Masal YoluMasallar yolculugu ne peki ya.. Nerelere gidiceksiniz?
Valla doğrusu şimdiye kadar hiç diktirmedim bakalım umrım hayal kırıklığı olmaz tabi o son seçenek
Abiye üzerine çalışan bir dikim atölyesi olan bir arkadaşa rica etmeyi düşünüyordum. Yurtdışına Abiye dikip gönderiyorlar da belki biraz daha titiz davranırlar. Benim kafamda eğer hazır güzel bir elbise bulamazsam biraz daha sade bir şey var; dar kumaş siyah bir pantalon alırım diye düşündüm üzerinede o arkadaşa rica edip siyah şifon çok uzun olmayan bir tunik diktirmeyi düşünüyorum tek omuzu açıkaltına da ya straplez yada ip kollu giyerim diyordum
Biraz fazla siyah olur belki bakalım belki fikrim değişir. Zaten hazır olursa çok daha iyi olur dediğin gibi sonradan oldu olmadı derdi olmazöbür türlü hem beyenmeme ihtimali var hemde yok bol geldi yok dar geldi diye elli kere düzeltme yaptırmak zorunda kalırım belki :26: yani dediğim gibi o imdat çekiçi olucak
neden lazım sana elbise kaçırmışım. bence şıkır şıkır taşlı payetli bişi giy. pantolon tunik güzel olur evt. benimde nisanın sonunda katılmam olası bir düğün var. ne giyerim bilmiyorum. bir bakalım az zayıflarsam ona göre biş bakarım. çok yakın değil ama tayt ustune şıkır şıkır bir tunik olabilir (çaldım anında fikrini)
Çal Çal zaten bende siyah şifon tunik dediysem öyle düm düz siyah istemiyorum eteklerine birde kol ağızlarına 3 parmak genişliğinde şıkırtılı bir bant düşünmüştüm büyük ihtimalle hazır bile bulabilirim
Eşimin Amcaoğlunun Nikahı var Nisanın 15inde iki gün öncesinde de kına gecesi olucak bir düğün salonundaerkeksiz düğün gibi
Bu ara Nişantaşında çok indirim varmış Kuzenden duyduğum kadarıyla. Gidebilirsen bir bak istersen düşünsene 450 Liralık elbiseyi 35 liraya almıştabi o 38 beden ama büyük bedenlerde çok tu diyor.
Ben ay başında gitmeyi düşünüyorum gideyimde maaşın bir kısmını hiç edeyim
ayyy ne güzelmiş o nişantaşı bende gitmek istiyorum.
ben de yaklaşık 7-8 aydır hiç alışveriş yapmıyorum.hamileliğimde hep geçiştirdim gidip doğru dürüst bi kıyafet almadım şimdi de malum kilolar.bi para harcayasım var sorma gitsin....tabi bu para harcamama durumuna eşim pek seviniyor ama henüz başına gelecekleri bilmiyo:)
ayyy ne güzelmiş o nişantaşı bende gitmek istiyorum.
ben de yaklaşık 7-8 aydır hiç alışveriş yapmıyorum.hamileliğimde hep geçiştirdim gidip doğru dürüst bi kıyafet almadım şimdi de malum kilolar.bi para harcayasım var sorma gitsin....tabi bu para harcamama durumuna eşim pek seviniyor ama henüz başına gelecekleri bilmiyo:)
olsun sonuçta uzun zamandır alışveriş yapmamışsın okadarcık idare etsinler artık eşlerimiz bizi
Annemler seneden seneye yanıma geldiklerinde çoğu zaman kahvaltıda cıkıp ancak yemek yemeğe eve geliyoruz alışveriştenSağ olsun herşeyimi aldığı için uzun zamandır bende almıyordum ama dediğin gibi benimde alasın var
Zaten eşime de diyorum istediğim kiloya bir düşeyim bütün maaşını bana vericeksin hatta belki biraz fazlasıda olabilirve bende bütün gardolabımı değiştireceğim diye Sağ olsun sen zayıflada istersen bütün kredi kartını doldur dedi ki asla ciddi olmasa öyle demez ondan sonra ki tutar beni
ya öyle bi kötü huyum var ki başladı mı duramıyorum.inşallah içine sinen bişeyller bulursun.ben pek diktirmeyi sevmiyorum.sonunda hep hayal kırıklığı yaşarım istediğim gibi olmaz.umarım senin terzi iyidir.
geç oldu canım ama iyiyim sen nasılsın bakalım?iyi geceler özlem naber arkideşim
Merhaba kızlarr,
İyisiniz umarım..İşlerim var gelemiyorum pek..
