canlarım, saçlarım düz yakından görenlerde var. şuara belime kadar uzadı kestirim falan demeye başladım yine ama çok havalılar maşallah. gür sayılır saçım.neyse acaba böyle saçı doğal dalgalı gibi yapan bir yöntem varmı. renkli gölgeler eşliğinde o doğal dalga yapan perma denesem mi. hayatımda ilk olur tabı bu .
tahlillerim iyi çıktı kızlar tiroidde normale düşmüş nasıl olduysa 3 gün içinde
d vitaminim eksik epeyce ona da ilaç verdi
bugün 30 dk yürüdüm ama pek bi uyuşuğum bu aralar gitsin artık bu uyuşukluk
umut beyza çok güzelsiniz ikiniz de ne güzel sevindim ben de buluşmanıza
AY NE GÜZEL BENİM SAÇLARIM HİÇ UZAMAZKALIN KALIN DALGALI DURUŞU GÜZEL OLUYOR YAPIYORLARMI? SANA YAKIŞIR GÜZELİM ENDAM YERİNDE MAŞALLAH..
atacağız atmalıyız canım ben kilo almadım ama ölçüler artmış göbek yayılmış malesef yürüyüşleri artırmak lazım mutlakaheyyoooo geçmiş olsun canım atıcaz ölü torağını ustumuzden.
uzun ve dalgalı saç birde arada açıklı koyulu bal rengi gölgeler olsa kime yakışmaz daaaaa onu kim yapacak benim saçlarım tam anlamıyla pırasa.
Dedigim gibi herkese yakisir canlarim uzun dalgalidq kime yaptiricazatacağız atmalıyız canım ben kilo almadım ama ölçüler artmış göbek yayılmış malesef yürüyüşleri artırmak lazım mutlaka
yakışır mutluşuma dalga da yapılır nasılsa canım saç olduktan sonra benim saçlarım çok dökülüyor iyice azaldı
günaydın sıcak su neden içiyorsun merak ettim kilo vermeye faydası oluyormu
benden bir halt olmaz sözde ben bu hafta dikkat edecektim yine çikolata yedim ya
bende ıspanaklı börek yedim ne olcak bu halim bi adet oldum hala toparlanamadım lasly yapayım bari belki erir
Hoşgeldiniz arkadaşlar. Dilerim kalıcı olur, sağlıklı ve kararlı şekilde devam ederek kilolarınızdan kurtulusunuz...
hoş buldum :) çok sağol.. umarım en kısa zamanda veririz ..
Geçmiş olsun canım şükür erimiş kistin.evet canım ben de morlim bozuk bir şekilde geldim zaten
Çok şükür kistim erimiş şimdilik ilacı keselim dedi doktor ama PCO sürekli tekrarlar kistler dedievlenip düzenli bir cinsel yaşam olunca hamile kalınca baskılanır belki de sonlanır dedi yoksa hep PCOlu kalcaz sanırım
Tahlil yaptırdım 3ten sonra gidip sonuçlara bakıcaz işte ama PCO geçseydi artık ya
Ohh ne güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun.Evet çok iyi oldu, çok da güzel oldu :)))
Ben oğlanı sabah okula götürdüm, ilk gün, alışmaya çalışıyor, oyun oynuyor vb. Telefon çaldı: Beyza, hadi seni alayım diyor, bayıldım ama oğlanı ne yapacağım, annemi aradım dışarıda, bizle gelecek ama rahat bırakmaz, derken babam aradı onu gezdirmek istiyormuş, bu kadar güzel denk gelemezdi. Babam oğlumu aldı okuldan, Beyza beni aldı, gidip güzeeeel ve de ölçülü bir yemek yedik.
Çoluksuz çocuksuz iki çift sohbet ettik. Yalnız o kadar süslü masada oturduk, kahve içtik vb. aklımıza gelmedi de, Beyza beni bırakınca kapıda aklımıza geldi fotoğraf çekilmek. Benim telefonla kendi kendimizi çektik :) Albümümde "Beyza ile buluşmamız" dosyası vardı, ilk buluşmaya ait iki resim var bu dosyaya, ona yeni resmi de ekledim. Yakından ve telefonla pek estetik çıkmamışız ama idare edin artık :))
Beyza, buluştukça resim ekleyelim bu dosyaya, zayıflama güncesi gibi olsun bize :))
Canım inşallah temiz haberler alın inşallah.yrn izin aldım yokum kızlar
annemin onkolojide randevusu var bakalım
umarım hayırlı haberler ile gelirim çarşamba günü:18::18::18::18:
Geçmiş olsun asuman ne verdi d vitamini için benimki suda eriyenden ama ne kadar kullanıcam bilmiyorum sana bişey dedimi drun.tahlillerim iyi çıktı kızlar tiroidde normale düşmüş nasıl olduysa 3 gün içinde
d vitaminim eksik epeyce ona da ilaç verdi
bugün 30 dk yürüdüm ama pek bi uyuşuğum bu aralar gitsin artık bu uyuşukluk
umut beyza çok güzelsiniz ikiniz de ne güzel sevindim ben de buluşmanıza
Off özlemcim dikkat mikkat kalmadı bugün sinirlendim irine gene yedim kendime yapıyorum aslında ama....UMUT canım gönüller bir olsun tabi ama sizide sohbetinizide özlüyorum. babaannemiz şimdilik burada ama o da 2 haftaya gider. bugün eve geldim baktım oğluşum yok nerede dedim öğleden sonra götürdüler dedi ,aradım getirdiler geldiğinde çok mutluydu bende çok mutlu oldum :)
EBRU canım senin gün işi iyimiş ya ne güzel valla hazır herşey en azından sende katılmışsındır. yoksa hizmet etmekten o gün hiçbir şey anlamıyorsun valla. hemde 1 kilo gitmiş süper valla. ben hedef kiloma düşeyim şu senin pastalı diyeti deneyeceğim :)))
ASU canım sonuçların güzel çıkmış çok sevindim.
BANU canım diyete dikkatttttttt....
Geçmiş olsun canım şükür erimiş kistin.
Ohh ne güzel bir gün geçirmişsiniz afiyet olsun.
Canım inşallah temiz haberler alın inşallah.
Geçmiş olsun asuman ne verdi d vitamini için benimki suda eriyenden ama ne kadar kullanıcam bilmiyorum sana bişey dedimi drun.
Off özlemcim dikkat mikkat kalmadı bugün sinirlendim irine gene yedim kendime yapıyorum aslında ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?