ben 1 haftalık evliydim. belki resimlerimi görmüşündür. kayınvaldemlere filan geli hediyesi alıyorduk. kaynımında 6 aylık oğlu vardı. onada bişeyler alalım dedik. mağazadaki kıza 6ay 1 yaş arası bişeyler gösterebilirmisiniz dedim. erkek bebek dedim. kız birkaç şey gösterdi. ben onlara bakarken geldi karnıma dokunda ay çok heyecan verici diye ufak bir çığlıkta attı
derman ablacığım yalancı demek istedin galiba bana
ama şunu belirtmeliğim ki bazı kadınlar şişman da olsalar zayıfta olsalar çirkindirler. zayıf da olsalar giydikleri yakışmaz ve eğreti durur.
yaniiiii özlem kilolu haliyle de güzel görünen bir kadın kilo yakışmış derken kilolu halinle de güzel görünüyorsun demek istedim nişan fotosuna bakarak. elbette sağlığı için zayıflaması gerekiyor ama genel geçer güzellik kalıbına(38-40 beden olmak) uymuyor diye çirkin ve yaşlı olduğunu söylemek acımasızlık. ve bence kendine doğru bir yaklaşım...
benim şuan 30 kilo fazlam var senin yaklaşımınla çirkinin önde gideniğim, giydiğim herşey de berbat duruyor ve 60 yaşında gibiyim.
doğru mu doğrudur
ben 1 haftalık evliydim. belki resimlerimi görmüşündür. kayınvaldemlere filan geli hediyesi alıyorduk. kaynımında 6 aylık oğlu vardı. onada bişeyler alalım dedik. mağazadaki kıza 6ay 1 yaş arası bişeyler gösterebilirmisiniz dedim. erkek bebek dedim. kız birkaç şey gösterdi. ben onlara bakarken geldi karnıma dokunda ay çok heyecan verici diye ufak bir çığlıkta attı:26:
ben hamile değilim başkasına alıyorum demekle yetindim. allahtanki eşim yada başkası yanımda değildi. insanlık hali.
geçen sene otobüste eşimle oturuyorduk. bir bayan geldi zayıf uzun boylu bolda bir tişört giymiş. (ben 9 aylık hamileydim ama hiç belli değildi. hiç yeni kıyafet almadım hamileliğimde) kadının ya hafif şişliği var yada göbeğinden biraz kilo almış. eşime dedimki bayan hamile heralde kalkta o otursun dedim. kadın yok filan dedi ama zorla oturttuk. inmemize yakın ben kadına hamile hamile ayakta durmayın. oturun siz dedim. kadın benmidiyebildi sadece biz hemen indik arabadan
canım sende lafı yanlış yerinden alma. bizim en büyük dayanağımızdır. valla kendimi bilmesem sizin şu yorumlara bakarak derimki tamamım ben azcıkda popodan gitsin süperim. ama öyle değil. bazen pes edeceğimiz dönemlerde bu tür laflar en büyük kaçış kapımız oluyor. heleki bunu başkalarından duyduğumuz zaman
Öhöm köhöm ben bildirimi yapamadım kızlar, özür dilerim. Sabah erkenden tartıldım, oğlum da 7'de uyandığı için çok huysuzdu, sonra bildireyim dedim. dışarı çıkıp gelince de unuttumİnsanlık hali, yenacığım kusuruma bakmazsınız umarım :) Pek de kaybettiğim bir şey yok aslında, aynı sayılırım. Şöyle ki;
Geçen hafta 81.5 idim, Pazartesi 83 idim, bugün 81.4 geldim. Pazartesiden beri 1.6 kg vermeyi başarsam da ancak geçen hafta sonu tıkındıklarımı eritebilmişim.
