Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım ben de morlim bozuk bir şekilde geldim zaten

Çok şükür kistim erimiş şimdilik ilacı keselim dedi doktor ama PCO sürekli tekrarlar kistler dedi evlenip düzenli bir cinsel yaşam olunca hamile kalınca baskılanır belki de sonlanır dedi yoksa hep PCOlu kalcaz sanırım

Tahlil yaptırdım 3ten sonra gidip sonuçlara bakıcaz işte ama PCO geçseydi artık ya

ben hamile kaldığımda bebek 8 haftalık iken bebekten daha buyuk bir kistim vardı. eğer bebeği engellerse alırız falan demişti dr. neyse daloki atak yaptı sonradan kisti ezip kendine yer açtı. şimdi ne durumdayım bilmiyorum.bu yaz kontrole giderim muhtemelen.

hoşgeldin tabii ki alırız aramıza
kalıcı olursun inşallah ve hedefine ulaşırsın

hoşbuldum, teşekkür ederim..

inşallah hedefime ulaşırım bende..

senin başladığın kilodayım şu an.. sen zoru başarmışsın, tebrikler..ne kadar sürede düştün bu kiloya ?

Son düzenleme:
hoşbuldum, teşekkür ederim..

inşallah hedefime ulaşırım bende..

senin başladığın kilodayım şu an.. sen zoru başarmışsın, tebrikler..ne kadar sürede düştün bu kiloya ?

sağol sen de başarırsın istedikten sonra ben başlayalı 1 sene olmak üzere ama 4 aydır sabit kaldım yani kararlı olursan 7 8 ayda kurtulursun sen de

Silkelenip kendime gelmeyi çok istiyorum ama olmuyor kilo vermek zorundayım ama yine olmuyor yine olmuyor aklım hep aburcuburda kolumu kaldıracak halim yok gibi hissediyorum herşeye bir bahanem var kendimden çok sıkıldım. Onur son geldiğinde boşuna kendini kandırma ben sende o ışığı görmüyorum sen kilo veremezsin daha fazla alma yeter dedi bana çok kırıldım ama adam haklı yani ne yapayım

Selammm herkese Bahar nasılsın? Hamile , pko filan yazınca dedim aaa evlenmiş sendemi pko lular kervanına katıldın yoksa?

sağol sen de başarırsın istedikten sonra ben başlayalı 1 sene olmak üzere ama 4 aydır sabit kaldım yani kararlı olursan 7 8 ayda kurtulursun sen de

çok güzel, evet bu sefer kararlıyım,çünkü artık kaçacak yerim yok..

sonbahar da evlenmeyi planlıyoruz, ama ben bu halde gelinliğin içine falan sığamam, hergün bel ağrılarıyla uğraşıyorum, şu yazıyı bile yazarken belim ağrıyo..

kilo çok büyük sorun her anlamda bana..

inşallah başaracağım..

arkadaşlar buarada ben değişik bir içecek deniyorum.
tamamemen kendi uydurmam.

yeşil çay demlerken,
filtre kahve demliğine 2 tutam yeşil çay, bir cubuk tarçın, kuru zencefil, 1-2 karanfil koyuyorum. fena olmuyor. zayıflatırmı bilmiyorum görcez.

güzel bir karışım faydası olur zararı olmaz afiyet olsun canım

Selammm herkese Bahar nasılsın? Hamile , pko filan yazınca dedim aaa evlenmiş sendemi pko lular kervanına katıldın yoksa?

Slm canım iyiyim çok şükür sen de iyisindir inşallah.

Yok canım hamile falan değilim hala bekarım ama çok şükür ciddi bir ilişkim var sonunda Ben de PCO ve insülin direnci son 1 senedir var ama gittikçe azalıyor normale dönüyor herşeyim. Tamamen bitse de bayram etsem

baharcım,
bu yolda onurun annenin kardeşinin en yakın arkadaşının komsunun özetle kimsenin o ışğı görmesi yahut yorum yapması gerekmez.
o ışığı görüp tutunacak sensin. sen kendine inanıp güvendiğinde kim karşında durursa dursun başardığın şeyleri hatırla. ben geçen 111 kilo iken akrabalarıma yeni tanıştıklarıma bile kilomu gülerek söyluyor ve yuzlerindeki şaşma ile karışık küçümsemeyi izliyordum. bu beni ne üzüyordu ne kırıyordu. çükü vereceğimden emindim. xxxl kıyafetler alırken bu son alışım diye geçiriyordum kafamdan. şişman esprilerini kimse daha yapamadan ben yapıyordum ki bana kimse bunlarla gelmesin.
özetle senin sorunun kendinle baharcım onur ben sana inanıyorum vereceksin dese de sen içselleştirmediğin surece bu seni motive etmez.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar .1.5 yasında kızım. var. ankarada yasıyorum.103kg ile basladıgım diyettimle 92kiloya inmiş bulunmaktayım. 5gün 5 kilo diyetini yaptım. 1.5ay gibi bir süredede 11kg verdim.suan 1 aydır gram oynamıyor. 2ileri 2 geri aynı kilodayım..birtürlü diyet moduna gecemiyorum. dukanmı yapsam dedim.okadar et yiyemem. balıkta hele tavugu görmem yetiyor. yesem ölürüm herhalde. 5 gün 5 kiloya devam etmek istiyorum. spor yapamıyorum. bu akşamdan itibaren bir arkadas yazmıştı bornozların kemerini çıkarıp ip atlayacagım. 10dakka atlasam yeter herhalde ilk denemede. sizlerinde yardımınıza ihtiyacım var.yeşil çay içiyorum hergün 2 bardak 2 3 litrede su alıyorum

hoşgeldin öncelikle,
ben o tür diyetleri çok doğru bulmuyorum. o yuzden bişi diyemiyecem.

bende kendimi tanıtayım o zaman..

26 yaşındayım, 113 kiloyum, 1.74 boyundayım..

istanbul'da yaşıyorum, spor yapmadığım, mesleğim gereği genelde masabaşı bir okul hayatı geçirdiğim için bu kilolara çıktım ama zaten ergenlikten sonra almaya başladım..

daha önceki diyetisyen denememde yapılan testlerde genel olarak birşey çıkmadı.. yani aslında istesem, kararlı olsam kilo verebilirim..

bugünden itibaren başlıyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…