ya 89 olama 92 ol ne olacak. ben 17 mayısta 80 altına inmeyi planlıyorum. söliim. imkansız olan tek şey karar verdiğin ve hakkıyla çaba gösterdiğin şeyi yapamaman. lütfen kendine ilk keti kendine koyma ve bırakma kendini . şimdi ilk hedefimiz 1 martta -2 ila 3 olmak.
hayyy maşşşallahhhhhh sanaaaa....bunuda duydummm yaa ölsemde gamm yememmmm....bana doktorumm kilomm yüzündenn hamile kalamadığımı söylediiii..bende ice düştüm umutsuzluğaa zatenn pko mm var diyee böle duydumm yaa umutt oldunn birazz banaa....allah uzun ve sağlıklı bi ömür versin inş...bende 102 ile hamile kaldım 120 ile doğuma girdim
Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndümkilolarıda aldım tabii :26:
hayyy maşşşallahhhhhh sanaaaa....bunuda duydummm yaa ölsemde gamm yememmmm....bana doktorumm kilomm yüzündenn hamile kalamadığımı söylediiii..bende ice düştüm umutsuzluğaa zatenn pko mm var diyee böle duydumm yaa umutt oldunn birazz banaa....allah uzun ve sağlıklı bi ömür versin inş...
hayyy maşşşallahhhhhh sanaaaa....bunuda duydummm yaa ölsemde gamm yememmmm....bana doktorumm kilomm yüzündenn hamile kalamadığımı söylediiii..bende ice düştüm umutsuzluğaa zatenn pko mm var diyee böle duydumm yaa umutt oldunn birazz banaa....allah uzun ve sağlıklı bi ömür versin inş...
saferancım kocaman cüssemle ben geldim görmüyormusun.
bebişin hayırlı olsun canıım.....gözün aydın evinde hayırlı olsuuun....
ben ce de allah istedikten sonra her şartta olur bebeğin ..ben ilkinde 95...ikincide 100...üçncüye 2.5 yaşında şimdi 144 le hamile kaldım ... 3 kızım var şimdi...kiloysa kilo işte allah istedikten sonra senin de olur inş...
Arkadaşlar Merhaba. Ben de pek çok arkadaşım gibi dün sevgililer günü kazasına uğradımBu hafta başından beri çok dikkat ediyordum yediklerime. Pazartesi +1.5 görüp feleğim şaştığı için. Dün akşam bozmak zorunda kaldım ( Şimdi ne yapsam da eritsem diye düşünüyorum.
Öööööf hesabım süper azimli gidip Cuma'ya kadar eksiye geçebilmekti, olmayacak gibi. Zorla yedim üstelik, olay şöyle cereyan etti : Biz eşimle yıllardır sevgililer günü kutlamayız, biz sevgili olduğumuz dönemde (2000 öncesi), pek revaçta değildi zaten bu gün, evlenince de sonradan icat olmuş bu güne rağbet etmedik. Kutlamıyoruz kısacası, hatta sözle bile kutlamayız, unuturuz gider. Bunca seneden sonra nereden icap ettiyse eşimin kutlayacağı tutmuş, bana bir buket gül ile pasta alıp getirmiş. Haydaaa, adamcağız jest yapmış ama, kutlamıyorduk biz? Ben de pastadan yemek istemedim (Pelit'ten alınmış bir pastayı hayatımda ilk defa reddettim, bayılırım oranın pastalarına). Neyse bir çatal aldım, bana yeter dedim, eşim de bozuldu, azıcık söylendi, mecburen kestim bir dilim yedim. Resmen zorla yedim... Büyük bir dilimdi ve pasta eksta kaloriliydi (karamel, fıstık vb.). Bu yüzden akşam yemeğinde sadece brokoli salatası yedim ama ne fayda(
Ama dün kendimle ilgili bir şey fark ettim, Kadıköy'e gittim dün, dönüşte de Salı Pazarı'na uğradım. Bir iki tezgaha bakabildim sadece ama ihraç fazlası şahane şeyle rvardı. Ve ben büyük beden olanların hepsini elimden bıraktım, M bedenlere baktım ve hatta 3-5 şey aldım M bedene denk. Yokda fark ettim bu davranışımı; bilinçsizce "bir iki ay sonra çok bol gelir onlar bana" diye büyük bedenleri almadım, gene aynı sebepten "nasılsa M olacağım" diye M bedenleri aldım. İlk defa beynimi bu kadar şartlamış olmaktan çok mutlu oldum, sizinle de paylaşayım istedim. Becereceğim galiba ben bu işi, çok yavaş da olsa, zaman da alsa becereceğim :))
Saol saferancım. Nasılsın görüşmeyeli ? Baya gitmiş kilolar senin. Çok sevindim , tebrik ederim. Aynı tavşanla kaplumbağa hesabı oldu bak. Hızlı kilo verenler ya almış ya durmuşlar oldukları yerde ama sen yavaş verdin ve devam etmişsin
sağol canım ..inş..böyle devam eder hedefe kadaar....
