bacım 41 kere maşallah 3 tane küçük sıpışla bu hafıza allahım maşallah maşallah nazarlardan sakın rabbim. evet canım biz karar vermiycez. önce hangisi gel derse. ama kayseriden haber geldi bugün. evraklarımız havuzdaymş. alımlara mühendislerden başlamışlar. en az 2 ayı bulurmuş bize sıra gelmesi. bu arada yeni resim ekledim 3 tane bakın bakıyım güzelleşmişmiyim.
banucum seninde güzelliklerini görürüz umarım yakın zamanda.
Evet ben de, ben de :)) Geçen haftadan beri neredeyse 2 kg artıda olduğum için çok üzülmüştüm. Pazartesiden beri nasıl dikkat ediyorum anlatamam. Sevgililer günü pastası hesabımı bozdu gerçi ama ertesi gün 1.5 saat yürüdüm belki fayda etmiştir. yarı ne çıkacak çok merak ediyorum, özellikle tartılmadım hafta içi, kendi kendime heyecan yaptım. Eğer hala artıdaysam oturup ağlayabilirim sinirimden, o derece çaba sarf ettim :))inşallah sonuçlarınız iyi çıkar. anneciğe selamlar. ama annem geldi diye sakın 15 günde 2 kilo olayımızı savsatmak yok. yarın bildirimde kilona göre -2 olacaz mart başı.
umutt sende
Hiç de saçma değil bence, ben de yaparım böyle şeyler :)) Ben 6-7 ay önce -yanılmıyorsam- Semiran'ın tavsiyesi ile Esse'den almıştım tartımı süper memnunum. Ben alırken %50 indirim vardı, fiyatı da çok uygundu, gene var galiba indirim aklında bulunsun :))c.tesi günü gidicem kendime bi tartı alıcam bende
evdeki de sağlam ama olsun yeni bi tartı alıcam
belki bana uğur getirir :) (çok mu saçma bi düşünce oldu)
slmlar herkese
....umutçum verdiğin bilgiler benim içn çok değerli.hem süt hakkında hemde bulaşık makinesi hakkında çok teşekkür ederim zaman ayrıdığın ve cevapladığın için.bu arada sevgililer günü irade örneği gösterip yememeye çabaladığın için de (olsun önemli olan niyet yemişsin ama yemesen kocacını kıracaktın gerçekten),kendine olan inancından dolayı M beden ciciler aldın diyede sana kocaaaaa
....hepinize günaydın kızlar.. keyifler iyidir inşallah...
spora başlamak için doktor kontrolümü yaptırdım sabah geç geldim işe... haftada 3 gün gitmeyi düşünüyorum evime yakınbir yer buldum..önce 1 aylık başlıcam..inaşşlah devamını getirebilirm yok be böle bişeye niyetlendiğimde kedin bişey çıkıyor ama inşallah yaza kadar faydasını görrüüm kilo veremiyorum en azından spor yapıyımda sağlığımda elden gidiyor
Canım ben de bildiklerimi paylaşayım. İlk hamileliğimde bebeğimi 18. hafta aldırmak zorunda kaldım ben de, yaşam endikasyonu yoktu, sebep de kromozom anomalisi idi (trizomi 18). Bu sebeple çok pimpirikli idim tekrar hamile kalınca, kendim gibi titiz ve anlayışlı bir kadın doktor buldum, babam da doktordur kolay beğenmem ama doktorum süperdi. Neyse bana herşeyi çok detaylı açıklamıştı, onun açıklamalarını aktarıyorum sana "Umutçuğum gebeliğin ilk haftalarında embriyo çok küçüktür ve iyi görebilmek için vajinal ultrason yapılması daha iyidir. Bunun kesinlikle hiçbir tehlikesi olmadığı gibi, tehlikeleri daha kolay yakaladığımız için faydası da vardır, hele sen sorunlu gebelik yaşamışsın, ben sana 16. haftaya kadar vajinal ultrasonla bakacağım" demişti. Karından da 7 hafta civarında görülebilir ama kendi haftanda olması gereken yolk sac, kalp atışı vb. vajinal çok daha iyi görünüyor. Biraz da makinanın kalitesi, doktorun tecrübesi, annenin anotomisi-kilo değil ama, rahmin dönüklüğü, kistler vb. etkili oluyor.Kızlarrrr...!!! Birkaç sene içinde doğuranlar bana bi yardım edermisiniz? Ben ilk hamileliğimde 84 kiloydum ve doktor 6-7 haftalarda üstten göremeişti bebeği ultrason çubuğuyla bakmıştı sizindemi öyle oldu? Yani göbek var diemi gözükmüyo üstten yoksa yapısalmı acaba?
