Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Nursenaaaaa müthiş bir değişim var yaaa İnşallah dahada zayıflar bize de bol bol öncesi ve sonrası resimleri gösterirsin Tabi darısı bizlerinde başına

maşallah canım fıstık gibi olmuşsun valla, damacana da gerçekten süpermiş hani :) aldım mesajı ben :))))))
aminnnnnnnnnnnnnn

gel fıstığım oynarız hatta kardanadam bile yaparız ya ayıp ettin :)

günaydın,yine hafta sonu yine cumartesi ve yine sadece cumartesi çalışanlar olarak nevin ve ben topicte :)

nevin'cim günaydın canım.nasılsın? Keyifler nasıl?

herkese çooooooooooooook güzel haftasonları :)

günaydınnn canlarım..ayy nursenacım senibn boyunda uzun basen filan da yok öle maşallah çok değişim var canım darısı başımıza..

ebru cum cumartesi günleri topiğin belçisi biziz. Ben sürekli çaıp kapatmak zorundayım çünkü odadan ayrılıyorum bazen ustabaşı pasta fotosu bakmaya geliyor...

Ben an önce birazcık yaş pasta yedim ama dengeleyeceğim inşallah akşama nedense bir kere dahada yerim psikolojisi gitti bende kendime güvendim nedense kendimi avutuyorum bende napıyım...

cecoşum sende güzel istediğin gibi bir kıyafet bulursun inşallah... çok indirim var bende bu arada bakıcam elbise malum eşimin kardeşi nişanlanacak zamanı tam belli değil ama 1 ay içinde olur heralde birdenbire ortaya çıktığı için hazırlıksız yakalandık... Birde indirimden bi kaç şey atmak lazım kenara..geçen 300 tl lik çizmeyi 170e aldım mutluyum.

umut canım ben başlıyımde zaten adam bana 10 kg fark attı nerdeyse iş yoğunluğu vardı işyerleri taşındı hemen kilo verdi...

Nursenaaaaa müthiş bir değişim var yaaa İnşallah dahada zayıflar bize de bol bol öncesi ve sonrası resimleri gösterirsin Tabi darısı bizlerinde başına

Ciddi fark var Nursena.Özellikle bacakların bayağı incelmiş.Süpersin.Ama 93 kiloyken de orantılıymış yani.Öyle kaba bi kilon yok.

herkeze iyi hafta sonlarıı güzellerr

nursena tabıkı fark var cnmm..

teşekürler kızlar boyum 166 bacak basen yok hiç olmadı ama ortada duran kkoca göbek var kilo aldımmıda miğdede göbek kadar oluyo 2 kürdan üüstüne saplanmış piliç gibi duruyorum
şimdi miğde gitti belim çıktı ortaya resimleri buraya koumak için çektirmemiştim montu çıkarsam daha belli ollurdu neyse gene resim kkoyarım açık renkli kıyafetlerle resi çektireyimde

Canım, eminim ki çok fark etmişsindir. arada İki bedenden fazla fark var, ama 93'lük foto dökümlü ve siyah kıyafetle, yeni halin de ceketle olunca ben aradaki farkı bacaktan anlayabildim ancak. Ceketsiz fotoğrafta daha da fazla belli olur bence. Yeni halin de süpermiş bu arada :)
Özlem nasılsın canım? Bebişin bakıcı teyzesi ile ilk haftaları nasıl geçti? Gerçi misafirlerin vardı, bakıcı baktı mı bilmiyorum?

