emir de ishal olmuş dün kreşten almaya gittiğimde söylediler
akşamda 2 kere yaptı yatana kadar
muz falan verdim bende
bakayım bugünde devam ederse akşam patates haşlarım evde yoktu dün alırım
reflor veririm bide
umutttt saol canım teşekkür ederim. Ya diyorlarya 32 bitmiş 33 ten gün alıyorsun filan o yüzden dedim hiç anlamıyorum bu hesaplardan :26: 32 iyidir o zaman 31 sevimsiz rakam
geçmiş olsun ablacım temizlikte incittin sanırım sıcak iyi gelir..Merhabalar güzel hanımlar.....
Hepiniz iyisinizdir inşallah....
2 gündür belim tutuldu;berbat durumdayım;içtiğim ilaçlardan midemde çok etkilendi;hafif hafif ağrıyor..Keşke bunları yazacağıma size verecek güzel haberim olsaydı;mesela bu aralar diyetim çok iyi gidiyor 2 kg verdim diyebilsem..Nerdeeeeee....
çok geçmiş olsun inaşllah önemli bir şey değildir...merhaba güzel bayanlar ben de özledim sizi
beyzuş ablacım ve mutlu çok geçmiş olsun ben de yeni atlattım bel ağrısını
beni sorarsanız iyiyim sizi takip ettim ama pek yazamadım şöyle bir durum oldu anlatayım reglim epeyce gecikti şubatın 5i gibi olmam gerekiyordu ben de bekledim ama gelen giden olmayınca dr a gideyim dedim ya bebiş vardır ya da bir sorun pazartesi gittim dr büyük ihtimal bebiş var dedi ama ultrsaonda yumurtalıkta 2 kist görüd ve rahim duvarının kalın olmadığını gebelik olmayacağını söyledi yine de kan vs verdim dün aldım sonuçları bebiş yokmuş Allah isteyenlere versin çok da üzülmedim ben bazı değerler azcık eksik fazla bişey çıktı endokrine gitmemi istedi kistleri de takip edecek 10 gün sonra gideceğim tekrar her ihtimale karşı regl olmazsam kan vereceğim
yarın da endokrine gideceğim sabah kilo veremeyişimin nedeni de büyük ihtimal bu değerlerle ilgiliymiş beyzuş ablam da bilgilendirdi sağolsun eşimde bugün doktorla konuşmuş oda öyle demiş çok yüksek değil değerler ama sabha kan vereyim bakalım da kiloları tekrar vereyim artık neyse şükür ki almadım işi bıraksaydım kesin alırmışım kiloları
yarın bizim eşimle tanışma yıldönümümüz 21 sene oldu bir de günüm var artık yarın diyet de yok tabii şu tiroid işleri de hallolsun da hallederiz napalım yarın da kaçsın artık ipin ucu
ben birazdan eşimle yürüyüşe gideceğim akşama gelirim inşallah
,bhaklısın acayip bir durum ama böbrek hastalığı ve diyaliz çok zordur birde çocuğu varmış..ben o adamı sallandırmaktan yanayımÖlmeyi tercih ederim onun böbregini alacağıma..ayrıca bu adamlar kendilerini brad pitt filanmi saniyor??
Önce kocayı sonra böbreği paylaştılar | Mynet Haber
mide ister bunların yaptığına kafa kafaya fotoda çekilmişler ikiside sağlıklı şimdi ne yapacaklar bakalım ikisininde çocuğu var allah sonlarını hayır etsinnnnn...
oyyy gözün aydın anacın geliyor ne mutlusundur. inşalah tahlilleri temiz çıkacak. benim babamda lenf kanseri canım tedavi oldu 2 kez kematerapi aldı. şimdi pet çekildi sonucu bekliyoruz inşallah yine bi şey çıkmaz...bugün anacım geliyo
salı günü onkolojide randevumuz var bakalım dr.umuz hayırlı şeyler söyler inşallah
yarında mem usg çektiricez
orduda yaptırdı güya ama diyoki kızım hiç doğru yapmadılar 2 dakikada bitti hiç doğru dürüst bakmadılar
jel sürmeleri ile kalk bitti demeleri bir oldu diyo
bu ara o kadar yaygın ki meme kanseri arkadaşlar lütfen sizlerde ihmal etmeyin
bi arkadaşı var arkadaşımın 87li o da Almanya da ama kız 2 göğsünü birden almışlar
rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah (amin)
geçmiş olsun.. hadi dön artıkkKizlar,
Biturlu giremiyorum... Yine hastaliklar. gecen hafta kizim yuksek ateslendi.. Ates dusurucu de kurdesen yapti... Kabus gibi bir hafta daha gecti... Ates dusurucu veremedik.. Gece kaldirip kaldirip dusa soktum kizi..
