Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım, saçlarım düz yakından görenlerde var. şuara belime kadar uzadı kestirim falan demeye başladım yine ama çok havalılar maşallah. gür sayılır saçım.neyse acaba böyle saçı doğal dalgalı gibi yapan bir yöntem varmı. renkli gölgeler eşliğinde o doğal dalga yapan perma denesem mi. hayatımda ilk olur tabı bu .

AY NE GÜZEL BENİM SAÇLARIM HİÇ UZAMAZ KALIN KALIN DALGALI DURUŞU GÜZEL OLUYOR YAPIYORLARMI? SANA YAKIŞIR GÜZELİM ENDAM YERİNDE MAŞALLAH..

tahlillerim iyi çıktı kızlar tiroidde normale düşmüş nasıl olduysa 3 gün içinde
d vitaminim eksik epeyce ona da ilaç verdi
bugün 30 dk yürüdüm ama pek bi uyuşuğum bu aralar gitsin artık bu uyuşukluk
umut beyza çok güzelsiniz ikiniz de ne güzel sevindim ben de buluşmanıza

heyyoooo geçmiş olsun canım atıcaz ölü torağını ustumuzden.

AY NE GÜZEL BENİM SAÇLARIM HİÇ UZAMAZ KALIN KALIN DALGALI DURUŞU GÜZEL OLUYOR YAPIYORLARMI? SANA YAKIŞIR GÜZELİM ENDAM YERİNDE MAŞALLAH..

uzun ve dalgalı saç birde arada açıklı koyulu bal rengi gölgeler olsa kime yakışmaz daaaaa onu kim yapacak benim saçlarım tam anlamıyla pırasa.

heyyoooo geçmiş olsun canım atıcaz ölü torağını ustumuzden.
atacağız atmalıyız canım ben kilo almadım ama ölçüler artmış göbek yayılmış malesef yürüyüşleri artırmak lazım mutlaka
uzun ve dalgalı saç birde arada açıklı koyulu bal rengi gölgeler olsa kime yakışmaz daaaaa onu kim yapacak benim saçlarım tam anlamıyla pırasa.

yakışır mutluşuma dalga da yapılır nasılsa canım saç olduktan sonra benim saçlarım çok dökülüyor iyice azaldı

Dedigim gibi herkese yakisir canlarim uzun dalgalidq kime yaptiricaz

günaydın sıcak su neden içiyorsun merak ettim kilo vermeye faydası oluyormu

sıcak su hazmı kolaylaştırıyo rejimden dolayı kabızlık çekiyorum
ama ne bileyim zayıflatıyo dediler ne olursa deniyoruz işte zayıflamak adına

herkeze iyi akşamlar daha giremem heralde yarın sabah yolculuk var ankaraya daha az paylaşımda bulunurum sanırım inşallah cuma bildiri yaparım hoşş kilo almasam iyi
elti olucam inşallah yüzük takılacak kaynıma siyah bi elbise almıştım onu giycem
10 kilo verdim en son agustosta gitmiştik deişimi fark edeceklermi aceba
yaza düğün var muhtemelen ayy verilecek bir 10 kilo var aman kendi düğünümde bu kadar zayıflamadım ben ya 73 le evlenmiştimm

UMUT canım gönüller bir olsun tabi ama sizide sohbetinizide özlüyorum. babaannemiz şimdilik burada ama o da 2 haftaya gider. bugün eve geldim baktım oğluşum yok nerede dedim öğleden sonra götürdüler dedi ,aradım getirdiler geldiğinde çok mutluydu bende çok mutlu oldum :)

EBRU canım senin gün işi iyimiş ya ne güzel valla hazır herşey en azından sende katılmışsındır. yoksa hizmet etmekten o gün hiçbir şey anlamıyorsun valla. hemde 1 kilo gitmiş süper valla. ben hedef kiloma düşeyim şu senin pastalı diyeti deneyeceğim :)))

ASU canım sonuçların güzel çıkmış çok sevindim.

BANU canım diyete dikkatttttttt....

bende ıspanaklı börek yedim ne olcak bu halim bi adet oldum hala toparlanamadım lasly yapayım bari belki erir

offf ya bende yine 5 gün 5 kiloyu düşünmeye başladım valla az önce yeni arkadaşlardan biri yazmış 1,5 ayda verdim diye bende tekrardan bir ampul yandı bakalım becerebilecek miyim :) okulla zor ama 1 hafta denerim perşembe başlarım aslında çarşamba başlasam daha iyi ama çarşamba toplantı var okulda toplantıdan sonra tatlı ve börek keyfi :)))

hoş buldum :) çok sağol.. umarım en kısa zamanda veririz ..

hos geldın yagmurr

merhabalarr

2 gündür 45 dk olmak uzere yürüyüş yaptım
dıkkat etmeye calısıyorumm sizler nasılsınzz
ıyı ce koptum yazamıyorum ama benı duyan bırılerı vardın umarımm
herkeze iyi aksamlarrr

Geçmiş olsun canım şükür erimiş kistin.
Ohh ne güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun.
yrn izin aldım yokum kızlar
annemin onkolojide randevusu var bakalım
umarım hayırlı haberler ile gelirim çarşamba günü:18::18::18::18:
Canım inşallah temiz haberler alın inşallah.
Geçmiş olsun asuman ne verdi d vitamini için benimki suda eriyenden ama ne kadar kullanıcam bilmiyorum sana bişey dedimi drun.
Off özlemcim dikkat mikkat kalmadı bugün sinirlendim irine gene yedim kendime yapıyorum aslında ama....

bi on gündür filan yazamıyordum tatilimin son haftasında ailemin yanında bayağı bi coştum.o yemekleri yiyince de gelip buraya yazmaya utandım.ama bugün itibariyle istanbula dönüş yapmış ve diyetime kaldığım yerden devam etmiş bulunmaktayım.
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk lor peyniri
ara öğün:1 bardak süt
öğle:3 köfte 1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 yeşil elma
akşam:4 köfte 1 dilim kepekli ekmek (iki öğünde de köfte oldu ama annem göndermişti bozulmadan yiyeyim dedim)
ara öğün:1 dilim ananas

banucum dvitamini ampul olarak verdi kırıp ekmeğin üsütne döküp ekmeği bir güzel yiyecekmişim henüz almadım ilacı yaza kaadar kullanacağım yazın da bol bol güneşlenecekmişim kollar bacaklar ve yüz açık şekilde canım bende çok halsizlik yapıyor malesef çok dermansızım kolumu kaldırasım yok

iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Moralim çok bozuk, 1 martta epilasyona gidicem yüzüm için, hergun elınde cımbızla kıllarını alan biri olarak şu an yüzüm siyah tüylerle dolu, ellediğimde sem sert( bu sekılde ınsan içine cıkamıyorum bugun dersaneye gıttım pudra felan sürdüm ama kabak gibi belli oluyor, yüz çok geç bitiyormuş 1 yıl böylemi gezicem ben yaa

aynen canım kendimize yapıyoruz ben 10 günlük bir plan yaptım nasipse perşembe başlayacağım bakalım yoksa çıldırmak üzereyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…