Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ilbatum cnm cok acikiyorum yazmissin bence yanina ayral al tr de 1litrelik siselerde satiliyor ben izinde aliyordum acikinca iciyordum ^hemde cok saglikli ve tokta tutuyor

: hoşbulduk canımmmmmmmmm :)
hııı hiç kaçamak yapmadım 3 baklavayı götürdüm :) yetmedi 1 de çikolata. akşam 1 tane daha yedim hatta :)
yarın dayanacağım yoğurda ya yoksa fenalardayım ...
ilbatum cnm cok acikiyorum yazmissin bence yanina ayral al tr de 1litrelik siselerde satiliyor ben izinde aliyordum acikinca iciyordum ^hemde cok saglikli ve tokta tutuyor

ayran acıktırmıyor mu ? alayım bari ya sağol canım

cnm ayran doyuruyor sisiriyor sonradan aklima geldi uyku yapar sende kahve icersin ne yapalim
havucta olabilir doyuruyor sekerli ama cikolatadan daha sagliklidir

Son düzenleme:
aynen öyle füsun stresten sapıttım ya. ben yarın başlıyorum iyi bir diyete bakalım :)

Pşşşt merak ettim bak şimdi nasıl iyi bir diyetmiş o
Umarım şok diyetlerden değildir çalışırken iyice halsiz kalırsın Allah korusun.

galeta kemirrrrr acıkınca ayranla yanına acayip şişiriyoooooooooooooo

yapma ne güzel verdin imreniyorumm
bak yoldan çıarma takip çilerrini

Kızlarrrr ben geldim nasılsınız bakim? Epeydir yoktum ev değiştirdik çünkü netim yoktu. Sizleri özledim ve 2 kişi olarak döndüm kilolarıda aldım tabii :26:
hoşgeldn factor...ben 2 ayı yeni gecti buraya geleli ama seni hiç görmemiştim..
sen daha önce gittin demek.ayy evet burayı bırakınca kilolarda gelıyor sanırım..
aaa hamilesin demek..Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin..
sakın aklına kötü birsey getirme..hem olumlu olmaz lazım derler.

benmde en büyük hayalim hamile kalabilmek ve anne olmak

Bende kalkıp yemek yapayım akşamdan kuru fasulye ısladım..
Öğlene yetiştireyim kızımda sever onu..
ohh bende severim Yena cım
şimdiye yemişsinizdir afiyet olsun

bu arada bende fenalardayımya ne görsem bunuda yiyim bir daha yemem diyorum..
Ne oldu bana( nazar mı degdi yoksa bu kadarmıydı iradem
beni bu hafta aynı yazalım olur mu yena cım?
diyetisyenime de yarın degil,haftaya perşembe gidecegim
çünkü aldıysam da vereyim ozamana kadar gerekirse 1 hafta hç birsey yemiyecegim..
çok mutsuzum yiyince..mutsuz olunca da yiyorum bu ne ya

yarın yiyecektim güya bugünden başladım yemeye tatlıları yaaa off neyse yarında doktor işini günümü ve kutlamamı da atlatayım da ondan sonra bol bol yürüyüm artık başka yolu yok

yarın yiyecektim güya bugünden başladım yemeye tatlıları yaaa off neyse yarında doktor işini günümü ve kutlamamı da atlatayım da ondan sonra bol bol yürüyüm artık başka yolu yok

asumancm canm nasılsın?yeni gördüm bel rahatsızlığın devam ediyormuş..
benmde troidim yüksek cıktı guatrdan şüphelendi kadındogum dr.um
bogazıma bakıldı ultrasyonla artık ismini unuttum şimdi..
ama korkacak bisey yok hiç bilmeni istedim.
zaten benmkıde temiz çıktı..şimdiden geçmiş olsun canm

Ahaha, haklısın vallahi, hanım teyzeler gibi yazmışım :)) Ama 35 yaş altı ile üstü arasında psikolojik sınır var, bir de bu dönemde 3-4 sene bile epey fark ediyor, bunun kıymetini bil diye yazıyorum. Ama 38-39'dan sonra fazla fark etmiyor sanki, 32 ile 37 arasındaki fark, 37 ile 43 arasında yok bence.
Gerçi kilo da, bakım da, genetik de çok önemli. Bugün ne giysem diye bir program var ya, arada ona bakıyorum, 35-60 arasında muhtelif yaşlarda fıstıkkkk gibi hatunlar gördüm :)
Bakma sen öyle konuştuğuma, kilo versem gör sen beni, omuz dekoltesi, sırt, hafif bacak; giyerim yerine göre, güvenirim hatlarıma, yamuğum-çarpığım yok çok şükür . Boşver verelim kiloları, spor, bakım, bilemedin estetik; cillop gibi oluruz.

