Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın mutlu malasef bende mağdurum eşim mesaideydi 9.30 civarı geldi elinde pastaı ile ee adam o saate hemde özsütten pasta almış yemiyimmi yani... erir gider inşallah
Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndüm kilolarıda aldım tabii :26:
hayırlı olsun ev eviniz hemde bebişiniz...
evet canım şimdiki makineler kötü ya benim bütün maniler arçelik ankastre ama 5 para etmezmiş bi sürü paraya alındı yazık yani..bence siemensin yeni modelelri süper..

canım hayatımızı güzelleştirmek birazda bizim elimizde.. benim kociş ta 9.30 geldiya mesaide bu ara hep..olsun canı saolsun ne yapalım...

mutlu şuan ben de dediğin gibi yapıyorum .başta aynen senin gibi unlu patetesli vs hiç yoktu kaçamakta ayda 1 di ve sadece iskender yiyrdum.geçen aylarda haftada 1 oldu.sonra haftada 2-3 şimdi hsonu oldu ve hiçi de yapıyorum ....?buradan ayrılmamak lazım mutlu.yoksa aynen dediğin gibi olurum.burda gene çaba gösterenleri uyaranları görüyoruz.derdimizi paylaşıyoruz bana çok iyi geliyor
bu arada sen bi ara ayşenin yanında tahlil yaptırmıştın?sonuçların nasıl çıktı?

yapalım yaza (elbet kısmet) çalışmalara başlayalım ama 70 kilo olmadan yok sonra fena oluyor popom (pöcük kemiğim) delirticek beni

Bi gittimi ipin ucu , bidaha yakalanmıyo kolay. Tam kararlı başlamak gerekiyo. Aman nasılsa istedimmi veriyorum psikolojisi oluyo :)) aynen bendede oldu. 72 idim burda en son şu an 80 varım sanırım.

evet o da var bak fıstık dikkatli ol ben 22 kilo aldım. çok almamaya dikkat et. sonra 7-8-9. aylar işkence oluyor. benim kuyruksokumum zedelendi kilodan hep.

reglden dolayı acayip derecede şişim
pantolonum patlıcak sanki
nasıl bişey bu yaa
tartıda 103leri gördüm
5 kilo falan ödem olur mu ki bende mi bi tuhaflık var yoksa

ayşeeeeeeeeeeeeeeee

5 kilo ödem olsun olmasın seni cerrahpaşa da gördüğümde gayet iyi görünüyordun. 97 falan demiştin sanırım. 8 kilolarda bile çok fark edeceksin belli. ama kilolardankurtulucaz. ben harekata başlıyorum 1 martta(en sıkısından) şimdi alıştırıryorum kendimi. birgün dana gibi yiyip ertesi gün 1000 kalori ile yaşamam imkansız hemen sapıtıyorum gecen sene ki gibi yapıcam intibak dönemim bu 15 gün sonra hızlanma nisan mayıs depar.

yok yaptırmadım iş için gittim kemik iliği nakil ünitesi yapıacak ben de proje desteği vereceğim. bandırmada vericem kan falan.

Günaydın Kızlar

Onurun uçağı rötar yapmış 2 gibi burda olacakmış o zamana kadar buralara bakayım dedim. Duş aldım havlu kafamda oturuyorum 1 saattir nasılda uykum geldi şimdi uyusam ooo kalkıp saçımı falan yetiştiremem

Ya ne acayip birşey böyle hiçbirşey hissetmiyorum sanki 1 aydır çocuğa özledim özledim diye başının etini yedim şuan bildiğin robot gibiyim duygusuz duygusuz oturuyorum Anormalmiyim neyim :44:

