arkadaşa flash diskimi verdim akşam bana evinde leslie indiricek ve yarın getircek inşallah en azından tv ye takar yaparım onu oğlumda izler oynar benimle :)
aaa ben de tam 2 sene önce doğurdum. 31 de kaldım 32 de doğum oldu 78 liyim ağustos 23 o yuzden ben daha örneğin 33.5 im. yaza hamile kalırsam 35 olmadan doğurcam İnsallah. ben de tırstım her kontrolde yaş soruluyor ne kadar geç o kadar risk.
haydi nevin haydiiiii tam zamanı şimdiiiiiii
mutlucum yeme işini düzene sokamadım bari spor yapıyım ya iyice hantallaştım...benimkide bu sene kurban bayramında 40 bedene gir dile benden ne dilersen demişti...uzun zamandır kilo vermediğim için nasılsa yapamaz diye düşündü sanırım...kızlar eşimle konuştum tam gazlı olduğum için 1-2 gündür dedimki 70 kilo olursam araba istiyorum, hemi de üstü açık. adam da alırım hiç bakmam dedi. adam ne kadar sıkıldıysa kilolarımdan ailecek doblo ya binerken hanıma coupe araba alacak peh peh peh
ablacım değerlerin iyi çıkar inşallah..ama sen hedef kilolana ulaştığında da burda ol tamam mı..merhaba kızlar kanımı verdim geldim yarın öğleden sonra alacağız sonuçları doktor vermeyin artık kilo dedi boyumu kilomu söyleyince5 kilo daha versen yeter dedi
umutcum evet sen demiştin canım sanırım üşümem ve bu ara uykuya düşmem bundanmış neyseki ipin ucunu bırakmadım da kilo almadım bari
ayşecim gözün aydın annen geliyormuş tahlilleri de iyi çıkar inşallah
nevincim sağol canım güzel dileklerin için spora başlamana da çok sevindim canım
factor b bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah
beyzacım geçmiş olsun kızına canım sen buraya dön verirsin disiplinle eminim ben
mutlu azminin geri dönmesi pek hoş oldu tüm topiği de hareketlendirdin
tamam cnm
ama anneme mercimek köftesi ve keşkek yaptırıp yicem :))))
bi şekilde dengelerim ama
ayyy şubatta 29 çekiyo 2 gün zararımız var :)
muttluuuu hadi zayıflayalım da ben 21 sen 23 ağustos 22 sinde kızları da toplayıp bi doğum günü yapalım :))
size de çok geçmiş olsun cnm inşallaha temiz çıkar sonucunuz
ben babamı malesef kanserden kaybettim 19 sene önce
bu arada sporla ilgili adım atmana çok sevindim eminim faydasını görüceksin
bizim sitemizde de var ama gzl değil küçük basık bi yer
hoş evdeki koşu bandına çıkarım sporda gözüm olsa :26::26::26:
c.tesi günü gidicem kendime bi tartı alıcam bende
evdeki de sağlam ama olsun yeni bi tartı alıcam
belki bana uğur getirir :) (çok mu saçma bi düşünce oldu)
arkadaşa flash diskimi verdim akşam bana evinde leslie indiricek ve yarın getircek inşallah en azından tc ye takar yaparım onu oğlumda izler oynar benimle :)
yahu bu cocuklar yetıyorlar benım canıma off ben bır yerı temızleyıp toplayayım derken bakıyorm baska bir yer mahvolmuşş
azcık ucunu koyversem temelli mahvolacak o yuzden süreklı onlarla ugrasıyomm
zaten netım de prblemli cok zor gırıyorum bazen yazdıklarımı yollayamıyorum bıle sınır olup kapatıyorumm burdan ayrı kalmak gercekten hiç ıyı degıl ama işte zor oluyor bıraz bundan sonra ayrı kalmam inşallahh
aysecım emıre gecmış olsun cnmm annenınde sonuçları temız cıkar ınsallahh
yagmur gozlumm yayınladıgın haberı bende aksam seyretmıstımm
yanı buyuk konusmak ıstemıyorum benım basıma gelseama almam yanı oyle bır ınsanın parcasını allah korusunnn
hem koşu bandı sıkıcı geliyo hem de emir rahat vermiyo ki benim dibimden ayrılmıyo akşamlarıben onu yaptıgım zaman 3 kışi birden yapıyoruzz oglum bıraz yapabılıyor kızım da bır one bır akaya hızlı hızlı kosuyorr emirde yapacaktır bencee
kosu bandında yürümek sıkıcımı gelıyor sana
mutlucum yeme işini düzene sokamadım bari spor yapıyım ya iyice hantallaştım...benimkide bu sene kurban bayramında 40 bedene gir dile benden ne dilersen demişti...uzun zamandır kilo vermediğim için nasılsa yapamaz diye düşündü sanırım...
