Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

arkadaşa flash diskimi verdim akşam bana evinde leslie indiricek ve yarın getircek inşallah en azından tv ye takar yaparım onu oğlumda izler oynar benimle :)

ben onu yaptıgım zaman 3 kışi birden yapıyoruzz oglum bıraz yapabılıyor kızım da bır one bır akaya hızlı hızlı kosuyorr emirde yapacaktır bencee

kosu bandında yürümek sıkıcımı gelıyor sana

Canım ilk doğumu 35 ten önce yapmak önemli ondan sonrası istersen 60 yaşında doğur , faydası var zararı yok sana , anca bebekte problem olabiliyormuş çok geç doğumlarda.

haydi nevin haydiiiii tam zamanı şimdiiiiiii

mutlucum yeme işini düzene sokamadım bari spor yapıyım ya iyice hantallaştım...benimkide bu sene kurban bayramında 40 bedene gir dile benden ne dilersen demişti...uzun zamandır kilo vermediğim için nasılsa yapamaz diye düşündü sanırım...
ablacım değerlerin iyi çıkar inşallah..ama sen hedef kilolana ulaştığında da burda ol tamam mı..

c.tesi günü gidicem kendime bi tartı alıcam bende
evdeki de sağlam ama olsun yeni bi tartı alıcam
belki bana uğur getirir :) (çok mu saçma bi düşünce oldu)

arkadaşa flash diskimi verdim akşam bana evinde leslie indiricek ve yarın getircek inşallah en azından tc ye takar yaparım onu oğlumda izler oynar benimle :)

saol ayşecim inşallah bişey cıkmaz kafamız rahat olsun. Rabbim mekanını cennet etsin babanın..

leslie süper işe yarıyor canım ama biz tembeliz kabul edelim.en azından spor yapalımda vücudumuz şekle girsin...
tartı al bencede değişiklik her zaman iyidir...yeni tartınla yeni bir başlangıç olsun. bbende spora başlayıp başlangıç yapayımda gitsin bu damacanalar sırtımızdan...

saol cnm inşallah

hem koşu bandı sıkıcı geliyo hem de emir rahat vermiyo ki benim dibimden ayrılmıyo akşamları
en azından tv ye takar yaparsam o da yapar da oyalanır benimle diye düşündüm cnm

Son düzenleme:

şimdi netten bakıcam baskül şöyle afilli çiçekli falan bişey bulsam
benim simbo var memnunumda öncelikli tercihim bu marka o yüzden
bende leslie yapım bu kötü havalarda diyorum
havalar düzelince de emir atar arabasına eşime de haydi der çıkarım onun kolestrolü falan yüksek kilosu yok ama yürüyüş iyi gelir onada
ztn kendisi diyo havalar düzelsin de işe arabayla değil yürüyerek gidicem diye

bir başlasak spora devamı gelecek inanıyorum ben canım..inşallah sen iştende erken cıkıyorsun gercı eve gıdısın kaç oluyordur o ayrıda beraberce spor yapmak daha güzel...inşallah güzel bir yaz beklesin bizi.....

5 bucuk gibi servisten iniyorum emiri al et derken 6-6 bucuk arası evde oluyorum
fırsat olmuyo ama yaratıcaz bi şekilde sonu yok bu gidişin de bu yiyişinde

aynen benim 1 adet hatta 2 ader var offff

5 bucuk gibi servisten iniyorum emiri al et derken 6-6 bucuk arası evde oluyorum
fırsat olmuyo ama yaratıcaz bi şekilde sonu yok bu gidişin de bu yiyişinde
dur demeli yaş ilerlemeden...
aynen benim 1 adet hatta 2 ader var offff

bende var 2 tane uff ne kötüyaa. Kızlar birde bana elti geçiyor çiroz bişeymiş nasıl sinirim sormayın gitsin düğüne incelmem şart oldu artıkın

gecen sene ben topiğin hareketlenmesi ile başladım yurumeye hiç de ilgim alakam yoktu ilk 3 ay. sonra hafiften başladım hafta da 3 e sonra günde 1 saate kadar yukseltim. çok da severek yuruyordum. ama kış bozdu bizi.

