bizim orda yeni bir göz hastanesi açılıyor
c.tesi iş görüşmesine gidicem oraya
burdan çıkarılıcaz %99 ihtimalle
31 mart son diyolar çünkü
hayırlısı bakalım
bu şekilde yapsam acaba kilomu alırmıyım ki
mutluuuu
nasıl gitti bugün detoks iş fln?bende kesinlikle yapmam diyordum ama acaip oldum sürekli bişiler atıştırıyorm doymuyorum.ayran detoksu hazırlasam sabah kahvlatıyı 2 dlmle yapsam akşamda sebze yemeği et fln yesem aralarda bunu içsem bi mantığı olurmu sence?akşamdan sonra 1 kase daha içsem???(akşamı 5 gibi yesem)
bu şekil iyi olmayabilir ama o yazdığın liste ile kilo almazsın sanıyorum.
benim canım pek bişi istemedi gün içinde. karışım doyurucu geldi. ayran şişiriyor zaten. ben dün akşam 8 gibi içmeyi bıraktım yeşil çay ve kahve içtim. yarın net kilo düşüşü de çıkar.
Slm Kızlaaar
Doktora gittim dün verdiğim tahlillerin sonuçlarını aldım ama doktorum doğuma girmiş gösteremedim ama baktım bir öncekiyle karşılaştırdım kist falan çıkmamış tahlillerim normal görünüyordu.
Bir de yaklaşık 1-2 ay önce doktorun verdiği B-12 iğnesini bugün ancak vurdurabildimhenüz hafızamda bir gelişme yok ama zamanla iyi olacak inşallah
Bir yandan zayıflamam lazım diyorum diğer yandan bugün ne pişirip yesem diye düşünüyorumetimek tatlısı yaptım ama şekerli yememem lazım biliyorum fazla yediğimde zaten direk yanaklarım yanmaya başlıyor Allah korusun şeker hastası bile olabilirim dikkat etmem lazım ya nolur biri beni dövsün yaaaaaaaaaaa
Bu arada istanbulda iş bakmaya başladım kendime buralarda iş falan yok 5.000 lira borcum var ödemek için çalışmak lazım buralarda bulamadım Onur İstanbulda şimdiden buldu bile bana iş. Garantinin çağrı merkezi ama ben gelirsem Ümraniye de kalıcam Çağrı merkezi de Kağıthanedeymiş sanırım :44: çokmu uzak olur ki :44: servisi varmış ama bilemedim tabi :44:
bugün yediklerim
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk lor peyniri
ara öğün:1 bardak süt
öğle:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 yeşil elma
akşam:1 kase tarhana çorbası
ara öğün:1 dilim ananas
bahar geçmiş olsun tahliller de iyiye gitmiş gözün aydın kilo verdikçe bişey kalmayacak inşallah
b12 kaç senin canım
Asuman gözün aydın tahlillerin iyi çıkmış...
halsizlik deyince bendede var bu aralar çok.. gidip bende tahlilmi yaptırsam acaba.
Çok tatlı yedim şekerim çıktı sanırım sürekli su içiyorum kalkıp leslie yaptım 20 dakka henüz bi değişiklik yok kendimi bir acayip hissediyorumya da evham yaptım bana öyle geliyor regl dönemindeyim zaten biraz yatayım geçer belki :26:
Baharr naber.?
Bu ara çağrı merkezi işi bayağı gündemde..İşkurun öyle bir kursuda varmış galiba..
Ama sen önceden yapıyordun sanırım bu işi.
bahar geçmiş olsun tahliller de iyiye gitmiş gözün aydın kilo verdikçe bişey kalmayacak inşallah
b12 kaç senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?