Kızlar aşağıdaki resimlerin ilkinde sondan ikinci mavi tişörtlü benim, orda 99 kıloyum
Ikıncısınde kardeşim ve ben
Sonuncu resım de yeni
Sizce fark var mı?
HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,
HAFTANIN 2.lerii,,,,,,,,,,,- 1 kg.,,,,,,,,,, tursari , TozToprak,,,,,,
HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,- 0.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İlbatum,,,,,,,,,,
evet canım bugünüde oğluşumla başbaşa geçirdim :) kara en çok sevinen ben oldum bugün ki karı hiç sevmem.Günaydın canım.Ne güzel bu günü oğluşunla geçirceksin.Çok sevindim senin adına.Bende işe gelemem belki düye düşünüyodum dünden.Haberlerde bas bas bağırdı cuma çok kar var mecbur kalmazsanız çıkmayın diye ama nasıl bir iklimdir ki anlamadım Kocaelide kar var Yalovada kar var.Biz iki ilin arasında kalıyoruz burda bişeycik yok.Bende geldim mecburen.Kilo almamana da çok sevindim ayrıca.Hakkaten beden eğitimi derslerinin faydası olmuş.Bide kaçamak yapmayaydın artık 73 lerde falan olurdun heralde :) Çalışmanın faydalarından biri daha işte Özlemcim...
Canım sen anlatınca benim Erzurumda öğrenciykenki hallerim aklıma geldi.Bizde düşmeyelim diye kızlarla kol kola girip öyle giderdik okula birimizin ayağı kaydı mı diğerleri de hooop zincirleme düşer bi de oturup gülerdik halimize.Neyse geçmiş olsun sana diyim.Allah tan hafif düşmüşsün.Belin sıkıntılı zaten.Ucuz atlatmışsın...
Valla tebrik ederim.Ne güzel 1,5 kilo vermişsin.Çok sevindim.Motivasyonun geri geldi.
Darısı bizlerin başına inşallah.Bu hafta bi çok arkadaş aynı kiloda gibi sanki.Fazla artıya geçen yok neyse ki...
yok canım benim sinirlerimi zorlayacak şekilede ve halsiz kalacak şekilde yapmam o zaman bebişe zamanım ve sabrım olmaz ama yinede azda olsa yapacağım en azından yarın için düşünüyorum 1 gün sonrada haftaya perşembe falan yaparım. ayranı ben hiç duymadım canım bakarım birazdan nasılmış. ben o içeceği çok beğenmiştim ama yapamıyorum yaa... valla hemde ne yemek canım ya resmen fil gibi yuttum karnım şişten patlayacak gibi bile oldu ama şükür almadım canım ya inşallah hep böyle gider.benim kızı bugünde ateşli göndermedim oğlanı gönderdim ama eşim yollar çok kötü diyor.kızkardesşine bişey ulaştırması lazım bizim az yukarımızda yakın oraya gidemem araba çıkmaz yokuşu diyor...tatil olsaydı iyiydi hakikaten.bu arada gelene (kilona)hiç takma inşallah sorun çözülecek ve patır patır ineceksin 70 e bile bence.
süper olmuş yaaa tatil demek hadi bakalım koyun koyuna geçirin bugünü oynayın zıplayın madem şok yapma demeyelim madem biraz fazla dikkat edeceksin demekki et bakalım ama sinirlerini yıpratacak şekilde etme emi???ayran detoksu fln yapanlar var sor onlara verdikleri geri geldimi?benim gelmişti eskiden 1 kere yaptım 2 günde 1,5 gitti ve çok zorlanmıştım acıkmıştım aslında çok yapılablir yenen ayranı ama çok acıkmıştım gece.sen dayanırsın on yap istersen ama bende bikaç gün sonra geri gelmişti verdiğim kilo.bu arada tebrikler o kadar yemeye eskiye dönemeye başladın.ben de aslında öyleyim biliyonmu?geçen cuma çok fena sapıttım hsonuda toplayamadım.ptesi bile pizza yaptım çocuklara diye ama kendimi tutamadım...salı tam daha dikkat derken çba gttim iskender yedim bide ama sabah akşamı hafif geçtim.çok şükür geçen haftaya göre 400 gr eksideyim bunu da regl oldum (13 ayda 2.kez ) ve şu elmalı içeceği içmeme bağlıyorum sporum sıfır çünkü.gerçi evde çocukl peşinden koşturuyorum ama spor yok genede.