Semoooş neredesin sen? Yarın bildirim yapsan artık diyorum????merhabalar hg nizz hanımlarrr
Asumancığım, endokrinde var mıdır bilmiyorum, sanırım diyetisyenlerde oluyor, hani şu yağ-kas-su oranını ölçen makinalardan. İşte onlarla bir de oranlarını ölçtürsen? Bence sen olduğundan daha zayıfsın, doktor verme artık demiş, çünkü görünüm olarak fazla kilolu değilsin artık, kilonu söyleyince 5 kg daha versen olur demiş değil mi? Güzel spor yapıyorsun ve bu nedenle bence kas oranın arttı, kaslar da ağır çeker. Yani yağ oranının azaldı ve gizli kilo verdin bence, tartıda aynı görüyorsun ama kas kazandığın için aynı görüyorsun. Bilmem anlatabildim mi?merhaba kızlar kanımı verdim geldim yarın öğleden sonra alacağız sonuçları doktor vermeyin artık kilo dedi boyumu kilomu söyleyince5 kilo daha versen yeter dedi
umutcum evet sen demiştin canım sanırım üşümem ve bu ara uykuya düşmem bundanmış neyseki ipin ucunu bırakmadım da kilo almadım bari
evet haklsısın mutlucum kendime gelmeliyim artıkk dayak lazım banaa başka bişi değil oyyyyyyyy oyyyy
şimdi fıstığın ben ne arabalardan anlıyorum ne bişi sahip olma hırsım vardır amma nedense cecuğumun annesi gibi saçlarım ruzgarda ucussun eşerbım hatta ucsun gibi fantezim var cocukluğumdan beri bu gün aklıma duştu. bende direk benimkine döndüm o da olur diyor. alırsam gezeriz zayıf zayıffffEvet ben de, ben de :)) Geçen haftadan beri neredeyse 2 kg artıda olduğum için çok üzülmüştüm. Pazartesiden beri nasıl dikkat ediyorum anlatamam. Sevgililer günü pastası hesabımı bozdu gerçi ama ertesi gün 1.5 saat yürüdüm belki fayda etmiştir. yarı ne çıkacak çok merak ediyorum, özellikle tartılmadım hafta içi, kendi kendime heyecan yaptım. Eğer hala artıdaysam oturup ağlayabilirim sinirimden, o derece çaba sarf ettim :))
Bugün canım sıkkında kafam dağılsın diye Via Port'a gittim, evime uzak ama gittim. Nasıl ucuzluk vardı anlatamam, kendime ayakkabı aldım süper topuklu ve şık cinsinden :)) nasılsa inceleceğim artık topuklu da giyebilirim değil mi
mutlucuğum üstü açık araba sana yakışır, tam öyle özgür ruhlu bir tipsin zaten :) Çok makul fiyatlara çok tarz arabalar var ikinci ellerde... Eminim ben o kiloları vereceğine, inşallah eşin işin ciddiyetinin farkındadır :))
Hiç de saçma değil bence, ben de yaparım böyle şeyler :)) Ben 6-7 ay önce -yanılmıyorsam- Semiran'ın tavsiyesi ile Esse'den almıştım tartımı süper memnunum. Ben alırken %50 indirim vardı, fiyatı da çok uygundu, gene var galiba indirim aklında bulunsun :))
Hayırlı olsun canım. Çevrenden birini de kandırsan, beraber gidip gelirsiniz, tavsatma ihtimali düşüyor o zaman :)) Ne güzel, hepimiz ataktayız, süperizzzz.
