30 çok az değil mi ben ikinci kızımı 36 yaşımda doğurdum şimdi 2 yaşında bende şu kilolarım biraz gitsin 3. bebeği düşünüyorum 40 olmadan inşallah çok mu geç sizce
n[/B]
factor günaydın hoşgeldin tekrardan aramıza sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah...
Canım onu geçen hafta değil bir önceki hafta yapmıştım ve çarşamba günü başlayıp cuma bildirime 1 kilo vermiştimtabi bir önceki bildirimimle kıyasla. Aslında Çarşamba 112i bile görmüştüm ve cuma 110.7 olmuştum sonra geçen haftada normal beslenmeyle 800 gr vermiştim bu haftada sporla 0 gr verdim öyle bir dengesiz bünye var işte bende
saol cnm evet ya çok yaygın artık allah şifa versin herkese30 çok az değil mi ben ikinci kızımı 36 yaşımda doğurdum şimdi 2 yaşında bende şu kilolarım biraz gitsin 3. bebeği düşünüyorum 40 olmadan inşallah çok mu geç sizce
Kızına geçmiş olsun çocuklar hastalanınca insanın eli ayağı dolaşıyor
Ayşeciğim oğluna da annene de geçmiş olsun bu kansen nasıl bir hastalık bulaşıcı sanki çevremde o kadar çok varki allah şifa versin canım yediklerimiz hep yapay hep katkılı hep hormonlu o yüzden bu hastalık bu kadar çoğaldı
Senin de annene geçmiş olsun allah acil şifalar versin
beni de gezdirin heriiiii nolurrrr benim zayıflayımda bana araba al diyecek kocamda yok ne edecem artık mutluda pişer bana da düşer geleyim de gezdiriverin
günaydınlar herkese
hayırlı cumalar
kilo bildirimi : 100.500 kg
tamam şimdi yavrus senin hedef belirlendi. marta en çok 98 ile başlamak.(2 haftada 2.5 kilo) hadi bakalımmmmm.
sende bendensin desene bende 3. yü düşünüyorum da 1-2 sene sonra 33 yaşındayım bende allah isteyen herkeze versin çok seviyorum çocuklsrı şu gurbet olmasa daha serii doğururdum heralde tain taşınma mahfoluyorumm
40 yaşında kadın vücudu yenilenirmiş hepten bi yenilik yaparsın artık hayatına
Dışarıda bir güneş var sanki bahar gelmiş. Atıcam hemen kendimi dışarıya biraz temiz hava, alışveriş, yürüyüş. Sonra gelirim yineKilo verenleride tebrik ediyorum
istanbul kar altında fena bir fırtına var .
herkese günaydın.
kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.
geçen hafta 96 kg
bu hafta 94.5 kg
budurumda 2 martta 92 hedefim. 2.5 kg mı mart başına kadar cuf cuflamak.
FOTOLARINA BAKTIM CANIM CİDDİ FARK OLUŞMUŞ.bacım 41 kere maşallah 3 tane küçük sıpışla bu hafıza allahım maşallah maşallah nazarlardan sakın rabbim. evet canım biz karar vermiycez. önce hangisi gel derse. ama kayseriden haber geldi bugün. evraklarımız havuzdaymş. alımlara mühendislerden başlamışlar. en az 2 ayı bulurmuş bize sıra gelmesi. bu arada yeni resim ekledim 3 tane bakın bakıyım güzelleşmişmiyim.
VİAPORTA GİTMEYİ BENDE ÇOK İSTİYORUM GERÇEKTEN ÇOK İNDİRİM OLUYORDA AÇIK HAVA OLDUĞUNDAN TIRSIYORUM SOĞUK SEBEBİYLE.VİAPORT BANA YAKIN...Evet ben de, ben de :))
Bugün canım sıkkında kafam dağılsın diye Via Port'a gittim, evime uzak ama gittim. Nasıl ucuzluk vardı anlatamam, kendime ayakkabı aldım süper topuklu ve şık cinsinden :)) nasılsa inceleceğim artık topuklu da giyebilirim değil mi
Hayırlı olsun canım. Çevrenden birini de kandırsan, beraber gidip gelirsiniz, tavsatma ihtimali düşüyor o zaman :)) Ne güzel, hepimiz ataktayız, süperizzzz.
bugün sabah kalktım Bismillah dedim ve başladım çok şükür
hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hadi yap bildirim bakayım
offf 100 leri gördüm yine yaa(
HADİ KIZLARRRR AZMİMİZ DAİM OLSUN...tamam şimdi yavrus senin hedef belirlendi. marta en çok 98 ile başlamak.(2 haftada 2.5 kilo) hadi bakalımmmmm.
herkese günaydın.
kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.
geçen hafta 96 kg
bu hafta 94.5 kg
budurumda 2 martta 92 hedefim. 2.5 kg mı mart başına kadar cuf cuflamak.
GÖZ SEVDİĞİNİ, GÖNÜL ÖZLEDİĞİNİ, KUŞ YUVASINI, GÜL GONCASINI, KUL
MEVLASINI GÖRMEK İSTER. YÜCE MEVLAM GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZİ
GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...DOSTLUKLARIN tükenmediği, SEVGİLERİN ölmediği, GÖZ YAŞLARININ akmadığı, GÜLÜCÜKLERİN bitmediği,EN GÜZEL GÜNLER SİZLERİN OLSUN..GÜNÜNÜZ MUTLU VE HUZURLU GEÇSİN.
DUALARDA UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE....
HAYIRLI CUMALAR KIZLARR....
.
göz sevdiğini, gönül özlediğini, kuş yuvasını, gül goncasını, kul
mevlasını görmek ister. Yüce mevlam görmek istediklerimizi
görmeyi nasip etsin inşallah...dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmediği, göz yaşlarının akmadığı, gülücüklerin bitmediği,en güzel günler sizlerin olsun..gününüz mutlu ve huzurlu geçsin.
Dualarda unutulmamak dileğiyle....
Hayırlı cumalar kızlarr....
Yenam...97,2.....+ 200...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?