hımm sen deyince baktım ama bulgur işini anlamadım haşlamadan mı katacağız? diğerleri haşlanıyor diye belirtmiş onu haşlamadan demiş sen öyle mi yaptın?yok
nete yazarsan tam tarif çıkıyor ama biraz sıkıcı. ben bugün 2. gündeyim.
ayyy benim kuzumda çırpınıyor işte öyle hem ayaklar hem kollar :) her anı çok zevkli ve ben onu çok özlüyorum amaMutlu, daha önce de yazmıştım canım, Stevia diye bir bitki var. Tatlandrıcılar gibi yapay olmadığı için güya hiçbir zararı yokmuş vücuda, epey okudum, Güney Amerika'da (zaten anavatanı orası) çok biliniyor, faydalı bitki olarak kullanılıyor vb. ben tatlandırıcı yerine bundan aldım, kötünün iyisi olarak bunu kullanıyorum. Bariz şeker tadı yok ama tatlımsı yapıyor, sadece çay ve kahvede kullanıyorum, ben de senin gibi hiç tatsız içemiyorum onları. Zaten kırk yılda bir içiyorum çay kahve... Aklında bulunuz diye yazdım, iki formu var biri toz (eczanede) biri organik yaprak şeklinde...
Çk sevindim iyi olmanıza. Benim kzıım da akşamları eve gelince ayaklarını deli gibi sallayarak karşılard beni, aklıma geldi o günler, şimdi yanımda oturmuş baykuş resmi yapıyor :)) Su gibi geçiyor zaman, eve gelince tüm zamanını ona ayırıyorsundur, bu da onu mutlu ediyordur eminim...
Sağol canım, baktım oyun grupları ile olmayacak, kızımın eski okuluna kırdık dümeni.
Gazetede adayları gördüm ben de, kadınlar yüzü güzel, zayıflayınca model gibi olma poatnsiyeli olan bayanlardan seçilmiş gibi geldi bana. Hepimize motivasyon olacaktır eminim geçirdikleri değişim...
haftada 3 gün 1 saatmi. ben 5 gün yürüyorum. ama su abur cubur benide mahvediyor.suan evde 1tane meyveli dndurm. 1 aydur acılmayan 1 kutu albeni 1 kutu eticin 1 kutu topkek duruyr.kolada cabası. bi açarsam töbe durmam. ya 8 li rakamları bi görsem yoksa tutamayacagım bogazı. maddi acıdan diyetisyene gidecek param yok. ankaradayım 400 500den asagısı yok. devletede gittim.aynı liste coğaltıp çogaltıp veriyorlar hastalara
sabah bir tane sandoloz sakızı aldım bol suyla...kahvaltıda evde mayalanmış yoğurt içine iki tane kayısı iki ceviz yarım greyfurt doğradım onları yedim..şu ana kadar iyi gidiyor masamda su sürekli içiyorum ama hareket etme şansım yok ofiste çalışırken..olacak biliyorum yaza kadar çok güzel olacak..
slm kızlar
tam gün izin aldım hocadan ama aradılar geldim öğlen
işten çıkarmalarda var ya çok göze batıyorum nedense
annemin kontrolü tahlilleri temiz çok şükür
kadın doğumla alakalı kistler var ama daha önce de vardı büyümemiş çok şükür
kullandığı ilaçtan dolayı oluyo dedi dr.
adetten kesilmesi lazım ilacı değiştirmesi için bu ilaç riskli ama adetten de kesilmedi hala
4 hazirana kontrol verdi tekrar bakalım
inşallah o zaman kadar kesilir adetten
Zayıflama programı başlayacak yakında starda,fragmanları dönüyor görmüşsünüzdür..
Bugün gördüm ve kahroldum..Yarışmacılardan biri yok olmak istedim,diğeride gözyaşları içinde neyapmışım kendime böyle, diyor..
Ondan sonra bir güzel bende ağladım. zaten mens dönemindeyim bahanem hazır..
Ne ağladım ne ağladım.:)
tam zırlak haldeyken komşumun kızı var daha önce bahsetmişimdir 22 yaşında fakat çok iyi anlaşırız muhabbetimiz süperdir..
o anda kapı çaldı nilüfer abla hadi yürüyelim sonrada çay içelim dedi..
Nasıl denk geldi ama..
Yürüdük.. sonra çay bahçesinde çay içtik deşarj oldum azıcık...KAç gündür evdeyim pc başındayım bunaldım,daraldım..
buarada benim detoxda 2. günüm,
sabah kahvaltım oldu da sonrası pek olamadı. saat 3 de ancak eve döndüm. saat 9.5dan 15 kadar hiçbişi yiyemedim. dalkoyu almak için ablama gittiğimden ayran içine konserve nohut ekleyip yedim. saat 6 da azıcık peynir hüpledim. 7 de de yayla çorbası yaptım içine eşni kattım.
yani olmadı dün gibi. çok ac kaldım
offf banum ya iyice sapıttım sanki manken oldum o nedenle azcık cezaya ihtiyacım var zaten 10 günlük düşünüyorum . ben şimdi bunu yapmazsam bir daha yapamam emin ol ve kendime çok kızıyorum tekrar eski azmimi almam için bu şart emin ol yoksa ben durduramıyorum kendimi
sen yine örnek al beni canım ama bu yapacaklarımı yapma :) dediğimi yap yaptığımı yapma :)
canım sağol bende oğluşumda iyiyiz alışmış teyzesine bugün oradan aldım :) kapıda beni görünce nasıl sevindi nasıl çırpındı bir görsen :) kuzum benim ya nasıl özlüoyrum oğluşumu ...
