Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,

HAFTANIN 2.lerii,,,,,,,,,,,- 1 kg.,,,,,,,,,, tursari , TozToprak,,,,,,

HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,- 0.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İlbatum,,,,,,,,,,

yenacım beyzuş ablacım ellerinize sağlık
mutlu süpersin canım hep böyle derecelerle ilerlersin inşallah
özlem sen de az değilsin haa
tursari toztoprak sizleri de tebrik ederim

beyzuş ablacım geçmiş olsun uzun sürdü senin belinin rahatsızlığı Allahım çabucak şifa versin inşallah

tahlil sonuçlarımı aldım ama doktora gösteremedim pazartesiye kaldı ama tiroid daha düşük çıkmış gördüğüm kadarıyla
regl de olacağım galiba sonunda belirtiler baş gösterdi şükür
bugün 1 saat spor yaptım 25dk leslie gerisi yürüyüş
ankara fena soğuk her yer buz ayaz tam sibirya oldu

evet canım bugünüde oğluşumla başbaşa geçirdim :) kara en çok sevinen ben oldum bugün ki karı hiç sevmem.
ebru valla haklısın şu kaçamakları yapmasam ben 70i bile görürdüm canım ya 1aydır aynı yerdeyim çünkü. gerçekten çalışırken çok yoruluyorum ama faydasıda oluyor hele bizim meslekte popişin pek yer görmüyor :)

ayy sizde alemmişsiniz hiç kolkola girilir mi orada ya :) ben muşta hep tek yürürdüm kimse bana takılmasın diye :) sağol canım ya bir şey olmadı şükürler olsun.
yok canım benim sinirlerimi zorlayacak şekilede ve halsiz kalacak şekilde yapmam o zaman bebişe zamanım ve sabrım olmaz ama yinede azda olsa yapacağım en azından yarın için düşünüyorum 1 gün sonrada haftaya perşembe falan yaparım. ayranı ben hiç duymadım canım bakarım birazdan nasılmış. ben o içeceği çok beğenmiştim ama yapamıyorum yaa... valla hemde ne yemek canım ya resmen fil gibi yuttum karnım şişten patlayacak gibi bile oldu ama şükür almadım canım ya inşallah hep böyle gider.
evet ya uyuz bizimki tatil falan etmedi. sizide allah korumuş canım ya ...
aynen öyle anlatırken komik ama yaşanınca zor, canım ya ablanada çok geçmiş olsun
geçen hafta:76,3
bu hafta:75,9
GİDEN: 400 grcıkkkk
çok şükür tekrar 75 li kg yu gördüm durmak yok yoksa yükselişim muteşem oluryor bir anda.sabah simit lüpletiverdim ne zamadır yememiştm...
ay gitsinde o kadar gitsin ya ben kaç aydır aynı haldeyim

aaaaaa ben 3. mü olmuşum hiç beklemiyordum oysa ,nasıl sevindim ya maşallah hepimizeeeeee
özlemle mutlu bizi kekliyomuş ah veremiyom ah depresyondayım noldu noldu afferim size. sırlarınızı dökün bakıyım çabuk çabuk. kıskandım şimdik
hiçbir sırrım yok çalışmaya başladım ya ondan sanrıım yoksa fil gibi yutuyorum herşeyi
çok güzelmişşşşşşşş :)
benim dediğim kadın buydu işte ben yaptım bundan çok terletiyor çok fazla videosu var
yenacım beyzuş ablacım ellerinize sağlık
mutlu süpersin canım hep böyle derecelerle ilerlersin inşallah
özlem sen de az değilsin haa
tursari toztoprak sizleri de tebrik ederim

ay asu inan bende beklemiyordum ,geçen hafta regliydim ya onun şişliği gitti sanırım yoksa inan çok yedim hatta şişten uyuyamadığımı biliyorum ya :) neyse ki almamışım çocuklarım sağolsun koşturuyoruz :) yaşasın beden eğitimi dersleri

Arkadaslarim,

Dunu cuma zannedip kosa kosa gelip 8'de kilo bildiren ben, bugun hic giremedim..

dukanimsi diyetim cok iyi gitti. 3 gun daha atakimsi yapicam ve seyirimsiye gecicem... İyi bildirim yapicam haftaya .?.

