adet birden alınca bizde sadece baktık uzaktan..

Bol bol foto çektim bir ara yüklerim nefis kareler var benim görüşüm tabii.:)) umuttt ne der bilemem.

günaydın benim renkli şekerlerim ben geldim.
bugün uyandım limonlu suyumu içtim 20dk lesli yaptım. güzel bir karatay kahvaltısında sonra işte burdayım. yeşil çayımıda bitirdim aaferim banaa

Güne ne güzel başlamışsın..
Afiyet olsun..

doğacım sen iyileştinmi.?
Hastalandığını yazmıştın..

şimdide saç eğzaması olmuşum kafam hep kaşınıp yanıyordu yara gibiydi dipleri aile hekimine gittim cuma çok ilerlemiş dedi şampuan +losyon verdi iyi gelmezse zaman kaybetme cildiyeye git dedi hep stresden oluyor off kötübir dönem geçiriyorum güya 2012 ye çok güzel umutlarla girmiştim

güle güle kullan bende gümüs severim ama şu an korkumdan küpe takamıyorum kızım bendeee bendeee diyor kulağını deldirmedim daha

çok geçmiş olsun mutlu rahatsızmışsın anca okuyorum geçmişi çok kötü ya kuyruk sokumu ağrısı feci oluyor bende çekiyorum ara ara

YA evet özellikle çok oturunca başlıyordu şimdi sabıt otururken kalkarken bir sancı durumu var belime de vurdu. ama 2-3 aydır hareket te çok azaldı. azıcık hareketlenirsem iyi gelir gibi geliyor.

86 kiloydum ekimde işte kasım aralık ocak şubat özellikle de son 2 ay fena koptum 10 kiloya yakın aldım.

1. ben ilk geldiğimde kaçamak yaptığımda kulağımı ilk çekenlerden biriydin. bak bana diye defalarca örnek verip beni azimlendiren. belkide bu guruba bu kadar bağlanmama yardımcı olan kişilerden. seni hep görüyorum adın ne diye soran vs vs vs. demekki şimdi sıra bizde. bak bize defalarca kaçamaklarmız oldu. bak en iyi örneklerimize. ece mesela. kaç gündür dert yanıyor toplayamıorum diye. ama sonuçta iyi kötü bırakmıyor burayı. sende bırakma.
2. sen neden umutsuz bıkkın bezginsinki? güzeller güzeli sağlıklı sihatli bir yavrun var. bunca yıl emek verip çalışıp çabaladığın bir işin var. en çok neden zayıflamak istiyorum sorusunu sor kendine. madem kendin için zayıflamak bu kadar zor. defalarca bırakcam dediğin sigarayı yavrun için 1 gecede bırakabildin. o zaman zayıflamaktaki sebebinde yavrun olsun. onun arkasından koşmak, onunla geçirceğin gelecek günleri düşün. onunla ilgili hayallerini. oğlunun şişko hantal poposu yerden kalkmayan onunla hiçbir sosyal aktiviteye katılamayan. katılsa bile hep gerilerde kalan annesimi olmak istiyorsun. ağır ve acı söylüyorum belki ama bunlar kendim içinde düşündüklerim. oğlum el ayak olduğunda parkta onun peşinden koşmak, onun hızına yaklaşmak. hayatı onunla yaşamak. sen istemezmisin? hangi anne istemez?
3. son günlerde bende senin gibiyim. üzülmek sıkılmak için yemek için hep bir bahanem oldu. özelikle cuma günleri benim çin ödül gibiydi. cumaya kadar didinip 100gr versem pazartesiye kadar 1-2-3 kilo birden alıp yerimde sayıyordum. cumaları kendime ödül veriyorrdum ama yemek ödülü. son 2 haftadır yemek ödülümü kestim. daha dikkat ediyorum hafta sonları. beni şişirecek şeyler yiyorum acıktığımı hissettiğimde. vs vs hepsini biliyorsun. yaşadın gördün. tekrar şunu yap iyi gelir demenin bir anlamı yok.
detok diyetine gelince.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html

Güne ne güzel başlamışsın..
Afiyet olsun..
sağol canım. güzel bir hafta diliyorum herkeslere. ışıl ışıl bir güne başladım bu gün.

YA evet özellikle çok oturunca başlıyordu şimdi sabıt otururken kalkarken bir sancı durumu var belime de vurdu. ama 2-3 aydır hareket te çok azaldı. azıcık hareketlenirsem iyi gelir gibi geliyor.

otururken yan otur bi tarafına krlent falan koy yüksekte olsun o zaman rahat kalkarsın

hoşbulduk kelebeğim

kilona baktım harika ilk direnç noktanı kırmışsın devamı gelecekkkk

hala erzurumdamısın?

Teşekkür ederim canım valla verdiklerimi almasam şimdiye 105 görmüştüm de neyse artık
Maaalesef ama maalesef halaaaa Erzurumdayım

aaa sen kendini niye küçümsüyosun ya, 24 kilo vermişsin 24 ne demek farkında mısın:) 60ları da görürsün hatta 57-58leri de:) Azmin elinden hiçbir şey kurtulamazzzzz

Yok canımcım göremeyeceğime inandığımdan falan değil Benim idealim 75 diyetisyenim ölçüp biçtikten sonra 75 olduğunu söyledi boyum 1.73 , kemiklerim bayağı bi iri ayaklarım 42 numara şuan vücudumda 25 kilo yağ varmış 30 kilo verip kurtulsam tamamdır

Doğacım üzme kendini benim anneme de olmuştu şampuan ve losyon kullandı o da geçti kısa sürede üzülmene gerek yok

günaydın,

geçmiş olsun benimde başladı bel ağrım. yatakta dönerken falan çok zorlanıyorum..
Yada iş yaptığımda eğilmem gerekiyorsa,çorap giyerken bile zorlanıyorum,nefes nefese kalıyorum.

yenaaaaaa birisi bizim ağzımızı bağlayıp koşu bandına zincirlesin.
sağol sana da geçmiş olsun aynı durumdayım ne eğilebiliyorum ne ayağımı kaldırabiliyorum. yatakta sağdan sola dönemiyorum acısız. ve bu resmen kilolar başka seyden değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…