Spor; 140 dk yürüyüş
Dereceye girenleri tebrik ederim, çocuklu bir arkadaşa çaya gideceğimiz için acele çıkıyorum, geç de olsa bildrim yapayım demiştim :)
Yenacığım ellerine sağlık kızlar sizleri tebrik ediyorum
Hoşgeldin tekrar seni hatırlıyorum yazdan ben de uzun ara vermiştim o sürede kilo aldım sen ne güzel vermişsin Resimlere baktım bence çok fark var böyle devam edersen fıstık bir hatun olacaksın
Biz kilolulara en çok söylenen yalan kilo yakışmış sana bence kilo kimseye yakışmıyor olduğundan yaşlı gösteriyor giydiği hiç bir şey yakışmıyor iyiki vermişsin kilolarını şimdi çok daha güzelsin
derman ablacığım yalancı demek istedin galiba bana
ama şunu belirtmeliğim ki bazı kadınlar şişman da olsalar zayıfta olsalar çirkindirler. zayıf da olsalar giydikleri yakışmaz ve eğreti durur.
yaniiiii özlem kilolu haliyle de güzel görünen bir kadın kilo yakışmış derken kilolu halinle de güzel görünüyorsun demek istedim nişan fotosuna bakarak. elbette sağlığı için zayıflaması gerekiyor ama genel geçer güzellik kalıbına(38-40 beden olmak) uymuyor diye çirkin ve yaşlı olduğunu söylemek acımasızlık. ve bence kendine doğru bir yaklaşım...
benim şuan 30 kilo fazlam var senin yaklaşımınla çirkinin önde gideniğim, giydiğim herşey de berbat duruyor ve 60 yaşında gibiyim.
doğru mu doğrudur
buarada benim mayıs 15 kadar 80 altını görmek gibi bir hayalim var, inşallah olur. oğlanın doğum günü. eşimin planları var bakalım geçen seneki doğumgünü kargaşasından hoşlanmamışolacak ki bu sene bi yerlere gidelim diyor durmadan. neyse 3 ay var benim vermem gereken 15 kg var. 13 hafta var bakalım becerebilecekmiğim.
var mı bana yoldaş. benzer tarihlerde motivasyonu olan.
cecoooooo canım ben niye kilo almadığımı buldum hem regl hemde çocuklarla kartopu oynuyoruz :))) sağolsun beden eğitimi dersleri :)))
Merhaba Güzel Bayanlar
Yazdıklarınızı düzenli okumaya çalışıyorum 2 haftadır, 5,6 ay once ben de yazıyordum fakat iş yogunlugundan dolayı baktım yazamıyorum bari okuyayım sadece dedim, kpss dolayısıyla 2 haftadır işten ayrıldım artık rahat rahat yazarım ben de:)
29 yasındayım ve yazın evliliğimizde 3 yıl biticek, kpssyi kazanmadan çocuk yapamıyorum( Bilgisayar mühendisiyim ve özelde akşam 10lara kadar çalışıyorum çoğu zaman, tek maaş da yetmiyeceği için 31de çocuk yapabilicem ancak ( Bende de Pcos ve insülin direnci var
Eşim de ben de kiloluyuz, şimdiye kadar ben yüz bin kez kendim diyet yapıp kilo verip geri almıştım,eşimse hiç diyet yapmamıştı, 2011 haziran ayından beri diyetisyene gidiyoruz, çok yavaş kilo verdik ama eşim 123den 102ye düştü ben de 99dan 81e düştüm. Bir türlü 70li kilolara gelemedim(
banucum bu haftaki kilom 87.1.
geçen hafta 87.5 di.
Arkadaşlar size yemek pişirmekle ilgili birkaç tüyo vermek istiyorum, hem sağlıklı hem de daha lezzetli sebze yemekleri için bir kaç püf noktası:))
----Eğer imkanınız varsa yemekleri sadece zeytinyağıyla yapın
----1 kilo sebze yemeğine 2yk zeytinyağı koyun
----Soğanı sakın kavurmayın, Yemeğe koyacağınız tüm malzemeleri( sogan domates sarımsak salça domates ve ana sebze) çiğden koyun, en kısık ateşte 40 dakika ağzını açmayın yemeğin, 40 dakka sonra açın sadece bir kez karıştırın ve gerekiyorsa çok az su ekleyin
----Eğer yemeğe kıyma koyacaksanız yagsız tavada ayrıca kavurun kıymayı, sonra 40 dk sonra yemeğe ekleyın, soganla kıymayı kavurmayın
Yemeğin agzını acmadıgınız ıcın hem daha lezzetlı olucak hem de kavurmadıgınız ıcın daha düşük kalorili
Ben hep bu sekıde yapıyorum
HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,
HAFTANIN 2.lerii,,,,,,,,,,,- 1 kg.,,,,,,,,,, tursari , TozToprak,,,,,,
HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,- 0.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İlbatum,,,,,,,,,,
ÇİÇEKLE SUYUN HİKAYESİ
Günün birinde bir çiçekle su karşılaşır ve arkadaş olurlar. İlk önceleri güzel bir arkadaşlık olarak devam eder birliktelikleri, tabii zaman lâzımdır birbirlerini tanımak için. Gel zaman, git zaman çiçek o kadar mutlu olur ki, mutluluktan içi içine sığmaz artık ve anlar ki, su'ya aşık olmuştur.
