günaydın mutlu malasef bende mağdurum eşim mesaideydi 9.30 civarı geldi elinde pastaı ile ee adam o saate hemde özsütten pasta almış yemiyimmi yani...günaydın fıstıklar
beni dün akşam saat 10-01 arası sevgililer günü çarptı yemek yaptım pilav falan önce onları yedim sonra kuruyemiş eşliğinde 1 kadeh sarap bitti mi bitmedi geceyi böyle sekilli içinde bol ıvır zıvır olan dondurma ile bitirdim. neyse sabah elbette dünden 1 kilo daha tombik uyandım sa da çok takılmıyorum. yola çıktım kaçamak oldu bitti. şimdi güzel bir kahvaltı yaptım çayımı içiyorum.
hayırlı olsun ev eviniz hemde bebişiniz...Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndümkilolarıda aldım tabii :26:
evet canım şimdiki makineler kötü ya benim bütün maniler arçelik ankastre ama 5 para etmezmiş bi sürü paraya alındı yazık yani..bence siemensin yeni modelelri süper..günaydınnn.geçen hafta bozulan arçelik bulaşık makinemin olamayacağı söylendi.10 gündür elimde yıkıyorum bulaşıkları....acil yeni makine lazım.öneriniz varmı kızlar.???arçelik istemiyorum.boch veya siemens düşünüyoruz 1500 e kadar...offf çok gıcık oldum.2002 de 900 tl verip almıştık nerdeyse 2 maaşım kadardı.ve 10 yılı bile doldurmadı.şimdiki makinelermi kötü bizdemi şans yok bilmiyorum
eşimle bizde yemeğe çıktık akşam emirimizle birlikte tabiki
güzel bi akşamdı adet sancım ve baş ağrım da olmasa çok daha güzel olacaktı
eve gitmeden kuaföre gittim
kaş-bıyık aldırdım
maşa yaptırdım saçlarıma eşim çok sever öyle diye
sonra eve gittim makyaj yaptım
emiri hazırladım çıktık
keşke hergünümüz dünkü gibi olsa :)
kuru fasulye sevmeyen var mı acaba
benim eşime sürekli olsa yer
bende bir hafta nohut bir hafta fasulye yapıyorum
telde kuzenim falan sorunca yine fasulye başka yemek bilmiyon mu diyolar bana
ben kuru fasulye sevmem
reglden dolayı acayip derecede şişim
pantolonum patlıcak sanki
nasıl bişey bu yaa
tartıda 103leri gördüm
5 kilo falan ödem olur mu ki bende mi bi tuhaflık var yoksa
ayşe bende regl olduğumda 101 lwri gördüm bence tartılma cumaya kadar moralin bozulmasın...
aynen ben de de bi üzülme olmadı yavastan psikolojiye giriyorum. gecen sen bak nasıl oldu. aslında belki hatırlarsın da
aralıkta 111 kilo olarak listeye girdim ancak 106 olarak ocak da çıktım ve şubat mart deli gibi yiyip martta hiç tartılmadan diyet psikolojisine girmeye çalıştım ağır ağır. birden kesemedim aralıkta olduğu gibi önce aburcuburu bıraktım sonra 2. tabak yemekleri.
tekrar nisan 1 de listeye girdim(aldınız beni) 108 olarak.
nisan 1 itibari ile bayaaa ciddi ciddi beyaz ekmeği şekeri patatesi pilavı unlu gıdaları kestim. 4 ay boyunca ayda yalnızca 1 defa kaçamak yapıyordum ve onda bile bayaa geriliyordum.
tekrar kendimi kaybetmem de benze oldu. önce kaçamaklar ayda 1 den hafta da 1 sonra hafta sonlarına dönüştü.sonra bir de baktım ooo çatır çatır başlamışım şekere unlu gıdalara. strese girdim bişilere uzuldum falan bu kez işlenmişler girdi hayatıma tam oldu. yaklaşık 10 kilo aldım böylece 3 ay gibi bir süre de.
haydi mutlu haydi mutlu haydi tam zamanı tam zamanı şimdi
sen 2. Yi doğur bende düşüncem :)
Bi gittimi ipin ucu , bidaha yakalanmıyo kolay. Tam kararlı başlamak gerekiyo. Aman nasılsa istedimmi veriyorum psikolojisi oluyo :)) aynen bendede oldu. 72 idim burda en son şu an 80 varım sanırım.
