Ölmeyi tercih ederim onun böbregini alacağıma..ayrıca bu adamlar kendilerini brad pitt filanmi saniyor??
Önce kocayı sonra böbreği paylaştılar | Mynet Haber
mide ister bunların yaptığına kafa kafaya fotoda çekilmişler ikiside sağlıklı şimdi ne yapacaklar bakalım ikisininde çocuğu var allah sonlarını hayır etsinnnnn...
merhabalar nasılsınız eve gişdiyordum size de yazayım dedim okuldayım henüz ayşecim yazmış öğlen msnye ama göremedimm hemen de çıkmalıydım yazamadım iyiym ayşecimmm herkesi öpüyorumm görüşürüzzzz
sağol ayşecim önemli bir durum yok şükür ama kontrol etmek lazım ilerisi içinçok çok geçmiş olsun cnm umarım bişey çıkmaz
sağol mutlumçok geçmiş olsun canım. insallah bişi çıkmayacak.
tanışma yıldönümü kutlayan romantik çift ayrıca kutlarım yıldönümünüzü
sağol canımcnm geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin
yarın ben de pasta yiyeceğim ne zamandır bekliyorum teee yılbaşından berizamparanın düşkünü derler ama kilolarımızla hiç alakası yohhhh
geçmiş olsun canım yaa allah acil şifalar verir inşallah bu arada maşallah herşeyi geçtim tanışmamı kutlucaksınız vayy beeemaşallah dünü kaçamaksız atlatan biri olarakdan ahh bi iç geçiridm yaniii malum herkes bi bozmuş pastalar hkekler özel yemekler falan benim hiiiiçççç işim olmaz dedim diyetimi bozmadım
sağol sevimcimAsumancığım geçmiş olsun canım kendine dikkat et tanışma yıldönümünüzü ben de kutlarım
hoş geldin hayırlı olsun bebişin
beyaaz eşya şans işi vallla anneminde beko yıllardır kullanır ter temiz bulaşıkları benim boşh hep lekeli makinadan çıkanlar özellikle bardaklarrr 7 yıl oldu alallı ama çaaşır mmakinam beko 10 yıl oldu uçak gibi çalışıyo blyeleri dağılmış atılacak sanırım burdan taşınana kadar idare etse yeter hoşşş evlendiim evleneli 8. ev bu 8 kere kuruldu bozuldu çalışması mucizeee benim eşyaların
eskiler hesaplama yöntemi ananae demişti doğru çıkıyo son adet tarihine 7 ekle 3 ay ger git o gün doğuruyosun
ilk defa duydum güzel olur eminnim ki
onu gördünmü geçer sen annenden gizli yaptığın için duyguların karışıyo ayyy bizde çıkarak evlendik yaklaşık 8 yıl kadar 10 yıldırda evliyiz liseden flörtüm olur kocacım
göbeğini çekenlere hastayım yürürken ben deniyom evde göbeği çekiyom ikizler yapışıyo ağzıma resmen bende burak dağınık kalsın diyorum yuvarlanıp gidiyoruz kilocuklarımla
hoşgeldinn
ilk kızımda 78 ile hamile kaldım 95 le doğurdum ikincide bura sayesinde 88 le kaldım 12 kilo aldım 100le doğurdum doğum dan sonra 90 larda seyrettim hepp
allah uzun ömür versin
geçmiş olsun
allah ayırmasın kocişinden
beyzus sanada geçmiş olsunnn
merhabalar nasılsınız eve gişdiyordum size de yazayım dedim okuldayım henüz ayşecim yazmış öğlen msnye ama göremedimm hemen de çıkmalıydım yazamadım iyiym ayşecimmm herkesi öpüyorumm görüşürüzzzz
Ölmeyi tercih ederim onun böbregini alacağıma..ayrıca bu adamlar kendilerini brad pitt filanmi saniyor??