İlk kez aşık olan çiçek, etrafa kokular saçar, "Sırf senin hatırın için ey su" diye...
Öyle zaman gelir ki, artık su da içinde çiçeğe karşı bir şeyler hissetmeye başlamıştır. Zanneder ki, çiçeğe aşıktır ama su da ilk defa aşık oluyordur.
Günler ve aylar birbirini kovalalar ve çiçek acaba "Su beni seviyor mu?" diye düşünmeye başlar. Çünkü su, pek ilgilenmez çiçekle... Halbuki çiçek, alışkın değildir böyle bir sevgiye ve dayanamaz.
Çiçek, suya "Seni seviyorum der. Su, "Ben de seni seviyorum" der. Aradan zaman geçer ve çiçek
yine "Seni seviyorum" der. Su, yine "Ben de" der. Çiçek, sabırlıdır. Bekler, bekler, bekler...
Artık öyle bir duruma gelir ki, çiçek koku saçamaz etrafa ve son kez suya "Seni seviyorum." der.
Su da ona "Söyledim ya ben de seni seviyorum." der ve gün gelir çiçek yataklara düşer. Hastalanmıştır çiçek artık. Rengi solmuş, çehresi sararmıştır çiçeğin. Yataklardadır artık çiçek. Su da başında bekler çiçeğin, yardımcı olmak için sevdiğine...
Bellidir ki artık çiçek ölecektir ve son kez zorlukla başını döndürerek çiçek, suya der ki; "Seni ben, gerçekten seviyorum." Çok hüzünlenir su bu durum karşısında ve son çare olarak bir doktor çağırır nedir sorun diye...Doktor gelir ve muayene eder çiçeği. Sonra şöyle der doktor: "Hastanın durumu ümitsiz artık elimizden birşey gelmez."
Su, merak eder, sevgilisinin ölümüne sebep olan hastalık nedir diye ve sorar doktora. Doktor, şöyle bir bakar suya ve der ki: "Çiçeğin bir hastalığı yok dostum... Bu çiçek sadece susuz kalmış, ölümü onun için" der. Ve anlamıştır artık su, sevgiliye sadece "Seni seviyorum" demek yetmemektedir...
HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOZTOPRAK...........230 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............WAW-NURSENA.......200 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........DERİN...................180 DAK
Kilo verme adına ;gayret eden ve spor yapan herkesi içtenlikle kutluyorum...
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoş geldiniz....
FACTÖR hoş geldin canım...Güzel haberlerle gelmişsin.Çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Arkadaşlar;geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...Hala heykel gibi dolaşıyorum...Akşama doğru ilaç ve hareket dolayısıyla biraz düzeliyor;fakat sabah dimdik ve ağrılar içinde kalkıyorum.Daha doğrusu kalkamıyorum desem daha doğru olacak...Allah dermansız dert vermesin;elbette geçecek ama ;hem iğne yapıyorum,hem ağızdan ilaç alıyorum hem de kas gevşetici pomat sürüyorum ama çok az iyileşme oldu...Sabahları daha iyi kalksam çok sevineceğim.Bu sabah ağladım inanın yataktan yardımsız kalkamayınca...Neyse geçince hepsi unutulacak....
