Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,

HAFTANIN 2.lerii,,,,,,,,,,,- 1 kg.,,,,,,,,,, tursari , TozToprak,,,,,,

HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,- 0.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İlbatum,,,,,,,,,,

kızlarrrrrr tebrik ederimmm...süpersinizzzzz...

yenacım emeğine sağlık..

son 1 saat offf artık 4 olsun
annemde burda meme usg çektirdik bakalım kist falan yazıyo ama inşallah dr.umuz iyi şeyler söyler salı günü

Kızlar aşağıdaki resimlerin ilkinde sondan ikinci mavi tişörtlü benim, orda 99 kıloyum
Ikıncısınde kardeşim ve ben
Sonuncu resım de yeni

Sizce fark var mı?

Fark olmaz mı canım yaa.Hemde nasıl var...Süper kilo vermişsin.Alttaki elbiseli resimden daha iyi anlaşılıyor aradaki fark... (Maşallah)

sporcularımız

waw..........200 dak

nursena..........200 dak

ceco34..........40 dak

asumanzeynep..........100 dak

dermanabla_7..........90 dak

derin..........180 dak

nevzamansız..........45 dak

tomurcukkk..........60 dak

toksin..........110 dak

toztoprak............230 dak

eterya..........150 dak

Hepinize maaşallah hanımlar.....

Son düzenleme:
ben çıkıyorum kızlar iyi tatiller hepinize
eşime laptopu getir akşam dedim ama bakalım getircek mi
en kötü ihtimalle p.tesi görüşürüz allah emanet olun

HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOZTOPRAK...........230 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............WAW-NURSENA.......200 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........DERİN...................180 DAK

Kilo verme adına ;gayret eden ve spor yapan herkesi içtenlikle kutluyorum...

Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoş geldiniz....

FACTÖR hoş geldin canım...Güzel haberlerle gelmişsin.Çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun inşallah...

Arkadaşlar;geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...Hala heykel gibi dolaşıyorum...Akşama doğru ilaç ve hareket dolayısıyla biraz düzeliyor;fakat sabah dimdik ve ağrılar içinde kalkıyorum.Daha doğrusu kalkamıyorum desem daha doğru olacak...Allah dermansız dert vermesin;elbette geçecek ama ;hem iğne yapıyorum,hem ağızdan ilaç alıyorum hem de kas gevşetici pomat sürüyorum ama çok az iyileşme oldu...Sabahları daha iyi kalksam çok sevineceğim.Bu sabah ağladım inanın yataktan yardımsız kalkamayınca...Neyse geçince hepsi unutulacak....

Kızlar aşağıdaki resimlerin ilkinde sondan ikinci mavi tişörtlü benim, orda 99 kıloyum
Sonuncu resım de yeni

Sizce fark var mı?
çok fark var tabiki güzelim 20 kg bu farketmezmi...

son 1 saat offf artık 4 olsun
annemde burda meme usg çektirdik bakalım kist falan yazıyo ama inşallah dr.umuz iyi şeyler söyler salı günü

ayşecim şimdiden sıkıntıya sokma kendini önemsiz bişeydir inşallah..

çok büyük geçmiş olsun ablacım. sanırm belin tutuldu ya da kas spazmı mı oldu acaba eşime öyle demişlerdi iğne bile fayda etmiyordu..sen daha iyi bilirsin aslında korse kullanıp sıcak tutunca fayda etti eşime..

Aaaaa çok sevindim , tebrik ederim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hemde 24 hafta olmuş maşallahhhh
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah bu günleri sen de benim gibi yaşarsın çünkü hareketlerini uzun zamandan beri hissediyorum ama artık elimi karnıma koyunca da hareketlerini hissetmek mükemmel bi şey o hareket ettikçe ben aptal aptal gülüyorum. ama benimki biraz annesi gibi koca totolu olacak heralde öyle her daim hareket etmiyo. bazen hareketlerini benim yatakta bi taraftan bi tarafa dönüşüme benzetiyorum ağır ağır 5 dk ancak dönüyorum, o da benim gibi ağır ağır yer değiştiriyo.

az önce paylaştığım videolar hakkında yorum yazıyorum.
şimdi bitirdim. özellikle bele yükleniyor gibi görünsede sırt, kalça, iç ve ön bacakları çalıştırıyor. spor içinde gerildiğini ve haraket ettiğini hissediyorsunuz. sıkılaşmak içinde birebir bence

HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,

HAFTANIN 2.lerii,,,,,,,,,,,- 1 kg.,,,,,,,,,, tursari , TozToprak,,,,,,

HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,- 0.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İlbatum,,,,,,,,,,

ellerine sağlık yenaa...

Sonuncu resım de yeni

Sizce fark var mı?

çok fark var canım tebrikleeer..
.
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOZTOPRAK...........230 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............WAW-NURSENA.......200 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........DERİN...................180 DAK

ellerine sağlııık beyzus ablaam

çook geçmiş olsuun....

yorumlar için teşekkürler:))

siz ne güzel spor yapıyosunuz ya, ben evdeki koşu bandından haftanın 3,4 gunu 5.8 hızla yumeye calısıyorum, daha 15 gundur spor yapmaya basladım, ayrıca evde mecbur kalmadıkca tartılmıyorum cunku farklı sonuclar cıkınca moralım bozluyo, dıyetısyen evde tartılmayın dedi

sizle bazı değerlerimi paylaşıyorum

Diyete baslamadan önceki yağ oranım 44.3 ıken şu an 32.9,spor olmadıgı ıcın sadece 11.4 kılo yagdan gıtmıs
Boy 1.64 kılo 81 yada 81.5
Yağdan kilo vermek ne zormuş yaa

Evde ders çalışırken karnım çok acıkıyo ama zamanla aşarım sanırım bu sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…