Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kizlar,

Biturlu giremiyorum... Yine hastaliklar. gecen hafta kizim yuksek ateslendi.. Ates dusurucu de kurdesen yapti... Kabus gibi bir hafta daha gecti... Ates dusurucu veremedik.. Gece kaldirip kaldirip dusa soktum kizi..

Bu arada 90,2 kilo gorerek rekora kostum... Ama haftaya iyi olacak. İki gundur dukanvari bir diyet yapiyorum. Yillar once Montignac ile cok iyi sonuclar almistim. Emziriyorum diye yapmiyordum... Yavastan bebegi de sutten kesiyorum. Gece tek ogune indirdim artik emmeyi... Dolayisiyla biraz tekyonlu ama sonuc alacak saglikli birsentez yaptim. Cabuk verecem gibime geliyor yeterki tavsatmiym...

Simdi bir gecmise bakip doneyim.

Sevgiler

cnm çok geçmiş olsun
ve tekrardan hoşgeldin
umarım dilediğin kiloya en sağlıklı ve kısa zamanda ulaşırsın inşallah

emir de ishal olmuş dün kreşten almaya gittiğimde söylediler
akşamda 2 kere yaptı yatana kadar
muz falan verdim bende
bakayım bugünde devam ederse akşam patates haşlarım evde yoktu dün alırım
reflor veririm bide

saol cnm meme kanseri ama erken teşhis çok şükür
2 kere ameliyat oldu ışın tedavisi gördü ama göğsü alınmadı
3 ayda bir kontrolü var

Çok geçmiş olsun . Bu kanser ne biçim bişey yaa artık herkeste var. Allah korusun hepimizi. Benim annemdede troid kanseri çıktı , ameliyat ve sonrasında atom verdiler. Şimdi iyi çok şükür

Asumancığım, ikisi de kendiliğinden geçer inşallah. Sen çok üşüyorum dediğinde aklıma gelmişti, yazmıştım da galiba, tv'de tiroid sorunları ve guatrda çok üşüme olduğu söylenmişti bir programda. İyi ki tahlillerini ihmal etmemişsin.
Kilo vermeyi bir yana bırak, bu engellere rağmen almadığın için seni tebrik etmeli. Tahlillerden sonra ilaçlarını alınca kilo vermen kolaylaşır elbette. Zaten senin azminden kurtulabilir mi o kilolar...
BEN 2. DEN SONRA 1-2 yasına gelince 36-37 olucam baya ciddi bir tornaya giricem imkanım olursa. göbek iç bacak memiş. toplanmaları sart.
İstediğim kilolara inebilirsem (70 altı) ben de duruma bakıp bir çareler denemek istiyorum. Önce LPG, Mezoterapi filan gibi yöntemleri araştırırım, olmadı basit müdahaleleri araştırırım diye düşünüyorum. Ağır operasyonlar istemiyorum, bir de tipimi değiştirecek şeyler istemiyorum, meşhur kemerli burnumu bile babamın estetik prof'u arkadaşının ısrarlarına rağmen reddetmiş insanım tipim değişecek, başka insna olacağım diye :))
Vallahi su gibi akıyor Banucuğum; hele 30 yaşından ve çocuklardan sonra; bir bakıyoruz 40, bir bakıyoruz 50... Böyle devam ediyor, her yaşın ayrı güzelliği var ama bu güzellikleri yaşamak için sağlıklı olmak şart. Bence genç olmak değil kendi yaşının fit ve zarif kadını olmak makbul, o yüzden bu kiloları def etmek şart...
Ayşeciğim inşallah annenin tüm tetkikleri temiz çıkar, kontrolünüz iyi geçer. Gözün aydın canım. Arkadaşına da geçmiş olsun Göğüsler estetikle yapılıyor artık, umarım sağlığı yerindedir, atlatmıştır.
Canım, neden 33 olsun ki? 31 mi, 32 mi desen hadi neyse? (Çoğu insan bitirdiği yaşı söylüyor bence mantıksız da değil.)
Hesabın doğru 32 yaşındasın, hatta Kasım-aralık doğumluysan 31 bile diyebilirsin :)
Bu arada bebeğin hayırlı olsun, sağlıkla büyütürsün inşallah. Biraz gecikmeli oldu ama

