Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Lazerli epilasyonu dene bence iyi sonuç veriyor 7-8 seans sürüyor ama iyi sonuç çıkıyor[/QUOTE]

Merhaba Canım, evet lazer ıcın alamıyorum zaten yüzümü:) en az 20 gün alınmıycakmıs, makasla kısalttım felan ama bu derdi çekmeyen bilmez normalde ben hergün alan biriydim düşün yani, umarım azalır Allahtan tenim beyaz tüyler siyah

GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR DÜŞÜK OLMASINA SEVİNDİM..

mecburen sabredeceksin canım..kapatıcı kullansan faydası olmazmı...

makinan hayırlı olsun canım..seni aradı gözlerim misafirin varmış..bende görümcelerimi çok severim onlar en yakın arkadaşlarım hep beni savunurlar herkese karşı saolsunlar...

kızlar bakın ne buldum:)))
bende çok kavrulmamş badem tüketiyorum varmış bi hikmeti:)))

Kilo Verdiren Yiyecekler - KLO VERMEK ( kilo vermek ) Kilolarnzdan Kurtulun. Zayflayn...
kabuklumu alıyorsun yoksa iç bademmi ?
bravo mutlu azmine. dün akşam doğum günündeydim valla yemedim diyemem akşam yemepği niyetine bir dilim yaş pasta 3 küçük patatesli börek ve salata yedim.ama salmam bugün dengeleyeceğim allahın izniyle akşama spor var...
Günaydın fıstıklar , bugün ne güzel bi hava var ilk cemre düştüya , artık yavaş yavaş bahar geliyo

Lazerli epilasyonu dene bence iyi sonuç veriyor 7-8 seans sürüyor ama iyi sonuç çıkıyor

Merhaba Canım, evet lazer ıcın alamıyorum zaten yüzümü:) en az 20 gün alınmıycakmıs, makasla kısalttım felan ama bu derdi çekmeyen bilmez normalde ben hergün alan biriydim düşün yani, umarım azalır Allahtan tenim beyaz tüyler siyah[/QUOTE]

günaydınlar....

Günaydın Kızlar

Kol sarkmaları için birkaç hareket öğrendim onları yapmaya başladım dambıllarla şu sarkmalarım kaybolsa malum yaz geliyor kollarım jole kıvamında sallanıyor

sabah bir tane sandoloz sakızı aldım bol suyla...kahvaltıda evde mayalanmış yoğurt içine iki tane kayısı iki ceviz yarım greyfurt doğradım onları yedim..şu ana kadar iyi gidiyor masamda su sürekli içiyorum ama hareket etme şansım yok ofiste çalışırken..olacak biliyorum yaza kadar çok güzel olacak..

merhabalar nasılsnız hanımlar ben de hergün diyete sabah başlıyorum akşam cözütüyorum aman ne güzel :)))))))

hb dum cnm benim ben iyiyim okula git gel yoğun oluyorum gündüz şimdi biraz vaktim vardı yazayım dedim mutludan uyarı aldım 1 mart milat olacak başka yolu yok dedi alıştırma yapıyorum

evet öyle oldu mutlu döndü bizide hareketlendirdi saolsun...sende gellllllll kaldığımız yerden devam edelim.

1 Mart Milat Sloganımız bumu oldu valla süper olmuş ben de kendimi hazırlıyorum milada Son miladım olur umarım bu sefer sonuncu olur ve bir 25 kilo daha veririm inşallah 85 olduktan sonra işim kolay

slm kızlar
tam gün izin aldım hocadan ama aradılar geldim öğlen
işten çıkarmalarda var ya çok göze batıyorum nedense
annemin kontrolü tahlilleri temiz çok şükür
kadın doğumla alakalı kistler var ama daha önce de vardı büyümemiş çok şükür
kullandığı ilaçtan dolayı oluyo dedi dr.
adetten kesilmesi lazım ilacı değiştirmesi için bu ilaç riskli ama adetten de kesilmedi hala
4 hazirana kontrol verdi tekrar bakalım
inşallah o zaman kadar kesilir adetten

ben varım ders calısıyorum ama sıkılınca bakıyorum buraya:)

haftaya salı dıyetısyen kontrolum var en az 2 kılo vermıs olmam lazım yagdan, spor yapmam lazım ama bı turlu yapamıyorum bahane buluyorum(

Ayşeciğim annenin kontrollerinin temiz çıkmasına sevindim

eşime dedim akşam yemekten sonra inelim sahile yürüyelim diye
tamam dedi önce sonra havalar soğuk emiri hasta etmeyelim dedi
bende bişey olmaz dedim sararız iyice
anneme bırakırdım ama o da grip oldu hava değişimi sanırım

bizim orda yeni bir göz hastanesi açılıyor
c.tesi iş görüşmesine gidicem oraya
burdan çıkarılıcaz %99 ihtimalle
31 mart son diyolar çünkü
hayırlısı bakalım

ben varım benimde canım sıkılıyo nasıl verecez bu kiloları

boğazımıza dur dicez ve spor yapıcaz başka yolu yok

ben varım ders calısıyorum ama sıkılınca bakıyorum buraya:)

haftaya salı dıyetısyen kontrolum var en az 2 kılo vermıs olmam lazım yagdan, spor yapmam lazım ama bı turlu yapamıyorum bahane buluyorum(

kolay gelsin cnm
umarım verirsin 2 kilocuk :)

Son düzenleme:
çokkk sevindim canım. Babamında şimdilik bişey görnmedi olumsuz değil tabiki takibi sürecek...hamd olsun..
bizim orda yeni bir göz hastanesi açılıyor
c.tesi iş görüşmesine gidicem oraya
burdan çıkarılıcaz %99 ihtimalle
31 mart son diyolar çünkü
hayırlısı bakalım

hakkında hayırlısı olsun ayşe işsiz kalmazsın umarım sen başvurularını yap tabiki ne olur ne olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…