Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gittim yarım saat bi yürüyüp az alışveriş yaptım ohhh iyi oldu

cnm iyi yapmissin hamilesin diye kendini birakma saglikli beslenmeye devam et sey 69-60 li forumunda 2tane hami$ var ve saglikli besleniyorlar biri dogum yapti biri daha hami$ okumani tavsiye ederimmm sanada motive olur
ben kendimi birakmistim yemistim ama sekerim cikinca mecburen saglikli beslendim ve 12 kg almistim
hemde bebisin damak tadi saglikli seyler olur benim kiz simdi brokoli yer fasülye yer konfleks müslü ben ne yersem kizimda onu yiyor

çok saolun kızlar allah razı olsun

kızlar aklıma tebessüm geldi gitti dimi eşiyle
bi de bi ara yurtdışından bi arkadaş vardı hani
çocuklarını almışlardı esirgeme kurmundaydı falan ondan da ses yok

gecen sene ben topiğin hareketlenmesi ile başladım yurumeye hiç de ilgim alakam yoktu ilk 3 ay. Sonra hafiften başladım hafta da 3 e sonra günde 1 saate kadar yukseltim. çok da severek yuruyordum. Ama kış bozdu bizi.
kış her yönden zor ben sürekli hasta oluyorum zaten ama şimdiden başlmazsak yaza ne kaldı yinemi tombik olucaz...
tşk ederim canım sizleri örnek alıyorum spor yapmadan olmuyor sen 3 çocukla vakit ayırıyordun ben bu vrahatlıkta tembellik yapıyorum çok kızıyorum kendime...

güzelim ne olacak hayatta veremez gözü ile bakıyor gemi istesem alırım der muhtemelen.
valla verdikleri sözlere pişman olacakları günde gelecek elbet...
kızlar aklıma tebessüm geldi gitti dimi eşiyle
bi de bi ara yurtdışından bi arkadaş vardı hani
çocuklarını almışlardı esirgeme kurmundaydı falan ondan da ses yok

gitmiştir sanırım yoksa illaki haberdar ederdi...

Kızlarrrr...!!! Birkaç sene içinde doğuranlar bana bi yardım edermisiniz? Ben ilk hamileliğimde 84 kiloydum ve doktor 6-7 haftalarda üstten göremeişti bebeği ultrason çubuğuyla bakmıştı sizindemi öyle oldu? Yani göbek var diemi gözükmüyo üstten yoksa yapısalmı acaba?

canım yeni doğum yağmış biri olarak hemen yazayım.85 ile hamile kaldım 5 haftalıkken gittim bebek çok küçük ultrasonla bakınca henüz görünmez dedi.vajinal ultrasonla görebiliriz dedi.ben de alttan istmedim.1 hafta sonra tekrar gitttim yine çok küçük dedi.ben çok ısrar edince idrara sıkışık gel dedi.çıktım bolca su içtim geri girdim.bu sefer gördü.yani göbekle alakalı değil bebek küçük olduğu için öyledir.bu arada hayırlı olsun....

Saol canım ben bol su içip gidiyim o zaman. İçim rahatladı biraz

benimki ilk bakıldığında 7 haftalıktı göründü boyum 172 ve 94 kilo idim

semoş kendine gel hemen bugün gecen bahar paylaşımlarımızı okudum o kızı istiyorum derhal yanımda ben. sen de bir oku tanıyacakmısın bakalım 2011 baharındaki semoşu

kızlar selam, oğluşumla geldik , bakalım neler yapıyosunuz diye, havalar soğuk olduğundan olsa gerek herkes de bir motivasyon kaybı, güneş kendini gösterince enerjiniz yerine gelir umarım, hepinizi kocaman öpüyorum factor b canım seni de tebrik ediyorum allah sağlıcakla kucağına almayaı nasip etsin

hamişler toplanmışşşş

yarın sabah nete giremiycem bu yüzden şimdiden bildirimimi yapayım.
geçen hafta:100.6
bu hafta:100.6 yani sıfıra sıfır elde var sıfır.hafta içinde almıştım bir kilo onu verebildim anca.

Selam hanımlar iki gündür giremedim çok sayfa birikmiş inşallah hepiniz iyisinizdir benim canım diet yapmak istemiyor nedense:)

kızlar üsenmedim gecen bahar yazdıklarımızın bir bölümünü okudum.(nasıl verdiğimi hatırlamaya çok ihtiyacım var 20 kg.) ne cok sey yaşamısız. bazen iyi bazen kötü... zaman çabuk geçiyor.

motivasyonum yerindeyken sanki başka biri gibiymişim. hedefe kitlenen füze gibi az vermişim çok vermişim ama hiç sapmamışım. verdikçe mutlu olmuş, daha fazla çaba göstermişim. çok eminmişim zayıflayacağımdan. sanırım en önemlisi de bu bu verememe ve geri alma dönemim de tam umutsuzluğa kapılmaya başladığım zamana denk geliyor. 70 li kilolarda olacağıma inanmadığımdan ucuna kadar gelip geri döndüm alın size aşılması gereken en az 15 kg.

selam kızlar ne var ne yok. 14 şubatın etkisinden çıkıp yanınıza koştum. kocişle güzel bir gün geçirdim. sağolsun varlığıda yetiyorda o duymasın :)
sizde ne var ne çok. kilolar çok bakıyorum gebişler gelmiş. hayırlı olsun.
bende detoks yapıyorum dünden beri. bugün 2. günüm ama acayip bir doymama durumu içindeyim. aldım sürahimi elime. mide dolduruyorum boş boş.

