mutlu varmı sizin orda denize girilen ama kumsalı olan bi yer
ben giydım gecen yaz değiştirmek mayoyu cok zor. bir de mayo kurumuyor tam sıkıntı. ama yazlıkta hep kadın ve çocuk olduğumuz için çok kötü de görünsem pek takılmadım. ama bikiniden sarkmış göbüşüm zırt pırt fırladı o ayrııııı.
ya bilmiyorum buyukçekmece de giriliyor burda da girenler varmış ama ben girmedim hiç.
Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndümkilolarıda aldım tabii :26:
yohh yavvvvv yanlızlıktan besleiyorum
Bende tursari nerde diyordum..Demekki yazmaya vermişsin kendini..
KAlemine sağlık hüzünlü hatun seni..
Gerisini merak ediyorum ve bekliyorum.:)
aman canım öyle düşünme :26::26::18:düşükler genelde bi sorunda ortaya çıkıyor malumundur seninde öyle şeyler getirme aklına dua et bolbolSaol yenacım , arada girip baktım ama evde net olmadığından kalamadım tabiibenim ilk bebeğimin kalbi durmuştu kürtajla aldılar o yüzden korku var yine. Allahım sağlıkla tamımana erdirir inşallah bu sefer. Sen nasılsın canım , kilocuklardan ne haber?
çok şükür benim beyle piroblemlerim heç olmadıKAş bıyık olayına bir çözüm bulunsa ne güzel olur..
Bende kalkıp yemek yapayım akşamdan kuru fasulye ısladım..
Öğlene yetiştireyim kızımda sever onu..
ayy beraber olsun inşallahya nerde canım verdim 25 aldım 10 şimdi br atak daha yapıp yaza 70lere inmeyi planlıyorum 2. için çalışmalara başlayacam ben de yaz sonu Allah ın izniyle.
ya bu bizdeki ödemi vidanjör gelse sökemez yavvvv :26::26::26:öffff zorr bende bazen nefes alamıcak duruma eliyorum vallareglden dolayı acayip derecede şişim
pantolonum patlıcak sanki
nasıl bişey bu yaa
tartıda 103leri gördüm
5 kilo falan ödem olur mu ki bende mi bi tuhaflık var yoksa
biz buna halk arasında fırtına öncesi dumura uğrmak kal gelmek sessilik diyoruzGünaydın Kızlar
Onurun uçağı rötar yapmış 2 gibi burda olacakmış o zamana kadar buralara bakayım dedim. Duş aldım havlu kafamda oturuyorum 1 saattir nasılda uykum geldi şimdi uyusam ooo kalkıp saçımı falan yetiştiremem
Ya ne acayip birşey böyle hiçbirşey hissetmiyorum sanki 1 aydır çocuğa özledim özledim diye başının etini yedim şuan bildiğin robot gibiyim duygusuz duygusuz oturuyorumAnormalmiyim neyim :44:
ece hatun nekkaaaa güzel kilo vemişsin maşallah sanadaaaa ben verdin sanmıştım tamam canım
Allah hayırlı yaşlar nasip etsin inşallah bebişemerhaba bayanlar.nasılsınızz bakalım..dün oğlumun doğum günüydü 1 yaşına girdi..tabi diyet miyet niyet kalmadı 2 haftadır..geçen hafta annemlerdeydim bu hafta doğum günü falan filan spor da yapamadım..inş önümüzdeki haftalarda diyetime kaldığım yerden devam edeceğim..mekik aleti almıştım hepsi burada com dan..geri iade ettim..görüşmek üzere kızlar
hakikaten beraber verelim şu kiloları okuduğum kadarıyla sende bendensin banada hırs hiç yaramıyor tam tersi oluyor malesefya 89 olama 92 ol ne olacak. ben 17 mayısta 80 altına inmeyi planlıyorum. söliim. imkansız olan tek şey karar verdiğin ve hakkıyla çaba gösterdiğin şeyi yapamaman. lütfen kendine ilk keti kendine koyma ve bırakma kendini . şimdi ilk hedefimiz 1 martta -2 ila 3 olmak.
hoşgeldinSelam kızlar..
