Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ya benimki olduğunda (biz müzmin kabızız zaten) pirinçli bir çorba yaptım. o da işe yaradı.

umutttt saol canım teşekkür ederim. Ya diyorlarya 32 bitmiş 33 ten gün alıyorsun filan o yüzden dedim hiç anlamıyorum bu hesaplardan :26: 32 iyidir o zaman 31 sevimsiz rakam

aaa ben de tam 2 sene önce doğurdum. 31 de kaldım 32 de doğum oldu 78 liyim ağustos 23 o yuzden ben daha örneğin 33.5 im. yaza hamile kalırsam 35 olmadan doğurcam İnsallah. ben de tırstım her kontrolde yaş soruluyor ne kadar geç o kadar risk.

geçmiş olsun ablacım temizlikte incittin sanırım sıcak iyi gelir..
çok geçmiş olsun inaşllah önemli bir şey değildir...
tanışma yıldönümünüzmüş.. Rabbim nice uzun yıllar sevdiklerimizle yaşamayı nasib etsin..
,bhaklısın acayip bir durum ama böbrek hastalığı ve diyaliz çok zordur birde çocuğu varmış..ben o adamı sallandırmaktan yanayım
oyyy gözün aydın anacın geliyor ne mutlusundur. inşalah tahlilleri temiz çıkacak. benim babamda lenf kanseri canım tedavi oldu 2 kez kematerapi aldı. şimdi pet çekildi sonucu bekliyoruz inşallah yine bi şey çıkmaz...
geçmiş olsun.. hadi dön artıkk

hepinize günaydın kızlar.. keyifler iyidir inşallah...
spora başlamak için doktor kontrolümü yaptırdım sabah geç geldim işe... haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum evime yakınbir yer buldum..önce 1 aylık başlıcam..inaşşlah devamını getirebilirm yok be böle bişeye niyetlendiğimde kedin bişey çıkıyor ama inşallah yaza kadar faydasını görrüüm kilo veremiyorum en azından spor yapıyımda sağlığımda elden gidiyor

haydi nevin haydiiiii tam zamanı şimdiiiiiii

kızlar eşimle konuştum tam gazlı olduğum için 1-2 gündür dedimki 70 kilo olursam araba istiyorum, hemi de üstü açık. adam da alırım hiç bakmam dedi. adam ne kadar sıkıldıysa kilolarımdan ailecek doblo ya binerken hanıma coupe araba alacak peh peh peh

merhaba kızlar kanımı verdim geldim yarın öğleden sonra alacağız sonuçları doktor vermeyin artık kilo dedi boyumu kilomu söyleyince5 kilo daha versen yeter dedi
umutcum evet sen demiştin canım sanırım üşümem ve bu ara uykuya düşmem bundanmış neyseki ipin ucunu bırakmadım da kilo almadım bari
ayşecim gözün aydın annen geliyormuş tahlilleri de iyi çıkar inşallah
nevincim sağol canım güzel dileklerin için spora başlamana da çok sevindim canım
factor b bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah
beyzacım geçmiş olsun kızına canım sen buraya dön verirsin disiplinle eminim ben
mutlu azminin geri dönmesi pek hoş oldu tüm topiği de hareketlendirdin

asucum sonuçların iyi çıkar inşallah. ama yokluğun çok bariz söliim. sen verdin verdiğini de almadığın için 5 kilocuk bile versen yeter. bizim gibi en az 20 kilo vermesi gereken gururbun elini bırakma toplanalım verelim kiloların bitsin bu kilo kaynaklı sıkıntılar da.

inşallah sonuçlarınız iyi çıkar. anneciğe selamlar. ama annem geldi diye sakın 15 günde 2 kilo olayımızı savsatmak yok. yarın bildirimde kilona göre -2 olacaz mart başı.

umutt sende

tamam cnm
ama anneme mercimek köftesi ve keşkek yaptırıp yicem :))))
bi şekilde dengelerim ama
ayyy şubatta 29 çekiyo 2 gün zararımız var :)

muttluuuu hadi zayıflayalım da ben 21 sen 23 ağustos 22 sinde kızları da toplayıp bi doğum günü yapalım :))

size de çok geçmiş olsun cnm inşallaha temiz çıkar sonucunuz
ben babamı malesef kanserden kaybettim 19 sene önce
bu arada sporla ilgili adım atmana çok sevindim eminim faydasını görüceksin
bizim sitemizde de var ama gzl değil küçük basık bi yer
hoş evdeki koşu bandına çıkarım sporda gözüm olsa :26::26::26:

sağol mutlucum değerler çok yüksek değil o nedenle büyük sorun çıkmasını beklemiyorum canım ama ben de aylardır uğraşıp verememekten sıkılmıştım inşallah bundan sonra hallolur
bahar yaklaştı geçen seneki gibi ekipçe vereceğiz ben bir 10 kilo siz de 20 kilo inşallah canım
zaten sende o azmi görüyorum ben canım bitecek bu yaza kadar bütün kilolar gidecek başka yolu yok

heyoooooo
ağzından bal damlıyor.

ayşecik, üstü açık arabamla geczeriz inşallah bu yaz

saol cnm inşallah seninde tahlillerin temiz çıkar :)

bugunki sporumuda yaptımmm....yokk benden alasıııııı ama kilomm gıdım oynamadıı tartımı bozuldu nee ne artı var ne eksi...bu kötü.....du bakalım sabaha belki bişi olur

c.tesi günü gidicem kendime bi tartı alıcam bende
evdeki de sağlam ama olsun yeni bi tartı alıcam
belki bana uğur getirir :) (çok mu saçma bi düşünce oldu)

Son düzenleme:

güanaydınn kızlarr

asuman cım gecmış olsun cnm

3 gundur dıkkat etmeye calısıyorumm en azından gece kalktıgımda birşeyler atıştırmıyorumm
2 gündür 40 dk olmak zere yürüyüş yapıtım inş. bu gunde yapacagımm

evet topiğimize can gelmış kan gelmışş
inş.. bundan sonra güzel olur arkadaslarr

arkadaşa flash diskimi verdim akşam bana evinde leslie indiricek ve yarın getircek inşallah en azından tv ye takar yaparım onu oğlumda izler oynar benimle :)

Son düzenleme:
yahu bu cocuklar yetıyorlar benım canıma off ben bır yerı temızleyıp toplayayım derken bakıyorm baska bir yer mahvolmuşş

azcık ucunu koyversem temelli mahvolacak o yuzden süreklı onlarla ugrasıyomm

zaten netım de prblemli cok zor gırıyorum bazen yazdıklarımı yollayamıyorum bıle sınır olup kapatıyorumm burdan ayrı kalmak gercekten hiç ıyı degıl ama işte zor oluyor bıraz bundan sonra ayrı kalmam inşallahh

aysecım emıre gecmış olsun cnmm annenınde sonuçları temız cıkar ınsallahh

yagmur gozlumm yayınladıgın haberı bende aksam seyretmıstımm

yanı buyuk konusmak ıstemıyorum benım basıma gelse ama almam yanı oyle bır ınsanın parcasını allah korusunnn

Bende pko ve insülin direnci var canım. En büyük ilacı kilo vermek sonrada metformin. Hiç korkma , sen kilo ver bak nasıl oluyo bebiş bende yaklaşık 90 dım sonra 72 ye düştüm, herşey normale döndü. Ama ev taşıdık filan bu arada ben burdan uzak kaldım, sağlıksız beslendim yine oldum 78

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…