Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

peki burda

Göbege baksana bebiş varmış gibi

Nişan fotom bu
Eki Görüntüle 349290
ben 1 haftalık evliydim. belki resimlerimi görmüşündür. kayınvaldemlere filan geli hediyesi alıyorduk. kaynımında 6 aylık oğlu vardı. onada bişeyler alalım dedik. mağazadaki kıza 6ay 1 yaş arası bişeyler gösterebilirmisiniz dedim. erkek bebek dedim. kız birkaç şey gösterdi. ben onlara bakarken geldi karnıma dokunda ay çok heyecan verici diye ufak bir çığlıkta attı:26:
ben hamile değilim başkasına alıyorum demekle yetindim. allahtanki eşim yada başkası yanımda değildi. insanlık hali.
geçen sene otobüste eşimle oturuyorduk. bir bayan geldi zayıf uzun boylu bolda bir tişört giymiş. (ben 9 aylık hamileydim ama hiç belli değildi. hiç yeni kıyafet almadım hamileliğimde) kadının ya hafif şişliği var yada göbeğinden biraz kilo almış. eşime dedimki bayan hamile heralde kalkta o otursun dedim. kadın yok filan dedi ama zorla oturttuk. inmemize yakın ben kadına hamile hamile ayakta durmayın. oturun siz dedim. kadın benmi diyebildi sadece biz hemen indik arabadan

canım sende lafı yanlış yerinden alma. bizim en büyük dayanağımızdır. valla kendimi bilmesem sizin şu yorumlara bakarak derimki tamamım ben azcıkda popodan gitsin süperim. ama öyle değil. bazen pes edeceğimiz dönemlerde bu tür laflar en büyük kaçış kapımız oluyor. heleki bunu başkalarından duyduğumuz zaman

bence sen de çok ama çok güzelsin kilolu halinle hele hele nikah fotolorın harika o neolacak....

bu hafta kassan 7 lerdesin o zaman sakın bozma haftasonu rehavetine girip. mart 2 de 79 çıkman gerekiyor senin de canım en fazla. ona göre ye.

Merhaba

Kilo hem fiziki açıdan hem de sağlık açısından yakışmıyor dediğiniz doğru, sımdı bakıyorum de hem esım hem de ben genclestık resmen, yalnız en önemlısı ınsülin direncınden dolayı cok sıkıntı yasadım ve yasamaya devam edıyorum, erkek tipi kıllanmadan yüzümde çenemde sımsıyah kıllar var, epılasyona gıdecegım ıcın o sekılde kıllı gezmek zorundayım, ıste zayıf olsaydım kılomu korusaydım bu saglık sorunları olmayacaktı

Canım tesekkurlar ıltıfatın ıcın:) Vall ben 110 kılo ustuyken de kendımı guzel buluyordum bilinçsiz bir şekilde, tartılmaya korkuyorum cunku kabullenmek ıstemıyodum kılomu, benım ıcın de zayıflık güzellık demek değil, önemlı olan saglıklı bir vucut ve ınsanın kendını iyi hissetmesi

iyi aksamlar hanımlarr sonunda klavyem kurusdu

dun gelen mısafır çocugu elınde kocaman bardakla gezdıgı yerde su içip durdu sonunda gelıp klavyeye döktü
neyse eşim baktı hallettı

yenacım bravo anlamısın yazdıgımı tesekkurler

100 dk da sporum vardı ama yazamadım

yena beysuz elınıze saglık kızlarr

özka apacık bellı cnm zayıfladıgınn hem yenıden hosgeldınn

buarada benim mayıs 15 kadar 80 altını görmek gibi bir hayalim var, inşallah olur. oğlanın doğum günü. eşimin planları var bakalım geçen seneki doğumgünü kargaşasından hoşlanmamış olacak ki bu sene bi yerlere gidelim diyor durmadan. neyse 3 ay var benim vermem gereken 15 kg var. 13 hafta var bakalım becerebilecekmiğim.

var mı bana yoldaş. benzer tarihlerde motivasyonu olan.

