Eki Görüntüle 349501 93 kiloluk halim
Eki Görüntüle 349502 buda su anki halim
Buyur gel, beraber koyalım şekerim :))) Mayıs için hedefleri olan başka arkadaşlar da gelsinler, "hedef koyanlar kulübü" oluşturalım Mayıs'a kadar...
Üç numaranın ilk adımlarını kutlyoruz bu arada :))
reglim gecikmişti de canım kistim varmış azcık tioidim yüksek b 12 düşük felan işte önemli bişey yok şükürAsuman gecmisi ancak okudum, hatta gozattim diyelim... Rahatsiz misin? Tahliller filan ne oldu sonuc?
Asumancim pizzayi fazla kaçırma bol ayran iç doyur karnını
eşim az önce pizza getirdi ve yediler bitirdiler ben yemedimmm pisman deilimmmmm mutluyum mantarlı bulgur pilavimi ve lahana kavurmami yiyecegim
cecoşşşcecoşummm ben geldimm..aa bir de baktım sadece sen varsın
nasılsın bakalım? keyfin nasıl? bu gün neler yaptın evdemiydin
daamacanada süper oluş zayıflamak içiiç şartttt tabi suuu
Bende senin yolunu gözlüyordum
Hoşgeldin canım
Ya bugün evden cıkmadım o çok beklediğim reglm geldi bu sabah sonundabelden aşağım felaket ağrıyor oturuyorum.
Bugün pek bir iş yapmadım bir tek biraz temizlik okadar
Şu an biraz daha iyiyim şükür ama olsun eşim yapsın akşam yemeğinisağ olsun ağrım var dedim diye yemeğide üstlendi
Kv uğradı bir ara çay servisine bile yardımcı oldu Mavişim
Sen neler yaptın görmeyeli
Canım, çok iyi ettin. Zamanlama da iyi, bahar yaklaştı hız vermemiz lazım. Falancadan olma, filandan doğma nurtopu gibi bir diyet edinmişsin, güle güle büyüt :)Umutcugum.
Valla kendime geldim arkadasim... 81 kg olup da kendimi oldum sanip biraktim... Gecenlerde 90 gorup bir de ustune ust.uk biriki laf yeyince... "eeehhh bea.. Yetti artik..." dedim yani...
Dukan'dan devsirme, Montignactan kotarma bisey uydurdum...
Ben 7 kilo ile varım. Hadi gazamız mübarek olsun :)leah arkadaşım sen de gel koyalım mayıs ortasına bir hedef 12 vuralım hep beraber.
13 hafta var. sen 75 hedefle bence benim hedefim 80 altına maximum yaklaşmak. bakalım.
var mısınız
Banucuğum, Beyza'nın üçüncü bebeği ilk adımlarını atmış, onu kutlamak için yazmıştım ben. Benim iki çocuğum var, kızım 5.5, oğlum 2.5 yaşında.Maşallah canım Allah nazardan saklasın
Bir kaç güne kalmaz artık daha emin ve rahat dolanır ama ondan sonra senin mesain başlıyorAllah yardımcın olsun
herkese güzel haftasonları diliyorum
ben de yavaştan temizlik felan yapıyorum yarın salonun halılarını yıkayacağız eşimle bakalım makineyle ilk kez
akşam da eşimin canı pizza çekmiş pizza yemeye gideceğiz ama ben otlakçılık yapmayı düşünüyorum kendime almam
nursena bence de 93 lük halin de çok göze batmıyor ama şimdiki halinde bacaklar bariz incelmiş üst taraf için daha detaylı fotolar bekleriz
bende iyiyim cecoşum..benim kırmızılar yeni gitti vallahi Allah yardımcın olsun..
toparladım kendimi dietim iyi gidiyor..bu hafta gitmedm diyetsyenime haftaya gidicegim bakalım rekor kırmayı ve bomba gibi dönmeyi düşünüyorum
dün kv biraz rahatszlandı aradı gece hastaneye götürdük onu..tansiyonu düşmüş bizi korkuttu ama suan iyi..
Sabahta gec kalktık eşim evde olunca 12den önce uyanamıyoruz..dedigin gibi eşim süpürdü ben sildim evi topladım pazara gittik.pazar sonu kv gittik balık yaptık..az bişiler yedim..eve attım kendimi
çok kalamıyorum gittigim yerde:18::18:
ayhh iddiadaşımmm canım nasıl tatlı bişiler istiyor biliyormusun
Kayınvalidene çok geçmiş olsun canım Allah korusun dikkat etsin kendine
İyi yapmışsınız iddadaşım balık aslında en azından haftada bir yiyebilsek çok iyi ama işte güzel balık ya pahalı yada yok
Sorma canım yaa bende deli gibi tatlı istiyorum ama direniyoruminşallah dayanabilirm şu regl zamanı benim deli gibi canım istiyor
hhaha bende tam adamına sormusum demekk
seninde mi canın istiyor tatlı bende bana aman ne gerek var yemeyelim bak benm canım istemiyor falan demeni beklerdimevet senin bir de regl var...dgru ister...
offf bir puding gibi bişe mi yapsam benya da keşke kabak alsaydım az sekerle pişirirdim bol da ceviz
off kendi kendimi gaza getiriyorum hahhaha susayım en iisi ben
merhabalar iyi akşamlar
meryem canım sen tatlıdan bahseden mesajlarını okurken yanımda bulunan kuş lokumlarından 2 tane götürdüm ben
ayhh cecoşuma bak kalori hesabıda yaparmış..Canım dayanabildiğimiz kadar dayanalımolmadı tarçınlı sütle kendimizi kandırmaya çalışırız.
Benimkide demin ben severim diye hazır ufak sahleplerden almış çok kötü olursam onu yaparım olmadıhatta suyla yapayım ki 20 kaloride olsa az olur belkim
Pudding olayına girersem daha zararlı çıkarım gibime geliyor
ohhhh afiyet olsun...merhabalar iyi akşamlar
meryem canım sen tatlıdan bahseden mesajlarını okurken yanımda bulunan kuş lokumlarından 2 tane götürdüm ben
HOşgeldin canım
Kuş lokumu mukız benim çok uzun zamandır bir koca kutu sade lokum duruyor hiç aklıma bile gelmiyor gidip bir tane ağzıma atmak bak şimdi aklıme getirdin kriz anlarımda imdat çekici olarak dursun onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?