Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haftada 3 gün 1 saatmi. ben 5 gün yürüyorum. ama su abur cubur benide mahvediyor.suan evde 1tane meyveli dndurm. 1 aydur acılmayan 1 kutu albeni 1 kutu eticin 1 kutu topkek duruyr.kolada cabası. bi açarsam töbe durmam. ya 8 li rakamları bi görsem yoksa tutamayacagım bogazı. maddi acıdan diyetisyene gidecek param yok. ankaradayım 400 500den asagısı yok. devletede gittim.aynı liste coğaltıp çogaltıp veriyorlar hastalara

yok
nete yazarsan tam tarif çıkıyor ama biraz sıkıcı. ben bugün 2. gündeyim.
hımm sen deyince baktım ama bulgur işini anlamadım haşlamadan mı katacağız? diğerleri haşlanıyor diye belirtmiş onu haşlamadan demiş sen öyle mi yaptın?
ayyy benim kuzumda çırpınıyor işte öyle hem ayaklar hem kollar :) her anı çok zevkli ve ben onu çok özlüyorum ama bir an önce yaz gelsede beraber olsak diyorum. gerçekten zaman su gibi geçiyor benimki 2,5 ay sonra kısmetse yaşına girecek. o mutlu ben daha mutluyum :)

Heza bizim gruba yazmmışsın, oradan da yazdım ama sayfalar akıyor bilmem gelirmisin, bulurmusun diye bu topikteysen diye burayı işgal ediyorum :26:
5 günlük diyeti ben de bıraktım, sonra biraz dinlendim, biraz depresif oldum sonra tekrar başladım
Şu anda yabancı bir makaleden çaldığım bir diyeti yapıyorum.4.günümdeyim 2 kilo verdim regl dönemi olmasına rağmen.
Diyetin mantığı şöyle;
sabah bir protein, bir meyve yada sebze, 1 karbonhidrat yiyorsun.Listeleri var (3. grup 17 şubat tarihinde yazmışım ama genelde klasik şeyler)
öğlen; 1 karbon, bir pro, 2 meyve ya da sebze.
akşam: 1 karbon, bir pro, 3 meyve ya da sebze.

Karbonda pilavdan, makarnaya her şey var.İstediğini seçip yiyorsun.Tabii ben hızlı kilo vermek adına karbonhidratı komple çıkardım.
4 gündür sabah 1 pro 1 meyve yiyorum.
Öğlen 1 pro 2 sebze
Akşam da 1 pro 2-3 sebze

Bu arada eve eliptik bisiklet aldım.Günde yarım saat bisiklet çevirip, 500e yakın mekik ve twister aletinde 200-400 arası dönüş yapıyorum.
Yani özetle; ya olacak ya olacak.
Bu diyet bizim 5 günlük diyete göre daha insaflı, aç kalmıyorsun ve pro ağırlıklı olduğu için az sporla işe yarar gibime geliyor.
En kötü bir hafta dener, baktın sana uymadı, değiştirebilirsin.

Yer işgal ettiğim için kusura bakmayın hanımlar.

Herkese mutlu ve fit günler dilerim.

Selam kızlar ben geldimmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Bugün çok şükür reglm bitti bende kendimi temizliğe verdim
Salonu temizledim, çamaşır yıkadım birde mutfağımı temizledim duşumu alıp mis gibi oturdum
Çok şükür beslenmede çok güzel gitti hatta birazdan da çay faslına geçiyoruz
Ne demişler kız olsun çamurdan olsun benim kızım büyüdüde artık Annesine ve Babasına çay demleyip birazdanda çay servisi yapacak
Bir ara şeker muhabbetine girmişsiniz bende yaklaşık 6 aydır çayımı kahvemi şekersiz içiyorum hatta ancak kan şekerimin düştüğünü hissedersem ancak tek şekerli çay içerim
Abur cuburlar ve şeker gerçektende uyuşturucu gibi insan uzun süre tüketmeyince bünye istemiyor ama sık sık tüketilince devamlı insanın canı istiyor maalesef :26:

Sabah sabah meyveli yoğurt gibi olmuş bence çok güzel gitmiştir hemde bağırsak hareketlerini hızlandırmıştır

Canım Tahlillerin temiz cıkmasına sevindim inşallah hazıranda da temiz çıkarda derin bir oh çekersin
Umarım gönlüne göre bir iş bulur direk diğer tarafa geçersin boşta kalmadan
Allah gönlüne göre versin canım ... Aminnnnn