Önce kocayı sonra böbreği paylaştılar | Mynet Haber
mide ister bunların yaptığına kafa kafaya fotoda çekilmişler ikiside sağlıklı şimdi ne yapacaklar bakalım ikisininde çocuğu var allah sonlarını hayır etsinnnnn...
Varım diyoruuuuuum :)))o zmn beraber giyicez M beden ve beyaz tişörtleri Forum da buluşucaz sonra da :)
....
Elbette benim araştırıp çıkardığım sonuçlara göre yorumladım, karşıt görüşler de var. Ama belki yüzlerce sayfa araştırma okumuşumdur bu konuda, araştırmaların dayanağı, geçerliliği, kapsamı da çok önemli. Gene de gönlüme sinen bir çözüm bulamadım ben de, çiğ süt alıyorum ama çiftlik sütü; merada otlanan inek sütü değil. En azından hastalıklardan ari sertifikasına sahip... Önceden de cam şişede günlük süt alıyordum. Dediğin gibi sıkıntılı bir konu :)yok ben sıkılmadım süt işi dert sıkıntılı. senin bilgin çok düzeltmen için sağol.
Çok geçmiş olsun. Bu bel tutulmasında kalorifer temizliğinin etkisi var mı acaba?Merhabalar güzel hanımlar.....
Hepiniz iyisinizdir inşallah....
2 gündür belim tutuldu;berbat durumdayım;içtiğim ilaçlardan midemde çok etkilendi;hafif hafif ağrıyor..Keşke bunları yazacağıma size verecek güzel haberim olsaydı;mesela bu aralar diyetim çok iyi gidiyor 2 kg verdim diyebilsem..Nerdeeeeee....
....KEsin olur yaza ben inanıyorum M beden..
ah bi zayıflasam heralde yarı cıplak dolaşırım miniler askılılar ohhhhh. öğrenci iken bir yaz oldum fıstık gibi, fitim bayaa neyse kış oldu okulda yanıma bir çocuk geldi tanımıyorum da bişi için görüşmem lazımmış falan. neyse "ya dedim sen beni nasıl buldun bu kadar kızın arasında"
çocuk cevap verdi "kapıda sordum mutlu yu tanıyormusunuz diye kışın ortasıında askılı ile dolaşan tek kız mutlu, kantin de anında bulursun dediler."
Asumancığım ben d emerak etmiştim seni, aslında okurken gördüğüm için endişeli bir merak değildi bu, neden yazmıyor gene mi gelen giden var diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun canım, biraz muammalı yazmışsın, hangi değerlerde sorun var, özel değilse bize de yaz. Umarım ciddi bir şey yoktur ve kısa sürede tüm değerlerin normale döner.merhaba güzel bayanlar ben de özledim sizi
beyzuş ablacım ve mutlu çok geçmiş olsun ben de yeni atlattım bel ağrısını
beni sorarsanız iyiyim sizi takip ettim ama pek yazamadım şöyle bir durum oldu anlatayım reglim epeyce gecikti şubatın 5i gibi olmam gerekiyordu ben de bekledim ama gelen giden olmayınca dr a gideyim dedim ya bebiş vardır ya da bir sorun pazartesi gittim dr büyük ihtimal bebiş var dedi ama ultrsaonda yumurtalıkta 2 kist görüd ve rahim duvarının kalın olmadığını gebelik olmayacağını söyledi yine de kan vs verdim dün aldım sonuçları bebiş yokmuş Allah isteyenlere versin çok da üzülmedim ben bazı değerler azcık eksik fazla bişey çıktı endokrine gitmemi istedi kistleri de takip edecek 10 gün sonra gideceğim tekrar her ihtimale karşı regl olmazsam kan vereceğim
yarın da endokrine gideceğim sabah kilo veremeyişimin nedeni de büyük ihtimal bu değerlerle ilgiliymiş beyzuş ablam da bilgilendirdi sağolsun eşimde bugün doktorla konuşmuş oda öyle demiş çok yüksek değil değerler ama sabha kan vereyim bakalım da kiloları tekrar vereyim artık neyse şükür ki almadım işi bıraksaydım kesin alırmışım kiloları
yarın bizim eşimle tanışma yıldönümümüz 21 sene oldu bir de günüm var artık yarın diyet de yok tabii şu tiroid işleri de hallolsun da hallederiz napalım yarın da kaçsın artık ipin ucu
ben birazdan eşimle yürüyüşe gideceğim akşama gelirim inşallah
sağol canım hamile olabilme ihtimali beni epey meşgul etti bu yaşta nasıl olacak diye çok düşündümAsuman,
çok geçmiş olsun..MErak etmiştim seni..aklımada gelmedi değil bir sağlık problemi olmuş olabilrmi acaba diye düşünmüştüm...
