1. günüm bitti ayran detoxumda çok acıkmadım. ama yarın dışardayım napıcam pek bilemiyorum. umarım sonuç iyi çıkar. şuan sabaha göre 3 kilo kadar ağırım bakalım ne olcak.
seni örnek alıyorum canım iddiadaşımmm
efffeettt cuma gelsin bir an önce...boöba gibi dönmek istiyorum artık..
aman dikkat et canm kendime..hareket et ama belinide zorlama..yürüyüş iyidir..
sende regli atlatırsın cumaya kadar..bence eksileri beraber görürüz
1. günüm bitti ayran detoxumda çok acıkmadım. ama yarın dışardayım napıcam pek bilemiyorum. umarım sonuç iyi çıkar. şuan sabaha göre 3 kilo kadar ağırım bakalım ne olcak.
iyi geceler...görüşmek üzere..iyigeceler güzeller yarın görüşürüz.
İnşallah İddadaşıminşallah. Valla şu an değişen bir şey yok ama cumaya kadar mutlaka birşeyler olacaktır
Şu havalar biraz ısınmaya başlasada kendimi biraz sokağa atsam.
Bak iddadaşım Mutlununda önerisiyle hazirana kadar 10 kilo vermeye şartlandırıyoruz kendimizi. Martın başında başlıyoruz ve o zamana kadarda kendimizi psikolojik olarak hazırlıyoruz
Sonrada Süngerbob gibi ben hazırıııııımmmmmmmmmm diye bağırıyoruz
Yazada bomba gibi giriyoruz
Bende suda eriyenden içiyorum tabi aklıma gelirse senin kaç çıktı D vitaminin benim 12 demek bende ondan çok yorgunum.banucum dvitamini ampul olarak verdi kırıp ekmeğin üsütne döküp ekmeği bir güzel yiyecekmişim henüz almadım ilacı yaza kaadar kullanacağım yazın da bol bol güneşlenecekmişim kollar bacaklar ve yüz açık şekilde canım bende çok halsizlik yapıyor malesef çok dermansızım kolumu kaldırasım yok
Nasıl bir plan yaptın banada anlat bende yapıyım seninler.aynen canım kendimize yapıyoruzben 10 günlük bir plan yaptım nasipse perşembe başlayacağım bakalım yoksa çıldırmak üzereyim .
sllmlar kızlar
ben geldimmm
hsonu çocukların üçüde hastaydı nasıl birşeyse ateşleri var ve karınları ağrıyordu ama kusma ishal vs yoktu.önce 3 yaşındakiyel başladı 2 gün sonra abiye geçti 1 gün sonrada bebişimize geçti.misafirlerim de çocukluydu inşallah onlara geçmemiştir.1 gece 2 gündüz bendeydi görümcem.dün akşam gittiler.güzel geçti aslında hastalık olmasa daha da güzel geçecekti ama sağlık olsun.ctesi görümcem bizwe kıyamayıp siz bulaşık makinesi bakmaya gidn ben bakarım hepsine dedi (1 tane 1 yaş,2 tane 3 yaş,1 tane 7 yaş ve 1 tane 11 yaş olmak üzere 5 çocuk) bizde baştan bebişi götürmeye niyetlendik ama sonra ankaranın ayazı ve bebişin biraz keyifsizliği ile bırakmak zorunda kaldık.neyse apar topar 2 avm ye gidip boch marka 6 programlı 1270 tl ye beyaz renk bulaşık makinesi aldık .bugün geldi .ilk denememizi az önce yaptık.bulaşıkları iyi yıkkamış.hatta özellikle kirli bıraktığım (yoğurt ve çorba kalıntısı bırakmıştım) 2-3 tabağıda güzelcene yıkamış.yıkarken bir garip gürültü vardı .o devam ederse (bişeye çarpma gibi ama çarpacağı bir durum yoktu) servisi çağıracağız(inşallah gerek kalmaz.ilk defa kaşıklığı üst sepette olan makine kullanıyrum inşallah memnun kalırım.bugün kaşık çatallar azdı dizmek sorun olmadı.hoşuma bile gitti 16-17 gündür elimde yıkadım çünkü....diyet hsonu misafirlerle gümledi.aslında onlar olmasada hiç isteğim yok bugünlerde.azmim yok.haftada 200-300 gitsin razıyım modundayım.hsonu gönlümce yiyim hiçi dengeleyip spor yapayım az az gitsin bu şekilde moduna girdim.havalar düzelsede dışarda yürüyüş yapabilsem çok özledim çokkk.
