otururken yan otur bi tarafına krlent falan koy yüksekte olsun o zaman rahat kalkarsın
1. ben ilk geldiğimde kaçamak yaptığımda kulağımı ilk çekenlerden biriydin. bak bana diye defalarca örnek verip beni azimlendiren. belkide bu guruba bu kadar bağlanmama yardımcı olan kişilerden. seni hep görüyorum adın ne diye soran vs vs vs. demekki şimdi sıra bizde. bak bize defalarca kaçamaklarmız oldu. bak en iyi örneklerimize. ece mesela. kaç gündür dert yanıyor toplayamıorum diye. ama sonuçta iyi kötü bırakmıyor burayı. sende bırakma.
2. sen neden umutsuz bıkkın bezginsinki? güzeller güzeli sağlıklı sihatli bir yavrun var. bunca yıl emek verip çalışıp çabaladığın bir işin var. en çok neden zayıflamak istiyorum sorusunu sor kendine. madem kendin için zayıflamak bu kadar zor. defalarca bırakcam dediğin sigarayı yavrun için 1 gecede bırakabildin. o zaman zayıflamaktaki sebebinde yavrun olsun. onun arkasından koşmak, onunla geçirceğin gelecek günleri düşün. onunla ilgili hayallerini. oğlunun şişko hantal poposu yerden kalkmayan onunla hiçbir sosyal aktiviteye katılamayan. katılsa bile hep gerilerde kalan annesimi olmak istiyorsun. ağır ve acı söylüyorum belki ama bunlar kendim içinde düşündüklerim. oğlum el ayak olduğunda parkta onun peşinden koşmak, onun hızına yaklaşmak. hayatı onunla yaşamak. sen istemezmisin? hangi anne istemez?
3. son günlerde bende senin gibiyim. üzülmek sıkılmak için yemek için hep bir bahanem oldu. özelikle cuma günleri benim çin ödül gibiydi. cumaya kadar didinip 100gr versem pazartesiye kadar 1-2-3 kilo birden alıp yerimde sayıyordum. cumaları kendime ödül veriyorrdum ama yemek ödülü. son 2 haftadır yemek ödülümü kestim. daha dikkat ediyorum hafta sonları. beni şişirecek şeyler yiyorum acıktığımı hissettiğimde. vs vs hepsini biliyorsun. yaşadın gördün. tekrar şunu yap iyi gelir demenin bir anlamı yok.
detok diyetine gelince.http://www.kadinlarkulubu.com/diyet.../298244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimiz.html
sağol canım. güzel bir hafta diliyorum herkeslere. ışıl ışıl bir güne başladım bu gün.
ay ne çok yazmışım sabah sabah kusura bakmayın
Teşekkür ederim canımvalla verdiklerimi almasam şimdiye 105 görmüştüm de neyse artık
Maaalesef ama maalesef halaaaa Erzurumdayım
Yok canımcım göremeyeceğime inandığımdan falan değilBenim idealim 75 diyetisyenim ölçüp biçtikten sonra 75 olduğunu söyledi boyum 1.73 , kemiklerim bayağı bi iri ayaklarım 42 numara şuan vücudumda 25 kilo yağ varmış 30 kilo verip kurtulsam tamamdır
Doğacım üzme kendini benim anneme de olmuştu şampuan ve losyon kullandı o da geçti kısa sürede üzülmene gerek yok
çokkkk teşekkür ederim buna ihtiyacım var gerçekten...
bir tabak fazladan yemek, işlenmiş gıdalar yuzunden bebeğimin hayatını daha sıkıcı hale getirmem hatta dahil olamama riskim buyuk. bu bel popo ağrım artarsa kucağıma bile alamamaya başlıyacağım ki şimdi bile zorlanıyorum. yaz yaklaşıyor parka bahçeye denize gitme zamanları geldi çattı kıpırdayamayan hantal ve en önemlisi kendinden nefret eden mutsuz ve kızgın kadın olmak istemiyorum.
deli her kelimen çok ama çok doğru, biz annelerin, anne adaylarının düşünmesi gereken daha çok şey var yarın için. eşimin annesi 51 yaşında arkadan baksanız hangimiz genç benim hiç şansım olmaz.şimdi bile benden daha hareketli.
