hoşgelin hem evin hem bebişin hayırlı olsun:)))
Saol yenacım , arada girip baktım ama evde net olmadığından kalamadım tabiibenim ilk bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla aldılar o yüzden korku var yine. Allahım sağlıkla tamımana erdirir inşallah bu sefer. Sen nasılsın canım , kilocuklardan ne haber?
eşimle bizde yemeğe çıktık akşam emirimizle birlikte tabiki
güzel bi akşamdı adet sancım ve baş ağrım da olmasa çok daha güzel olacaktı
eve gitmeden kuaföre gittim
kaş-bıyık aldırdım
maşa yaptırdım saçlarıma eşim çok sever öyle diye
sonra eve gittim makyaj yaptım
emiri hazırladım çıktık
keşke hergünümüz dünkü gibi olsa :)
günaydınnn.geçen hafta bozulan arçelik bulaşık makinemin olamayacağı söylendi.10 gündür elimde yıkıyorum bulaşıkları....acil yeni makine lazım.öneriniz varmı kızlar.???arçelik istemiyorum.boch veya siemens düşünüyoruz 1500 e kadar...offf çok gıcık oldum.2002 de 900 tl verip almıştık nerdeyse 2 maaşım kadardı.ve 10 yılı bile doldurmadı.şimdiki makinelermi kötü bizdemi şans yok bilmiyorum
Ahh sorma canım kilocuklarla bir bütün olduk..ben çabalamıyorum onlarda hallerinden memnun.:)
İnşallah bu seer herşey yolunda gidecektir..
KAç haftalık fasulyen.? :)
Bizim İneğin Durumları | Dorikus
arkadaşlar burada bir inceleme var mandradan süt almak yahut pastorize süt kullanmakla ilgili bir okuyun derim oldukça aydınlatıcı.
yenacım ben evlenirken ev eşyalırımın alınması sıkıntılı bir süreçti.kv ler kafalarına göre almışlar ve spottan almışlardı günlerce ağlamıştım ama sonra boşvermiştim.bulaşık makinem ise 1 yıl kadar olmadı sonra kendimiz seçip beğenip paraya kıyıp aldık.o nedenle çok üzgünü.dıştan bak daha yeni gibi .ablamlarınki seninki gibi 16 yıllık ve 1-2 kere tamirciyi ziyeret edip döndüler hemde 2 programlı arçelik onlardakide.ama ben üzüldüm böyle olunca.bi de hiç yoktan masraf sevdiğim içni bozulmasına çok üzüldm.geçen yılda buzdolabım bozulmuştu ama bi oynamadığım kalmıştı.hiç sevmiyordum çünkü:)))Ececiğim elektronik aletler birazda şans işi bence..
benim bulaşık makinam çehizimden 16,5 yıllık bir kere tamire gitti..
Bende gözünün içine bakıyorum bozulsun diye..taşınnca ankastre aldık gri.Bulaşık makinası beyaz pek hoşuma gitmiyor.:))
Sıemens dahamı iyi bilmiyorumki pek o konuda fikrim yok..
Ben yeni aldım taşınınca canım. Çok araştırdım Samsung yada Siemens arasında kalmıştım ama Samsunga karar verdim. Hepsindende çok memnunum. Bulaşık makinesi eskisinden biraz şikayet olmuş bu modeli yeni çıkarmışlar digital ekran 6 program. 1100-1200 civarı fiyatı. Hiç deterjan kokusu filan bırakmıyo. Ben çok memnun kaldım , sanada tavsiye ederim.
Fasulyeson adet tarihinden hesaplanıyomuş galiba. O hesaba göre 6 hafta 6 gün diyor. Yani 7 hafta içinde oluyo galiba. Hiç anlamıyorumki bende bu hesaplardan. Haftaya doktora gidicem o söylicek inşallah doğrusunu. Bu arada bende bulantı filan yok aksine çok sık acıkıyorum. Sevinsemmi üzülsemmi bu duruma bilemedim :44:
günaydınnn.geçen hafta bozulan arçelik bulaşık makinemin olamayacağı söylendi.10 gündür elimde yıkıyorum bulaşıkları....acil yeni makine lazım.öneriniz varmı kızlar.???arçelik istemiyorum.boch veya siemens düşünüyoruz 1500 e kadar...offf çok gıcık oldum.2002 de 900 tl verip almıştık nerdeyse 2 maaşım kadardı.ve 10 yılı bile doldurmadı.şimdiki makinelermi kötü bizdemi şans yok bilmiyorum
Saol canım AMİNNN... bi ara süper kilo vermiştin , şimdi nasıl gidiyo?
Artık kafayı yiyeceğim bu süt olayından.
Ben buraya yakın sayılan ufak bir çiftilik gibi bir yerden alıyorum sütü..
Binbir nazla..Bugün almam lazım mesela yoğurdum çok azaldı..KAlmamış elinde akşam olurmu dedim hayır dedi..
Yarın sabah belki olur gelirsin yada ararsın dedi..
bende kalkıp yemek yapayım akşamdan kuru fasulye ısladım..
öğlene yetiştireyim kızımda sever onu..
ya nerde canım verdim 25 aldım 10 şimdi br atak daha yapıp yaza 70lere inmeyi planlıyorum 2. Için çalışmalara başlayacam ben de yaz sonu allah ın izniyle.
ya nerde canım verdim 25 aldım 10 şimdi br atak daha yapıp yaza 70lere inmeyi planlıyorum 2. için çalışmalara başlayacam ben de yaz sonu Allah ın izniyle.
Mutlucum, ben o kadar yüzsüz oldumki artık kaçamak yaptığımda bile üzülmüyorum..:))
Sen dengelersin eminim ben..
Bende kalkıp yemek yapayım akşamdan kuru fasulye ısladım..
Öğlene yetiştireyim kızımda sever onu..
ya ben de bosh aldım hemde 500 lira fazla verip almanyadan ithal olanını veeee hiç memnun değilim. 12 litre su ile 12 kişilik bulaşığı yıkıyor falan filan. ama ben en sıcak da yıkıyorum ki durulayıp koyduğum bulaşıklar pis çıkmasın diye. bilmiyorum yani şans işi elektronik.
canım 5 kg çok değilmi yaaa?bende biraz artıyım ama cumaya göre 400 gr fln artıyım bugün reglmin 4.günü hem pek dikkat etmedim bu hafta ondandır diyorum.gerçi şu elmalı çayı da içiyorum pazar akşamından beri belki ondan şişliklerim varsa gitmiştir bilemedim ama genede 5 kg çok çok fazla.sorsan diyetisyenine flnreglden dolayı acayip derecede şişim
pantolonum patlıcak sanki
nasıl bişey bu yaa
tartıda 103leri gördüm
5 kilo falan ödem olur mu ki bende mi bi tuhaflık var yoksa
Fasulyeson adet tarihinden hesaplanıyomuş galiba. O hesaba göre 6 hafta 6 gün diyor. Yani 7 hafta içinde oluyo galiba. Hiç anlamıyorumki bende bu hesaplardan. Haftaya doktora gidicem o söylicek inşallah doğrusunu. Bu arada bende bulantı filan yok aksine çok sık acıkıyorum. Sevinsemmi üzülsemmi bu duruma bilemedim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?