Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhabalar iyi günler. LEAH kullanıcısının nörovizyon tedavisi hakkındaki yorumlarını okudum. konuyla alakası yok ama hemen görebilmeniz için buraya yazdım o nedenle kusura bakmayın. bendede göz tembelliği rahatsızlığı mevcut. önümüzdeki günlerde nörovizyon tedavisine başlayacağım. siz bu tedaviden gerçekten fayda gördünüzmü? şu anda görüşünüz ne durumda ve ne kadarlık bir artış sağlandı? araştırdım soruşturdum ama tedavi olan fazla kişiye rastlamadım siz memnun kaldınızmı? iki gözünüz arasındaki netlik farkını giderdimi gerçekten bana bilgi verebilirmisiniz çok teşekkür ederim şimdiden

Merhaba Canım

Hoşgeldin

Vucut kendini korumaya almış o sebeple kilo veremiyorsun, sana kilo vermenin hızlanması için bir iki öneride bulunayım

Sabah 2 dilim tahıllı( az kalorili olması açısından halk ekmeğin light'ından alıyorum) ekmek
1 dilim light beyaz peynir
Domates salatalık yeşillik

Ara 2 meyve

Öğlen 2 el kadar ızgara tavuk veya 3 baget veya 1 but veya 12 kuşbaşı et veya 1 orta boy balık
Bol salata
ayran ya da kefir ya da 1 kase diet yoğurt

Ara: kepekli beyaz peynirli tost

Akşam 6 yk sebze
Salata
1 baget veya 80gr diet ton balığı veya 1 dilim light beyaz peynir

Ara 2 meyve

Canım bunu 3 hafta uygula zayıflamaya başlıycaksın tekrardan, sana bu lısteyı rahatlıkle verebılırım cunku ben senın kılondayken uyguladım bunu

slm bendekilo vermek için ugraşanlardanım ticker ını gördüm ne yaptında bu kadar zayıfladın arkadaş bide bize anlatsanas ne güzel vermişsin bu arda sen ankardanmısın

hoşgeldin bol bol yürüyüş ve sağlıklı beslenme bu işin sırrı canım
evet ankaradayım ben

Selam kızlar biraz geçikmeli de olsa gelebildim

Cadı nasıl kırdıysa uçu şarjın eşim yapamadı ama sağ olsun hep kablolu şeyleri aman yarın öbür gün lazım olur diye bir büyük kutuda sakladığı için orada yedek bir şarj buldu :122:
İlk defa o tür şeyleri bir yerde biriktiriyor diye sevindim ve adama aferin dedim Kullanmadığımız tuvalleti kapatıp kiler gibi birşey yapmıştık hep eşimin eşyaları var orada yok oltası yok takım çantası falan yok yok yani.

İki gündür regl sancısından dolanamayan ben bugün biraz daha iyiyim çok şükür
Zar zor da olsa evimi toplayıp yemek yaptım. Bu hafta sonu fazla kaçırmamış da olsam hareketsizlikten artıya geçmişim diye düşünmüştüm ama biraz evvel tartıldım çok şükür hiç artım yok
Cumaya kadar inşallah az da olsa eksiye geçerim diye düşünüyorum

Canım valla benim için hiç fark etmez ama çoğunluk karşı çıkacaktır diye düşünüyorum
Bizim küçük gruptakiler ( Şubat + 90 yarışındakilar ) olur derse tamam ama o zaman o bildirimi özelden yapmak daha iyi olur yani topikte kafa karışıklığı oluşmasın diye Yani cuma bildirimi hariçinde olucak tabiki o ama sanmiyorum ki 2 gün içinde bir değişiklik olacağını
Ben artık cumaları kaçamak günü olarak görmeyi kaldırdım sonuçta kilo veriyorsam yazık olur diye düşünüyorum okadar emek veriyorum 2 dakikalık zevk için bir haftamı ziyan ettiğime deymez hee çok canım istersede başka bir gün yemeye çalışıyorum ki cuma gününe maal etmim kaçamakları diye. Sonra beynim cuma geldimi hadi günün geldi ye ye diye direktifler vermeye başlıyor

merhaba arkadaşlar aranıza yeni birini daha alıyor musunuz acaba sormak istedim

Sende aramıza hoşgeldin Umarım kalıcı ve bol paylaşımcı birisindir Hep birlikte hedeflerimizdeki kilolara sağlıklı ve kalıcı olarak kavuşuruz inşallah