Bu arada 90,2 kilo gorerek rekora kostum... Ama haftaya iyi olacak. İki gundur dukanvari bir diyet yapiyorum. Yillar once Montignac ile cok iyi sonuclar almistim. Emziriyorum diye yapmiyordum... Yavastan bebegi de sutten kesiyorum. Gece tek ogune indirdim artik emmeyi... Dolayisiyla biraz tekyonlu ama sonuc alacak saglikli birsentez yaptim. Cabuk verecem gibime geliyor yeterki tavsatmiym...
Simdi bir gecmise bakip doneyim.
Sevgiler
geçmiş olsun ablacım temizlikte incittin sanırım sıcak iyi gelir..
çok geçmiş olsun inaşllah önemli bir şey değildir...
tanışma yıldönümünüzmüş.. Rabbim nice uzun yıllar sevdiklerimizle yaşamayı nasib etsin..
,bhaklısın acayip bir durum ama böbrek hastalığı ve diyaliz çok zordur birde çocuğu varmış..ben o adamı sallandırmaktan yanayım
oyyy gözün aydın anacın geliyor ne mutlusundur. inşalah tahlilleri temiz çıkacak. benim babamda lenf kanseri canım tedavi oldu 2 kez kematerapi aldı. şimdi pet çekildi sonucu bekliyoruz inşallah yine bi şey çıkmaz...
geçmiş olsun.. hadi dön artıkk
hepinize günaydın kızlar.. keyifler iyidir inşallah...
spora başlamak için doktor kontrolümü yaptırdım sabah geç geldim işe... haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum evime yakınbir yer buldum..önce 1 aylık başlıcam..inaşşlah devamını getirebilirm yok be böle bişeye niyetlendiğimde kedin bişey çıkıyor ama inşallah yaza kadar faydasını görrüüm kilo veremiyorum en azından spor yapıyımda sağlığımda elden gidiyor
merhaba kızlar kanımı verdim geldim yarın öğleden sonra alacağız sonuçları doktor vermeyin artık kilo dedi boyumu kilomu söyleyince5 kilo daha versen yeter dedi
umutcum evet sen demiştin canım sanırım üşümem ve bu ara uykuya düşmem bundanmış neyseki ipin ucunu bırakmadım da kilo almadım bari
ayşecim gözün aydın annen geliyormuş tahlilleri de iyi çıkar inşallah
nevincim sağol canım güzel dileklerin için spora başlamana da çok sevindim canım
factor b bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah
beyzacım geçmiş olsun kızına canım sen buraya dön verirsin disiplinle eminim ben
mutlu azminin geri dönmesi pek hoş oldu tüm topiği de hareketlendirdin
inşallah sonuçlarınız iyi çıkar. anneciğe selamlar. ama annem geldi diye sakın 15 günde 2 kilo olayımızı savsatmak yok. yarın bildirimde kilona göre -2 olacaz mart başı.
umutt sende
aaa ben de tam 2 sene önce doğurdum. 31 de kaldım 32 de doğum oldu 78 liyim ağustos 23 o yuzden ben daha örneğin 33.5 im. yaza hamile kalırsam 35 olmadan doğurcam İnsallah. ben de tırstım her kontrolde yaş soruluyor ne kadar geç o kadar risk.
geçmiş olsun ablacım temizlikte incittin sanırım sıcak iyi gelir..
çok geçmiş olsun inaşllah önemli bir şey değildir...
tanışma yıldönümünüzmüş.. Rabbim nice uzun yıllar sevdiklerimizle yaşamayı nasib etsin..