Çok haklısın ece bende aynı şeyi düşünüyorum artık bu işe hız vermem ve kaçamak yapmamam lazım yarın sabah artık benim için yeni bir gün olucak inşallah.mutlucum
ayran detoksu yapmıştım bende.yarına baya bir eksilirsin merak etme ama sonrasında dikkat et geri geliveriyor hemencik.
asuum
tahlillerinin iyi çıktığına sevindim bende de d vit ekskliği var hakikaten çok uyuşukluk yapıyor.bana da ampul verdi ama ya ekmeğe sür yada su içine dök dedi bende suya atmıştım.15 gü ara ile kullandım.2 ya sonra gel dediği için durumlar ne alemde bilmiyor.martın 19 u gibi gidip bir daha tahlil yaptıracağım.benimde parathormon denen değierim yüksek çıkmıştı.çok uyukluyrum bende .çocuklar gece zombi gibiler.bi biri bi biri uyanıp duruyor.gece kaç yatak doşatığımı hatırlayamıyorum
umutçum
çok güzel bir buluşma olmuş leahla ne güzel.gayette hoş görünüyorsunuz.inşallah miniğinde alışır en kısa zamanda.bu konuda mutluya katılıyorum.senin olmandan kaynaklanan alışamam sorunu olabilir.benimkiler ben yokken çok sorunsuz oluyorlarmış kv veya annem bakarken.hatta en miniğim bile.mamasını yedirirken annam zorlanmadım diyo ama bana çok kapris yapar.
ayşecim
annenin tahlil sonuçları iyi çıkar inşallah sanada geçmiş olsun 3 saat uyku ile çalışmak pek zordur eminim.yazık sana
banu artık diyet moduna git lütfen biz çok üzülüyoruz seni böyle gördükçe.bak bebek için çalışmalarda başlıyacak diyordun tüp bebek içn.ne olur biraz daha gayret et.sen kaçırdıkça ben üzülyrum inankiii....
özlemcim
oğluşunun öutlu olmasına çok sevindim.inşallah hep mutlu olur annesi.bende evdeyim ve çalışmaya başlamayı hiç istemiyoırum şu sıralar.3 çocuğun o kadar sorumluluğu varki ben çalışırken bunca şeyi nasıl aklımda tutacağım bilemiyorum.sen hareketinle atarsın o çikolata ve pilavları merk etme veee 5 günde 5 kilo diyetine çok özenme bak efsunlunun başına neler geldi...ve metobolizmayı bozuyormuşuz mutlu çok güzel açıklamıştıkulağa hoş gelse blie uzun vadede problem olarak çıkar karşımıza.burada 11 kg verdiğini yazan arkadaş 1 aydır veremdiğin yazmış.sen ilk yaptığında ilk hafta 3 kg verdin ama 2.hafta sabit kaldın yani sen asılında haftada 1-1,5 verioyrdun zate bu ne işe yaradıki?kaldıki zararlarını gze almaya değmez ama biliyorum kafana koyduğunu da vazgeçirtemeyiz sana çok inatçısın
tombulkelebeğim kistinin geçmesine sevindiçkilo verince insülin direnci geçiyor ama pkoyu bilemiyorum.ben 22 kg verdğimde insülin direncim normale döndü.ilaç kullanabiliyorsan kullanki abur cubur isteğini kessin.ayrıca makarna pilav hamurişleri çiko dan uzak dur yedikçe yiyesin gelir çünkü ve hergün mutlaka 30-60 dk arası spor yap.çok motive eder ve insülin direncine şarttır
yeni gelenler hoşgelmiş.diğer arkadaşlarımdan unuttuklarım varsa özür dilerim
Senin baya bir düşükmüş asuman.meryemcim tsh 4ün üzerinde olunca yüksek oluyormuş ilk tahlilim 4.99 du sonrası 2.8 yani normal canım
banucum benim d vit 6 küsürlü bişeydi
herkese iyi geceler
kızlar bakın ne buldum:)))
bende çok kavrulmamş badem tüketiyorum varmış bi hikmeti:)))
Kilo Verdiren Yiyecekler - KLO VERMEK ( kilo vermek ) Kilolarnzdan Kurtulun. Zayflayn...
Canım çocuklara çok ama çok geçmiş olsun. Umarım şu an biraz daha iyilerdir.
Valla görümcene de helal olsunne güzel işinizi görmeniz için çocuklara bakarak da olsa destek olmuş.