Bende kaç gündür o Programın jeneriğini izliyorum hatta eşime de dedim bekar olsaydım bende katılmak isterdim diye
Kızımda diyor ki anne katılsaydın ya ama 3 ay uzun bir süre çocukları bırakamam üstelik insan evli olunca daha çok sorumluluk sahibi oluyor ve hesap vermesi gerekenler çoğalıyor

Artık program başlayınca devamlı takip eder oradanda tüyolar alırız inşallah
Bende senin gibi herşeye ağlarım ama ben oldum olası öyleyim
Hatta eşim artık alıştı ama kızım hala der anne yine niye ağlıyorsun diye bir ara bana haber izlemeyi bile yasakladılar

Bence eğer açım diyorsan mutlaka azda olsa vermişsindir bugünde eee dünde vermiştin zaten eğer dikkat edersen mutlaka cuma günü güzel bir bildirim yaparsın.

Eeee boşuna dememişler hocanın dediğini yap yaptığını yapma diye ama sen yinede fazla kaçırma hocam
Ben gecici bir süreç olduğunu düşünüyorum ve sen en kısa zamanda yine toparlarsın kendini.
Eğer kendini toparlamak için bir şok lazımsada bir kereliğine yine yapki yine ucunu yakalada kaldığın yerden devam et

kızlarrrrrrrr şu ayran detoksu nedir hep ayran mı içiyoruz?

Canım 2 günlük bir şey
2 Litrelik ayrana 4 kaşık haşlanmış nohut, 4 kaşık haşlanmış yeşil mercimek, 4 kaşık haşlanmış bulgur, 2 salatalık rendesi birazda nane ekliyor ve iki saat arayla 1 kase içiyorsun.
Sabah kahvaltıda bir tek 1 dilim tam tahillı ekmek, 1 yumurta, 1 KK beyaz peynir, bol yeşillik, domates ve salatalık yiyebiliyorsun
Ama bence bunu yapacaksan evde olduğunda yap canım çünkü bağırsaklar baya bir çalışıyor okulda zor olur bence
Yaparsanda neticeyi bildir canım merak ederim

yaa okey. verimemen için bir sebeb olup olmadığını öğren en azından troidine falan bak istersen. ben kendim dikkat ederek verdim geçen bahar şimdi tekrar başladım.

bu diyet süpermiş aklıma yattı benim ama sabahtan akşama doğru azaltarak yapmak belki de daha mantıklı.

yani sabah 1 pro 1 kar 3 sebze-meyve
öğlen 1pro 1 kar 2 sebze
akşam 1pro 1 kar 1 sebze. birde sebzeleri ara öğünlere de dagıtırsak tadından yenmez.

ben nohutu ayrı mercimekle bulguru ayrı haşladım. sonra ayran yaptım içine 2 saltalıkla beraber 4 er kaşık ekledim. sonra da 2 saatte bir içtim. bol su ve çay da içtim. ha sabah ta 1 dlm ekmek yumurta ve domaatesli salatalıklı kahvaltı var.

Ay anca geldim okuyup... Cosmussunuz yine..

Yena naber, seni goremedim 1-2 gundur...

Semos sen napion bea?

Mutlu valla yine almis sazi eline.... Ver gazi ver gazi...
Ben super dukanimsi yapiom... Bu arada gecen cuma 90,2 idim... Simdi 87,5 oldu.... Sevinc ve saskinlik icindeyim.ustelik adetliyim ama yine de saldirmadim hicbiseye....

Banu sormussun nasil bir Dukanimsi diye, emzirdigim icin ben diyete bir meyve ve bir miktar karbonhidrat ekledim ama sonuc kotu olmadi... dukanin diger detaylarini biliyorsundur

e ben de yapiim dukanımsıtraktan. ama yok ben liste miste yapamam ters o şeyler ben gecen seneki yolu tutacam olmazsa bakarız.

Liste yok simdi mutlu... Bir atak suresi var, arastirirsan, o sure boyu sadece protein aliyorsun, miktar ve zaman kisitlamasi yok, istedigin zaman ve istedigin kadar...

Sonra ikinci evrede bazi sebzeleri de alabiliyorsun..isin kotu tarafi, kilolar bitene kadar karbonhidrat yok... Meyve de....gunde 1-2 kasik yulaf kepegi yenebiliyor ama o da saman gibi bisey, pismiyor, erimiyor .. Acayip yani..

semoşum, ayşem ensenizdeyiz 70 li kilolara sizden çabuk ulaşırız diyecem ama senin ekürin 70 li kilolarda sayılır çok inandırıcı olmayacak

yok yaaaa ben yine bildiğimi yapayım hafta da 1 yarım kilo versem yeter. yaz geliyor yapamam ben meyvesiz sebzesiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…