Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın Kızlar

Birazdan kadın doğumcuya gidicem bakacak kistim erimiş mi diye ayyy inşallah erimiştir de PCO bitmiştir ilaç kullanmak zorunda kalmam :18: döndüğümde bilgi vercem görüşürüz

evet haklısın ben yalnış anladım sanırım. ben de zayıflayıp daha iyi görünmek istiyorum ama en çok oğluma ayak uydurabilecek kadar sağlıklı olmak istiyorum. umarım bu yaza herşey farklı olacak.

Herkese günaydınnnnn....

Güneş açınca ısıtmasa da fazla nedense huzur veriyor insana. mutlunun başlatmış olduğu akıma kapıldım vallahi...haftasonu 1 dilim yaş pasta dışında kaçamağım yok çok şükür. Sanırım spora başladım psikolojisinde etkisi olucak..zayi etmem emeklerimi inşallah...

şimdi 9 günümüz kaldı diyete hazırlık aşamasında...

kutluyorum ortikim. herkeze biraz motivasyon verdin bu hareketlenmenle. bu iş bu bahar-yaz döneminde inşallah bitecek. size ve kendime güveniyorum. hep beraber, birbirimizi toparlayıp göçmen kuşlar gibi geride kalanları asla bırakmadan hedfimize ulaşıcaz.

herkese güzel hayırlı bir hafta diliyorum. inşallah harika haberler alıp güzel gelişmelere tanık oluruz elbette sağlık ve huzurla.

Ebru canım cumartesi tam sana yazarken net gitti ve yoktu ben çıkana kadar . yoksa seni yalnız komazdım buralarda

Ayşe haftasonunu en az kaçamakla atlatmışsındır inşallah...

bravooooo nevin az hasarla geçmiş hafta sonu benim artı 1 var ama bakalım cuma ola hayırola. amacım 93.

herkese benden adele gelsin.
fizy
kilolara gönderiyorum.

bravooooo nevin az hasarla geçmiş hafta sonu benim artı 1 var ama bakalım cuma ola hayırola. amacım 93.

herkese benden adele gelsin.
fizy
kilolara gönderiyorum.
olsun gider onlar tşk ederiz cıstak cıstakk.. ben hedef koykuyorum mutlu genelde ulaşmıyorum bu sefer dah çok yemeğe sarıyorum.. gitsinde az gitsin fark etmez..

günaydınnnnnn kızlarrr...
hayırlı haftalar herkese...

günaydııın.....

günaydınnnn...

günaydınlar herkese
yine baş ağrısı ve çok yoğun bir pazartesi
3 saatlik uyku ile çalışmak çok zor oluyo

günaydınnn kızzlarr....yeni haftaaa güzel geçerr inşallahh kilolarımızzz akar akar giderr:):)

haftaaa sonummm feciyddiiii...yedim ama dilerim hiçbiri kalmamıştırr bendee...cumartesi kadıköyü fetettik tepede arabay bırakıp kadıköyü gezdim ..ordan modayaa çıktık..sonra yine geri tepe avmde gezindik birasda sonra evee 5 saat yürüdümm yaa 5 km git gel ful yürüdüm...pazar günüde üsküdarr fethipaşada kahvaltıyla start verdik arabayı bıraktık orda üsküdar çarşıyı turladık birdaha geri döndük pazar günü 5 km yürümüşüzz amaa pertimizz çıkmıştıı ayak parmaklarım su toplamış halde şuanda baldırlarıım ağrıyorrr...yedilerimi yazmıyorumdilerim eritmişizdirr...eşimm 2 gündür sloganı yee yee eritcezz ye yee ritcez inş erimiştirrr...bu hafta sonları olmasaa ben daha çok kilo vermiştim kesinnn...

Günaydın Kızlar

Birazdan kadın doğumcuya gidicem bakacak kistim erimiş mi diye ayyy inşallah erimiştir de PCO bitmiştir ilaç kullanmak zorunda kalmam :18: döndüğümde bilgi vercem görüşürüz
canımm inşallahhh güsell haberlerle gelirsinnn..sende kistmi vardı dilerim gitmiştirr.. kist gidiyorda pko gitmiyor bu pko öyle diğer kistler gibi değilll...bitsin gitsinn..pkoyla yaşamaya alışıcazz sadece azmasını engelleyebilirizzzz bundada en büyük etken kiloo yani benim bildiğim kadarıyla böleeee...rabbim şifa versinn inşallahhh...

günaydınlar herkese
yine baş ağrısı ve çok yoğun bir pazartesi
3 saatlik uyku ile çalışmak çok zor oluyo
canımya senin migreninde vardı değil mi uykusuzluk en büyük düşmanı...

ohh baya güzel bir pazar olmuş senin için.. erimiştir gerçekten de kafana takma..

canımya senin migreninde vardı değil mi uykusuzluk en büyük düşmanı...

ohh baya güzel bir pazar olmuş senin için.. erimiştir gerçekten de kafana takma..

yani emin değilim ama %99 ihtimalle evet cnm

kızçeler,
bu kız kahvaltı yaptı, yuruyuse çıkıcak şimdide. hava güzelken ve bebek yokken evde hemen değerlendireyim.

bende gelim mi :)

Son düzenleme:
Tünaydınn,

Hareketli,hafif,sağlıklı bir hafta geçirelim...

Herkese iyi bir hafta diliyorum ben bugün tartıldım 107 çıktım tartıda tekrar dönüş yaşadım ve diete başladım.Sabah 1.5 dilim ekmek peynir domates 2 zeytin yedim öğlen pirinç lapası yemeyi planlıyorum akşamda çorba içmeyi.

herkese mutlu haftalar
bu hafta liste yıkılacak gibi görünüyor
ben de elimden geleni yapıp 70lere geri dönmeyi istiyorum
mutlum gece yazdığını görmeden çıkmışım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…