Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi alşamlar kızlarrr buu günlerde yoğunn geçiyor oluyup kaçıyorum sabah dayanamadım tartıldım aman aynıyım narşama eşi geldiğinden beri dengem bozuldu neyseki almamışım bakalım yarın sabah zannetmiyorum ama inşallah - leri görürüm

yst38süper gidiyosun baya vermişsin kalçayıda sorun etme eee kayserili hatunların genelde kalçaları vardır genetiğinde var memleketin sanırım:)))))))))))))))

ah keşke her zaman hafızam böyle olsa ...hayrlısı olsun diyelim ama memlekete gitmek daha avantajlı gibi ben kendim adına çok istiyorum ama banada ordakiler gurbette daha rahatsın boşver diyorlar...çok hoşsun fotolarda maşallah 3ünede yorum ekledim

sağolun fıstıklarım moral oluyor valla böyle güzel sözler. erkekler bu konularda çok cimri.

inşallah sonuçlarınız iyi çıkar. anneciğe selamlar. ama annem geldi diye sakın 15 günde 2 kilo olayımızı savsatmak yok. yarın bildirimde kilona göre -2 olacaz mart başı.

umutt sende
Evet ben de, ben de :)) Geçen haftadan beri neredeyse 2 kg artıda olduğum için çok üzülmüştüm. Pazartesiden beri nasıl dikkat ediyorum anlatamam. Sevgililer günü pastası hesabımı bozdu gerçi ama ertesi gün 1.5 saat yürüdüm belki fayda etmiştir. yarı ne çıkacak çok merak ediyorum, özellikle tartılmadım hafta içi, kendi kendime heyecan yaptım. Eğer hala artıdaysam oturup ağlayabilirim sinirimden, o derece çaba sarf ettim :))
Bugün canım sıkkında kafam dağılsın diye Via Port'a gittim, evime uzak ama gittim. Nasıl ucuzluk vardı anlatamam, kendime ayakkabı aldım süper topuklu ve şık cinsinden :)) nasılsa inceleceğim artık topuklu da giyebilirim değil mi

mutlucuğum üstü açık araba sana yakışır, tam öyle özgür ruhlu bir tipsin zaten :) Çok makul fiyatlara çok tarz arabalar var ikinci ellerde... Eminim ben o kiloları vereceğine, inşallah eşin işin ciddiyetinin farkındadır :))

c.tesi günü gidicem kendime bi tartı alıcam bende
evdeki de sağlam ama olsun yeni bi tartı alıcam
belki bana uğur getirir :) (çok mu saçma bi düşünce oldu)
Hiç de saçma değil bence, ben de yaparım böyle şeyler :)) Ben 6-7 ay önce -yanılmıyorsam- Semiran'ın tavsiyesi ile Esse'den almıştım tartımı süper memnunum. Ben alırken %50 indirim vardı, fiyatı da çok uygundu, gene var galiba indirim aklında bulunsun :))

Hayırlı olsun canım. Çevrenden birini de kandırsan, beraber gidip gelirsiniz, tavsatma ihtimali düşüyor o zaman :)) Ne güzel, hepimiz ataktayız, süperizzzz.
Canım ben de bildiklerimi paylaşayım. İlk hamileliğimde bebeğimi 18. hafta aldırmak zorunda kaldım ben de, yaşam endikasyonu yoktu, sebep de kromozom anomalisi idi (trizomi 18). Bu sebeple çok pimpirikli idim tekrar hamile kalınca, kendim gibi titiz ve anlayışlı bir kadın doktor buldum, babam da doktordur kolay beğenmem ama doktorum süperdi. Neyse bana herşeyi çok detaylı açıklamıştı, onun açıklamalarını aktarıyorum sana "Umutçuğum gebeliğin ilk haftalarında embriyo çok küçüktür ve iyi görebilmek için vajinal ultrason yapılması daha iyidir. Bunun kesinlikle hiçbir tehlikesi olmadığı gibi, tehlikeleri daha kolay yakaladığımız için faydası da vardır, hele sen sorunlu gebelik yaşamışsın, ben sana 16. haftaya kadar vajinal ultrasonla bakacağım" demişti. Karından da 7 hafta civarında görülebilir ama kendi haftanda olması gereken yolk sac, kalp atışı vb. vajinal çok daha iyi görünüyor. Biraz da makinanın kalitesi, doktorun tecrübesi, annenin anotomisi-kilo değil ama, rahmin dönüklüğü, kistler vb. etkili oluyor.
Özetle bence doktorunun önerisine uy, idrar sıkışık da gitme derim çünü vajinal için tam tersine önce tuvalete gitmeni istiyorlar :) En azından her iki ihtimale de hazırlıklı git :)) Şimdiden hayırlı olsun, ilk kontrolün çok iyi geçer inşallah.
merhabalar hg nizz hanımlarrr
Semoooş neredesin sen? Yarın bildirim yapsan artık diyorum????

