- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
sağol canımtebrik ediyorum cnm 1,5 kilo vermişsin bile süpersin
LİSTELERE HIZLI BİR GİRİŞ TEBRİKLER
Aaaaa çok sevindim , tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemde 24 hafta olmuş maşallahhhh
GÖZ SEVDİĞİNİ, GÖNÜL ÖZLEDİĞİNİ, KUŞ YUVASINI, GÜL GONCASINI, KUL
MEVLASINI GÖRMEK İSTER. YÜCE MEVLAM GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZİ
GÖRMEYİ NASİP ETSİN İNŞALLAH...DOSTLUKLARIN tükenmediği, SEVGİLERİN ölmediği, GÖZ YAŞLARININ akmadığı, GÜLÜCÜKLERİN bitmediği,EN GÜZEL GÜNLER SİZLERİN OLSUN..GÜNÜNÜZ MUTLU VE HUZURLU GEÇSİN.
DUALARDA UNUTULMAMAK DİLEĞİYLE....
HAYIRLI CUMALAR KIZLARR....
YENAM...97,2.....+ 200...
Evet asumancığım ya artık toparlanmamız lazım bende su içmeyi boşladım bu ara başlayalım artıkiyiyim canım şükür bugün alacağım sonuçları
irade desen bende de yok bu ara ama artık toparlayacağız beraberce yok bu işin sonu ben de bugünden itibaren eskiye dönmeye çalışacağım bakalım leslie de yapmam lazım aslında
şart koyacağım kendimi her gün en azından yarım saat yapsam diyorum bir de gece aç yatacaksın başka yolu yok bu işin artık aç geceler bizi bekliyoooooor
kaç gündür su da içmiyordum bugün 3 lt suyumu da içeceğim inşallah
sen de başla bugünden pazartesiyi bekleme sakın
sende bendensin desene bende 3. yü düşünüyorum da 1-2 sene sonra 33 yaşındayım bende allah isteyen herkeze versin çok seviyorum çocuklsrı şu gurbet olmasa daha serii doğururdum heralde tain taşınma mahfoluyorumm
40 yaşında kadın vücudu yenilenirmiş hepten bi yenilik yaparsın artık hayatına
göz sevdiğini, gönül özlediğini, kuş yuvasını, gül goncasını, kul
mevlasını görmek ister. Yüce mevlam görmek istediklerimizi
görmeyi nasip etsin inşallah...dostlukların tükenmediği, sevgilerin ölmediği, göz yaşlarının akmadığı, gülücüklerin bitmediği,en güzel günler sizlerin olsun..gününüz mutlu ve huzurlu geçsin.
Dualarda unutulmamak dileğiyle....
Hayırlı cumalar kızlarr....
Yenam...97,2.....+ 200...
sağol canım
sormayın o biraz gecen hafta tam da cuma adet olduğum için. zaten geçen perşembe tatlı krizi ile ne yapacağımı bilememiştim(çok yaratıcı yedim o kadar söliim.). o yuzden verişim inşallah bu tatta devam eder. yola çıktık ertık.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :)
az önce okula diye çıkmıştım ama yolda arkadaş tatil deyince evime döndüm :) nasıl kar yağmış ve halada yağıyor sanırım bu yılın en çok karı bu gece yağmış. karı hiç sevmem ama tatil olunca oğluşumla olacağımı bilince herşey değişiyor :)
bu arada kilomada baktım kilom 75.3ben sanırım geçen hafta reglinin verdiği şişliği attım bu hafta ve bugünden itibaren 3 gün daha iyi beslenip kilo almayacağım sözzzzzzzzz......
