Mutluuuuu canım ay başında bir ara senlede bir alışveriş planı yapalımhem birbirimize fikir veririz
ya tamam fıstık bunlar köprüden önce son sapaklar. son 10 gün. hazırlan kafa olarak. yapmayacaksın 1 marttan sonra. doğru direk gidicez hedefimize. ben de fena kaçırdım cuma ccumartesi. bugün orta karar ama yarın detox yapıcam ayranlı 2 gün bir mani çıkmazsa. sonra zaten carşamba perşembe. cuma inşallah 93 civarına ulaşırım.Evet ben de baktım sonradan gördüm, mesajda yazdım, Nişantaşınd avarmış Dorothy Perkins, oraya da bak bence :) Gezmek için harika bir yer bence Nişantaşı, ben çok severim eski pastanelerini, modaya yön veren vitrinlerini, yapmacık ve marka fışkıran kadınlar her köşe başından çıkmasa daha güzel olurdu ama, ne yapalım onlarla işimiz yok nasılsa
.......
Kızlar, burada seviyeyi düşürmeyeyim diyorum ama kendi kendime küfür etmeden duramayacağım; kafama s.çayım diyorum başka da bir şey demiyorum. Hafta sonu gene sapıttım!!! Sonra hafta içi canımı dişime takıyor, ancak aldıklarımı veriyorum. Böyle saçmalık olur mu ya??? Cuma günü arkadaşlara oturmaya gittik, tabağın yarısını yedim, yediğim yarıda yaş pasta da vardıErtesi günü kaymak-bal, çikolata, bugün kızımın arkadaşının doğumgününde koca dilim su böreği, yarım pasta, patates salatası Akşam yemek yemedim ama ne fayda, zaten doğum günü 19.00'daydı...
Öffff öffffff öffff.
Geçmiş olsun canım, neyse bir şey çıkmamış çok şükür. Önerin için de teşekkür ederim, orası bize çok uzak ve doğumdan beri aynı kardiyoloji hocasına gidiyoruz ama insana neyin ne zaman lazım olacağı hiç belli olmuyor, yazdım kafama :))Geçmiş olsun canım dolakaya sende biraz dinlenmişsindir.
Canım ayşe için gene sanırım çocuk son doktor kontrolleri ve KBB dr yanında söylediklerinde panik atak oldu sürekli bir yerleri ağrıyor geçende kalbim diye söyledi baya bir uzun süre yok dedik bişey olmaz biz dedikce o daha çok üsteledi aldık kalp muayenesine götürdük ritm holter eko efor yapıldı şükür temiz çıktı sanırım bir psikologdan yardım almamız lazım bu durumla ilgili.
Bu arada kalple ilgili bir işiniz olursa büyükçekmecede bir hastane var doktoru çok iyi vbe fiyatları çok uygun normalde sırf çocuk kardiyoloğu 350 liraymış biz herşeyiyle 90 lira ödedik aklınızda olsun.
Evet canım, Ataşehir tarafındayım..anadolu yakasındamı oturuyorsun umuut
ya güzelim ben moda girersek 14-15 kilo bile verebileceğimizi düşünüyorum.
ama o modda;
ne una, ne şekere ne yağa geçiş var. elbette tüm paketli (işlenmişler) gıdalar yasaklı.
3 litre sunun altına inmemek, kolalı ve tatlandırıcılı urunlerden uzak kalmak, sevsek sevmesek bol yeşil çay tüketmek, haftada en az 3 gün 1 er saat sporu hayatımızın olmazsa olmazı yapmak gerekiyor.
bunları yapıpta zayıflayamayan arkadaşlarımız vardır elbet ama muhtemelen onlarda troid problemi yaşayanlar.
velhasıl kelam önümüzdeki 10 günü hafiften diyet psikolojisine giriş, disiplinli olmaya hazırlık olarak değerlendirip, martta yolaçıkıp daha önce yazdığım gibi nisan mayısta depara kalkarsak yaza bizi kimse tutamaz.
ya tamam fıstık bunlar köprüden önce son sapaklar. son 10 gün. hazırlan kafa olarak. yapmayacaksın 1 marttan sonra. doğru direk gidicez hedefimize. ben de fena kaçırdım cuma ccumartesi. bugün orta karar ama yarın detox yapıcam ayranlı 2 gün bir mani çıkmazsa. sonra zaten carşamba perşembe. cuma inşallah 93 civarına ulaşırım.
Geçmiş olsun canım, neyse bir şey çıkmamış çok şükür. Önerin için de teşekkür ederim, orası bize çok uzak ve doğumdan beri aynı kardiyoloji hocasına gidiyoruz ama insana neyin ne zaman lazım olacağı hiç belli olmuyor, yazdım kafama :))
Evet canım, Ataşehir tarafındayım..
Çok haklısın canım, az önceki mesajımda yazdığım saçmalıklara derhal son vermezsem sürekli boşa kürek çekeceğim ben. Yazdıklarını yapıp ayda 4 kg vermek (90 üzeri ise hatta 5 kg vermek) işten değil aslında. Başarmaya fikse olmak lazım, disiplin lazım bunu için de...
iyi geceler
ben de hafta başı itibarıyle toparlanmal istiyorum ama iştahımı kontrol etmekte zorlanıyorum malesef gerçi en az hasarla atlatmak için elimden geleni yapıyorum ama gözümde şöbiyetler uçuşuyor ben kuru üzümle kandırıyorum
yst 2 ayrı bildirim günü bence uygun olmaz birlikteliğe ters geldi bana bu benim fikrim tabii
yenacım dün face de ilknurla konuştum tüm topiğe selamı var bu hafta izinli olmak istiyor haftaya hem kursu bitiyormuş hem de daha toparlanırım inşallah diyor
kozlar bpmba gibiyim... Tam motivasyon ile 5 gundur kaskati durdum....