Süpersin yaaa valla şu dukanımsı diyetini merak ettim Neler yiyorsun ki Dukanımsı dediğine göre yakın ama farklı bir diyet
Doğrusu bende özledim adam akıllı sebze yemeyi maşallah bizim buradaki markete bir sebze geliyor inan sebze hariç herşeye benziyor Kas katı ve şaşırmış gibi bakan sebzeler ne zaman bu sefer sebze alıcağım diye markete gitsem hepsi şaşkın ördek gibi duruyorlar reyonlarda Tazecik sebze yemek istiyorum artık yaaaa yaz gelsin de

günaydınlar herkese
yine baş ağrısı ve çok yoğun bir pazartesi
3 saatlik uyku ile çalışmak çok zor oluyo

Canım yaa çok geçmiş olsun inşallah şu an daha iyisindir
Umarım yarın Annenin sonuçlarıda temiz çıkarda daha da rahatlarsın çünkü eminim baş ağrılarının belkide biraz sebebi annenin tahlillerine kafanın takılması

Valla süper bir hafta sonu geçirmişsin maşallah
Bence okadar yürüyüşten sonra yediklerinin hepsi erimiştir
Eniştenin sloganını tuttum ne güzel bol bol gez ama yinede ye aslında havalar ısınsada bende çocuklarla daha sık sokağa çıkabilsem ondan sonra ufağını çocuk arabasına koyduğum gibi ver elini istanbul sokakları

Sende aramıza hoşgeldin İnşallah sende istediğin kiloya bizlerle birlikte düşer yaza damganı vurursun
Tek tip beslenmeler o an baya fark etse bile uzun vadede işe yararmı bilmiyorum ama tek bildiğim şey var oda insanın hep aynı şeyi yemekten midesi bulanır yine sen bilirsin ama daha ayrıntılı ve çeşitli bir beslenme sanki daha sağlıklı ve uzun vadede daha yapılabilir gibime geliyor
Umarım kilocuklardan patır patır kurtuluruz

Bence çok fazla paylaşımında olmasa her gün mutlaka gel burayı takip et arada bir merhaba yaz ki varlığını fark edelimde senide içimize çekelim yoksa biz tek başımıza çok daha zor kurtuluruz bu kilolardan.
Hem ne demişler birlikten kuvvet doğar Umarım daha sık görürüz seni

Valla süper yaaa ne güzel spontane bir buluşma Hemen resimlere bir bakayım bende eminim sen ne dersen de ikinizde güzel çıkmışsınızdır

Valla şu Reform kotlarıını bende merak ettim şimdi benimkiler bol geliyor artık çok şükür acaba bana göre de varmıdır yoksa az daha mı vermem lazım Nasılsa kot alıcağım bari onlardan olursa alayımda artık şu kilo verdiğimi gözlerine gözlerine soktuğum halde aaa sen kilomu verdin pek belli olmuyor diye İnsan müsveddelerine daha bir gözüne sokayım

Canım yine sen bilirsin ama bence perma yerine Su dalgası yaptır. Aslında aşağı yukarı aynı işlem ama yapılırken daha kalın ve seyrek sarıldığı için hem çok kabarmıyor perma gibi hemde çok daha doğal duruyor
Saçında okadar boydan kaybetmiyor permada olduğu gibi Baharat sonlarında da süper olur bence ama tabi yine sen bilün
Yaptıracaksanda gideceğin kuaförün tamamen doğal olan ürünler kullandığından emin ol ki saçın yıpranmasın çok fazla