ablacım değerlerin iyi çıkar inşallah..ama sen hedef kilolana ulaştığında da burda ol tamam mı..
saol ayşecim inşallah bişey cıkmaz kafamız rahat olsun. Rabbim mekanını cennet etsin babanın..
leslie süper işe yarıyor canım ama biz tembeliz kabul edelim.en azından spor yapalımda vücudumuz şekle girsin...
tartı al bencede değişiklik her zaman iyidir...yeni tartınla yeni bir başlangıç olsun. bbende spora başlayıp başlangıç yapayımda gitsin bu damacanalar sırtımızdan...
şimdi netten bakıcam baskül şöyle afilli çiçekli falan bişey bulsam
benim simbo var memnunumda öncelikli tercihim bu marka o yüzden
bende leslie yapım bu kötü havalarda diyorum
havalar düzelince de emir atar arabasına eşime de haydi der çıkarım onun kolestrolü falan yüksek kilosu yok ama yürüyüş iyi gelir onada
ztn kendisi diyo havalar düzelsin de işe arabayla değil yürüyerek gidicem diye
bir başlasak spora devamı gelecek inanıyorum ben canım..inşallah sen iştende erken cıkıyorsun gercı eve gıdısın kaç oluyordur o ayrıda beraberce spor yapmak daha güzel...inşallah güzel bir yaz beklesin bizi.....
mutlucum yeme işini düzene sokamadım bari spor yapıyım ya iyice hantallaştım...benimkide bu sene kurban bayramında 40 bedene gir dile benden ne dilersen demişti...uzun zamandır kilo vermediğim için nasılsa yapamaz diye düşündü sanırım...
ablacım değerlerin iyi çıkar inşallah..ama sen hedef kilolana ulaştığında da burda ol tamam mı..
saol ayşecim inşallah bişey cıkmaz kafamız rahat olsun. Rabbim mekanını cennet etsin babanın..
leslie süper işe yarıyor canım ama biz tembeliz kabul edelim.en azından spor yapalımda vücudumuz şekle girsin...
tartı al bencede değişiklik her zaman iyidir...yeni tartınla yeni bir başlangıç olsun. bbende spora başlayıp başlangıç yapayımda gitsin bu damacanalar sırtımızdan...
dur demeli yaş ilerlemeden...5 bucuk gibi servisten iniyorum emiri al et derken 6-6 bucuk arası evde oluyorum
fırsat olmuyo ama yaratıcaz bi şekilde sonu yok bu gidişin de bu yiyişinde
aynen benim 1 adet hatta 2 ader var offff
bir başlasak spora devamı gelecek inanıyorum ben canım..inşallah sen iştende erken cıkıyorsun gercı eve gıdısın kaç oluyordur o ayrıda beraberce spor yapmak daha güzel...inşallah güzel bir yaz beklesin bizi.....
gecen sene ben topiğin hareketlenmesi ile başladım yurumeye hiç de ilgim alakam yoktu ilk 3 ay. sonra hafiften başladım hafta da 3 e sonra günde 1 saate kadar yukseltim. çok da severek yuruyordum. ama kış bozdu bizi.
geçmiş olsun Allah sağlık versin anacığına aysecim..saol cnm meme kanseri ama erken teşhis çok şükür
2 kere ameliyat oldu ışın tedavisi gördü ama göğsü alınmadı
3 ayda bir kontrolü var
factor senin annene de geçmiş olsun..Allah bir daha göstermesin...Çok geçmiş olsun . Bu kanser ne biçim bişey yaa artık herkeste var. Allah korusun hepimizi. Benim annemdede troid kanseri çıktı , ameliyat ve sonrasında atom verdiler. Şimdi iyi çok şükür
canm kpss kursuna gidiyorum eve yeni geldim ve gözlerimi acamıyorum..şöle 1 saat uyusam mis olcak missgünaydınnnnnn kızlarrrrr...nasılsınızzz??nasıll gidyorr hayatt dilerimm herkez iyidirrrr...benden iyilik güzellikkk burda birçok arkadaşım bana güzel akıllar vermişş hepinize teşekkürlerrr...çook haklısınızz çocuk konusundaaa rabbim dilediğinde vakti geldiğinde olurr onunda bi zamanı var demekkiiii....sabırrla zamanı bekleyeceğizz..