3 ayda 15 kilo çok değilmi? hadi gel 10 kilo diyelim

Hayırlı geceler kızlaaaarrrrrr :122: :122:

Bugün hazır bu tarafa henüz kar yağmamışken son bir kapı yapalım dedik akşam eşimle ve halasına gittik
Uzun zamandır gitmemiştik çok iyi oldu baya sohbet ettik hatta Nisanda olacak olan Amcaoğlunun Kınası için kıyafetlerini bile almışlar Tabi hepsi kıyafet bulma sorunu yaşamadıkları için müthiş şeyler bulmuşlar
Büyük kuzeni parlament mavisi diz altı tek askılı güzel bir elbise almış ( 50 liraya )
Küçük Kuzen zümrüt yeşili straplez uzun bir elbise almış ama o kıyafete bittim resmen göğüs altındaki tülü çok farklı şekillerde bağlayıp 5 farklı elbise modeli yaratabiliyorsun Üstelik fiyatını duyunca ağzım açık kaldı Nişantaşındaki Mangodan 450 Liradan 35 Liraya düşürmüşler Defosumu vardı dedim yok dedi şu ara inanılmaz indirim varmış o tarafta ama saat saat değiştiriyorlar fiyatları ellerinde kalan tek modelleri çıkartmak için. Kuzen oradaykende o elbiseye deng gelmiş anında atlamış tabi
Halasıda güzel diz altı kahveli kremli bir elbise almış kendine oda 40 Lira vermiş bizim burada G.o.P.dan almış.
Banada bir kaç mağaza tavsiye ettiler bakalım ay başında bende alışveriş çılgınlığına girişeceğim inşallah
Tabi bide tembihliyorlar siyah son seçeneğin olsun sende mor bir elbise alki şöyle hepimiz cıvıl cıvıl olalım diye gelinde kırmızı giyecek kınada

Ayyy Nisana kadar en azından bir 5 kilo daha vermem lazım yani nisanın ilk haftasına kadar

Bu arada bu hafta neden kilo vermediğimide çözdüm herhalde bir iki güne kadar yolunu gözlediğim reglm başlıyor herhalde kendini belli etmeye başladı yani bu demek oluyorki büyük ihtimalle az da olsa kilo vermişimdir ama regl öncesi de fazlalık oluşabiliyor ya o bakımdan
Nasılda kendi kendime gaz veriyorum ama İnşallah haftaya çok daha güzel bir bildirim yapacağım

cecoooooo canım ben niye kilo almadığımı buldum hem regl hemde çocuklarla kartopu oynuyoruz :))) sağolsun beden eğitimi dersleri :)))

Ay ne güzel yaaa bende kar topu oynamak istiyorum İstanbul kara teslim diyorlar hatta bazı semtlere ulaşım bile yok kardan ama bizim burada bir gram kar yok sadece buz var bayırda ama yinede kar yağarsa diye son bir turladım havamı aldım geldim

Aramıza tekrar hoşgeldin
Umarım bu sefer hem kalıcı olursun hemde hepbirlikte çok güzel kilolar verir hedeflerimize ulaşırız
Bu arada Resimlerinde çok hoş cıkmışsın ama elbiseli halin hem daha sağlıklı hemde daha güzel görünüyor o yüzden aynen devam hedefe doğru.

banucum bu haftaki kilom 87.1.
geçen hafta 87.5 di.

Tamamdır şekerim zaten fırsat bulamasaydın sen gelene kadar aynı geçecektim seni deng geldiğimizde sorarım diye ama gerek kalmadı.

Paylaşımın için teşekkür ederim çok faydalı bilgiler. Şu an çok geç ama yarın mutlaka tekrar paylaşımına dönüp notumu alacağım

HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,

HAFTANIN 2.lerii,,,,,,,,,,,- 1 kg.,,,,,,,,,, tursari , TozToprak,,,,,,

HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,- 0.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İlbatum,,,,,,,,,,

Kızlarrrrrrrrr harikasınız Allah nazardan saklasın İnşallah bundan sonra her hafta eksilerde oluruz hepbirlikte tabi Taht ve taç bize de nasip olur arada inşallah
Mutluuuuu süpersin galiba sonunda eski mutluya kavuştuk

Yenacığımmmm seninde ellerine ve emeğine sağlık canım

Ellerine sağlık canım
Çok güzel ve doğru bir paylaşım sadece seviyorum demek yetmiyor hissettirmek ve hissetmek de gerek
RAbbim biz çiçekleri asla susuz bırakmasın inşallah .... Aminnnn

HAFTANIN BİRİNCİSİ...........TOZTOPRAK...........230 DAK
HAFTANIN İKİNCİSİ............WAW-NURSENA.......200 DAK
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........DERİN...................180 DAK

Tebrikler kızlarrrrrrrrr
Beyzus Ablacığım seninde ellerine sağlık
Bu arada bende Birinci gelmişim sondan da olsa inşallah baştan birinci olmayı da nasip eder Rabbim ... Aminnn

Tekrar çok geçmiş olsun umarım şu an daha iyisindir

Ben size tazarken, oglum ilk uc adimini atti....!!!