Az kaldı canım, baharda süper kadın gibi pelerininle geleceğine ve süper motive olacağına eminim ben. Ama 1 aya yakın zaman var, bu zamanı da boşa harcama lütfen. Bak birbirimize gaz verelim, yumurta kapıya dayanmadan birşeyler yapalım. Sen sonradan aldığın için hızlı verirsin o kiloları, son cemre 5-6 Mart'ta düşüyor, sonra bahar gelir. Bu tarihe kadar 3 kilo kesin verirsin sen...umuttt
bi gelmedi bahar bi gelemedim bende kendime yahu. bu ne 96 kilo offffffffff
Büyük çoğunluğunu izledim :)) Komedi ile pek aram yoktur ama bu dizi fena değil. Ben pavyon kadını ile Çağatay karakterlerini tuttum en çok :) Hele Çağatay çok başarılı, meslek hayatım boyunca gördüğüm reklam ajansı sahibi, yönetmen vb. tiplerin karikatürize edilmiş hali :)))...Çok eğlenceli bir karakter değilmi o.?
hele kahkahası müthiş.:))
Geçen bölüm zombi konusu işlenmişti izledinmi.? :)
Canım, Bosch ile Siemens kardeş markalar. Arçelik ile Beko gibi yani. Bildiğim kadarıyla malzeme, teknik özellikler vb. birebir aynı. Ben ikisini de kullandım, evlendiğimde Siemens ağırlıklıydı makinalarım 3.5 sene önce ev alınca yeniledim, Bosh aldım. Gerçekten kullanımları, programları filan hep aynı. Fiyatlar da aynı.günaydınnn.geçen hafta bozulan arçelik bulaşık makinemin olamayacağı söylendi.10 gündür elimde yıkıyorum bulaşıkları....acil yeni makine lazım.öneriniz varmı kızlar.???arçelik istemiyorum.boch veya siemens düşünüyoruz 1500 e kadar...offf çok gıcık oldum.2002 de 900 tl verip almıştık nerdeyse 2 maaşım kadardı.ve 10 yılı bile doldurmadı.şimdiki makinelermi kötü bizdemi şans yok bilmiyorum
Bizim İneğin Durumları | Dorikus
arkadaşlar burada bir inceleme var mandradan süt almak yahut pastorize süt kullanmakla ilgili bir okuyun derim oldukça aydınlatıcı.
cnm bazi seyler ulasilmayinca uzakta olunca insan daha cok özlem duyuyor kiymet biliyorGünaydın Kızlar
Onurun uçağı rötar yapmış 2 gibi burda olacakmış o zamana kadar buralara bakayım dedim. Duş aldım havlu kafamda oturuyorum 1 saattir nasılda uykum geldi şimdi uyusam ooo kalkıp saçımı falan yetiştiremem
Ya ne acayip birşey böyle hiçbirşey hissetmiyorum sanki 1 aydır çocuğa özledim özledim diye başının etini yedim şuan bildiğin robot gibiyim duygusuz duygusuz oturuyorumAnormalmiyim neyim :44:
cnm oglunun yas gunu kutlu olsun nice saglikli anali babali mutlu yillaraaaaaaamerhaba bayanlar.nasılsınızz bakalım..dün oğlumun doğum günüydü 1 yaşına girdi..tabi diyet miyet niyet kalmadı 2 haftadır..geçen hafta annemlerdeydim bu hafta doğum günü falan filan spor da yapamadım..inş önümüzdeki haftalarda diyetime kaldığım yerden devam edeceğim..mekik aleti almıştım hepsi burada com dan..geri iade ettim..görüşmek üzere kızlar
cnm hosgeldin aklimdaydin merak ettim acaba hamilemi diye düsündüm kendi evine gecmissin hayirli olsun cok sevindim ev evin üstünde olmuyor bebisin icinde cok sevindim insallah hayirlisiyla saglikli alirsin kucagina aminnnn doya doya yasa cok guzel duygu hamilelik annelikdirgit bizim meşhur diş buğdayı aslında. Bebeklerin ilk dişi çıktığında yapılır ama ben çok sevdiğim için sürekli yapıp yerim :)) buğdayın ilk halini , fasulye, nohut ıslatıp azcık sulu kalıcak şekilde düdüklüde kuru fasulye gibi pişiriyorsun. Tuzunu piştikten sonra ekliyorsun. Üzerine ceviz , fıstık , fındık kabaca öğütülmüş olarak ekleyebilirsin hangisini istersen. Yağsız olduğu için ben diyetteykende hep yapardım. Birde ikinci günü dielim aynısını yemek istemezsen birazcık yoğurt ezip karıştır üzerine az nane öylede çok güzel oluyo
hosgeldin cnm dogru yerdesin seni cok istekli gördüm sen bu yaza insallah göbegini cekmeden gezeceksin aminnnnSelam kızlar..