Asumancığım, endokrinde var mıdır bilmiyorum, sanırım diyetisyenlerde oluyor, hani şu yağ-kas-su oranını ölçen makinalardan. İşte onlarla bir de oranlarını ölçtürsen? Bence sen olduğundan daha zayıfsın, doktor verme artık demiş, çünkü görünüm olarak fazla kilolu değilsin artık, kilonu söyleyince 5 kg daha versen olur demiş değil mi? Güzel spor yapıyorsun ve bu nedenle bence kas oranın arttı, kaslar da ağır çeker. Yani yağ oranının azaldı ve gizli kilo verdin bence, tartıda aynı görüyorsun ama kas kazandığın için aynı görüyorsun. Bilmem anlatabildim mi?
Bir de örnek vereyim, daha önce çalıştığım yerde spor eğitmeni bir kız vardı, vücut geliştirmeye de merak saldığı için epey kaslıydı vücudu. Boyu sanırım 1.65 ile 1.70 arasındaydı, bir gün bana 80 kg olduğunu söyleyince dumura uğradım, kesinlikle göstermiyordu aynı aşağıdaki resimdeki gibiydi. "Zaten sırf kaslarım 65 kg çekiyor benim, kaslı insanlar ağır çekerler, önemli olan yağ oranıdır, o fazla oldukça şişman görünürsünüz" demişti. Aklıma gelince paylaşmak istedim :)))

Son düzenleme:
evet haklsısın mutlucum kendime gelmeliyim artıkk dayak lazım banaa başka bişi değil oyyyyyyyy oyyyy

valla sopa şu bu yazık ediyoruz kendimize emeğimize elbet güzelliğimize en önemlisi de sağlığımıza. geçen bahar ağzımızla kuş tutmuşuz 90 altını görmek için. ne kolay vazgeçtik 8li kilolarda sonbahar da. hızla 100 koşuyoruz.
o yüzden bitti
şu bu vs oldu ben stres oldum bunalım oldum yokkkkk bu yaz bu iş bitecekkkkkkk

şimdi fıstığın ben ne arabalardan anlıyorum ne bişi sahip olma hırsım vardır amma nedense cecuğumun annesi gibi saçlarım ruzgarda ucussun eşerbım hatta ucsun gibi fantezim var cocukluğumdan beri bu gün aklıma duştu. bende direk benimkine döndüm o da olur diyor. alırsam gezeriz zayıf zayıffff

:26::26::26::26::26: geçmişe gittim ilk geldiğim günlere oku oku ayyy takıldım yineeee ben de bıktım aama kendimden yaaaa
şey kem küm bildirim mii bu hafta mı öhöhmmmm şeyyyy burda olayım da bildirim yapmayım yarn veli toplantısı yapacağım onun telaşıyla gelemem erken haftaya yapacağım artık inş ama artık kesin dönüş yapacağımm alamanyadan döndümmmmmmmm:26::26::26::26::26:

beni de gezdirin heriiiii nolurrrr benim zayıflayımda bana araba al diyecek kocamda yok ne edecem artık mutluda pişer bana da düşer geleyim de gezdiriverin

canım çok tatlısın sağol moral desteğin için sanırım biraz kaslandım ama ben yine de şu 7li rakamlara iyice demir atmak istiyorum 6ları görmek zor görünüyor farkındayım 75 felan olsam hiç olmazsa 1 2 kilo alsam versem bile 7lerde kalırım şimdi hemen 80 oluveriyorum o da hiç iyi olmuyor
endokrinci verme dedi de jinekolog kilo var ultrason için bastırmak zorundayım dedi gıcık oldum yaa

herkese hayırlı cumalar
güzel güzel bildirimler olur inşallah ben daha tartılmadım zaten hareket yok bu hafta iyi kaçamak yaptım en son dünkü günde son noktayı koydum inşallah bundan sonra kaçaamak yok artık
ankarada geceden beri yoğun kar var yine okulları tatil etmemişler yine yollar tuzlu ama yine de etselerdi iyi olurdu sanki

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :)
az önce okula diye çıkmıştım ama yolda arkadaş tatil deyince evime döndüm :) nasıl kar yağmış ve halada yağıyor sanırım bu yılın en çok karı bu gece yağmış. karı hiç sevmem ama tatil olunca oğluşumla olacağımı bilince herşey değişiyor :)

bu arada kilomada baktım kilom 75.3ben sanırım geçen hafta reglinin verdiği şişliği attım bu hafta ve bugünden itibaren 3 gün daha iyi beslenip kilo almayacağım sözzzzzzzzz......

