İstemek ve bir de inanmak yetiyor zaten canım, istiyor ve de inanıyorsan kesin giyersin M bedeni. Tabii ki bana da olmuyor M beden ama bu sefer inançlıyım giyeceğim o M'yiiiiiiiii
Sağol canım, aynen ben de senin gibiyim. Bazıları bir çatal alıp bırakıyor, ben o çatalı alıp bozunca tavsatıyorum diyeti. O yüzden bozuldum zaten pastaya :) Neyse oldu artık. Hiç halim yok, uykusuzum ve üşüyorum ama yürüyüşe çıkmayı düşünüyorum, biraz fayda eder belki :)
Çikolata da süper fikirmiş :)) Bayılırım böyle yaratıcı fikirlere :))
öyleyse gong a vuruldu. gazamız mubarek olsun.
yok ben sıkılmadım süt işi dert sıkıntılı. senin bilgin çok düzeltmen için sağol.Az kaldı canım, baharda süper kadın gibi pelerininle geleceğine ve süper motive olacağına eminim ben. Ama 1 aya yakın zaman var, bu zamanı da boşa harcama lütfen. Bak birbirimize gaz verelim, yumurta kapıya dayanmadan birşeyler yapalım. Sen sonradan aldığın için hızlı verirsin o kiloları, son cemre 5-6 Mart'ta düşüyor, sonra bahar gelir. Bu tarihe kadar 3 kilo kesin verirsin sen...
Büyük çoğunluğunu izledim :)) Komedi ile pek aram yoktur ama bu dizi fena değil. Ben pavyon kadını ile Çağatay karakterlerini tuttum en çok :) Hele Çağatay çok başarılı, meslek hayatım boyunca gördüğüm reklam ajansı sahibi, yönetmen vb. tiplerin karikatürize edilmiş hali :)))
Canım, Bosch ile Siemens kardeş markalar. Arçelik ile Beko gibi yani. Bildiğim kadarıyla malzeme, teknik özellikler vb. birebir aynı. Ben ikisini de kullandım, evlendiğimde Siemens ağırlıklıydı makinalarım 3.5 sene önce ev alınca yeniledim, Bosh aldım. Gerçekten kullanımları, programları filan hep aynı. Fiyatlar da aynı.
Bulaşık makinem de Bosch (gri renkte ama ankastre değil), gayet de memnunum. En memnun olduğum özelliği hızlı yıkaması, eski modellerde bir bulaşık 1.5-2 saatte yıkanırken şimdi 25 dakikada hooop pırıl pırıl. Bulaşık miktarını otomatik ölçüyor, bulaşık fazlaysa programı biraz daha uzatıyor, bir bakıyorsun istediğin gibi temizlenmemiş (deterjanı az gelmiş vb.), açıyorsun çalkalama programını 15 dakikada çalkalıyor. Yarım yük programında azıcık dolu bile olsa çalıştırıyorsun, otomatik ayarlayıp süreyi kısaltıyor, az su alıyor, az elektrik harcıyor.
Koku, kalıntı vb. hiç sorun yaşamıyorum ama ben çok çok iyi çalkalayarak koyuyorum. Biraz bile yemek artığı kalsa bu sorunlar olur sanırım, kayınvalidem gelince oluyor çünkü, o şöyle bir suya gösterip makinaya koyuyor.. Ben kaynar su, az deterjan ve bulaşık fırçası ile iyice artıklardan arındırıp makinaya koyuyorum. Hatta yardımcım çoğu kez makinadakiler temiz mi, kirli mi diye sorar :))
Benzer özellikler diğer markalarda da vardır, yeni teknoloji makinalar ciddi enerji tasarrufu yapıyor ve kendi parasını kısa sürede çıkarıyor. O yüzden 10 yıllık makinanın bozulmasına hiç üzülme. Ben de sevdiğim eşyalardan zor koparım gerçi ama, inan yeniler daha pratik. Tek sorun eskilerin daha dayanıklı olması, yeniler o kadar uzun ömürlü olmuyorBen en ileri, süper dokunmatik filan olanlar yerine ortalamanın biraz üzeri bir model seçmiştim, bence diğerleri daha çabuk bozuluyor :)))
Son olarak Medya Markt, Elctro World gibi mağazalarda bayilerden daha iyi kampanyalar ve fiyatlar oluyor, ben anneme hediye olarak ocak, LCD TV, çamaşır makinası almıştım geçen sene, (hepsini Samsung aldık, annem de memnun), hepsinin toplam fiyatı bayideki çamaşır makinası fiyatı kadardı :))
Mutlucuğum çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederiz :) Yazıyı okudum, faydalandım. Tabii şunu belirtmek gerekir ki, ecoli yoksa sütün içeriğini ve faydasını bakteriler değil o ineğin yedikleri ve yaşam biçimi belirler. Yani suni yem verilen bir ineğin sütü asla ne kadar bakterisi az olsa da merada otlanarak beslenen, çimenlere yayılan sağlıklı bir ineğinkinden faydalı olamaz.
