Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çokkkk teşekkür ederim buna ihtiyacım var gerçekten...

bir tabak fazladan yemek, işlenmiş gıdalar yuzunden bebeğimin hayatını daha sıkıcı hale getirmem hatta dahil olamama riskim buyuk. bu bel popo ağrım artarsa kucağıma bile alamamaya başlıyacağım ki şimdi bile zorlanıyorum. yaz yaklaşıyor parka bahçeye denize gitme zamanları geldi çattı kıpırdayamayan hantal ve en önemlisi kendinden nefret eden mutsuz ve kızgın kadın olmak istemiyorum.

ay ne çok yazmışım sabah sabah kusura bakmayın

deli her kelimen çok ama çok doğru, biz annelerin, anne adaylarının düşünmesi gereken daha çok şey var yarın için. eşimin annesi 51 yaşında arkadan baksanız hangimiz genç benim hiç şansım olmaz.şimdi bile benden daha hareketli.

sağol baharcım şimdiden faydası oldu azaldı şikayetlerim

mutluu koşubandı kızımın oyucagı oturup kayıyor bebeğini kaydırıyor falan benden çok kullanıyor yanii

çocuklar ailelerinin aynasıdır. özelliklede annelerinin. en büyük kültür ve gelenekler alışkanlıklar anneden gelir. depresif bir annenin depresif bebeğimi olsun?

sen kaçla başladın bu yola bilmemde ben 104 le başladım. ve hayatım boyunca hiç zayıf olmadım. hiç diyet yapmadım. gelinlik giycem diye 1 kilo bile vermedim. içim geçmiş benim

sağol baharcım şimdiden faydası oldu azaldı şikayetlerim

mutluu koşubandı kızımın oyucagı oturup kayıyor bebeğini kaydırıyor falan benden çok kullanıyor yanii

ya hafiften başlasan zamanla yürürsün bence ilk zamanlar zor şuan k mı kaldıramıyorum oysa hava fena değil ve daloki kreşe gitti oysa süper yurunur.

Son düzenleme:
oğlumun göbüşünü doyurup geliyorum kızlar bekleyin beni. bugün hem evime hem içime bir güneş doğdu rabbim hayıretsin. uykusuz bir geceden sonra maşallah deyin lütfen

ya hafiften başlasan zamanla yürürsün bence ilk zamanlar zor şuan k mı kaldıramıyorum oysa hava fena değil ve daloki kreşe gitti oysa süper yurunur.

hadi başlayalım ikimizde sen dışarı çık yürü hava yürünmeyecek gibi deildir bende akşam hiç yoksa 20 dk yürürüm anca

yazdım ama belin izin verirse zorlama bide hızlı yürüme

sen kaçla başladın bu yola bilmemde ben 104 le başladım. ve hayatım boyunca hiç zayıf olmadım. hiç diyet yapmadım. gelinlik giycem diye 1 kilo bile vermedim. içim geçmiş benim

aynen ben de 111 kilo idim gecen sene aralıkta sonra nisan 1 de başladım 108 kilo ile 86 kadar indim. sonra sapıttım. yedim yedim yedim. şimdi tartıldım 96 kiloyum. geçen sene mayısta 102 kilo idim ama verme eğilimde olduğum için mutlu ve enerjiktim. şımdı resmen zombi gibiyim. mutsuz ve enerjisizim. gece zararlı şeyler yediğim için yataktan kalkamıyorum bi türlü. verme eğilimi muhim moral acısından sayı mühim değil. aynaya baktığında daha şişman bile olsan daha farklı bir kadın görüyorsun. psikoloji çok etkili.

gunaydın hanımlarrr

güzel bir pazartesi sabahı inşallah hepimiz için öyle olurr hafta boyunca böyle gider inşallahh

dün gece yine uçurumlardaydımm

görüşürüzz

hadi başlayalım ikimizde sen dışarı çık yürü hava yürünmeyecek gibi deildir bende akşam hiç yoksa 20 dk yürürüm anca

yazdım ama belin izin verirse zorlama bide hızlı yürüme

en az 3 aydır yürümediğimden yavas yavas gezi modunda bir dolaşayım geliyim. detoks için salatalık falan da alayım yarın yapayım. adetim şuan iyi gelir inşallah.

seninde sevgililer haftan kutlu olsun...

günaydın,

geçmiş olsun benimde başladı bel ağrım. yatakta dönerken falan çok zorlanıyorum..
Yada iş yaptığımda eğilmem gerekiyorsa,çorap giyerken bile zorlanıyorum,nefes nefese kalıyorum.
geçmiş olsun canım bunun ilacı yürüyüş bel fıtığından muzdaribim yıllardır iyi biliyorum....

hediyeni güle güle kullan canım..
akşam haberlerde gördüm canım inanırmısın aklıma geldin acaba yena da gitmişmidir diye...bak ordaymışsın keşke kameralara el sallasaydın

ya evet özellikle çok oturunca başlıyordu şimdi sabıt otururken kalkarken bir sancı durumu var belime de vurdu. Ama 2-3 aydır hareket te çok azaldı. Azıcık hareketlenirsem iyi gelir gibi geliyor.
mutlucum yukardada yazdım benüni. Son sınıftaydım sabah ağlayarak uyanıyordum ağrıdan hemen yürüyüşe gidiyordum öyle açılıyordum en güzeli spor yapabilmek...

günaydın kızlar

Valla inşallahhh kilo verebileceğimiz bir hafta olur
aminn..

ay ne çok yazmışım sabah sabah kusura bakmayın

çok güzel yazmışsın ağzına sağlık sabah sabah unuttuklarımızı hatırlattı biza saol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…