Ben de özledim canım :) Sen iyi ol, önemli olan o, gönüller bir olsun :) iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi, bir geçiş dönemi gibi olmuş, o gidince biraz alışmış olur en azından Batu'cuk...canım geç oldu azcık ama iyiyim ,sen nasılsın bakalım?
iyiyim umutçum sen nsaılsın görüşmeyeli özledim sohbetini ... bakıcımız geliyor tabi ama şimdilik kv olduğu için erken gelmiyor oğluşumda alışmaya çalışıyor işte.
Benim durum belli canım, gerçi sen min. 10 demişsin ama ben gene ayda 3 kilodan 9 kg diyorum Haziran'a kadar. gerçi bu kafayla onu bile zor veririm ya, neyse, baştan bozmayayım niyeti (hafta sonu gene kaçırdım, gene sinirim kendime)günaydın güzeller,
pazar güneşli başladı büyükçekmecede. benim havamı da değiştirdi hemen inşallah artık bozulmaz havalar artık biz de topik ahalisi daha canlı enerjik oluruz.
...yaza ne kaldı kampanyasına başlıyorum.
sloganımız yaza ne kaldı
hazırlık zamanı, önümüzdeki 10 günü diyete psikolojisine hazırlanmak ve motivasyonu son noktaya taşımak için kullanıcaz.
amaç 3 ayda min 10 kg.
herkes kendi hedef kilosunu kafasında oluştursun.
hedefi tam da 1 haziran tartısına koyalım. hatta o hafta yaza merhaba buluşması yaparak hem yazın gelişini hem de verdiğimiz kiloları kutlayalım.
varmısınızzzzz
Banu iyisinizdir umarın, gene hastanelerde miydin? Tahlil vb. mi var?Merhabalar 3 gündür giremedim gene hastahanelerde koşturduk hiç tartılmadım bu ara biraz kaçırdım ondan burayada helmek gelmedi içimden nedense gene arabekse bağladım ben ufff.
Canım, dün ben de seni yazmıştım, merak ettim ve de özledimMerhaba kızlarr,
İyisiniz umarım..İşlerim var gelemiyorum pek..
Keşke fazla kaçirmasaydın ama neyse emzirdiğin için daha çok kalori harçıyorsunakşama kadar yakarsın inşallah.
Bende çoğu zaman çok emin olmadan denemiyorum bile hani olmazsa moralım bozulmasın diyeBakalım ay başında Nişantaşına alışverişe gidiceğim ama pek ümidimde yok Netten iki tane büyük Beden mağazası buldum onlara gidiceğim
Olmadı kafamda bir model var onu diktirmeyi düşünüyorum
Banu, bana Mutlu'nun önerdiği bir marka var aklında olsun, gerçi mağaza sayısı fazla değil ama eminim sana uyan bir yerde vardır mağazası. Dorothy Perkins markanın adı. Hem normal hem de büyük beden modeller var, Evans isimli büyük beden marka ile kardeş markalar. Ama Evans daha babaanne işi şeyler yapıyor, bu markada güzel abiyeler çıkabiliyor, şimdi %50 indirimde. Netten baktım Nişantaşı'nda ve Cevahir'de mağazası varmış. Shaya ya da Dorothy Perkins diye aratarak bilgi alabilirsin.
Mango'ya gelince her mağazasında büyük indirim var, zaten o markanın taktiği bu, sezonda 100 liraya sattığını indirimde 5 liraya indiriyor. İki gün önce Via Port'ta o markanı bluzları 2 lira idi. Yazıyla iki :))
bebek kaç aylık
olsun sonuçta uzun zamandır alışveriş yapmamışsın okadarcık idare etsinler artık eşlerimiz bizi
Annemler seneden seneye yanıma geldiklerinde çoğu zaman kahvaltıda cıkıp ancak yemek yemeğe eve geliyoruz alışveriştenSağ olsun herşeyimi aldığı için uzun zamandır bende almıyordum ama dediğin gibi benimde alasın var
Zaten eşime de diyorum istediğim kiloya bir düşeyim bütün maaşını bana vericeksin hatta belki biraz fazlasıda olabilirve bende bütün gardolabımı değiştireceğim diye Sağ olsun sen zayıflada istersen bütün kredi kartını doldur dedi ki asla ciddi olmasa öyle demez ondan sonra ki tutar beni
Benim durum belli canım, gerçi sen min. 10 demişsin ama ben gene ayda 3 kilodan 9 kg diyorum Haziran'a kadar. gerçi bu kafayla onu bile zor veririm ya, neyse, baştan bozmayayım niyeti (hafta sonu gene kaçırdım, gene sinirim kendime)
Oğluşuna da geçmiş olsun, daha iyidir umarım...
