GEÇMİŞ OLSUN TEKRAR DÜŞÜK OLMASINA SEVİNDİM..tahlillerim iyi çıktı kızlar tiroidde normale düşmüş nasıl olduysa 3 gün içinde
d vitaminim eksik epeyce ona da ilaç verdi
bugün 30 dk yürüdüm ama pek bi uyuşuğum bu aralar gitsin artık bu uyuşukluk
umut beyza çok güzelsiniz ikiniz de ne güzel sevindim ben de buluşmanıza
mecburen sabredeceksin canım..kapatıcı kullansan faydası olmazmı...iyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Moralim çok bozuk, 1 martta epilasyona gidicem yüzüm için, hergun elınde cımbızla kıllarını alan biri olarak şu an yüzüm siyah tüylerle dolu, ellediğimde sem sert( bu sekılde ınsan içine cıkamıyorum bugun dersaneye gıttım pudra felan sürdüm ama kabak gibi belli oluyor, yüz çok geç bitiyormuş 1 yıl böylemi gezicem ben yaa
makinan hayırlı olsun canım..seni aradı gözlerim misafirin varmış..bende görümcelerimi çok severim onlar en yakın arkadaşlarım hep beni savunurlar herkese karşı saolsunlar...sllmlar kızlar
ben geldimmm
hsonu çocukların üçüde hastaydı nasıl birşeyse ateşleri var ve karınları ağrıyordu ama kusma ishal vs yoktu.önce 3 yaşındakiyel başladı 2 gün sonra abiye geçti 1 gün sonrada bebişimize geçti.misafirlerim de çocukluydu inşallah onlara geçmemiştir.1 gece 2 gündüz bendeydi görümcem.dün akşam gittiler.güzel geçti aslında hastalık olmasa daha da güzel geçecekti ama sağlık olsun.ctesi görümcem bizwe kıyamayıp siz bulaşık makinesi bakmaya gidn ben bakarım hepsine dedi (1 tane 1 yaş,2 tane 3 yaş,1 tane 7 yaş ve 1 tane 11 yaş olmak üzere 5 çocuk) bizde baştan bebişi götürmeye niyetlendik ama sonra ankaranın ayazı ve bebişin biraz keyifsizliği ile bırakmak zorunda kaldık.neyse apar topar 2 avm ye gidip boch marka 6 programlı 1270 tl ye beyaz renk bulaşık makinesi aldık .bugün geldi .ilk denememizi az önce yaptık.bulaşıkları iyi yıkkamış.hatta özellikle kirli bıraktığım (yoğurt ve çorba kalıntısı bırakmıştım) 2-3 tabağıda güzelcene yıkamış.yıkarken bir garip gürültü vardı .o devam ederse (bişeye çarpma gibi ama çarpacağı bir durum yoktu) servisi çağıracağız(inşallah gerek kalmaz.ilk defa kaşıklığı üst sepette olan makine kullanıyrum inşallah memnun kalırım.bugün kaşık çatallar azdı dizmek sorun olmadı.hoşuma bile gitti 16-17 gündür elimde yıkadım çünkü....diyet hsonu misafirlerle gümledi.aslında onlar olmasada hiç isteğim yok bugünlerde.azmim yok.haftada 200-300 gitsin razıyım modundayım.hsonu gönlümce yiyim hiçi dengeleyip spor yapayım az az gitsin bu şekilde moduna girdim.havalar düzelsede dışarda yürüyüş yapabilsem çok özledim çokkk.
kabuklumu alıyorsun yoksa iç bademmi ?kızlar bakın ne buldum:)))
bende çok kavrulmamş badem tüketiyorum varmış bi hikmeti:)))
Kilo Verdiren Yiyecekler - KLO VERMEK ( kilo vermek ) Kilolarnzdan Kurtulun. Zayflayn...
bravo mutlu azmine. dün akşam doğum günündeydim valla yemedim diyemem akşam yemepği niyetine bir dilim yaş pasta 3 küçük patatesli börek ve salata yedim.ama salmam bugün dengeleyeceğim allahın izniyle akşama spor var...şimdi ayran detoxu sonuçlarım.
sabah 1 dilim ekmek 1 yumurta az peynir ve 1 salatalık yedim.
1 saat yurudum
1 elma yedim.
çorbayı yaptım, saat 2-8 arası kafama göre aralarda içtim ancak yarısını ancak bitirebildim.
aralarda 2 adet dev yeşil ça yiçtim. bol kahve tükettim.
1. günün sonunda 800-900 gr eksideğim.(ama hafta sonunda kaçırdıklarım yuzunden ancak cuma kilo mu yakaladım.)
Günaydın fıstıklar , bugün ne güzel bi hava var ilk cemre düştüya , artık yavaş yavaş bahar geliyo
Lazerli epilasyonu dene bence iyi sonuç veriyor 7-8 seans sürüyor ama iyi sonuç çıkıyor
merhabalar nasılsnız hanımlar ben de hergün diyete sabah başlıyorum akşam cözütüyorum aman ne güzel :)))))))
hoşgeldin canım nasılsın. bizimde durumumuz aynı canım ama önemli olan süreklilik
hb dum cnm benim ben iyiyim okula git gel yoğun oluyorum gündüz şimdi biraz vaktim vardı yazayım dedim mutludan uyarı aldım 1 mart milat olacak başka yolu yok dedi alıştırma yapıyorum
slm kızlar
tam gün izin aldım hocadan ama aradılar geldim öğlen
işten çıkarmalarda var ya çok göze batıyorum nedense
annemin kontrolü tahlilleri temiz çok şükür
kadın doğumla alakalı kistler var ama daha önce de vardı büyümemiş çok şükür
kullandığı ilaçtan dolayı oluyo dedi dr.
adetten kesilmesi lazım ilacı değiştirmesi için bu ilaç riskli ama adetten de kesilmedi hala
4 hazirana kontrol verdi tekrar bakalım
inşallah o zaman kadar kesilir adetten
Ayşeciğim annenin kontrollerinin temiz çıkmasına sevindim
ben varım benimde canım sıkılıyo nasıl verecez bu kiloları
ben varım ders calısıyorum ama sıkılınca bakıyorum buraya:)
haftaya salı dıyetısyen kontrolum var en az 2 kılo vermıs olmam lazım yagdan, spor yapmam lazım ama bı turlu yapamıyorum bahane buluyorum(
çokkk sevindim canım. Babamında şimdilik bişey görnmedi olumsuz değil tabiki takibi sürecek...hamd olsun..slm kızlar
tam gün izin aldım hocadan ama aradılar geldim öğlen
işten çıkarmalarda var ya çok göze batıyorum nedense
annemin kontrolü tahlilleri temiz çok şükür
kadın doğumla alakalı kistler var ama daha önce de vardı büyümemiş çok şükür
kullandığı ilaçtan dolayı oluyo dedi dr.
Adetten kesilmesi lazım ilacı değiştirmesi için bu ilaç riskli ama adetten de kesilmedi hala
4 hazirana kontrol verdi tekrar bakalım
inşallah o zaman kadar kesilir adetten
bizim orda yeni bir göz hastanesi açılıyor
c.tesi iş görüşmesine gidicem oraya
burdan çıkarılıcaz %99 ihtimalle
31 mart son diyolar çünkü
hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?