Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyiyim canım , nasıl bir tedavi uyguluyor doktorun?

İyiyim canım , nasıl bir tedavi uyguluyor doktorun?

Canım insülin direnci için glukofen kullanıyorum, PCO içinde diane35,yasmin en sonda cyclo-progynova diye bi ilaç kullandım bugün de ilacı keselim dedi işte glukofene devam edicem doğum kontrol hapını kesecek sanırım :26:

şşşşşş ağlamaaak yok öleee....ben bu pko yüzündenn çooookkk ağladımmm çooookk bunalımlara girdimmm ama hiçbi fayda etmedi dahada zararr...morel bozupp haa yedimmm...bi kere şunu bil pko hep bizimle olacakk dediğim gibi biz onu çoşturmamamızz lazımmm...ve kilo pkonun en büyük düşmanııı...tatlı krizleride hep bu pko yüzündennn....metformin ilacı kullanıyormusunn???bu biraz tatlı istegini azaltıyorrr....bitkisel kürlerde deniyorum ben basit çaylar.. onlarında faydası varrr...istersen paylaşırım...bu sitede pkoluların paylaşım alanı diye biyer var orda neler var neler pko profu oldum üzme tatlı canını herşeyy olurr..kiloda verilir pkoda azalırrr...

sana çoşku vermek için öyle demiştirr belkiii...hani inat edersindee verirsin diyee eminim seni kırmak için dememiştirrr...o yüzden kırılma üzme kendinii...inat ett...ona hiçbişi demee bellide etme..birdahaki görüşmeyee kadar farkı farkettircem lafını ona yedircemm de ve ver kilolarıı ...toparlannn...inan yediklerimizin tadı 2 dk bile kalmıyor ağzımızdaaa ama zararı çok uzun sürüyorrr....şimdi onurun lafına kırılırsınn sonra cevresindekiler bişi der onlar dahada agır gelirrr...emin oll kilo vermekk bunlardan çok çok kolayyy....o yüzden hemen başlaa böle düşünürsenn ama olmuyorr felan diye olmazz...evde abur cubur varsaa hemen toldur torbaya dışarda çocuklara verr...dediğim gibi metformin..yani glukofen hem pkoya hem kiloye yararlı bi ilaç zati drun vermiştir sana bunu.. sabah akşam ilacını iç abur cubur isteğini keser..anneyede rica et... bi süre pilav makarna olmasın evde ikiside pko düşmanıı hemde en baş düşmann...haydiiii cumaya kadarr farkettir kendinde farkııııı......sen olmuyor diye kitlemişsin kendini ..onu yen önce olurr daha önce nasıl olduu...

hoşgeldin arkadaşımmm...başarılarr dilerimmmm...hadi bakalımm bugün start verilmişş yediklerini burda paylaşırsann tecrübeli arkadaşlarımızz eksikleri fazlalıkları eleştiriyorr buda çok faydalı oluyorrr....

keşke daha fazla paylaşımda bulunabilsemde bende aranızda olsam. hep bir gruba katılıyorum ama fazla paylaşımda bulunamadığım için çıkıyorum.
ama artık bu kilolarımda çok bunaldım. artık bende normal kiloda olmak istiyorum. bir sihirli değnek olsada şıp diye zayıflasam..

Kizlar biz Umut ile spontane sekilde oglen yemeee yedik. Super de oldu...

Evet çok iyi oldu, çok da güzel oldu :)))
Ben oğlanı sabah okula götürdüm, ilk gün, alışmaya çalışıyor, oyun oynuyor vb. Telefon çaldı: Beyza, hadi seni alayım diyor, bayıldım ama oğlanı ne yapacağım, annemi aradım dışarıda, bizle gelecek ama rahat bırakmaz, derken babam aradı onu gezdirmek istiyormuş, bu kadar güzel denk gelemezdi. Babam oğlumu aldı okuldan, Beyza beni aldı, gidip güzeeeel ve de ölçülü bir yemek yedik.

Çoluksuz çocuksuz iki çift sohbet ettik. Yalnız o kadar süslü masada oturduk, kahve içtik vb. aklımıza gelmedi de, Beyza beni bırakınca kapıda aklımıza geldi fotoğraf çekilmek. Benim telefonla kendi kendimizi çektik :) Albümümde "Beyza ile buluşmamız" dosyası vardı, ilk buluşmaya ait iki resim var bu dosyaya, ona yeni resmi de ekledim. Yakından ve telefonla pek estetik çıkmamışız ama idare edin artık :))

Beyza, buluştukça resim ekleyelim bu dosyaya, zayıflama güncesi gibi olsun bize :))

merhaba arkadaşlar aranıza yeni birini daha alıyor musunuz acaba sormak istedim

Hoşgeldiniz arkadaşlar. Dilerim kalıcı olur, sağlıklı ve kararlı şekilde devam ederek kilolarınızdan kurtulusunuz...

