Çok geçmiş olsun ayşecim inşallah temiz çıkar sonuçlar.son 1 saat offf artık 4 olsun
annemde burda meme usg çektirdik bakalım kist falan yazıyo ama inşallah dr.umuz iyi şeyler söyler salı günü
Selam hanımlar nasılsınız.
günaydın güzeller,
pazar güneşli başladı büyükçekmecede. benim havamı da değiştirdi hemen inşallah artık bozulmaz havalar artık biz de topik ahalisi daha canlı enerjik oluruz.
şimddiiiiii
yaza ne kaldı kampanyasına başlıyorum.
sloganımız yaza ne kaldı
hazırlık zamanı, önümüzdeki 10 günü diyete psikolojisine hazırlanmak ve motivasyonu son noktaya taşımak için kullanıcaz.
amaç 3 ayda min 10 kg.
herkes kendi hedef kilosunu kafasında oluştursun.
hedefi tam da 1 haziran tartısına koyalım. hatta o hafta yaza merhaba buluşması yaparak hem yazın gelişini hem de verdiğimiz kiloları kutlayalım.
varmısınızzzzz
heyecanlandım resmen,
bu yaz çok uzun zamandır olmadığım kadar zayıf ve sağlıklı olacağım inşallah.
haziran da belki güzel bir geziye gideceğiz 2 aile ablamlarla beraber.almanya da masal turuna. masal turunda grimm kardeşlerin izini sürücez uyuyan güzelden sindrellaya kırmızı başlıklı kızdan kurbağa prense çok güzel olacak eminim ben de güzel ve sağlıklı olmak istiyorum o gezide.
mutlusum 1 haziran'a 2,5 ay var.. Gene 10 kilo hedefi koymussun ama bana ugursuz geldiydi 10 kilo
Neyse hadi ver gazi ver gazi.... 10 olmaz da 5 olur.. Ben motivasyonu basardim. Kendi uyduruk Dukanimsi diyetimde karbonhidratsiz 5. Atak gunumu tamamladim sayilir iyi gitti... kendime gore toplamda 20 kilo verme hedefim var.. 70 olsun mesela.. Ama onu da agustos'a kadar bitirmek gerek... Biktim senelerdir diyette olmaktan....sanki diyet yapmasam sapitmiycam gibime gelio..
Hamdi bey Varımmmm bende varımmm
Süper yaa en azından biraz daha heycanlı ve eğlenceli olur
10 gün kendimizi hazırlama süresi de bence süper olur sonuçta hepimiz havaların kasvetinden kendimizi bir türlü toparlayamıyoruz
Eminim topikte çoğunlukda yaz kampanyasına ve yaza merhaba buluşmasına katılacaktır
Anammmm şu reglm bitsede bir iki güne kadar da bende kendimi iyice kaptırmaya hazır olsam
Oyyyy bak buda güzel bir motivasyon olucaktır sana
Haziranda da gitmeniz çok iyi olmuş en azından daha rahat gezersiniz. Doğayla iç içe temiz havada keyif yapar bol bol gezersiniz Almanyada
Artık bol bol eğlenir resimler çekilirsiniz
Bende seneye gidiceğim için bir an önce kilo vermek istiyorum şöyle fıstık gibi olayımda resimlerde daha güzel çıkayım
diyetin adı da süpermiş..Umutcugum.
Valla kendime geldim arkadasim... 81 kg olup da kendimi oldum sanip biraktim... Gecenlerde 90 gorup bir de ustune ust.uk biriki laf yeyince... "eeehhh bea.. Yetti artik..." dedim yani...
Dukan'dan devsirme, Montignactan kotarma bisey uydurdum...
