Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu gün hava guzeldi 4dereceydi ölen uykusunu uyuduktan sonra yürüyim dedim anam bir firtinaaaaa kar yagmur hava birden sogudu artik evde dans edecegim de kizima dedim gezdircem seni diye tutturmassa iyi

o zmn beraber giyicez M beden ve beyaz tişörtleri Forum da buluşucaz sonra da :)

öyleyse gong a vuruldu. gazamız mubarek olsun.

yuppiiiiiiiii haydi bakalım

yok ben sıkılmadım süt işi dert sıkıntılı. senin bilgin çok düzeltmen için sağol.

Merhabalar güzel hanımlar.....

Hepiniz iyisinizdir inşallah....

2 gündür belim tutuldu;berbat durumdayım;içtiğim ilaçlardan midemde çok etkilendi;hafif hafif ağrıyor..Keşke bunları yazacağıma size verecek güzel haberim olsaydı;mesela bu aralar diyetim çok iyi gidiyor 2 kg verdim diyebilsem..Nerdeeeeee....

çok geçmiş olsun beyzuşum yakınız bişeye ihtiyacın olursa gece gündüz ara ben gelirim sana :)

Son düzenleme:

Canııım çok geçmiş olsun...
Bel ağrısı çok fena bak topike çoğaldı bel ağrısı..
Bu bir işaretmi yoksa.:)

bu gün hava guzeldi 4dereceydi ölen uykusunu uyuduktan sonra yürüyim dedim anam bir firtinaaaaa kar yagmur hava birden sogudu artik evde dans edecegim de kizima dedim gezdircem seni diye tutturmassa iyi

Selam canım. İçinemi doğdu yoksa :)) Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. İlk bebekte sorun olunca insan ister istemez tedirgin oluyo Dua edip kendime dikkat etmekten başka bişey gelmez elimden. Senin minik büyümüştür. Kaç yaşına girdi? Emiyomu hala?

Geçmiş olsun Beyzus abla. Ya hemen hemen herkesler burda , ne güzel

Mutlu seneler..
Nice sağlıklı yaş dönümlerine..

KEsin olur yaza ben inanıyorum M beden..

beyzus ablacim gecmis olsun kendine dikkat cnm iyilestinmi verirsin kilolari takma kafana

cnm bebis 24nisanda 2yasini gircek 3haftami ne oldu biraktim emzirmeyi saglik problemlerim oldu

o zmn beraber giyicez M beden ve beyaz tişörtleri Forum da buluşucaz sonra da :)

yuppiiiiiiiii haydi bakalım

ah bi zayıflasam heralde yarı cıplak dolaşırım miniler askılılar ohhhhh. öğrenci iken bir yaz oldum fıstık gibi, fitim bayaa neyse kış oldu okulda yanıma bir çocuk geldi tanımıyorum da bişi için görüşmem lazımmış falan. neyse "ya dedim sen beni nasıl buldun bu kadar kızın arasında"
çocuk cevap verdi "kapıda sordum mutlu yu tanıyormusunuz diye kışın ortasıında askılı ile dolaşan tek kız mutlu, kantin de anında bulursun dediler."

çokgeçmiş olsun

Süpermiş yaa
ayyy bende istiyorum askılılarla dolAşmak
deniz kenarında straplez mayo giymek
bikini giymem imkansız

Son düzenleme:
merhaba güzel bayanlar ben de özledim sizi
beyzuş ablacım ve mutlu çok geçmiş olsun ben de yeni atlattım bel ağrısını
beni sorarsanız iyiyim sizi takip ettim ama pek yazamadım şöyle bir durum oldu anlatayım reglim epeyce gecikti şubatın 5i gibi olmam gerekiyordu ben de bekledim ama gelen giden olmayınca dr a gideyim dedim ya bebiş vardır ya da bir sorun pazartesi gittim dr büyük ihtimal bebiş var dedi ama ultrsaonda yumurtalıkta 2 kist görüd ve rahim duvarının kalın olmadığını gebelik olmayacağını söyledi yine de kan vs verdim dün aldım sonuçları bebiş yokmuş Allah isteyenlere versin çok da üzülmedim ben bazı değerler azcık eksik fazla bişey çıktı endokrine gitmemi istedi kistleri de takip edecek 10 gün sonra gideceğim tekrar her ihtimale karşı regl olmazsam kan vereceğim
yarın da endokrine gideceğim sabah kilo veremeyişimin nedeni de büyük ihtimal bu değerlerle ilgiliymiş beyzuş ablam da bilgilendirdi sağolsun eşimde bugün doktorla konuşmuş oda öyle demiş çok yüksek değil değerler ama sabha kan vereyim bakalım da kiloları tekrar vereyim artık neyse şükür ki almadım işi bıraksaydım kesin alırmışım kiloları
yarın bizim eşimle tanışma yıldönümümüz 21 sene oldu bir de günüm var artık yarın diyet de yok tabii şu tiroid işleri de hallolsun da hallederiz napalım yarın da kaçsın artık ipin ucu
ben birazdan eşimle yürüyüşe gideceğim akşama gelirim inşallah

Süpermiş yaa
ayyy bende istiyorum askılılarla dolAşmak
deniz kenarında straplez mayo giymek
bikini giymem imkansız

ben giydım gecen yaz değiştirmek mayoyu cok zor. bir de mayo kurumuyor tam sıkıntı. ama yazlıkta hep kadın ve çocuk olduğumuz için çok kötü de görünsem pek takılmadım. ama bikiniden sarkmış göbüşüm zırt pırt fırladı o ayrııııı.

çok çok geçmiş olsun cnm umarım bişey çıkmaz

çok geçmiş olsun canım. insallah bişi çıkmayacak.
tanışma yıldönümü kutlayan romantik çift ayrıca kutlarım yıldönümünüzü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…