gönderme canım ya servisle falan gidiyorlarsa yazık yolda çocuklara.
aslında alırdımda ben okulda çok ayakta kalıyorum sürekli geziniyorum sanırım ondan :)
ceco ben senin ayran detoksunun sonucunu merak ediyorum
rabbim korusun hepsini . canım ya ben oldukça yumuşak bir düşüş yaşadım acıma falan olmadı sanki kayıyormuşum gibi oldu dengeli düştüm popişin üstüne sağolasın yinede :)geçen hafta da göndermedm bu hafta gitsinler artık küçüğün okulu yakın ama büyük dolmuşla gidiyor Allah kazadan korusun yollar açık şükür azcık yokuşlu ama
geçmiş olsun sana da dün de benim büyük kızım düşmüş bugün her yerim acıyor diyodu
canım ya almaktan iyidir. sağ salim gidin gelin inşallah canımgünayyydınnn den gesizim bi hafta 1 kilo veriyorum öbür hafta vermi yorum ortasını bulamadım gitiiii
yene bu hafta 83 aynnıyım
beyzuss spor 200 dk cık
kar doğunun çilesi malesef buradada var salı günü ankaraya gidicez nası gidicez korkuyorum valla burdan elazığa gitmemiz gerekiyo en yakın hava alanı orada bakallım inşallah sağ sali gider döneriz
Günaydın Güzeller
Hemen bildirimimi yapıp kaçıyorum eşim işe gidicek laptobu beklerhala diğerini yapamadı gitti.
Neyse artık akşama bol bol sohbetimizi ederiz nasılsa
Bu hafta kilomda maalesef bir değişiklik yok ama yinede sevinçliğim en azından artı cıkmadım
Çok çok az spor da var 40 dakika kadar
Valla nasıl bir şeydir anlamadım ama ne zaman az da olsa spor yapsam o hafta kilo veremiyorumGeçenlerde dikkatimi çekmişti ve geçmişte de hep öyle olmuş neyse yinede yapayım ki en azından sarkmalarım olmasın
Hadi ben kaçtım hepinizi kocaman öpüyorum
Özlem senide özellikle tebrik ederimokadar yedim yedim dedin ama nerene yedin inşallah hep öyle devam edersin
Birde geçmiş olsun Allahtan yumuşak düşmüşsünde bir yerine birşey olmamış.
aa demek sende de vardı pko ve insülin direnci..desene aynı kaderlarimiz...
peki evlenginin üzerinden ne kadar gecti? kaç yıl cocuk istedin?
vallahi bana umut oldun
30 çok az değil mi ben ikinci kızımı 36 yaşımda doğurdum şimdi 2 yaşında bende şu kilolarım biraz gitsin 3. bebeği düşünüyorum 40 olmadan inşallah çok mu geç sizceGünaydın kızlariyi bir gün olsun hepimize. Ben erkencikten kalkıp kahvaltımı yaptım kocacımla , gönderdim işe . Geçmişi okudum. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hepinize. İyiki varsınız. Bu arada düşündümde 30 a kadar doğurun diyo doktorlar gerçi son zamanlarda 35 e çektiler :)) kadın vücudu ilk doğumla gelişimini tamamlıyormuşya , ondan max 35 e kadar doğurun diyorlar. Bende sınırda sayılırım. 80 doğumluyum. Ben düz hesap 2012 -1980 = 32 diyorum düz hesap ama yoksa 33 mü oluyo varmı bu yaş hesabından anlayan biri acaba?
Kızına geçmiş olsun çocuklar hastalanınca insanın eli ayağı dolaşıyorKizlar,
Biturlu giremiyorum... Yine hastaliklar. gecen hafta kizim yuksek ateslendi.. Ates dusurucu de kurdesen yapti... Kabus gibi bir hafta daha gecti... Ates dusurucu veremedik.. Gece kaldirip kaldirip dusa soktum kizi..
Bu arada 90,2 kilo gorerek rekora kostum... Ama haftaya iyi olacak. İki gundur dukanvari bir diyet yapiyorum. Yillar once Montignac ile cok iyi sonuclar almistim. Emziriyorum diye yapmiyordum... Yavastan bebegi de sutten kesiyorum. Gece tek ogune indirdim artik emmeyi... Dolayisiyla biraz tekyonlu ama sonuc alacak saglikli birsentez yaptim. Cabuk verecem gibime geliyor yeterki tavsatmiym...
Simdi bir gecmise bakip doneyim.
Sevgiler
Ayşeciğim oğluna da annene de geçmiş olsun bu kansen nasıl bir hastalık bulaşıcı sanki çevremde o kadar çok varki allah şifa versin canım yediklerimiz hep yapay hep katkılı hep hormonlu o yüzden bu hastalık bu kadar çoğaldıemir de ishal olmuş dün kreşten almaya gittiğimde söylediler
akşamda 2 kere yaptı yatana kadar
muz falan verdim bende
bakayım bugünde devam ederse akşam patates haşlarım evde yoktu dün alırım
reflor veririm bide
Çok geçmiş olsun . Bu kanser ne biçim bişey yaa artık herkeste var. Allah korusun hepimizi. Benim annemdede troid kanseri çıktı , ameliyat ve sonrasında atom verdiler. Şimdi iyi çok şükür
geçen hafta 79.7
bu hafta 80.7
gelen 1kg
sporum 100dk
kızlar selam, oğluşumla geldik, bakalım neler yapıyosunuz diye, havalar soğuk olduğundan olsa gerek herkes de bir motivasyon kaybı, güneş kendini gösterince enerjiniz yerine gelir umarım, hepinizi kocaman öpüyorum factor b canım seni de tebrik ediyorum allah sağlıcakla kucağına almayaı nasip etsin
Asumancığım nasıl oldun bu gün alacaksın değil mi sonuçlarını inşallah önemli bir şey çıkmaz gelen 1 kiloyu da sen verirsin senin iradeni istiyorum ben bu aralar çok bozdum bir türlü toparlanamıyorum motivasyona ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?