çok şekersinz beyza ve umut.

yaza merhaba buluşmamızda çocuklardan kaçıp güzel rerah bir yerde yaparız inşallah içimiz açılır.

ben ayran zımbırtımı içtim. hiç doyurucu değil. neyse girdim bir yola. yarın cerrahpaşadayım. orada nasıl yapıcam bilmiyorum. ayranın içine atrım olmazsa bir miktar çeşni içerim. bakalım neolacak yazarım çarşamba sonucumu.

valla ne güzell olmuşşşş...planlasanız bu kadar olmazdı heraldeee...bende orda olmak isterdimmm..dilerimm daha çoookk olur böle buluşmalarınızzz....

O senin şekerliğin Mutlucuğum. Feci çıktık aslında ama arabada bu kadar oldu :)) Ben yakından öcü gibi çıkarım zaten :) Beyza'nın hiçbir şeyi olmasa gamzeleri yeter, ona göre hava hoş :))

Ayran detoksundan memnun kalırsın umarım, eğer ev yoğurdu ile yapıyorsan bol bol faydalı bakteri alıyorsun en azından. Otlar serbestse az sulandırılmış yoğurdun içine yarım demet dereotu, yarım demet taze nane doğrayıp deneyebilirsin, ben çok severim.

Beyza da Dukanımsı diyetini ciddiyetle yapıyor, yemekte sadece protein yedi. Bayılıyorum sizi böyle azimli görmeye, bana da motivasyon geliyor. Çıkıp yürüyeyim bari ben de :)

valla ne güzell olmuşşşş...planlasanız bu kadar olmazdı heraldeee...bende orda olmak isterdimmm..dilerimm daha çoookk olur böle buluşmalarınızzz....

Bu seferki gerçekten çok spontan oldu, yakın oturduğumuz ve Beyza araba kullanabildiği için rahatça buluştuk. Yakında yaza merhaba buluşmasında hepimiz bir araya gelelim :)))

Son düzenleme:
yrn izin aldım yokum kızlar
annemin onkolojide randevusu var bakalım
umarım hayırlı haberler ile gelirim çarşamba günü:18::18::18::18:

inşallahh yaa bende gelmek istiyorummm...resimler nerdee ben göremedim

önceki buluşmamızda çok keyifli idi ama sizin vaktiniz kısıtlıydı ne yazıkki bu sefer daha uzun vakitiniz olur da bol bol sohbet ederiz inşallah

Merhaba hanımlar,
Tam bişeyler yazıcam işler yoğunlaşıyo kapatmak zorunda kalıyorum.Bugün hava güzel ve zirai ilaç satış dönemleri başladı.
Neyse dün inanılmaz yoğun ve yorgun bi gündü.Günüm vardı.15 kişisi büyük 5 kişisi çocuk olmak üzere 20 kişi ağırladım tam.Allah'ım nasıl yoruldum anlatamam.Zaten o 5 çocuktan 1 tanesi diğer bütün misafirlere bedeldi.Büyük konuşmuyorum yarabbim ama böyle bi yaramazlık olamaz.
Lahmacunlu günümüz.Herkes yiyeceği kadarını söyleyip parasını ödüyo.Ev sahibi sadece çay ve tatlı yapıyo.Bu açıdan iyi.O kadar insana pasta börek yapsam hizmet etmeye takatim kalmazdı heralde :) Bende tatlı yaptım.Etimek tatlısı ve elmalı kurabiye yaptım.

Benimde 2 lahmacun ve 1 dilim etimek tatlısı kaçamağım oldu ama 4,30 gibi yedim ve yatana kadar bişey yemedim.Sabah tartıldım belki artıdayımdır diye ama bi baktım ki eksilere bile düşmüşüm.1 kilo kadar hemde.Neden çünkü sabah 8,30 dan akşam misafirler gidene kadar(7 de gittiler ) hiç oturmadım ve sürekli koşturmaca içindeydim.Ondan eksilemişim kilomu çok şükür.

Bu gün itibariyle beyaz ekmeği bi lokma da olsa kaçırmamak üzere bıraktım.Aslında yemin etmeyi düşünüyorum el sürmemek için ama nimete yemin olmaz diye vazgeçtim.Belki olmadık bi durumda mecbur kalırım.Hazır eksilere düşmüşken kaçamak yapmamalıyım ve bende yaza kadar incelmeliyim artık.Beyaz ekmek çok yediriyo yemeği lezzet katıyo valla.

