maşallahhh çookk güzell vermişşsinnn..inşallahh bizlerdeee bu kadar azimli olur vee veririzz kilolarıı....cnm ben 2010in kasimin 10da felan baslamistim ama emzirdigimden cok SIKI yapmadim ama kilolar gittikce daha azimlendim ve spora basladim verdim aldim verdim aldim verdim iste simdi hedefe ulasmak icin daha SIKI tutuyom emzirmeyide biraktim havalar isinsin her gun yürümeyi dusunuyorum tabiki esim evde oldugunda
Hoşgeldin canımSeninde sevgililer günün kutlu olsun
Bu arada kızlar bugün eşim beni inanılmaz şaşırttıAslında Sevgililer Günü mevzu olunca hep derdi senelerdir biz sevgilimiz ki benden hediye bekliyorsun diye ( ilk evlendiğimiz 3 sene ancak hediye almıştır ) hatta o gün çiçeklerin bile iki misline satılmasına kızar banada senin gül fiyatlarından haberin yok herhalde o gün hayatta işim olmaz derdi
Anlıyacağınız yontulmamış odun tavırlarına girerdi o gün
Bu düşüncelerini ve tavırlarını senelerdir bildiğim için hiç birşey beklemezdim ki nitekim bu günde beklemedim
İnanılmaz ama eşim bu gün işten gelirken bana bir tane gül almış :122: gözlerime inanamadım. Tabiki çok mutlu oldum ve yemeğimizi yedikten sonra laptobun başına oturup KKya girecekken baktım yanıma oturdu ( ki normalde ben laptob başındayken o hemen TV kumandasına el koyar dünyayla bağlantısını keserdi) Onun face adresinden kardeşimle de görüşürüm diye faceine de girdim o arada da geçmişe bir bakayım kimler ne yayınlamış dedim. Yavaş yavaş aşağı doğru giderken bir de ne göreyim :122: :122: :122:
Benim mavişim kendi duvarına kocaman bir yazı yazmış ;
Canımdan çok sevdiğim hayat arkadaşım canım eşime sevgililer günün kutlu olsun seni seviyorum.)
diye :122: :122: Nasıl şaşırdığımı mutlu olduğumu anlatamam resmen ağlamaya başladım çünkü gerçekten eşimden bekleyeceğim son şeydi öyle bir yazı
İnşallah hep böyle devam eder diye dua ettim resmen
Rabbim herkesin mutluluğunu ve huzurunu daim etsin ... Aminnnn
ceco kaynananın kocasız iilk sevgililer günüyalnız burakmasaydınız
emir de bayılır boş damacanalarla oynamaya
içine tekli logolarını atar ya da tahta yapbozların parçalarını eline ne geçerse tıkar içine
sonra da ters çevirip çıkarmaya çalışır babasından gördüğü gibi parmaklarını sokmaya çalışır ama beceremez :)))
saol cnm bu dünya 3 günlük asil hayat cennette ona inaniyorum ondan dayanabiliyorum ilk kizim su an 21 yasina gircek 31martta ,2.cisi 2bucuk ay yasadi,kizim ,3. kazayla oldu ve hep kanama ve düsme tehlikesi vardi ve suyum patladi mecbur dogum yaptirdilar 5bucuk aylikti olum ,4. olandi ve 3 yasinda olcakti 31 marta 12subattmi hatirlamiyorum tam bayramin 2.ci günü vefat etti makinayla yasiyordu , baya bir zaman bayramlari sevmiyordum sevemiyordum ,sonra düsündüm tasindim bu kilolara cözüm bulamiyordum cünkü beynim cocuk istemiyor kalbim istiyordu bu 2arada kalinca bende yemek iyordum durmadan buna cözüm bulmak istedim bir tane daha olsun hasta olursa severim ne yapayim saglikli olursada severim benim cocuklarim 1tane daha olsun istedim sonrada baglattirim ve belki beynimde kalbimde beni rahat birakir dedim ve bende yemem diye düsündüm ve 5. cocugum saglikli dogumdan sonra plazentem cikmati takilmissmi ne ben kan kaybindan ölüyordum bütüm ailem akrabalim bana dua ettiler insallah saglikli cocugun olsun diye ama hic biri bana etmemisti sonradan gelimin diyorki abla sana dua etmedik cocuk saglikli oldu ama sen ölüyordum dedi yani acil amaliyata aldilar beni dedimki dra baglayim bir daha istemiyorum cocuk ama ancak benim hayatimi kurtarmislar az daha ölüyormusum bunu ancak dogum bölümünün primarusu bana söyleyince anladim dün sen bizi cok korkuttun dedi anaaaaaam dedi az daha gidiyormusumsu an prensesim benim hayat isigim gözümün nuru anami aglatiyor ama cok seviyorum papatyami
(karisik oldu ama )
Yenacığım fotolar şahane :))) Şu yeni dizideki Açılay gibi; "objektifine, deklanşörüne sağlık" diyorum sana. Çok da güzel bir gün geçirmişsiniz, belli; ne mutlu :))
)
Ayyy çok yoruldum ya saatlerdir mutfaktayımçok yavaşım yaaa
Ispanaklı ve peynirli börek yaptım yedim süper olmuş valla yanına da yaş pasta yaptımbozmadan onura götürebilirim umarım
cecoooooo,
aldım şorttan l beden aldım. olur heralde(emin değilim ama) neyse şimdi nasıl kullanıyoruz bi giyiyoruz o kadar mı
Hoşgeldin canımSeninde sevgililer günün kutlu olsun
Bu arada kızlar bugün eşim beni inanılmaz şaşırttıAslında Sevgililer Günü mevzu olunca hep derdi senelerdir biz sevgilimiz ki benden hediye bekliyorsun diye ( ilk evlendiğimiz 3 sene ancak hediye almıştır ) hatta o gün çiçeklerin bile iki misline satılmasına kızar banada senin gül fiyatlarından haberin yok herhalde o gün hayatta işim olmaz derdi
Anlıyacağınız yontulmamış odun tavırlarına girerdi o gün
Bu düşüncelerini ve tavırlarını senelerdir bildiğim için hiç birşey beklemezdim ki nitekim bu günde beklemedim
İnanılmaz ama eşim bu gün işten gelirken bana bir tane gül almış :122: gözlerime inanamadım. Tabiki çok mutlu oldum ve yemeğimizi yedikten sonra laptobun başına oturup KKya girecekken baktım yanıma oturdu ( ki normalde ben laptob başındayken o hemen TV kumandasına el koyar dünyayla bağlantısını keserdi) Onun face adresinden kardeşimle de görüşürüm diye faceine de girdim o arada da geçmişe bir bakayım kimler ne yayınlamış dedim. Yavaş yavaş aşağı doğru giderken bir de ne göreyim :122: :122: :122:
Benim mavişim kendi duvarına kocaman bir yazı yazmış ;
Canımdan çok sevdiğim hayat arkadaşım canım eşime sevgililer günün kutlu olsun seni seviyorum.)