Ben size tazarken, oglum ilk uc adimini atti....!!!
kızlar üsenmedim gecen bahar yazdıklarımızın bir bölümünü okudum.(nasıl verdiğimi hatırlamaya çok ihtiyacım var 20 kg.) ne cok sey yaşamısız. bazen iyi bazen kötü... zaman çabuk geçiyor.
motivasyonum yerindeyken sanki başka biri gibiymişim. hedefe kitlenen füze gibi az vermişim çok vermişim ama hiç sapmamışım. verdikçe mutlu olmuş, daha fazla çaba göstermişim. çok eminmişim zayıflayacağımdan. sanırım en önemlisi de bu bu verememe ve geri alma dönemim de tam umutsuzluğa kapılmaya başladığım zamana denk geliyor. 70 li kilolarda olacağıma inanmadığımdan ucuna kadar gelip geri döndüm alın size aşılması gereken en az 15 kg.
aaaa ikinci olmuşumHAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,
HAFTANIN 2.lerii,,,,,,,,,,,- 1 kg.,,,,,,,,,, tursari , TozToprak,,,,,,
HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,- 0.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İlbatum,,,,,,,,,,
bu nasıll soru yavvvvvvvKızlar aşağıdaki resimlerin ilkinde sondan ikinci mavi tişörtlü benim, orda 99 kıloyum
Ikıncısınde kardeşim ve ben
Sonuncu resım de yeni
Sizce fark var mı?
yaa geçmiş olsun canım gecen okudum silindi yazarken hepsi Allah birdaha göstermesin inşallahson 1 saat offf artık 4 olsun
annemde burda meme usg çektirdik bakalım kist falan yazıyo ama inşallah dr.umuz iyi şeyler söyler salı günü
baada yapmadığımız için kızzzz döff beniiKilo verme adına ;gayret eden ve spor yapan herkesi içtenlikle kutluyorum...
Yeni gelen arkadaşlar tekrar hoş geldiniz....
FACTÖR hoş geldin canım...Güzel haberlerle gelmişsin.Çok sevindim.Hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Arkadaşlar;geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...Hala heykel gibi dolaşıyorum...Akşama doğru ilaç ve hareket dolayısıyla biraz düzeliyor;fakat sabah dimdik ve ağrılar içinde kalkıyorum.Daha doğrusu kalkamıyorum desem daha doğru olacak...Allah dermansız dert vermesin;elbette geçecek ama ;hem iğne yapıyorum,hem ağızdan ilaç alıyorum hem de kas gevşetici pomat sürüyorum ama çok az iyileşme oldu...Sabahları daha iyi kalksam çok sevineceğim.Bu sabah ağladım inanın yataktan yardımsız kalkamayınca...Neyse geçince hepsi unutulacak....
hayırlı olsunnnn şimdi koşma sırası sizdeBen size tazarken, oglum ilk uc adimini atti....!!!
benide sürükle peşinden mayıs sou 79 zu görelimmmmmbuarada benim mayıs 15 kadar 80 altını görmek gibi bir hayalim var, inşallah olur. oğlanın doğum günü. eşimin planları var bakalım geçen seneki doğumgünü kargaşasından hoşlanmamışolacak ki bu sene bi yerlere gidelim diyor durmadan. neyse 3 ay var benim vermem gereken 15 kg var. 13 hafta var bakalım becerebilecekmiğim.
var mı bana yoldaş. benzer tarihlerde motivasyonu olan.