45 dk için değer mi bilemedim valla ne yapacaksın ?
iyiyiz nilüfer teyzesi ahh daha çok görebilsem daha mutlu olacağım ama bunada şükür
kızlarrrrrrrr şu ayran detoksu nedir hep ayran mı içiyoruz?
haftada 3 gün 1 saatmi. ben 5 gün yürüyorum. ama su abur cubur benide mahvediyor.suan evde 1tane meyveli dndurm. 1 aydur acılmayan 1 kutu albeni 1 kutu eticin 1 kutu topkek duruyr.kolada cabası. bi açarsam töbe durmam. ya 8 li rakamları bi görsem yoksa tutamayacagım bogazı. maddi acıdan diyetisyene gidecek param yok. ankaradayım 400 500den asagısı yok. devletede gittim.aynı liste coğaltıp çogaltıp veriyorlar hastalara
bu diyet süpermiş aklıma yattı benim ama sabahtan akşama doğru azaltarak yapmak belki de daha mantıklı.Heza bizim gruba yazmmışsın, oradan da yazdım ama sayfalar akıyor bilmem gelirmisin, bulurmusun diye bu topikteysen diye burayı işgal ediyorum :26:
5 günlük diyeti ben de bıraktım, sonra biraz dinlendim, biraz depresif oldum sonra tekrar başladım
Şu anda yabancı bir makaleden çaldığım bir diyeti yapıyorum.4.günümdeyim 2 kilo verdim regl dönemi olmasına rağmen.
Diyetin mantığı şöyle;
sabah bir protein, bir meyve yada sebze, 1 karbonhidrat yiyorsun.Listeleri var (3. grup 17 şubat tarihinde yazmışım ama genelde klasik şeyler)
öğlen; 1 karbon, bir pro, 2 meyve ya da sebze.
akşam: 1 karbon, bir pro, 3 meyve ya da sebze.
Karbonda pilavdan, makarnaya her şey var.İstediğini seçip yiyorsun.Tabii ben hızlı kilo vermek adına karbonhidratı komple çıkardım.
4 gündür sabah 1 pro 1 meyve yiyorum.
Öğlen 1 pro 2 sebze
Akşam da 1 pro 2-3 sebze
Bu arada eve eliptik bisiklet aldım.Günde yarım saat bisiklet çevirip, 500e yakın mekik ve twister aletinde 200-400 arası dönüş yapıyorum.
Yani özetle; ya olacak ya olacak.
Bu diyet bizim 5 günlük diyete göre daha insaflı, aç kalmıyorsun ve pro ağırlıklı olduğu için az sporla işe yarar gibime geliyor.
En kötü bir hafta dener, baktın sana uymadı, değiştirebilirsin.
Yer işgal ettiğim için kusura bakmayın hanımlar.
Herkese mutlu ve fit günler dilerim.
hımm sen deyince baktım ama bulgur işini anlamadım haşlamadan mı katacağız? diğerleri haşlanıyor diye belirtmiş onu haşlamadan demiş sen öyle mi yaptın?
ayyy benim kuzumda çırpınıyor işte öyle hem ayaklar hem kollar :) her anı çok zevkli ve ben onu çok özlüyorum amabir an önce yaz gelsede beraber olsak diyorum. gerçekten zaman su gibi geçiyor benimki 2,5 ay sonra kısmetse yaşına girecek. o mutlu ben daha mutluyum :)
ben nohutu ayrı mercimekle bulguru ayrı haşladım. sonra ayran yaptım içine 2 saltalıkla beraber 4 er kaşık ekledim. sonra da 2 saatte bir içtim. bol su ve çay da içtim. ha sabah ta 1 dlm ekmek yumurta ve domaatesli salatalıklı kahvaltı var.
bende yapayım hoşuma gitti
yap bakalım güzel tok tutuyor ama sıkıcı. yarın olsun da -5 kilo çıkayım o zaman topikçek yaparız 1 hafta 10 gün biter tüm dertlerimiz
kız de get hı uzun yıllar boyu al 10 günde bitir olacak şeymiii hızlandrmak olur ama 5 verir 10 alırsak görürürzzz
Ay anca geldim okuyup... Cosmussunuz yine..
Yena naber, seni goremedim 1-2 gundur...
Semos sen napion bea?
Mutlu valla yine almis sazi eline.... Ver gazi ver gazi...
Ben super dukanimsi yapiom... Bu arada gecen cuma 90,2 idim... Simdi 87,5 oldu.... Sevinc ve saskinlik icindeyim.ustelik adetliyim ama yine de saldirmadim hicbiseye....
Banu sormussun nasil bir Dukanimsi diye, emzirdigim icin ben diyete bir meyve ve bir miktar karbonhidrat ekledim ama sonuc kotu olmadi... dukanin diger detaylarini biliyorsundur
Mutlu biz yarin umut ile kermese gidioz... Catlayin... Dolce Gabbana kotlari 5 liradan kapiscaz...
Liste yok simdi mutlu... Bir atak suresi var, arastirirsan, o sure boyu sadece protein aliyorsun, miktar ve zaman kisitlamasi yok, istedigin zaman ve istedigin kadar...
Sonra ikinci evrede bazi sebzeleri de alabiliyorsun..isin kotu tarafi, kilolar bitene kadar karbonhidrat yok... Meyve de....gunde 1-2 kasik yulaf kepegi yenebiliyor ama o da saman gibi bisey, pismiyor, erimiyor .. Acayip yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?