Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben geldimmmmm

Geçmişi okumaya başladım ama baktım sonu gelmiyor 40 sayfadan fazla birikmiş ben de bıraktım okumayı

Onurummmu yolcu ettim geldimmm uçakta şimdi Çok güzel 3 gün geçirdik nasıl özlemişim yaaa ama yine gitti işte keşke istanbulda olsaydın diye diye gitti aşkım Burda 2 gündür acayip tipi var dün akşam taksici resmen önünü görmeden sürüyordu arabayı bugün daha iyiydi Allahtan kalkabildi uçak bir de sağsalim indi haberini alsam allahın izniyle :18:

Tektaşımı aldım pekte romantik olmayan bir şekilde otururken birde çıkardı açtı kutusunu al sana aldım aşkımmm dedi ben de hiç bilmiyormuşum gibi bozuntuya vermedim tabiii aşkımmmm dedim sarıldım. Pek bir küçükmüş yahu pırlantası kaşıkçı elması falan bekliyordum sanırım en kısa sürede ekliycem fotosunu ama evlilik teklifi falan yok henüz ortada ama Allahın izniyle evlenicez Sen benimsin dedi bana hem de kaaaaç kere

Bugün Fetih 1453e gittik çok güzel bir film izlerken tüylerim diken diken oldu valla çok beğendim herkese öneriyorum izlemeyen kalmasın

Kilomu bilmiyorum tartılmadım ama aldığıma eminim Onuru havaalanı otobüsüne bindirdikten sonra direk migrosa girdim ve birsürü çikolata bisküvi aldım hem regl olucam hem de mutluluğu çikolatada bulucam onura ağlamıyım diye

Ama bu geçen 3 günde bol bol zayıflamam gerektiğini hissettirdi onur bana başlamam lazım biryerden önemli olan başlamak değil artık benim için devam ettirebilmek Zayıf bir gelin olmak istiyorsam zayıflamaya başlamam şart artık

Bu arada Kilo veren herkesi tebrik ederim

inşallah kapatıcısız bady lerle dolaşırızzzz hepimiz

herkeslere güzel bir hafta sonu diliyorum

tam diyecektimki senin 93 lük halin buysa diye

2. resmi gördüm. maşallah canım hiç popo filan yok tüh tüh. damacananın 9 kilosu var daha
zaten üst lısmmım sorun az biraz kalıplıyımdırda hiç minyon olamadım malesef hatta hiç midyum neden kıyafetim olamadı benim((
küçük emrah modu gibi olduuu

yandın bacım bizimki 1 buçuk yaşında anamı ağlatıyoooo
maşallah çok şık ve fitsiiin......
teşekkür ederim
inşallah çeker koyarım buraya ankaray bi gideyim hep bol geliyo pantolonalrım cicilerimi alayımda öle koyarım resim
Nursena cnm çok büyük fark var yola devam
bencede yola devam tam gazzzz inşallah hedefimin altına inermm
ayyyyy lokum diyince atom geliyo aklıma 2 petibör bisküvi arasına koycan çayla neyseeee yoldan çıkmayalım çocuklarına yap yedirr kan yapsın

güle güle kullan yüzüğü beğendimi yaptığın mamaları
sevdimi erzurumu
allah ayırmasın inşallah ayyy ne buruktur için bende eşimle nişanlıyken ünüversteye gidince çok kötü olurdum tabi aynen senin yaptığın gibi yerdim yerdim kendime etmişimmm adam tığ gibi ben kiloluydum aman neyseki adamı evlendikten sonra kampa aldımda denk oldukkk

Sağol canım ıspanaklı böreğime bayıldııı
Erzuruma bu 5. gelişi ve Erzurumu hiç sevmediğini ve ben olmasam buranın yakınından bile geçmek istemediğini defalarca söylemiştir Nedense sevmiyor burayı :44: Onurla kilolarımız denk yakışıyoruz da birbirimize ama önce ben sonra da o verecek kilolarını. Allah nasip ederse de evlenirsek birbirimizin yanında yemek yemeyi unutuyoruz

Hadi bakalım güle güle tak yüzüğünü
İnşallah düğünde daha güzelini de takarsın ne yapcaksın kaşıkçı elmasını
Valla bu günlerin tadını cıkartın insan evlendikten sonra o günleri hatırlayınca bile çok heycanlanıyor
Bazen eşimle hala bile konuşuyoruz o zamanlar neler yaptığımızıda eşimde diyor dolu dolu yaşadık o kısıtlı zamanı ama keşke sen almanyada olmasaydın da daha fazla anımız olsaydı diye
Seninki yine bekarken takmış tek taşını eşim yinede sağ olsun evlendikten sonraki ilk doğum günümde bana hediye etmişti ama tabi gündüz anannesine ve annesine o gün laf söyledim diye öncesinde bir güzel kavga etmiştik sonra ben ağlarken çıkarıp vermişti yüzüğü hadi hadi ağlamada al doğum günü hediyeni diye bukadar ormantik bir adam işte
Anannesi daha birkaç aylık evli olduğumuz halde beni kısır ilan etmişti ( meğer hamileymişimde haberim yokmuş ) bende nasıl olduysa çok sinirlenip torunun beceremiyorsa ben ne yapayım demiştim tabi anında eşime yetiştirmiş KV karın böyle böyle dedi diye bizde bir güzel kapışmıştık
Yani senin hediyeni alma şeklin emin ol çok daha güzel