sağol baharcım şimdiden faydası oldu azaldı şikayetlerim
mutluu koşubandı kızımın oyucagı oturup kayıyor bebeğini kaydırıyor falan benden çok kullanıyor yanii
sağol baharcım şimdiden faydası oldu azaldı şikayetlerim
mutluu koşubandı kızımın oyucagı oturup kayıyor bebeğini kaydırıyor falan benden çok kullanıyor yanii
ya hafiften başlasan zamanla yürürsün bence ilk zamanlar zor şuan k mı kaldıramıyorum oysa hava fena değil ve daloki kreşe gitti oysa süper yurunur.
sen kaçla başladın bu yola bilmemde ben 104 le başladım. ve hayatım boyunca hiç zayıf olmadım. hiç diyet yapmadım. gelinlik giycem diye 1 kilo bile vermedim. içim geçmiş benim
hadi başlayalım ikimizde sen dışarı çık yürü hava yürünmeyecek gibi deildir bende akşam hiç yoksa 20 dk yürürüm anca
yazdım ama belin izin verirse zorlama bide hızlı yürüme
Kızlar ya acaba bu masaj aleti sarkmalara karşı gerçekten bir işe yarayabilirmi acaba :26:
Bitenekadar.com : Bust Roller: Vücut Masaj Aleti
seninde sevgililer haftan kutlu olsun...günaydın güzeller, burada güneş var depresif yeme durumum baskılanacak inşallah.
Herkese harika bir hafta diliyorum bol hareketli, az kalorili, sağlıklı mutlu günler bizim olsun.
Sevgililer haftanızda kutlu olsunnnnnn
Sizleri çok seviyorum...
geçmiş olsun canım bunun ilacı yürüyüş bel fıtığından muzdaribim yıllardır iyi biliyorum....günaydın,
geçmiş olsun benimde başladı bel ağrım.yatakta dönerken falan çok zorlanıyorum..
Yada iş yaptığımda eğilmem gerekiyorsa,çorap giyerken bile zorlanıyorum,nefes nefese kalıyorum.
hediyeni güle güle kullan canım..günaydın herkeze hafta sonu kaçamaklarına ara vermiş bulunmaktayım artık bugün inşallah 1 kilo eksiliriz cumaya kadar...
Lunazul özlettin kendini canım merak etmiştik seni...
Dün sevgililer günü hediyemi aldı kocacığım gümüş seti aldı bana ,kolyesi küpesi yüzüğü çok mutlu oldum daha iyilerine layıksın dedi..uzun zamandır istiyordum ama işler durgun her kış olduğu gibi yaza ancak alırım diyordum o yüzden mutlu oldum..
akşam haberlerde gördüm canım inanırmısın aklıma geldin acaba yena da gitmişmidir diye...bak ordaymışsın keşke kameralara el sallasaydındün çok güzel ve yorucu bir gündü..epey yürüdük ailecek..doğal yaşam parkına gittik..
Türkiyede doğan ilk fil, izmir bebek'in 1.yaş dönümüne gittik.:)))
bayağı parti havasındaydı palyaçolar,balonlar,yüz boyama..birde belediye çok güzel canlı menekşeler dağıtıyordu yurdum insanı her zamanki görgüsüzlüğüyle 6-7 adet birden alınca bizde sadece baktık uzaktan..
Bol bol foto çektim bir ara yüklerim nefis kareler var benim görüşüm tabii.:)) umuttt ne der bilemem.
mutlucum yukardada yazdım benüni. Son sınıftaydım sabah ağlayarak uyanıyordum ağrıdan hemen yürüyüşe gidiyordum öyle açılıyordum en güzeli spor yapabilmek...ya evet özellikle çok oturunca başlıyordu şimdi sabıt otururken kalkarken bir sancı durumu var belime de vurdu. Ama 2-3 aydır hareket te çok azaldı. Azıcık hareketlenirsem iyi gelir gibi geliyor.
aminn..günaydın kızlar
Valla inşallahhh kilo verebileceğimiz bir hafta olur
ay ne çok yazmışım sabah sabah kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?