Hadi gözün aydın inşallah bir dahada troidle uğraşmak ve ilaç içmek zorunda kalmazsın
Rabbim tüm troid olsun, pko olsun, insülin direnci olsun hatta bütün diğer hastalıklarla uğraşanlara tez zamanda şifa verir inşallah... Aminnnn

benden bir halt olmaz sözde ben bu hafta dikkat edecektim yine çikolata yedim ya

Özlem Canım ya bukadarda katı olma kendine karşı sonuçta bu hafta kiloda verdin üstelik hafta içi pire gibisin bir sonraki cumaya kadar eminim hiç bir çikolata zerresi bile kalmayacaktır vucudunda
Ama tabi nasılsa almıyorum diye de salma fıstık gibi oldun kendime örnek alıyorum ona göre zayif örnek istiyorum ben

hoş buldum

çok güzel spor yapman, devamı gelir inşallah..

Bu arada haftasonu tek kaçamağım 1 dilim trio(damla sakızlı) pasta oldu, başka kaçamağım yok, 28ınde kontrolüm var yağdan kilo vermem gerekıyor artık, 1 aydır hıc kılo veremedıgım ıcın mahcubum kadına

Mutlu naber?

Kzlar nasil gidio?

Bu haftasonunu çoğunluk olarak az hasarlı atlattığımız için iyi sayılırı aslında
Umutla resminize baktım çok hoş çıkmışsınız ikinizde
Umarım yaza merhaba buluşmasında hepimiz hoş çıkarız

yrn izin aldım yokum kızlar
annemin onkolojide randevusu var bakalım
umarım hayırlı haberler ile gelirim çarşamba günü:18::18::18::18:
İnşallah iyi geçer, iyi haberler alırsınız.
önceki buluşmamızda çok keyifli idi ama sizin vaktiniz kısıtlıydı ne yazıkki bu sefer daha uzun vakitiniz olur da bol bol sohbet ederiz inşallah
Çocuklar daha büyüdü, tam gün okul var, umarım daha rahat olacağız bu sefer :))
Mutlu, birinde görüp beğenirsen kime yaptırdığını sor, aynı yere git; olmadı isim yapmış bir kuaföre git bence. Uzun süre kullanılıyor, pahalı da bir işlem, yaptırdığına değsin bari. Düz saçın iri dalga tutması, yıpranmaması zor çünkü. Yıllar önce ben de yaptırmıştım, tecrübe konuşuyor yani :))
Sağol Asumancığım :)) Yorumlarını da okudum, çok tatlısın. Sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına. Öğleden sonra ben de yürüdüm, bugün fena geçmedi :)

Ne güzel, demek iyi bakılıyor ki keyfi yerinde Hep böyle gider inşallah. Kaçamaklara yakında son vereceğine eminim, bahar geldi sayılır, yaz yaklaştıkça işi sıkıya alacaksın bence :)) Ben de çok kızıyorum kendime hafta sonu dadanıyorum kalorili şeylere diye... Ama eminim bu aralar tam toparlayacağım, topiğimizde motivasyon rüzgarları esiyorrrr.

.......

Kızlar oğluşu uyutmaya çalışayım, belki ben de bugün erken yatarım. Bugün okuldaki ilk gün pek parlak geçmedi, oğlum kısa sürede sıkıldı ve gitmek istedi. Çok hareketli, dikkati de çabuk dağılıyor diye alışma süresinde 45 dk.-1 saat gelmesini önerdiler. "Eğer sıkılır ve süre dolsun diye zorlanırsa sonra kıyameti koparır gitmeyeceğim diye" dedi okul psikoloğu. Yani 45 dakika için sabahın köründe kalkacak, 45 dakika yol gidecek (servis 16 öğrenci alıyor, o nedenle uzun sürüyor yol), sonra taksi ile tıpış tıpış döneceğim...