bugün sabah başıma ne geldi ,eşimle çıktık beni bırakacak durağa .neyse arabayı alayım diye sitenin kapalı garajına indi bizim garajda dik neyse görevliler temizliyorlar bende ineyim yanına bari hem okulların tail olduğunu da söylerim dedim (sanki tlf yok :) neyse tam ineyim derken pat popomun üstüne yumuşak bir düşüş gerçekleştirdim :))) tam kalkayım derken 1 daha :) bizim kattaki görevli yenge hanım yardım edeyim mi dedi :) yok ben kalkarım derken eşim geldi gördüde :) arkamdan gelen biri bana laf ederken o da düştü :) 5 yıl muş gibi yerde yaşadım 1 kez düşmedim ya rabbi halime bakkkkkk :)))
herkese günaydın.
kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.
geçen hafta 96 kg
bu hafta 94.5 kg
budurumda 2 martta 92 hedefim. 2.5 kg mı mart başına kadar cuf cuflamak.
akşam kuzenim geliyo
yarında annesi babası kardeşi gelicek
kendisi manken gibi
182 boy 72 kilo falan
aradı beni sipariş veriyo
yaprak sarması istiyo yarına mercimek köftesi ve keşgek
bu akşamda çekirdek ve cips
kahvaltıyada mıhlama (kuymak)
kurufasulye köfte patates pilav istiyo
daha varmı dedim pazar gününe kadar bende kalıcaklarya depolıcaksın herhalde dedim
zor bi hafta sonu olucak ama yemicemmmmmmmmmmmmmmmm :)
herkese hayırlı cumalar
güzel güzel bildirimler olur inşallah ben daha tartılmadım zaten hareket yok bu hafta iyi kaçamak yaptım en son dünkü günde son noktayı koydum inşallah bundan sonra kaçaamak yok artık
ankarada geceden beri yoğun kar var yine okulları tatil etmemişler yine yollar tuzlu ama yine de etselerdi iyi olurdu sanki
süper olmuş yaaa tatil demek hadi bakalım koyun koyuna geçirin bugünü oynayın zıplayın madem şok yapma demeyelim madem biraz fazla dikkat edeceksin demekki et bakalım ama sinirlerini yıpratacak şekilde etme emi???ayran detoksu fln yapanlar var sor onlara verdikleri geri geldimi?benim gelmişti eskiden 1 kere yaptım 2 günde 1,5 gitti ve çok zorlanmıştım acıkmıştım aslında çok yapılablir yenen ayranı ama çok acıkmıştım gece.sen dayanırsın on yap istersen ama bende bikaç gün sonra geri gelmişti verdiğim kilo.bu arada tebrikler o kadar yemeye eskiye dönemeye başladın.ben de aslında öyleyim biliyonmu?geçen cuma çok fena sapıttım hsonuda toplayamadım.ptesi bile pizza yaptım çocuklara diye ama kendimi tutamadım...salı tam daha dikkat derken çba gttim iskender yedim bide ama sabah akşamı hafif geçtim.çok şükür geçen haftaya göre 400 gr eksideyim bunu da regl oldum (13 ayda 2.kez ) ve şu elmalı içeceği içmeme bağlıyorum sporum sıfır çünkü.gerçi evde çocukl peşinden koşturuyorum ama spor yok genede.günaydınnnnnnnnnnnnnnnn :)
az önce okula diye çıkmıştım ama yolda arkadaş tatil deyince evime döndüm :) nasıl kar yağmış ve halada yağıyor sanırım bu yılın en çok karı bu gece yağmış. karı hiç sevmem ama tatil olunca oğluşumla olacağımı bilince herşey değişiyor :)
bu arada kilomada baktım kilom 75.3ben sanırım geçen hafta reglinin verdiği şişliği attım bu hafta ve bugünden itibaren 3 gün daha iyi beslenip kilo almayacağım sözzzzzzzzz......
