Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar,günaydın...

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 88,5
Bu hafta :88,1
Spor : 60 dk.cıkk

Kilo verebilen ve sabit kalabilenleri tebrik ederim şimdiden...

tebrik ediyorum cnm 1,5 kilo vermişsin bile süpersin
sağol canım
LİSTELERE HIZLI BİR GİRİŞ TEBRİKLER

sormayın o biraz gecen hafta tam da cuma adet olduğum için. zaten geçen perşembe tatlı krizi ile ne yapacağımı bilememiştim(çok yaratıcı yedim o kadar söliim.). o yuzden verişim inşallah bu tatta devam eder. yola çıktık ertık.

Aaaaa çok sevindim , tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemde 24 hafta olmuş maşallahhhh

klavyemesudöküdud-yazamıyotrumkılom9üç7

Evet asumancığım ya artık toparlanmamız lazım bende su içmeyi boşladım bu ara başlayalım artık

Ben iki çocuğun arasını 10 sene açtığım için çok pişmanım şimdiki aklım olsa bu kadar ara vermezdim 3.yü de düşünüyorum valla allah nasip ederse

amiiinnnn

akşam kuzenim geliyo
yarında annesi babası kardeşi gelicek
kendisi manken gibi
182 boy 72 kilo falan
aradı beni sipariş veriyo
yaprak sarması istiyo yarına mercimek köftesi ve keşgek
bu akşamda çekirdek ve cips
kahvaltıyada mıhlama (kuymak)
kurufasulye köfte patates pilav istiyo
daha varmı dedim pazar gününe kadar bende kalıcaklarya depolıcaksın herhalde dedim

zor bi hafta sonu olucak ama yemicemmmmmmmmmmmmmmmm :)

Günaydın canım.Ne güzel bu günü oğluşunla geçirceksin.Çok sevindim senin adına.Bende işe gelemem belki düye düşünüyodum dünden.Haberlerde bas bas bağırdı cuma çok kar var mecbur kalmazsanız çıkmayın diye ama nasıl bir iklimdir ki anlamadım Kocaelide kar var Yalovada kar var.Biz iki ilin arasında kalıyoruz burda bişeycik yok.Bende geldim mecburen.Kilo almamana da çok sevindim ayrıca.Hakkaten beden eğitimi derslerinin faydası olmuş.Bide kaçamak yapmayaydın artık 73 lerde falan olurdun heralde :) Çalışmanın faydalarından biri daha işte Özlemcim...

Canım sen anlatınca benim Erzurumda öğrenciykenki hallerim aklıma geldi.Bizde düşmeyelim diye kızlarla kol kola girip öyle giderdik okula birimizin ayağı kaydı mı diğerleri de hooop zincirleme düşer bi de oturup gülerdik halimize.Neyse geçmiş olsun sana diyim.Allah tan hafif düşmüşsün.Belin sıkıntılı zaten.Ucuz atlatmışsın...

herkese günaydın.

kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.

geçen hafta 96 kg
bu hafta 94.5 kg

budurumda 2 martta 92 hedefim. 2.5 kg mı mart başına kadar cuf cuflamak.

Valla tebrik ederim. Ne güzel 1,5 kilo vermişsin.Çok sevindim.Motivasyonun geri geldi.
Darısı bizlerin başına inşallah.Bu hafta bi çok arkadaş aynı kiloda gibi sanki.Fazla artıya geçen yok neyse ki...

Maşallah kuzenine.Bunları yeyip de kilo almıyorsa tebrikler.Nasıl bir metabolizması var acep ...
Ayşecim yemezsin sen bence.Kızı da görünce belki zayıflama hevesin iyice gelir.Çekirdek ve cipsi yiyeceğini sanmıyorum.Diğer yemekleri de ama mıhlamadan belki kaçamaklarsın bir iki çatal.(seviyorsan tabii) Ben çok seviyorum.Eşimin tarafı karadenizli.Yaptıklarında çok beğenmiştim.Kuzenine afiyet olsun.Seninde ellerine sağlık şimdiden.Becerikli hatunsun vesselam.İnşallah artılara geçmeden yollarsın misafirlerini...

benim kızı bugünde ateşli göndermedim oğlanı gönderdim ama eşim yollar çok kötü diyor.kızkardesşine bişey ulaştırması lazım bizim az yukarımızda yakın oraya gidemem araba çıkmaz yokuşu diyor...tatil olsaydı iyiydi hakikaten.bu arada gelene (kilona)hiç takma inşallah sorun çözülecek ve patır patır ineceksin 70 e bile bence.
süper olmuş yaaa tatil demek hadi bakalım koyun koyuna geçirin bugünü oynayın zıplayın madem şok yapma demeyelim madem biraz fazla dikkat edeceksin demekki et bakalım ama sinirlerini yıpratacak şekilde etme emi???ayran detoksu fln yapanlar var sor onlara verdikleri geri geldimi?benim gelmişti eskiden 1 kere yaptım 2 günde 1,5 gitti ve çok zorlanmıştım acıkmıştım aslında çok yapılablir yenen ayranı ama çok acıkmıştım gece.sen dayanırsın on yap istersen ama bende bikaç gün sonra geri gelmişti verdiğim kilo.bu arada tebrikler o kadar yemeye eskiye dönemeye başladın.ben de aslında öyleyim biliyonmu?geçen cuma çok fena sapıttım hsonuda toplayamadım.ptesi bile pizza yaptım çocuklara diye ama kendimi tutamadım...salı tam daha dikkat derken çba gttim iskender yedim bide ama sabah akşamı hafif geçtim.çok şükür geçen haftaya göre 400 gr eksideyim bunu da regl oldum (13 ayda 2.kez ) ve şu elmalı içeceği içmeme bağlıyorum sporum sıfır çünkü.gerçi evde çocukl peşinden koşturuyorum ama spor yok genede.