İkinci unsur pastorizasyon hele ki homojenizasyon sütün moleküler yapısını bozar, ki bu o madde artık süt değildir demektir ve bu nedenden uzun ömürlü sütler yoğurt tutmaz vb. Moleküler yapısı bozulmuş bu madde bağırsak florası ve bağışıklık sistemi için bakteri barındıran çiğ sütten çok daha tehlikeidir. Yani o annenin kararı yanlıştır, moleküker yapısı bozulmuş pastörüze süt yerine makul miktarda bakteri üreyen çig süt daha yararlıdır. Daha da yazacak şey var (süt canlı organizmadır, organizmada bakteri bulunmalıdır, bu bakteriler fermantasyonla -kefir vb.- yayarlı bakterilere dönüşür ve süper faydalı olur falan filan), zaten çok uzun oldu daha da uzatıp okuyan biri varsa sıkmayayım iyice :)))))
Merhabalar güzel hanımlar.....
Hepiniz iyisinizdir inşallah....
2 gündür belim tutuldu;berbat durumdayım;içtiğim ilaçlardan midemde çok etkilendi;hafif hafif ağrıyor..Keşke bunları yazacağıma size verecek güzel haberim olsaydı;mesela bu aralar diyetim çok iyi gidiyor 2 kg verdim diyebilsem..Nerdeeeeee....
2 gündür belim tutuldu;berbat durumdayım;içtiğim ilaçlardan midemde çok etkilendi;hafif hafif ağrıyor..Keşke bunları yazacağıma size verecek güzel haberim olsaydı;mesela bu aralar diyetim çok iyi gidiyor 2 kg verdim diyebilsem..Nerdeeeeee....
bu gün hava guzeldi 4dereceydi ölen uykusunu uyuduktan sonra yürüyim dedim anam bir firtinaaaaa kar yagmur hava birden sogudu artik evde dans edecegim de kizima dedim gezdircem seni diye tutturmassa iyi
merhaba bayanlar.nasılsınızz bakalım..dün oğlumun doğum günüydü 1 yaşına girdi..tabi diyet miyet niyet kalmadı 2 haftadır..geçen hafta annemlerdeydim bu hafta doğum günü falan filan spor da yapamadım..inş önümüzdeki haftalarda diyetime kaldığım yerden devam edeceğim..mekik aleti almıştım hepsi burada com dan..geri iade ettim..görüşmek üzere kızlar
Arkadaşlar Merhaba. Ben de pek çok arkadaşım gibi dün sevgililer günü kazasına uğradımBu hafta başından beri çok dikkat ediyordum yediklerime. Pazartesi +1.5 görüp feleğim şaştığı için. Dün akşam bozmak zorunda kaldım ( Şimdi ne yapsam da eritsem diye düşünüyorum.
Öööööf hesabım süper azimli gidip Cuma'ya kadar eksiye geçebilmekti, olmayacak gibi. Zorla yedim üstelik, olay şöyle cereyan etti : Biz eşimle yıllardır sevgililer günü kutlamayız, biz sevgili olduğumuz dönemde (2000 öncesi), pek revaçta değildi zaten bu gün, evlenince de sonradan icat olmuş bu güne rağbet etmedik. Kutlamıyoruz kısacası, hatta sözle bile kutlamayız, unuturuz gider. Bunca seneden sonra nereden icap ettiyse eşimin kutlayacağı tutmuş, bana bir buket gül ile pasta alıp getirmiş. Haydaaa, adamcağız jest yapmış ama, kutlamıyorduk biz? Ben de pastadan yemek istemedim (Pelit'ten alınmış bir pastayı hayatımda ilk defa reddettim, bayılırım oranın pastalarına). Neyse bir çatal aldım, bana yeter dedim, eşim de bozuldu, azıcık söylendi, mecburen kestim bir dilim yedim. Resmen zorla yedim... Büyük bir dilimdi ve pasta eksta kaloriliydi (karamel, fıstık vb.). Bu yüzden akşam yemeğinde sadece brokoli salatası yedim ama ne fayda(
Ama dün kendimle ilgili bir şey fark ettim, Kadıköy'e gittim dün, dönüşte de Salı Pazarı'na uğradım. Bir iki tezgaha bakabildim sadece ama ihraç fazlası şahane şeyle rvardı. Ve ben büyük beden olanların hepsini elimden bıraktım, M bedenlere baktım ve hatta 3-5 şey aldım M bedene denk. Yokda fark ettim bu davranışımı; bilinçsizce "bir iki ay sonra çok bol gelir onlar bana" diye büyük bedenleri almadım, gene aynı sebepten "nasılsa M olacağım" diye M bedenleri aldım. İlk defa beynimi bu kadar şartlamış olmaktan çok mutlu oldum, sizinle de paylaşayım istedim. Becereceğim galiba ben bu işi, çok yavaş da olsa, zaman da alsa becereceğim :))
asuuuu kayıpsın bu ara hayırdır
beyzus ablacim gecmis olsun kendine dikkat cnmMerhabalar güzel hanımlar.....