Varım diyoruuuuuum :)))
Elbette benim araştırıp çıkardığım sonuçlara göre yorumladım, karşıt görüşler de var. Ama belki yüzlerce sayfa araştırma okumuşumdur bu konuda, araştırmaların dayanağı, geçerliliği, kapsamı da çok önemli. Gene de gönlüme sinen bir çözüm bulamadım ben de, çiğ süt alıyorum ama çiftlik sütü; merada otlanan inek sütü değil. En azından hastalıklardan ari sertifikasına sahip... Önceden de cam şişede günlük süt alıyordum. Dediğin gibi sıkıntılı bir konu :)
Çok geçmiş olsun. Bu bel tutulmasında kalorifer temizliğinin etkisi var mı acaba?( Önce sağlık, sağlığımız yerinde olunca kilolar verilir.
Bu sefer ben de inanıyorum, kıpır kıpırım vallahi :)
İyi güldüm Mutlu. Ben de sağlam dekolte giyerdim, yazlık yerde yaşayan ailemin etkisi vardı, bir de o dönem daha rahattı herşey. İyi ki giymişim diyorum, almışım hevesimi, şimdi zayıflasam da giyemem. İki çocuk ve 37 yaş gerçeği var, 22 yaşımdaki vücudumu bulamam bir daha. Bir de tarzım değişti, daha ağırbaşlı şeyleri seviyorum artık, yaşlandım mı ne???
Sen boylu poslusun hem de yaşın kaldırır, rahat giyersin ama
Asumancığım ben d emerak etmiştim seni, aslında okurken gördüğüm için endişeli bir merak değildi bu, neden yazmıyor gene mi gelen giden var diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun canım, biraz muammalı yazmışsın, hangi değerlerde sorun var, özel değilse bize de yaz. Umarım ciddi bir şey yoktur ve kısa sürede tüm değerlerin normale döner.
Eşinle yıldönümünüz de kutlu olsun, ne tatlısınız, hala kutluyorsunuz, bence sevgililer günündeki şaşaalı hediyelerden çok daha özel böyle bir günü anımsayıp kutlamak.
Varım diyoruuuuuum :)))
İyi güldüm Mutlu. Ben de sağlam dekolte giyerdim, yazlık yerde yaşayan ailemin etkisi vardı, bir de o dönem daha rahattı herşey. İyi ki giymişim diyorum, almışım hevesimi, şimdi zayıflasam da giyemem. İki çocuk ve 37 yaş gerçeği var, 22 yaşımdaki vücudumu bulamam bir daha. Bir de tarzım değişti, daha ağırbaşlı şeyleri seviyorum artık, yaşlandım mı ne???
