Valla tebrik ederim.Ne güzel 1,5 kilo vermişsin.Çok sevindim.Motivasyonun geri geldi.
Darısı bizlerin başına inşallah.Bu hafta bi çok arkadaş aynı kiloda gibi sanki.Fazla artıya geçen yok neyse ki...
tesekkür ederim inşallah seytana uymam. kış bu soğuk bizi hep yıldıran söyle sıkır sıkır bi günes acsa ne güzel olur
bak bece hata yapıyorsun yemiyeceğim falan deme gerilme şimdiden. çünkü muhtemelen yiyeceksin ve " o kadar yemicem dedim yine yedim, çok iradesisizim ben koy anne bir tabak daha pzt başlarım" moduna gireceksin bir anda. onun yerine sapıtık hepsinden tabaklarca tüketme riskine karşılık(şişman psikolojisi) söylediğim gibi önlemlerle otur sofraya. yağlı kısımlarını yeme yemeğin ekmek yeme bol ayran iç. - geçmesen de artıya geçmezsin 3 günde biraz dikkat edersen 1 kilo kesin gider haftanın geri kalanında da.yok cnm ben yapmıcam annem yapıcak ben becerikli değilim :)
yemicem allahın izni ile sadece 2 mercimek köftesi ve
1 kase keşgek yerim diye düşündüm bakalım
ahh cnm hiç sorma haftasonlarını hiç sevmiyorum eşimde öyle ister haftasonu çayın yanına şunu getir bunu götür
o da 180 boy 82 kilo maşallah
beni düşünen yok yaa
mutlum yemicem yiyip yiyip mutsuz oluyorum sonra
azıcık belki cnmın istediğinden tadıcam
aslnda yrn şu ayran detoksunu denicektim ama hafta içine kaldı artık
Merhaba Güzel Bayanlar
Yazdıklarınızı düzenli okumaya çalışıyorum 2 haftadır, 5,6 ay once ben de yazıyordum fakat iş yogunlugundan dolayı baktım yazamıyorum bari okuyayım sadece dedim, kpss dolayısıyla 2 haftadır işten ayrıldım artık rahat rahat yazarım ben de:)
29 yasındayım ve yazın evliliğimizde 3 yıl biticek, kpssyi kazanmadan çocuk yapamıyorum( Bilgisayar mühendisiyim ve özelde akşam 10lara kadar çalışıyorum çoğu zaman, tek maaş da yetmiyeceği için 31de çocuk yapabilicem ancak ( Bende de Pcos ve insülin direnci var
Eşim de ben de kiloluyuz, şimdiye kadar ben yüz bin kez kendim diyet yapıp kilo verip geri almıştım,eşimse hiç diyet yapmamıştı, 2011 haziran ayından beri diyetisyene gidiyoruz, çok yavaş kilo verdik ama eşim 123den 102ye düştü ben de 99dan 81e düştüm. Bir türlü 70li kilolara gelemedim(
Aysecim kuymagi bende severim eşim pek sevmiyor ama uzun zamandır yapmadim yağlı diye birde kokmuş peynirli yapcan mis gibi oluyor burda bulamıyorum bende parmesan peynirinden yaptım eşimde özlemiş bir güzel yedik. Tavanın dibindekinleride yedim
bak bece hata yapıyorsun yemiyeceğim falan deme gerilme şimdiden. çünkü muhtemelen yiyeceksin ve " o kadar yemicem dedim yine yedim, çok iradesisizim ben koy anne bir tabak daha pzt başlarım" moduna gireceksin bir anda. onun yerine sapıtık hepsinden tabaklarca tüketme riskine karşılık(şişman psikolojisi) söylediğim gibi önlemlerle otur sofraya. yağlı kısımlarını yeme yemeğin ekmek yeme bol ayran iç. - geçmesen de artıya geçmezsin 3 günde biraz dikkat edersen 1 kilo kesin gider haftanın geri kalanında da.