Arabayı alırsan beni de taaa buralardan alırsın, kaçamak yaparız anlaştık mı? Kaçamak derken güzel bir program diyorum tabii, diyet kaçamağı değil. Beyza'ya baskın yaparız diyeceğim ama çocuk baktırır bize şimdi oşimdi fıstığın ben ne arabalardan anlıyorum ne bişi sahip olma hırsım vardır amma nedense cecuğumun annesi gibi saçlarım ruzgarda ucussun eşerbım hatta ucsun gibi fantezim var cocukluğumdan beri bu gün aklıma duştu. bende direk benimkine döndüm o da olur diyor. alırsam gezeriz zayıf zayıffff
İşte bu iyi haber canımmm, hoşdöndün :)):26::26::26::26::26: geçmişe gittim ilk geldiğim günlere oku oku ayyy takıldım yineeee ben de bıktım aama kendimden yaaaa
şey kem küm bildirim mii bu hafta mı öhöhmmmm şeyyyy burda olayım da bildirim yapmayım yarn veli toplantısı yapacağım onun telaşıyla gelemem erken haftaya yapacağım artık inş ama artık kesin dönüş yapacağımm alamanyadan döndümmmmmmmm:26::26::26::26::26:
Tabii ki ver, ideal kiloya ne kadar yakın olursak o kadar iyi, hem de hepimiz için güpgüzel bir örnek olursun :)) Ben yağ oranının azaldığını da hesaba kat demek istedim :)) Bu aralar hepimize can geldi ne güzel :))canım çok tatlısınsağol moral desteğin için sanırım biraz kaslandım ama ben yine de şu 7li rakamlara iyice demir atmak istiyorum 6ları görmek zor görünüyor farkındayım 75 felan olsam hiç olmazsa 1 2 kilo alsam versem bile 7lerde kalırım şimdi hemen 80 oluveriyorum o da hiç iyi olmuyor
endokrinci verme dedi de jinekolog kilo var ultrason için bastırmak zorundayım dedi gıcık oldum yaa
Canım, sevindim fikir verebildiğime :)) Benim ikinci bebeğime de (kızım, şu anda 5.5 yaşında), üçüncü bebeğime de (oğlum, şu anda 2.5 yaşında) 16. haftaya kadar alttan ultrasonla baktı doktorum, anlattığım sebeplerden. İlk bebeğimde başka doktordaydım, o da 10. haftaya kadar alttan bakıyordu. Tabii kimsenin pek hoşlanmadığı bir muayene şekli ama doktorumla kayıtsız güven ilişkimiz vardı, o nedenle rahattım. Psikolojik nedenler dışında çekinmek için hiç sebep yok, için rahat olsun :)umutttt çok güzel açıklamışsın canım aynı durumu bende yaşadığım için zaten bu kadar tedirgin oldum benimde ilk bebeğimin kalbi durdu 8. haftalarda doktor kromozom anomali dedi banada o yüzden hep aklımda kaldı ultrason çubuğundanmı oldu acaba die. Ama senin 2. bebeğinde ultrason çubuğuyla bakılmış sanırım ve bir sorun olmamış. Bende artık doktorun kararına bırakıcam o zaman , içimi rahatlattınteşekkür ederim
Eğer yüzme varsa yüzme için kandırırsın eşini de, ya da eğitmenler beli güçlendirecek egzersizler önerebilirler, olmaz mı? Neyse sen başlamışsın ya, önemli olan o, devamı da gelir eminim :))...VİAPORTA GİTMEYİ BENDE ÇOK İSTİYORUM GERÇEKTEN ÇOK İNDİRİM OLUYORDA AÇIK HAVA OLDUĞUNDAN TIRSIYORUM SOĞUK SEBEBİYLE.VİAPORT BANA YAKIN...
SPOR KONUSUNA GELİNCE EŞİM BAŞLAMIŞTI ZATEN AMA 2-3 KERE GİDEBİLDİ SONRA BELİ TUTULMUŞTU,ŞİMDİ KORKUYOR TEKRAR OLUR DİYE.ZATEN İŞLERİ ÇOK YOĞUN HEP GEÇ ÇIKIYOR VAKİT YOK.ONUN DIŞINDA ÇEVREMİZDE KİMSE YOK. YALNIZDA OLSA DEVAM ETMELİYİM...AĞZIMI YETERİNCE TUTAMIYORUM BARİ ORDAN ENERJİ HARCAYAYIM DİYE DÜŞÜNDÜM..
Canım pek sanmıyorum 79 olabileceğimi. Yani insan istedikten sonra başarılır elbette, hedef küçültüp yapamam demek istemiyorum. Ama aylardır haftada 300 gr, 500 gr veren bünyemin birden atağa kalkıp her hafta 1, 1.5 kg vereceğini sanmıyorum. Gerçekçi yaklaşmak istiyorum, gerçekçi hedefler koymak istiyorum diyelim.bu hafta kassan 7 lerdesin o zaman sakın bozma haftasonu rehavetine girip. mart 2 de 79 çıkman gerekiyor senin de canım en fazla. ona göre ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?