selammmmmmmmm nasılsınız bakalım?
kızlar bence bu seker işi sigara gibi bir anda kesip atılacak birşey. yani ev de olmaması 1. sart, 2. şart çaya bile atmamak söylenenlere göre 1.5 ay tadılmayan bir şeyin tadını beğin aramıyormuş. ben deliler gibi yiyordum 1 hafta öncesine kadar yani şöyle diyeyim kocaman bir pastayı bir oturuşta yiyor yarım saat sonra evde bulduğum çikolatarı hüpletiyordum. bir gün resmen kriz geldi ev yapımı krema yapıp çocuğun bebe büskivileri ile yedim. kocaman bir tencere. yani psikolojiyi. anlıyorum. 1 haftadır bayaaa azalttım yaramaz gıdaları tencere boyutundan geçen hafta 1-2 dilim chesecake ve 1 max gibi. kahveme hiç atmadım çubuk tarçın koyuyorum. çaya sekersiz henüz katlanamıyorum ya içmiyorum yahut az koymaya çalışıyorum. ama yavaş yavaş direnç göstermeye başladım. içerde çook şekerden alınmış bir poşet seker var, snikerslar falan yemiyorum, 1 hafta önce ooooo arka arkaya yutardım ne olduğunu anlamadan.
aynı şey beyaz ekmekte ve pilav da da geçerli yemezsem olurumden aaa hiç yemesem aramam arasında yalnızca bir karar var. o kararı alıp evdeki herkesi buna katmak sart.
buarada benim detoxda 2. günüm,
sabah kahvaltım oldu da sonrası pek olamadı. saat 3 de ancak eve döndüm. saat 9.5dan 15 kadar hiçbişi yiyemedim. dalkoyu almak için ablama gittiğimden ayran içine konserve nohut ekleyip yedim. saat 6 da azıcık peynir hüpledim. 7 de de yayla çorbası yaptım içine eşni kattım.
yani olmadı dün gibi. çok ac kaldım
İyi diyelim iyi olalım Yenacım sen nasılsın görünmüyorsun
Evet ben 2 sene çalıştım çağrı merkezinde şimdi de açıköğretimde 2 yıllık çağrı merkezi hizmetleri okuyorum. İstanbulda çağrı merkezi çooooook annemde sorun yaratmazsa gidip çalışıcam. Arkadaşımın evinde kalıcam kendisi evli ama evleri 2 katlı ve boş 3 odası var 1 odayı bana verecekmişazbuz kira öder yaşarım diyorum zaten hepimiz çalışacağımız için sabah çıkıp akşam döncez yatmadan yatmaya işte bakalım hayırlısı olsun
İnşallah canım sağol bir de şu boğazımı tutsam süper olacakta işteB12 değerim 122 çıkmıştı ideali de 134-590 arasıymış ama bugün Starda Melek programında Osman Müftüoğlu varya doktor o B12 500ün üstünde olmalı diyordu :26:
Çok haklısın sigara gibi bağımlılık bence de
Çayı 15 yaşımdan beri şekersiz içerim alıştıktan sonra içine şeker koyulan çaydan tiksiniyorum ben artık
Aynı şeyi çikolata pastalar içinde yapabilsem süper olursağlığıma ediyorum zaten insülin direncim var Allah korusun bir ötesi şeker hastalığı hem hasta olmak istemiyorum hem de hiç dikkat etmiyorum
Sağol canım, bugün daha iyi geçti, keyifli oynadı benim ufaklık. Kızımda bu aşamaları yaşamıştım zaten, o zaman da açıklamışlardı, çocuğun hazır olma derecesine bağlı olarak (her çocuğun adaptasyonu farklı oluyor tabii) yuvaya alışma programı uygulanıyor. Anneler çocuğun yanında değil, ofiste bekliyorlar. Ancak çocuk hazır değilse oyun odasında bir köşede oturuyor anne, ertesi gün kapıya daha yakın bir köşede oturuyor, sonraki gün kapının yanında oturuyor, sonraki gün ofise geçiyor vb. aşamalı bir program uygulanıyor. Kimi çocuğun annesi ilk günden ofiste beklerken kimininki 1 ayda ancak ofise geçebiliyor. Ben dün ilk 20 dakikayı ofiste, sonraki 30 dakikayı oyun odasında geçirdim. Bugün tüm süre boyunca ofisteydim, benim oğlan aşırı hareketli olduğu için süreyi kısa tutuyoruz başta, yoksa çabucak okuldan sıkılır ve yıllar süren okula gitmek istemiyorum tantanası başlar diye başlarken titiz davranıyorum :))ya inşallah bu zor dönemi kısa sürede atlatıp alışırsınız okula,
daloki haftada 3 yarım gün gidiyor kreşe. biliyosun 21 aylık. şimdilik sorun yok. ama orda olduğumu bilse o da durmaz. elbette ben psikolog değilim ama annelerini görünce çocuklar normalden farklı davranıyorlar. ben ev de olmadığımda annem dalkonun daha sakin ve oyuncu olduğunu söylüyor örneğin ama ben evdeyken başka bir odada çalışmama asla izin vermiyor diğer odanın kapısında ağlıyor yanıma gelmeye çalışıyor 5 dk bir. ama ben evde değilsem kendi halinde davranıyor ne ağlıyor ne de yanındakileri zorluyor.