canım bende o haftalarda gittim üstelik 75 kiloydum kese göründü ama bebek yoktu ,2 hafta sonra gel dedi ve su iç dedi gittim bebişim oradaydı :))) ben alttan muayene istemedim nedense ilkini hep o yüzden kaybettim gibi gelir banatamam kötü bir şeyse dr lar zaten yapmaz ama ne bileyim işte
canım benim ya allah sana kolaylık versin 3 çocukla zor ki ben 1 tanesiyle başa çıkamıoyum bazen :)
görümcen nereden geliyor ben kaçırmışım ankarada mı yoksa şehir dışından mı? desene evde curcuna var :)))
benim okul müdürüm gerçekten çok iyidir kaç yıllık öğretmenim böyle yönetici görmedim, önce öğretmenini gözetir ,korur kollar velilerle bizi hiç muhattap ettirmez ve velilerde ondan çekinir :) zaten veli profilimizde çok iyi ama 1-2 dangalak her zaman olduğu gibi çıkıyor malesef.
bana inan cansel ben bugün yeniden başlıyorum şubat sonu 70i göreceğim sen ne dersen de(hedef fazla olsunda az verirsemde en azından çok yakşalmış olurum :))) şok mok ne varsa yapacağım tatil günleri :) ama okulda olmaz çünkü inanılmaz yoruluyor ve acıkıyorum. birde ben oturarak iş yapan bir öğretmen olamadım gitti hep ayaktayım, öğleden sonra 2 saatten sonra 2 saatte kurs olunca toplam 7-8 saat dersteyim ve hep ayaktayım ,üstüne salı günleri nöbetçilikte eklenince offf yemede yanında yat :)))) canım melis gibi düşün bende skılıdım artık 2 aydır 75ten azcık 70lere yaklaşacağım ama 5 gün diyeti ile değil tabi kendimce yapacağım birşeyler. ama 1-2 günlük şişlik atıcı şeyler yaparım.
hayırlı cumalar canım sanada... sen yine geç mi tartılacaksın yoksa az daha vereyim diye :)))
bende bundan sonra kaçamak yapmak istemiyrum şunun şurasında marta ne kaldı ahanda bahar yoooooooooook akıllandım ben sanırım bu kez.
bizimde geçen sefer tatil yapmadı uyuz kaymakam burada merkez+8 ilçe tatilken bizim ilçe ve 2 tane daha uyuz ilçe tatil olmadı, yollar falan çok kötü ,2 saatte gittik geldik 45 dklık yolu, 2 günde okula geç başladık ,ankara gibi yerde tatil olmaz mı ya? okulları uzaksa gönderme çocukları da rezil olmasınlar yollarda.
bugün sabah başıma ne geldi ,eşimle çıktık beni bırakacak durağa .neyse arabayı alayım diye sitenin kapalı garajına indi bizim garajda dik neyse görevliler temizliyorlar bende ineyim yanına bari hem okulların tail olduğunu da söylerim dedim (sanki tlf yok :) neyse tam ineyim derken pat popomun üstüne yumuşak bir düşüş gerçekleştirdim :))) tam kalkayım derken 1 daha :) bizim kattaki görevli yenge hanım yardım edeyim mi dedi :) yok ben kalkarım derken eşim geldi gördüde :) arkamdan gelen biri bana laf ederken o da düştü :) 5 yıl muş gibi yerde yaşadım 1 kez düşmedim ya rabbi halime bakkkkkk :)))
herkese günaydın.
kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.
geçen hafta 96 kg
bu hafta 94.5 kg
budurumda 2 martta 92 hedefim. 2.5 kg mı mart başına kadar cuf cuflamak.
akşam kuzenim geliyo
kendisi manken gibi
182 boy 72 kilo falan
daha varmı dedim pazar gününe kadar bende kalıcaklarya depolıcaksın herhalde dedim
akşam kuzenim geliyo
kendisi manken gibi
182 boy 72 kilo falan
Maşallah kuzenine.Bunları yeyip de kilo almıyorsa tebrikler.Nasıl bir metabolizması var acep ...
