Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm ne gzl ama ben alışkın değilim malesef
hayatımda ilk kez bu sene denize girdim ilk kez bu sene mayo giydim ilk kez bu sene askılı badi ile dışarı çıktım
her zmn kilolu olduğum için hem kaçındım böyle şeylerden
bi de babasız büyüdüğüm için bizim orda hep laf ederler aa filancının kızına bak bilmem ne diye
ama şimdi evliyim eşimde müsade ediyo kendisi istiyo kendisi begendi mayomu
inş. bu sene daha zayıf daha kendine güvenen biri olurum yaza kadar

ya bilmiyorum buyukçekmece de giriliyor burda da girenler varmış ama ben girmedim hiç.

hm büyükçekmece de var bizim ordada da var gürpınar sahilinde ama derin oralar
çekmecede emekli plajı diye bi yer var orası da tıklım tıklım haftasonu
haftaiçi de çalışıyoruz biz gidemeyiz
bi de bu sene ramazanda yaza denk gelicek tatilden çok bişey anlayamıcaz yani
neyse sitenin havuzu ile idare ederiz artık :)

Son düzenleme:
Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndüm kilolarıda aldım tabii :26:
seni çok tebrik ediyorum faktorümmmm Allah sağlıkla kucağına almanı analı babalı imanlı kuranlı büyümesini nasip etsin rabbimmmm

Bende tursari nerde diyordum..Demekki yazmaya vermişsin kendini..
KAlemine sağlık hüzünlü hatun seni..

Gerisini merak ediyorum ve bekliyorum.:)
yohh yavvvvv yanlızlıktan besleiyorum aslında ağlanacak halime gülüyorum desem daha iyi olur yanlızım kimsecikler yok etrafımda yavvvv komşu aile güya aynı şehirde yaşıyoruz ama kendimi kanadada yaşıyor gibi hissediyorum eşimde yok malumunuz gece çok geç geliyor ev onun için bi otel olmuş garibim ondan ötürü9:)bu hüsnüm yoksa beni bilirsin topiğin cadısı ilan edilmiştim birzamanlar
aman canım öyle düşünme :26::26::18:düşükler genelde bi sorunda ortaya çıkıyor malumundur seninde öyle şeyler getirme aklına dua et bolbol

KAş bıyık olayına bir çözüm bulunsa ne güzel olur..
çok şükür benim beyle piroblemlerim heç olmadı kaşlarım alınmış gibi olduğundan düğünümde bile dokunmadılar

Bende kalkıp yemek yapayım akşamdan kuru fasulye ısladım..
Öğlene yetiştireyim kızımda sever onu..
yaınada turşu

ya nerde canım verdim 25 aldım 10 şimdi br atak daha yapıp yaza 70lere inmeyi planlıyorum 2. için çalışmalara başlayacam ben de yaz sonu Allah ın izniyle.
ayy beraber olsun inşallah kapışalımmı

reglden dolayı acayip derecede şişim
pantolonum patlıcak sanki
nasıl bişey bu yaa
tartıda 103leri gördüm
5 kilo falan ödem olur mu ki bende mi bi tuhaflık var yoksa
ya bu bizdeki ödemi vidanjör gelse sökemez yavvvv :26::26::26:öffff zorr bende bazen nefes alamıcak duruma eliyorum valla
biz buna halk arasında fırtına öncesi dumura uğrmak kal gelmek sessilik diyoruz

aaa ben verdin sanmıştım tamam canım
ece hatun nekkaaaa güzel kilo vemişsin maşallah sanada
Allah hayırlı yaşlar nasip etsin inşallah bebişe
hakikaten beraber verelim şu kiloları okuduğum kadarıyla sende bendensin banada hırs hiç yaramıyor tam tersi oluyor malesef
hoşgeldin
saferancım maşallahın var azmine hayranım kendinden emin ve sağlam adımlar

slm nasılsınız hanımlar...
oooo bursanın güzeli gelmişşşşş safa gelmiş hoş gelmişşş

valla tursari bende şuan nefes alamıyorum malesef
eve gidip şu pantolonu bi çıkarsam üzerimden rahat edicem o zmn

off aplammmm yaaa çok geçmiş olsun havalarında etkisi var tabi bu durumu etkileyen benimde belim bu aralar fena eşimde annemde şikayetçi demek havalar malesef etki ediyor kiloyuda verirsin beee senkiii kaç kilolardan 84 lere inmişsin senki verdiğin kiloları aldığın halde azimle tekrar tekrar başarılara imza atmışsın senkii haşimoto demilen zıkkıma kafa tutuyorsun iki kilocuk nedir verirsin yanlışmıyımmmmmmmm

cnm geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin

zamparanın düşkünü derler ama kilolarımızla hiç alakası yohhhh

geçmiş olsun canım yaa allah acil şifalar verir inşallah bu arada maşallah herşeyi geçtim tanışmamı kutlucaksınız vayy beee maşallah dünü kaçamaksız atlatan biri olarakdan ahh bi iç geçiridm yaniii malum herkes bi bozmuş pastalar hkekler özel yemekler falan benim hiiiiçççç işim olmaz dedim diyetimi bozmadım