Ohooo ben yaptıralı yıllar oldu, istesem de istemesem de saçlarım belimde gezerim ben daima, hatta kalçama kadar filan gelir, çok çabuk uzuyor çünkü. Gene öyle bir zamanda kısalsın ve değişiklik olsun diye yaptırmıştım, 10 yıldan uzun oldu, Ankara'da çok iyi olduğu söylenen Paris kuaförde yaptırmıştım, bir arkadaşıma eşlik etmek için oradaydım, karar verip yaptırdım. Adam bana senin saçın iri dalga tutmaz (dümdüz) normal perma yapacağız demişti, ufak bigudi ile sardı ama o bile ancak dalgalı gibi oldu. jöleleyip kullanıyordum, beğeniliyordu da :) Renk yoktu canım, ben cesaret edip hiç renk işine giremedim, epeyce de girmeye niyetim yok :)) Öyle çabuk uzuyor ki, 1 ayda bir dip boya filan yaptıramam :) Sen karar ver, güzellik forumlarına filan bakarız olmazsa :))sen nerde yaptırdın sonuçtan memnun oldun mu saçında renk de varmıydı. ben kimseyi görmüyorum ki, su dalgalı saç görim. benim saçlarım çok ağır. kolay kolay muhtemelen dalga tutmayacaktır. bakalım önce şu 15 kilocuku çuf çuflayayım olmadı bana bir yer önerirsiniz.
Geçmiş olsun miniklere canım. Bulaşık makinanı da güle güle kullan :) Umarım memnun kalır, uzun zaman sorunsuz kullanırsın.sllmlar kızlar
ben geldimmm
hsonu çocukların üçüde hastaydı nasıl birşeyse ateşleri var ve karınları ağrıyordu ama kusma ishal vs yoktu.....neyse apar topar 2 avm ye gidip boch marka 6 programlı 1270 tl ye beyaz renk bulaşık makinesi aldık .bugün geldi .ilk denememizi az önce yaptık.bulaşıkları iyi yıkkamış.hatta özellikle kirli bıraktığım (yoğurt ve çorba kalıntısı bırakmıştım) 2-3 tabağıda güzelcene yıkamış.yıkarken bir garip gürültü vardı ....
Çok sevindim annenin tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına. Gözünüz aydın :) İş görüşmen de hayırlı olsun, inşallah senin için iyisi olur.slm kızlar
tam gün izin aldım hocadan ama aradılar geldim öğlen
işten çıkarmalarda var ya çok göze batıyorum nedense
annemin kontrolü tahlilleri temiz çok şükür
kadın doğumla alakalı kistler var ama daha önce de vardı büyümemiş çok şükür
kullandığı ilaçtan dolayı oluyo dedi dr.
adetten kesilmesi lazım ilacı değiştirmesi için bu ilaç riskli ama adetten de kesilmedi hala
4 hazirana kontrol verdi tekrar bakalım
inşallah o zaman kadar kesilir adetten
O detoks benim midemi çok ağrıtmıştı iki kez denemiştim..
Bir defasında sadece bulgur haşlayıp yoğurtla yemiştim o mantıkla fena değildi.:)
...