Bende tam 90 dım bundan bir hafta kdr önce şuan 89um.ancak artık buna bi hız vermek istiyorum.çalışmıyorum evdeyim sürekli kendi kendimi motive edip evde spor yapıyorum artık hergün 1 saat kadar pilates ama arada canım o kdar çok abur cubur çekiyoki dayanamıyorummayısta ablamın düğünü var ve artık göbeğimi çekmiyceğim bi yaz geçirmek istiyorum:):)
saferancım maşallahın var azmine hayranım
bebişin hayırlı olsun canıım.....gözün aydın evinde hayırlı olsuuun....
ben ce de allah istedikten sonra her şartta olur bebeğin ..ben ilkinde 95...ikincide 100...üçncüye 2.5 yaşında şimdi 144 le hamile kaldım ... 3 kızım var şimdi...kiloysa kilo işte allah istedikten sonra senin de olur inş...
oooo bursanın güzeli gelmişşşşş safa gelmiş hoş gelmişşşslm nasılsınız hanımlar...
Arkadaşlar Merhaba. Ben de pek çok arkadaşım gibi dün sevgililer günü kazasına uğradımBu hafta başından beri çok dikkat ediyordum yediklerime. Pazartesi +1.5 görüp feleğim şaştığı için. Dün akşam bozmak zorunda kaldım ( Şimdi ne yapsam da eritsem diye düşünüyorum.
Öööööf hesabım süper azimli gidip Cuma'ya kadar eksiye geçebilmekti, olmayacak gibi. Zorla yedim üstelik, olay şöyle cereyan etti : Biz eşimle yıllardır sevgililer günü kutlamayız, biz sevgili olduğumuz dönemde (2000 öncesi), pek revaçta değildi zaten bu gün, evlenince de sonradan icat olmuş bu güne rağbet etmedik. Kutlamıyoruz kısacası, hatta sözle bile kutlamayız, unuturuz gider. Bunca seneden sonra nereden icap ettiyse eşimin kutlayacağı tutmuş, bana bir buket gül ile pasta alıp getirmiş. Haydaaa, adamcağız jest yapmış ama, kutlamıyorduk biz? Ben de pastadan yemek istemedim (Pelit'ten alınmış bir pastayı hayatımda ilk defa reddettim, bayılırım oranın pastalarına). Neyse bir çatal aldım, bana yeter dedim, eşim de bozuldu, azıcık söylendi, mecburen kestim bir dilim yedim. Resmen zorla yedim... Büyük bir dilimdi ve pasta eksta kaloriliydi (karamel, fıstık vb.). Bu yüzden akşam yemeğinde sadece brokoli salatası yedim ama ne fayda(
Ama dün kendimle ilgili bir şey fark ettim, Kadıköy'e gittim dün, dönüşte de Salı Pazarı'na uğradım. Bir iki tezgaha bakabildim sadece ama ihraç fazlası şahane şeyle rvardı. Ve ben büyük beden olanların hepsini elimden bıraktım, M bedenlere baktım ve hatta 3-5 şey aldım M bedene denk. Yokda fark ettim bu davranışımı; bilinçsizce "bir iki ay sonra çok bol gelir onlar bana" diye büyük bedenleri almadım, gene aynı sebepten "nasılsa M olacağım" diye M bedenleri aldım. İlk defa beynimi bu kadar şartlamış olmaktan çok mutlu oldum, sizinle de paylaşayım istedim. Becereceğim galiba ben bu işi, çok yavaş da olsa, zaman da alsa becereceğim :))
Merhabalar güzel hanımlar.....
Hepiniz iyisinizdir inşallah....
