Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Masallar yolculugu ne peki ya.. Nerelere gidiceksiniz?
Masal Yolu
19. yy da göttingen üniversitesi profları Grimm Kardesler çeşitli yörelerden toplayip derledikleri masallari bir çalışma haline getiriyorlar ve anlatildigi yörelerden herkesin evine giriyor bu masallar. biz de grimmlerin izini sürerek masalların doğum yerlerini gösteren bir haritayı takip edeceğiz. 600 km, frankfurt-hamburg arasında.

neden lazım sana elbise kaçırmışım. bence şıkır şıkır taşlı payetli bişi giy. pantolon tunik güzel olur evt. benimde nisanın sonunda katılmam olası bir düğün var. ne giyerim bilmiyorum. bir bakalım az zayıflarsam ona göre biş bakarım. çok yakın değil ama tayt ustune şıkır şıkır bir tunik olabilir (çaldım anında fikrini)

Çal Çal zaten bende siyah şifon tunik dediysem öyle düm düz siyah istemiyorum eteklerine birde kol ağızlarına 3 parmak genişliğinde şıkırtılı bir bant düşünmüştüm büyük ihtimalle hazır bile bulabilirim
Eşimin Amcaoğlunun Nikahı var Nisanın 15inde iki gün öncesinde de kına gecesi olucak bir düğün salonunda erkeksiz düğün gibi
Bu ara Nişantaşında çok indirim varmış Kuzenden duyduğum kadarıyla. Gidebilirsen bir bak istersen düşünsene 450 Liralık elbiseyi 35 liraya almış tabi o 38 beden ama büyük bedenlerde çok tu diyor.
Ben ay başında gitmeyi düşünüyorum gideyimde maaşın bir kısmını hiç edeyim

ayyy ne güzelmiş o nişantaşı bende gitmek istiyorum.

ben de yaklaşık 7-8 aydır hiç alışveriş yapmıyorum.hamileliğimde hep geçiştirdim gidip doğru dürüst bi kıyafet almadım şimdi de malum kilolar.bi para harcayasım var sorma gitsin....tabi bu para harcamama durumuna eşim pek seviniyor ama henüz başına gelecekleri bilmiyo:)

olsun sonuçta uzun zamandır alışveriş yapmamışsın okadarcık idare etsinler artık eşlerimiz bizi
Annemler seneden seneye yanıma geldiklerinde çoğu zaman kahvaltıda cıkıp ancak yemek yemeğe eve geliyoruz alışverişten Sağ olsun herşeyimi aldığı için uzun zamandır bende almıyordum ama dediğin gibi benimde alasın var
Zaten eşime de diyorum istediğim kiloya bir düşeyim bütün maaşını bana vericeksin hatta belki biraz fazlasıda olabilir ve bende bütün gardolabımı değiştireceğim diye Sağ olsun sen zayıflada istersen bütün kredi kartını doldur dedi ki asla ciddi olmasa öyle demez ondan sonra ki tutar beni

bebek kaç aylık

cecooooo beraber gidelim bayılır alışverişe gezmeye oooo. hele pazar gezmesine falan bayılırım. marmara foruma gideriz en kötü talan ederiz heryeri.

ben gelinliği diktrmiştim. 2 kez provaya gittim. 1 siparişte 2. arada sonra almaya gittiğimde giydim bir tek. tabi bir sürü yerinde hayal kırıklığım oldu. ama en komiği elbisenin önü kısaydı.

Ben de özledim canım :) Sen iyi ol, önemli olan o, gönüller bir olsun :) iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi, bir geçiş dönemi gibi olmuş, o gidince biraz alışmış olur en azından Batu'cuk...
Benim durum belli canım, gerçi sen min. 10 demişsin ama ben gene ayda 3 kilodan 9 kg diyorum Haziran'a kadar. gerçi bu kafayla onu bile zor veririm ya, neyse, baştan bozmayayım niyeti (hafta sonu gene kaçırdım, gene sinirim kendime)
Oğluşuna da geçmiş olsun, daha iyidir umarım...
Merhabalar 3 gündür giremedim gene hastahanelerde koşturduk hiç tartılmadım bu ara biraz kaçırdım ondan burayada helmek gelmedi içimden nedense gene arabekse bağladım ben ufff.
Banu iyisinizdir umarın, gene hastanelerde miydin? Tahlil vb. mi var?
Merhaba kızlarr,

İyisiniz umarım..İşlerim var gelemiyorum pek..
Canım, dün ben de seni yazmıştım, merak ettim ve de özledim

Banu, bana Mutlu'nun önerdiği bir marka var aklında olsun, gerçi mağaza sayısı fazla değil ama eminim sana uyan bir yerde vardır mağazası. Dorothy Perkins markanın adı. Hem normal hem de büyük beden modeller var, Evans isimli büyük beden marka ile kardeş markalar. Ama Evans daha babaanne işi şeyler yapıyor, bu markada güzel abiyeler çıkabiliyor, şimdi %50 indirimde. Netten baktım Nişantaşı'nda ve Cevahir'de mağazası varmış. Shaya ya da Dorothy Perkins diye aratarak bilgi alabilirsin.