reglden dolayı acayip derecede şişim
pantolonum patlıcak sanki
nasıl bişey bu yaa
tartıda 103leri gördüm
5 kilo falan ödem olur mu ki bende mi bi tuhaflık var yoksa
evet o da var bak fıstık dikkatli ol ben 22 kilo aldım. çok almamaya dikkat et. sonra 7-8-9. aylar işkence oluyor. benim kuyruksokumum zedelendi kilodan hep.
mutlu şuan ben de dediğin gibi yapıyorum .başta aynen senin gibi unlu patetesli vs hiç yoktu kaçamakta ayda 1 di ve sadece iskender yiyrdum.geçen aylarda haftada 1 oldu.sonra haftada 2-3 şimdi hsonu oldu ve hiçi de yapıyorum ....?buradan ayrılmamak lazım mutlu.yoksa aynen dediğin gibi olurum.burda gene çaba gösterenleri uyaranları görüyoruz.derdimizi paylaşıyoruz bana çok iyi geliyor
bu arada sen bi ara ayşenin yanında tahlil yaptırmıştın?sonuçların nasıl çıktı?
Ohhh afiyet olsun , bende buğday, nohut , fasulye ıslattım akşama dirgit yapıcam. Bide ceviz üstüneyağsızda olduğu için hem besleyici hem hafif oluyo
yok yaptırmadım iş için gittim kemik iliği nakil ünitesi yapıacak ben de proje desteği vereceğim. bandırmada vericem kan falan.
mutlu şuan ben de dediğin gibi yapıyorum .başta aynen senin gibi unlu patetesli vs hiç yoktu kaçamakta ayda 1 di ve sadece iskender yiyrdum.geçen aylarda haftada 1 oldu.sonra haftada 2-3 şimdi hsonu oldu ve hiçi de yapıyorum ....?buradan ayrılmamak lazım mutlu.yoksa aynen dediğin gibi olurum.burda gene çaba gösterenleri uyaranları görüyoruz.derdimizi paylaşıyoruz bana çok iyi geliyor
bu arada sen bi ara ayşenin yanında tahlil yaptırmıştın?sonuçların nasıl çıktı?
Sen kaç kiloyla kalıp kaçla doğuma girmiştin canım?
haklısın mutlu.inşallah iyi çıkar aldığımız...bende siemnes buzdolabımdan memnun değilim geçen yıl aldık onca para verdik...servislerde bi bahane buluyorlarmış çağırıldıklarında.yok parlatıcıyı azalt yok deterjanı değiştir vs vs...şans gerçekten.bu arada süt konusunu okudum.çok canım sıkkın benimde.bikaç aydır kendim yapıyordum yoğurdumu kar oldu gelemedi adam sinir oluyordum ama demek günkül süt iyi.onu da kim alacak ???bebekle çıkamıyorum 2 güne 1 almam gerek tarihi geçer yoksa.eşimde pek yoğun.geç geliyor zaten yorgun oluyor ama bi düzene koymak lazım çok önemli...
canım 5 kg çok değilmi yaaa?bende biraz artıyım ama cumaya göre 400 gr fln artıyım bugün reglmin 4.günü hem pek dikkat etmedim bu hafta ondandır diyorum.gerçi şu elmalı çayı da içiyorum pazar akşamından beri belki ondan şişliklerim varsa gitmiştir bilemedim ama genede 5 kg çok çok fazla.sorsan diyetisyenine fln
günaydın mutlu malasef bende mağdurum eşim mesaideydi 9.30 civarı geldi elinde pastaı ile ee adam o saate hemde özsütten pasta almış yemiyimmi yani...erir gider inşallah
hayırlı olsun ev eviniz hemde bebişiniz...
evet canım şimdiki makineler kötü ya benim bütün maniler arçelik ankastre ama 5 para etmezmiş bi sürü paraya alındı yazık yani..bence siemensin yeni modelelri süper..
canım hayatımızı güzelleştirmek birazda bizim elimizde.. benim kociş ta 9.30 geldiya mesaide bu ara hep..olsun canı saolsun ne yapalım...
ben kuru fasulye sevmem
ayşe bende regl olduğumda 101 lwri gördüm bence tartılma cumaya kadar moralin bozulmasın...