2 gündür belim tutuldu;berbat durumdayım;içtiğim ilaçlardan midemde çok etkilendi;hafif hafif ağrıyor..Keşke bunları yazacağıma size verecek güzel haberim olsaydı;mesela bu aralar diyetim çok iyi gidiyor 2 kg verdim diyebilsem..Nerdeeeeee....
valla tursari bende şuan nefes alamıyorum malesef
eve gidip şu pantolonu bi çıkarsam üzerimden rahat edicem o zmn
pantolonunun düğmelerini aç yaaa biraz rahatlatır hiçbişey olmaz ben o duyguyu iyi bilirim
merhaba güzel bayanlar ben de özledim sizi
beyzuş ablacım ve mutlu çok geçmiş olsun ben de yeni atlattım bel ağrısını
beni sorarsanız iyiyim sizi takip ettim ama pek yazamadım şöyle bir durum oldu anlatayım reglim epeyce gecikti şubatın 5i gibi olmam gerekiyordu ben de bekledim ama gelen giden olmayınca dr a gideyim dedim ya bebiş vardır ya da bir sorun pazartesi gittim dr büyük ihtimal bebiş var dedi ama ultrsaonda yumurtalıkta 2 kist görüd ve rahim duvarının kalın olmadığını gebelik olmayacağını söyledi yine de kan vs verdim dün aldım sonuçları bebiş yokmuş Allah isteyenlere versin çok da üzülmedim ben bazı değerler azcık eksik fazla bişey çıktı endokrine gitmemi istedi kistleri de takip edecek 10 gün sonra gideceğim tekrar her ihtimale karşı regl olmazsam kan vereceğim
yarın da endokrine gideceğim sabah kilo veremeyişimin nedeni de büyük ihtimal bu değerlerle ilgiliymiş beyzuş ablam da bilgilendirdi sağolsun eşimde bugün doktorla konuşmuş oda öyle demiş çok yüksek değil değerler ama sabha kan vereyim bakalım da kiloları tekrar vereyim artık neyse şükür ki almadım işi bıraksaydım kesin alırmışım kiloları
yarın bizim eşimle tanışma yıldönümümüz 21 sene oldu bir de günüm var artık yarın diyet de yok tabii şu tiroid işleri de hallolsun da hallederiz napalım yarın da kaçsın artık ipin ucu
ben birazdan eşimle yürüyüşe gideceğim akşama gelirim inşallah
ah bi zayıflasam heralde yarı cıplak dolaşırım miniler askılılar ohhhhh. öğrenci iken bir yaz oldum fıstık gibi, fitim bayaa neyse kış oldu okulda yanıma bir çocuk geldi tanımıyorum da bişi için görüşmem lazımmış falan. neyse "ya dedim sen beni nasıl buldun bu kadar kızın arasında"
çocuk cevap verdi "kapıda sordum mutlu yu tanıyormusunuz diye kışın ortasıında askılı ile dolaşan tek kız mutlu, kantin de anında bulursun dediler."
geçmiş olsun canım yaa allah acil şifalar verir inşallah bu arada maşallah herşeyi geçtim tanışmamı kutlucaksınız vayy beeemerhaba güzel bayanlar ben de özledim sizi