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın
Bu arada bulaşık makinenide güle güle kullanBen her kullandığımda icat edene ne dua ediyorum
Diyetide takma kafana sen nasılsa halledersinCumaya nasılsa daha çok var az spor azda dengeli beslenme derken sen eksiye bile gidersin o yüzden sakın rahat moda geçme
hadi bakalım yarın ola hayrola.bebişini düşün. o kadar tatlı oluyorlarki Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah(amin).benimde d vitaminim5-6 gibi çıkmıştı.yazın 14 fln dı ama ilaç kullanmadım sonra daha da düştü.ilacını ihmal etme.d vit eksikliği çok önemli.insülin direnci ile bile ilişkisi var diye okumuştum.ihmal etme sakınÇok haklısın ece bende aynı şeyi düşünüyorum artık bu işe hız vermem ve kaçamak yapmamam lazım yarın sabah artık benim için yeni bir gün olucak inşallah.
Senin baya bir düşükmüş asuman.
süper bir paylaşım
Aralarında benimde sevmediğim şey yok gibi birşey
Çikolata yememeye çalışıyorum ama olurda çok canım isterse bitter yerim bir parçaçık ama minnak bir parça
çok sağolasın canım biraz daha iyiler çok şükür.görümcem melek gibidr çok iyi anlaşırıztabi ona asla kv mi kötülemem o anlatır ama ben anlatmam neticede annesi beni ne kadar sevsede aramıza soğukluk girmesin diye anlatmam hiç.5 yıllığına yurt dışına gidiyorlar eşinin görevi dolayısıyla ve ben çok ama çok üzülüyorm.ankaradaki tek akrabamızdı.çocular çok düşkündüler.ben başım sıkışsa yardım istedim çokta yakın oturuyorz(arabayla 10dk) offf napçaz bilmiyorum 3-5 ay da değilki.benim en zor yıllarımda kimsesiz kaldık(sağlıklıyız buna şükretmek lazım ).bulaşık makinesi nimet gerçekten.2 haftadır anam ağladı eşim yardm ettiği halde.bende bugün normal beslenmem döndüm.biz hepimiz yiyecekleri seviyoruz biraz bıraksam ipin ucu kaçyor yedikçe yiyesim geliyor resmen.
hadi bakalım yarın ola hayrola.bebişini düşün. o kadar tatlı oluyorlarki Rabbim tüm isteyenlere versin inşallah(amin).benimde d vitaminim5-6 gibi çıkmıştı.yazın 14 fln dı ama ilaç kullanmadım sonra daha da düştü.ilacını ihmal etme.d vit eksikliği çok önemli.insülin direnci ile bile ilişkisi var diye okumuştum.ihmal etme sakın
benimde çok hoşuma gitti.ben bademi çok tüketiyorum.hatta acaba vücudumda ekslikliği olan bişeydenmi nedir çok canım istiyor.ara öğünlerde hiç meyve yemesem sürekli badem yesem diye istiyorum.bitter de istedm bak şimdi.neyse çok geç oldu zaten evde de yok
öyle yapıcam artık şimdi az kahvaltı yaparım. hayırlısıCanım dışardayken sırf ayran içsen olur herhalde sonuçta bütün gününde dışarda geçmez herhalde
yada şişeye koyup ayran izlenimi verip çaktırmadan içeceksin
bakalım ne olacak. çok zor değil ben yoğurdu ve diğerlerini çok severim geçen yaz bir ara bilmeden bunları günde 1-2 öğün yemiştim.umarım güzel sonuc alırsın..bende bugünyapmayı düşündüm ama senin sonucuna bakıp ona göre yapacagım
.
ya evet kesin geri gelir ben klo kısmından çok şu abur cuburları vucuttan atma kısmına vuruldum . hatta bi tane detox ta engin saraç ta var onu da belki haftaya denerim 1 hafta bol meyveli.mutlucum
ayran detoksu yapmıştım bende.yarına baya bir eksilirsin merak etme ama sonrasında dikkat et geri geliveriyor hemencik.
Asumancığım sevindim sonuçlarının iyi çıkmasınatahlillerim iyi çıktı kızlar tiroidde normale düşmüş nasıl olduysa 3 gün içinde
d vitaminim eksik epeyce ona da ilaç verdi
bugün 30 dk yürüdüm ama pek bi uyuşuğum bu aralar gitsin artık bu uyuşukluk
umut beyza çok güzelsiniz ikiniz de ne güzel sevindim ben de buluşmanıza
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Moralim çok bozuk, 1 martta epilasyona gidicem yüzüm için, hergun elınde cımbızla kıllarını alan biri olarak şu an yüzüm siyah tüylerle dolu, ellediğimde sem sert( bu sekılde ınsan içine cıkamıyorum bugun dersaneye gıttım pudra felan sürdüm ama kabak gibi belli oluyor, yüz çok geç bitiyormuş 1 yıl böylemi gezicem ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?