YOK CNM BOZMUYORUM MORALİMİ NAPAYIM
EN AZINDAN HALA İSTEK VAR ZAYIFLAMAK İÇİN
yapalım yaza (elbet kısmet) çalışmalara başlayalım ama 70 kilo olmadan yok sonra fena oluyor popom (pöcük kemiğim) delirticek beni
CNM YAA BU ARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN SANA
DR.A GİTSEN İLK ŞEY KİLODAN DİCEK
HERŞEYİ ONA BAĞLIYOLARYA HANİ SEVGİLİ HEKİMLERİMİZ AH AAHH
ayşeeeeeeeeeeeeeeee
5 kilo ödem olsun olmasın seni cerrahpaşa da gördüğümde gayet iyi görünüyordun. 97 falan demiştin sanırım. 8 kilolarda bile çok fark edeceksin belli. ama kilolardankurtulucaz. ben harekata başlıyorum 1 martta(en sıkısından) şimdi alıştırıryorum kendimi. birgün dana gibi yiyip ertesi gün 1000 kalori ile yaşamam imkansız hemen sapıtıyorum gecen sene ki gibi yapıcam intibak dönemim bu 15 gün sonra hızlanma nisan mayıs depar.
ŞİMDİ 100 FALAN GALİBA AMA YAA
YEMESEM VERİYORUM DA SIKINTIDAN ELİM AGZIM BOŞ DURMUYO Kİ
YOK AMA BENİM 3 NİSANA KADAR 89 GÖRMEM ŞART AMA İMKANSIZ(((
Günaydın Kızlar
Onurun uçağı rötar yapmış 2 gibi burda olacakmış o zamana kadar buralara bakayım dedim. Duş aldım havlu kafamda oturuyorum 1 saattir nasılda uykum geldi şimdi uyusam ooo kalkıp saçımı falan yetiştiremem
Ya ne acayip birşey böyle hiçbirşey hissetmiyorum sanki 1 aydır çocuğa özledim özledim diye başının etini yedim şuan bildiğin robot gibiyim duygusuz duygusuz oturuyorumAnormalmiyim neyim :44:
NE OLDU DÜNKÜ HEYECANINA NAZAR MI DEĞDİ :)
varya ben hakkını verdim 94 ile kaldım doğuma 116 ile gittim. 3-4 kilo gitti doğumda da ki 35 hafta da doğurdum.
Günaydın Kızlar
Onurun uçağı rötar yapmış 2 gibi burda olacakmış o zamana kadar buralara bakayım dedim. Duş aldım havlu kafamda oturuyorum 1 saattir nasılda uykum geldi şimdi uyusam ooo kalkıp saçımı falan yetiştiremem
Ya ne acayip birşey böyle hiçbirşey hissetmiyorum sanki 1 aydır çocuğa özledim özledim diye başının etini yedim şuan bildiğin robot gibiyim duygusuz duygusuz oturuyorumAnormalmiyim neyim :44:
bende 102 ile hamile kaldım 120 ile doğuma girdim
bravoooo rekoru kırmıssın benim şimdi zayıflama rekorunu kırıcıızzzzz
ŞİMDİ 100 FALAN GALİBA AMA YAA
YEMESEM VERİYORUM DA SIKINTIDAN ELİM AGZIM BOŞ DURMUYO Kİ
YOK AMA BENİM 3 NİSANA KADAR 89 GÖRMEM ŞART AMA İMKANSIZ(((
NE OLDU DÜNKÜ HEYECANINA NAZAR MI DEĞDİ :)
ay dirgit te ne?tam benlik gibi görünüyor:))canım ilk haftalar kilo almamamz beklenirmiş aslında daha dikkatli ol istersen aç kalma ama tatlı unlu vs abartma.diyetten çıktığım içni ben gebeliğimde habire yemiştim hemen verdiklerimi aldım ve dr dalga geçmişti .hatta bazı dr lar kızıyorlar.bebek minnacık bu kilo nereye diye...6 öğün beslenmeye çalış ve bol ceviz tüket(kabuklu ceviz 2-3 tane ye sabah kahvaltı ve ara öğünlerde bebeği güzel geliştiriyo)2200 cal bir diyet senin işini görür.çok canın istedğinde ye ama bu çok olmasın arada olsun.kaç kilosun şimdi kaç vermiştin diyette kaç aldın=?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?