Geçmiş olsun anneciğine. Nesi vardı?
Kizlar,
Biturlu giremiyorum... Yine hastaliklar. gecen hafta kizim yuksek ateslendi.. Ates dusurucu de kurdesen yapti... Kabus gibi bir hafta daha gecti... Ates dusurucu veremedik.. Gece kaldirip kaldirip dusa soktum kizi..
Bu arada 90,2 kilo gorerek rekora kostum... Ama haftaya iyi olacak. İki gundur dukanvari bir diyet yapiyorum. Yillar once Montignac ile cok iyi sonuclar almistim. Emziriyorum diye yapmiyordum... Yavastan bebegi de sutten kesiyorum. Gece tek ogune indirdim artik emmeyi... Dolayisiyla biraz tekyonlu ama sonuc alacak saglikli birsentez yaptim. Cabuk verecem gibime geliyor yeterki tavsatmiym...
Simdi bir gecmise bakip doneyim.
Sevgiler
saol cnm meme kanseri ama erken teşhis çok şükür
2 kere ameliyat oldu ışın tedavisi gördü ama göğsü alınmadı
3 ayda bir kontrolü var
Çok geçmiş olsun . Bu kanser ne biçim bişey yaa artık herkeste var. Allah korusun hepimizi. Benim annemdede troid kanseri çıktı , ameliyat ve sonrasında atom verdiler. Şimdi iyi çok şükür
Asumancığım, ikisi de kendiliğinden geçer inşallah. Sen çok üşüyorum dediğinde aklıma gelmişti, yazmıştım da galiba, tv'de tiroid sorunları ve guatrda çok üşüme olduğu söylenmişti bir programda. İyi ki tahlillerini ihmal etmemişsin.sağol canım iyiyim şükür belim geçti
ama bu ay regl olmadım ondan gittim doktora aynen bende de guatrdan şüphelendi çok yüksek değil ama endokrine gitmemi istedi yarın gideceğim 2 tane de kistim varmış biri kendiliğinden geçer büyük ihtimal dedi ama diğerini takip edeceğiz bi,r de 10 gün içinde regl olmazsam ilaçla olduracak bunlar da kilo vermemi engelliyor sanırım malesef
İstediğim kilolara inebilirsem (70 altı) ben de duruma bakıp bir çareler denemek istiyorum. Önce LPG, Mezoterapi filan gibi yöntemleri araştırırım, olmadı basit müdahaleleri araştırırım diye düşünüyorum. Ağır operasyonlar istemiyorum, bir de tipimi değiştirecek şeyler istemiyorum, meşhur kemerli burnumu bile babamın estetik prof'u arkadaşının ısrarlarına rağmen reddetmiş insanım tipim değişecek, başka insna olacağım diye :))BEN 2. DEN SONRA 1-2 yasına gelince 36-37 olucam baya ciddi bir tornaya giricem imkanım olursa. göbek iç bacak memiş. toplanmaları sart.
Vallahi su gibi akıyor Banucuğum; hele 30 yaşından ve çocuklardan sonra; bir bakıyoruz 40, bir bakıyoruz 50... Böyle devam ediyor, her yaşın ayrı güzelliği var ama bu güzellikleri yaşamak için sağlıklı olmak şart. Bence genç olmak değil kendi yaşının fit ve zarif kadını olmak makbul, o yüzden bu kiloları def etmek şart...Ayyy benimde doğum günüme az kaldı :26: tam 13 gün sonra 31 bitiyor 32 oluyorum
Eskiden aman bir an önce 18 olayım deyip dururdum ama 18den sonra senelerin bu kadar çabuk geçeceğini bilemezdim
Zaman su gibi akıp geçiyor gerçekteno yüzden çok geçmeden şu kilolardan kurtulalım ki Lesli Bacı gibi bizi gören maaşallah daş gibi hatun hiçyaşını göstermiyor desinler
Ayşeciğim inşallah annenin tüm tetkikleri temiz çıkar, kontrolünüz iyi geçer. Gözün aydın canım. Arkadaşına da geçmiş olsunbugün anacım geliyo
salı günü onkolojide randevumuz var bakalım dr.umuz hayırlı şeyler söyler inşallah
yarında mem usg çektiricez
orduda yaptırdı güya ama diyoki kızım hiç doğru yapmadılar 2 dakikada bitti hiç doğru dürüst bakmadılar
jel sürmeleri ile kalk bitti demeleri bir oldu diyo
bu ara o kadar yaygın ki meme kanseri arkadaşlar lütfen sizlerde ihmal etmeyin
