Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bizim orda yeni bir göz hastanesi açılıyor
c.tesi iş görüşmesine gidicem oraya
burdan çıkarılıcaz %99 ihtimalle
31 mart son diyolar çünkü
hayırlısı bakalım

Hayırlısı olsun canım, hem iş hem kilocuklar hayat zor yaa:))

mutluuuu
nasıl gitti bugün detoks iş fln?bende kesinlikle yapmam diyordum ama acaip oldum sürekli bişiler atıştırıyorm doymuyorum.ayran detoksu hazırlasam sabah kahvlatıyı 2 dlmle yapsam akşamda sebze yemeği et fln yesem aralarda bunu içsem bi mantığı olurmu sence?akşamdan sonra 1 kase daha içsem???(akşamı 5 gibi yesem)

bu şekilde yapsam acaba kilomu alırmıyım ki

canım hiç bilmiyorum ben ilk kez yapıyorum. son zamanlarda acaip işlenmiş gıdalara duşmuştum. hem midem sürekli şişti. ona faydası olur mu diye denedim. zaten banudan duydum iyi falan dedi diye birde hem protein hem karbonhidret ve sebze var için de çok korkmadım.

yapmak istiyorsan direk yap ama şöyle yapılabilir bence

sabah normal kahvaltısı,
öğlenden akşam yemeğine kadar soğuk tarif.

akşam yemeğinde de ayran aşı çorbası. sıcak sıcak 1-2 kase çorba olarak yenebilir. bu akşam ben öğle yapıcam. saat 7 gibi dünden kalanmalzeme ile çorba yapıcam. 2 kase yiyeceğim. herkezde çorbadan yer hem de.

bu şekil iyi olmayabilir ama o yazdığın liste ile kilo almazsın sanıyorum.

benim canım pek bişi istemedi gün içinde. karışım doyurucu geldi. ayran şişiriyor zaten. ben dün akşam 8 gibi içmeyi bıraktım yeşil çay ve kahve içtim. yarın net kilo düşüşü de çıkar.

bende acaip bir atıştırma isteği var durduramıyorum kendimi.belki ara öğün niyetine bunu yesem 2 saatte bir atıştırma isteğimi de keser.senin akşama çorba fikri güzel benim çocuklarada faydalı bir çorba olur yanına salata ve tavukta eklerim belki.emzirdiğimden zaten sırf detoksu uygulayamam.çok acıkmıştım bi önceki yaptığımda.bugün baktım tekrar o zaman 1700 gr vermişim iki günde.ama hatırlıyorum kızım 14 aylıktı ve gece çok bağrmıştı süt gelmedimi neyse artık normalden farklıydı o gece. aslında bebişime de kıyamıyorum.belki de yapmam.ama ben bu tadı çok severim bulgurlu nohutlu vs.severek içmiştim

Slm Kızlaaar

Doktora gittim dün verdiğim tahlillerin sonuçlarını aldım ama doktorum doğuma girmiş gösteremedim ama baktım bir öncekiyle karşılaştırdım kist falan çıkmamış tahlillerim normal görünüyordu.

Bir de yaklaşık 1-2 ay önce doktorun verdiği B-12 iğnesini bugün ancak vurdurabildim henüz hafızamda bir gelişme yok ama zamanla iyi olacak inşallah

Bir yandan zayıflamam lazım diyorum diğer yandan bugün ne pişirip yesem diye düşünüyorum etimek tatlısı yaptım ama şekerli yememem lazım biliyorum fazla yediğimde zaten direk yanaklarım yanmaya başlıyor Allah korusun şeker hastası bile olabilirim dikkat etmem lazım ya nolur biri beni dövsün yaaaaaaaaaaa

Bu arada istanbulda iş bakmaya başladım kendime buralarda iş falan yok 5.000 lira borcum var ödemek için çalışmak lazım buralarda bulamadım Onur İstanbulda şimdiden buldu bile bana iş. Garantinin çağrı merkezi ama ben gelirsem Ümraniye de kalıcam Çağrı merkezi de Kağıthanedeymiş sanırım :44: çokmu uzak olur ki :44: servisi varmış ama bilemedim tabi :44:

Merhaba canım, yaşın genç sanırım, adam dikkat et tatlım şekerden uzak dur, diyeti miyeti geçtim şekerin hiçbir faydası yok vucuda, bende de insülin direnci ve pcos var, canım çok tatlı çekerse /70 kakaolu bitter, kuru incir, siyah kuru üzüm yiyorum,özellikle evde bulundurmamak lazım şekerli besinleri,geçenlerde sadece pekmezle tahıllı kek yaptım harika oldu, 1,2 dilim yenebilir tatlı krizlerinde

merhaba kızlar.nasılsınız.bayadır giremedim..okuyup okuyup çıkıyorum.çok yoğundum bu hafta.1 haftadır diyet falan kalmadı..sürekli tatlı yedim durdum nedeni belliymiş regl oldum bugün önceden 2,5-3 ayda bir olurdum bu sefer 40 de oldum sanırım düzene girecek artık.geçen ay ilaçla olmuştum bu ay normal kendi geldi..kendime bile tahammülüm olmuyo.10 haftadır leslie ile spor yapıyodum ve farkettimki sadece bacaklarım sıkılaşmış üst tarafım olduğu gibi nerdeyse..eliptik bisiklet almaya karar verdim..nette bakınıyorum 2.el temiz bişey bulursam alayım diye.mekik aletide almıştım iade ettim..kullanışlı değildi..tekrar görüşmek üzere

