Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım yaa bak hazır sözü geçmişken o yulaf kepeğini se nasıl tüketiyorsun.
Ben baya oldu alalı bir gün yoğurda karıştırıp yiyeyim dedim berbat birşeydi 4 tatlı kaşığı ancak yedim kalanını döktüm
Ertesi gün yulaf kepeği, 1 yumurta birde 1 çay bardağı kadar sütü karıştırıp krep gibi yapayım dedim nette okumuştum oda tavaya döktüğüm an bulamaç gibi bir şey oldu onuda döktüm
En sonunda Allah adamı çarpar yemek dökersen mantığından yola cıkarak denemelerime ara verdim şimdi paketiyle dolapta bekliyor ne yapsam nasıl yapsamda onu tüketsem :26: fikri olan varmı

Merhaba Canım

Benım boyum 1.64 senın cok uzun degılse sana uygun lıste verebılırım, 90lı kılolardayken dıyetısyenın bana verdıgı lısteyı yazayım ıstersen, her ay farklı lıste yazıyor

Sabah 2 dilim tam tahıllı ekmek, 3 zeytın, 2 dilim light beyaz peynir veya 3yk lor peyniri, domates salatalık
Haftada 2 yumurta ek

Ara: 1/2 paket diyet birküvi

Öğlen 1 ızgara tavuk but veya 1 porsiyon tavuk şiş veya 1 orta boy ızgara balık veya 160gr diet ton balığı veya 2 el kadar ızgara tavuk
Bol salata(1 tk yağ ile)
1 dilim tahıllı ekme

Ara 1 meyve 1 galeta veya 1 meyve 3 grissini veya 1/3 tahıllı simit

Akşam 8yk sebze yemeği( 2 yk yağ ile yapılacak)
1 kase diet yoğurt
2 dilim tam tahıllı ekmek

Ara: 2 meyve

iyiyim bea sen nabıyonnn beyzaaaaa mutluuuu peşindeyimmm inannnn geliyorr semirannn dersem de inanmayın hemen bir gaz lazımmm yaza 8 kilo vermeliyim

Kızlar dukan diyeti dediniz de aklıma bişey geldi anlatayım. Biz diyetisyene başlayalı 2 ay felan olmuştu. Yavas da olsa kilo vermeye başlamıştık. Eşimin bir kuzeni var eşiyle bize geldiler, eşimin kuzeni çok gevezedir, konuşmaya bir başladımı susturamazsınız:)) Kendisi doğumdan sonra aldığı kiloları vermek için önce lahana diyeti yapıyordu biraz kilo verdi sonra tekrar alınca bu dukan dıyetıne basladı

Kapıdan girer girmez bize dukan diyetini anlatmaya başladı, işte herkes deli gibi bunu yapıyor, süper kilo verdiriyor, ben bir ayda 6 kilo verdim, müthiş bişey falan filan, siz de yapın mutlaka yapın dır dır dır vır vır vır konusuyo da konusuyor. Biz eşimle dedik yok biz uzun vadede kilo vericez bu sefer kararlıyız, kız ne desene beğenirsiniz.Ama sizin kilonuz çok ayda 3 kilo çok az bunu kabul edin sizi hızlı zayıflamanız lazım:)) Neyse bi şekilde geçiştirdim felan, bu kız dukan dıyetı yaptı zayıfladı . Geçenlerde gördüm kilo almış gene, ne oldu dukan diyeti dedim hemen geçiştirdi:) e bize geldiğinde kırk saat anlatmıştın ne oldu sus pus. İnsanlar başkalarının hayatına neden bu kadar müdahele etmek ister anlamıyorum.

Diyetisyenımın verdıgı lıstede şunu farkettım, bazen ekmeği kısıp protenıne agırlık verıyor ama bu 1 haftayı gecmıyor. Proteın dıyetının zayıflattıgı kesın ama benım amacım dıyet yapıp zayıflamak degılde bundan sonrakı hayatımda bu yeme bıcımını oturtmak oldugu ıcın hızlı dıyetler bana göre degıl