ne gıcıkmış.bende ankarada bala diye bir ilçe var orda öğretmenlik yaparken merkez tatil olurdu biz daha kötü haldeyken olmazdık...ne söylenirdim bide stajerdim o yıl ve tatil olsada gitmek zorunda kalmışlığımda olmuştu çok gıcıktı ...bi öğretmen servisimiz buzda kayıp devrilmişti bizde kaydık çok şükür devrilmedik ama gizli buzlnama varmış şoförler de farkedemeişlerdi.korkmuştuk
çok geçmiş olsun şimdi komik gibi geliyor da ablam geçen hafta dediğin şekilde düşerken elinden destek almış beli başı vs incinmesin diye ama şimdi bileği kırık ve alçılı hiçbir işini yapamıyor.45 gün raporlu evde.çok dikkat etmek lazım.ilk geçici alçı yapmışlar sonraki gittiğinde yanlış giden bi durum olmuş bi daha kırmışlar kemiğin birini..ilk düştüğümde bile böyle acı görmedim yaşamadım diyor..hergün arıyorum hergün ağrıyor kolumu nereye koyacağımı bilemiyorum diyor
bu ne yaww.sen tam karar alırken bu yapılırmı yaaa??ama demek çok beceriklisin ve çok güzel yapıyorsunki isteniyor(tabi çekirdek cips vs ???) nerden geliyor?kıtlıktanmı çıktı?hadi ev yemepğini anladım cips vs niye???sende bak çiğ badem al kendine ve leblebi.akşam onlarla otururkne 1 kaseye yakın ye çayla.hem tatmin olursun acı çekmezsin hem ben bunu nerdeyse hergün yapıyorum bi zararı yok.ana öğünleri kaçırmazsan tabi
ay gitsinde o kadar gitsin ya ben kaç aydır aynı haldeyimgeçen hafta:76,3
bu hafta:75,9
GİDEN: 400 grcıkkkk
çok şükür tekrar 75 li kg yu gördüm durmak yok yoksa yükselişim muteşem oluryor bir anda.sabah simit lüpletiverdim ne zamadır yememiştm...
aaaaaa ben 3. mü olmuşum hiç beklemiyordum oysa ,nasıl sevindim ya maşallah hepimizeeeeeeHAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,
hiçbir sırrım yok çalışmaya başladım ya ondan sanrıım yoksa fil gibi yutuyorum herşeyiözlemle mutlu bizi kekliyomuş ah veremiyom ah depresyondayım noldu noldu afferim size. sırlarınızı dökün bakıyım çabuk çabuk. kıskandım şimdik
çok güzelmişşşşşşşş :)Küçük kız annesine "İlk insan nasıl dünyaya geldi" diye sormuş, "Tanrı Adem ve Havva'yı yarattı, çocukları oldu ve insanoğlu yeryüzüne yayılmaya başladı yavrum" diye izah etmiş annesi..
Birkaç gün sonra küçük kız aynı soruyu babasına sormuş.. "Binlerce yıl önce maymunlar vardı" demiş babası, "Bizler de evrim geçirerek onlardan türedik.."
Farklı iki cevaptan aklı karışan kız annesine gidip "Nasıl olur anne" demiş "Sen bana insanın Tanrı tarafından yaratıldığını, babam da maymunlardan geldiğini söylüyor.. Karıştırıyorum.."
"Karıştırıcak bir şey yok" demiş annesi gülerek, "Ben sana kendi ailemin geçmişini anlattım. Baban da kendi ailesininkini anlatmış, bir tanem..!"
benim dediğim kadın buydu işte ben yaptım bundan çok terletiyor çok fazla videosu var
yenacım beyzuş ablacım ellerinize sağlık
mutlu süpersin canım hep böyle derecelerle ilerlersin inşallah
özlem sen de az değilsin haa
tursari toztoprak sizleri de tebrik ederim
Yenacığım ellerine sağlık kızlar sizleri tebrik ediyorumHAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,
Hoşgeldin tekrar seni hatırlıyorum yazdan ben de uzun ara vermiştim o sürede kilo aldım sen ne güzel vermişsin Resimlere baktım bence çok fark var böyle devam edersen fıstık bir hatun olacaksınKızlar aşağıdaki resimlerin ilkinde sondan ikinci mavi tişörtlü benim, orda 99 kıloyum
Ikıncısınde kardeşim ve ben
Sonuncu resım de yeni
Sizce fark var mı?
Beyzuş abla ellerine sağlık spor yapan arkadaşları tebrik ediyorumHAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOZTOPRAK...........230 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............WAW-NURSENA.......200 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........DERİN...................180 DAK
çok güzel görünüyorsun tam fıstık. kilo yakışmış aslında sana
Ben size tazarken, oglum ilk uc adimini atti....!!!
bi yerim diyenden kork biide yemem diyenden kandırdınız bizi bu hafta listedekiler tebrik ediyorum demekki bide az yeseymişiniz hiç yetişemicektik sizeedarısı bize yaza çıtır olcazzz inşallahHAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOZTOPRAK...........230 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............WAW-NURSENA.......200 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........DERİN...................180 DAK
Biz kilolulara en çok söylenen yalan kilo yakışmış sana bence kilo kimseye yakışmıyor olduğundan yaşlı gösteriyor giydiği hiç bir şey yakışmıyor iyiki vermişsin kilolarını şimdi çok daha güzelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?