Canım, bu hafta böyle yabana gitti artık senin için, doktordan sonra kesin toparla ama...

Son düzenleme:

sağol canım iyiyim şükür belim geçti
ama bu ay regl olmadım ondan gittim doktora aynen bende de guatrdan şüphelendi çok yüksek değil ama endokrine gitmemi istedi yarın gideceğim 2 tane de kistim varmış biri kendiliğinden geçer büyük ihtimal dedi ama diğerini takip edeceğiz bi,r de 10 gün içinde regl olmazsam ilaçla olduracak bunlar da kilo vermemi engelliyor sanırım malesef

Son düzenleme:

cnm guatr cok önemliymis istahini aaciyor ben ondan aldim ya ve unutkanlik konsantra bozuklu cok sey var yani kontrolunu ol tedavine basla cnm ben simdi hapimi kullaniyorum allaha sükür iyiyim SIKINTIM yok simdilik

cnm guatr cok önemliymis istahini aaciyor ben ondan aldim ya ve unutkanlik konsantra bozuklu cok sey var yani kontrolunu ol tedavine basla cnm ben simdi hapimi kullaniyorum allaha sükür iyiyim SIKINTIM yok simdilik

hiç sorma canım ya iştahım gerçekten çok açık

BEN 2. DEN SONRA 1-2 yasına gelince 36-37 olucam baya ciddi bir tornaya giricem imkanım olursa. göbek iç bacak memiş. toplanmaları sart.

Ayyy benimde doğum günüme az kaldı :26: tam 13 gün sonra 31 bitiyor 32 oluyorum
Eskiden aman bir an önce 18 olayım deyip dururdum ama 18den sonra senelerin bu kadar çabuk geçeceğini bilemezdim
Zaman su gibi akıp geçiyor gerçekten o yüzden çok geçmeden şu kilolardan kurtulalım ki Lesli Bacı gibi bizi gören maaşallah daş gibi hatun hiçyaşını göstermiyor desinler

günaydınlar herkese
sonunda tam anlamı ile regl oldum çok şükür kaç gündür çekiyodum sancı
hala çok sancım var ama en azından 3 gün sonra biteceğini biliyorum şimdi

bugün anacım geliyo
salı günü onkolojide randevumuz var bakalım dr.umuz hayırlı şeyler söyler inşallah
yarında mem usg çektiricez
orduda yaptırdı güya ama diyoki kızım hiç doğru yapmadılar 2 dakikada bitti hiç doğru dürüst bakmadılar
jel sürmeleri ile kalk bitti demeleri bir oldu diyo
bu ara o kadar yaygın ki meme kanseri arkadaşlar lütfen sizlerde ihmal etmeyin
bi arkadaşı var arkadaşımın 87li o da Almanya da ama kız 2 göğsünü birden almışlar
rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah (amin)

Ayşe gözün aydın annen geliyormuş inşallah sonuçları da iyi çıkar özlem giderirsiniz emiri de özlemiştir güzel vakit geçirin birlikte sana da moral olur

Günaydın kızlar iyi bir gün olsun hepimize. Ben erkencikten kalkıp kahvaltımı yaptım kocacımla , gönderdim işe . Geçmişi okudum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. İyiki varsınız. Bu arada düşündümde 30 a kadar doğurun diyo doktorlar gerçi son zamanlarda 35 e çektiler :)) kadın vücudu ilk doğumla gelişimini tamamlıyormuşya , ondan max 35 e kadar doğurun diyorlar. Bende sınırda sayılırım. 80 doğumluyum. Ben düz hesap 2012 -1980 = 32 diyorum düz hesap ama yoksa 33 mü oluyo varmı bu yaş hesabından anlayan biri acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…