Mango'ya gelince her mağazasında büyük indirim var, zaten o markanın taktiği bu, sezonda 100 liraya sattığını indirimde 5 liraya indiriyor. İki gün önce Via Port'ta o markanı bluzları 2 lira idi. Yazıyla iki :))

Son düzenleme:

Süpermiş gerçekten yaa Via Porta uzun zamandır gitmedim hatta geçen gün eşime diyordum orayada bir gün gitsem iyi olur diye
Nişantaşına da zaten hem fikir almak hemde çok hoşuma giden uygun bir şey bulursam alırım diye düşünüyordum. Oraya gidersem zaten küçük kızı babasına bırakıp otobüsle giderim sonra orada otopark falan filan uğraşamam
Dorothy Perkins Mağazasıda varmış Nişantaşında. Maksat gezme olsun küçüğüne babaı nasılsa bakıcak biraz kafa dinlerim

Mutluuuuu canım ay başında bir ara senlede bir alışveriş planı yapalım hem birbirimize fikir veririz

bebek kaç aylık

daha çok küçük teyzesi.17 ocak da doğurdum prensesi....

inşallah düşeriz istediğimiz kilolara canım.ben o kadar çok istiyorum ki anlatamam.

ya güzelim ben moda girersek 14-15 kilo bile verebileceğimizi düşünüyorum.
ama o modda;
ne una, ne şekere ne yağa geçiş var. elbette tüm paketli (işlenmişler) gıdalar yasaklı.
3 litre sunun altına inmemek, kolalı ve tatlandırıcılı urunlerden uzak kalmak, sevsek sevmesek bol yeşil çay tüketmek, haftada en az 3 gün 1 er saat sporu hayatımızın olmazsa olmazı yapmak gerekiyor.
bunları yapıpta zayıflayamayan arkadaşlarımız vardır elbet ama muhtemelen onlarda troid problemi yaşayanlar.

velhasıl kelam önümüzdeki 10 günü hafiften diyet psikolojisine giriş, disiplinli olmaya hazırlık olarak değerlendirip, martta yolaçıkıp daha önce yazdığım gibi nisan mayısta depara kalkarsak yaza bizi kimse tutamaz.

günlerdir diyetisyen arıyordum ama eşime bahsedemiyordum.gene mi diyecek diye....biraz önce resmen yalvardım ve kabul etti.artıkdaha kolay bulurum.ne de olsa tırsıyordum ben diyetisyeni bulurum o da yok derse hevesim kursağımda kalır diye.ama dalgada geçiyor.ankarada gitmediğin kaldı mı ??? diye.hakikaten o kadar çok diyetisyen akapunktur denedim ki daha bi de üstüne ilaçlar haplar lahanalar.......adam da haklı yani......

iyiyiz sen nasılsın cnm oğlan hasta sutafed verdim uykudan bayıldı sasırdım kaldım. sabah 9.5 verdim 13 de dagıldı çoçuk yatırdım şimdi yatağına
Geçmiş olsun canım dolakaya sende biraz dinlenmişsindir.
Canım ayşe için gene sanırım çocuk son doktor kontrolleri ve KBB dr yanında söylediklerinde panik atak oldu sürekli bir yerleri ağrıyor geçende kalbim diye söyledi baya bir uzun süre yok dedik bişey olmaz biz dedikce o daha çok üsteledi aldık kalp muayenesine götürdük ritm holter eko efor yapıldı şükür temiz çıktı sanırım bir psikologdan yardım almamız lazım bu durumla ilgili.
Bu arada kalple ilgili bir işiniz olursa büyükçekmecede bir hastane var doktoru çok iyi vbe fiyatları çok uygun normalde sırf çocuk kardiyoloğu 350 liraymış biz herşeyiyle 90 lira ödedik aklınızda olsun.

anadolu yakasındamı oturuyorsun umuut

Evet ben de baktım sonradan gördüm, mesajda yazdım, Nişantaşınd avarmış Dorothy Perkins, oraya da bak bence :) Gezmek için harika bir yer bence Nişantaşı, ben çok severim eski pastanelerini, modaya yön veren vitrinlerini, yapmacık ve marka fışkıran kadınlar her köşe başından çıkmasa daha güzel olurdu ama, ne yapalım onlarla işimiz yok nasılsa

.......

Kızlar, burada seviyeyi düşürmeyeyim diyorum ama kendi kendime küfür etmeden duramayacağım; kafama s.çayım diyorum başka da bir şey demiyorum. Hafta sonu gene sapıttım!!! Sonra hafta içi canımı dişime takıyor, ancak aldıklarımı veriyorum. Böyle saçmalık olur mu ya??? Cuma günü arkadaşlara oturmaya gittik, tabağın yarısını yedim, yediğim yarıda yaş pasta da vardı Ertesi günü kaymak-bal, çikolata, bugün kızımın arkadaşının doğumgününde koca dilim su böreği, yarım pasta, patates salatası Akşam yemek yemedim ama ne fayda, zaten doğum günü 19.00'daydı...
Öffff öffffff öffff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…