Çok sevindim ayşecim annenin sonuçlarının temiz çıkmasına.slm kızlar
tam gün izin aldım hocadan ama aradılar geldim öğlen
işten çıkarmalarda var ya çok göze batıyorum nedense
annemin kontrolü tahlilleri temiz çok şükür
kadın doğumla alakalı kistler var ama daha önce de vardı büyümemiş çok şükür
kullandığı ilaçtan dolayı oluyo dedi dr.
adetten kesilmesi lazım ilacı değiştirmesi için bu ilaç riskli ama adetten de kesilmedi hala
4 hazirana kontrol verdi tekrar bakalım
inşallah o zaman kadar kesilir adetten
Duygusal arkadaşım insan anca yaşayınca anlıyor dimi aslında aynı duyguları yaşıyoruz onlarla...Zayıflama programı başlayacak yakında starda,fragmanları dönüyor görmüşsünüzdür..
Bugün gördüm ve kahroldum..Yarışmacılardan biri yok olmak istedim,diğeride gözyaşları içinde neyapmışım kendime böyle, diyor..
Ondan sonra bir güzel bende ağladım. zaten mens dönemindeyim bahanem hazır..
Ne ağladım ne ağladım.:)
tam zırlak haldeyken komşumun kızı var daha önce bahsetmişimdir 22 yaşında fakat çok iyi anlaşırız muhabbetimiz süperdir..
o anda kapı çaldı nilüfer abla hadi yürüyelim sonrada çay içelim dedi..
Nasıl denk geldi ama..
Yürüdük.. sonra çay bahçesinde çay içtik deşarj oldum azıcık...KAç gündür evdeyim pc başındayım bunaldım,daraldım..
Kizlar gunaydin, kmsecik gelmems daha..
Ozka, kidemli sisman iyi olmus:)
Biktik hakkaten arkadasim ya... Bi turlu sonuca varamadik, uzadikca yoldan ciktik...kendimiz edip kendimiz bulduk aslinda ama simdi "tez isterim" dioz....
Mutlusum.. Biz umutlan bulusuoz birazdan.. Sen oglani hangi gunler okula verdin? Oyle bir gun bulusup gobekleri toslastiralim..
Mutlu biz yarin umut ile kermese gidioz... Catlayin... Dolce Gabbana kotlari 5 liradan kapiscaz...
Bende az ondan az bundan derken idare ediyorum işte
senin değiminle dukanımsı
İşin içinde yasaklar varsa zaten benim bünye anında isyan ediyor gelemiyorum sıkıntıya. Anneminde dediği gibi vucudun her şeye ihtiyacı var önemli olan miktarbirde eti ne kadar sevsemde ben meyvasız yapamam her gün ette yemek zamanla sıkıyor o yüzden arada otta olsun
HTML:
Günaydın güzel bayanlarrrr
Selam kızlar biraz geçikmeli de olsa gelebildim
Valla süper bir hafta sonu geçirmişsinmaşallah
Bence okadar yürüyüşten sonra yediklerinin hepsi erimiştir
Eniştenin sloganını tuttumne güzel bol bol gez ama yinede ye aslında havalar ısınsada bende çocuklarla daha sık sokağ
çıkabilsem ondan sonra ufağını çocuk arabasına koyduğum gibi ver elini istanbul sokakları
Valla şu Reform kotlarıını bende merak ettim şimdibenimkiler bol geliyor artık çok şükür acaba bana göre de varmıdır yoksa az daha mı vermem lazım Nasılsa kot alıcağım bari onlardan olursa alayımda artık şu kilo verdiğimi gözlerine gözlerine soktuğum halde aaa sen kilomu verdin pek belli olmuyor diye İnsan müsveddelerine daha bir gözüne sokayım
:
yahuuuu çatladımmmmm bii ben göremedimmm umutlarınnn resimleriniiiiii.....niye göremiyorumm ben nerden bakıyorsunuzzzkiiiiiii....Bu haftasonunu çoğunluk olarak az hasarlı atlattığımız için iyi sayılırı aslında
Umutla resminize baktım çok hoş çıkmışsınız ikinizde
Umarım yaza merhaba buluşmasında hepimiz hoş çıkarız
Slm Kızlaaar
Bu arada istanbulda iş bakmaya başladım kendime buralarda iş falan yok 5.000 lira borcum var ödemek için çalışmak lazım buralarda bulamadım Onur İstanbulda şimdiden buldu bile bana iş. Garantinin çağrı merkezi ama ben gelirsem Ümraniye de kalıcam Çağrı merkezi de Kağıthanedeymiş sanırım :44: çokmu uzak olur ki :44: servisi varmış ama bilemedim tabi :44:
Merhaba canım, yaşın genç sanırım, adam dikkat et tatlım şekerden uzak dur, diyeti miyeti geçtim şekerin hiçbir faydası yok vucuda, bende de insülin direnci ve pcos var, canım çok tatlı çekerse /70 kakaolu bitter, kuru incir, siyah kuru üzüm yiyorum,özellikle evde bulundurmamak lazım şekerli besinleri,geçenlerde sadece pekmezle tahıllı kek yaptım harika oldu, 1,2 dilim yenebilir tatlı krizlerinde
Günaydın Kızlar
1 Mart yaklaştıkça kendimi daha da hazır gibi hissediyorum dün akşam hafiften başladım leslieye 20 dakka kadarama bugün daha çok yapıcam ve şeker-tatlı sürmüycem ağzımaa Reglimde biter 2 güne kadar rahat rahat veririm kilolarımı Allahın izniyle bir de havalar düzelse bahar gelse herşey daha güzel olur
Onur kafasına koydu istanbulda iş buldu bile bana gel deyip duruyor gidicem sanırımtabii annem ve ablamı ikna edebilirsem :26:
cnm ya bende leslie istiyorum sen bana faceden atıcaktın ya hani mail atsan olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?