3üde küçük olduğundan zorlanıyorum sanırım.birini kucağıma alsm öbürü bozuluyor.birini oynatsam diğeri kapris yapıyor.zor iş aradaki denge....seninkide inat döneminde o zamnları da zor.bizde en küçüğüyle gireceğiz o dönemlere tekrardan inşallah Allah ömür verirse.kızım ateşi var(3 yaşındki) mide bulanıyor ama başka bişi yok.hala aynı.calpol verdim ateş düşürücü.inşallah yarına daha iyi olur.görümcemde yarın gelecekmiş

benm 3 gebeliğimdede erken haftalarda (5-7 arası) üstten göremedi dr keseyi görüyrdu ama bebeği göremiyordu(80 kilodaydım yaklaşık hepsinde boyum 179 cm) sanırım yumurtlama tarihiylede alakalı.yani sat olyaı düzenli regl görenlerde daha uyumlu oluyor.ben 40-45 günde 1 görürdüm.o nedenle tahmini süreden daha geç oluyordu hamiş kaldığım dönem.bebiş geriden geliyordu.sonra onu dr ayarlıyordu değiştiriyordu sat tarihini fln

hoşgeldin güzel:)))kutladınız demek ne güzel olmuş hemde bebişle:)))sizin işler ne oldu neye karar verdiniz?istanbulmu kayserimi(yanlış hatırlıyrsam düzelt) karar verdiniz?ne detoksu yapıyon gene?ayran detoksunda douylmuyorr du hatırlıyorum

bacım 41 kere maşallah 3 tane küçük sıpışla bu hafıza allahım maşallah maşallah nazarlardan sakın rabbim. evet canım biz karar vermiycez. önce hangisi gel derse. ama kayseriden haber geldi bugün. evraklarımız havuzdaymş. alımlara mühendislerden başlamışlar. en az 2 ayı bulurmuş bize sıra gelmesi. bu arada yeni resim ekledim 3 tane bakın bakıyım güzelleşmişmiyim.

Selam kızlarrrrrr :122: :122: :122:

Ben geldimmmmmm
Bugün uzun zamandır gitmediğim bir Ablama gittim. Zaten geceden karar vermiştim o yüzden sabah sadece bir kase yoğurt yedim sağolsun çayın yanına az da olsa birşeyler yapmış onları bir güzel hüplettim ( ama sadece yarısını ) akşamda dengelemek için sadece kahvaltı ettim sonuçta yarın cuma ve bildirim var dimi ama.

günaydınlar herkese
sonunda tam anlamı ile regl oldum çok şükür kaç gündür çekiyodum sancı
hala çok sancım var ama en azından 3 gün sonra biteceğini biliyorum şimdi

Canım çok geçmiş olsun inşallah şu anda ağrıların azalmıştır
Bu arada emire de çok geçmiş olsun inşallah onunda ishali geçmiştir.
Annende geliyormuş hadi gözün aydın umarım onunda tahlilleri temiz cıkar ve bir araya gelmişken çok güzel vakit geçirip hasret giderirsiniz

Kızına çok geçmiş olsun umarım şu an daha iyidir. Rabbim şifasını versin tez zamanda

Hadi bakalım artık eski Mutluda geri döner inşallah Eniştede seni nasıl gaza getireceğini çok iyi biliyor
Allah gönlüne göre versin inşallah 70e düşer o arabayıda alır istanbul trafiğinde saçlarını uçuşturarak keyif yaparsın
Bekarken babam bana Golf Cabrio alıyordu tabi o sene ben evleneceğimi duyurunca adamcağız vazgeçti kim sonra üstü açık arabayı kullanıcak diye Annemde demiş aaa ne olcak ben kullanırım başım açık değil ama başörtüm rüzgarda uçuşur ne güzel diye tabi sonra ikinci araba alındı ama üstü açık olmadı

Canım ben 115 kiloya yakındım hamile kaldığımda ve 4 haftalıktı hamileliğimi öğrendiğimde. İnanılması güç belki ama o zaman normal ultrasonla çok rahat görünmüştü küçük cadı hatta doktor bir sonraki gidişimizde ben böyle birşey görmedim meslek hayatımda bu resmen zıplıyor demişti ( okadar net görünüyordu ) daha o zaman adını kurbağ koymuştu doktor ve doğuma kadar kurbağ nasıl bir bakalım deyip durdu görüntü gayet netti

Canım seninde oğluşununda iyi olmasına sevindim Rabbim nazarlardan saklasın
Bizde sizi kocaman öpüyoruz ve en kısa zamanda yine güzel haberlerinizi bekliyoruz

Canım inanıyorum ki sen yine o kiloları vereceksin hemde çok kısa bir sürede yeterki o giden motivasyonun ucundan da olsa yakala bencede geçmişi bol bol oku o zaman Eski Mutlu tekrar ortaya cıkacaktır
Bak eşinde seni motive edecek çok güzel bir ödül koymuş ortaya artık pası aldın gol atmak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…