ne gıcıkmış.bende ankarada bala diye bir ilçe var orda öğretmenlik yaparken merkez tatil olurdu biz daha kötü haldeyken olmazdık...ne söylenirdim bide stajerdim o yıl ve tatil olsada gitmek zorunda kalmışlığımda olmuştu çok gıcıktı ...bi öğretmen servisimiz buzda kayıp devrilmişti bizde kaydık çok şükür devrilmedik ama gizli buzlnama varmış şoförler de farkedemeişlerdi.korkmuştuk

çok geçmiş olsun şimdi komik gibi geliyor da ablam geçen hafta dediğin şekilde düşerken elinden destek almış beli başı vs incinmesin diye ama şimdi bileği kırık ve alçılı hiçbir işini yapamıyor.45 gün raporlu evde.çok dikkat etmek lazım.ilk geçici alçı yapmışlar sonraki gittiğinde yanlış giden bi durum olmuş bi daha kırmışlar kemiğin birini..ilk düştüğümde bile böyle acı görmedim yaşamadım diyor..hergün arıyorum hergün ağrıyor kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum diyor

herkese günaydın.

kilo veren sabit kalan herkesi kutlarım.

geçen hafta 96 kg
bu hafta 94.5 kg

budurumda 2 martta 92 hedefim. 2.5 kg mı mart başına kadar cuf cuflamak.

bu ne yaww.sen tam karar alırken bu yapılırmı yaaa??ama demek çok beceriklisin ve çok güzel yapıyorsunki isteniyor(tabi çekirdek cips vs ???) nerden geliyor?kıtlıktanmı çıktı?hadi ev yemepğini anladım cips vs niye???sende bak çiğ badem al kendine ve leblebi.akşam onlarla otururkne 1 kaseye yakın ye çayla.hem tatmin olursun acı çekmezsin hem ben bunu nerdeyse hergün yapıyorum bi zararı yok.ana öğünleri kaçırmazsan tabi

geçen hafta:76,3
bu hafta:75,9
GİDEN: 400 grcıkkkk
çok şükür tekrar 75 li kg yu gördüm durmak yok yoksa yükselişim muteşem oluryor bir anda.sabah simit lüpletiverdim ne zamadır yememiştm...

Günaydınlar herkese ve hayırlı cumalar olsun inşallah...

Kilo bildirimimi yapıyım ben sonra da annaneme kahvaltı hazırlamaya uçayım bu gece annemler geliyor yarın itibariyle freeyim yine kısmetse.Gece okudum yazılanları cevap vermeye fırsatım olmadı öğleden sonra gelirim yine...

Geçen hafta : 87,000
Bu hafta : 88,300
fark : +1,300
spor : yok

regl oldum dün o yüzden neredeyse patlayacak gibiyim hemen artılarıda gördüm tartıda çünkü kaç gündür tatlı yedim + reglde gelince böyle oldu (((

kilo veren herkesi kutlarım,nilüfer beyzuş şimdiden ellerinize sağlık...

ece maşallah eksiye düşmeye başlamışsın ne güzel
güzel sözlerin için sağol inşallah beraber ineriz 70e
kar çok gerçekten tatil olsa iyiydi ama yolları bolca tuzlamışlar açık şükür
geçen hafta göndermeyince bu hafta gönderdim ben kızları ama hala yağmaya devam ediyor kar
benim leslieye başlamam lazım ama hiç enerjik değilim yaaa ama en azından akşamları hafif geçirmeye çalışacağım

ayse hayırrrrrr
çok zor olacak hafta sonu.
bak ne diyeceğim. sen en iyisi hepsinden az az ye. ama her sofraya oturmandan 20 dk önce 1 elma ye bol su iç.sofrada salata varsa önce bol bol ondan al tabağına. kimseye de ben diyetteyim deme. midem ağrıyor az az hepsinden yiyecem de.

yok cnm ben yapmıcam annem yapıcak ben becerikli değilim :)
yemicem allahın izni ile sadece 2 mercimek köftesi ve
1 kase keşgek yerim diye düşündüm bakalım

ahh cnm hiç sorma haftasonlarını hiç sevmiyorum eşimde öyle ister haftasonu çayın yanına şunu getir bunu götür
o da 180 boy 82 kilo maşallah
beni düşünen yok yaa

mutlum yemicem yiyip yiyip mutsuz oluyorum sonra
azıcık belki cnmın istediğinden tadıcam
aslnda yrn şu ayran detoksunu denicektim ama hafta içine kaldı artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…