nursena ankaranın neresine geleceksin canım merak ettim
merhaba arkadaslar .1.5 yasında kızım. var. ankarada yasıyorum.103kg ile basladıgım diyettimle 92kiloya inmiş bulunmaktayım. 5gün 5 kilo diyetini yaptım. 1.5ay gibi bir süredede 11kg verdim.suan 1 aydır gram oynamıyor. 2ileri 2 geri aynı kilodayım..birtürlü diyet moduna gecemiyorum. dukanmı yapsam dedim.okadar et yiyemem. balıkta hele tavugu görmem yetiyor. yesem ölürüm herhalde. 5 gün 5 kiloya devam etmek istiyorum. spor yapamıyorum. bu akşamdan itibaren bir arkadas yazmıştı bornozların kemerini çıkarıp ip atlayacagım. 10dakka atlasam yeter herhalde ilk denemede. sizlerinde yardımınıza ihtiyacım var.yeşil çay içiyorum hergün 2 bardak 2 3 litrede su alıyorum
slm bendekilo vermek için ugraşanlardanım ticker ını gördüm ne yaptında bu kadar zayıfladın arkadaş bide bize anlatsanas ne güzel vermişsin bu arda sen ankardanmısın
hoşgeldin bol bol yürüyüş ve sağlıklı beslenme bu işin sırrı canım
evet ankaradayım ben
kızlaaaarr ben geldiiim. ne habersiniz bakalım???
bu arada baktımki bensiz plan program yapmışınız aaa çok ayıp kınıyorum sizi
yaa burası cuma yarışması ama mesela arada yakın kilolular takip yapıyor ya mesela banu gibi(ceco). işte onlar pazartesi liste yapsa. böylece pazarteside bildirimde buluncam diye biraz kendimizi sıkarız siz ne dersiniz. hafta sonu aile iç içe oluyor o yüzden kaçıyor ipin ucu biraz ama. birazda cuma bildirim yapmış olmanın ferahlığıda oluyor.
valla ne yalan söyleyim(allah günah yazmasında) kötü püsküütlü pastaya bile gözüm düştü cuma olsun bildirim yapıp yiyim diye.
merhaba arkadaşlar aranıza yeni birini daha alıyor musunuz acaba sormak istedim
Kozlar bpmba gibiyim... Tam motivasyon ile 5 gundur kaskati durdum....
Ustelik haftasonu kayinvaldede kalmak zorunda kaldik. Hazirliksizdik ustelik. Esim kendini kotu hissetti diye kalalim dedi. Ben cok yerimi yadirgadim, cocuklar da... Perisan oldum. Ustelik sirf protein yemek gerekiyordu, insanlarin evinde peynire ete abanmaya utandim, diyetteyim demeye de utandim, ilk gun eveledim geveledim ama bozmadan idare ettim. İkinci gun mecburen artik diyetteyim yiyemiyorum dedim. Cunku kayinvalde caya filan bisuru seyler aldi, yemekte borek, makarna filan vardi.. Acikladim ben de...
Ama zerre kadar bozmadim.bugun son atakimsi gunu. Yarin 1/1 dukanimsi sebze /protein gunlerim baslayacak. Gozumde kiymali kereviz ucusuyor o kadar yani.. Pastadan corekten gectim, domatesi kerevizi ozledim yeminle...
Umutum, mutlum, insan tozutma moduna girdiginde olmuyor.. Ne kadar zorlasam da bi yerden pirtliyor.. Mesela kendimi tutup kahvaltiyi gecirsem de oglwnden sonra dolaba saldirip yarim ekmek yiyebiliyorum tereyagla... O nedenle tam olarak hazirlanmak cok one,li. Benim gecen seneki surecim de boyleydi. İki bebek ustutste gelince kendimi cok doldurdum ve uzun zaman motivasyon yitirmeden kilo verdim... Plato doneminde ve okullarin acilma doneminin duzensizligi ile cizgimden saptim.
