Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Zayıflama programı başlayacak yakında starda,fragmanları dönüyor görmüşsünüzdür..
Bugün gördüm ve kahroldum..Yarışmacılardan biri yok olmak istedim,diğeride gözyaşları içinde neyapmışım kendime böyle, diyor..

Ondan sonra bir güzel bende ağladım. zaten mens dönemindeyim bahanem hazır..
Ne ağladım ne ağladım.:)

tam zırlak haldeyken komşumun kızı var daha önce bahsetmişimdir 22 yaşında fakat çok iyi anlaşırız muhabbetimiz süperdir..
o anda kapı çaldı nilüfer abla hadi yürüyelim sonrada çay içelim dedi..
Nasıl denk geldi ama..

Yürüdük.. sonra çay bahçesinde çay içtik deşarj oldum azıcık...KAç gündür evdeyim pc başındayım bunaldım,daraldım..

Son düzenleme:
buarada benim detoxda 2. günüm,

sabah kahvaltım oldu da sonrası pek olamadı. saat 3 de ancak eve döndüm. saat 9.5dan 15 kadar hiçbişi yiyemedim. dalkoyu almak için ablama gittiğimden ayran içine konserve nohut ekleyip yedim. saat 6 da azıcık peynir hüpledim. 7 de de yayla çorbası yaptım içine eşni kattım.
yani olmadı dün gibi. çok ac kaldım

Çok haklısın sigara gibi bağımlılık bence de

Çayı 15 yaşımdan beri şekersiz içerim alıştıktan sonra içine şeker koyulan çaydan tiksiniyorum ben artık
Aynı şeyi çikolata pastalar içinde yapabilsem süper olur sağlığıma ediyorum zaten insülin direncim var Allah korusun bir ötesi şeker hastalığı hem hasta olmak istemiyorum hem de hiç dikkat etmiyorum

O detoks benim midemi çok ağrıtmıştı iki kez denemiştim..
Bir defasında sadece bulgur haşlayıp yoğurtla yemiştim o mantıkla fena değildi.:)

epey düşükmüş benim de 318 çıktı ama bir tanıdık senin de dedğin gibi 500ün üstünde olması gerekli dedi bize de

ya işte nasıl bırakmıssın o zaman çay şekerini,

şimdiiiiiii,
1mart milad olduğu için, şekerle ilgili kararlarını vermek için1 hafta uygulamak için harika bir bahar var önümüzde.

Sağol canım, bugün daha iyi geçti, keyifli oynadı benim ufaklık. Kızımda bu aşamaları yaşamıştım zaten, o zaman da açıklamışlardı, çocuğun hazır olma derecesine bağlı olarak (her çocuğun adaptasyonu farklı oluyor tabii) yuvaya alışma programı uygulanıyor. Anneler çocuğun yanında değil, ofiste bekliyorlar. Ancak çocuk hazır değilse oyun odasında bir köşede oturuyor anne, ertesi gün kapıya daha yakın bir köşede oturuyor, sonraki gün kapının yanında oturuyor, sonraki gün ofise geçiyor vb. aşamalı bir program uygulanıyor. Kimi çocuğun annesi ilk günden ofiste beklerken kimininki 1 ayda ancak ofise geçebiliyor. Ben dün ilk 20 dakikayı ofiste, sonraki 30 dakikayı oyun odasında geçirdim. Bugün tüm süre boyunca ofisteydim, benim oğlan aşırı hareketli olduğu için süreyi kısa tutuyoruz başta, yoksa çabucak okuldan sıkılır ve yıllar süren okula gitmek istemiyorum tantanası başlar diye başlarken titiz davranıyorum :))
Ohooo ben yaptıralı yıllar oldu, istesem de istemesem de saçlarım belimde gezerim ben daima, hatta kalçama kadar filan gelir, çok çabuk uzuyor çünkü. Gene öyle bir zamanda kısalsın ve değişiklik olsun diye yaptırmıştım, 10 yıldan uzun oldu, Ankara'da çok iyi olduğu söylenen Paris kuaförde yaptırmıştım, bir arkadaşıma eşlik etmek için oradaydım, karar verip yaptırdım. Adam bana senin saçın iri dalga tutmaz (dümdüz) normal perma yapacağız demişti, ufak bigudi ile sardı ama o bile ancak dalgalı gibi oldu. jöleleyip kullanıyordum, beğeniliyordu da :) Renk yoktu canım, ben cesaret edip hiç renk işine giremedim, epeyce de girmeye niyetim yok :)) Öyle çabuk uzuyor ki, 1 ayda bir dip boya filan yaptıramam :) Sen karar ver, güzellik forumlarına filan bakarız olmazsa :))
Geçmiş olsun miniklere canım. Bulaşık makinanı da güle güle kullan :) Umarım memnun kalır, uzun zaman sorunsuz kullanırsın.
Çok sevindim annenin tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına. Gözünüz aydın :) İş görüşmen de hayırlı olsun, inşallah senin için iyisi olur.
...
Yenacığım, merak ettim seni, bu hafta boyunca çok az geldin. Ben de gazetede okudum yarışma haberini, eni ağlattığına göre ağlayasın varmış senin, açılmışsın iyi olmuş. Allah başka dert keder vermesin :)))

O detoks benim midemi çok ağrıtmıştı iki kez denemiştim..
Bir defasında sadece bulgur haşlayıp yoğurtla yemiştim o mantıkla fena değildi.:)

yaaaa ben pek yiyemedim bugün ama dün de pek bişi olmadı bende extra her tarafım ağrıdığı için midemi ayırt edememişte olabilirim

aslında yapılması çok mu iyidir çok mu gereklid,r bilemiyorum. ama ender saraç sanırım onunki baya vucudu temizler gibi geldi. marta başı 1 gün evde olursam onu deneyeceğim.