Erkekler nasıl çabuk veriyorlar zaten, insülin direnci gibi şeyler de onlarda daha az galiba. Yaradılıştan şanslılar. Nişan için alacağın elbiseye -eğer Via Port'a gidersen- Beymen seri sonunda da bakabilirsin. (B.S.S.D mi ne yazıyor, işte orası) Hem 44 beden üzeri abiyeler mevcut, hem şık seçenekler var, hem de fiyatlar makul seviyede. Ben yazın oradan almıştım, seninle aynı organizasyon için :)))

Kızlar aklıma takıldıda bi sorum olucak. Hamileyken yeşil çay veya beyaz çay içilebilinirmi? Bi komşumuz adaçayı içmiş hep normal siyah çay yerine. Ben eskisi gibi açık siyah çay ve nescafe içiyorum şu andada bi değişiklik yapmadım. Ama yeşil veya beyaz çay içiliyomu merak ettim veya siyah çayı içmesek dahamı iyi?

Ben bu mesajını görmeden cevaplamıştım :)) Sen de aynı şeyi yazmışsın, ceketsiz foto istiyoruzzzz :) Kilolarımız yakın, boylarımız da, bende üst bacak, basen ve kalça fazla O daha kötü canım ya, kapatması daha zor ve daha kilolu gösteriyor. Göbeği kapatması daha kolay. gerçi bende ondan da biraz var :))
İnşallah bu yaz, kapatmak zorunda kaldığımız vücut bölümümüz kalmayacak :))

Canım, ben biraz detaycıyımdır, o yüzden sıcak içeceklerden uzak dur diyeceğim. Aslında ispatlanan zararları yok denecek kadar az, ama zararı binde bir bile olsa ben çekiniyordum. Yeşil çay içme zaten, bazı çalışmalar bebeğin kalbinde olması gereken deliği erken kapattığını gösteriyor. Adaçayı fazla tüketilmemeli, rezene, papatya çayı vb. de öyle. Nescafe kafein içerir ben olsam nadir içerdim. siyah çay demir emilimini azaltır, hamilelikte zaten demir depoları boşalıyor, o yüzden tavsiye edilmiyor. Ama açık içer ve demir içeren gıdalarla beraber tüketmezsen fazla sorun olmaz sanırım.

Geriye pek seçenek kalmıyor, ev yapımı kefir, ev yapımı ayran, ev yapımı limonata ve taze meyve suları güvenli içecekler. Ben arada meyve çayları içiyordum elma, böğürtlen, tarçınlı erik gibi, onları bile değiştirerek içiyordum, devamlı aynı şeyi tüketmiyordum :))

Şimdi şu linki gördüm, bir göz at istersen http://www.anneoluncaanladim.com/1/...te-bitki-cayi-ve-sifali-ot-kullanimina-dikkat

Son düzenleme:

Saol canım yaa yine sen yetiştin imdadıma. Bende kahretsinki çok detaycıyım malesef , keşke olmasaydım diyorum ama ikizler burcuyum :/ okuyorum şimdi

Yena bu hafta kilo bildirimi icin kendimi zorlayip geldim aslinda da hiyarliktan persembe yapmisim :)

90,2 kilo olarak..utanc vesikasi...Ama bomba haberimi vereyim mi... Adetime 2 hun var ve buna ragmen su anda 88,0 gordum..Persembeden beri... Umarim Cumaya da bi 87 gorup oylecene atakimsi evresinden cikarim...Uyduruk Dukanimsi diyetim ise yariyor galiba!!!!!

Mutlu ve Umut ve Ayse... Bensiz hedef koymayin...

Factor benim ortancada dusuk riskim vardi, kanamli yattim 22 hafta boyunca..O zaman dr. Kesinlikle yesil cay icme, tansiyonu cikariyor, dusugu tetikliyor demisti. sonra ekledi "hatta bilir bilmez, faydalidiir deyip de meyve caylari filan da icmeyin. Sonucta hepsinde ilaclarda da kullanilan etken maddeler bulunuyor.gunde 2 tane normal cayinizi ve 1-2 tane de kahve icin" demisti..

Saol canım paylaştığın için. Ben keçi sütüne devam ediyim en iyisi , zaten çayıda açık içiyorum 2-3 fincan , günde 1 fincanda nescafe , ayran geldi birde aklıma yemeklerde ayran içebilirim die düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…