beni sorarsanız iyiyim sizi takip ettim ama pek yazamadım şöyle bir durum oldu anlatayım reglim epeyce gecikti şubatın 5i gibi olmam gerekiyordu ben de bekledim ama gelen giden olmayınca dr a gideyim dedim ya bebiş vardır ya da bir sorun pazartesi gittim dr büyük ihtimal bebiş var dedi ama ultrsaonda yumurtalıkta 2 kist görüd ve rahim duvarının kalın olmadığını gebelik olmayacağını söyledi yine de kan vs verdim dün aldım sonuçları bebiş yokmuş Allah isteyenlere versin çok da üzülmedim ben bazı değerler azcık eksik fazla bişey çıktı endokrine gitmemi istedi kistleri de takip edecek 10 gün sonra gideceğim tekrar her ihtimale karşı regl olmazsam kan vereceğim
yarın da endokrine gideceğim sabah kilo veremeyişimin nedeni de büyük ihtimal bu değerlerle ilgiliymiş beyzuş ablam da bilgilendirdi sağolsun eşimde bugün doktorla konuşmuş oda öyle demiş çok yüksek değil değerler ama sabha kan vereyim bakalım da kiloları tekrar vereyim artık neyse şükür ki almadım işi bıraksaydım kesin alırmışım kiloları
yarın bizim eşimle tanışma yıldönümümüz 21 sene oldu bir de günüm var artık yarın diyet de yok tabii şu tiroid işleri de hallolsun da hallederiz napalım yarın da kaçsın artık ipin ucu
mutlu dalokayın kreşle arası nasıl
seni çok tebrik ediyorum faktorümmmm Allah sağlıkla kucağına almanı analı babalı imanlı kuranlı büyümesini nasip etsin rabbimmmm
yohh yavvvvv yanlızlıktan besleiyorumaslında ağlanacak halime gülüyorum desem daha iyi olur yanlızım kimsecikler yok etrafımda yavvvv komşu aile güya aynı şehirde yaşıyoruz ama kendimi kanadada yaşıyor gibi hissediyorum eşimde yok malumunuz gece çok geç geliyor ev onun için bi otel olmuş garibim ondan ötürü 9: )bu hüsnüm yoksa beni bilirsin topiğin cadısı ilan edilmiştim birzamanlar
aman canım öyle düşünme :26::26::18:düşükler genelde bi sorunda ortaya çıkıyor malumundur seninde öyle şeyler getirme aklına dua et bolbol
çok şükür benim beyle piroblemlerim heç olmadıkaşlarım alınmış gibi olduğundan düğünümde bile dokunmadılar
yaınada turşu
ayy beraber olsun inşallahkapışalımmı
ya bu bizdeki ödemi vidanjör gelse sökemez yavvvv :26::26::26:öffff zorr bende bazen nefes alamıcak duruma eliyorum valla
biz buna halk arasında fırtına öncesi dumura uğrmak kal gelmek sessilik diyoruz
ece hatun nekkaaaa güzel kilo vemişsin maşallah sanada
Allah hayırlı yaşlar nasip etsin inşallah bebişe
hakikaten beraber verelim şu kiloları okuduğum kadarıyla sende bendensin banada hırs hiç yaramıyor tam tersi oluyor malesef
hoşgeldin
saferancım maşallahın var azmine hayranımkendinden emin ve sağlam adımlar
oooo bursanın güzeli gelmişşşşş safa gelmiş hoş gelmişşş
hırs değil de motivasyon sart. ben kafam dinginken çok güzel beceriyorum o işi ama ne zaman dolu ozaman sıkıntı var hemen stresi mamayla atma çabasına giriyorum havalarda soğuk. neyse kapışmaya değilde(tırsarımmmm) yoldaşlığa varım. aysecik sen ben hemen hemen de aynı kilolardayız 3 müz birbirimzi gazlayıp yakalayalım şu 90 altında kalan hanımları. sonra 80 altı olanlara sataşırız.