diye :122: :122: Nasıl şaşırdığımı mutlu olduğumu anlatamam resmen ağlamaya başladım çünkü gerçekten eşimden bekleyeceğim son şeydi öyle bir yazı
İnşallah hep böyle devam eder diye dua ettim resmen
Rabbim herkesin mutluluğunu ve huzurunu daim etsin ... Aminnnn
selammmmmmmm ben gelemiyorum artık ya ve çok üzülüyorum((
bugün toplantı vardı geç çıktık eve gelene kadar dahada geç oldu artı nöbetçiydim ve çok yoruldum, eve gelincede bebişle uğraş derken uykum gelmiş azcıkta kestirmişim ama hala var o ayrı .
sizleri ve paylaşımlarınızı nasıl özledim anlatamam
bende diyet miyet kalmadı okuldan nasıl aç geliyorsam artık evde ne varsa saldırıyorum resmen çikolata gibi zararlı mamalarda dahil
bir an önce toparlanmalıyım diyorum ama kime diyorum
okulda birşey yiyemiyorum ama evde fazlasıyla telafi ediyorum
ne yapacağım ben ya
İyi geceler kızlaaar
Ben kaçayım yarın sabah erken kalkıcam malum onur gelecek saç baş yapcam ancak yetişirim.
Önümüzdeki 2-3 gün boyunca burayı ihmal etme olasılığım %100000 ama kusuruma bakmayın.
Yenacım Cuma günü bildirim yapmaya çalışıcam ama aşktan gözüm kör olup unutursam lütfen beni izinli ya da aynı geçermisin
Görüşmek üzere tektaşımla aranıza dönmek ümidiyle
Selamlar herkesi öpüyorum uğrayamadım kaçgündür canlarımsevgululer gününüz kutlu olsun yenoşum geçen sormuştun diye yazıyorum
Yasladım başımı koltuğa
daldım gittim içimdeki karanlığa
Canım yanar içim acır ama olsun
Sadece seslenişim yalnızlığa
Ürperdim gecenin karanlığnda
Yağmur yağar belki ıslanır seninde saçların
Belki bu ıssız yalnızlıkları yağmurlarında
by tursari
Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndümkilolarıda aldım tabii :26:
Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndümkilolarıda aldım tabii :26:
kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndümKilolarıda aldım tabii :26:
hoşgeldin yeni ev hayırlı olsun canım.
kıyamam kuzuya...
Artık kreşle ilgili sorun yaşamıyorsunuz değilmi.?
günaydınnn.geçen hafta bozulan arçelik bulaşık makinemin olamayacağı söylendi.10 gündür elimde yıkıyorum bulaşıkları....acil yeni makine lazım.öneriniz varmı kızlar.???arçelik istemiyorum.boch veya siemens düşünüyoruz 1500 e kadar...offf çok gıcık oldum.2002 de 900 tl verip almıştık nerdeyse 2 maaşım kadardı.ve 10 yılı bile doldurmadı.şimdiki makinelermi kötü bizdemi şans yok bilmiyorum
günaydın fıstıklar
beni dün akşam saat 10-01 arası sevgililer günü çarptı yemek yaptım pilav falan önce onları yedim sonra kuruyemiş eşliğinde 1 kadeh sarap bitti mi bitmedi geceyi böyle sekilli içinde bol ıvır zıvır olan dondurma ile bitirdim. neyse sabah elbette dünden 1 kilo daha tombik uyandım sa da çok takılmıyorum. yola çıktım kaçamak oldu bitti. şimdi güzel bir kahvaltı yaptım çayımı içiyorum.
Aaaaa çok sevindim inan...
geçen arkadaş listemi düzenliyordum ismini görünce seni hatırladım hatta baktım site ye giriş yapıyormusun diye...
Allah tamamına erdirsin sağlıklı olun ikinizde inşallah...
Darısı tüm isteyenlerin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?