özlemcim ne iyi olmuş tatil bize yapmadılar malesef
kilo durumuna da sevindim almazsın sen eminim ben zaten canım

canım bende o haftalarda gittim üstelik 75 kiloydum kese göründü ama bebek yoktu ,2 hafta sonra gel dedi ve su iç dedi gittim bebişim oradaydı :))) ben alttan muayene istemedim nedense ilkini hep o yüzden kaybettim gibi gelir bana tamam kötü bir şeyse dr lar zaten yapmaz ama ne bileyim işte
canım benim ya allah sana kolaylık versin 3 çocukla zor ki ben 1 tanesiyle başa çıkamıoyum bazen :)
görümcen nereden geliyor ben kaçırmışım ankarada mı yoksa şehir dışından mı? desene evde curcuna var :)))

benim okul müdürüm gerçekten çok iyidir kaç yıllık öğretmenim böyle yönetici görmedim, önce öğretmenini gözetir ,korur kollar velilerle bizi hiç muhattap ettirmez ve velilerde ondan çekinir :) zaten veli profilimizde çok iyi ama 1-2 dangalak her zaman olduğu gibi çıkıyor malesef.
bana inan cansel ben bugün yeniden başlıyorum şubat sonu 70i göreceğim sen ne dersen de(hedef fazla olsunda az verirsemde en azından çok yakşalmış olurum :))) şok mok ne varsa yapacağım tatil günleri :) ama okulda olmaz çünkü inanılmaz yoruluyor ve acıkıyorum. birde ben oturarak iş yapan bir öğretmen olamadım gitti hep ayaktayım, öğleden sonra 2 saatten sonra 2 saatte kurs olunca toplam 7-8 saat dersteyim ve hep ayaktayım ,üstüne salı günleri nöbetçilikte eklenince offf yemede yanında yat :)))) canım melis gibi düşün bende skılıdım artık 2 aydır 75ten azcık 70lere yaklaşacağım ama 5 gün diyeti ile değil tabi kendimce yapacağım birşeyler. ama 1-2 günlük şişlik atıcı şeyler yaparım.

hayırlı cumalar canım sanada... sen yine geç mi tartılacaksın yoksa az daha vereyim diye :)))
bende bundan sonra kaçamak yapmak istemiyrum şunun şurasında marta ne kaldı ahanda bahar yoooooooooook akıllandım ben sanırım bu kez.
bizimde geçen sefer tatil yapmadı uyuz kaymakam burada merkez+8 ilçe tatilken bizim ilçe ve 2 tane daha uyuz ilçe tatil olmadı, yollar falan çok kötü ,2 saatte gittik geldik 45 dklık yolu, 2 günde okula geç başladık ,ankara gibi yerde tatil olmaz mı ya? okulları uzaksa gönderme çocukları da rezil olmasınlar yollarda.

özlemcim ne iyi olmuş tatil bize yapmadılar malesef
kilo durumuna da sevindim almazsın sen eminim ben zaten canım

gönderme canım ya servisle falan gidiyorlarsa yazık yolda çocuklara.
aslında alırdımda ben okulda çok ayakta kalıyorum sürekli geziniyorum sanırım ondan :)

bugün sabah başıma ne geldi ,eşimle çıktık beni bırakacak durağa .neyse arabayı alayım diye sitenin kapalı garajına indi bizim garajda dik neyse görevliler temizliyorlar bende ineyim yanına bari hem okulların tail olduğunu da söylerim dedim (sanki tlf yok :) neyse tam ineyim derken pat popomun üstüne yumuşak bir düşüş gerçekleştirdim :))) tam kalkayım derken 1 daha :) bizim kattaki görevli yenge hanım yardım edeyim mi dedi :) yok ben kalkarım derken eşim geldi gördüde :) arkamdan gelen biri bana laf ederken o da düştü :) 5 yıl muş gibi yerde yaşadım 1 kez düşmedim ya rabbi halime bakkkkkk :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…