Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın güzeller,

pazar güneşli başladı büyükçekmecede. benim havamı da değiştirdi hemen inşallah artık bozulmaz havalar artık biz de topik ahalisi daha canlı enerjik oluruz.

şimddiiiiii

yaza ne kaldı kampanyasına başlıyorum.
sloganımız yaza ne kaldı
hazırlık zamanı, önümüzdeki 10 günü diyete psikolojisine hazırlanmak ve motivasyonu son noktaya taşımak için kullanıcaz.
amaç 3 ayda min 10 kg.
herkes kendi hedef kilosunu kafasında oluştursun.
hedefi tam da 1 haziran tartısına koyalım. hatta o hafta yaza merhaba buluşması yaparak hem yazın gelişini hem de verdiğimiz kiloları kutlayalım.

varmısınızzzzz

heyecanlandım resmen,

bu yaz çok uzun zamandır olmadığım kadar zayıf ve sağlıklı olacağım inşallah.

haziran da belki güzel bir geziye gideceğiz 2 aile ablamlarla beraber.almanya da masal turuna. masal turunda grimm kardeşlerin izini sürücez uyuyan güzelden sindrellaya kırmızı başlıklı kızdan kurbağa prense çok güzel olacak eminim ben de güzel ve sağlıklı olmak istiyorum o gezide.

Son düzenleme:
Merhabalar 3 gündür giremedim gene hastahanelerde koşturduk hiç tartılmadım bu ara biraz kaçırdım ondan burayada helmek gelmedi içimden nedense gene arabekse bağladım ben ufff.

Hamdi bey Varımmmm bende varımmm
Süper yaa en azından biraz daha heycanlı ve eğlenceli olur
10 gün kendimizi hazırlama süresi de bence süper olur sonuçta hepimiz havaların kasvetinden kendimizi bir türlü toparlayamıyoruz
Eminim topikte çoğunlukda yaz kampanyasına ve yaza merhaba buluşmasına katılacaktır

Anammmm şu reglm bitsede bir iki güne kadar da bende kendimi iyice kaptırmaya hazır olsam

Oyyyy bak buda güzel bir motivasyon olucaktır sana
Haziranda da gitmeniz çok iyi olmuş en azından daha rahat gezersiniz. Doğayla iç içe temiz havada keyif yapar bol bol gezersiniz Almanyada
Artık bol bol eğlenir resimler çekilirsiniz
Bende seneye gidiceğim için bir an önce kilo vermek istiyorum şöyle fıstık gibi olayımda resimlerde daha güzel çıkayım

mutlusum 1 haziran'a 2,5 ay var.. Gene 10 kilo hedefi koymussun ama bana ugursuz geldiydi 10 kilo

Neyse hadi ver gazi ver gazi.... 10 olmaz da 5 olur.. Ben motivasyonu basardim. Kendi uyduruk Dukanimsi diyetimde karbonhidratsiz 5. Atak gunumu tamamladim sayilir iyi gitti... kendime gore toplamda 20 kilo verme hedefim var.. 70 olsun mesela.. Ama onu da agustos'a kadar bitirmek gerek... Biktim senelerdir diyette olmaktan....sanki diyet yapmasam sapitmiycam gibime gelio..

fıstıkım,
şimdi sen 15 ver ağanın eli tutulurmu.hazirana daha çok zaman var hem de. dolu dolu 3 ay 10 gün de şubattan.

benim ilk gerçek yurtdışım olacak inşallah. bulgaristana gitmiştim üniversitede pek gezememiştim. bu kez güzel olacak 600 km yol yapıcaz dura kalka 12 gün.

Merhaba kızlarr,

İyisiniz umarım..İşlerim var gelemiyorum pek..

diyetin adı da süpermiş..

allah kavuştursun güzelm. yüzüğün de hayırlı olsun..
çok geçmişolsun papatya..
varımmmm süper motive ediyorsun mutlucum saol..