Çok tatlı yedim şekerim çıktı sanırım sürekli su içiyorum kalkıp leslie yaptım 20 dakka henüz bi değişiklik yok kendimi bir acayip hissediyorum ya da evham yaptım bana öyle geliyor regl dönemindeyim zaten biraz yatayım geçer belki :26:

bugün yediklerim
sabah:1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 yeşil zeytin
1 kk lor peyniri
ara öğün:1 bardak süt
öğle:3 adet köfte
1 dilim kepekli ekmek
ara öğün:1 yeşil elma
akşam:1 kase tarhana çorbası
ara öğün:1 dilim ananas

kızlar bugün kızlarla günümüz vardı gittim kardeşim döktürmüştü yine ama ben yemedim yanımda götürdüm .haşlanmış yumurtamı lor peynirimi ,yulaflı yaptıgım ufak keklerden .ordakiler merak etti onlarada verdim begendiler yaşasın dukan yaşasın kedim.... kedimi çooooook seviyorum .....iyiki onu sokakta bulup almışım

Merhaba Canım

Ben doktor değilim ama kilona göre bu yediklerin çok çok az. yıllarda dıyet yapmıs bırı olarak söyluyorum eger bu sekılde az yersen 90lı kılolarda daha da az yemen gerekıcek, tabi sen daha ıyı bılırsın ama en azından ana öğünlerıne buyuk bır kase salata ekle canım

Baharr naber.?

Bu ara çağrı merkezi işi bayağı gündemde..İşkurun öyle bir kursuda varmış galiba..
Ama sen önceden yapıyordun sanırım bu işi.

bahar geçmiş olsun tahliller de iyiye gitmiş gözün aydın kilo verdikçe bişey kalmayacak inşallah
b12 kaç senin canım

bahar geçmiş olsun tahliller de iyiye gitmiş gözün aydın kilo verdikçe bişey kalmayacak inşallah
b12 kaç senin canım

Asuman gözün aydın tahlillerin iyi çıkmış...

halsizlik deyince bendede var bu aralar çok.. gidip bende tahlilmi yaptırsam acaba.

Asuman gözün aydın tahlillerin iyi çıkmış...

halsizlik deyince bendede var bu aralar çok.. gidip bende tahlilmi yaptırsam acaba.

sağol canım yaptır sen de ne var ne yok bilmek lazım
gece yatınca bacaklarım ağrıyordu bir de benim ama halsizlik gerçekten fazla

kızlar bence bu seker işi sigara gibi bir anda kesip atılacak birşey. yani ev de olmaması 1. sart, 2. şart çaya bile atmamak söylenenlere göre 1.5 ay tadılmayan bir şeyin tadını beğin aramıyormuş. ben deliler gibi yiyordum 1 hafta öncesine kadar yani şöyle diyeyim kocaman bir pastayı bir oturuşta yiyor yarım saat sonra evde bulduğum çikolatarı hüpletiyordum. bir gün resmen kriz geldi ev yapımı krema yapıp çocuğun bebe büskivileri ile yedim. kocaman bir tencere. yani psikolojiyi. anlıyorum. 1 haftadır bayaaa azalttım yaramaz gıdaları tencere boyutundan geçen hafta 1-2 dilim chesecake ve 1 max gibi. kahveme hiç atmadım çubuk tarçın koyuyorum. çaya sekersiz henüz katlanamıyorum ya içmiyorum yahut az koymaya çalışıyorum. ama yavaş yavaş direnç göstermeye başladım. içerde çook şekerden alınmış bir poşet seker var, snikerslar falan yemiyorum, 1 hafta önce ooooo arka arkaya yutardım ne olduğunu anlamadan.

aynı şey beyaz ekmekte ve pilav da da geçerli yemezsem olurumden aaa hiç yemesem aramam arasında yalnızca bir karar var. o kararı alıp evdeki herkesi buna katmak sart.

Baharr naber.?

Bu ara çağrı merkezi işi bayağı gündemde..İşkurun öyle bir kursuda varmış galiba..
Ama sen önceden yapıyordun sanırım bu işi.

İyi diyelim iyi olalım Yenacım sen nasılsın görünmüyorsun

Evet ben 2 sene çalıştım çağrı merkezinde şimdi de açıköğretimde 2 yıllık çağrı merkezi hizmetleri okuyorum. İstanbulda çağrı merkezi çooooook annemde sorun yaratmazsa gidip çalışıcam. Arkadaşımın evinde kalıcam kendisi evli ama evleri 2 katlı ve boş 3 odası var 1 odayı bana verecekmiş azbuz kira öder yaşarım diyorum zaten hepimiz çalışacağımız için sabah çıkıp akşam döncez yatmadan yatmaya işte bakalım hayırlısı olsun

b12 kaç senin canım

İnşallah canım sağol bir de şu boğazımı tutsam süper olacakta işte B12 değerim 122 çıkmıştı ideali de 134-590 arasıymış ama bugün Starda Melek programında Osman Müftüoğlu varya doktor o B12 500ün üstünde olmalı diyordu :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…