Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın hayırlı cumalar
KİLO BİLDİRİMİ
geçen hafta 85.8
bu hafta 86
bu hafta yediğim hamur işleri artı olarak dönmüş bunada şükür

gönderme canım ya servisle falan gidiyorlarsa yazık yolda çocuklara.
aslında alırdımda ben okulda çok ayakta kalıyorum sürekli geziniyorum sanırım ondan :)

geçen hafta da göndermedm bu hafta gitsinler artık küçüğün okulu yakın ama büyük dolmuşla gidiyor Allah kazadan korusun yollar açık şükür azcık yokuşlu ama
geçmiş olsun sana da dün de benim büyük kızım düşmüş bugün her yerim acıyor diyodu

günaydınn kızlarrrrr....herkezee hayırlıı cumalarrrrrrrrr.....bugün dışarıda olucam kilo bildirimimi yapmak istedim öncee...

kiloo :: aynıı

spor::: 200 dk.

kilo verenleriii tebrikkkk ediyorummmmm.....hepinizi öptümmmmm.....

günayyydınnn den gesizim bi hafta 1 kilo veriyorum öbür hafta vermi yorum ortasını bulamadım gitiiii

yene bu hafta 83 aynnıyım
beyzuss spor 200 dk cık

kar doğunun çilesi malesef buradada var salı günü ankaraya gidicez nası gidicez korkuyorum valla burdan elazığa gitmemiz gerekiyo en yakın hava alanı orada bakallım inşallah sağ sali gider döneriz

Son düzenleme:
Günaydın Güzeller

Hemen bildirimimi yapıp kaçıyorum eşim işe gidicek laptobu bekler hala diğerini yapamadı gitti.
Neyse artık akşama bol bol sohbetimizi ederiz nasılsa

Bu hafta kilomda maalesef bir değişiklik yok ama yinede sevinçliğim en azından artı cıkmadım
Çok çok az spor da var 40 dakika kadar

Valla nasıl bir şeydir anlamadım ama ne zaman az da olsa spor yapsam o hafta kilo veremiyorum Geçenlerde dikkatimi çekmişti ve geçmişte de hep öyle olmuş neyse yinede yapayım ki en azından sarkmalarım olmasın

Hadi ben kaçtım hepinizi kocaman öpüyorum
Özlem senide özellikle tebrik ederim okadar yedim yedim dedin ama nerene yedin inşallah hep öyle devam edersin
Birde geçmiş olsun Allahtan yumuşak düşmüşsünde bir yerine birşey olmamış.

günaydın kızlar...
ben daha basküle çıkmaya korkuyorum çünki bu sıra ben gittim bana geldiler hep ikramlar beni mahvetmiş olabilir bakalım birazdan tartılırım bağırsaklardada tık yok belki çalışır sıcak su içeyim...3 gündür spor yapmaya bile vakit bulamadım

ceco ben senin ayran detoksunun sonucunu merak ediyorum

Canım onu geçen hafta değil bir önceki hafta yapmıştım ve çarşamba günü başlayıp cuma bildirime 1 kilo vermiştim tabi bir önceki bildirimimle kıyasla. Aslında Çarşamba 112i bile görmüştüm ve cuma 110.7 olmuştum sonra geçen haftada normal beslenmeyle 800 gr vermiştim bu haftada sporla 0 gr verdim öyle bir dengesiz bünye var işte bende

rabbim korusun hepsini . canım ya ben oldukça yumuşak bir düşüş yaşadım acıma falan olmadı sanki kayıyormuşum gibi oldu dengeli düştüm popişin üstüne sağolasın yinede :)
canım ya almaktan iyidir. sağ salim gidin gelin inşallah canım

banuşum geçen hafta çok yedim hatta kaç haftadır öyleyim 15 tail girdi sapıttım hala devam 1 ay oldu yani :) geçen hafta dahada sapıttım regl öncesiydi ya. gerçekten çok yedim ama okulda çok hareketliyim işte sanırım ondan almadım. aman aman nazar etme ne olur :) inşallah canım ya hep yesem ama almasam ne güzel olurdu:)
sağol canım olmadı şükür :)

aa demek sende de vardı pko ve insülin direnci..desene aynı kaderlarimiz...
peki evlenginin üzerinden ne kadar gecti? kaç yıl cocuk istedin?

vallahi bana umut oldun

4. seneye girdik canım , ama ben geç evlendim sayılır o yüzden hep istedik bebiş evlendiğimiz günden beri. Tedavi gördüm ben , gayette düzeldi herşey , doğum kontrol hapını bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım. Antalyada olsan sana doktorumu tavsiye ederdim

30 çok az değil mi ben ikinci kızımı 36 yaşımda doğurdum şimdi 2 yaşında bende şu kilolarım biraz gitsin 3. bebeği düşünüyorum 40 olmadan inşallah çok mu geç sizce
Kızına geçmiş olsun çocuklar hastalanınca insanın eli ayağı dolaşıyor
Ayşeciğim oğluna da annene de geçmiş olsun bu kansen nasıl bir hastalık bulaşıcı sanki çevremde o kadar çok varki allah şifa versin canım yediklerimiz hep yapay hep katkılı hep hormonlu o yüzden bu hastalık bu kadar çoğaldı
Çok geçmiş olsun . Bu kanser ne biçim bişey yaa artık herkeste var. Allah korusun hepimizi. Benim annemdede troid kanseri çıktı , ameliyat ve sonrasında atom verdiler. Şimdi iyi çok şükür

Senin de annene geçmiş olsun allah acil şifalar versin

ASU canım sakın takma kafana sen onu verirsin hem bu hafta çok yediğinden bahsetmişsin bak bende geçen haftaya göre verdim sende verirsin ,ama biraz daha sıkı yap ki kilo alsan bile 80i görme 77 falan olmaya gayret et. mart başı tekrar yarış mı yapsak ne dersin? ya da hemen mi başlasak vakit kaybetmeden

Aaaaa çok sevindim , tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemde 24 hafta olmuş maşallahhhh

Kilo bildirimi yapayım bu durumdan hiç memnun değilim onu söylemek istiyorum öncelikle
Geçen hafta : 92.6 kg
Bu hafta :92.6 kg
ne gelen var nede giden
Spor sadece 90 dk
Bu hafta artık toparlanmam gerekiyor bu ay hiç iyi değil sonuçlarım

iyiyim canım şükür bugün alacağım sonuçları
irade desen bende de yok bu ara ama artık toparlayacağız beraberce yok bu işin sonu ben de bugünden itibaren eskiye dönmeye çalışacağım bakalım leslie de yapmam lazım aslında
şart koyacağım kendimi her gün en azından yarım saat yapsam diyorum bir de gece aç yatacaksın başka yolu yok bu işin artık aç geceler bizi bekliyoooooor
kaç gündür su da içmiyordum bugün 3 lt suyumu da içeceğim inşallah
sen de başla bugünden pazartesiyi bekleme sakın

cecoooooo canım ben niye kilo almadığımı buldum hem regl hemde çocuklarla kartopu oynuyoruz :))) sağolsun beden eğitimi dersleri :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…