Selam canım. İçinemi doğdu yoksa :)) Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. İlk bebekte sorun olunca insan ister istemez tedirgin oluyoDua edip kendime dikkat etmekten başka bişey gelmez elimden. Senin minik büyümüştür. Kaç yaşına girdi? Emiyomu hala?
o zmn beraber giyicez M beden ve beyaz tişörtleri Forum da buluşucaz sonra da :)
yuppiiiiiiiii haydi bakalım
ah bi zayıflasam heralde yarı cıplak dolaşırım miniler askılılar ohhhhh. öğrenci iken bir yaz oldum fıstık gibi, fitim bayaa neyse kış oldu okulda yanıma bir çocuk geldi tanımıyorum da bişi için görüşmem lazımmış falan. Neyse "ya dedim sen beni nasıl buldun bu kadar kızın arasında"
çocuk cevap verdi "kapıda sordum mutlu yu tanıyormusunuz diye kışın ortasıında askılı ile dolaşan tek kız mutlu, kantin de anında bulursun dediler."
Süpermiş yaa
ayyy bende istiyorum askılılarla dolAşmak
deniz kenarında straplez mayo giymek
bikini giymem imkansız
merhaba güzel bayanlar ben de özledim sizi
beyzuş ablacım ve mutlu çok geçmiş olsun ben de yeni atlattım bel ağrısını
beni sorarsanız iyiyim sizi takip ettim ama pek yazamadım şöyle bir durum oldu anlatayım reglim epeyce gecikti şubatın 5i gibi olmam gerekiyordu ben de bekledim ama gelen giden olmayınca dr a gideyim dedim ya bebiş vardır ya da bir sorun pazartesi gittim dr büyük ihtimal bebiş var dedi ama ultrsaonda yumurtalıkta 2 kist görüd ve rahim duvarının kalın olmadığını gebelik olmayacağını söyledi yine de kan vs verdim dün aldım sonuçları bebiş yokmuş Allah isteyenlere versin çok da üzülmedim ben bazı değerler azcık eksik fazla bişey çıktı endokrine gitmemi istedi kistleri de takip edecek 10 gün sonra gideceğim tekrar her ihtimale karşı regl olmazsam kan vereceğim
yarın da endokrine gideceğim sabah kilo veremeyişimin nedeni de büyük ihtimal bu değerlerle ilgiliymiş beyzuş ablam da bilgilendirdi sağolsun eşimde bugün doktorla konuşmuş oda öyle demiş çok yüksek değil değerler ama sabha kan vereyim bakalım da kiloları tekrar vereyim artık neyse şükür ki almadım işi bıraksaydım kesin alırmışım kiloları
yarın bizim eşimle tanışma yıldönümümüz 21 sene oldu bir de günüm var artık yarın diyet de yok tabii şu tiroid işleri de hallolsun da hallederiz napalım yarın da kaçsın artık ipin ucu
ben birazdan eşimle yürüyüşe gideceğim akşama gelirim inşallah
çok geçmiş olsun canım. insallah bişi çıkmayacak.merhaba güzel bayanlar ben de özledim sizi
beyzuş ablacım ve mutlu çok geçmiş olsun ben de yeni atlattım bel ağrısını
beni sorarsanız iyiyim sizi takip ettim ama pek yazamadım şöyle bir durum oldu anlatayım reglim epeyce gecikti şubatın 5i gibi olmam gerekiyordu ben de bekledim ama gelen giden olmayınca dr a gideyim dedim ya bebiş vardır ya da bir sorun pazartesi gittim dr büyük ihtimal bebiş var dedi ama ultrsaonda yumurtalıkta 2 kist görüd ve rahim duvarının kalın olmadığını gebelik olmayacağını söyledi yine de kan vs verdim dün aldım sonuçları bebiş yokmuş Allah isteyenlere versin çok da üzülmedim ben bazı değerler azcık eksik fazla bişey çıktı endokrine gitmemi istedi kistleri de takip edecek 10 gün sonra gideceğim tekrar her ihtimale karşı regl olmazsam kan vereceğim
yarın da endokrine gideceğim sabah kilo veremeyişimin nedeni de büyük ihtimal bu değerlerle ilgiliymiş beyzuş ablam da bilgilendirdi sağolsun eşimde bugün doktorla konuşmuş oda öyle demiş çok yüksek değil değerler ama sabha kan vereyim bakalım da kiloları tekrar vereyim artık neyse şükür ki almadım işi bıraksaydım kesin alırmışım kiloları
yarın bizim eşimle tanışma yıldönümümüz 21 sene oldu bir de günüm var artık yarın diyet de yok tabii şu tiroid işleri de hallolsun da hallederiz napalım yarın da kaçsın artık ipin ucu
ben birazdan eşimle yürüyüşe gideceğim akşama gelirim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?