,bhaklısın acayip bir durum ama böbrek hastalığı ve diyaliz çok zordur birde çocuğu varmış..ben o adamı sallandırmaktan yanayım
oyyy gözün aydın anacın geliyor ne mutlusundur. inşalah tahlilleri temiz çıkacak. benim babamda lenf kanseri canım tedavi oldu 2 kez kematerapi aldı. şimdi pet çekildi sonucu bekliyoruz inşallah yine bi şey çıkmaz...
geçmiş olsun.. hadi dön artıkk
hepinize günaydın kızlar.. keyifler iyidir inşallah...
spora başlamak için doktor kontrolümü yaptırdım sabah geç geldim işe... haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum evime yakınbir yer buldum..önce 1 aylık başlıcam..inaşşlah devamını getirebilirm yok be böle bişeye niyetlendiğimde kedin bişey çıkıyor ama inşallah yaza kadar faydasını görrüüm kilo veremiyorum en azından spor yapıyımda sağlığımda elden gidiyor
asucum sonuçların iyi çıkar inşallah. ama yokluğun çok bariz söliim. sen verdin verdiğini de almadığın için 5 kilocuk bile versen yeter. bizim gibi en az 20 kilo vermesi gereken gururbun elini bırakma toplanalım verelim kiloların bitsin bu kilo kaynaklı sıkıntılar da.
sağol mutlucum değerler çok yüksek değil o nedenle büyük sorun çıkmasını beklemiyorum canım ama ben de aylardır uğraşıp verememekten sıkılmıştım inşallah bundan sonra hallolur
bahar yaklaştı geçen seneki gibi ekipçe vereceğiz ben bir 10 kilo siz de 20 kilo inşallah canım
zaten sende o azmi görüyorum ben canım bitecek bu yaza kadar bütün kilolar gidecek başka yolu yok
tamam cnm
size de çok geçmiş olsun cnm inşallaha temiz çıkar sonucunuz
ben babamı malesef kanserden kaybettim 19 sene önce
bu arada sporla ilgili adım atmana çok sevindim eminim faydasını görüceksin
bizim sitemizde de var ama gzl değil küçük basık bi yer
hoş evdeki koşu bandına çıkarım sporda gözüm olsa :26::26::26:
ayşecik, üstü açık arabamla geczeriz inşallah bu yaz
merhaba kızlar kanımı verdim geldim yarın öğleden sonra alacağız sonuçları doktor vermeyin artık kilo dedi boyumu kilomu söyleyince5 kilo daha versen yeter dedi
umutcum evet sen demiştin canım sanırım üşümem ve bu ara uykuya düşmem bundanmış neyseki ipin ucunu bırakmadım da kilo almadım bari
ayşecim gözün aydın annen geliyormuş tahlilleri de iyi çıkar inşallah
nevincim sağol canım güzel dileklerin için spora başlamana da çok sevindim canım
factor b bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah
beyzacım geçmiş olsun kızına canım sen buraya dön verirsin disiplinle eminim ben
mutlu azminin geri dönmesi pek hoş oldu tüm topiği de hareketlendirdin
ayşecik, üstü açık arabamla geczeriz inşallah bu yaz
sağol mutlucum değerler çok yüksek değil o nedenle büyük sorun çıkmasını beklemiyorum canım ama ben de aylardır uğraşıp verememekten sıkılmıştım inşallah bundan sonra hallolur
bahar yaklaştı geçen seneki gibi ekipçe vereceğiz ben bir 10 kilo siz de 20 kilo inşallah canım
zaten sende o azmi görüyorum ben canım bitecek bu yaza kadar bütün kilolar gidecek başka yolu yok
evet canım mayısda 32 olacaksın dolu dolu...33 den gün alacaksınn yani benim hesaplama şeklime göree..evet bende istiyorumm bebek..yanii artık hazır gibiyimm ama benim asıl sıkıntı yaptığım pko hastasıyım...ve kiloluyumm..bu yüzden hiç olmazsa diye..ama sağolsun arkadaşlarr işin iç yüzünün farkına varmama sebep oldularr...ben isteyince olmuyor rabbim dilediğinde gelecek inşallahh... ben 25 yaşındayım canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?