Yenacığım, merak ettim seni, bu hafta boyunca çok az geldin. Ben de gazetede okudum yarışma haberini, eni ağlattığına göre ağlayasın varmış senin, açılmışsın iyi olmuş. Allah başka dert keder vermesin :)))
offf banum ya iyice sapıttım sanki manken oldum o nedenle azcık cezaya ihtiyacım var zaten 10 günlük düşünüyorum . ben şimdi bunu yapmazsam bir daha yapamam emin ol ve kendime çok kızıyorum tekrar eski azmimi almam için bu şart emin ol yoksa ben durduramıyorum kendimiSelam kızlar biraz geçikmeli de olsa gelebildim
Özlem Canım ya bukadarda katı olma kendine karşı sonuçta bu hafta kiloda verdin üstelik hafta içi pire gibisin bir sonraki cumaya kadar eminim hiç bir çikolata zerresi bile kalmayacaktır vucudunda
Ama tabi nasılsa almıyorum diye de salmafıstık gibi oldun kendime örnek alıyorum ona göre zayif örnek istiyorum ben
canım sağol bende oğluşumda iyiyiz alışmış teyzesine bugün oradan aldım :) kapıda beni görünce nasıl sevindi nasıl çırpındı bir görsen :) kuzum benim ya nasıl özlüoyrum oğluşumu ...İnşallah iyi geçer, iyi haberler alırsınız.
Herkese iyi geceler...
Selamm,
Ben orta karar.:) sen nasılsın oğluşun nasıl.?
Evet ağlayasım vardı bahane oldu..birde şişman şimanın halinden anlar olayı oldu.:)
Okulunuz hayırlı olsun.:)
Mutlu, daha önce de yazmıştım canım, Stevia diye bir bitki var. Tatlandrıcılar gibi yapay olmadığı için güya hiçbir zararı yokmuş vücuda, epey okudum, Güney Amerika'da (zaten anavatanı orası) çok biliniyor, faydalı bitki olarak kullanılıyor vb. ben tatlandırıcı yerine bundan aldım, kötünün iyisi olarak bunu kullanıyorum. Bariz şeker tadı yok ama tatlımsı yapıyor, sadece çay ve kahvede kullanıyorum, ben de senin gibi hiç tatsız içemiyorum onları. Zaten kırk yılda bir içiyorum çay kahve... Aklında bulunuz diye yazdım, iki formu var biri toz (eczanede) biri organik yaprak şeklinde...kızlar bence bu seker işi sigara gibi bir anda kesip atılacak birşey. yani ev de olmaması 1. sart, 2. şart çaya bile atmamak ... çaya sekersiz henüz katlanamıyorum ya içmiyorum yahut az koymaya çalışıyorum. ama yavaş yavaş direnç göstermeye başladım. içerde çook şekerden alınmış bir poşet seker var, snikerslar falan yemiyorum, 1 hafta önce ooooo arka arkaya yutardım ne olduğunu anlamadan.
....
Çk sevindim iyi olmanıza. Benim kzıım da akşamları eve gelince ayaklarını deli gibi sallayarak karşılard beni, aklıma geldi o günler, şimdi yanımda oturmuş baykuş resmi yapıyor :)) Su gibi geçiyor zaman, eve gelince tüm zamanını ona ayırıyorsundur, bu da onu mutlu ediyordur eminim.......canım sağol bende oğluşumda iyiyiz alışmış teyzesine bugün oradan aldım :) kapıda beni görünce nasıl sevindi nasıl çırpındı bir görsen :) kuzum benim ya nasıl özlüoyrum oğluşumu ...
45 dk için değer mi bilemedim valla ne yapacaksın ?
...
Sağol canım, baktım oyun grupları ile olmayacak, kızımın eski okuluna kırdık dümeni.Evet ağlayasım vardı bahane oldu..birde şişman şimanın halinden anlar olayı oldu.:)
Okulunuz hayırlı olsun.:)
kızlarrrrrrrr şu ayran detoksu nedir hep ayran mı içiyoruz?
Gazetede adayları gördüm ben de, kadınlar yüzü güzel, zayıflayınca model gibi olma poatnsiyeli olan bayanlardan seçilmiş gibi geldi bana. Hepimize motivasyon olacaktır eminim geçirdikleri değişim...
olmuyor 5 gün diyeti. tiksindim atık.bu diyet tamam dogru değil aa birden kilo vermesydim eminim devam edemeyip 110lara çıkardım.suan bana nasıl bir diyet programı önerirsiniz.işim yarım saat yürüme mesafesinde soğuk ve buz nedeniyle bayadır yürüyemiyırum.haftaya yürüyüşede baslayacagım.sizdende yardım bekliyorum.tecrübeli olarak uzun sürede kalıcı nasıl kilo veririm:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?