Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mutluuuuu canım ay başında bir ara senlede bir alışveriş planı yapalım hem birbirimize fikir veririz

olurrrr bana özellikle pzt carşamba cuma uyuyor. ama bebekli yapalım dersen diğer günler. eşim bizi profiloya cevahire falan da bırakabilir. tabi daha kendisine bunu sormadım :))))

ya tamam fıstık bunlar köprüden önce son sapaklar. son 10 gün. hazırlan kafa olarak. yapmayacaksın 1 marttan sonra. doğru direk gidicez hedefimize. ben de fena kaçırdım cuma ccumartesi. bugün orta karar ama yarın detox yapıcam ayranlı 2 gün bir mani çıkmazsa. sonra zaten carşamba perşembe. cuma inşallah 93 civarına ulaşırım.

Geçmiş olsun canım, neyse bir şey çıkmamış çok şükür. Önerin için de teşekkür ederim, orası bize çok uzak ve doğumdan beri aynı kardiyoloji hocasına gidiyoruz ama insana neyin ne zaman lazım olacağı hiç belli olmuyor, yazdım kafama :))
anadolu yakasındamı oturuyorsun umuut
Evet canım, Ataşehir tarafındayım..

Çok haklısın canım, az önceki mesajımda yazdığım saçmalıklara derhal son vermezsem sürekli boşa kürek çekeceğim ben. Yazdıklarını yapıp ayda 4 kg vermek (90 üzeri ise hatta 5 kg vermek) işten değil aslında. Başarmaya fikse olmak lazım, disiplin lazım bunu için de...

O sapaklara fazla saparsam köprüyü kaçıracağım diye korkuyorum :)) Bu yazı da heba etmek istemiyorum, Haziran gelince son atakla 2-3 kg verip yetinmek istemiyorum. Bunları sürekli hatırlatmaya çalışacağım kendime :) Ben de Cuma'ya 1 kg verebilsem ne güzel olurdu. Yarın sabah tartılacağım, hasar kontrolü yapayım bakalım :))

Bu gecelik benden bu kadar, yarın oğluşu erkenden kreşe götüreceğim, uyutmaya çalışayım :) İyi geceler

ya bak ben gecen sene 1 nisan 1 temmuz arası 14 kilo vermişim. bunun 2 ayında spor dahi yapmadım. ama o kadar kafamda bişiler değişmiştiki şuan delirerek yediğim seyleri önüme yığsan hayır derdim. 4 haftada bir akşam yemeğe çıktım ve onda da yemek yerken suçluluk duydum. özetle kafamızın gerçekten hazır olması lazım. o yuzden secret filmini kitabını bir elden geçirmek lazım.

Bende haftasonu itibariyle tozuttum herşey güzeldi aslında sinamaya gittik eşimle fetih 1453 bu arada tavsiye ederim çok güzeldi sinema girişi dürüm çiğköfte raada mısır çıkışta pasta evde kuruyemiş ohhh ne güzeldi oldu valla mahvettim gene kendimi.

Kızlarrrr bana müsaade küçük cadı laptobun şarjını bozdu artık yarın devam ederiz eşim şarjı tamir etsinde

Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun
Kendinize iyi bakın

kocaman öpüldünüz

kızlaaaarr ben geldiiim. ne habersiniz bakalım???
bu arada baktımki bensiz plan program yapmışınız aaa çok ayıp kınıyorum sizi
yaa burası cuma yarışması ama mesela arada yakın kilolular takip yapıyor ya mesela banu gibi(ceco). işte onlar pazartesi liste yapsa. böylece pazarteside bildirimde buluncam diye biraz kendimizi sıkarız siz ne dersiniz. hafta sonu aile iç içe oluyor o yüzden kaçıyor ipin ucu biraz ama. birazda cuma bildirim yapmış olmanın ferahlığıda oluyor.
valla ne yalan söyleyim(allah günah yazmasında) kötü püsküütlü pastaya bile gözüm düştü cuma olsun bildirim yapıp yiyim diye.

iyi geceler
ben de hafta başı itibarıyle toparlanmal istiyorum ama iştahımı kontrol etmekte zorlanıyorum malesef gerçi en az hasarla atlatmak için elimden geleni yapıyorum ama gözümde şöbiyetler uçuşuyor ben kuru üzümle kandırıyorum
yst 2 ayrı bildirim günü bence uygun olmaz birlikteliğe ters geldi bana bu benim fikrim tabii
yenacım dün face de ilknurla konuştum tüm topiğe selamı var bu hafta izinli olmak istiyor haftaya hem kursu bitiyormuş hem de daha toparlanırım inşallah diyor

haftasonu kaçamakları gerçekten kötü ama bunu zamanla aşıcağımızı düşünüyorum. hava soğuk olduğu için maaile evde yeme içme odaklıyız. ama hava ısınınca yalnız yemek değil gezmek için haftasonlarını kullanıcaz. yani yola girmek mühim. pzt tartı listesi hazırlamak bence de çok gerekli değil. ama gayri resmi tartılıp söylenebilir liste yapılmadan. istemeyen söylemez.

katılıyorum özetle cumanın bütünlüyünü bozmamak lazım.

günaydın kızlar nasılsınız. bugün sıkı başlayın diyete .ben bugün temizlik yapıcam tam 6 pencere silicem artık güneşi gördüm dip köşe girerim girebildigim yerlere

Kozlar bpmba gibiyim... Tam motivasyon ile 5 gundur kaskati durdum....

