Gittim yarım saat bi yürüyüp az alışveriş yaptım ohhh iyi oldu
slmlar herkese
dün çok yoğundum okuyup okuyuo cevap yazamadım bi türlü.bugnü de yoğunm ve pazara kadarda dolu geçecek sanırım.büyük ihtimal görümcem bu akşam gelecek 2 çocuklu 2 gün fln kalabilir bilmiyorum eşi şehir dışına gitti.dün de eşim çok geç geldi 11 i geçiyordu ve ben kafayı yidim resmen.çocuklar bi alemdi.kimi zaman iyi gidiyorda kimi zaman kafayı yediriyorlar üçüde bi alem oluyor.yemeleri oynamaları,istekleri...bugün sabah büyük kızım biraz ateşliydi göndermedim kreşe.sabahtan beri naz yapıyor tabi bebekte var.bi ona bi ona yetişmeye çalışıyorum.ikisini de uyuttum da rahat ettim biraz çok şükür.
asuuuu çok merak etmiştim seni.inşallah sonuçların iyi çıkar canım.aslında bi terslik olduğu da belliydi biraz ama moralini bozmak istemedi kimse heralde.yani 80 de o kadar uzun saydınki oysa mükemmel yürüyüş lesli vs...çok azimliydin.neyse iyiki almamaşsın bari.regl olamayışın kistlerden kaynakalanıyor heralde?onun sayesinde diğer sıkıntınıda öğrenmiş oldun.her işte bir hayır var.aslında senle konuşmuştuk 30 kg sonrası bi tahlililerini yenile diye değilmi öyle hatırlıyorum?hepimizin ara ara yaptırması gerek.eşime de bi türlü söz dinletemiyorum bu konuda.bu arada tanışma yıldönümünüzde kutlu olsun
beyza ablacım çok geçmiş olsunAllah şifalar versin
ayşe annen için gözünaydın inşallah kontrolü iyi geçer .emirede geçmiş olsun.
leah sana da geçmiş olsun.biz senle yaknıız 3 çocuklu bayanlar.3 meleğm nerelerde ben onuda merak ediyorum
umutçum verdiğin bilgiler benim içn çok değerli.hem süt hakkında hemde bulaşık makinesi hakkında çok teşekkür ederim zaman ayrıdığın ve cevapladığın için.bu arada sevgililer günü irade örneği gösterip yememeye çabaladığın için de (olsun önemli olan niyet yemişsin ama yemesen kocacını kıracaktın gerçekten),kendine olan inancından dolayı M beden ciciler aldın diyede sana kocaaaaa
özlemcim okul müdürün için yanlış düşünmüşüm onada gösterdiği iyi niyet içni teşekkür ederiz böyle müdür bulmak zor.biraz hava ısınınca ve şu bikaç haftayı geçirince(bebişinle ayrılık psikolojisi)diyetine devam edeceğine inanıyorum ama bence şoook yapma.
nevincim bu arada spor yapma kararın içni seni delıyorum kocaman.
mutlum herkese azminden kararından neşenden verdiğin için çok teşekkür ederiz topikçek sanada
unuttuklarım mutlaka vardır çok özür dilerim unuttuklarımdan
slm kizlarrr
sabahtan beri telden girip cevap yazacaktim ama giremedim sinir oldum ya sinir olunca guatrimi hissediyorum bu gün sinirdenmi neyden iyi deilim yine ufff
asucum guatr acayip sinirde yapiyor cnm
aysecim annene gecmis olsun cnm insallah sonuclari temiz cikarrrrrrrr aminnnn
faktorcum seninde annene de geçmiş olsun..Allah bir daha göstermesin aminnn
dün evde dans ettim bu gün her yerim aagriyor hamladim heralde 70+40toplam 110dakk bu gün hic nesem yok heralde spor yapmam
çok saolun kızlar allah razı olsunya cnm öyle deme sana motive veriyor neden öyle düsünüyorsunki bence sana guveniyor senin verebilecegini biliyor gecen sende gösterdin yine basaracaksin
aysecim emirde hastaymis gecmis olsun cnm
leah cnm senin bebislerede gecmis olsun rabbim sabir versin
ececim senin kizada gecmis olsun 3 cocuk bakmak cok zor hic istekleri bitmez rabbim sabir versin cnm
benim kizda bu gün beni sinir etti herseyi tersine ediyorrr yapma diyorum tabcam diyor bu gün cok sinirliyim ilaclarim tam ayarli deil heralde dr 8 hafta sonra kontrol ol demisti daha var hayirlisi bakalim birde unutkanligimi söyleyeyimde baksin ya dün sehirdeyim kizimin malzemelerini aldigim yerdeyim kanüllelerini aldim ve makinanin parcalarida bitmisti alacaktim ama aklima eve gelince geldi bu kadarda olmaz ya bu gidisle ilerleyen yaslarda ne yapacagim
kış her yönden zor ben sürekli hasta oluyorum zaten ama şimdiden başlmazsak yaza ne kaldı yinemi tombik olucaz...gecen sene ben topiğin hareketlenmesi ile başladım yurumeye hiç de ilgim alakam yoktu ilk 3 ay. Sonra hafiften başladım hafta da 3 e sonra günde 1 saate kadar yukseltim. çok da severek yuruyordum. Ama kış bozdu bizi.
