Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar nasılsınız eve gişdiyordum size de yazayım dedim okuldayım henüz ayşecim yazmış öğlen msnye ama göremedimm hemen de çıkmalıydım yazamadım iyiym ayşecimmm herkesi öpüyorumm görüşürüzzzz

rabbim kimsenin başına vermesin suya düşen yılana sarılır hesabı olmuş

cnm resimlerin de çok güzelsin ama sanki mutlu deilsin banami öyle geldi yoksa

çok çok geçmiş olsun cnm umarım bişey çıkmaz
sağol ayşecim önemli bir durum yok şükür ama kontrol etmek lazım ilerisi için
çok geçmiş olsun canım. insallah bişi çıkmayacak.
tanışma yıldönümü kutlayan romantik çift ayrıca kutlarım yıldönümünüzü
sağol mutlum
yarın bizim sevgililer günümüz olacak dün hiç bir şey yapmadık yapmayız da
cnm geçmiş olsun rabbim acil sifalar versin
sağol canım
yarın ben de pasta yiyeceğim ne zamandır bekliyorum teee yılbaşından beri
Asumancığım geçmiş olsun canım kendine dikkat et tanışma yıldönümünüzü ben de kutlarım
sağol sevimcim

sağol canım
amin kimseyi sevdiklerinden ayırmasın rabbim

Nursena ve Tursari çok saolun, arada okuyamadıklarımda vardır kesin. Bende tartıldım 78 im 6 kilo almışım yaklaşık 6 ayda. Ama ben biliyorum hatamı. Evle uğraşırken yemek yapmaya üşendim, ya hazır yada abur cubur yedim hep. En kötüsüde hiç yeşillik yemedim hiç Kötü beslenincede kilolar kaçınılmaz oluyo malesef :26: 72 de hamile kalsaydım ne iyi olurdu

semirancığım hala dönmeyecekmisin.?
İznin fazla uzadı ama.:)
Hazırlan yavaş yavaş dönmeye..

Diyet yapmasanda biz arkadaşız hayatı paylaşıyoruz hep beraber burada sadece rejimi değil..

Ne denilebilir bilemiyorum bildiğim diyaliz makinasına bağlanmak kadar korkunç bişeyin olmadığı..
Allah düşmanımın başın vermesin..Teyzemin oğlu haftada 3-4 gün gidiyor bir gör kollarını,bacaklarını insan bakamıyor bile.

Sevgili olan kişi hakikaten büyük iyilik yapmış..Belki bir şekilde vicdan rahatlamasıdır..

NAkil dışında olayın geneli berbat bir durum tabii..Ama sağlık söz konusu olunca akan sular duruyor...herşeye rağmen,tüm zorluğa rağmen yaşamak güzeldir be semacım...
Birde çocuğu varmış..

Son düzenleme:
Asuman,

çok geçmiş olsun..MErak etmiştim seni..aklımada gelmedi değil bir sağlık problemi olmuş olabilrmi acaba diye düşünmüştüm...

o zmn beraber giyicez M beden ve beyaz tişörtleri Forum da buluşucaz sonra da :)
....
Varım diyoruuuuuum :)))
yok ben sıkılmadım süt işi dert sıkıntılı. senin bilgin çok düzeltmen için sağol.
Elbette benim araştırıp çıkardığım sonuçlara göre yorumladım, karşıt görüşler de var. Ama belki yüzlerce sayfa araştırma okumuşumdur bu konuda, araştırmaların dayanağı, geçerliliği, kapsamı da çok önemli. Gene de gönlüme sinen bir çözüm bulamadım ben de, çiğ süt alıyorum ama çiftlik sütü; merada otlanan inek sütü değil. En azından hastalıklardan ari sertifikasına sahip... Önceden de cam şişede günlük süt alıyordum. Dediğin gibi sıkıntılı bir konu :)
Çok geçmiş olsun. Bu bel tutulmasında kalorifer temizliğinin etkisi var mı acaba? ( Önce sağlık, sağlığımız yerinde olunca kilolar verilir.