Evet ağlayasım vardı bahane oldu..birde şişman şimanın halinden anlar olayı oldu.:)

Okulunuz hayırlı olsun.:)

offf banum ya iyice sapıttım sanki manken oldum o nedenle azcık cezaya ihtiyacım var zaten 10 günlük düşünüyorum . ben şimdi bunu yapmazsam bir daha yapamam emin ol ve kendime çok kızıyorum tekrar eski azmimi almam için bu şart emin ol yoksa ben durduramıyorum kendimi
sen yine örnek al beni canım ama bu yapacaklarımı yapma :) dediğimi yap yaptığımı yapma :)
İnşallah iyi geçer, iyi haberler alırsınız.

Herkese iyi geceler...
canım sağol bende oğluşumda iyiyiz alışmış teyzesine bugün oradan aldım :) kapıda beni görünce nasıl sevindi nasıl çırpındı bir görsen :) kuzum benim ya nasıl özlüoyrum oğluşumu ...
45 dk için değer mi bilemedim valla ne yapacaksın ?
Selamm,
Ben orta karar.:) sen nasılsın oğluşun nasıl.?

iyiyiz nilüfer teyzesi ahh daha çok görebilsem daha mutlu olacağım ama bunada şükür

ayşe,annenin sonuçlarına çok sevindim..gözünüz aydın...

ece,iyi günlerde kullan bulaşık makinanı,çocuklarada geçmiş olsun...

Evet ağlayasım vardı bahane oldu..birde şişman şimanın halinden anlar olayı oldu.:)

bitiriyoruz şişman olma halini de şişman psikolojisini de 1 mart milad canım yatır bunu aklının en kuytu yerlerine bile. bu yaz ağırlık bırakıyoruz bizim zamanımız geldi hafif ve enerjik bir yaz geçireceğiz.

3meleğmvar,neden gelmiyor artık..MErak ettim birden yok oldu çünkü..

Mutlu, daha önce de yazmıştım canım, Stevia diye bir bitki var. Tatlandrıcılar gibi yapay olmadığı için güya hiçbir zararı yokmuş vücuda, epey okudum, Güney Amerika'da (zaten anavatanı orası) çok biliniyor, faydalı bitki olarak kullanılıyor vb. ben tatlandırıcı yerine bundan aldım, kötünün iyisi olarak bunu kullanıyorum. Bariz şeker tadı yok ama tatlımsı yapıyor, sadece çay ve kahvede kullanıyorum, ben de senin gibi hiç tatsız içemiyorum onları. Zaten kırk yılda bir içiyorum çay kahve... Aklında bulunuz diye yazdım, iki formu var biri toz (eczanede) biri organik yaprak şeklinde...
Çk sevindim iyi olmanıza. Benim kzıım da akşamları eve gelince ayaklarını deli gibi sallayarak karşılard beni, aklıma geldi o günler, şimdi yanımda oturmuş baykuş resmi yapıyor :)) Su gibi geçiyor zaman, eve gelince tüm zamanını ona ayırıyorsundur, bu da onu mutlu ediyordur eminim...

Sağol canım, baktım oyun grupları ile olmayacak, kızımın eski okuluna kırdık dümeni.
Gazetede adayları gördüm ben de, kadınlar yüzü güzel, zayıflayınca model gibi olma poatnsiyeli olan bayanlardan seçilmiş gibi geldi bana. Hepimize motivasyon olacaktır eminim geçirdikleri değişim...

olmuyor 5 gün diyeti. tiksindim atık.bu diyet tamam dogru değil aa birden kilo vermesydim eminim devam edemeyip 110lara çıkardım.suan bana nasıl bir diyet programı önerirsiniz.işim yarım saat yürüme mesafesinde soğuk ve buz nedeniyle bayadır yürüyemiyırum.haftaya yürüyüşede baslayacagım.sizdende yardım bekliyorum.tecrübeli olarak uzun sürede kalıcı nasıl kilo veririm:44:

ben diyetisyen öneririm yani iyi birine gidip liste almak şart. sonra versiyonlarını olusturursun. ben kendi adıma sekerden yağdan undan uzak kalıp bol su ve yeşil çay içiyorum. pek zayıflamadım henüz ama geçen sene hafta da 3 gün 1 saat yuruyerek 108 den 86 kadar indim ama sonra kafayı çızıp abur cubur denizinde balık oldum 10 kiloyu geri aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…