Bu arada eğer ikinizde zayıflama kararı aldıysanız neden bunu tatlı bir rekabete dönüştürüp bir iddaya çevirmiyorsunuz işi hani kim daha az kilo verirse düğüne kadar atıyorum ilk hafta diğerinin bütün işlerini yapacak hesabı düşünsene sen kazanıyorsun ve eşin evlendiği hafta senin bir dediğini iki etmiyormuş suyuna kadar ayağana getiriyormuş
yada ne bileyim çok istediği bir şeyi diğerine alsın
Hem daha eğlenceli olur hemde sana motivasyon olur

hoş buldum canımeşim yiyordu yoksa öyle çok tatlı tüketen biri değilimdir aslında ben yemiyordum meryem ve sen tatlıdan bahsedince gözümün önünde duren şey birde baktımki ağzımda(ağzımla kuş tuttum)
allahtan 2 taneyle yetindim devamı gelmedi

pek iyi sayılmam canım 18 gündür kanamam devam ediyor doktorun verdiği ilaçta kesmedi bakalım şu tahlil sonuçları bir çıksada anlasak derdim neymiş

İnşallah tahlil sonuçların temiz çıkar güzelim Kendini kasma canım Allahın izniyle en kısa zamanda kanamanda biter

Allah kavuştursun.

ah romantik hatun, evlenince insanlar zayıflardı o dediğin olsa yok tersine durmadan oturmaya ve yemeğe kitleniyorsun evlenince neyazıkki. evlenipte kilo almayan yoktur heralde

cecom daha ne yapsın senin adam sevgülüler gününde yapmış havasını, şimdi harcadın gitti.

cecom daha ne yapsın senin adam sevgülüler gününde yapmış havasını, şimdi harcadın gitti.

Yok be güzelim adam ormantiklikten romantikliğe terfi etti
Senelerde geçse üzerinden hep eşime bile derim tek taşımı aldın o zaman verme şeklini ve o günü hiç unutamam diye oda hep der yaw ne yapayım o zaman hanzonun tekiydim işte diye
Sonradan da olsa birşeyleri fark etmesi bile güzel bence

Günaydın canııııım.Sana da çoooook güzel bi hafta sonu diliyorum.Nasılsın?
canım geç oldu azcık ama iyiyim ,sen nasılsın bakalım?

iyiyim umutçum sen nsaılsın görüşmeyeli özledim sohbetini ... bakıcımız geliyor tabi ama şimdilik kv olduğu için erken gelmiyor oğluşumda alışmaya çalışıyor işte.

odediğin kilolar nişanlılıkta veriliyor hasrettenmi nedir bilinmez valla çok diyet yapan birisi olarak bazen diyorumki boşa adamı birdaha nişanlan

ECEEEEEE ben sözde dikkat edecektim değil mi :) ne oldu bugün uzun zmandır görüşmediğimiz bir arkadaşım aradı çok özlediğini ve kahveye gelmek istediğini söyledi bende aaa olmaz illa yemeğe gelin bizde szi çok özledik dedim. ne varsa yapar yeriz ne olacak dedim. allahtan kıymayı çıkarmışız hemen fırında patatesli köfte yaptık, pilav ve yüksük çorbası yaptık( mantı vardı nohutuda bakıcı teyzemizden aldım :) ne yapayım 5te aradı allahtan onda varmış. neyse geldiler ben çorbadan içtim 1 tabak, pilavdan 2 kaşık aldım 2-3 patates ince dilim ve 2 de köfte yedim tamam yemem artık dedim ama azcık çerez ve acıktım diye minik bir kaseye yine az pilav ve 2 köfte ,1 dilimde patates koydum yedim üstelik az önce ya ben ne zaman iflah olacağım acaba artık ciddi ciddi merak etmeye başladım.. hayır akşam yemeğimde zaten az yedim sen ne demeye gecenin 11inde yersin süt iç değil mi yoooooook valla pişmanım ama karnım tok mutluyum :) sabaha dengelerim artık ne yapayım ya yattı benim detoks bu hafta :) yarına 1 günlük ne yapabilirim ki evde yoğurtta yok...

Film gibi hatunsun ya demek torunun beceremiyor dedin hemde anneanneye aboooo kavgada söylenmez dicem ama zaten kavga ediyomuşunuz Doğru seninkine nazaran benim yüzüğümü almam daha romantik olmuş.
Amaaaa evlenme teklif ederken daha güzel bir tektaşla teklif edecek eminim

Kilo verme rekabetine girmek bende isterim ama onurun şu askerlik işi bi sonuçlansa sonra onur direk sigarayı bırakıp vucüt geliştirmeye başlıycak eskiden yapıyormuş göbekli bir üçgen benim aşkım Ben ailesiyle tanışana kadar 90 olmalıyım :18: daha hiçbirşey net değil birşeyler netleşse benim de paçam tutuşur zayıflarım herhalde :44:

odediğin kilolar nişanlılıkta veriliyor hasrettenmi nedir bilinmez valla çok diyet yapan birisi olarak bazen diyorumki boşa adamı birdaha nişanlan

Nişanlılıkta gelinlik giyilecek diye herhalde zayıflanıyor

valla canım sen o paçaları şimdiden tutuştur anca alev alıyor bizimkisi. malum yürüncek yol uzun. onur için şart değil. pes edecek gibi oldunmu çık dışarı gelinlik vitrinlerine bak. ben hep dışarı çıktığımızda ayakkabılara ve kıyafetlere bakıyorum. böylece dışardaki yemeği en sona bırakıp yediklerimde daha seçici oluyorum. malum yaza düğün var.

ya oda ben de yaramıyor daha çok acıkıp yorulunca affetmiyorum hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…