Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok sevindim ayşecim annenin sonuçlarının temiz çıkmasına.
Duygusal arkadaşım insan anca yaşayınca anlıyor dimi aslında aynı duyguları yaşıyoruz onlarla...

Kizlar gunaydin, kmsecik gelmems daha..

Ozka, kidemli sisman iyi olmus:)

Biktik hakkaten arkadasim ya... Bi turlu sonuca varamadik, uzadikca yoldan ciktik...kendimiz edip kendimiz bulduk aslinda ama simdi "tez isterim" dioz....

Mutlusum.. Biz umutlan bulusuoz birazdan.. Sen oglani hangi gunler okula verdin? Oyle bir gun bulusup gobekleri toslastiralim..

Pzt car cuma simdilik ama 2 de evde o yuzden sabahtan bulusma yapalim yahut bebimle gelirim ben yine

Gününüz aydın,neşeniz bol,iştahınız kapalı olsun arkadaşlar.:)

----------------

Mutlu biz yarin umut ile kermese gidioz... Catlayin... Dolce Gabbana kotlari 5 liradan kapiscaz...

Geçende bende kıza aldım 5 lira kot. 2 lira paça 7 liraya cillop gibi kotumuz oldu.:)

eti çok sevmemde..
bende sebze ve hamur düşkünlüğü var.:)

bugün diyete başladım. ve sabah tam buğday ekmeği alırken servisi kaçırdım.. ama yılmak yok bugün başladım. hem bugün pazarteside değil dimi.

Günaydın hanımlar...
Geçmişi okudum geldim.Motivasyon çok yüksek topickte maşallah. Mutlu'nun başlattığı 1 Mart Milad akımı süper sonuç verecekmiş gibi.Şimdiden herkes moda girmiş durumda.Bende varım...Gazamız mübarek ola...

bir sürü alıntı yapmıştım tam yolladım ki yeniden şifre kullanıcı adı gir dedi ve hepsi silindi
tekrar alıntı yapamıcam arkadaşlar kusuruma bakmayın
geçmiş olsun diyen ve iş görüşmesinde hayır dileyen tüm arkadaşlarım çok saolun

inşallahhh canımmm bende daha çocuk yok diyee rahatımmmm...çocuk olunca ben hiç kıpırdayamam heralde yerimdenninşallah erimiştirrr yediklerimm....yaww bu hafta sonlarına bişilerr üretmem lazımm hep kaçamakkkk beni bitiriyorr bi arkadaş demiş yaa aynı onun gibi cuma kilo bildirimi yaptıktan sonra yayıyorum bendeeee

öhhh yaniii kimmişş onlarr o kadar kiloyuuu farketmeyeeennn..çekemedikleri için öyle diyorlardırrr..valla bende merak ettimm o pantolunu netten baktım lwc ye fiyatlarıda çok güseldiii netle mağza aynımı onu bilemem ama bayıldım bende..alıcam ilk fırsattaaa...

yahuuuu çatladımmmmm bii ben göremedimmm umutlarınnn resimleriniiiiii.....niye göremiyorumm ben nerden bakıyorsunuzzzkiiiiiii....

hayırlısıı olsun canım hakkındaaaa....ümraniye kağıthane arası baya varr ama servis varsa pekte sorun olmas heraldeee...dediğim gibi hayırlısı olsun hakkındaaaa....

aaaaaa sendedemi pcos varrrrrrr yaww burda ne kadar çok pkoluu varr yanlızz değilmişimmm ben yaaaaa....arkadaşımmm sende çookk güsel kilolar vermişsin tebrik ediyorummm..devamıdagelir inşallahhhh...bişi merak ettimmm diyetisyenin kimdiiii???

Günaydın Kızlar

1 Mart yaklaştıkça kendimi daha da hazır gibi hissediyorum dün akşam hafiften başladım leslieye 20 dakka kadar ama bugün daha çok yapıcam ve şeker-tatlı sürmüycem ağzımaa Reglimde biter 2 güne kadar rahat rahat veririm kilolarımı Allahın izniyle bir de havalar düzelse bahar gelse herşey daha güzel olur

Onur kafasına koydu istanbulda iş buldu bile bana gel deyip duruyor gidicem sanırım tabii annem ve ablamı ikna edebilirsem :26:

cnm ya bende leslie istiyorum sen bana faceden atıcaktın ya hani mail atsan olurmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…