O nedenle 10 gunluk motivasyon, hazirlik sureci iyi ve onemli ir surec bence de...
Haydi hoppa!!!!!
günaydınlar herkese
yine baş ağrısı ve çok yoğun bir pazartesi
3 saatlik uyku ile çalışmak çok zor oluyo
günaydınnn kızzlarr....yeni haftaaa güzel geçerr inşallahh kilolarımızzz akar akar giderr:):)
haftaaa sonummm feciyddiiii...yedim ama dilerim hiçbiri kalmamıştırr bendee...cumartesi kadıköyü fetettik tepede arabay bırakıp kadıköyü gezdim ..ordan modayaa çıktık..sonra yine geri tepe avmde gezindik birasda sonra evee 5 saat yürüdümm yaa 5 km git gel ful yürüdüm...pazar günüde üsküdarr fethipaşada kahvaltıyla start verdik arabayı bıraktık orda üsküdar çarşıyı turladık birdaha geri döndük pazar günü 5 km yürümüşüzz amaa pertimizz çıkmıştıı ayak parmaklarım su toplamış halde şuanda baldırlarıım ağrıyorrr...yedilerimi yazmıyorumdilerim eritmişizdirr...eşimm 2 gündür sloganı yee yee eritcezz ye yee ritcez inş erimiştirrr...bu hafta sonları olmasaa ben daha çok kilo vermiştim kesinnn...
merhaba arkadaslar .1.5 yasında kızım. var. ankarada yasıyorum.103kg ile basladıgım diyettimle 92kiloya inmiş bulunmaktayım. 5gün 5 kilo diyetini yaptım. 1.5ay gibi bir süredede 11kg verdim.suan 1 aydır gram oynamıyor. 2ileri 2 geri aynı kilodayım..birtürlü diyet moduna gecemiyorum. dukanmı yapsam dedim.okadar et yiyemem. balıkta hele tavugu görmem yetiyor. yesem ölürüm herhalde. 5 gün 5 kiloya devam etmek istiyorum. spor yapamıyorum. bu akşamdan itibaren bir arkadas yazmıştı bornozların kemerini çıkarıp ip atlayacagım. 10dakka atlasam yeter herhalde ilk denemede. sizlerinde yardımınıza ihtiyacım var.yeşil çay içiyorum hergün 2 bardak 2 3 litrede su alıyorum
keşke daha fazla paylaşımda bulunabilsemde bende aranızda olsam. hep bir gruba katılıyorum ama fazla paylaşımda bulunamadığım için çıkıyorum.
ama artık bu kilolarımda çok bunaldım. artık bende normal kiloda olmak istiyorum. bir sihirli değnek olsada şıp diye zayıflasam..
Evet çok iyi oldu, çok da güzel oldu :)))
Ben oğlanı sabah okula götürdüm, ilk gün, alışmaya çalışıyor, oyun oynuyor vb. Telefon çaldı: Beyza, hadi seni alayım diyor, bayıldım ama oğlanı ne yapacağım, annemi aradım dışarıda, bizle gelecek ama rahat bırakmaz, derken babam aradı onu gezdirmek istiyormuş, bu kadar güzel denk gelemezdi. Babam oğlumu aldı okuldan, Beyza beni aldı, gidip güzeeeel ve de ölçülü bir yemek yedik.
Çoluksuz çocuksuz iki çift sohbet ettik. Yalnız o kadar süslü masada oturduk, kahve içtik vb. aklımıza gelmedi de, Beyza beni bırakınca kapıda aklımıza geldi fotoğraf çekilmek. Benim telefonla kendi kendimizi çektik :) Albümümde "Beyza ile buluşmamız" dosyası vardı, ilk buluşmaya ait iki resim var bu dosyaya, ona yeni resmi de ekledim. Yakından ve telefonla pek estetik çıkmamışız ama idare edin artık :))
Beyza, buluştukça resim ekleyelim bu dosyaya, zayıflama güncesi gibi olsun bize :))
Merhaba hanımlar,
Tam bişeyler yazıcam işler yoğunlaşıyo kapatmak zorunda kalıyorum.Bugün hava güzel ve zirai ilaç satış dönemleri başladı.