Son düzenleme:
umutttt saol canım teşekkür ederim. Ya diyorlarya 32 bitmiş 33 ten gün alıyorsun filan o yüzden dedim hiç anlamıyorum bu hesaplardan :26: 32 iyidir o zaman 31 sevimsiz rakam

saol cnm inşallah temiz çıkar
ben tanımıyorum arkadaşımın arkadaşı kız ama söylediğinde seninle yaşıt falan diye çok etkilenmiş ve üzülmüştüm daha geçen hafta

Beyzacığım geçmiş olsun. Geçen Cuma sana mesaj atmıştım, sen de cevap yazmıştın ama ben kızlara havadis vermeyi unuttum. O zaman da hastalıklarla uğraşıp, geceleri gram uymadığından, perişan olduğundan bahsetmiştin ( Neyse arkadaşım, kış bitiyor, artık çocuklar da siz de sapasağlam devam edeceksiniz inşallah.
Hem senin gibi detaycı bir anne olup hem 3 ufak çocukla ilgilenmek (kızın d ayetişkin değil, ufak sayıyorum) ne kadar zor ve de sen bu zoru başarıyorsun. Benden sana bir kupa

....

Ayşe, Emir'e geçmiş olsun canım. FactorB annene uzun sağlıklı ömür diliyorum, geçmiş olsun.

Son düzenleme:
günaydınnnnnn kızlarrrrr...nasılsınızzz??nasıll gidyorr hayatt dilerimm herkez iyidirrrr...benden iyilik güzellikkk burda birçok arkadaşım bana güzel akıllar vermişş hepinize teşekkürlerrr...çook haklısınızz çocuk konusundaaa rabbim dilediğinde vakti geldiğinde olurr onunda bi zamanı var demekkiiii....sabırrla zamanı bekleyeceğizz..

merry... ceco... yaww geç saaatte geliyorsunuzz hep ozamanda ben yokumm özledimm valla sizinle muhabbetiiii....merryy kurs demişsinnn ne kursuna gidiyorsunn canımmm....??

ayşe emirinee çookk geçmişş olsunn annenede çok geçmiş olsunn sonuçlarıda temiz çıkar inşallahhh...

faktorB cimm benim hesaplarıma göree sen 2012 de 32 olacaksın dolu dolu...33 den gün almaya başlayacaksınn...soran olursa 32 yaşındasınn:):)sağlıklı huzurluu ve mutlu olsun inşallahhh...

günaydın sabah kuşları ............ben sabah ısınayım diye yorganın altına girdim uyumuş kalmışım kedimin yüzümü yalamasıyla uyandım

WAW hoşgeldin canım. Mayıs doğumlu olduğuma göre mayısta 32 dolup 33 ten gün alıcam o zaman. Sende bebiş istiyorsun sanırım. Allah yardımcın olsun canım . Sen kaç yaşındasın?

saolun kızlar inşallah

günaydın sabah kuşları ............ben sabah ısınayım diye yorganın altına girdim uyumuş kalmışım kedimin yüzümü yalamasıyla uyandım

ahhh ahh bende bu saate kadar uyusam keşke :)

WAW hoşgeldin canım. Mayıs doğumlu olduğuma göre mayısta 32 dolup 33 ten gün alıcam o zaman. Sende bebiş istiyorsun sanırım. Allah yardımcın olsun canım . Sen kaç yaşındasın?

evet canım mayısda 32 olacaksın dolu dolu...33 den gün alacaksınn yani benim hesaplama şeklime göree..evet bende istiyorumm bebek..yanii artık hazır gibiyimm ama benim asıl sıkıntı yaptığım pko hastasıyım...ve kiloluyumm..bu yüzden hiç olmazsa diye..ama sağolsun arkadaşlarr işin iç yüzünün farkına varmama sebep oldularr...ben isteyince olmuyor rabbim dilediğinde gelecek inşallahh... ben 25 yaşındayım canımm...

burnun bence çok güzel.

inşallah sonuçlarınız iyi çıkar. anneciğe selamlar. ama annem geldi diye sakın 15 günde 2 kilo olayımızı savsatmak yok. yarın bildirimde kilona göre -2 olacaz mart başı.

umutt sende

inşallahhhhhhhhh

leaaahhhh tut ellerimizden bırakma bizi en azimli arkadaşım. hemen koş dön tombiş ve sevgi dolu yuvana. 90 be yaaaa sapıttık biz ben de 96 offffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…