Ayşecim yemezsin sen bence.Kızı da görünce belki zayıflama hevesin iyice gelir.Çekirdek ve cipsi yiyeceğini sanmıyorum.Diğer yemekleri de ama mıhlamadan belki kaçamaklarsın bir iki çatal.(seviyorsan tabii) Ben çok seviyorum.Eşimin tarafı karadenizli.Yaptıklarında çok beğenmiştim.Kuzenine afiyet olsun.Seninde ellerine sağlık şimdiden.Becerikli hatunsun vesselam.İnşallah artılara geçmeden yollarsın misafirlerini...
benim kızı bugünde ateşli göndermedim oğlanı gönderdim ama eşim yollar çok kötü diyor.kızkardesşine bişey ulaştırması lazım bizim az yukarımızda yakın oraya gidemem araba çıkmaz yokuşu diyor...tatil olsaydı iyiydi hakikaten.bu arada gelene (kilona)hiç takma inşallah sorun çözülecek ve patır patır ineceksin 70 e bile bence.
süper olmuş yaaa tatil demek hadi bakalım koyun koyuna geçirin bugünü oynayın zıplayın madem şok yapma demeyelim madem biraz fazla dikkat edeceksin demekki et bakalım ama sinirlerini yıpratacak şekilde etme emi???ayran detoksu fln yapanlar var sor onlara verdikleri geri geldimi?benim gelmişti eskiden 1 kere yaptım 2 günde 1,5 gitti ve çok zorlanmıştım acıkmıştım aslında çok yapılablir yenen ayranı ama çok acıkmıştım gece.sen dayanırsın on yap istersen ama bende bikaç gün sonra geri gelmişti verdiğim kilo.bu arada tebrikler o kadar yemeye eskiye dönemeye başladın.ben de aslında öyleyim biliyonmu?geçen cuma çok fena sapıttım hsonuda toplayamadım.ptesi bile pizza yaptım çocuklara diye ama kendimi tutamadım...salı tam daha dikkat derken çba gttim iskender yedim bide ama sabah akşamı hafif geçtim.çok şükür geçen haftaya göre 400 gr eksideyim bunu da regl oldum (13 ayda 2.kez ) ve şu elmalı içeceği içmeme bağlıyorum sporum sıfır çünkü.gerçi evde çocukl peşinden koşturuyorum ama spor yok genede.
ne gıcıkmış.bende ankarada bala diye bir ilçe var orda öğretmenlik yaparken merkez tatil olurdu biz daha kötü haldeyken olmazdık...ne söylenirdim bide stajerdim o yıl ve tatil olsada gitmek zorunda kalmışlığımda olmuştu çok gıcıktı ...bi öğretmen servisimiz buzda kayıp devrilmişti bizde kaydık çok şükür devrilmedik ama gizli buzlnama varmış şoförler de farkedemeişlerdi.korkmuştuk
çok geçmiş olsun şimdi komik gibi geliyor da ablam geçen hafta dediğin şekilde düşerken elinden destek almış beli başı vs incinmesin diye ama şimdi bileği kırık ve alçılı hiçbir işini yapamıyor.45 gün raporlu evde.çok dikkat etmek lazım.ilk geçici alçı yapmışlar sonraki gittiğinde yanlış giden bi durum olmuş bi daha kırmışlar kemiğin birini..ilk düştüğümde bile böyle acı görmedim yaşamadım diyor..hergün arıyorum hergün ağrıyor kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum diyor
bu ne yaww.sen tam karar alırken bu yapılırmı yaaa??ama demek çok beceriklisin ve çok güzel yapıyorsunki isteniyor(tabi çekirdek cips vs ???) nerden geliyor?kıtlıktanmı çıktı?hadi ev yemepğini anladım cips vs niye???sende bak çiğ badem al kendine ve leblebi.akşam onlarla otururkne 1 kaseye yakın ye çayla.hem tatmin olursun acı çekmezsin hem ben bunu nerdeyse hergün yapıyorum bi zararı yok.ana öğünleri kaçırmazsan tabi
ayse hayırrrrrr
çok zor olacak hafta sonu.
bak ne diyeceğim. sen en iyisi hepsinden az az ye. ama her sofraya oturmandan 20 dk önce 1 elma ye bol su iç.sofrada salata varsa önce bol bol ondan al tabağına. kimseye de ben diyetteyim deme. midem ağrıyor az az hepsinden yiyecem de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?