Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahh sorma canım kilocuklarla bir bütün olduk..ben çabalamıyorum onlarda hallerinden memnun.:)

İnşallah bu seer herşey yolunda gidecektir..
KAç haftalık fasulyen.? :)

KAş bıyık olayına bir çözüm bulunsa ne güzel olur..

Ben yeni aldım taşınınca canım. Çok araştırdım Samsung yada Siemens arasında kalmıştım ama Samsunga karar verdim. Hepsindende çok memnunum. Bulaşık makinesi eskisinden biraz şikayet olmuş bu modeli yeni çıkarmışlar digital ekran 6 program. 1100-1200 civarı fiyatı. Hiç deterjan kokusu filan bırakmıyo. Ben çok memnun kaldım , sanada tavsiye ederim.

Ahh sorma canım kilocuklarla bir bütün olduk..ben çabalamıyorum onlarda hallerinden memnun.:)

İnşallah bu seer herşey yolunda gidecektir..
KAç haftalık fasulyen.? :)

Fasulye son adet tarihinden hesaplanıyomuş galiba. O hesaba göre 6 hafta 6 gün diyor. Yani 7 hafta içinde oluyo galiba. Hiç anlamıyorumki bende bu hesaplardan. Haftaya doktora gidicem o söylicek inşallah doğrusunu. Bu arada bende bulantı filan yok aksine çok sık acıkıyorum. Sevinsemmi üzülsemmi bu duruma bilemedim :44:

Bizim İneğin Durumları | Dorikus
arkadaşlar burada bir inceleme var mandradan süt almak yahut pastorize süt kullanmakla ilgili bir okuyun derim oldukça aydınlatıcı.

Artık kafayı yiyeceğim bu süt olayından.

Ben buraya yakın sayılan ufak bir çiftilik gibi bir yerden alıyorum sütü..
Binbir nazla..Bugün almam lazım mesela yoğurdum çok azaldı..KAlmamış elinde akşam olurmu dedim hayır dedi..
Yarın sabah belki olur gelirsin yada ararsın dedi..

yenacım ben evlenirken ev eşyalırımın alınması sıkıntılı bir süreçti.kv ler kafalarına göre almışlar ve spottan almışlardı günlerce ağlamıştım ama sonra boşvermiştim.bulaşık makinem ise 1 yıl kadar olmadı sonra kendimiz seçip beğenip paraya kıyıp aldık.o nedenle çok üzgünü.dıştan bak daha yeni gibi .ablamlarınki seninki gibi 16 yıllık ve 1-2 kere tamirciyi ziyeret edip döndüler hemde 2 programlı arçelik onlardakide.ama ben üzüldüm böyle olunca.bi de hiç yoktan masraf sevdiğim içni bozulmasına çok üzüldm.geçen yılda buzdolabım bozulmuştu ama bi oynamadığım kalmıştı.hiç sevmiyordum çünkü:)))

samsungada bakarız o zaman oda iyi marka.ama bulaşıkta en iyi bosh simens deniyor.ama şikayetlere bakıncada deterjan koku bırakan ,kalntı bırakan da oluyormuş...hem 1500 ver hem kalıntı koku derdi olsun.zor bu beyaz eşya işi .seninkini fiyatta iyiymiş.güle güle kullan

Başlar yakında..Bulanmamasıda çok iyi bence çünkü zor bir süreç..

ya ben de bosh aldım hemde 500 lira fazla verip almanyadan ithal olanını veeee hiç memnun değilim. 12 litre su ile 12 kişilik bulaşığı yıkıyor falan filan. ama ben en sıcak da yıkıyorum ki durulayıp koyduğum bulaşıklar pis çıkmasın diye. bilmiyorum yani şans işi elektronik.

benmi bulaşık makinam buzdolabım fırınım siemens ankastre
ocağımda beko elektirikli seramik ocak çok memnunum :)

Bende kalkıp yemek yapayım akşamdan kuru fasulye ısladım..
Öğlene yetiştireyim kızımda sever onu..