Canım ben de bildiklerimi paylaşayım. İlk hamileliğimde bebeğimi 18. hafta aldırmak zorunda kaldım ben de, yaşam endikasyonu yoktu, sebep de kromozom anomalisi idi (trizomi 18). Bu sebeple çok pimpirikli idim tekrar hamile kalınca, kendim gibi titiz ve anlayışlı bir kadın doktor buldum, babam da doktordur kolay beğenmem ama doktorum süperdi. Neyse bana herşeyi çok detaylı açıklamıştı, onun açıklamalarını aktarıyorum sana "Umutçuğum gebeliğin ilk haftalarında embriyo çok küçüktür ve iyi görebilmek için vajinal ultrason yapılması daha iyidir. Bunun kesinlikle hiçbir tehlikesi olmadığı gibi, tehlikeleri daha kolay yakaladığımız için faydası da vardır, hele sen sorunlu gebelik yaşamışsın, ben sana 16. haftaya kadar vajinal ultrasonla bakacağım" demişti. Karından da 7 hafta civarında görülebilir ama kendi haftanda olması gereken yolk sac, kalp atışı vb. vajinal çok daha iyi görünüyor. Biraz da makinanın kalitesi, doktorun tecrübesi, annenin anotomisi-kilo değil ama, rahmin dönüklüğü, kistler vb. etkili oluyor.
Özetle bence doktorunun önerisine uy, idrar sıkışık da gitme derim çünü vajinal için tam tersine önce tuvalete gitmeni istiyorlar :) En azından her iki ihtimale de hazırlıklı git :)) Şimdiden hayırlı olsun, ilk kontrolün çok iyi geçer inşallah.
Semoooş neredesin sen? Yarın bildirim yapsan artık diyorum????
:26::26::26::26::26: geçmişe gittim ilk geldiğim günlere oku oku ayyy takıldım yineeee ben de bıktım aama kendimden yaaaavalla sopa şu bu yazık ediyoruz kendimize emeğimize elbet güzelliğimize en önemlisi de sağlığımıza. geçen bahar ağzımızla kuş tutmuşuz 90 altını görmek için. ne kolay vazgeçtik 8li kilolarda sonbahar da. hızla 100 koşuyoruz.
o yüzden bitti
şu bu vs oldu ben stres oldum bunalım oldum yokkkkk bu yaz bu iş bitecekkkkkkk
şey kem küm bildirim mii bu hafta mı öhöhmmmm şeyyyy burda olayım da bildirim yapmayım yarn veli toplantısı yapacağım onun telaşıyla gelemem erken haftaya yapacağım artık inş ama artık kesin dönüş yapacağımm alamanyadan döndümmmmmmmm:26::26::26::26::26:Evet ben de, ben de :)) Geçen haftadan beri neredeyse 2 kg artıda olduğum için çok üzülmüştüm. Pazartesiden beri nasıl dikkat ediyorum anlatamam. Sevgililer günü pastası hesabımı bozdu gerçi ama ertesi gün 1.5 saat yürüdüm belki fayda etmiştir. yarı ne çıkacak çok merak ediyorum, özellikle tartılmadım hafta içi, kendi kendime heyecan yaptım. Eğer hala artıdaysam oturup ağlayabilirim sinirimden, o derece çaba sarf ettim :))
Bugün canım sıkkında kafam dağılsın diye Via Port'a gittim, evime uzak ama gittim. Nasıl ucuzluk vardı anlatamam, kendime ayakkabı aldım süper topuklu ve şık cinsinden :)) nasılsa inceleceğim artık topuklu da giyebilirim değil mi
mutlucuğum üstü açık araba sana yakışır, tam öyle özgür ruhlu bir tipsin zaten :) Çok makul fiyatlara çok tarz arabalar var ikinci ellerde... Eminim ben o kiloları vereceğine, inşallah eşin işin ciddiyetinin farkındadır :))
Hiç de saçma değil bence, ben de yaparım böyle şeyler :)) Ben 6-7 ay önce -yanılmıyorsam- Semiran'ın tavsiyesi ile Esse'den almıştım tartımı süper memnunum. Ben alırken %50 indirim vardı, fiyatı da çok uygundu, gene var galiba indirim aklında bulunsun :))
Hayırlı olsun canım. Çevrenden birini de kandırsan, beraber gidip gelirsiniz, tavsatma ihtimali düşüyor o zaman :)) Ne güzel, hepimiz ataktayız, süperizzzz.