Sen boylu poslusun hem de yaşın kaldırır, rahat giyersin ama
fstıklarım nehaber???nasılsınız görüşmeyeli?
artık kursa gündüzleri gidiyorum buraya pek ugrayamıyorum..
belki motivasyonumuz düşünce de kaçıyoruzdur kimbilir
perşembe günü hiç gtmek istemıyorum diyetsyene kesin zayıflayamıyorum
hissediyorum bunu...ve önümüzdeki hafta gideyim diyorum
Canım sakın pes etme bu hafta vermemiş bile olsan bir sonraki hafta inşallah acısını çıkartırsın
Sana güveniyorum ve biliyorum sen ne olursa olsun başaracaksın bu işi. Yaza birlikte pierre Lottide birlikte çay içeceğiz manzaraya karşıunutma.
ayyy canmmm unutmamıssın...evett yaza Pierre Lotti bulusmamız var...
toparlıyorum kendimi canm..sadece yarın diyetsyene gitmeyecegm sonraki hafta insallah..
seni çok seviyorum iddiadaşım..maşbenm hırsım sana ne gecti ne güzel
bu arada eşin seni cok sevindirmiş dün..çiçekler aşk ilanları aman aman ne güzel..
sanslı kadınlarız vesselam
bu arada benm eşim de mavişşş
valla ben bademle falan beceremem daha çok yerim :) o nedenle 3-5 gün yasaklı şeyler yapacağım. bugün okulda 3 dilim baklava yedim yetmedi üstüne koca bir çikolata yani iflah olaca gibi değilim o nedenle şart bana banum. 50 değil 200 yesem doymam ama yasak koyarsam kendime daha iyi olur.Canım bence yasaklı diyetyapacağına sabah sağlam bir kahvaltı et okulada giderken yanına badem yada leblebi al en azından ara ara ağzına onlardan atarsan hem fazla kalori almamış olursun sonuçta bir öğüne bile 50 badem olur deniyordu hemde en azından akşama doğru iyice acıkıpta saldırma durumun ortadan kalkar.
Yada geçenlerde eşimin iş icabı tanıdığı bir bayan şu yuvarlak Mısır patlakları var ya onlardan iş yerinde yediğini söylemişti ve sadece öğlenleri onu tükkettiği halde 10 ayda 13 kilo vermişti
Ben eminim sen kendini bir iki güne kadar toparlarsın şimdi hayatında büyük bir değişim olduğu için beyninde sana oyun oynuyordur yoksa sen çok uzun süre kaçamak yapmadan bile durabiliyordun
Birde şu abur cuburları yedikce resmen uyuşturucu gibi vucut devamını istiyor. İnan ben resmen savaşıyorum kendimle mesela bu gece bile eşim bisküvi yerken neredeyse ağzımı açıyordum bilinçsizce karşıdanacaba yesemmi bende iki yada üç tane diye baya bir düşündüm sonrada geçenlerde eşimin aldığı o eti formun tahta kurularından yedim sadece hiç sevmem aslında ama kendimi kandırmak zorundaydım o an.
Birde bu ay hala adet olmadımsanki zaman geçtikce dahada bir gecikmeli oluyorum :26: acaba ondanmı bukadar şeytan dürtüyor ama uymayacağım şeytana
sağol canım benim... zaten sandviç yapıyorum canım. ama okulda çok yoruluyorum ondan acıkıyorum sanırım. yemek hiç götürmedim daha yol uzak olunca eziyet gibi geliyor bana. canım nöbet tutulmayacağını biliyorum ama benim müdürüm inan çok iyidir. ben daha 2 aylık bile hamile değilken hafif bir kanamam oldu diye nöbet tutturmadı okulda öğretmen sayısı zaten az o nedenle bende onu kırmak istemiyorum .yoksa o bana zaten tutturmaz ,hem benim 1 günümü boşalttı daha ne yapsın :)özlemcim doğum günün kutlu olsun biraz gecikmeli oldu ama sevdiklerinle mutlu bir ömür beraber olsun:)
bu arada cecoya katılıyorum badem götür yanına.sandviç yap geceden çayla yersin.gündüz çok aç kaldığın ve kalori harcadığıni için gece saldıryorsun.yoksa gündüz yersen akşamı dengelersin.50 badem bir öğün.sandviç olablir,ben makarna bile götürüyordum yoğurtlayıp.akşam yediğin çikodan daha masumdur merak etme.bulgur pilavı vs de götürülebilir yada soğuk yenebilecek herşey....bu arada doğumdan 1 yıla kadar nöbet tutmuyoruz yönetmelikte var.kesnilikle nöbet tutma kimse tutturamaz.kızdım müdürüne gıcık şey....