allah kavuştursun güzelm. yüzüğün de hayırlı olsun..Ben geldimmmmm
Geçmişi okumaya başladım ama baktım sonu gelmiyor 40 sayfadan fazla birikmiş ben de bıraktım okumayı
Onurummmu yolcu ettim geldimmm uçakta şimdiÇok güzel 3 gün geçirdik nasıl özlemişim yaaa ama yine gitti işte keşke istanbulda olsaydın diye diye gitti aşkım Burda 2 gündür acayip tipi var dün akşam taksici resmen önünü görmeden sürüyordu arabayı bugün daha iyiydi Allahtan kalkabildi uçak bir de sağsalim indi haberini alsam allahın izniyle :18:
Tektaşımı aldım pekte romantik olmayan bir şekildeotururken birde çıkardı açtı kutusunu al sana aldım aşkımmm dedi ben de hiç bilmiyormuşum gibi bozuntuya vermedim tabiii aşkımmmm dedim sarıldım. Pek bir küçükmüş yahu pırlantası kaşıkçı elması falan bekliyordum sanırım en kısa sürede ekliycem fotosunu ama evlilik teklifi falan yok henüz ortada ama Allahın izniyle evlenicez Sen benimsin dedi bana hem de kaaaaç kere
Bugün Fetih 1453e gittik çok güzel bir film izlerken tüylerim diken diken oldu valla çok beğendim herkese öneriyorum izlemeyen kalmasın
Kilomu bilmiyorum tartılmadım ama aldığıma eminimOnuru havaalanı otobüsüne bindirdikten sonra direk migrosa girdim ve birsürü çikolata bisküvi aldım hem regl olucam hem de mutluluğu çikolatada bulucam onura ağlamıyım diye
Ama bu geçen 3 günde bol bol zayıflamam gerektiğini hissettirdi onur bana başlamam lazım biryerden önemli olan başlamak değil artık benim için devam ettirebilmekZayıf bir gelin olmak istiyorsam zayıflamaya başlamam şart artık
Bu arada Kilo veren herkesi tebrik ederim
çok geçmişolsun papatya..hoş buldum canımeşim yiyordu yoksa öyle çok tatlı tüketen biri değilimdir aslında ben yemiyordum meryem ve sen tatlıdan bahsedince gözümün önünde duren şey birde baktımki ağzımda(ağzımla kuş tuttum )
allahtan 2 taneyle yetindim devamı gelmedi
pek iyi sayılmam canım 18 gündür kanamam devam ediyor doktorun verdiği ilaçta kesmedi bakalım şu tahlil sonuçları bir çıksada anlasak derdim neymiş
varımmmm süper motive ediyorsun mutlucum saol..günaydın güzeller,
pazar güneşli başladı büyükçekmecede. benim havamı da değiştirdi hemen inşallah artık bozulmaz havalar artık biz de topik ahalisi daha canlı enerjik oluruz.
şimddiiiiii
yaza ne kaldı kampanyasına başlıyorum.
sloganımız yaza ne kaldı
hazırlık zamanı, önümüzdeki 10 günü diyete psikolojisine hazırlanmak ve motivasyonu son noktaya taşımak için kullanıcaz.
amaç 3 ayda min 10 kg.
herkes kendi hedef kilosunu kafasında oluştursun.
hedefi tam da 1 haziran tartısına koyalım. hatta o hafta yaza merhaba buluşması yaparak hem yazın gelişini hem de verdiğimiz kiloları kutlayalım.
varmısınızzzzz
geçmiş olsun canım..Merhabalar 3 gündür giremedim gene hastahanelerde koşturduk hiç tartılmadım bu ara biraz kaçırdım ondan burayada helmek gelmedi içimden nedense gene arabekse bağladım ben ufff.
Merhaba kızlarr,
İyisiniz umarım..İşlerim var gelemiyorum pek..
SELAMMMMM,
hani bi zamanlar fakir ama gururlu bi adese vardı ya o hala var yani unutmayın.sadece diyet yapmadığı için buraya yazamıyor.diyetisyen bulmaya çalışıyor.sütü azalmasın diye de kendi bişeyler yapmıyor.kilosu 97 .inşallah ilk hedefi de 85......
sizleri de öpüyor:)
Hoşgeldinnn
Unuturmuyuz GüzelimUmarım en kısa zamanda istediğin diyetisyeni bulursun
Olsun sen diyet yapmasanda mutlaka burdan kopma.
Umarım en kısa zamanda da hedefine ulaşırsıntabi inşallah hep birlikte
inşallah canım.sabah bebeği babasına bırakıp şöyle bi avm'ye gittim.giyecek bişeyler alayım diye.bi tane bile giysi bulamadım.acayip moralim bozuldu.eve bi geldim börek falan vardı eşim de çay yapmış ohhhh sanki o morali bozulan ben değilmişim gibi eşimden çok yedim.
Keşke fazla kaçirmasaydın ama neyse emzirdiğin için daha çok kalori harçıyorsunakşama kadar yakarsın inşallah.
Bende çoğu zaman çok emin olmadan denemiyorum bile hani olmazsa moralım bozulmasın diyeBakalım ay başında Nişantaşına alışverişe gidiceğim ama pek ümidimde yok Netten iki tane büyük Beden mağazası buldum onlara gidiceğim
Olmadı kafamda bir model var onu diktirmeyi düşünüyorum
ya öyle bi kötü huyum var ki başladı mı duramıyorum.inşallah içine sinen bişeyller bulursun.ben pek diktirmeyi sevmiyorum.sonunda hep hayal kırıklığı yaşarım istediğim gibi olmaz.umarım senin terzi iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?