- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
evet haklısın ben yalnış anladım sanırım. ben de zayıflayıp daha iyi görünmek istiyorum ama en çok oğluma ayak uydurabilecek kadar sağlıklı olmak istiyorum. umarım bu yaza herşey farklı olacak.Mutlucuğum kesinlikle sana yalancı demek istemedim ama bir gerçek de varki hepimizin yaptığı en büyük yanlış bu kilo kimseye yakışmıyor kiloluda olsa hoş görünen insanlar var tabi ama o insanlar biraz incelince çok daha güzel görünüyorlar gözümüze benim demek istediğim sağlıklı olalım ideal kilomuzda olmasak da yakın olalım ideal kilomuza benim mesela en az 20 kilo fazlam var olduğum yaştan en az 6-7 yaş büyük gösteriyorum benimle aynı yaşta olan arkadaşlarım var zayıf olduklarğı için hem yaşlarını göstermiyorlar hem ne giyseler yakışıyor onlara imreniyorum bende onlar gibi olmak istiyorum bazen gerçekler içimizi acıtabilir ama birinin bunu bize söylemesi gerekir Bana da herkes diyordu kilo sana yakışıyor sen kilolu değilsin iri kemiklisin böyle şeyleri başkalarından duymak bize çok iyi geliyor ve kendimizi kandırmaya devam ediyoruz lütfen bunu yapmayalım zaman zaman gerçeklerle yüzleşelimki sağlıklı bir yetişkinlik geçirelim çocuklarımızın büyüdüğünü görelim çünkü biliyorum ki kilo yanında bir çok hastalığı getiriyor
Umarım bundan sonra hepimiz daha sağlıklı daha zayıf daha genç oluruz
[
kutluyorum ortikim. herkeze biraz motivasyon verdin bu hareketlenmenle. bu iş bu bahar-yaz döneminde inşallah bitecek. size ve kendime güveniyorum. hep beraber, birbirimizi toparlayıp göçmen kuşlar gibi geride kalanları asla bırakmadan hedfimize ulaşıcaz.Kozlar bpmba gibiyim... Tam motivasyon ile 5 gundur kaskati durdum....
Ustelik haftasonu kayinvaldede kalmak zorunda kaldik. Hazirliksizdik ustelik. Esim kendini kotu hissetti diye kalalim dedi. Ben cok yerimi yadirgadim, cocuklar da... Perisan oldum. Ustelik sirf protein yemek gerekiyordu, insanlarin evinde peynire ete abanmaya utandim, diyetteyim demeye de utandim, ilk gun eveledim geveledim ama bozmadan idare ettim. İkinci gun mecburen artik diyetteyim yiyemiyorum dedim. Cunku kayinvalde caya filan bisuru seyler aldi, yemekte borek, makarna filan vardi.. Acikladim ben de...
Ama zerre kadar bozmadim.bugun son atakimsi gunu. Yarin 1/1 dukanimsi sebze /protein gunlerim baslayacak. Gozumde kiymali kereviz ucusuyor o kadar yani.. Pastadan corekten gectim, domatesi kerevizi ozledim yeminle...
Umutum, mutlum, insan tozutma moduna girdiginde olmuyor.. Ne kadar zorlasam da bi yerden pirtliyor.. Mesela kendimi tutup kahvaltiyi gecirsem de oglwnden sonra dolaba saldirip yarim ekmek yiyebiliyorum tereyagla... O nedenle tam olarak hazirlanmak cok one,li. Benim gecen seneki surecim de boyleydi. İki bebek ustutste gelince kendimi cok doldurdum ve uzun zaman motivasyon yitirmeden kilo verdim... Plato doneminde ve okullarin acilma doneminin duzensizligi ile cizgimden saptim.
O nedenle 10 gunluk motivasyon, hazirlik sureci iyi ve onemli ir surec bence de...
Haydi hoppa!!!!!
Herkese günaydınnnnn....
Güneş açınca ısıtmasa da fazla nedense huzur veriyor insana. mutlunun başlatmış olduğu akıma kapıldım vallahi...haftasonu 1 dilim yaş pasta dışında kaçamağım yok çok şükür. Sanırım spora başladım psikolojisinde etkisi olucak..zayi etmem emeklerimi inşallah...
şimdi 9 günümüz kaldı diyete hazırlık aşamasında...
olsun gider onlar tşk ederiz cıstak cıstakk..bravooooo nevin az hasarla geçmiş hafta sonu benim artı 1 var ama bakalım cuma ola hayırola. amacım 93.
herkese benden adele gelsin.
fizy
kilolara gönderiyorum.
günaydınnnnnn kızlarrr...
hayırlı haftalar herkese...
günaydııın.....
canımm inşallahhh güsell haberlerle gelirsinnn..sende kistmi vardı dilerim gitmiştirr.. kist gidiyorda pko gitmiyorGünaydın Kızlar
Birazdan kadın doğumcuya gidicem bakacak kistim erimiş mi diye ayyy inşallah erimiştir de PCO bitmiştir ilaç kullanmak zorunda kalmam :18: döndüğümde bilgi vercem görüşürüz
canımya senin migreninde vardı değil mi uykusuzluk en büyük düşmanı...günaydınlar herkese
yine baş ağrısı ve çok yoğun bir pazartesi
3 saatlik uyku ile çalışmak çok zor oluyo
günaydınnn kızzlarr....yeni haftaaa güzel geçerr inşallahh kilolarımızzz akar akar giderr:):)
haftaaa sonummm feciyddiiii...yedim ama dilerim hiçbiri kalmamıştırr bendee...cumartesi kadıköyü fetettik tepede arabay bırakıp kadıköyü gezdim ..ordan modayaa çıktık..sonra yine geri tepe avmde gezindik birasda sonra evee 5 saat yürüdümm yaa 5 km git gel ful yürüdüm...pazar günüde üsküdarr fethipaşada kahvaltıyla start verdik arabayı bıraktık orda üsküdar çarşıyı turladık birdaha geri döndük pazar günü 5 km yürümüşüzz amaa pertimizz çıkmıştıı ayak parmaklarım su toplamış halde şuanda baldırlarıım ağrıyorrr...yedilerimi yazmıyorumdilerim eritmişizdirr...eşimm 2 gündür sloganı yee yee eritcezz ye yee ritcez inş erimiştirrr...bu hafta sonları olmasaa ben daha çok kilo vermiştim kesinnn...
canımya senin migreninde vardı değil mi uykusuzluk en büyük düşmanı...
ohh baya güzel bir pazar olmuş senin için.. erimiştir gerçekten de kafana takma..
kızçeler,
bu kız kahvaltı yaptı, yuruyuse çıkıcak şimdide. hava güzelken ve bebek yokken evde hemen değerlendireyim.
Tünaydınn,
Hareketli,hafif,sağlıklı bir hafta geçirelim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?