daha çok küçük teyzesi.17 ocak da doğurdum prensesi....
inşallah düşeriz istediğimiz kilolara canım.ben o kadar çok istiyorum ki anlatamam.
Geçmiş olsun canım dolakaya sende biraz dinlenmişsindir.iyiyiz sen nasılsın cnm oğlan hasta sutafed verdim uykudan bayıldı sasırdım kaldım. sabah 9.5 verdim 13 de dagıldı çoçuk yatırdım şimdi yatağına
Canım ayşe için gene sanırım çocuk son doktor kontrolleri ve KBB dr yanında söylediklerinde panik atak oldu sürekli bir yerleri ağrıyor geçende kalbim diye söyledi baya bir uzun süre yok dedik bişey olmaz biz dedikce o daha çok üsteledi aldık kalp muayenesine götürdük ritm holter eko efor yapıldı şükür temiz çıktı sanırım bir psikologdan yardım almamız lazım bu durumla ilgili.Ben de özledim canım :) Sen iyi ol, önemli olan o, gönüller bir olsun :) iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi, bir geçiş dönemi gibi olmuş, o gidince biraz alışmış olur en azından Batu'cuk...
Benim durum belli canım, gerçi sen min. 10 demişsin ama ben gene ayda 3 kilodan 9 kg diyorum Haziran'a kadar. gerçi bu kafayla onu bile zor veririm ya, neyse, baştan bozmayayım niyeti (hafta sonu gene kaçırdım, gene sinirim kendime)
Banu iyisinizdir umarın, gene hastanelerde miydin? Tahlil vb. mi var?
Canım, dün ben de seni yazmıştım, merak ettim ve de özledim
Banu, bana Mutlu'nun önerdiği bir marka var aklında olsun, gerçi mağaza sayısı fazla değil ama eminim sana uyan bir yerde vardır mağazası. Dorothy Perkins markanın adı. Hem normal hem de büyük beden modeller var, Evans isimli büyük beden marka ile kardeş markalar. Ama Evans daha babaanne işi şeyler yapıyor, bu markada güzel abiyeler çıkabiliyor, şimdi %50 indirimde. Netten baktım Nişantaşı'nda ve Cevahir'de mağazası varmış. Shaya ya da Dorothy Perkins diye aratarak bilgi alabilirsin.
Mango'ya gelince her mağazasında büyük indirim var, zaten o markanın taktiği bu, sezonda 100 liraya sattığını indirimde 5 liraya indiriyor. İki gün önce Via Port'ta o markanı bluzları 2 lira idi. Yazıyla iki :))
Ben de özledim canım :) Sen iyi ol, önemli olan o, gönüller bir olsun :) iyi olmuş kayınvalidenin gelmesi, bir geçiş dönemi gibi olmuş, o gidince biraz alışmış olur en azından Batu'cuk...
Banu iyisinizdir umarın, gene hastanelerde miydin? Tahlil vb. mi var?
Canım, dün ben de seni yazmıştım, merak ettim ve de özledim
Süpermiş gerçekten yaa Via Porta uzun zamandır gitmedim hatta geçen gün eşime diyordum orayada bir gün gitsem iyi olur diye
Nişantaşına da zaten hem fikir almak hemde çok hoşuma giden uygun bir şey bulursam alırım diye düşünüyordum. Oraya gidersem zaten küçük kızı babasına bırakıp otobüsle giderim sonra orada otopark falan filan uğraşamam
Dorothy Perkins Mağazasıda varmış Nişantaşında. Maksat gezme olsunküçüğüne babaı nasılsa bakıcak biraz kafa dinlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?