Yalniz

Yenacığım ellerine sağlık kızlar sizleri tebrik ediyorum
Kızlar aşağıdaki resimlerin ilkinde sondan ikinci mavi tişörtlü benim, orda 99 kıloyum
Ikıncısınde kardeşim ve ben
Sonuncu resım de yeni

Sizce fark var mı?
Hoşgeldin tekrar seni hatırlıyorum yazdan ben de uzun ara vermiştim o sürede kilo aldım sen ne güzel vermişsin Resimlere baktım bence çok fark var böyle devam edersen fıstık bir hatun olacaksın
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOZTOPRAK...........230 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............WAW-NURSENA.......200 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........DERİN...................180 DAK

Beyzuş abla ellerine sağlık spor yapan arkadaşları tebrik ediyorum
çok güzel görünüyorsun tam fıstık. kilo yakışmış aslında sana

Biz kilolulara en çok söylenen yalan kilo yakışmış sana bence kilo kimseye yakışmıyor olduğundan yaşlı gösteriyor giydiği hiç bir şey yakışmıyor iyiki vermişsin kilolarını şimdi çok daha güzelsin

beyza 3 numaran da ayaklanmış kolay gelsin sana ne diyim
bu ara dukanımsı atağımsı ve seyirimsi diyet literatürüne yeni giren bişeyler herhalde çok hoşuma gitti

bi yerim diyenden kork biide yemem diyenden kandırdınız bizi bu hafta listedekiler tebrik ediyorum demekki bide az yeseymişiniz hiç yetişemicektik sizeedarısı bize yaza çıtır olcazzz inşallah
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOZTOPRAK...........230 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............WAW-NURSENA.......200 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........DERİN...................180 DAK

toztoprakk süper spor yapınca veriliyo 2 listede varsın

kilo veremesemde en azından sporda listedeyim

yena ve beyzus işlerinizin arasında listeyle uğraştınız teşekkür ederim

Son düzenleme:

derman ablacığım yalancı demek istedin galiba bana

ama şunu belirtmeliğim ki bazı kadınlar şişman da olsalar zayıfta olsalar çirkindirler. zayıf da olsalar giydikleri yakışmaz ve eğreti durur.
yaniiiii özlem kilolu haliyle de güzel görünen bir kadın kilo yakışmış derken kilolu halinle de güzel görünüyorsun demek istedim nişan fotosuna bakarak. elbette sağlığı için zayıflaması gerekiyor ama genel geçer güzellik kalıbına(38-40 beden olmak) uymuyor diye çirkin ve yaşlı olduğunu söylemek acımasızlık. ve bence kendine doğru bir yaklaşım...

benim şuan 30 kilo fazlam var senin yaklaşımınla çirkinin önde gideniğim, giydiğim herşey de berbat duruyor ve 60 yaşında gibiyim.
doğru mu doğrudur

Son düzenleme:
Öhöm köhöm ben bildirimi yapamadım kızlar, özür dilerim. Sabah erkenden tartıldım, oğlum da 7'de uyandığı için çok huysuzdu, sonra bildireyim dedim. dışarı çıkıp gelince de unuttum İnsanlık hali, yenacığım kusuruma bakmazsınız umarım :) Pek de kaybettiğim bir şey yok aslında, aynı sayılırım. Şöyle ki;
Geçen hafta 81.5 idim, Pazartesi 83 idim, bugün 81.4 geldim. Pazartesiden beri 1.6 kg vermeyi başarsam da ancak geçen hafta sonu tıkındıklarımı eritebilmişim.

Spor; 140 dk yürüyüş

Dereceye girenleri tebrik ederim, çocuklu bir arkadaşa çaya gideceğimiz için acele çıkıyorum, geç de olsa bildrim yapayım demiştim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…