Neyse dün inanılmaz yoğun ve yorgun bi gündü.Günüm vardı.15 kişisi büyük 5 kişisi çocuk olmak üzere 20 kişi ağırladım tam.Allah'ım nasıl yoruldum anlatamam.Zaten o 5 çocuktan 1 tanesi diğer bütün misafirlere bedeldi.Büyük konuşmuyorum yarabbim ama böyle bi yaramazlık olamaz.
Lahmacunlu günümüz.Herkes yiyeceği kadarını söyleyip parasını ödüyo.Ev sahibi sadece çay ve tatlı yapıyo.Bu açıdan iyi.O kadar insana pasta börek yapsam hizmet etmeye takatim kalmazdı heralde :) Bende tatlı yaptım.Etimek tatlısı ve elmalı kurabiye yaptım.
Benimde 2 lahmacun ve 1 dilim etimek tatlısı kaçamağım oldu ama 4,30 gibi yedim ve yatana kadar bişey yemedim.Sabah tartıldım belki artıdayımdır diye ama bi baktım ki eksilere bile düşmüşüm.1 kilo kadar hemde.Neden çünkü sabah 8,30 dan akşam misafirler gidene kadar(7 de gittiler) hiç oturmadım ve sürekli koşturmaca içindeydim.Ondan eksilemişim kilomu çok şükür.
Bu gün itibariyle beyaz ekmeği bi lokma da olsa kaçırmamak üzere bıraktım.Aslında yemin etmeyi düşünüyorum el sürmemek için ama nimete yemin olmaz diye vazgeçtim.Belki olmadık bi durumda mecbur kalırım.Hazır eksilere düşmüşken kaçamak yapmamalıyım ve bende yaza kadar incelmeliyim artık.Beyaz ekmek çok yediriyo yemeği lezzet katıyo valla.
Bu arada Lcw nın Reform kotları hakkaten müthişmiş.Dün giydim.Misafirler bayağı kilo verdiğimi göbeğimin düzleştiğini söyledilerHalbuki 5 kilo verdim ben ama bu kot 1 beden ince gösteriyo ve karnı düzleştiriyo.Tavsiye ederim yani
Ohooo baya yazmışım.Herkes iyidir umarım...
canlarım, saçlarım düz yakından görenlerde var. şuara belime kadar uzadı kestirim falan demeye başladım yine ama çok havalılar maşallah. gür sayılır saçım.neyse acaba böyle saçı doğal dalgalı gibi yapan bir yöntem varmı. renkli gölgeler eşliğinde o doğal dalga yapan perma denesem mi. hayatımda ilk olur tabı bu .
tahlillerim iyi çıktı kızlar tiroidde normale düşmüş nasıl olduysa 3 gün içinde
d vitaminim eksik epeyce ona da ilaç verdi
bugün 30 dk yürüdüm ama pek bi uyuşuğum bu aralar gitsin artık bu uyuşukluk
umut beyza çok güzelsiniz ikiniz de ne güzel sevindim ben de buluşmanıza
benden bir halt olmaz sözde ben bu hafta dikkat edecektim yine çikolata yedim ya
hos geldın yagmurr
merhabalarr
2 gündür 45 dk olmak uzere yürüyüş yaptım
dıkkat etmeye calısıyorumm sizler nasılsınzz
ıyı ce koptum yazamıyorum ama benı duyan bırılerı vardın umarımm
herkeze iyi aksamlarrr
bende ankaradyım çukurambardan evet haftanın 3-4 günü ypıyorum ama sen maşllh kısa süredemi verdin
Mutlu naber?
Kzlar nasil gidio?