Maşallah kuzucuğuna
Artık biraz daha zorlar seni ama inşallah koşturduğu günleride görürsün yakında

HAFTANIN 1.si,,,,,,,,,,,,- 1.5 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,Dalokaysmom,,,,,

HAFTANIN 2.lerii,,,,,,,,,,,- 1 kg.,,,,,,,,,, tursari , TozToprak,,,,,,

HAFTANIN 3.sü,,,,,,,,,- 0.9 kg.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,İlbatum,,,,,,,,,,
aaaa ikinci olmuşum inşallah hep böyle devam ederim yavvv :26::26::26:
Kızlar aşağıdaki resimlerin ilkinde sondan ikinci mavi tişörtlü benim, orda 99 kıloyum
Ikıncısınde kardeşim ve ben
Sonuncu resım de yeni

Sizce fark var mı?
bu nasıll soru yavvvvvvv şahane fark var hemdeeeee

son 1 saat offf artık 4 olsun
annemde burda meme usg çektirdik bakalım kist falan yazıyo ama inşallah dr.umuz iyi şeyler söyler salı günü
yaa geçmiş olsun canım gecen okudum silindi yazarken hepsi Allah birdaha göstermesin inşallah

baada yapmadığımız için kızzzz döff benii

Ben size tazarken, oglum ilk uc adimini atti....!!!
hayırlı olsunnnn şimdi koşma sırası sizde

benide sürükle peşinden mayıs sou 79 zu görelimmmmm bu arada bende kilonun beni olduğumdan yaşlı göstermesine sinir olanlardanım mesela 26 yaşındayken görümcem ve oğlu en aşağa 32 yaşımdasın sen diye bir günümü yediler hatta en son görümcem kimliğine bakmadan inanmam diye bir densizlik bile yapmıştı yanii şimdi ben 20li yaşlarda bile 30 üstü görünüyorsam 30lu yaşlarda kaç gösterecem acaba tabi eğer kilolarımla vedalaşmazsam bu arada fıstıklığı konusunda yanılmıyorsun çok haklısınnnn zaten bişey söyliyimmi bizim topikte öteden beridir süper hatunlarla dolu fıstık bizim topikin hatunları fıstıkkkkk fıstık olmayan bitane bulamazsın

Arabayı alırsan beni de taaa buralardan alırsın, kaçamak yaparız anlaştık mı? Kaçamak derken güzel bir program diyorum tabii, diyet kaçamağı değil. Beyza'ya baskın yaparız diyeceğim ama çocuk baktırır bize şimdi o
Kocacığına da söyle, üstü kapanabilen tip arabalar var, sen hevesini almak istediğin, tek başına bineceğin zamanlarda açarsın, diğer zamanlarda kapalı kullanırsın. Bak, çareyi de şıp diye buldum :)))
İşte bu iyi haber canımmm, hoşdöndün :))
Tabii ki ver, ideal kiloya ne kadar yakın olursak o kadar iyi, hem de hepimiz için güpgüzel bir örnek olursun :)) Ben yağ oranının azaldığını da hesaba kat demek istedim :)) Bu aralar hepimize can geldi ne güzel :))
Canım, sevindim fikir verebildiğime :)) Benim ikinci bebeğime de (kızım, şu anda 5.5 yaşında), üçüncü bebeğime de (oğlum, şu anda 2.5 yaşında) 16. haftaya kadar alttan ultrasonla baktı doktorum, anlattığım sebeplerden. İlk bebeğimde başka doktordaydım, o da 10. haftaya kadar alttan bakıyordu. Tabii kimsenin pek hoşlanmadığı bir muayene şekli ama doktorumla kayıtsız güven ilişkimiz vardı, o nedenle rahattım. Psikolojik nedenler dışında çekinmek için hiç sebep yok, için rahat olsun :)
Eğer yüzme varsa yüzme için kandırırsın eşini de, ya da eğitmenler beli güçlendirecek egzersizler önerebilirler, olmaz mı? Neyse sen başlamışsın ya, önemli olan o, devamı da gelir eminim :))