Canım artık ineklere hep ilaç veriyorlar mesela 3 litre yerine 15 litre süt veriyo böylece. Bunu en güvendiğin köylü bile yapıyo artık o yüzden ben keçi sütü alıyorum pastörize , birde organik yoğurt aldım. Keçi yoğurdu yaptım organik. Çok güzel oldu ama kıvam biraz cıvık oldu. Hazır yoğurtlardan biraz daha yumuşak gibi yani.

bende kalkıp yemek yapayım akşamdan kuru fasulye ısladım..
öğlene yetiştireyim kızımda sever onu..

kuru fasulye sevmeyen var mı acaba
benim eşime sürekli olsa yer
bende bir hafta nohut bir hafta fasulye yapıyorum
telde kuzenim falan sorunca yine fasulye başka yemek bilmiyon mu diyolar bana

ya nerde canım verdim 25 aldım 10 şimdi br atak daha yapıp yaza 70lere inmeyi planlıyorum 2. Için çalışmalara başlayacam ben de yaz sonu allah ın izniyle.

haydi mutlu haydi mutlu haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
sen 2. Yi doğur bende düşüncem :)

Son düzenleme:
reglden dolayı acayip derecede şişim
pantolonum patlıcak sanki
nasıl bişey bu yaa
tartıda 103leri gördüm
5 kilo falan ödem olur mu ki bende mi bi tuhaflık var yoksa

ya nerde canım verdim 25 aldım 10 şimdi br atak daha yapıp yaza 70lere inmeyi planlıyorum 2. için çalışmalara başlayacam ben de yaz sonu Allah ın izniyle.

Bi gittimi ipin ucu , bidaha yakalanmıyo kolay. Tam kararlı başlamak gerekiyo. Aman nasılsa istedimmi veriyorum psikolojisi oluyo :)) aynen bendede oldu. 72 idim burda en son şu an 80 varım sanırım.

Mutlucum, ben o kadar yüzsüz oldumki artık kaçamak yaptığımda bile üzülmüyorum..:))

Sen dengelersin eminim ben..

aynen ben de de bi üzülme olmadı yavastan psikolojiye giriyorum. gecen sen bak nasıl oldu. aslında belki hatırlarsın da

aralıkta 111 kilo olarak listeye girdim ancak 106 olarak ocak da çıktım ve şubat mart deli gibi yiyip martta hiç tartılmadan diyet psikolojisine girmeye çalıştım ağır ağır. birden kesemedim aralıkta olduğu gibi önce aburcuburu bıraktım sonra 2. tabak yemekleri.

tekrar nisan 1 de listeye girdim(aldınız beni) 108 olarak.
nisan 1 itibari ile bayaaa ciddi ciddi beyaz ekmeği şekeri patatesi pilavı unlu gıdaları kestim. 4 ay boyunca ayda yalnızca 1 defa kaçamak yapıyordum ve onda bile bayaa geriliyordum.

tekrar kendimi kaybetmem de benze oldu. önce kaçamaklar ayda 1 den hafta da 1 sonra hafta sonlarına dönüştü.sonra bir de baktım ooo çatır çatır başlamışım şekere unlu gıdalara. strese girdim bişilere uzuldum falan bu kez işlenmişler girdi hayatıma tam oldu. yaklaşık 10 kilo aldım böylece 3 ay gibi bir süre de.

Bende kalkıp yemek yapayım akşamdan kuru fasulye ısladım..
Öğlene yetiştireyim kızımda sever onu..

Ohhh afiyet olsun , bende buğday, nohut , fasulye ıslattım akşama dirgit yapıcam. Bide ceviz üstüne yağsızda olduğu için hem besleyici hem hafif oluyo

haklısın mutlu.inşallah iyi çıkar aldığımız...bende siemnes buzdolabımdan memnun değilim geçen yıl aldık onca para verdik...servislerde bi bahane buluyorlarmış çağırıldıklarında.yok parlatıcıyı azalt yok deterjanı değiştir vs vs...şans gerçekten.bu arada süt konusunu okudum.çok canım sıkkın benimde.bikaç aydır kendim yapıyordum yoğurdumu kar oldu gelemedi adam sinir oluyordum ama demek günkül süt iyi.onu da kim alacak ???bebekle çıkamıyorum 2 güne 1 almam gerek tarihi geçer yoksa.eşimde pek yoğun.geç geliyor zaten yorgun oluyor ama bi düzene koymak lazım çok önemli...

reglden dolayı acayip derecede şişim
pantolonum patlıcak sanki
nasıl bişey bu yaa
tartıda 103leri gördüm
5 kilo falan ödem olur mu ki bende mi bi tuhaflık var yoksa
canım 5 kg çok değilmi yaaa?bende biraz artıyım ama cumaya göre 400 gr fln artıyım bugün reglmin 4.günü hem pek dikkat etmedim bu hafta ondandır diyorum.gerçi şu elmalı çayı da içiyorum pazar akşamından beri belki ondan şişliklerim varsa gitmiştir bilemedim ama genede 5 kg çok çok fazla.sorsan diyetisyenine fln

hayırlı olsun sağlıkla bebişine kavusucaksın İnşallah.
ben 7 haftalıkken daha haberdar bile değildim. o yuzden takılma bulantıya. ben de sürekli uyuyor ve yiyordum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…