Ustelik haftasonu kayinvaldede kalmak zorunda kaldik. Hazirliksizdik ustelik. Esim kendini kotu hissetti diye kalalim dedi. Ben cok yerimi yadirgadim, cocuklar da... Perisan oldum. Ustelik sirf protein yemek gerekiyordu, insanlarin evinde peynire ete abanmaya utandim, diyetteyim demeye de utandim, ilk gun eveledim geveledim ama bozmadan idare ettim. Ikinci gun mecburen artik diyetteyim yiyemiyorum dedim. Cunku kayinvalde caya filan bisuru seyler aldi, yemekte borek, makarna filan vardi.. Acikladim ben de...
Ama zerre kadar bozmadim.bugun son atakimsi gunu. Yarin 1/1 dukanimsi sebze /protein gunlerim baslayacak. Gozumde kiymali kereviz ucusuyor o kadar yani.. Pastadan corekten gectim, domatesi kerevizi ozledim yeminle...
Umutum, mutlum, insan tozutma moduna girdiginde olmuyor.. Ne kadar zorlasam da bi yerden pirtliyor.. Mesela kendimi tutup kahvaltiyi gecirsem de oglwnden sonra dolaba saldirip yarim ekmek yiyebiliyorum tereyagla... O nedenle tam olarak hazirlanmak cok one,li. Benim gecen seneki surecim de boyleydi. Iki bebek ustutste gelince kendimi cok doldurdum ve uzun zaman motivasyon yitirmeden kilo verdim... Plato doneminde ve okullarin acilma doneminin duzensizligi ile cizgimden saptim.
O nedenle 10 gunluk motivasyon, hazirlik sureci iyi ve onemli ir surec bence de...
Haydi hoppa!!!!!
kolay gelsin leah sana...ben dukanımda 6 haftaya girdim...ve giden 9,5 kilo 111 ile başladım şuan 101,5 bugün tartıldım baya bi mutluyum ama son 2 haftadır spora ağırlık verdim...dün sabah ilk defa kaçamak yaptım..ama hiç pişman değilim.arada lazım...önümde baya bir yol var ama hiç bu kadar azimli ve başarılı olmamıştım..hepimize kolay gelsin...
günayydın kızlar kahvaltımı yaptımmm şidi sıcak suyumu yudumluyorum çok iş var hafta başı ev dip
köşe temizllemem lazım herkeze iyi günlerrr
Mutlucuğum kesinlikle sana yalancı demek istemedim ama bir gerçek de varki hepimizin yaptığı en büyük yanlış bu kilo kimseye yakışmıyor kiloluda olsa hoş görünen insanlar var tabi ama o insanlar biraz incelince çok daha güzel görünüyorlar gözümüze benim demek istediğim sağlıklı olalım ideal kilomuzda olmasak da yakın olalım ideal kilomuza benim mesela en az 20 kilo fazlam var olduğum yaştan en az 6-7 yaş büyük gösteriyorum benimle aynı yaşta olan arkadaşlarım var zayıf olduklarğı için hem yaşlarını göstermiyorlar hem ne giyseler yakışıyor onlara imreniyorum bende onlar gibi olmak istiyorum bazen gerçekler içimizi acıtabilir ama birinin bunu bize söylemesi gerekir Bana da herkes diyordu kilo sana yakışıyor sen kilolu değilsin iri kemiklisin böyle şeyleri başkalarından duymak bize çok iyi geliyor ve kendimizi kandırmaya devam ediyoruz lütfen bunu yapmayalım zaman zaman gerçeklerle yüzleşelimki sağlıklı bir yetişkinlik geçirelim çocuklarımızın büyüdüğünü görelim çünkü biliyorum ki kilo yanında bir çok hastalığı getiriyorderman ablacığım yalancı demek istedin galiba bana
ama şunu belirtmeliğim ki bazı kadınlar şişman da olsalar zayıfta olsalar çirkindirler. zayıf da olsalar giydikleri yakışmaz ve eğreti durur.
yaniiiii özlem kilolu haliyle de güzel görünen bir kadın kilo yakışmış derken kilolu halinle de güzel görünüyorsun demek istedim nişan fotosuna bakarak. elbette sağlığı için zayıflaması gerekiyor ama genel geçer güzellik kalıbına(38-40 beden olmak) uymuyor diye çirkin ve yaşlı olduğunu söylemek acımasızlık. ve bence kendine doğru bir yaklaşım...
benim şuan 30 kilo fazlam var senin yaklaşımınla çirkinin önde gideniğim, giydiğim herşey de berbat duruyor ve 60 yaşında gibiyim.
doğru mu doğrudur
Merhaba
Kilo hem fiziki açıdan hem de sağlık açısından yakışmıyor dediğiniz doğru, sımdı bakıyorum de hem esım hem de ben genclestık resmen, yalnız en önemlısı ınsülin direncınden dolayı cok sıkıntı yasadım ve yasamaya devam edıyorum, erkek tipi kıllanmadan yüzümde çenemde sımsıyah kıllar var, epılasyona gıdecegım ıcın o sekılde kıllı gezmek zorundayım, ıste zayıf olsaydım kılomu korusaydım bu saglık sorunları olmayacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?