aynen öyle füsun stresten sapıttım ya. ben yarın başlıyorum iyi bir diyete bakalım :)Selam gece kuşları nasılsınız bakalım :)))) Ben bir kaç gündür annanemi misafir ettiğimden onunla geçiriyorum zamanımı sizler iyisinizdir inşallah.
Banu sevgililer günüyle ilgili yazını okudum inan öyle duygulanıp sevindim ki okurken,helal olsun eşine ama en çokta sana helal olsun çünkü bunca yıla rağmen hala eşine bunları yazdıran sensin,senin iyiliğin güzelliğindir benim gözümde.Mutluluğunuz bir ömür daim olsun canım benim.Ayrıca bütün topiğin SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...
Benim eşimde dün bana gelmiş ne istersin benden dedi,aynen ben de banu gibi eşimden böyle şeyleri beklemeyi keseli çok olduğu için çoğu zaman hüsrana uğradığımdan sevgiler gününü bile unutmuşum.Naıl yani dedim eşime ne gibi bişi istiyim nolduki filan derken sevgililer günü aklıma geldidüşüniyim biraz dedim sonra bir iki şey sıraladım annane bizde olduğu için de hafta sonuna erteledik gidip almayı bakalım.Bu akşam istersen gidelim alalım dedi ama ben annanemi yalnız bırakmak istemedim sonuçta bize amanet etti annem giderken.Annanem eşimin annanesi benimki vefat etti yıllar önce ben de napıyım onun yerine de seviyorum işte ayrıiyetten annanemi :))) öyle güzel ki kaç gündür bana bir sürü şey anlatıyor eskilerden sanki o günleri yaşıyorum çokta güzel anlatır sağolsun bazılarını defalarca dinlemişimdir ama yine de bıkmadan dinlerim.Allah uzun ömür versin tontoşuma.
Özlem sen de canım okula bir başladın stresten sapıttın dimi(( inşallah tez zamanda bulursun o eski disiplin ve azmini.Oğluşunun özlemi de büyük stres kaunağı oluyordur sana eminim.Lütfen o eski şişman halindeki fotolarına bak tez zamanda ve ne için bu yola çıktığını hatırla lütfen kilo alma canım benim.
Kıyamam kuzuya...
artık kreşle ilgili sorun yaşamıyorsunuz değilmi.?
Kıymetli insan seni.:)
''Papatya mın peşinden koşuyorum'' Kızım görmüş msn de, anne neden öyle yazıyor iletisinde dedi..
Çok cadı bir kızı var ondan öyle yazmış dedim.:)
Çok eğlenceli bir karakter değilmi o.?
hele kahkahası müthiş.:))
Geçen bölüm zombi konusu işlenmişti izledinmi.? :)
güzel olmuştur eline sağlık...
Dün bende bime uğradım işim vardı. gördüm o şortlardan..elime alıp evirip çevirdim sonra vazgeçtim almaktan..
benim sauna eşofmanlar var onları bile giymiyorum..
Ben bu tür sürprizleri en pahallı hediyelere yeğlerim..
Çok sevindim senin adına..
ÖZlemciğim,okula götürsen çok daha iyi olur..
tüm gün aç kalınca haklı olarak saldırıyorsun..
Ablam hep okula kuruyemiş ve kuru meyve götürür..
Birde havuç,elma dönüşümlü olarak..
Bende tursari nerde diyordum..Demekki yazmaya vermişsin kendini..
KAlemine sağlık hüzünlü hatun seni..
Gerisini merak ediyorum ve bekliyorum.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?