merry... ceco... yaww geç saaatte geliyorsunuzz hep ozamanda ben yokummözledimm valla sizinle muhabbetiiii....merryy kurs demişsinnn ne kursuna gidiyorsunn canımmm....??...
kızlar eşimle konuştum tam gazlı olduğum için 1-2 gündür dedimki 70 kilo olursam araba istiyorum, hemi de üstü açık. adam da alırım hiç bakmam dedi. adam ne kadar sıkıldıysa kilolarımdan ailecek doblo ya binerken hanıma coupe araba alacak peh peh peh
Bende pko ve insülin direnci var canım. En büyük ilacı kilo vermek sonrada metformin. Hiç korkma , sen kilo ver bak nasıl oluyo bebiş bende yaklaşık 90 dım sonra 72 ye düştüm, herşey normale döndü. Ama ev taşıdık filan bu arada ben burdan uzak kaldım, sağlıksız beslendim yine oldum 78
geçmiş olsun Allah sağlık versin anacığına aysecim..
factor senin annene de geçmiş olsun..Allah bir daha göstermesin...
canm kpss kursuna gidiyorum eve yeni geldim ve gözlerimi acamıyorum..şöle 1 saat uyusam mis olcak miss
vallahi tebrikler enişteye
e sana da iyi motive olmustur canım..hadi bakalım şimdi sıra sende
tamam o zaman içeyim bari :) kahveyide severim ama şekerli o olmadı bak....cnm ayran doyuruyor sisiriyor sonradan aklima geldi uyku yapar sende kahve icersin ne yapalim
havucta olabilir doyuruyor sekerli ama cikolatadan daha sagliklidir
hiç merak etme canım sen çünkü o dediğinden düşünüyorum :) hatta bugün yapmaya başladım yoğurt yiyorum ve meyve yiyorum ,bitki çayları içiyorum ,uzun süre yapamam zaten okulda olmaz yarın idare ederim cmt-pazarda evdeyim ya vereyim 1-2 kilo ya ...Pşşşt merak ettim bak şimdinasıl iyi bir diyetmiş o
Umarım şok diyetlerden değildirçalışırken iyice halsiz kalırsın Allah korusun.
galeta aldım kepekli olandan olmadı onunla içerim canım sağol.galeta kemirrrrr acıkınca ayranla yanına acayip şişiriyoooooooooooooo
yapma ne güzel verdin imreniyorumm
bak yoldan çıarma takip çilerrini
inşallahhhhhhhhhhhhhh...Ayyy benimde doğum günüme az kaldı :26: tam 13 gün sonra 31 bitiyor 32 oluyorum
Eskiden aman bir an önce 18 olayım deyip dururdum ama 18den sonra senelerin bu kadar çabuk geçeceğini bilemezdim
Zaman su gibi akıp geçiyor gerçekteno yüzden çok geçmeden şu kilolardan kurtulalım ki Lesli Bacı gibi bizi gören maaşallah daş gibi hatun hiçyaşını göstermiyor desinler
merhaba kızlar kanımı verdim geldim yarın öğleden sonra alacağız sonuçları doktor vermeyin artık kilo dedi boyumu kilomu söyleyince5 kilo daha versen yeter dedi
umutcum evet sen demiştin canım sanırım üşümem ve bu ara uykuya düşmem bundanmış neyseki ipin ucunu bırakmadım da kilo almadım bari
ayşecim gözün aydın annen geliyormuş tahlilleri de iyi çıkar inşallah
nevincim sağol canım güzel dileklerin için spora başlamana da çok sevindim canım
factor b bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah
beyzacım geçmiş olsun kızına canım sen buraya dön verirsin disiplinle eminim ben
mutlu azminin geri dönmesi pek hoş oldu tüm topiği de hareketlendirdin
geçmiş olsun Allah sağlık versin anacığına aysecim..
factor senin annene de geçmiş olsun..Allah bir daha göstermesin...
canm kpss kursuna gidiyorum eve yeni geldim ve gözlerimi acamıyorum..şöle 1 saat uyusam mis olcak miss
vallahi tebrikler enişteye
e sana da iyi motive olmustur canım..hadi bakalım şimdi sıra sende
güzelim ne olacak hayatta veremez gözü ile bakıyor gemi istesem alırım der muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?