Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

30 çok az değil mi ben ikinci kızımı 36 yaşımda doğurdum şimdi 2 yaşında bende şu kilolarım biraz gitsin 3. bebeği düşünüyorum 40 olmadan inşallah çok mu geç sizce
n[/B]

sende bendensin desene bende 3. yü düşünüyorum da 1-2 sene sonra 33 yaşındayım bende allah isteyen herkeze versin çok seviyorum çocuklsrı şu gurbet olmasa daha serii doğururdum heralde tain taşınma mahfoluyorumm

40 yaşında kadın vücudu yenilenirmiş hepten bi yenilik yaparsın artık hayatına

Son düzenleme:

bende yapmayı düşünüyorum da merak ettim o yüzden

saol cnm evet ya çok yaygın artık allah şifa versin herkese

beni de gezdirin heriiiii nolurrrr benim zayıflayımda bana araba al diyecek kocamda yok ne edecem artık mutluda pişer bana da düşer geleyim de gezdiriverin

kendine alırsın böcüğüm sen,
ayrıca akşam gündüzün gazı bozuldu, gelince "araba alırız daaaaa üstü açık da neymiş bindirmem ben oğlumu" diyerek hayal dünyama sekte vuruldu

umutttt çok güzel açıklamışsın canım aynı durumu bende yaşadığım için zaten bu kadar tedirgin oldum benimde ilk bebeğimin kalbi durdu 8. haftalarda doktor kromozom anomali dedi banada o yüzden hep aklımda kaldı ultrason çubuğundanmı oldu acaba die. Ama senin 2. bebeğinde ultrason çubuğuyla bakılmış sanırım ve bir sorun olmamış. Bende artık doktorun kararına bırakıcam o zaman , içimi rahatlattın teşekkür ederim

Dışarıda bir güneş var sanki bahar gelmiş. Atıcam hemen kendimi dışarıya biraz temiz hava, alışveriş, yürüyüş. Sonra gelirim yine Kilo verenleride tebrik ediyorum

cesaretinizden dolayı kutlarım 3. düşünen hanımlar ben 2. düşünmeye başlayınca bile geriliyorum.

herkese günaydın.

kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.

geçen hafta 96 kg
bu hafta 94.5 kg

budurumda 2 martta 92 hedefim. 2.5 kg mı mart başına kadar cuf cuflamak.

maalesefki artıdayım kilom 110 yenacım..
sporumda180 dak..

factor b nisanda 1 sene olacak korunmayı bırakalı ama allahın vardır bir bildiği bende zaten nazın huysuzluklarından dolayı cesaretlenemiyordum (korunmayı bıraktım ama hamile kalırsam ne yaparım diyrdum)ama iki aydır çok istiyorum artık,allah inşallah verir olmazsada sorun değil ben sadece naz için istiyorum bir kardeşi olsun...allah olmayanlara versin inşallah, nasıl olsa anne oldum artık...zaten yaşımda 38 şurda iki sene daha beklerim 40 yaşından sonra istemem zaten büyük söylemiyeyim yinede.....

FOTOLARINA BAKTIM CANIM CİDDİ FARK OLUŞMUŞ.DEVAMI GELSİN İNŞALLAH
VİAPORTA GİTMEYİ BENDE ÇOK İSTİYORUM GERÇEKTEN ÇOK İNDİRİM OLUYORDA AÇIK HAVA OLDUĞUNDAN TIRSIYORUM SOĞUK SEBEBİYLE.VİAPORT BANA YAKIN...
SPOR KONUSUNA GELİNCE EŞİM BAŞLAMIŞTI ZATEN AMA 2-3 KERE GİDEBİLDİ SONRA BELİ TUTULMUŞTU,ŞİMDİ KORKUYOR TEKRAR OLUR DİYE.ZATEN İŞLERİ ÇOK YOĞUN HEP GEÇ ÇIKIYOR VAKİT YOK.ONUN DIŞINDA ÇEVREMİZDE KİMSE YOK. YALNIZDA OLSA DEVAM ETMELİYİM...AĞZIMI YETERİNCE TUTAMIYORUM BARİ ORDAN ENERJİ HARCAYAYIM DİYE DÜŞÜNDÜM..

bugün sabah kalktım Bismillah dedim ve başladım çok şükür
hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hadi yap bildirim bakayım
offf 100 leri gördüm yine yaa (

tamam şimdi yavrus senin hedef belirlendi. marta en çok 98 ile başlamak.(2 haftada 2.5 kilo) hadi bakalımmmmm.
HADİ KIZLARRRR AZMİMİZ DAİM OLSUN...
herkese günaydın.

kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.

geçen hafta 96 kg
bu hafta 94.5 kg

budurumda 2 martta 92 hedefim. 2.5 kg mı mart başına kadar cuf cuflamak.

LİSTELERE HIZLI BİR GİRİŞ TEBRİKLER

Günaydınn,
listeyi geç girebilirim yatılı misafiim vardı demin gittiler..Ev berbat durumda enkazı kaldırmam uzun sürebilir.:)
bilginize..

Kızlar herkese kocaman günaydın...karlı bir istanbul gününden...

kilom aynı maalesef sevgililer günü pastasının suçu benim değil

Sporum 45 dk:18::18:

şimdiden kilo verme yolunda azimle yürüyenleri tebrik ediyorum..

GÖZ SEVDİĞİNİ, GÖNÜL ÖZLEDİĞİNİ, KUŞ YUVASINI, GÜL GONCASINI, KUL
MEVLASINI GÖRMEK İSTER. YÜCE MEVLAM GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZİ
GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...DOSTLUKLARIN tükenmediği, SEVGİLERİN ölmediği, GÖZ YAŞLARININ akmadığı, GÜLÜCÜKLERİN bitmediği,EN GÜZEL GÜNLER SİZLERİN OLSUN..GÜNÜNÜZ MUTLU VE HUZURLU GEÇSİN.
DUALARDA UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE....
HAYIRLI CUMALAR KIZLARR....

YENAM...97,2.....+ 200...

amin amin amin... inşallah canım

aminnnnnnnnnnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…