Sizlere bol zayıflamalar dılıyorum

Süt içiyosan sütle fena olmaz gibime geldi. tadı nasıl bilmıyorum ama ben olsam yogurda süte ya da çorbaya katardım

ben haftaya yokum canım yıllık izne çıkıyorum 3 şehir dolaşcam yazamma maalesef..sonra kapışmaya devam ederiz..
ayran detoksu şöyle 2 litre yağsız ayranın içine 4er yemek kaşığı haşlama yeşil mercimek,bulgur ve nohut ve 2 tane salalığı rendeliyorsun...bu ayran çorbasını saat 12.00 de başlamak üzere bir çorba kasesi kadar her iki saatte bir içiyorsun...tuzsuz bu arada...
sabah da 1 yumurta bir dilim kepek ekmek domates salatlıkla kahvaltı ediyorsun..şekersiz çay ve su serbest başka hiçbirşey yemiyorsun....
sözde 2. günde afedersiniz idrarımızdan yağlar çözülcekmiş merakla bekliyorum:)

bunu bir kız yazmış 89-80 kilo arasından

Süt içiyosan sütle fena olmaz gibime geldi. tadı nasıl bilmıyorum ama ben olsam yogurda süte ya da çorbaya katardım

Fikir için sağ ol yarında Süte denerim ama inşallah onu da dökmek zorunda kalmam çarpılcam yoksa bir gün

Kizlar ben yatiorm...

Bu arada ozka hakli aslinda.. Hepimizde kisa vadeye ihtiyac gosteren egilimler var.. Detoks tur dukandir.. Ama ozka bilmiyor ki biz uzun zamandir cok biktik, motivasyonumuzu yitirdik, yol kaybettik, kendimizi toplayip donduk ama bize bir heyecan bir kivilcim lazim....

Acinacak haldeyiz olm biz....

Banu,

2 kasik kepege 1 yumurta kir, 1 cay kasigi kabartma tozu ve 1 kk light kasar rendesi ekle. Teflona incelterek ser, bekle, biraz kabariyor, sonra spatula ile cevir. Ekmekle omlet arasi ikisi biyerde bisey oluyor.

İkinci yontemim, 1 kase yogurt icine meyve dogra 1 kasik kepek ekle, bir 5 dakika kadar bekle, kepekler sisip irilesiyor, dondurma niyetine onu yiyorum ..biraz yapay tatlandirici da katabilirsin buna

3 yontemim ise, 6 kasik kepege 1 yumurta ve biraz sut, biraz kabartma tozu, yapay tatlandirici ile kakao katiyorsun. Camur gibi bir hamur oluyor. Onu kagit serilmis tepsiye, mucver gibi kasikla alarak yayiyorum ceviz kadar hamuru.. 16 tane kurabiyecik yapiyorum.

Bulundugun evreye gore bazi kati kurallar var, bu kepegin de miktarlari sinirli. Ama ben emziriom diye abartmamak kaydiyla fazla takilmiorm...

Bir de dukan meyve vermior ama ben gunde 1-2 yiyorm...

Dukanimsi demem de bu yuzden zaten. Aslinda dukan cok kati, zerre kadar meyve ve karbonhidrat bir cuval inciri berbat eder, emekler bosa gider gibisinden bisey demis.. Ben en temel kuralini temelden sarstim aslinda....

Ama 2-3 aydir ne abarttiysam artik, en ufak bir diyet girisiminde bunye kilolari dokuluverdi....

AAaaaa bunlarda süpermiş yaaa sende sağ ol canım hemen yarın denemem lazım heleki ikinci secenekte dondurma lafı geçtiya bittim ben
Eminim hepsi güzel oluyordur öğleni bunlardan biriyle geçiştirebilirim herhalde

tşk ederim bebekkk sağolasınnn yapacağımmm okula da mı götürsem neee

Çok iyi biliyorum canım o yollardan ben de geçtim kıdemli şlişman olarak

Çok iyi biliyorum canım o yollardan ben de geçtim kıdemli şlişman olarak

selam tontooncanlar nasılsınız özledinizmi beni??
ben çok ösledim sizi hem hastalıktan hem yoğunluktan uğrayamadım. yaa ben tekrar diyetisyenime dönmek istiyorum ama para yoook (
haziranı 25 de görümcemin düğünü var ve her gün ayrı bir kayıp benim için
en geç 15 hazirana kadar iyi bişi olmam gerek çünkü cicilerimi istanbuldan almak istiyorum

Bende az ondan az bundan derken idare ediyorum işte
senin değiminle dukanımsı
İşin içinde yasaklar varsa zaten benim bünye anında isyan ediyor gelemiyorum sıkıntıya. Anneminde dediği gibi vucudun her şeye ihtiyacı var önemli olan miktar birde eti ne kadar sevsemde ben meyvasız yapamam her gün ette yemek zamanla sıkıyor o yüzden arada otta olsun

tşk ederim bebekkk sağolasınnn yapacağımmm okula da mı götürsem neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…