gecen sene ben topiğin hareketlenmesi ile başladım yurumeye hiç de ilgim alakam yoktu ilk 3 ay. sonra hafiften başladım hafta da 3 e sonra günde 1 saate kadar yukseltim. çok da severek yuruyordum. ama kış bozdu bizi.

valla bence de kış bozdu bizi gerçi ben bozuktum ztn daha da bozuldum

saol cnm meme kanseri ama erken teşhis çok şükür
2 kere ameliyat oldu ışın tedavisi gördü ama göğsü alınmadı
3 ayda bir kontrolü var
geçmiş olsun Allah sağlık versin anacığına aysecim..
Çok geçmiş olsun . Bu kanser ne biçim bişey yaa artık herkeste var. Allah korusun hepimizi. Benim annemdede troid kanseri çıktı , ameliyat ve sonrasında atom verdiler. Şimdi iyi çok şükür
factor senin annene de geçmiş olsun..Allah bir daha göstermesin...
canm kpss kursuna gidiyorum eve yeni geldim ve gözlerimi acamıyorum..şöle 1 saat uyusam mis olcak miss

vallahi tebrikler enişteye
e sana da iyi motive olmustur canım..hadi bakalım şimdi sıra sende

aa demek sende de vardı pko ve insülin direnci..desene aynı kaderlarimiz...
peki evlenginin üzerinden ne kadar gecti? kaç yıl cocuk istedin?

vallahi bana umut oldun

saol cnm allah tüm hastalara şifa versin inşallah (amin)

cnm ayran doyuruyor sisiriyor sonradan aklima geldi uyku yapar sende kahve icersin ne yapalim
havucta olabilir doyuruyor sekerli ama cikolatadan daha sagliklidir
tamam o zaman içeyim bari :) kahveyide severim ama şekerli o olmadı bak....
havuç yerim o zaman kıtkıt ne yapayım :))))
Pşşşt merak ettim bak şimdi nasıl iyi bir diyetmiş o
Umarım şok diyetlerden değildir çalışırken iyice halsiz kalırsın Allah korusun.
hiç merak etme canım sen çünkü o dediğinden düşünüyorum :) hatta bugün yapmaya başladım yoğurt yiyorum ve meyve yiyorum ,bitki çayları içiyorum ,uzun süre yapamam zaten okulda olmaz yarın idare ederim cmt-pazarda evdeyim ya vereyim 1-2 kilo ya ...
galeta kemirrrrr acıkınca ayranla yanına acayip şişiriyoooooooooooooo

yapma ne güzel verdin imreniyorumm
bak yoldan çıarma takip çilerrini
galeta aldım kepekli olandan olmadı onunla içerim canım sağol.
yok yok toparlanıyorum artık düşündümde bahara az kaldı çıkacak inceler oram buram pırtlamasın...
inşallahhhhhhhhhhhhhh...
öyle canım ya ne çabuk geçiyor gerçekten

geçmiş olsun canım ya ne oldu? inşallah önemli bir şey değildir.
yeme sende bak, sende benim idollerimdensin...

slmlar herkese

dün çok yoğundum okuyup okuyuo cevap yazamadım bi türlü.bugnü de yoğunm ve pazara kadarda dolu geçecek sanırım.büyük ihtimal görümcem bu akşam gelecek 2 çocuklu 2 gün fln kalabilir bilmiyorum eşi şehir dışına gitti.dün de eşim çok geç geldi 11 i geçiyordu ve ben kafayı yidim resmen.çocuklar bi alemdi.kimi zaman iyi gidiyorda kimi zaman kafayı yediriyorlar üçüde bi alem oluyor.yemeleri oynamaları,istekleri...bugün sabah büyük kızım biraz ateşliydi göndermedim kreşe.sabahtan beri naz yapıyor tabi bebekte var.bi ona bi ona yetişmeye çalışıyorum.ikisini de uyuttum da rahat ettim biraz çok şükür.