bi arkadaşı var arkadaşımın 87li o da Almanya da ama kız 2 göğsünü birden almışlar
rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah (amin)
Canım, neden 33 olsun ki? 31 mi, 32 mi desen hadi neyse? (Çoğu insan bitirdiği yaşı söylüyor bence mantıksız da değil.)Günaydın kızlariyi bir gün olsun hepimize. Ben erkencikten kalkıp kahvaltımı yaptım kocacımla , gönderdim işe . Geçmişi okudum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. İyiki varsınız. Bu arada düşündümde 30 a kadar doğurun diyo doktorlar gerçi son zamanlarda 35 e çektiler :)) kadın vücudu ilk doğumla gelişimini tamamlıyormuşya , ondan max 35 e kadar doğurun diyorlar. Bende sınırda sayılırım. 80 doğumluyum. Ben düz hesap 2012 -1980 = 32 diyorum düz hesap ama yoksa 33 mü oluyo varmı bu yaş hesabından anlayan biri acaba?
Ayşeciğim inşallah annenin tüm tetkikleri temiz çıkar, kontrolünüz iyi geçer. Gözün aydın canım. Arkadaşına da geçmiş olsunGöğüsler estetikle yapılıyor artık, umarım sağlığı yerindedir, atlatmıştır.
Kizlar,
Biturlu giremiyorum... Yine hastaliklar. gecen hafta kizim yuksek ateslendi.. Ates dusurucu de kurdesen yapti... Kabus gibi bir hafta daha gecti... Ates dusurucu veremedik.. Gece kaldirip kaldirip dusa soktum kizi..
Bu arada 90,2 kilo gorerek rekora kostum... Ama haftaya iyi olacak. İki gundur dukanvari bir diyet yapiyorum. Yillar once Montignac ile cok iyi sonuclar almistim. Emziriyorum diye yapmiyordum... Yavastan bebegi de sutten kesiyorum. Gece tek ogune indirdim artik emmeyi... Dolayisiyla biraz tekyonlu ama sonuc alacak saglikli birsentez yaptim. Cabuk verecem gibime geliyor yeterki tavsatmiym...
Sevgiler
Beyzacığım geçmiş olsun. Geçen Cuma sana mesaj atmıştım, sen de cevap yazmıştın ama ben kızlara havadis vermeyi unuttum. O zaman da hastalıklarla uğraşıp, geceleri gram uymadığından, perişan olduğundan bahsetmiştin( Neyse arkadaşım, kış bitiyor, artık çocuklar da siz de sapasağlam devam edeceksiniz inşallah.
Hem senin gibi detaycı bir anne olup hem 3 ufak çocukla ilgilenmek (kızın d ayetişkin değil, ufak sayıyorum) ne kadar zor ve de sen bu zoru başarıyorsun. Benden sana bir kupa
....
Ayşe, Emir'e geçmiş olsun canım. FactorB annene uzun sağlıklı ömür diliyorum, geçmiş olsun.
günaydınnnnnn kızlarrrrr...nasılsınızzz??nasıll gidyorr hayatt dilerimm herkez iyidirrrr...benden iyilik güzellikkk burda birçok arkadaşım bana güzel akıllar vermişş hepinize teşekkürlerrr...çook haklısınızz çocuk konusundaaa rabbim dilediğinde vakti geldiğinde olurr onunda bi zamanı var demekkiiii....sabırrla zamanı bekleyeceğizz..
merry... ceco... yaww geç saaatte geliyorsunuzz hep ozamanda ben yokummözledimm valla sizinle muhabbetiiii....merryy kurs demişsinnn ne kursuna gidiyorsunn canımmm....??
ayşe emirinee çookk geçmişş olsunn annenede çok geçmiş olsunn sonuçlarıda temiz çıkar inşallahhh...
faktorB cimm benim hesaplarıma göree sen 2012 de 32 olacaksın dolu dolu...33 den gün almaya başlayacaksınn...soran olursa 32 yaşındasınn:):)sağlıklı huzurluu ve mutlu olsun inşallahhh...
günaydın sabah kuşları ............ben sabah ısınayım diye yorganın altına girdim uyumuş kalmışım kedimin yüzümü yalamasıyla uyandım
WAW hoşgeldin canım. Mayıs doğumlu olduğuma göre mayısta 32 dolup 33 ten gün alıcam o zaman. Sende bebiş istiyorsun sanırım. Allah yardımcın olsun canım . Sen kaç yaşındasın?