açık cnm ztn kapalı değil ki ama yine de rahat edemiyorum
zaten kapışmak destek en azından birimiz kilo verirken diğerimiz durmaz yetişmeye çalışır diye düşünüyorum bende aynıyım kafam rahatsa kilolarda rahat gidiyor ama değilse aklım hep yemekte genelde yemem yani yüzde seksen hemde ama malesef kilo veremiyorum böyle olunca bende kendimi diyet psikolojisine sokmayanlardanım öyle olunca karnım daha çok acıkıyor yemediğim şeyleri bile canım istiyor busefer
hoş geldin hayırlı olsun bebişinKızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndümkilolarıda aldım tabii :26:
beyaaz eşya şans işi vallla anneminde beko yıllardır kullanır ter temiz bulaşıkları benim boşh hep lekeli makinadan çıkanlar özellikle bardaklarrr 7 yıl oldu alallı ama çaaşır mmakinam beko 10 yıl oldu uçak gibi çalışıyo blyeleri dağılmış atılacak sanırım burdan taşınana kadar idare etse yeter hoşşş evlendiim evleneli 8. ev bu 8 kere kuruldu bozuldu çalışması mucizeee benim eşyalarıngünaydınnn.geçen hafta bozulan arçelik bulaşık makinemin olamayacağı söylendi.10 gündür elimde yıkıyorum bulaşıkları....acil yeni makine lazım.öneriniz varmı kızlar.???arçelik istemiyorum.boch veya siemens düşünüyoruz 1500 e kadar...offf çok gıcık oldum.2002 de 900 tl verip almıştık nerdeyse 2 maaşım kadardı.ve 10 yılı bile doldurmadı.şimdiki makinelermi kötü bizdemi şans yok bilmiyorum
eskiler hesaplama yöntemi ananae demişti doğru çıkıyo son adet tarihine 7 ekle 3 ay ger git o gün doğuruyosunFasulyeson adet tarihinden hesaplanıyomuş galiba. O hesaba göre 6 hafta 6 gün diyor. Yani 7 hafta içinde oluyo galiba. Hiç anlamıyorumki bende bu hesaplardan. Haftaya doktora gidicem o söylicek inşallah doğrusunu. Bu arada bende bulantı filan yok aksine çok sık acıkıyorum. Sevinsemmi üzülsemmi bu duruma bilemedim :44:
ilk defa duydum güzel olur eminnim kiOhhh afiyet olsun , bende buğday, nohut , fasulye ıslattım akşama dirgit yapıcam. Bide ceviz üstüneyağsızda olduğu için hem besleyici hem hafif oluyo
onu gördünmü geçer sen annenden gizli yaptığın için duyguların karışıyo ayyy bizde çıkarak evlendik yaklaşık 8 yıl kadar 10 yıldırda evliyiz liseden flörtüm olur kocacımGünaydın Kızlar
Onurun uçağı rötar yapmış 2 gibi burda olacakmış o zamana kadar buralara bakayım dedim. Duş aldım havlu kafamda oturuyorum 1 saattir nasılda uykum geldi şimdi uyusam ooo kalkıp saçımı falan yetiştiremem
Ya ne acayip birşey böyle hiçbirşey hissetmiyorum sanki 1 aydır çocuğa özledim özledim diye başının etini yedim şuan bildiğin robot gibiyim duygusuz duygusuz oturuyorumAnormalmiyim neyim :44:
göbeğini çekenlere hastayım yürürken ben deniyom evde göbeği çekiyom ikizler yapışıyo ağzıma resmen bende burak dağınık kalsın diyorum yuvarlanıp gidiyoruz kilocuklarımlaSelam kızlar..
Bende tam 90 dım bundan bir hafta kdr önce şuan 89um.ancak artık buna bi hız vermek istiyorum.çalışmıyorum evdeyim sürekli kendi kendimi motive edip evde spor yapıyorum artık hergün 1 saat kadar pilates ama arada canım o kdar çok abur cubur çekiyoki dayanamıyorummayısta ablamın düğünü var ve artık göbeğimi çekmiyceğim bi yaz geçirmek istiyorum:):)
ilk kızımda 78 ile hamile kaldım 95 le doğurdum ikincide bura sayesinde 88 le kaldım 12 kilo aldım 100le doğurdum doğum dan sonra 90 larda seyrettim hepphayyy maşşşallahhhhhh sanaaaa....bunuda duydummm yaa ölsemde gamm yememmmm....bana doktorumm kilomm yüzündenn hamile kalamadığımı söylediiii..bende ice düştüm umutsuzluğaa zatenn pko mm var diyee böle duydumm yaa umutt oldunn birazz banaa....allah uzun ve sağlıklı bi ömür versin inş...
allah uzun ömür versinmerhaba bayanlar.nasılsınızz bakalım..dün oğlumun doğum günüydü 1 yaşına girdi..tabi diyet miyet niyet kalmadı 2 haftadır..geçen hafta annemlerdeydim bu hafta doğum günü falan filan spor da yapamadım..inş önümüzdeki haftalarda diyetime kaldığım yerden devam edeceğim..mekik aleti almıştım hepsi burada com dan..geri iade ettim..görüşmek üzere kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?