....KEsin olur yaza ben inanıyorum M beden..
Bu sefer ben de inanıyorum, kıpır kıpırım vallahi :)
İyi güldüm Mutlu. Ben de sağlam dekolte giyerdim, yazlık yerde yaşayan ailemin etkisi vardı, bir de o dönem daha rahattı herşey. İyi ki giymişim diyorum, almışım hevesimi, şimdi zayıflasam da giyemem. İki çocuk ve 37 yaş gerçeği var, 22 yaşımdaki vücudumu bulamam bir daha. Bir de tarzım değişti, daha ağırbaşlı şeyleri seviyorum artık, yaşlandım mı ne???
Sen boylu poslusun hem de yaşın kaldırır, rahat giyersin ama
Asumancığım ben d emerak etmiştim seni, aslında okurken gördüğüm için endişeli bir merak değildi bu, neden yazmıyor gene mi gelen giden var diye düşünmüştüm. Geçmiş olsun canım, biraz muammalı yazmışsın, hangi değerlerde sorun var, özel değilse bize de yaz. Umarım ciddi bir şey yoktur ve kısa sürede tüm değerlerin normale döner.
Eşinle yıldönümünüz de kutlu olsun, ne tatlısınız, hala kutluyorsunuz, bence sevgililer günündeki şaşaalı hediyelerden çok daha özel böyle bir günü anımsayıp kutlamak.

Bugün arkadaşımın bebeğini sevmeye gittik oğlumla..Çok tatlı bişey olmuş.. oğlum yanında kocaman geldi gözüme..
45 günlük bebek çok şeker,lokum gibi,yumuk yumuk.:)

Oğlum bir huysuzluk yapmaya başladı ben sevince.. hemen bıraktım,ilgilenmeyi kestim.:)
Aklıma ece geldi, leah geldi ne zor böyle yaşları yakın olan annelere..

Sonra 30 dk. yürüdüm yine..Yine yağmurla birlikte.:)
Birde yemeğe dikkat etsem ne güzel olacak..:)

Son düzenleme:
Asuman,

çok geçmiş olsun..MErak etmiştim seni..aklımada gelmedi değil bir sağlık problemi olmuş olabilrmi acaba diye düşünmüştüm...
sağol canım hamile olabilme ihtimali beni epey meşgul etti bu yaşta nasıl olacak diye çok düşündüm

canım tsh azcık yüksekmiş guatrla ilgiliymiş işte tiroid neyim meseleleri diğerleri de kanla ilgili yarın endokrin doktoruna gideyim daha net bilgi veririm tabii ki sizle aramızda özel mi olur hiç yoksa
tanışma günümüz çok önemlidir bizim için her sene anarız

fstıklarım nehaber???nasılsınız görüşmeyeli?
artık kursa gündüzleri gidiyorum buraya pek ugrayamıyorum..
belki motivasyonumuz düşünce de kaçıyoruzdur kimbilir

perşembe günü hiç gtmek istemıyorum diyetsyene kesin zayıflayamıyorum
hissediyorum bunu...ve önümüzdeki hafta gideyim diyorum

Selam kızlar ben geldimmmm :122: :122: :122:

Ya ne güzel bir sürü alıntı yapmıştım okadarda yazmıştım sen benim küçük cadı ben çay koymaya kalkınca fırsattan istifağde anında sayfalarımı kapatmış :26::26::26:
Valla şimdi tekrar teker teker alıntı yapıp cevaplarsam gece yarısı olur kusura bakmayın

Bugün günüm iyi geçti sayılır yani beslenme konusunda hiç bir sorun yaşamadım ama sağ olsun bugün kızlarımın ikiside huysuzluklarıyla tavan yaptılar. Herşeye rağmen 20 dakika da olsa zar zor ( ufak cadının ağlamalarıyla ve kucak istemeleri eşliğinde ) zayıflama şortumla lesliemi yaptım :122: yavaş yavaş artıracağım süreyi tabiki ama benim ufaklığa bir çare bulmam lazım
Ablasına bir ara yalvardım kardeşini biraz oyala bak rahat vermiyor diye ama oda erkenlik triplerine girmiş banane gıçık ediyor beni uğraşamam onunla falan modundaydı. Sporumu bitirdikten sonra bir kükredim ikisine birden sizmisiniz rahat vermeyen diye anında çil yavrusu gibi dağıldılar ablası odasına kaçtı ufaklıkta anında gözünü kapatıp uyudu.
İlle beni bağırtacaksınız deli kadınlar gibi dedim gıkları cıkmadı sonrada sanki o çocuklar gitti yerine sinirleri alınmış uysal kediler geldi

