- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Liste yok simdi mutlu... Bir atak suresi var, arastirirsan, o sure boyu sadece protein aliyorsun, miktar ve zaman kisitlamasi yok, istedigin zaman ve istedigin kadar...
Sonra ikinci evrede bazi sebzeleri de alabiliyorsun..isin kotu tarafi, kilolar bitene kadar karbonhidrat yok... Meyve de....gunde 1-2 kasik yulaf kepegi yenebiliyor ama o da saman gibi bisey, pismiyor, erimiyor .. Acayip yani..
haftada 3 gün 1 saatmi. ben 5 gün yürüyorum. ama su abur cubur benide mahvediyor.suan evde 1tane meyveli dndurm. 1 aydur acılmayan 1 kutu albeni 1 kutu eticin 1 kutu topkek duruyr.kolada cabası. bi açarsam töbe durmam. ya 8 li rakamları bi görsem yoksa tutamayacagım bogazı. maddi acıdan diyetisyene gidecek param yok. ankaradayım 400 500den asagısı yok. devletede gittim.aynı liste coğaltıp çogaltıp veriyorlar hastalara
Canım yaa bak hazır sözü geçmişken o yulaf kepeğini se nasıl tüketiyorsun.
Ben baya oldu alalı bir gün yoğurda karıştırıp yiyeyim dedim berbat birşeydi 4 tatlı kaşığı ancak yedim kalanını döktüm
Ertesi gün yulaf kepeği, 1 yumurta birde 1 çay bardağı kadar sütü karıştırıp krep gibi yapayım dedim nette okumuştum oda tavaya döktüğüm an bulamaç gibi bir şey oldu onuda döktüm
En sonunda Allah adamı çarpar yemek dökersen mantığından yola cıkarak denemelerime ara verdimşimdi paketiyle dolapta bekliyor ne yapsam nasıl yapsamda onu tüketsem :26: fikri olan varmı
Süt içiyosan sütle fena olmaz gibime geldi. tadı nasıl bilmıyorum ama ben olsam yogurda süte ya da çorbaya katardım
Banu,
2 kasik kepege 1 yumurta kir, 1 cay kasigi kabartma tozu ve 1 kk light kasar rendesi ekle. Teflona incelterek ser, bekle, biraz kabariyor, sonra spatula ile cevir. Ekmekle omlet arasi ikisi biyerde bisey oluyor.
İkinci yontemim, 1 kase yogurt icine meyve dogra 1 kasik kepek ekle, bir 5 dakika kadar bekle, kepekler sisip irilesiyor, dondurma niyetine onu yiyorum ..biraz yapay tatlandirici da katabilirsin buna
3 yontemim ise, 6 kasik kepege 1 yumurta ve biraz sut, biraz kabartma tozu, yapay tatlandirici ile kakao katiyorsun. Camur gibi bir hamur oluyor. Onu kagit serilmis tepsiye, mucver gibi kasikla alarak yayiyorum ceviz kadar hamuru.. 16 tane kurabiyecik yapiyorum.
ben haftaya yokum canım yıllık izne çıkıyorum 3 şehir dolaşcam yazamma maalesef..sonra kapışmaya devam ederiz..
ayran detoksu şöyle 2 litre yağsız ayranın içine 4er yemek kaşığı haşlama yeşil mercimek,bulgur ve nohut ve 2 tane salalığı rendeliyorsun...bu ayran çorbasını saat 12.00 de başlamak üzere bir çorba kasesi kadar her iki saatte bir içiyorsun...tuzsuz bu arada...
sabah da 1 yumurta bir dilim kepek ekmek domates salatlıkla kahvaltı ediyorsun..şekersiz çay ve su serbest başka hiçbirşey yemiyorsun....
sözde 2. günde afedersiniz idrarımızdan yağlar çözülcekmiş merakla bekliyorum:)
bunu bir kız yazmış 89-80 kilo arasından
Kizlar ben yatiorm...
Bu arada ozka hakli aslinda.. Hepimizde kisa vadeye ihtiyac gosteren egilimler var.. Detoks tur dukandir.. Ama ozka bilmiyor ki biz uzun zamandir cok biktik, motivasyonumuzu yitirdik, yol kaybettik, kendimizi toplayip donduk ama bize bir heyecan bir kivilcim lazim....
Acinacak haldeyiz olm biz....
Kizlar ben yatiorm...
Bu arada ozka hakli aslinda.. Hepimizde kisa vadeye ihtiyac gosteren egilimler var.. Detoks tur dukandir.. Ama ozka bilmiyor ki biz uzun zamandir cok biktik, motivasyonumuzu yitirdik, yol kaybettik, kendimizi toplayip donduk ama bize bir heyecan bir kivilcim lazim....
Acinacak haldeyiz olm biz....
Dukanimsi demem de bu yuzden zaten. Aslinda dukan cok kati, zerre kadar meyve ve karbonhidrat bir cuval inciri berbat eder, emekler bosa gider gibisinden bisey demis.. Ben en temel kuralini temelden sarstim aslinda....
Ama 2-3 aydir ne abarttiysam artik, en ufak bir diyet girisiminde bunye kilolari dokuluverdi....
ben haftaya yokum canım yıllık izne çıkıyorum 3 şehir dolaşcam yazamma maalesef..sonra kapışmaya devam ederiz..
ayran detoksu şöyle 2 litre yağsız ayranın içine 4er yemek kaşığı haşlama yeşil mercimek,bulgur ve nohut ve 2 tane salalığı rendeliyorsun...bu ayran çorbasını saat 12.00 de başlamak üzere bir çorba kasesi kadar her iki saatte bir içiyorsun...tuzsuz bu arada...
sabah da 1 yumurta bir dilim kepek ekmek domates salatlıkla kahvaltı ediyorsun..şekersiz çay ve su serbest başka hiçbirşey yemiyorsun....
sözde 2. günde afedersiniz idrarımızdan yağlar çözülcekmiş merakla bekliyorum:)
bunu bir kız yazmış 89-80 kilo arasından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?