Canım ben de bildiklerimi paylaşayım. İlk hamileliğimde bebeğimi 18. hafta aldırmak zorunda kaldım ben de, yaşam endikasyonu yoktu, sebep de kromozom anomalisi idi (trizomi 18). Bu sebeple çok pimpirikli idim tekrar hamile kalınca, kendim gibi titiz ve anlayışlı bir kadın doktor buldum, babam da doktordur kolay beğenmem ama doktorum süperdi. Neyse bana herşeyi çok detaylı açıklamıştı, onun açıklamalarını aktarıyorum sana "Umutçuğum gebeliğin ilk haftalarında embriyo çok küçüktür ve iyi görebilmek için vajinal ultrason yapılması daha iyidir. Bunun kesinlikle hiçbir tehlikesi olmadığı gibi, tehlikeleri daha kolay yakaladığımız için faydası da vardır, hele sen sorunlu gebelik yaşamışsın, ben sana 16. haftaya kadar vajinal ultrasonla bakacağım" demişti. Karından da 7 hafta civarında görülebilir ama kendi haftanda olması gereken yolk sac, kalp atışı vb. vajinal çok daha iyi görünüyor. Biraz da makinanın kalitesi, doktorun tecrübesi, annenin anotomisi-kilo değil ama, rahmin dönüklüğü, kistler vb. etkili oluyor.
Özetle bence doktorunun önerisine uy, idrar sıkışık da gitme derim çünü vajinal için tam tersine önce tuvalete gitmeni istiyorlar :) En azından her iki ihtimale de hazırlıklı git :)) Şimdiden hayırlı olsun, ilk kontrolün çok iyi geçer inşallah.
Semoooş neredesin sen? Yarın bildirim yapsan artık diyorum????
şimdi fıstığın ben ne arabalardan anlıyorum ne bişi sahip olma hırsım vardır amma nedense cecuğumun annesi gibi saçlarım ruzgarda ucussun eşerbım hatta ucsun gibi fantezim var cocukluğumdan beri bu gün aklıma duştu. bende direk benimkine döndüm o da olur diyor. alırsam gezeriz zayıf zayıffff
Asumancığım, endokrinde var mıdır bilmiyorum, sanırım diyetisyenlerde oluyor, hani şu yağ-kas-su oranını ölçen makinalardan. İşte onlarla bir de oranlarını ölçtürsen? Bence sen olduğundan daha zayıfsın, doktor verme artık demiş, çünkü görünüm olarak fazla kilolu değilsin artık, kilonu söyleyince 5 kg daha versen olur demiş değil mi? Güzel spor yapıyorsun ve bu nedenle bence kas oranın arttı, kaslar da ağır çeker. Yani yağ oranının azaldı ve gizli kilo verdin bence, tartıda aynı görüyorsun ama kas kazandığın için aynı görüyorsun. Bilmem anlatabildim mi?
Bir de örnek vereyim, daha önce çalıştığım yerde spor eğitmeni bir kız vardı, vücut geliştirmeye de merak saldığı için epey kaslıydı vücudu. Boyu sanırım 1.65 ile 1.70 arasındaydı, bir gün bana 80 kg olduğunu söyleyince dumura uğradım, kesinlikle göstermiyordu aynı aşağıdaki resimdeki gibiydi. "Zaten sırf kaslarım 65 kg çekiyor benim, kaslı insanlar ağır çekerler, önemli olan yağ oranıdır, o fazla oldukça şişman görünürsünüz" demişti. Aklıma gelince paylaşmak istedim :)))
Eki Görüntüle 348800
canım bende o haftalarda gittim üstelik 75 kiloydum kese göründü ama bebek yoktu ,2 hafta sonra gel dedi ve su iç dedi gittim bebişim oradaydı :))) ben alttan muayene istemedim nedense ilkini hep o yüzden kaybettim gibi gelir banaKızlarrrr...!!! Birkaç sene içinde doğuranlar bana bi yardım edermisiniz? Ben ilk hamileliğimde 84 kiloydum ve doktor 6-7 haftalarda üstten göremeişti bebeği ultrason çubuğuyla bakmıştı sizindemi öyle oldu? Yani göbek var diemi gözükmüyo üstten yoksa yapısalmı acaba?