tşk ederim canım sizleri örnek alıyorum spor yapmadan olmuyor sen 3 çocukla vakit ayırıyordun ben bu vrahatlıkta tembellik yapıyorum çok kızıyorum kendime...slmlar herkese
dün çok yoğundum okuyup okuyuo cevap yazamadım bi türlü.bugnü de yoğunm ve pazara kadarda dolu geçecek sanırım.büyük ihtimal görümcem bu akşam gelecek 2 çocuklu 2 gün fln kalabilir bilmiyorum eşi şehir dışına gitti.dün de eşim çok geç geldi 11 i geçiyordu ve ben kafayı yidim resmen.çocuklar bi alemdi.kimi zaman iyi gidiyorda kimi zaman kafayı yediriyorlar üçüde bi alem oluyor.yemeleri oynamaları,istekleri...bugün sabah büyük kızım biraz ateşliydi göndermedim kreşe.sabahtan beri naz yapıyor tabi bebekte var.bi ona bi ona yetişmeye çalışıyorum.ikisini de uyuttum da rahat ettim biraz çok şükür.
asuuuu çok merak etmiştim seni.inşallah sonuçların iyi çıkar canım.aslında bi terslik olduğu da belliydi biraz ama moralini bozmak istemedi kimse heralde.yani 80 de o kadar uzun saydınki oysa mükemmel yürüyüş lesli vs...çok azimliydin.neyse iyiki almamaşsın bari.regl olamayışın kistlerden kaynakalanıyor heralde?onun sayesinde diğer sıkıntınıda öğrenmiş oldun.her işte bir hayır var.aslında senle konuşmuştuk 30 kg sonrası bi tahlililerini yenile diye değilmi öyle hatırlıyorum?hepimizin ara ara yaptırması gerek.eşime de bi türlü söz dinletemiyorum bu konuda.bu arada tanışma yıldönümünüzde kutlu olsun
beyza ablacım çok geçmiş olsunallah şifalar versin
ayşe annen için gözünaydın inşallah kontrolü iyi geçer .emirede geçmiş olsun.
leah sana da geçmiş olsun.biz senle yaknıız 3 çocuklu bayanlar.3 meleğm nerelerde ben onuda merak ediyorum
umutçum verdiğin bilgiler benim içn çok değerli.hem süt hakkında hemde bulaşık makinesi hakkında çok teşekkür ederim zaman ayrıdığın ve cevapladığın için.bu arada sevgililer günü irade örneği gösterip yememeye çabaladığın için de (olsun önemli olan niyet yemişsin ama yemesen kocacını kıracaktın gerçekten),kendine olan inancından dolayı m beden ciciler aldın diyede sana kocaaaaa
özlemcim okul müdürün için yanlış düşünmüşüm onada gösterdiği iyi niyet içni teşekkür ederiz böyle müdür bulmak zor.biraz hava ısınınca ve şu bikaç haftayı geçirince(bebişinle ayrılık psikolojisi)diyetine devam edeceğine inanıyorum ama bence şoook yapma.
nevincim bu arada spor yapma kararın içni seni deLıyorum kocaman.
mutlum herkese azminden kararından neşenden verdiğin için çok teşekkür ederiz topikçek sanada
unuttuklarım mutlaka vardır çok özür dilerim unuttuklarımdan
güzelim ne olacak hayatta veremez gözü ile bakıyor gemi istesem alırım der muhtemelen.