Ustelik haftasonu kayinvaldede kalmak zorunda kaldik. Hazirliksizdik ustelik. Esim kendini kotu hissetti diye kalalim dedi. Ben cok yerimi yadirgadim, cocuklar da... Perisan oldum. Ustelik sirf protein yemek gerekiyordu, insanlarin evinde peynire ete abanmaya utandim, diyetteyim demeye de utandim, ilk gun eveledim geveledim ama bozmadan idare ettim. İkinci gun mecburen artik diyetteyim yiyemiyorum dedim. Cunku kayinvalde caya filan bisuru seyler aldi, yemekte borek, makarna filan vardi.. Acikladim ben de...

Ama zerre kadar bozmadim.bugun son atakimsi gunu. Yarin 1/1 dukanimsi sebze /protein gunlerim baslayacak. Gozumde kiymali kereviz ucusuyor o kadar yani.. Pastadan corekten gectim, domatesi kerevizi ozledim yeminle...

Umutum, mutlum, insan tozutma moduna girdiginde olmuyor.. Ne kadar zorlasam da bi yerden pirtliyor.. Mesela kendimi tutup kahvaltiyi gecirsem de oglwnden sonra dolaba saldirip yarim ekmek yiyebiliyorum tereyagla... O nedenle tam olarak hazirlanmak cok one,li. Benim gecen seneki surecim de boyleydi. İki bebek ustutste gelince kendimi cok doldurdum ve uzun zaman motivasyon yitirmeden kilo verdim... Plato doneminde ve okullarin acilma doneminin duzensizligi ile cizgimden saptim.

O nedenle 10 gunluk motivasyon, hazirlik sureci iyi ve onemli ir surec bence de...

Haydi hoppa!!!!!

kolay gelsin leah sana...ben dukanımda 6 haftaya girdim...ve giden 9,5 kilo 111 ile başladım şuan 101,5 bugün tartıldım baya bi mutluyum ama son 2 haftadır spora ağırlık verdim...dün sabah ilk defa kaçamak yaptım..ama hiç pişman değilim.arada lazım...önümde baya bir yol var ama hiç bu kadar azimli ve başarılı olmamıştım..hepimize kolay gelsin...

maşallah sen ne güzel vermişsin ben anca 3300 verdim hergün spor yapıyormusun

günayydın kızlar kahvaltımı yaptımmm şidi sıcak suyumu yudumluyorum çok iş var hafta başı ev dip
köşe temizllemem lazım herkeze iyi günlerrr

Mutlucuğum kesinlikle sana yalancı demek istemedim ama bir gerçek de varki hepimizin yaptığı en büyük yanlış bu kilo kimseye yakışmıyor kiloluda olsa hoş görünen insanlar var tabi ama o insanlar biraz incelince çok daha güzel görünüyorlar gözümüze benim demek istediğim sağlıklı olalım ideal kilomuzda olmasak da yakın olalım ideal kilomuza benim mesela en az 20 kilo fazlam var olduğum yaştan en az 6-7 yaş büyük gösteriyorum benimle aynı yaşta olan arkadaşlarım var zayıf olduklarğı için hem yaşlarını göstermiyorlar hem ne giyseler yakışıyor onlara imreniyorum bende onlar gibi olmak istiyorum bazen gerçekler içimizi acıtabilir ama birinin bunu bize söylemesi gerekir Bana da herkes diyordu kilo sana yakışıyor sen kilolu değilsin iri kemiklisin böyle şeyleri başkalarından duymak bize çok iyi geliyor ve kendimizi kandırmaya devam ediyoruz lütfen bunu yapmayalım zaman zaman gerçeklerle yüzleşelimki sağlıklı bir yetişkinlik geçirelim çocuklarımızın büyüdüğünü görelim çünkü biliyorum ki kilo yanında bir çok hastalığı getiriyor
Umarım bundan sonra hepimiz daha sağlıklı daha zayıf daha genç oluruz

Seni tebrik ediyorum hedefine doğru yavaş ama emin adımlarla ilerliyorsun böyle çok sağlıklı ve hoş görünüyorsun ve eminimki her geçen gün hedefine yaklaştıkça daha da sağlıklı ve hoş görüneceksin

Arkadaşlar kanal D'de doktorum programında Berrin Yiğit yağ yaktıran yiyecekleri anlatıyor izleyin bence çok güzel şeyler anlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…