İnşallah iyi geçer, iyi haberler alırsınız.yrn izin aldım yokum kızlar
annemin onkolojide randevusu var bakalım
umarım hayırlı haberler ile gelirim çarşamba günü:18::18::18::18:
Çocuklar daha büyüdü, tam gün okul var, umarım daha rahat olacağız bu sefer :))önceki buluşmamızda çok keyifli idi ama sizin vaktiniz kısıtlıydı ne yazıkki bu sefer daha uzun vakitiniz olur da bol bol sohbet ederiz inşallah
Mutlu, birinde görüp beğenirsen kime yaptırdığını sor, aynı yere git; olmadı isim yapmış bir kuaföre git bence. Uzun süre kullanılıyor, pahalı da bir işlem, yaptırdığına değsin bari. Düz saçın iri dalga tutması, yıpranmaması zor çünkü. Yıllar önce ben de yaptırmıştım, tecrübe konuşuyor yani :))canlarım, saçlarım düz yakından görenlerde var. şuara belime kadar uzadı kestirim falan demeye başladım yine ama çok havalılar maşallah. gür sayılır saçım.neyse acaba böyle saçı doğal dalgalı gibi yapan bir yöntem varmı. renkli gölgeler eşliğinde o doğal dalga yapan perma denesem mi. hayatımda ilk olur tabı bu .
Sağol Asumancığım :)) Yorumlarını da okudum, çok tatlısın. Sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına. Öğleden sonra ben de yürüdüm, bugün fena geçmedi :)tahlillerim iyi çıktı kızlar tiroidde normale düşmüş nasıl olduysa 3 gün içinde
UMUT canım gönüller bir olsun tabi ama sizide sohbetinizide özlüyorum. babaannemiz şimdilik burada ama o da 2 haftaya gider. bugün eve geldim baktım oğluşum yok nerede dedim öğleden sonra götürdüler dedi ,aradım getirdiler geldiğinde çok mutluydu bende çok mutlu oldum :)
..
İnşallah iyi geçer, iyi haberler alırsınız.
Çocuklar daha büyüdü, tam gün okul var, umarım daha rahat olacağız bu sefer :))
Mutlu, birinde görüp beğenirsen kime yaptırdığını sor, aynı yere git; olmadı isim yapmış bir kuaföre git bence. Uzun süre kullanılıyor, pahalı da bir işlem, yaptırdığına değsin bari. Düz saçın iri dalga tutması, yıpranmaması zor çünkü. Yıllar önce ben de yaptırmıştım, tecrübe konuşuyor yani :))
Sağol Asumancığım :)) Yorumlarını da okudum, çok tatlısın. Sevindim tahlillerinin iyi çıkmasına. Öğleden sonra ben de yürüdüm, bugün fena geçmedi :)
Ne güzel, demek iyi bakılıyor ki keyfi yerindeHep böyle gider inşallah. Kaçamaklara yakında son vereceğine eminim, bahar geldi sayılır, yaz yaklaştıkça işi sıkıya alacaksın bence :)) Ben de çok kızıyorum kendime hafta sonu dadanıyorum kalorili şeylere diye... Ama eminim bu aralar tam toparlayacağım, topiğimizde motivasyon rüzgarları esiyorrrr.
.......
Kızlar oğluşu uyutmaya çalışayım, belki ben de bugün erken yatarım. Bugün okuldaki ilk gün pek parlak geçmedi, oğlum kısa sürede sıkıldı ve gitmek istedi. Çok hareketli, dikkati de çabuk dağılıyor diye alışma süresinde 45 dk.-1 saat gelmesini önerdiler. "Eğer sıkılır ve süre dolsun diye zorlanırsa sonra kıyameti koparır gitmeyeceğim diye" dedi okul psikoloğu. Yani 45 dakika için sabahın köründe kalkacak, 45 dakika yol gidecek (servis 16 öğrenci alıyor, o nedenle uzun sürüyor yol), sonra taksi ile tıpış tıpış döneceğim...