canım benim ya allah sana kolaylık versin 3 çocukla zor ki ben 1 tanesiyle başa çıkamıoyum bazen :)slmlar herkese
dün çok yoğundum okuyup okuyuo cevap yazamadım bi türlü.bugnü de yoğunm ve pazara kadarda dolu geçecek sanırım.büyük ihtimal görümcem bu akşam gelecek 2 çocuklu 2 gün fln kalabilir bilmiyorum eşi şehir dışına gitti.dün de eşim çok geç geldi 11 i geçiyordu ve ben kafayı yidim resmen.çocuklar bi alemdi.kimi zaman iyi gidiyorda kimi zaman kafayı yediriyorlar üçüde bi alem oluyor.yemeleri oynamaları,istekleri...bugün sabah büyük kızım biraz ateşliydi göndermedim kreşe.sabahtan beri naz yapıyor tabi bebekte var.bi ona bi ona yetişmeye çalışıyorum.ikisini de uyuttum da rahat ettim biraz çok şükür.
asuuuu çok merak etmiştim seni.inşallah sonuçların iyi çıkar canım.aslında bi terslik olduğu da belliydi biraz ama moralini bozmak istemedi kimse heralde.yani 80 de o kadar uzun saydınki oysa mükemmel yürüyüş lesli vs...çok azimliydin.neyse iyiki almamaşsın bari.regl olamayışın kistlerden kaynakalanıyor heralde?onun sayesinde diğer sıkıntınıda öğrenmiş oldun.her işte bir hayır var.aslında senle konuşmuştuk 30 kg sonrası bi tahlililerini yenile diye değilmi öyle hatırlıyorum?hepimizin ara ara yaptırması gerek.eşime de bi türlü söz dinletemiyorum bu konuda.bu arada tanışma yıldönümünüzde kutlu olsun
beyza ablacım çok geçmiş olsunAllah şifalar versin
ayşe annen için gözünaydın inşallah kontrolü iyi geçer .emirede geçmiş olsun.
leah sana da geçmiş olsun.biz senle yaknıız 3 çocuklu bayanlar.3 meleğm nerelerde ben onuda merak ediyorum
umutçum verdiğin bilgiler benim içn çok değerli.hem süt hakkında hemde bulaşık makinesi hakkında çok teşekkür ederim zaman ayrıdığın ve cevapladığın için.bu arada sevgililer günü irade örneği gösterip yememeye çabaladığın için de (olsun önemli olan niyet yemişsin ama yemesen kocacını kıracaktın gerçekten),kendine olan inancından dolayı M beden ciciler aldın diyede sana kocaaaaa
özlemcim okul müdürün için yanlış düşünmüşüm onada gösterdiği iyi niyet içni teşekkür ederiz böyle müdür bulmak zor.biraz hava ısınınca ve şu bikaç haftayı geçirince(bebişinle ayrılık psikolojisi)diyetine devam edeceğine inanıyorum ama bence şoook yapma.
nevincim bu arada spor yapma kararın içni seni delıyorum kocaman.
mutlum herkese azminden kararından neşenden verdiğin için çok teşekkür ederiz topikçek sanada
unuttuklarım mutlaka vardır çok özür dilerim unuttuklarımdan
herkese hayırlı cumalar
güzel güzel bildirimler olur inşallah ben daha tartılmadım zaten hareket yok bu hafta iyi kaçamak yaptım en son dünkü günde son noktayı koydum inşallah bundan sonra kaçaamak yok artık
ankarada geceden beri yoğun kar var yine okulları tatil etmemişler yine yollar tuzlu ama yine de etselerdi iyi olurdu sanki
özlemcim ne iyi olmuş tatil bize yapmadılar malesef
kilo durumuna da sevindim almazsın sen eminim ben zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?