Ohhh afiyet olsun , bende buğday, nohut , fasulye ıslattım akşama dirgit yapıcam. Bide ceviz üstüne yağsızda olduğu için hem besleyici hem hafif oluyo

ay dirgit te ne?tam benlik gibi görünüyor:))canım ilk haftalar kilo almamamz beklenirmiş aslında daha dikkatli ol istersen aç kalma ama tatlı unlu vs abartma.diyetten çıktığım içni ben gebeliğimde habire yemiştim hemen verdiklerimi aldım ve dr dalga geçmişti .hatta bazı dr lar kızıyorlar.bebek minnacık bu kilo nereye diye...6 öğün beslenmeye çalış ve bol ceviz tüket(kabuklu ceviz 2-3 tane ye sabah kahvaltı ve ara öğünlerde bebeği güzel geliştiriyo)2200 cal bir diyet senin işini görür.çok canın istedğinde ye ama bu çok olmasın arada olsun.kaç kilosun şimdi kaç vermiştin diyette kaç aldın=?

ece sakın diyorum bak verme psikolojini bırakma yoksa acımıyor kilolar kosa koşa dönuyorlar. hafta 1 kaçamağın 1 kalsın 2-3 olmasın. hele abur cubura hiç ama hiç bulaşma. çok gereksiz vezararlılar. eve sokmamak lazım. sen şuan harika görünüyorsundur onu tartışmam ama 75 ust sınırın olmalı tehlike çanlarının çaldığı kilo(boyundan dolayı elbet 80 de 90 kaldırıyorsun da yokkkk) ben aa 90 olucam nerdeyse derken 96 oldum pat diye.

VALLA CNM BEN ADET DÖNEMİNDE ACAYİP DERECEDE ŞİŞİYORUM BU ARA AMA MİDEM FALAN DA SIKINTILI
YEMEK YEDİKTEN SONRA KARNIM DAVUL GİBİ OLUYO NEFES ALAMIYORUM
DR.A GİTMEM LAZIM ENDOSKOPİ YAPTIRMAM LAZIM AMA İŞTE İHMAL

kız kalk kurut saçını falan sekil yapmıyacakmıydın. hadiiii.

merhaba bayanlar.nasılsınızz bakalım..dün oğlumun doğum günüydü 1 yaşına girdi..tabi diyet miyet niyet kalmadı 2 haftadır..geçen hafta annemlerdeydim bu hafta doğum günü falan filan spor da yapamadım..inş önümüzdeki haftalarda diyetime kaldığım yerden devam edeceğim..mekik aleti almıştım hepsi burada com dan..geri iade ettim..görüşmek üzere kızlar

ŞİMDİ 100 FALAN GALİBA AMA YAA
YEMESEM VERİYORUM DA SIKINTIDAN ELİM AGZIM BOŞ DURMUYO Kİ
YOK AMA BENİM 3 NİSANA KADAR 89 GÖRMEM ŞART AMA İMKANSIZ (((

NE OLDU DÜNKÜ HEYECANINA NAZAR MI DEĞDİ :)

ya 89 olama 92 ol ne olacak. ben 17 mayısta 80 altına inmeyi planlıyorum. söliim. imkansız olan tek şey karar verdiğin ve hakkıyla çaba gösterdiğin şeyi yapamaman. lütfen kendine ilk keti kendine koyma ve bırakma kendini . şimdi ilk hedefimiz 1 martta -2 ila 3 olmak.

Son düzenleme:

dirgit bizim meşhur diş buğdayı aslında. Bebeklerin ilk dişi çıktığında yapılır ama ben çok sevdiğim için sürekli yapıp yerim :)) buğdayın ilk halini , fasulye, nohut ıslatıp azcık sulu kalıcak şekilde düdüklüde kuru fasulye gibi pişiriyorsun. Tuzunu piştikten sonra ekliyorsun. Üzerine ceviz , fıstık , fındık kabaca öğütülmüş olarak ekleyebilirsin hangisini istersen. Yağsız olduğu için ben diyetteykende hep yapardım. Birde ikinci günü dielim aynısını yemek istemezsen birazcık yoğurt ezip karıştır üzerine az nane öylede çok güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…