Bu arada Lcw nın Reform kotları hakkaten müthişmiş.Dün giydim.Misafirler bayağı kilo verdiğimi göbeğimin düzleştiğini söylediler Halbuki 5 kilo verdim ben ama bu kot 1 beden ince gösteriyo ve karnı düzleştiriyo.Tavsiye ederim yani

Ohooo baya yazmışım.Herkes iyidir umarım...

canım kendine sürekli zorundayım kelimesini söylersen ters tepiyor inanki.. Herkesi bi kenara atıp kendin için yapmak iste...
yrn izin aldım yokum kızlar
annemin onkolojide randevusu var bakalım
umarım hayırlı haberler ile gelirim çarşamba günü:18::18::18::18:
iyi haberlerle gelirsin inşallah

mrb canım..oo günler filan yoğun geçirmisşin pazar gününü..şu kotlara bende bakıyım merak ettim...

mrb canım..oo günler filan yoğun geçirmisşin pazar gününü..şu kotlara bende bakıyım merak ettim...

Evet Nevin'cim.Yoğundum.Malum bi tek pazar günleri evde olunca böyle aktiviteler sadece o gün yapılıyor bana mahsus.Ben diğer kişilerin günlerine gidemiyorum.Ya hafta içi ya da cumartesine alıyor onlar günlerini.Aman aman istemem zaten o çocuklar canıma yetti dün.Hayır çocuktur yaramazlık yapar elbette ki ama anneleri hiç oralı olmuyor ki bacım.Çocuk halının üzerine çay döktü kadın el işini yapmaya devam ediyor.Hiç istifini bozmuyor yani.Birisi yatak odasında komidinin üstüne çıkmış zıplıyo düştü orda ağlıyo annesinin umrunda değil.Bundan bunladım yani.Yoksa çocuklardan yana sıkıntı yok.

O kotlara bak valla.Bende burda öğrendim.Bahar mı söylemişti tam hatırlamıyorum ama kim tavsiye ettiyse sağolsun ben memnun kaldım senin de beğeneceğini düşünüyorum.Önümüzdeki ay inşallah biraz daha zayıflayıp bi küçük bedenini almayı istiyorum.

Bize pek iyi örnek olabilecek bi haber değil ama ilgimi çekti paylaşayım dedim.Bundan sonra doğum günlerimizi akşamdan değil de sabah kahvaltısında mı kutlasak ne

Mynet haberden alıntı:
Kahvaltıda pastayla 20 kilo zayıfladı
Sabahları kahvaltıda bir dilim pasta yemenin zayıflamaya yardımcı olduğu iddia edildi.Güncelleme:20 Şubat 2012 16:40
Söz konusu iddianın sahibi olan İsrailli bilim insanları, 90 kilo ağırlığında olan bir kişinin bu yöntemi uygulayarak 8 ay sonunda 20 kilo verdiğini açıkladı.

İsrail'de Hebrew Üniversitesi ve Ariel Üniversitesi'nin aşırı kilolu 193 denek üzerinde yaptıkları araştırmada çarpıcı bir sonuç çıktı. Sabahları kahvaltıda bir dilim pasta yiyen denekler, denekler kilo vermeye başladı.

İsrailli bilim insanları, metobolizmanın sabahları hızlı çalıştığına dikkat çekerek, kahvaltıda yenilen tatlının gün içinde kek veya pasta türü yiyeceklere olan eğilimi azaltığını savundu.

Araştırmada aşırı kilolu 193 denek iki gruba ayrıldı. İlk grupta olanlara sabah kahvaltıda 600 kalori değerinde kek, pasta, çikolata gibi tatlılar yedirildi. İkinci grupta olanlar ise 300 kalori değerinde karbonhidrat ağırlıklı olarak beslendi.

Araştırmanın ilk dört ayında iki gruptaki deneklerin aynı oranda kilo verdikleri görüldü. İkinci dört aylık süreçte ise sabahları kahvaltıda tatlı yiyen grupta bulunanların ortalama 20 kilogram verdikleri görüldü. Diet yapan ikinci gruptakiler ise yeniden kilo almaya başladı.

bende çok sinir oluyorum öyle tiplere çocuklarıyla ilgilenmezler ne ayıp şey...
Uzun yılar oldu kot giymeyeli valla çok istiyorumda bende 90 altını göreyim alıcam kendime

gel burdan yak napcaz biz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…