Bende tam 90 dım bundan bir hafta kdr önce şuan 89um.ancak artık buna bi hız vermek istiyorum.çalışmıyorum evdeyim sürekli kendi kendimi motive edip evde spor yapıyorum artık hergün 1 saat kadar pilates ama arada canım o kdar çok abur cubur çekiyoki dayanamıyorummayısta ablamın düğünü var ve artık göbeğimi çekmiyceğim bi yaz geçirmek istiyorum:):)
cnm herseyin zamani var dr ne derlerse desinler rabbim ol dedimi bitti eger o can dünyaya gelcekse kimse önünde duramazhayyy maşşşallahhhhhh sanaaaa....bunuda duydummm yaa ölsemde gamm yememmmm....bana doktorumm kilomm yüzündenn hamile kalamadığımı söylediiii..bende ice düştüm umutsuzluğaa zatenn pko mm var diyee böle duydumm yaa umutt oldunn birazz banaa....allah uzun ve sağlıklı bi ömür versin inş...
Arkadaşlar Merhaba. Ben de pek çok arkadaşım gibi dün sevgililer günü kazasına uğradımBu hafta başından beri çok dikkat ediyordum yediklerime. Pazartesi +1.5 görüp feleğim şaştığı için. Dün akşam bozmak zorunda kaldım ( Şimdi ne yapsam da eritsem diye düşünüyorum.
Öööööf hesabım süper azimli gidip Cuma'ya kadar eksiye geçebilmekti, olmayacak gibi. Zorla yedim üstelik, olay şöyle cereyan etti : Biz eşimle yıllardır sevgililer günü kutlamayız, biz sevgili olduğumuz dönemde (2000 öncesi), pek revaçta değildi zaten bu gün, evlenince de sonradan icat olmuş bu güne rağbet etmedik. Kutlamıyoruz kısacası, hatta sözle bile kutlamayız, unuturuz gider. Bunca seneden sonra nereden icap ettiyse eşimin kutlayacağı tutmuş, bana bir buket gül ile pasta alıp getirmiş. Haydaaa, adamcağız jest yapmış ama, kutlamıyorduk biz? Ben de pastadan yemek istemedim (Pelit'ten alınmış bir pastayı hayatımda ilk defa reddettim, bayılırım oranın pastalarına). Neyse bir çatal aldım, bana yeter dedim, eşim de bozuldu, azıcık söylendi, mecburen kestim bir dilim yedim. Resmen zorla yedim... Büyük bir dilimdi ve pasta eksta kaloriliydi (karamel, fıstık vb.). Bu yüzden akşam yemeğinde sadece brokoli salatası yedim ama ne fayda(
Ama dün kendimle ilgili bir şey fark ettim, Kadıköy'e gittim dün, dönüşte de Salı Pazarı'na uğradım. Bir iki tezgaha bakabildim sadece ama ihraç fazlası şahane şeyle rvardı. Ve ben büyük beden olanların hepsini elimden bıraktım, M bedenlere baktım ve hatta 3-5 şey aldım M bedene denk. Yokda fark ettim bu davranışımı; bilinçsizce "bir iki ay sonra çok bol gelir onlar bana" diye büyük bedenleri almadım, gene aynı sebepten "nasılsa M olacağım" diye M bedenleri aldım. İlk defa beynimi bu kadar şartlamış olmaktan çok mutlu oldum, sizinle de paylaşayım istedim. Becereceğim galiba ben bu işi, çok yavaş da olsa, zaman da alsa becereceğim :))
bende M beden istiyorum umuuuuttttttttttt
....masallahhh cnm en azindan istemeyerek yemissin süperrr bende kendimi sartlandirdim cikolataaaaaaaaa yemiyorum azcik ucundan bile bakmiyorum bakmicamtadina bakinca insan gercekten daha fazlasini istiyorrrrr
benim icin zor oluyor ama kizim maxking yiyor cok seviyorum ama yemedim ha aklima gelmisken dün ilginc yas günü hediyelerinde gördüm kizima okudum anne ben yapayim dedi onu kuzenime yas günü var 24subatta simdi cikolatalarin yarisini issirip ger pakater koycan ve hepsinin tadini baktim ama senden tatlisini bulamadim diye not yazcan benim kizda cikolatalar kalin oldugundan issiramadi kaslari zayif diye agzini tam acamiyor ben issirmaya basladim yok tadi agzima geliyor bizde bicakla kestik ama süper fikir bence
bende varım diyorum o zmn sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?