kızlar aklıma tebessüm geldi gitti dimi eşiyle
bi de bi ara yurtdışından bi arkadaş vardı hani
çocuklarını almışlardı esirgeme kurmundaydı falan ondan da ses yok
Kızlarrrr...!!! Birkaç sene içinde doğuranlar bana bi yardım edermisiniz? Ben ilk hamileliğimde 84 kiloydum ve doktor 6-7 haftalarda üstten göremeişti bebeği ultrason çubuğuyla bakmıştı sizindemi öyle oldu? Yani göbek var diemi gözükmüyo üstten yoksa yapısalmı acaba?
canım yeni doğum yağmış biri olarak hemen yazayım.85 ile hamile kaldım 5 haftalıkken gittim bebek çok küçük ultrasonla bakınca henüz görünmez dedi.vajinal ultrasonla görebiliriz dedi.ben de alttan istmedim.1 hafta sonra tekrar gitttim yine çok küçük dedi.ben çok ısrar edince idrara sıkışık gel dedi.çıktım bolca su içtim geri girdim.bu sefer gördü.yani göbekle alakalı değil bebek küçük olduğu için öyledir.bu arada hayırlı olsun....
Kızlarrrr...!!! Birkaç sene içinde doğuranlar bana bi yardım edermisiniz? Ben ilk hamileliğimde 84 kiloydum ve doktor 6-7 haftalarda üstten göremeişti bebeği ultrason çubuğuyla bakmıştı sizindemi öyle oldu? Yani göbek var diemi gözükmüyo üstten yoksa yapısalmı acaba?
kızlar selam, oğluşumla geldik, bakalım neler yapıyosunuz diye, havalar soğuk olduğundan olsa gerek herkes de bir motivasyon kaybı, güneş kendini gösterince enerjiniz yerine gelir umarım, hepinizi kocaman öpüyorum factor b canım seni de tebrik ediyorum allah sağlıcakla kucağına almayaı nasip etsin
ececim senin kizada gecmis olsun 3 cocuk bakmak cok zor hic istekleri bitmez rabbim sabir versin cnm
benim kizda bu gün beni sinir etti herseyi tersine ediyorrr yapma diyorum tabcam diyor bu gün cok sinirliyim ilaclarim tam ayarli deil heralde dr 8 hafta sonra kontrol ol demisti daha var hayirlisi bakalim birde unutkanligimi söyleyeyimde baksin ya dün sehirdeyim kizimin malzemelerini aldigim yerdeyim kanüllelerini aldim ve makinanin parcalarida bitmisti alacaktim ama aklima eve gelince geldi bu kadarda olmaz ya bu gidisle ilerleyen yaslarda ne yapacagim
benm 3 gebeliğimdede erken haftalarda (5-7 arası) üstten göremedi dr keseyi görüyrdu ama bebeği göremiyordu(80 kilodaydım yaklaşık hepsinde boyum 179 cm) sanırım yumurtlama tarihiylede alakalı.yani sat olyaı düzenli regl görenlerde daha uyumlu oluyor.ben 40-45 günde 1 görürdüm.o nedenle tahmini süreden daha geç oluyordu hamiş kaldığım dönem.bebiş geriden geliyordu.sonra onu dr ayarlıyordu değiştiriyordu sat tarihini flnKızlarrrr...!!! Birkaç sene içinde doğuranlar bana bi yardım edermisiniz? Ben ilk hamileliğimde 84 kiloydum ve doktor 6-7 haftalarda üstten göremeişti bebeği ultrason çubuğuyla bakmıştı sizindemi öyle oldu? Yani göbek var diemi gözükmüyo üstten yoksa yapısalmı acaba?
selam kızlar ne var ne yok. 14 şubatın etkisinden çıkıp yanınıza koştum. kocişle güzel bir gün geçirdim. sağolsun varlığıda yetiyorda o duymasın :)
sizde ne var ne çok. kilolar çok bakıyorum gebişler gelmiş. hayırlı olsun.
bende detoks yapıyorum dünden beri. bugün 2. günüm ama acayip bir doymama durumu içindeyim. aldım sürahimi elime. mide dolduruyorum boş boş.