asuuuu çok merak etmiştim seni.inşallah sonuçların iyi çıkar canım.aslında bi terslik olduğu da belliydi biraz ama moralini bozmak istemedi kimse heralde.yani 80 de o kadar uzun saydınki oysa mükemmel yürüyüş lesli vs...çok azimliydin.neyse iyiki almamaşsın bari.regl olamayışın kistlerden kaynakalanıyor heralde?onun sayesinde diğer sıkıntınıda öğrenmiş oldun.her işte bir hayır var.aslında senle konuşmuştuk 30 kg sonrası bi tahlililerini yenile diye değilmi öyle hatırlıyorum?hepimizin ara ara yaptırması gerek.eşime de bi türlü söz dinletemiyorum bu konuda.bu arada tanışma yıldönümünüzde kutlu olsun

beyza ablacım çok geçmiş olsunAllah şifalar versin

ayşe annen için gözünaydın inşallah kontrolü iyi geçer .emirede geçmiş olsun.
leah sana da geçmiş olsun.biz senle yaknıız 3 çocuklu bayanlar.3 meleğm nerelerde ben onuda merak ediyorum
umutçum verdiğin bilgiler benim içn çok değerli.hem süt hakkında hemde bulaşık makinesi hakkında çok teşekkür ederim zaman ayrıdığın ve cevapladığın için.bu arada sevgililer günü irade örneği gösterip yememeye çabaladığın için de (olsun önemli olan niyet yemişsin ama yemesen kocacını kıracaktın gerçekten),kendine olan inancından dolayı M beden ciciler aldın diyede sana kocaaaaa
özlemcim okul müdürün için yanlış düşünmüşüm onada gösterdiği iyi niyet içni teşekkür ederiz böyle müdür bulmak zor.biraz hava ısınınca ve şu bikaç haftayı geçirince(bebişinle ayrılık psikolojisi)diyetine devam edeceğine inanıyorum ama bence şoook yapma.
nevincim bu arada spor yapma kararın içni seni de lıyorum kocaman.
mutlum herkese azminden kararından neşenden verdiğin için çok teşekkür ederiz topikçek sanada

unuttuklarım mutlaka vardır çok özür dilerim unuttuklarımdan

güzelim ne olacak hayatta veremez gözü ile bakıyor gemi istesem alırım der muhtemelen.

Son düzenleme:
slm kizlarrr
sabahtan beri telden girip cevap yazacaktim ama giremedim sinir oldum ya sinir olunca guatrimi hissediyorum bu gün sinirdenmi neyden iyi deilim yine ufff
asucum guatr acayip sinirde yapiyor cnm

aysecim annene gecmis olsun cnm insallah sonuclari temiz cikarrrrrrrr aminnnn

faktorcum seninde annene de geçmiş olsun..Allah bir daha göstermesin aminnn

dün evde dans ettim bu gün her yerim aagriyor hamladim heralde 70+40toplam 110dakk bu gün hic nesem yok heralde spor yapmam

güzelim ne olacak hayatta veremez gözü ile bakıyor gemi istesem alırım der muhtemelen.

ya cnm öyle deme sana motive veriyor neden öyle düsünüyorsunki bence sana guveniyor senin verebilecegini biliyor gecen sende gösterdin yine basaracaksin

aysecim emirde hastaymis gecmis olsun cnm

leah cnm senin bebislerede gecmis olsun rabbim sabir versin

ececim senin kizada gecmis olsun 3 cocuk bakmak cok zor hic istekleri bitmez rabbim sabir versin cnm

benim kizda bu gün beni sinir etti herseyi tersine ediyorrr yapma diyorum tabcam diyor bu gün cok sinirliyim ilaclarim tam ayarli deil heralde dr 8 hafta sonra kontrol ol demisti daha var hayirlisi bakalim birde unutkanligimi söyleyeyimde baksin ya dün sehirdeyim kizimin malzemelerini aldigim yerdeyim kanüllelerini aldim ve makinanin parcalarida bitmisti alacaktim ama aklima eve gelince geldi bu kadarda olmaz ya bu gidisle ilerleyen yaslarda ne yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…