Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydınn mutlu günlerrrr ben mutsuzum+500 gösteriyo tartıı kabızlıkta çabasıı yaa 2 gün okadarda çozutmadım tatlı falan yemedim hayret yani nası bünyeyse almaya endekslemiş kendini

maşallahhh çookk güzell vermişşsinnn..inşallahh bizlerdeee bu kadar azimli olur vee veririzz kilolarıı....

inşallahhh canımmm inşallahhh....bir ömür böle mutlu olun inşallahhh....bu sevgililerr günüü hepimizz şaşırdıkk deseneee...bende 3 yıllık evli olduğum halde beklemiyordumm bu senee bişi..hatta arkadaşımın zoruylaa güzel bi sofra hazırladım hediye felanda almamıştımmm...eşim geldi gümüş bi küpe almış güzel 2 li mumm...bide pastaa...bende böle şoklardaaa...pastayı kaynanama indirdikk orda kesdikk hepimizin sevgilisi olduğunu hatırladıkk ve hatırlattıkkkk....ayyyyy ayyyy.....

yaww bu şort ne şortuymuşşş....nerden aldınn ne kadara aldınnnn??benimde bu göbek olayınaa eğilmem lazımm..benim göbekkk erimiyorrrrrrrrr.....bi göbek varr..bide göbek üstü tekerlerkkk göbek gitsee diğeri giderdeee

ceco kaynananın kocasız iilk sevgililer günüyalnız burakmasaydınız

aaaayyyyyy allahh senii netmesinnn kızzz öldüm gülmektennnnn sen ne düşüncelisinn bölee senin kaynanannn yaşadııı kızzzz cecoooooooooooo bakkkk kaynanana desteğee gitttttt....o şimdi yalnızz yalnızzzz..

Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndüm kilolarıda aldım tabii :26:

günaydın fıstıklar

beni dün akşam saat 10-01 arası sevgililer günü çarptı yemek yaptım pilav falan önce onları yedim sonra kuruyemiş eşliğinde 1 kadeh sarap bitti mi bitmedi geceyi böyle sekilli içinde bol ıvır zıvır olan dondurma ile bitirdim. neyse sabah elbette dünden 1 kilo daha tombik uyandım sa da çok takılmıyorum. yola çıktım kaçamak oldu bitti. şimdi güzel bir kahvaltı yaptım çayımı içiyorum.

Kıyamam kuzuya...
artık kreşle ilgili sorun yaşamıyorsunuz değilmi.?

Kıymetli insan seni.:)
''Papatya mın peşinden koşuyorum'' Kızım görmüş msn de, anne neden öyle yazıyor iletisinde dedi..
Çok cadı bir kızı var ondan öyle yazmış dedim.:)

SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN,SEVGİLİ KARDEŞLERİM....

HEPİNİZ SEVDİKLERİNİZLE ,ÇOK MUTLU,ÇOK HUZURLU VE SAĞLIKLI GÜNLER GÖRÜN İNŞALLAH...

Yenacığım fotolar şahane :))) Şu yeni dizideki Açılay gibi; "objektifine, deklanşörüne sağlık" diyorum sana. Çok da güzel bir gün geçirmişsiniz, belli; ne mutlu :))

)

Çok eğlenceli bir karakter değilmi o.?
hele kahkahası müthiş.:))
Geçen bölüm zombi konusu işlenmişti izledinmi.? :)

Ayyy çok yoruldum ya saatlerdir mutfaktayım çok yavaşım yaaa

Ispanaklı ve peynirli börek yaptım yedim süper olmuş valla yanına da yaş pasta yaptım bozmadan onura götürebilirim umarım

güzel olmuştur eline sağlık...

cecoooooo,

aldım şorttan l beden aldım. olur heralde(emin değilim ama) neyse şimdi nasıl kullanıyoruz bi giyiyoruz o kadar mı

Dün bende bime uğradım işim vardı. gördüm o şortlardan..elime alıp evirip çevirdim sonra vazgeçtim almaktan..
benim sauna eşofmanlar var onları bile giymiyorum..

Ben bu tür sürprizleri en pahallı hediyelere yeğlerim..
Çok sevindim senin adına..

ÖZlemciğim,okula götürsen çok daha iyi olur..
tüm gün aç kalınca haklı olarak saldırıyorsun..
Ablam hep okula kuruyemiş ve kuru meyve götürür..
Birde havuç,elma dönüşümlü olarak..

Bende tursari nerde diyordum..Demekki yazmaya vermişsin kendini..
KAlemine sağlık hüzünlü hatun seni..

Gerisini merak ediyorum ve bekliyorum.:)

günaydınnn.geçen hafta bozulan arçelik bulaşık makinemin olamayacağı söylendi.10 gündür elimde yıkıyorum bulaşıkları....acil yeni makine lazım.öneriniz varmı kızlar.???arçelik istemiyorum.boch veya siemens düşünüyoruz 1500 e kadar...offf çok gıcık oldum.2002 de 900 tl verip almıştık nerdeyse 2 maaşım kadardı.ve 10 yılı bile doldurmadı.şimdiki makinelermi kötü bizdemi şans yok bilmiyorum

Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndüm kilolarıda aldım tabii :26:

Aaaaa çok sevindim inan...
geçen arkadaş listemi düzenliyordum ismini görünce seni hatırladım hatta baktım site ye giriş yapıyormusun diye...
Allah tamamına erdirsin sağlıklı olun ikinizde inşallah...
Darısı tüm isteyenlerin başına..

Son düzenleme:

Ececiğim elektronik aletler birazda şans işi bence..
benim bulaşık makinam çehizimden 16,5 yıllık bir kere tamire gitti..

Bende gözünün içine bakıyorum bozulsun diye..taşınnca ankastre aldık gri.Bulaşık makinası beyaz pek hoşuma gitmiyor.:))

Sıemens dahamı iyi bilmiyorumki pek o konuda fikrim yok..

Mutlucum, ben o kadar yüzsüz oldumki artık kaçamak yaptığımda bile üzülmüyorum..:))

Sen dengelersin eminim ben..

Saol yenacım , arada girip baktım ama evde net olmadığından kalamadım tabii benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla aldılar o yüzden korku var yine. Allahım sağlıkla tamımana erdirir inşallah bu sefer. Sen nasılsın canım , kilocuklardan ne haber?

eşimle bizde yemeğe çıktık akşam emirimizle birlikte tabiki
güzel bi akşamdı adet sancım ve baş ağrım da olmasa çok daha güzel olacaktı
eve gitmeden kuaföre gittim
kaş-bıyık aldırdım
maşa yaptırdım saçlarıma eşim çok sever öyle diye
sonra eve gittim makyaj yaptım
emiri hazırladım çıktık
keşke hergünümüz dünkü gibi olsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…