Bu arada yorumlarınız çin teşekkürler, oraya da yazdım ama; çok tatlısınız :)))

Herkese iyi geceler...

Son düzenleme:
gündüz iyi gittim de akşam yine yaramazlık yaptım çayın yanında tatlı yedim ceza olarak yaarın sabah ankara ayazında yokuş yukarı yürüyüş yapacağım

ya inşallah bu zor dönemi kısa sürede atlatıp alışırsınız okula,
daloki haftada 3 yarım gün gidiyor kreşe. biliyosun 21 aylık. şimdilik sorun yok. ama orda olduğumu bilse o da durmaz. elbette ben psikolog değilim ama annelerini görünce çocuklar normalden farklı davranıyorlar. ben ev de olmadığımda annem dalkonun daha sakin ve oyuncu olduğunu söylüyor örneğin ama ben evdeyken başka bir odada çalışmama asla izin vermiyor diğer odanın kapısında ağlıyor yanıma gelmeye çalışıyor 5 dk bir. ama ben evde değilsem kendi halinde davranıyor ne ağlıyor ne de yanındakileri zorluyor.

sen nerde yaptırdın sonuçtan memnun oldun mu saçında renk de varmıydı. ben kimseyi görmüyorum ki, su dalgalı saç görim. benim saçlarım çok ağır. kolay kolay muhtemelen dalga tutmayacaktır. bakalım önce şu 15 kilocuku çuf çuflayayım olmadı bana bir yer önerirsiniz.

iyi aksamlar fıstık arkadaşlarım..ben geldimm

diyetim hala çok sıkı gidiyor..gecen 2 haftanın acısı çıkacak benden

iyi aksamlar fıstık arkadaşlarım..ben geldimm

diyetim hala çok sıkı gidiyor..gecen 2 haftanın acısı çıkacak benden

Hoşgeldin canım

Efferim İddadaşım ne güzel devam ediyorsun
Hadi bakalım cumaya süper bir bildirim bekliyorum senden
Bende malum reglm iki gün resmen yayıldım bel ağrısından artık yarından itibaren inşallah biraz daha hareketlenmem lazım yoksa yine sabit kalırım mazallah

seni örnek alıyorum canım iddiadaşımmm
efffeettt cuma gelsin bir an önce...boöba gibi dönmek istiyorum artık..
aman dikkat et canm kendime..hareket et ama belinide zorlama..yürüyüş iyidir..
sende regli atlatırsın cumaya kadar..bence eksileri beraber görürüz

1. günüm bitti ayran detoxumda çok acıkmadım. ama yarın dışardayım napıcam pek bilemiyorum. umarım sonuç iyi çıkar. şuan sabaha göre 3 kilo kadar ağırım bakalım ne olcak.

ee hadi hayırlısı olsun yagmur arkadasım...hoşgeldin bu arada
ne güzel boyun varmışbu sana bir avantaj vallahi..
bugünden itibaren baslıyorsan eger cumaya sende güzel bir bildirim yapabilirsin bizlere
offff bu çok güzel bir haberrr
bunu kutlayalım ebrucum ben sabah bir pasta alıp geleyim sana
ayyy bayılıyorum yaşpastaya ama ne dogumgüünümde ne yılbaşında ne de sevgililer gününde yiyemedm
keşke böle bişe olsa vallahi bıkıp usanmadan ömrümün sonuna kadar her sabah yiyebilirim
ohh gözün aydın asumancım..benimde troid degerlerim normalin üzerinde..
yani şöle tahlilde olması gereken 2.70 ile 5.00 demiş ama benm sonucum 6.95
doktorum bu çok önemli degil degerin cok fazla degil bir de bu ilacı veremem sana dedi.
peki senin degerin nasıl asumancım?tahlilinden bakıp olması gereken aralıkla beraber yazarsan bana sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…