Merhabalar 3 gündür giremedim gene hastahanelerde koşturduk hiç tartılmadım bu ara biraz kaçırdım ondan burayada helmek gelmedi içimden nedense gene arabekse bağladım ben ufff.
geçmiş olsun canım..
Merhaba kızlarr,

İyisiniz umarım..İşlerim var gelemiyorum pek..

iyiyiz canıminşallah sende iyisindr ters bişey olmasında...

kızlarrrrrrr neyseki bugün gittim yazıldım spora..sonunda bismillah dedik salı perşembe pazar gidebilecem saatlerı ancak 3 güne uyuyor hiç yapmamaktan iyidir sanırım..uff bende heyecenlandım vallahi yaza kadar incelmek hayal gibi geliyor..inşallah nasib olur hepinizin desteğiyle..

SELAMMMMM,

hani bi zamanlar fakir ama gururlu bi adese vardı ya o hala var yani unutmayın.sadece diyet yapmadığı için buraya yazamıyor.diyetisyen bulmaya çalışıyor.sütü azalmasın diye de kendi bişeyler yapmıyor.kilosu 97 .inşallah ilk hedefi de 85......

sizleri de öpüyor:)

Hoşgeldinnn

Unuturmuyuz Güzelim Umarım en kısa zamanda istediğin diyetisyeni bulursun
Olsun sen diyet yapmasanda mutlaka burdan kopma.
Umarım en kısa zamanda da hedefine ulaşırsın tabi inşallah hep birlikte

Hoşgeldinnn

Unuturmuyuz Güzelim Umarım en kısa zamanda istediğin diyetisyeni bulursun
Olsun sen diyet yapmasanda mutlaka burdan kopma.
Umarım en kısa zamanda da hedefine ulaşırsın tabi inşallah hep birlikte

inşallah canım.sabah bebeği babasına bırakıp şöyle bi avm'ye gittim.giyecek bişeyler alayım diye.bi tane bile giysi bulamadım.acayip moralim bozuldu.eve bi geldim börek falan vardı eşim de çay yapmış ohhhh sanki o morali bozulan ben değilmişim gibi eşimden çok yedim.

Keşke fazla kaçirmasaydın ama neyse emzirdiğin için daha çok kalori harçıyorsun akşama kadar yakarsın inşallah.
Bende çoğu zaman çok emin olmadan denemiyorum bile hani olmazsa moralım bozulmasın diye Bakalım ay başında Nişantaşına alışverişe gidiceğim ama pek ümidimde yok Netten iki tane büyük Beden mağazası buldum onlara gidiceğim

Olmadı kafamda bir model var onu diktirmeyi düşünüyorum

ya öyle bi kötü huyum var ki başladı mı duramıyorum.inşallah içine sinen bişeyller bulursun.ben pek diktirmeyi sevmiyorum.sonunda hep hayal kırıklığı yaşarım istediğim gibi olmaz.umarım senin terzi iyidir.

Valla doğrusu şimdiye kadar hiç diktirmedim bakalım umrım hayal kırıklığı olmaz tabi o son seçenek
Abiye üzerine çalışan bir dikim atölyesi olan bir arkadaşa rica etmeyi düşünüyordum. Yurtdışına Abiye dikip gönderiyorlar da belki biraz daha titiz davranırlar. Benim kafamda eğer hazır güzel bir elbise bulamazsam biraz daha sade bir şey var; dar kumaş siyah bir pantalon alırım diye düşündüm üzerinede o arkadaşa rica edip siyah şifon çok uzun olmayan bir tunik diktirmeyi düşünüyorum tek omuzu açık altına da ya straplez yada ip kollu giyerim diyordum
Biraz fazla siyah olur belki bakalım belki fikrim değişir. Zaten hazır olursa çok daha iyi olur dediğin gibi sonradan oldu olmadı derdi olmaz öbür türlü hem beyenmeme ihtimali var hemde yok bol geldi yok dar geldi diye elli kere düzeltme yaptırmak zorunda kalırım belki :26: yani dediğim gibi o imdat çekiçi olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…