Merhaba Güzel Bayanlar
Yazdıklarınızı düzenli okumaya çalışıyorum 2 haftadır, 5,6 ay once ben de yazıyordum fakat iş yogunlugundan dolayı baktım yazamıyorum bari okuyayım sadece dedim, kpss dolayısıyla 2 haftadır işten ayrıldım artık rahat rahat yazarım ben de:)
29 yasındayım ve yazın evliliğimizde 3 yıl biticek, kpssyi kazanmadan çocuk yapamıyorum( Bilgisayar mühendisiyim ve özelde akşam 10lara kadar çalışıyorum çoğu zaman, tek maaş da yetmiyeceği için 31de çocuk yapabilicem ancak ( Bende de Pcos ve insülin direnci var
Eşim de ben de kiloluyuz, şimdiye kadar ben yüz bin kez kendim diyet yapıp kilo verip geri almıştım,eşimse hiç diyet yapmamıştı, 2011 haziran ayından beri diyetisyene gidiyoruz, çok yavaş kilo verdik ama eşim 123den 102ye düştü ben de 99dan 81e düştüm. Bir türlü 70li kilolara gelemedim(
Hoşgeldin canım.Ben hatırlıyorum seni bende yazın topikteydim ama bırakınca aldım tekrar.Sen ne güzel kilo vermişsin.Eşin de tabii.Maşallah size.İnşallah başarılı olursun kpss de ve hem işine hem bebişine kavuşursun.Bende de pko ve insülin direnci var.Kilo verince pko da iyileşme oldu mu senin?Adetlerin düzene girmiştir muhtemelen.
hoşgeldin tekrardan aramıza tebrik ediyorum ikinizide çok gzl zayıflamışsınız
darısı başıma inşallah
ayşecim göreceğiz acele etmeden yavaş yavaş ve kalıcı bir şekilde inşallah..
valla yaaa nisan 1i görsek bir an önce
uff ufff bi 89 göremedim tartıda
merhaba güzel bayanlar
yazdıklarınızı düzenli okumaya çalışıyorum 2 haftadır, 5,6 ay once ben de yazıyordum fakat iş yogunlugundan dolayı baktım yazamıyorum bari okuyayım sadece dedim, kpss dolayısıyla 2 haftadır işten ayrıldım artık rahat rahat yazarım ben de:)
29 yasındayım ve yazın evliliğimizde 3 yıl biticek, kpssyi kazanmadan çocuk yapamıyorum( bilgisayar mühendisiyim ve özelde akşam 10lara kadar çalışıyorum çoğu zaman, tek maaş da yetmiyeceği için 31de çocuk yapabilicem ancak ( bende de pcos ve insülin direnci var
eşim de ben de kiloluyuz, şimdiye kadar ben yüz bin kez kendim diyet yapıp kilo verip geri almıştım,eşimse hiç diyet yapmamıştı, 2011 haziran ayından beri diyetisyene gidiyoruz, çok yavaş kilo verdik ama eşim 123den 102ye düştü ben de 99dan 81e düştüm. Bir türlü 70li kilolara gelemedim(
Merhaba Güzel Bayanlar
bende çok severim ama sık yapmayız biz hatta hiç yapmayız
dışarda çok gzl yapan bi yer var oraya yemeye gideriz
haklısın cnm aslında
şimdiden şartlandırmayaym kendimi ben
ama mutlu çok bıktım artık yaa bir an önce verelim de gitsin şu kilocuklar
şimdi hırka ile saklıyoruz da yaza napcaz ne giycez off off
ayşecim göreceğiz acele etmeden yavaş yavaş ve kalıcı bir şekilde inşallah..
bende hatırladım seni..e ne güzel kilo vermişsin canım maşallah bırakmmaışsın burdan devam edersin inşallah... Ben başladığım noktalarda takılıyorum
Hoşgeldin canım.Ben hatırlıyorum seni bende yazın topikteydim ama bırakınca aldım tekrar.Sen ne güzel kilo vermişsin.Eşin de tabii.Maşallah size.İnşallah başarılı olursun kpss de ve hem işine hem bebişine kavuşursun.Bende de pko ve insülin direnci var.Kilo verince pko da iyileşme oldu mu senin?Adetlerin düzene girmiştir muhtemelen.
Merhaba Canım
Kilo verince düzelme oldu ama yine de günü gününe gelmiyor( PCOS'dan dolayı hamile kalmak için tedavi olanları okudukça moralim bozuluyor, belki de benim de olmayacak ve bunu 31 yasında farketmiş olucam
Aslında çok yavaş kilo verdik, bazı haftalar hiç veremedik ama şimdiye kadar hiç kilo almadım, kendim yapsaydım diyeti büyük ihtimal alırdım, mesela geçen ay diyeti resmen bozdum listeme hiç uymadım ama gene de eskisi gibi yemediğimi farkettim, umarım bu hep böyle gider, diyetisyenim hedefi 68 kilo koydu, allahtan biraz kas oranım fazla ama ben 65e kadar inmeyi düşünüyorum
Sen burayı bıraktıgında kaç kıloydun ve ne kadarını geri aldın?
darısı basına canım, bakalım bu artık son olsun dıyorumhoşgeldin çok güzel kilo vermişsin maşallahdevamını getirirsin inşallah az olsun bizim olsun yavaş veriyorum diyede sıkılma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?