Viaport'u tam şu dönem tavsiye ederim, ben taa Ataşehir'den gittim, biraz arkadaşlarımın tavsiyesi ile, biraz kafa dağıtmak için, biraz da açık hava olduğu için. Kapalı mekanlarda o kadar uzun dolaşamıyorum, ışık ve klima sistemi başımı ağrıtıyor, gerçi orası da ciddi rüzgarlı oluyor. Mango'da 2 liraya bluzlar vardı, 2 lira ya? Bazıları, belki de çoğu tapon mallardı ama aralarında gayet güzelleri de vardı. Koton'dan, İpekyol'dan birşeyler aldım kendime kalıplar da geniş oralarda, güzel uydular. En çok ayakkabılarıma bayıldım ama, onlar da %50 indirimliydi ama çok ucuz değil ayakkabılar. Gideceksen bu ara git ama, yeni sezon 1 hafta içinde gelir, bu malların çoğu kalkar o zaman :)
bu hafta kassan 7 lerdesin o zaman sakın bozma haftasonu rehavetine girip. mart 2 de 79 çıkman gerekiyor senin de canım en fazla. ona göre ye.
Canım pek sanmıyorum 79 olabileceğimi. Yani insan istedikten sonra başarılır elbette, hedef küçültüp yapamam demek istemiyorum. Ama aylardır haftada 300 gr, 500 gr veren bünyemin birden atağa kalkıp her hafta 1, 1.5 kg vereceğini sanmıyorum. Gerçekçi yaklaşmak istiyorum, gerçekçi hedefler koymak istiyorum diyelim.
Yılbaşında karar almıştım ben, Temmuz'a kadar ayda 3 kg hedefim vardı. Genelde regl sonrası atak olur, 1-1.5 arası veririm diğer haftalarda 300-700 gr arası gitse ayda 3 kiloyu bulurum diyordum. İlk ay 2.3'te kaldım, bu ay hepten kötü gitti, gene de hedefi bırakmadım. Ayda 3 verebilirsem Temmuz'a dek 12 kg veririm, 69 kg olurum :)) İşte bu sebeplerle ben 2 Mart'ta 80 diyeyim, fazlası olursa da süper olur tabii.
Sen sonradan aldıklarını verdiğin için, metabolizma da verme eğilimine girdiği için çok hızlı verirsin, Mayıs'a dek 12-15 kg kesin verirsin bence. Bu hafta çoook güzel bir başlangıç yaptın bile
Ben de ayda 3 kg hedefimi tutturabilmek için Mayıs'a dek 7 kg vermeliyim...

Son düzenleme:
Sabahın altıbuçuğunda kalktığım halde hiç uykum yok, misafirlikte içtiğim 4 bardak çay yüzünden elbette. Huyumu bilerek ne diye içtiysem, pek de düşkün değilimdir hem Gene de iyi geceler dileyeyim, uyumaya çalışayım, topiğimiz hafta sonu rehavetine kapılmış bile :))

günaydın kızlar nasılsınız bu sabah kaçamak yapana şişko diyorum .......ben bu manken halimle hiç kaçamak yapıyormuyum bakın ablanıza karşımda elma badem çikolata cips baklava neler neler yeniliyor ama yok .ben 0 beden olmak için ugraşıyorum

Günaydın,yine hafta sonu yine cumartesi ve yine sadece cumartesi çalışanlar olarak Nevin ve ben topicte :)

Nevin'cim günaydın canım.Nasılsın? Keyifler nasıl?

güüüünnnnaaayyyydddııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kahvaltıı yaptımm eeebiraz fazla oldu ama haftasonnu olduğğu ,için öğleden sona gezmem varr adet oldum offf çok kötüyüm hiç dışarı çıkmak istemem bu durumda ama sözüm vardı neyse az mama yerim heralde

Son düzenleme:
Günaydınnnnnn Kızlarrrrrrrrrrr :122:

Bu sabah erken kalkıp eşimle az kahvaltı ettim sonra onu yollayıp anında buraya koştum
Büyük kızım kursta küçüğüde şimdilik uyuduğu için bende biraz nefesa alayım dedim
Dün öğlende başlayan baş ağrısı gece uyuyana kadar devam etti ki zaten sabaha karşı uyuya kalabildim :26:

İnşallah herkes için kaçamaksız ve bol hareketli bir hafta sonu olur... Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…