Asumancığım, ikisi de kendiliğinden geçer inşallah. Sen çok üşüyorum dediğinde aklıma gelmişti, yazmıştım da galiba, tv'de tiroid sorunları ve guatrda çok üşüme olduğu söylenmişti bir programda. İyi ki tahlillerini ihmal etmemişsin.
Kilo vermeyi bir yana bırak, bu engellere rağmen almadığın için seni tebrik etmeli. Tahlillerden sonra ilaçlarını alınca kilo vermen kolaylaşır elbette. Zaten senin azminden kurtulabilir mi o kilolar...
İstediğim kilolara inebilirsem (70 altı) ben de duruma bakıp bir çareler denemek istiyorum. Önce LPG, Mezoterapi filan gibi yöntemleri araştırırım, olmadı basit müdahaleleri araştırırım diye düşünüyorum. Ağır operasyonlar istemiyorum, bir de tipimi değiştirecek şeyler istemiyorum, meşhur kemerli burnumu bile babamın estetik prof'u arkadaşının ısrarlarına rağmen reddetmiş insanım tipim değişecek, başka insna olacağım diye :))
Vallahi su gibi akıyor Banucuğum; hele 30 yaşından ve çocuklardan sonra; bir bakıyoruz 40, bir bakıyoruz 50... Böyle devam ediyor, her yaşın ayrı güzelliği var ama bu güzellikleri yaşamak için sağlıklı olmak şart. Bence genç olmak değil kendi yaşının fit ve zarif kadını olmak makbul, o yüzden bu kiloları def etmek şart...
Ayşeciğim inşallah annenin tüm tetkikleri temiz çıkar, kontrolünüz iyi geçer. Gözün aydın canım. Arkadaşına da geçmiş olsunGöğüsler estetikle yapılıyor artık, umarım sağlığı yerindedir, atlatmıştır.
Canım, neden 33 olsun ki? 31 mi, 32 mi desen hadi neyse? (Çoğu insan bitirdiği yaşı söylüyor bence mantıksız da değil.)
Hesabın doğru 32 yaşındasın, hatta Kasım-aralık doğumluysan 31 bile diyebilirsin :)
Bu arada bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla büyütürsün inşallah. Biraz gecikmeli oldu ama
bugün anacım geliyo
salı günü onkolojide randevumuz var bakalım dr.umuz hayırlı şeyler söyler inşallah
yarında mem usg çektiricez
orduda yaptırdı güya ama diyoki kızım hiç doğru yapmadılar 2 dakikada bitti hiç doğru dürüst bakmadılar
jel sürmeleri ile kalk bitti demeleri bir oldu diyo
bu ara o kadar yaygın ki meme kanseri arkadaşlar lütfen sizlerde ihmal etmeyin
bi arkadaşı var arkadaşımın 87li o da Almanya da ama kız 2 göğsünü birden almışlar
rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah (amin)
Ayyy benimde doğum günüme az kaldı :26: tam 13 gün sonra 31 bitiyor 32 oluyorum
Eskiden aman bir an önce 18 olayım deyip dururdum ama 18den sonra senelerin bu kadar çabuk geçeceğini bilemezdim
Zaman su gibi akıp geçiyor gerçekteno yüzden çok geçmeden şu kilolardan kurtulalım ki Lesli Bacı gibi bizi gören maaşallah daş gibi hatun hiçyaşını göstermiyor desinler
leaaahhhh tut ellerimizden bırakma bizi en azimli arkadaşım. hemen koş dön tombiş ve sevgi dolu yuvana. 90 be yaaaa sapıttık biz ben de 96 offffffffKizlar,
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?