Aklımda olanlarıda yazayım bari

FaktorB; Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah bebişini

Asumanzeynep ; Canım sanada çok geçmiş olsun inşallah bir an önce şifa bulursun
Tanışma yıldönümünüzde kutlu olsun bu arada Rabbim mutluluğunuzu ve huzurunuzu daim etsin ...
Aminnn

Ayşe_c52; Canım bence yaza kadar baya bir fark olacaktır kilonda şu an ki artıları takma kafana

Dalokysmom; İşte budur canım yaa maaşallah eski azmini yakalamak üzeresin anlaşılan hadi bakalım yaza
ne kaldı şurda verelim şu kilolarıda plajda salına salına dolanıcağız nasılsa

BEYZUS; Sanada çok geçmiş olsun inşallah şimdi çok daha iyisindir

Aklımda kalanlar bu kadar artık varsa unuttuklarım kusura bakmasınlar telafi ederim bir ara

yahu okuyan da sen 50 ben 20 zanneder 2-3 yaş aramız deliiii. benim içimde kalan şöyle safari tarzı toprak renklerde şortlar kombine dar gömlekler falan yaz için. yoksa ben de de kalmadı belim göbeğim açık geziyim neolacak durumu. o zamanlar açık giyınmekten çok ne istersem giyebilme özgürlüğü harikaydı. kısacık şortta giysem dar jean de giysem hepsi harika duruyordu. benim göysüm de(göyus ucumda) pek yoktu dar askılı bluzlerin içine çamaşır bile giymiyordum. nerden nereye, sarkmış göyus popo iç bacaklar katman katman göbek....

Canım sakın pes etme bu hafta vermemiş bile olsan bir sonraki hafta inşallah acısını çıkartırsın
Sana güveniyorum ve biliyorum sen ne olursa olsun başaracaksın bu işi. Yaza birlikte pierre Lottide birlikte çay içeceğiz manzaraya karşı unutma.

ayyy canmmm unutmamıssın...evett yaza Pierre Lotti bulusmamız var...
toparlıyorum kendimi canm..sadece yarın diyetsyene gitmeyecegm sonraki hafta insallah..
seni çok seviyorum iddiadaşım..maş benm hırsım sana ne gecti ne güzel

bu arada eşin seni cok sevindirmiş dün..çiçekler aşk ilanları aman aman ne güzel..
sanslı kadınlarız vesselam
bu arada benm eşim de mavişşş

Zaten o iki mavi gözle kandırdı ya beni
Evet kendimi çok şanslı hissediyorum çünkü sizlerle tanıştım ve burada çok güzel kilolar vermeye devam edeceğiz allahın izniyle

Özlemmmmmmmmmmmm canım sende hoşgeldin
Bugün nasıl geçti günün inşallah yine kaçamaklar yada krizler olmamıştır

valla ben bademle falan beceremem daha çok yerim :) o nedenle 3-5 gün yasaklı şeyler yapacağım. bugün okulda 3 dilim baklava yedim yetmedi üstüne koca bir çikolata yani iflah olaca gibi değilim o nedenle şart bana banum. 50 değil 200 yesem doymam ama yasak koyarsam kendime daha iyi olur.
off offfff hemde nasıl bir oyun oynuyor bana ama toparlanmam şart dediğin gibi, eskiden olsa tartıdan 1-2 gün önce nasılda dikkat ederdim şimdi oooo kimin umurunda ve inan kendime o kadar kızıyorum ki sanki kolay verdim bu kiloları
aynen deiğin gibi resmen uyuşturucu bunlar ya yememem gerekkkkkk ama nasıl
bende uymayacağım diyorum ama hep uyuyorum ya
sağol canım benim... zaten sandviç yapıyorum canım. ama okulda çok yoruluyorum ondan acıkıyorum sanırım. yemek hiç götürmedim daha yol uzak olunca eziyet gibi geliyor bana. canım nöbet tutulmayacağını biliyorum ama benim müdürüm inan çok iyidir. ben daha 2 aylık bile hamile değilken hafif bir kanamam oldu diye nöbet tutturmadı okulda öğretmen sayısı zaten az o nedenle bende onu kırmak istemiyorum .yoksa o bana zaten tutturmaz ,hem benim 1 günümü boşalttı daha ne yapsın :)
aynen öyle füsun stresten sapıttım ya. ben yarın başlıyorum iyi bir diyete bakalım :)

meyve falan götürüyorum canım ya ama yinede acıkıyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…