- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Merhaba Canım
Kilo verince düzelme oldu ama yine de günü gününe gelmiyor( PCOS'dan dolayı hamile kalmak için tedavi olanları okudukça moralim bozuluyor, belki de benim de olmayacak ve bunu 31 yasında farketmiş olucam
Aslında çok yavaş kilo verdik, bazı haftalar hiç veremedik ama şimdiye kadar hiç kilo almadım, kendim yapsaydım diyeti büyük ihtimal alırdım, mesela geçen ay diyeti resmen bozdum listeme hiç uymadım ama gene de eskisi gibi yemediğimi farkettim, umarım bu hep böyle gider, diyetisyenim hedefi 68 kilo koydu, allahtan biraz kas oranım fazla ama ben 65e kadar inmeyi düşünüyorum
Sen burayı bıraktıgında kaç kıloydun ve ne kadarını geri aldın?
bravo özlem di değilmi harika vermissin hızlı yavas asıl olan almamak. ben 5-6 ayda verdim 22 kilo aldım bırakınca hemen 10 kilosunu.
bravoooo diyetisyen listene ve ona uyan iradene. darısı başımız bana 80 likilolar sanki dağlar gibi uzak yine.
bende de pco var. kilo verince adetlerim iyice sapıttı 1 hafta arayla adet oluyorum :) ilk evlendiğimde öyle düzenli oluyordumki. ama sanırım hipotroididen kaynaklandı benimki.
hıc uzak degıl canım öle dusunme, ben de cok umutsuzdum, unıversıteden mezun oldugumda 2007 yazın ben 115 kıloydum, kendı cabalarımla 93e kadar dustum ve 2009da evlendım, sonra iş stresı vs derken 99a cıktım tekrar, 99da dıyetısyene basladık, ayda bır kez farklı bır lıste verıyor, aslında ne kadar uymaya calıssam da bazen 50-100 kalorılık sapmalar oluyor, eger harfıyen uysaydım zaten daha fazla verırdım
Olsun canım yazdan bu yana yaklaşık 20 kg vermişsin.Daha ne olsun.Maşallah size tekrar.
Ben buraya yazın başladığımda 93 kiloydum.85 e kadar düşmüştümYaz sonu yıllık izne çıktım ve bırakmak zorunda kaldım.Dedem ve dayım vefat etti.Psikolojim alt üst oldu.Tekrar başlayım derken eşim kıl dönmesi ameliyatı oldu onla ilgilenirken diyet aklıma bile gelmedi.Ve bi gün çıktım ki tartıya tekrar 93 olmuşum.Dedim hadi bakalım topiğe devam.Şimdi 88 lerdeyim işte buna şükür ama aralık ayından beri burdayım yaklaşık 2 ayda 93 ten 88 e düştüm.Çok kaçamak yapıyorum.Sık sık bozuyorum diyetimi.Ne yapcam bilmiyorum.Çalıştığım için de yürüyüş ve spor imkanım olmuyor.Bu pazar günüm var.Onu atlattıktan sonra pazartesi amerikan kalp vakfı diyeti veya ayça kaya diyetini düşünüyorum.Bi listeye bağlı olmadan olmayacak mu iş anladım...Bi de leslie yapmam lazım.
Glikofen veya benzeri ilaç kullanıyor musun insülin direnci için? Kilo almamanı sağlayan o hap olabilir canım..
1 hafta arayla mı...Canım Allah kolaylık versin valla.Hiç olmaması kötü tabi ama senin durumun da hiç iyi değil.Kontrollerini aksatma lütfen.Allah şifa versin...
Güzelim senin en büyük avantajn eşinle birlikte diyet yapıyor olmanız sanırım.Çünkü eve kaçamak yaptıracak şeyler almazsınız.Yemeklerini ona göre pişirirsin.Eşinle birlikte spor yaparsın.Ama bizim eşler öyle değil maalesef.Bir iki gün sebze pişirsem hemen yüzü düşüyor paşamın.Abur cuburlar çekirdekler cipsler havada uçuşurken ister istemez yenik düşüyorum.Sizde böyle şeyler söz konusu değildir heralde.İki kişisiniz destek olursunuz birbirinize.Ne güzel yaa...
HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,
HAFTANIN 2.lerii,,,,,,,,,,,- 1 kg.,,,,,,,,,, tursari , TozToprak,,,,,,
HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,- 0.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İlbatum,,,,,,,,,,
eline sağlık nilufer,
1. olmuşummmm heyyyooooo
eferim bana
Çok haklısın canım, bazen bız de beraber kacamak yapıyoruz ama sonra bırbırımıze motıve edıyoruz tekrar, onun göbegı cok fazlaydı ve ben saglık acısından cok endıse edıyordum, hala gobek fazla ama eskıye göre cok farkettı, gençleşti ayol adam,
Eğer duzenlı kılo verırsek haftada bır tatlı verıyor doktorumuz, eşlerinize ayrı yemek yapmayın ya ne varsa yesınler, saglıklı olsunlar, zayıf olmak herseyı yemek demek degılkı:))
Ben sımdıden karar verdım cocuk olunda onu abur cubura alıstırmıycam, bızım gıbı tombık olmasın yavrumuz
ayşecim göreceğiz acele etmeden yavaş yavaş ve kalıcı bir şekilde inşallah..
bende hatırladım seni..e ne güzel kilo vermişsin canım maşallah bırakmmaışsın burdan devam edersin inşallah... Ben başladığım noktalarda takılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?