3üde küçük olduğundan zorlanıyorum sanırım.birini kucağıma alsm öbürü bozuluyor.birini oynatsam diğeri kapris yapıyor.zor iş aradaki denge....seninkide inat döneminde o zamnları da zor.bizde en küçüğüyle gireceğiz o dönemlere tekrardan inşallah Allah ömür verirse.kızım ateşi var(3 yaşındki) mide bulanıyor ama başka bişi yok.hala aynı.calpol verdim ateş düşürücü.inşallah yarına daha iyi olur.görümcemde yarın gelecekmiş
benm 3 gebeliğimdede erken haftalarda (5-7 arası) üstten göremedi dr keseyi görüyrdu ama bebeği göremiyordu(80 kilodaydım yaklaşık hepsinde boyum 179 cm) sanırım yumurtlama tarihiylede alakalı.yani sat olyaı düzenli regl görenlerde daha uyumlu oluyor.ben 40-45 günde 1 görürdüm.o nedenle tahmini süreden daha geç oluyordu hamiş kaldığım dönem.bebiş geriden geliyordu.sonra onu dr ayarlıyordu değiştiriyordu sat tarihini fln
hoşgeldin güzel:)))kutladınız demek ne güzel olmuş hemde bebişle:)))sizin işler ne oldu neye karar verdiniz?istanbulmu kayserimi(yanlış hatırlıyrsam düzelt) karar verdiniz?ne detoksu yapıyon gene?ayran detoksunda douylmuyorr du hatırlıyorum
semoş kendine gel hemen bugün gecen bahar paylaşımlarımızı okudum o kızı istiyorum derhal yanımda ben. sen de bir oku tanıyacakmısın bakalım 2011 baharındaki semoşu
günaydınlar herkese
sonunda tam anlamı ile regl oldum çok şükür kaç gündür çekiyodum sancı
hala çok sancım var ama en azından 3 gün sonra biteceğini biliyorum şimdi
Kizlar,
Biturlu giremiyorum... Yine hastaliklar. gecen hafta kizim yuksek ateslendi.. Ates dusurucu de kurdesen yapti... Kabus gibi bir hafta daha gecti... Ates dusurucu veremedik.. Gece kaldirip kaldirip dusa soktum kizi..
Bu arada 90,2 kilo gorerek rekora kostum... Ama haftaya iyi olacak. İki gundur dukanvari bir diyet yapiyorum. Yillar once Montignac ile cok iyi sonuclar almistim. Emziriyorum diye yapmiyordum... Yavastan bebegi de sutten kesiyorum. Gece tek ogune indirdim artik emmeyi... Dolayisiyla biraz tekyonlu ama sonuc alacak saglikli birsentez yaptim. Cabuk verecem gibime geliyor yeterki tavsatmiym...
Simdi bir gecmise bakip doneyim.
Sevgiler
kızlar eşimle konuştum tam gazlı olduğum için 1-2 gündür dedimki 70 kilo olursam araba istiyorum, hemi de üstü açık. adam da alırım hiç bakmam dedi. adam ne kadar sıkıldıysa kilolarımdan ailecek doblo ya binerken hanıma coupe araba alacak peh peh peh
kızlar selam, oğluşumla geldik, bakalım neler yapıyosunuz diye, havalar soğuk olduğundan olsa gerek herkes de bir motivasyon kaybı, güneş kendini gösterince enerjiniz yerine gelir umarım, hepinizi kocaman öpüyorum factor b canım seni de tebrik ediyorum allah sağlıcakla kucağına almayaı nasip etsin
kızlar üsenmedim gecen bahar yazdıklarımızın bir bölümünü okudum.(nasıl verdiğimi hatırlamaya çok ihtiyacım var 20 kg.) ne cok sey yaşamısız. bazen iyi bazen kötü... zaman çabuk geçiyor.
motivasyonum yerindeyken sanki başka biri gibiymişim. hedefe kitlenen füze gibi az vermişim çok vermişim ama hiç sapmamışım. verdikçe mutlu olmuş, daha fazla çaba göstermişim. çok eminmişim zayıflayacağımdan. sanırım en önemlisi de bu bu verememe ve geri alma dönemim de tam umutsuzluğa kapılmaya başladığım zamana denk geliyor. 70 li kilolarda olacağıma inanmadığımdan ucuna kadar gelip geri döndüm alın size aşılması gereken en az 15 kg.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?