Bu arada yorumlarınız çin teşekkürler, oraya da yazdım ama; çok tatlısınız :)))
Herkese iyi geceler...
İnşallah iyi geçer, iyi haberler alırsınız.
Mutlu, birinde görüp beğenirsen kime yaptırdığını sor, aynı yere git; olmadı isim yapmış bir kuaföre git bence. Uzun süre kullanılıyor, pahalı da bir işlem, yaptırdığına değsin bari. Düz saçın iri dalga tutması, yıpranmaması zor çünkü. Yıllar önce ben de yaptırmıştım, tecrübe konuşuyor yani :))
.
iyi aksamlar fıstık arkadaşlarım..ben geldimm
diyetim hala çok sıkı gidiyor..gecen 2 haftanın acısı çıkacak benden
seni örnek alıyorum canım iddiadaşımmmHoşgeldin canım
Efferim İddadaşım ne güzel devam ediyorsun
Hadi bakalım cumaya süper bir bildirim bekliyorum senden
Bende malum reglm iki gün resmen yayıldım bel ağrısındanartık yarından itibaren inşallah biraz daha hareketlenmem lazım yoksa yine sabit kalırım mazallah
ee hadi hayırlısı olsun yagmur arkadasım...hoşgeldin bu aradabende kendimi tanıtayım o zaman..
26 yaşındayım, 113 kiloyum, 1.74 boyundayım..
istanbul'da yaşıyorum, spor yapmadığım, mesleğim gereği genelde masabaşı bir okul hayatı geçirdiğim için bu kilolara çıktım ama zaten ergenlikten sonra almaya başladım..
daha önceki diyetisyen denememde yapılan testlerde genel olarak birşey çıkmadı.. yani aslında istesem, kararlı olsam kilo verebilirim..
bugünden itibaren başlıyorum bende
offff bu çok güzel bir haberrrBize pek iyi örnek olabilecek bi haber değil ama ilgimi çekti paylaşayım dedim.Bundan sonra doğum günlerimizi akşamdan değil de sabah kahvaltısında mı kutlasak ne
Kahvaltıda pastayla 20 kilo zayıfladı
Sabahları kahvaltıda bir dilim pasta yemenin zayıflamaya yardımcı olduğu iddia edildi.Güncelleme:20 Şubat 2012 16:40
Söz konusu iddianın sahibi olan İsrailli bilim insanları, 90 kilo ağırlığında olan bir kişinin bu yöntemi uygulayarak 8 ay sonunda 20 kilo verdiğini açıkladı.
İsrail'de Hebrew Üniversitesi ve Ariel Üniversitesi'nin aşırı kilolu 193 denek üzerinde yaptıkları araştırmada çarpıcı bir sonuç çıktı. Sabahları kahvaltıda bir dilim pasta yiyen denekler, denekler kilo vermeye başladı.
İsrailli bilim insanları, metobolizmanın sabahları hızlı çalıştığına dikkat çekerek, kahvaltıda yenilen tatlının gün içinde kek veya pasta türü yiyeceklere olan eğilimi azaltığını savundu.
Araştırmada aşırı kilolu 193 denek iki gruba ayrıldı. İlk grupta olanlara sabah kahvaltıda 600 kalori değerinde kek, pasta, çikolata gibi tatlılar yedirildi. İkinci grupta olanlar ise 300 kalori değerinde karbonhidrat ağırlıklı olarak beslendi.
Araştırmanın ilk dört ayında iki gruptaki deneklerin aynı oranda kilo verdikleri görüldü. İkinci dört aylık süreçte ise sabahları kahvaltıda tatlı yiyen grupta bulunanların ortalama 20 kilogram verdikleri görüldü. Diet yapan ikinci gruptakiler ise yeniden kilo almaya başladı.
ohh gözün aydın asumancım..benimde troid degerlerim normalin üzerinde..tahlillerim iyi çıktı kızlar tiroidde normale düşmüş nasıl olduysa 3 gün içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?