- 8 Eylül 2009
- 397
- 3
- 116
merhaba arkadaşlar aranıza yeni birini daha alıyor musunuz acaba sormak istedim
kimse görmemiş heralde :)
canımm inşallahhh güsell haberlerle gelirsinnn..sende kistmi vardı dilerim gitmiştirr.. kist gidiyorda pko gitmiyorbu pko öyle diğer kistler gibi değilll...bitsin gitsinn..pkoyla yaşamaya alışıcazz sadece azmasını engelleyebilirizzzz bundada en büyük etken kiloo yani benim bildiğim kadarıyla böleeee...rabbim şifa versinn inşallahhh...
çarşamba günü diyetisyen randevum var ama içimden hiç gitmek gelmiyo ki
evet canım ben de morlim bozuk bir şekilde geldim zaten
Çok şükür kistim erimiş şimdilik ilacı keselim dedi doktor ama PCO sürekli tekrarlar kistler dedievlenip düzenli bir cinsel yaşam olunca hamile kalınca baskılanır belki de sonlanır dedi yoksa hep PCOlu kalcaz sanırım
Tahlil yaptırdım 3ten sonra gidip sonuçlara bakıcaz işte ama PCO geçseydi artık ya
kimse görmemiş heralde :)
hoşgeldin tabii ki alırız aramıza
kalıcı olursun inşallah ve hedefine ulaşırsın
alıyoruz. hoşgeldin. görmedim gerçekten de.
hoşbuldum, teşekkür ederim..
inşallah hedefime ulaşırım bende..
senin başladığın kilodayım şu an.. sen zoru başarmışsın, tebrikler..ne kadar sürede düştün bu kiloya ?
sağol sen de başarırsın istedikten sonra ben başlayalı 1 sene olmak üzere ama 4 aydır sabit kaldım yani kararlı olursan 7 8 ayda kurtulursun sen de
arkadaşlar buarada ben değişik bir içecek deniyorum.
tamamemen kendi uydurmam.
yeşil çay demlerken,
filtre kahve demliğine 2 tutam yeşil çay, bir cubuk tarçın, kuru zencefil, 1-2 karanfil koyuyorum. fena olmuyor. zayıflatırmı bilmiyorum görcez.
Selammm herkeseBahar nasılsın? Hamile , pko filan yazınca dedim aaa evlenmiş sendemi pko lular kervanına katıldın yoksa?
Silkelenip kendime gelmeyi çok istiyorum ama olmuyor kilo vermek zorundayım ama yine olmuyor yine olmuyor aklım hep aburcuburda kolumu kaldıracak halim yok gibi hissediyorum herşeye bir bahanem var kendimden çok sıkıldım. Onur son geldiğinde boşuna kendini kandırma ben sende o ışığı görmüyorum sen kilo veremezsin daha fazla alma yeter dedi bana çok kırıldım ama adam haklı yani ne yapayım
merhaba arkadaslar .1.5 yasında kızım. var. ankarada yasıyorum.103kg ile basladıgım diyettimle 92kiloya inmiş bulunmaktayım. 5gün 5 kilo diyetini yaptım. 1.5ay gibi bir süredede 11kg verdim.suan 1 aydır gram oynamıyor. 2ileri 2 geri aynı kilodayım..birtürlü diyet moduna gecemiyorum. dukanmı yapsam dedim.okadar et yiyemem. balıkta hele tavugu görmem yetiyor. yesem ölürüm herhalde. 5 gün 5 kiloya devam etmek istiyorum. spor yapamıyorum. bu akşamdan itibaren bir arkadas yazmıştı bornozların kemerini çıkarıp ip atlayacagım. 10dakka atlasam yeter herhalde ilk denemede. sizlerinde yardımınıza ihtiyacım var.yeşil çay içiyorum hergün 2 bardak 2 3 litrede su alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?