Asumancığım geçmiş olsun canım kendine dikkat et tanışma yıldönümünüzü ben de kutlarım

hırs değil de motivasyon sart. ben kafam dinginken çok güzel beceriyorum o işi ama ne zaman dolu ozaman sıkıntı var hemen stresi mamayla atma çabasına giriyorum havalarda soğuk. neyse kapışmaya değilde(tırsarımmmm) yoldaşlığa varım. aysecik sen ben hemen hemen de aynı kilolardayız 3 müz birbirimzi gazlayıp yakalayalım şu 90 altında kalan hanımları. sonra 80 altı olanlara sataşırız.

zaten kapışmak destek en azından birimiz kilo verirken diğerimiz durmaz yetişmeye çalışır diye düşünüyorum bende aynıyım kafam rahatsa kilolarda rahat gidiyor ama değilse aklım hep yemekte genelde yemem yani yüzde seksen hemde ama malesef kilo veremiyorum böyle olunca bende kendimi diyet psikolojisine sokmayanlardanım öyle olunca karnım daha çok acıkıyor yemediğim şeyleri bile canım istiyor busefer

açık cnm ztn kapalı değil ki ama yine de rahat edemiyorum

yok olmaz öyle öncelikle kendini rahat şık ve güzel hissetmen şart.
ayşecim kendini suçlu, iradesiz, sıkıntılı, hatta çirkin hissettikçe mamalarla olan savaş bir anda tersine dönebiliyor. bu en kötü günümde tek dostum yıne mamalar değip zaten kötü olma eğilimindeki psikolojimizi iyice bozuyoruz. kendini iyi hissedersen diyette iyi gidiyor.yada minik bir kaçamak kolay affedilip faciaya dönüşmeden kesilebiliyor.
düşün en çok alışveriş merkezlerinde başına gelen seyi. kıyafetler olmayıp aynalarda aksinden nefret edince kosup yemeye saldırmıyormuyuz.

anladım canım. benim de son haftalarda durdurulamayan bir çekirdek ve tatlı sevdam var. onlardan sıyrılsam en azından - daha kolay dusucem.

bak ayse ve ben 1 marta kadar 2 hatta 3 kilo vermeye karar verdik. 2 hafta var. bakalım ne olacak. sen de dahil ol bize .

Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndüm kilolarıda aldım tabii :26:
hoş geldin hayırlı olsun bebişin
beyaaz eşya şans işi vallla anneminde beko yıllardır kullanır ter temiz bulaşıkları benim boşh hep lekeli makinadan çıkanlar özellikle bardaklarrr 7 yıl oldu alallı ama çaaşır mmakinam beko 10 yıl oldu uçak gibi çalışıyo blyeleri dağılmış atılacak sanırım burdan taşınana kadar idare etse yeter hoşşş evlendiim evleneli 8. ev bu 8 kere kuruldu bozuldu çalışması mucizeee benim eşyaların

eskiler hesaplama yöntemi ananae demişti doğru çıkıyo son adet tarihine 7 ekle 3 ay ger git o gün doğuruyosun
Ohhh afiyet olsun , bende buğday, nohut , fasulye ıslattım akşama dirgit yapıcam. Bide ceviz üstüne yağsızda olduğu için hem besleyici hem hafif oluyo
ilk defa duydum güzel olur eminnim ki
onu gördünmü geçer sen annenden gizli yaptığın için duyguların karışıyo ayyy bizde çıkarak evlendik yaklaşık 8 yıl kadar 10 yıldırda evliyiz liseden flörtüm olur kocacım
göbeğini çekenlere hastayım yürürken ben deniyom evde göbeği çekiyom ikizler yapışıyo ağzıma resmen bende burak dağınık kalsın diyorum yuvarlanıp gidiyoruz kilocuklarımla

hoşgeldinn
ilk kızımda 78 ile hamile kaldım 95 le doğurdum ikincide bura sayesinde 88 le kaldım 12 kilo aldım 100le doğurdum doğum dan sonra 90 larda seyrettim hepp
allah uzun ömür versin

geçmiş olsun
allah ayırmasın kocişinden
beyzus sanada geçmiş olsunnn

en sonunda haftaya salı ankaraya uçuyoruz 10 gün bilet aldık sonunda

dün eşim rejimdeyimm diye sadece güzel bi bukket yaptırmış güllerden

ee doğal olara pasta yemedik ayyy yemedim +dayım yesemm ne ollurdum acep gidip ecenin çayından kaynatıcam en azından haftaya kadar 1 kilo daha versem süüper olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…